Dodaj do ulubionych

Inne strony

IP: *.* 17.10.01, 21:06
Dziewczyny mam prośbę (po raz kolejny znowu), czy mogłybyście mi podać nazwy innych stron internetowych dla przyszłych mam ( w ogóle o dzieciach). Nie mam zamiaru zmienić forum,ale chętnie bym sobie pooglądała :). Acha, jeśli znacie jakieś adresy porządnych sklepów netowych z rzeczami dla dzieci, będę wdzięczna...
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Inne strony IP: *.* 17.10.01, 23:33
      Czesc Aga!Ja zanim poznalam te wspaniala strone to zagladalam do:www.bajbus.plwww.ciaza-menu.htmwww.dziecko-info.comwww.babycenter.comwww.potomek.plwww.babyzone.comPozdrawiam
    • Gość: guest Re: Inne strony IP: *.* 18.10.01, 07:25
      Cześć Aga, ja przeglądam te strony , które poleciła Orci plus jeszcze www.rodzice.sakura.pl www.dzieckook.pl www.pregnancy.about.com oraz takie jak kobieta.pl czy polki.plpozdrawiam Zużka
    • Gość: guest Re: Inne strony IP: *.* 18.10.01, 07:32
      Aguś, oprócz polskich, które już dziewczyny podały, jeśli czytasz w języku Szekspira ;-) zobacz www.abcparenting.com - to amerykański serwis, skupiający mnóstwo ciekawych linków, w zasadzie nieprzebrane źródło wiedzy na każdy temat. Ja np. będąc w ciąży znalazłam tam stronę, na której co tydzień czytałam sobie o rozwoju mojego dzieciaczka...
      • Gość: guest Re: Inne strony IP: *.* 18.10.01, 08:45
        I jeszcze: www.podsercem.prv.plPozdrawiam KAMA
        • Gość: guest Re: Inne strony IP: *.* 18.10.01, 09:23
          O rozwoju dzidzi tydzień po tygodniu można też czytać na www.babyboom.pl
          • Gość: guest Re: Inne strony IP: *.* 18.10.01, 16:41
            witaj jest jeszcze www.mamatata.maxi.com jesli chodzi o sklepy to www.baby.com.pl www.tomi.pl www.smyk.com www.swiat-dziecka.pl pozdrawiam mala
    • Gość: guest Re: Inne strony IP: *.* 18.10.01, 20:22
      Ja lubię www.medporady.pl - tam wchodzisz na "zdrowie kobiety" a potem "9 miesięcy". Znajduje sie tam opis tydzień po tygodniu, wiele cennych rad oraz wymienione są najcześtsze dolegliwości ciążowe.agnieszka
    • Gość: guest Re: Inne strony IP: *.* 20.10.01, 11:36
      Dzięki :bounce: . A językiem Szekspira mówię, czytam w nim i piszę, anglista jestem po prostu :) Ciekawe, czy maleństwo odziedziczy zdolności do języka?
    • Gość: guest Re: Inne strony IP: *.* 20.10.01, 20:17
      dodam jeszcze:www.bajbus.plwww.dzieciak.mecenat.plhttp://narodziny.com/www.twoje-dziecko.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka