Dodaj do ulubionych

objawy na @ a objawy na ciąże

06.03.06, 21:11
witam kochane czy ktoras z was miala objawy na @ a okazalo sie ze
zafasolkowala.ja jakos nie moge zajsc obecnie jestem w 29 dniu cyklu
przewaznie mam 33 i mam typowe objawy jak na @ czyli bol piersi, lekko
podbrzusz,kochalam sie w dni płodne bez zabezpieczenia wiec nadzieja jest ale
juz powoli ja trace bo robie tak od roku i nic.a wy bylyscie pewne ze
przyjdzie @ a jednak okazalo sie ze jestescie w ciazy napiszcie
z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • ares1976 Re: objawy na @ a objawy na ciąże 06.03.06, 22:38
      Ja tak miałam, brzuch mnie bolał już kilka dni przed @(jak zwykle). Wzięłam nawet kilka razy No-spę na ten ból brzucha (jak zwykle bo te dni zawsze przechodziłam boleśnie), napięcie przedmiesiączkowe było też jak zwykle, no i nie doczekałam się @...
      Nie mogłam po prostu uwierzyć że to ciąża.
      • matuska Re: objawy na @ a objawy na ciąże 06.03.06, 22:40
        Bolal mnie brzuchol jak cholera, @ mialam 7 stycznia i w lutym czekalam caly
        czas na nastepna, bralam tabletki na grype i myslalm ze mi sie przesunela , test
        zrobilam dopier 16 lutego i wyszly 2 czerwone krechy
    • ares1976 Re: objawy na @ a objawy na ciąże 06.03.06, 22:44
      Dodam tylko, że test zrobiłam 2 dni po spodziewanej @ i wyszła słabiutka kreseczka, dzień później znów zrobiłam i kreska wyszła wyraźna.
    • dominia25 Re: objawy na @ a objawy na ciąże 06.03.06, 22:55
      Ja miałam dostac okres 1.X i wszystko było jak zwykle PMS:ból brzucha,
      bolesnosc i powiększone piersi-bardziej niż zwykle!!(narzeczony nie mógł od
      nich oczu oderwacbig_grin )chodziłam wściekła jak osa, ale okresu sie nie doczekałam.
      11.X zrobiliśmy test teraz jestem gruba jak beczka i czekam na swoją dzidzie.
      Bonne chance!!!!
      • mariolka55 Re: objawy na @ a objawy na ciąże 07.03.06, 08:20
        ja tez byłam pewna @ ból brzucha przedmałpowy i rzadnych objawów
        fasolkowych,test zrobiłam 3 dni przed @ tak z głupa,zeby sie dobic ze nic z
        tego nie wyszło ,a tu pojawił sie cien drugiej kreseczkismile
      • mariolka55 Re: objawy na @ a objawy na ciąże 07.03.06, 08:21
        aha dodam ze w 2 poprzednich cyklach bezowocnych,objawów ciazowych miałam całe
        mnóstwowinka ciazy nie byłosmile
        • zara11 Re: objawy na @ a objawy na ciąże 07.03.06, 10:38
          mialam identyczne objawy, jak na okres (chyba nie musze opisywac jakie).
          wczesniej (za wczesnie) zrobilam test, ktory wyszedl ujemny, wiec tym bardziej
          czekalam na okres. brzuch bolal, bolal, bolal, ja zrywalam sie w nocy do
          toalety, sprawdzic czy mnie nie "zalalo", a tu nic... zrobilam drugi test, ktory
          wyszedl pozytywniesmile
    • solveiga1 Re: objawy na @ a objawy na ciąże 07.03.06, 11:10
      ja tez tak mialam, bol brzucha, napiete piersi, nawet lekkie plamienia, wiec
      jak najbardziej spodziealam sie okresu. Mialam raczej dlugie cykle, wiec bylam
      przekonana, ze zaraz okres sie pojawi. Po tygdniu takiego czekania zrobilam
      test i jakiez bylo moje zdziwienie, kiedy okazal sie pozytywny! A dopiero od
      tego wlasnie cyklu zrezygnowalismy z zabezpieczensmile Pod koniec kwietnia
      przyjdzie na swiat nasza coreczka! smile))
    • hekate_mw Re: objawy na @ a objawy na ciąże 07.03.06, 11:17
      Też miałam jak większośc dziewczyn tutaj.. chodziłam rozdrażniona, spać mi się
      chciało, bolały mnie piersi.. a @ nie było i nie było. Byłam przekonana że to
      dlatego że mam strasznie nieregularne cykle, poza tym w listopadzie wybyłam do
      Egiptu (zmiana czasu i klimatu), dużo schudłam no i nie stroniłam od żadnych
      używek.. poza tym żadnych objawów ciąży tylko przedłużające się oczekiwanie..
      jak zrobiłam test - nie mogłam uwierzyć że jestem ciąży - a leciał już 5
      tydzień smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka