gunam 15.03.04, 19:59 Witam, czy któraś z was może słyszała coś o tym doktorze albo sama u niego była? będę wdzięczna za radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evita33 Re: dr Szemryk - Gdańsk 15.03.04, 20:10 witam. Pierwszy raz w październiku byłam u gina w przychodni przyszpitalnej na Zaspie (w szpitalu). Wtedy na zastepstwie za dr Kołodziej (macierzyński) był właśnie p. Maciej Szemryk. Pierwza wizyta szok- mlody, przystojny ale potem super.Najpierw potrwfił rozładować sytuację luźną rozmową a dopiero później badanie. Zero stresu. Wiem ze nadal pracuje w szpitalu ale już nie w przychodni. W przychodni przyjmuje dr Kołodziej - też fajna doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
gunam Re: dr Szemryk - Gdańsk 16.03.04, 08:00 dzięki za odpowiedź. Własnie w tym tygodniu do niego idę. Odpowiedz Link Zgłoś
evita33 Re: dr Szemryk - Gdańsk 16.03.04, 22:13 ale do niego to konkretnie gdzie/????????? CHyba, ze przyjmie CIę na oddziale.?????Napisz Odpowiedz Link Zgłoś
gunam Re: dr Szemryk - Gdańsk 17.03.04, 09:02 a więc dr przyjmuje w przychodni we Wrzeszczu na Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
ivo_atom Re: dr Szemryk - Gdańsk 05.08.04, 10:14 A dr Kołodziej pracuje równiez w szpitalu na Zaspie i odbiera porodu oraz robi cesarkę? Odpowiedz Link Zgłoś
malajedza Re: dr Szemryk - Gdańsk 06.12.04, 13:01 Uciekłam" z przyszpitalnej poradni z Zaspy, dr Kołodziej była dobrym specjalistą, ale z drugiej strony była wiecznie niemiła, cyniczna i traktująca pacjentów na zasadzie numerków na karcie. Brak indywidualnego podejścia do pacjenta skłonił mnie do zmiany lekarza. Od roku należe do poradni "K" na Mickiewicza, przujmuje tam dr Maciej Szemryk ( wtorki od 15:30), jest tak samo świetnym specjalistą , lecz przy tym stwarza sympatyczna atmosferę, znajduje czas na rozmowe, umie wyjaśnić, zawsze pomóc i to z uśmiechem na ustach. Aby więcej lekrzy z takim podejściem do pacjentEK!! Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: dr Szemryk - Gdańsk 07.08.04, 10:43 Tu rowniez znajdziecie lekarza Dla tych co szukają i polecają lista DOBRYCH ginekologów, oraz niestety CZARNA lista ginekologów Odpowiedz Link Zgłoś
ivo_atom Re: dr Szemryk - Gdańsk 07.08.04, 17:19 Dzięki śliczne za namiary na tą listę ))) Odpowiedz Link Zgłoś