akon3 26.04.06, 13:39 dziewczyny rozpoczynam 27 tydzień i od pewnego czasu bolą mnie nogi w okolicach krocza i pachwiny podczas chodzenia, czy to normalne czy coś zaczyna się dziać niedobrego, do lekarza idę dopiero w sobotę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikaes Re: krocze 26.04.06, 14:15 Mnie krocze boli cały czas od prawie 2 miesięcy (jestem w 32 tygodniu)i to jest raczej normalne. Jak siedzę na sedesiku to wydaje mi się, że zaraz mi wszystko wypadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
florcia732 Re: krocze 26.04.06, 14:52 Mnie pachwiny zaczely boleć już od 6 tyg.Nie mogłam zrobić większego kroku tylko drobiłam malutkie.Teraz jestem w 18 tyg. i bóle są coraz rzadsze. Odpowiedz Link Zgłoś
vladmarus Re: krocze 26.04.06, 15:13 Normalne. Ciężko chodzić. Miałam problemy z dotarciem do autobusu rano i potem z przemieszczaniem się po biurze. Przejdzie w drugim tygodniu po urodzeniu dzidzi : ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: krocze 26.04.06, 16:31 Normalne, w pierwszej ciazy bujalam sie strasznie na boki jak szlam, bo inaczej nie umialam dac kroka ) W tej jakos mi to na razie nie dokucza, chociaz dzwigam dwojke, nie wiem, rozciagnieta jakas jestem po pierwszym czy co... ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia161069 Re: krocze 26.04.06, 18:18 hej u mnie 26 tc i tez mam takie bole , szczegolnie krocze jakby wszystko mi tam na dol ciagni - a jak sikam to juz wogole z tym ze trwa to kilka dni potem luzik i znowu.Czuje tez jak ciagnie mnie szew z poprzedniego ciecia krocza / 14 lat temu !! /.Dodam tylko ze moja corcia lezy bardzo nisko i to chyba tez poteguje te bole Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Re: krocze 27.04.06, 15:19 Ja też sie tak czuję, też w drugiej ciąży, bolą szwy, a że synuś nisko leży, więc jak się tylko poruszy, to aż sztywnieję. W ogóle całe krocze jakieś takie drażliwe jest na dotyk, jakby opuchnięte. Trochę pomaga smarowanie oliwką, ale niestety tylko na trochę. Odpowiedz Link Zgłoś