Gość: guest IP: *.* 25.09.01, 14:29 hmm mam do terminu jescze 14 dni a mam teraz rozwarcie na 1 cm czy to jakis znak ze szybciej urodze?? ile mozna chodzic jescze z takim rozwarciem? tak mi ise juz dluyzy ten czas ze chcoialabym urodzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: rozwarcie IP: *.* 25.09.01, 14:37 Ja miałam rozwarcie na jeden palec w siódmym miesiącu, dwa tygodnie przed terminem porodu były to trzy palce. Do końca chodziłam a dziecko urodziło się bardzo szybko. Mój poród zaczął się o północy a skończył o trzeciej rano.Mnie "na pocieszenie" wszyscy mówili, że dziewiąty miesiąc trwa najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: rozwarcie IP: *.* 25.09.01, 17:17 no fakt ten ostatni miesiac jest straaaaaaaaaasznie dlugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: rozwarcie IP: *.* 25.09.01, 18:09 Hej,ja miałam rozwarcie na 1 cm 3 tygodnie przed terminem. Urodziłam tydzień przed terminem i poród przebiegł bardzo szybko (2,5 h). Jak się pytałam lekarki co oznacza rozwarcie na 1 cm, odpowiedziała, że nic, po prostu będę rodzić .PozdrawiamAsia mama Oskarka Odpowiedz Link Zgłoś