majka-1980 27.06.10, 21:58 Witam dziewczynki, czy mieszka ktoras z Was w Lubinie, lub okolicach (dolnaslaskie)? Jestem w 4. mcu, termin mam na koniec grudnia. Mieszkam w tych okolicach od niedawna, jestem ciekawa opinii o szpitalach itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miaau Re: Lubin? 28.06.10, 06:52 też jestem z okolic, co do szpitali, to myślę, że mimo wszystko zdecyduję się na szpital w lubinie, przy bema.. zastanawiałam się nad feminą, ale jeżeli coś się będzie działo z dzieckiem, to muszą je zawozić do legnicy, a przy tym ruchu na krajowej 3ce, potrwa to około godziny.. poza tym co prawda podobno jedzenie jest w lubinie na bema zupełnie nie dla mam karmiących, ale lekarze i położne dosyć w porządku, no i zawsze to szpital - cokolwiek by się nie działo z mamą czy dzieckiem, lekarze specjaliści są na miejscu - dlatego na 90% zdecyduję się na nich.. Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Lubin? 28.06.10, 06:53 a do jakiego lekarza chodzisz? ja na razie do Dajnowskiej, ale zastanawiam się czy nie zmienić jej... Odpowiedz Link Zgłoś
ellgie Lubin? 28.06.10, 12:17 Szpital na Bema położne na oddziale patologi i porodówce ok. Ale na noworodkach to szok mozna przeżyć. Wchodzi pielegniarka i mówi dlaczego na sali jest zgaszone światło macie patrzeć czy wam dzieci nie sinieją. Dzięki temu tekstowi miałam nieprzespanych 7 nocy bo siedziałam i patrzyłam czy mi dziecko nie sinieje. Wyrodna leniwa, matka to na codzień się słyszało. Moje dziecko miało podejrzenie uszkodzenia wątroby i wylewy w główce - stały tekst a ta co znowu siedz i płacze...wole już na parkingu Feminy urodzić niz znowu to przechodzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majka-1980 Re: Lubin? 28.06.10, 21:22 Tez slyszalam wiele zlych opinii na temat Bema, ale tez na temat feminy. Coraz czesciej zdarza sie, ze brakuje miejsca, niestety. Co do bema, to tam pracuje mój lekarz dr Nowacki, wiec co jest dla mnie duzy plus. Tak na marginesie, to jesli zastanawiasz sie nad zmiana lekarza, to polecam mojego, z ręka na sercu. A na kiedy macie teminy dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś