19maj 12.06.06, 11:50 dziewczyny mam do Was pytanko od początku ciąży zaczełyście tyć? czy może na początku schudłyście. Ja na początku schudłam chyba ponad 10kg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoniaaa Re: Tycie czy chudnięcie 12.06.06, 11:53 Moje siostry chudły... Koleżanka jedna też Teraz co wchodzę na wagę i widzę że wskaźnik pokazuje mniej to mam cichą nadzieję że może tym razem... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kachutka Re: Tycie czy chudnięcie 12.06.06, 13:48 Ponad 10 kg to trochę dużo, ja schudłam 4 przez pierwsze 3 miesiące bo bardzo wymiotowałam i generalnie jest to normalne tzn. chudnięcie na początku, byle by było w granicach normy...chudnąc pozbywasz sę ważnych dla dzidzi mikroelementów i witamin... Odpowiedz Link Zgłoś
elaania1 Re: Tycie czy chudnięcie 12.06.06, 14:08 Ja w ciągu pierwszych czterech miesięcy straciłam na wadze około 3,5 kg. Brzuszek był, choć nieduży, widocznie maleństwo dużo ze mnie wyciągało Od początku ciąży (obecnie 26 tc) czuję się wyśmienicie, nie miałam ani nudności, ani nie wymiotowałam, więc nie można przypisać tego spadku wagi takim nieprzyjemnym objawom ciąży. Dziecko rozwijało się prawidłowo i rosło bardzo ładnie, więc też tym spadkiem wagi się nie przejmowałam zbytnio. Prędzej czy później - wszystkie ciężarówki będa przybierać na wadze, nie ma bata! Odpowiedz Link Zgłoś