pandeczja 20.02.07, 13:46 chodzi mi o jakis zwykly nawilzajacy balsam typu nivea albo dove, zeby mozna bylo bezpiecznie smarowac karmiac maluszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaz78 Re: czym smarowac piersi 20.02.07, 15:38 Dzieci nie lubią ostrych zapachów wię lepiej za dużo nie pakładać tego balsamu. Zawsze jednak można obmyć pierś przed karmieniem,nie jest to jakieś kłopotliwe a i Ty i Twoje dziecko będzie zadowolone! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: czym smarowac piersi 20.02.07, 22:41 może czymś specjalnie do piustu po czym mozna karmić? są takie specyfiki dla karmiących mam o ile mi wiadomo. zwykłych balsamów bym nie ryzykowała. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: czym smarowac piersi 21.02.07, 08:42 Na szkole rodzenia polecano nam PureLan (czysta lanolina), której nie trzeba zmywac do karmienia. Ale to potwornie drogie jest, może jest coś tańszego? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_dobrowolska Re: czym smarowac piersi 21.02.07, 10:35 Podobno zawsze najlepsza jest oliwka dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_s Re: czym smarowac piersi 21.02.07, 10:43 Jest taka maść Maltan i jej też nie trzeba zmywać przed karmieniem. Odpowiedz Link Zgłoś