Dodaj do ulubionych

Ból brzucha- pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.07.06, 16:44
Dziewczyny czy was też często boli brzuch.Do tej pory zdarzało mi się to
żadko ale dzisiaj nie mogę wytrzymać a nie chcę brać żadnych lekarstw.Co mogę
zrobić aby przestało mnie boleć?????
Obserwuj wątek
    • krzywaa Re: Ból brzucha- pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 16:46
      Najlepiej sie połóż i leż dopoki cie nie przestanie boleć. Ale radziłabym zarzyc
      Nospe można ją brać bez problemu, ja ja brałam przez dwa tygodnie bo lekarz mi
      kazał bo mialam bole. A jeśli jest tak źle to lepiej zadzowń do swojego lekarza.
      A tak z ciekawości któy to tydzień?bo Ja tak mialam koło 20 tygodnia, a teraz
      jestem w 28.pozdrawiam
      • nadii19 Re: Ból brzucha- pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 16:49
        Jestem w 24 tc, ale dopiero dzisiaj mam takie bóle wraz z brzuchem boli mnie
        żołądek jak przy zatruciu, ale byłam dzisiaj u lekarza i mówił że szystko jest
        dobrze.
        • krzywaa Re: Ból brzucha- pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 16:50
          To może faktycznie zrob sobie cieplej herbatki i sie położ moze to jakieś
          zatrucie. Roznie to bywa. A leżenia nigdy za wielesmiletakże lepiej sie położ.
          • nadii19 Re: Ból brzucha- pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 16:52
            a czy zatrucie źle wpływa na dzidzie nie stanie sie jej krzywda??
            • krzywaa Re: Ból brzucha- pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 16:55
              Raczej nic jej sie nie powinno stacsadale kurcze niewiem. bo nigdy tak nie
              mialam.Ale moze lepiej zadzown do lekarza i powiedz mu że byłaś dziś u niego
              itp.. ale ze wlasnie sie zle poczulas
    • dodkowska Re: Ból brzucha- pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 17:06
      wejdz sobie na stronkę www.fajnamama.republika.pl i tam w bole
      • nadii19 Re: Ból brzucha- pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 18:55
        Już mi lepiej ból przeszedł jak troszkę poleżałam.Dięki za rady.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka