oltka 31.07.06, 20:41 Może mój problem wyda się banalny, ale to moja pierwsza ciąża. Jestem w 31 tc i z szyjki macicy rozpocząl wydobywac mi się śluz jak przy owulacji. Czy to normalne??Nie wiem czy niepikoić lekarza telefonem.Pzdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka255 Re: pytanie, pomocy 31.07.06, 20:45 Jeśli śluz jest bialy albo lekko żóltawy, to raczej nic zlego; w ciąży w różnych okresach może byc go malo albo dużo; jeśli ma brzydki zapach i inny kolor niż w/w, to zglos się do gina; Odpowiedz Link Zgłoś
gigigirl Re: pytanie, pomocy 31.07.06, 21:00 ja też w okolicach tego tygodnia miałam ten problem ale właściwie to nie problem tylko rzecz naturalna dopóki nie ma zabarwienia brązowego lub krwistego i oczywiście jeżeli ie ma zbyt obfitego świądu. Ponieważ przy grzybicy także wydala się taki śluz ale to już na prawdę swiąd jest nie do wytrzymania trzymaj się i nie martw. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
olinka.6 Re: pytanie, pomocy 31.07.06, 22:13 Hejo, Ja całą ciążę nosiłam wkładki, bo tak się ze mnie "lało". Byłam pod kontrolą gina, więc byłam spokojna. Jak będziesz na wizycie, to wspomnij lekarzowi o tym, niech ma na uwadze, a ty będziesz spokojna. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś