doma21live 16.04.09, 22:05 w ktorym tygodniu poznam płec swojego dzieciaczka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbuziaczekk Re: płec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.09, 22:09 w polowie ciazy czyli na badaniu polowkowym w 20 tyg wtedy dopiero jest najlepszy czas na plec bo dopiero wtedy dobrze widac i mozna okreslic na 100% wczesniej tez sie da ale nie na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: płec 16.04.09, 22:26 I po co tyle wykrzyknikow? Najwczesniej kolo 15-16 tygodnia (jesli z jakichs powodow akurat wtedy bedziesz miala robione USG, u dobrego specjalisty z dobrym sprzetem, a dziecko sie korzystnie ulozy). Najpozniej po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic.mama Re: płec 16.04.09, 23:09 Zalezy czy Ci sie dziecko odpowiednio ulozy podczas usg. Ja poznalam dopiero w 30tc. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia-ja1974 Re: płec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.09, 23:22 Ja poznałam płeć w 15tyg. na kolejnych usg nic się nie zmieniło, więc jak jest dobry sprzeęt i dobry lekarz to się nie pomyli))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic.mama Re: płec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.09, 23:31 joasia-ja1974 napisała: > Ja poznałam płeć w 15tyg. na kolejnych usg nic się nie zmieniło, więc jak jest > dobry sprzeęt i dobry lekarz to się nie pomyli))) To prawda. Ja mialam taka pomylke. W dwunastym tygodniu lekarz stwierdzil, ze chlopak. Potem, dopiero w 30 tc (na kazdym wczesniejszym usg krzyzowalo nogi) okazalo sie, ze dziewczynka. A ciuszki dla chlopca byly juz gotowe No i mam dziewczynke. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: płec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.09, 23:29 Na usg połówkowym, jakiś 20 tydzień. Ale wiedziałam że to chłopak dużo wcześniej, czułam to Odpowiedz Link Zgłoś