Dodaj do ulubionych

Majowe starania :))

• agat78 Re: Majowe starania :)) 23.05.04, 20:47
      Trochę mnie pocieszyłyście z ta II gr. Paris też mam nadzieję i życzę wszystkim
      nam obyśmy następny Dzień Matki spędziły jako matki z naszymi maleństwami. smile
      Ja właśnie wróciłam z koncertu Marka Torzewskiego. To nie wiarygodne ale ten
      człowiek przyjechał dać koncert na wieś koło Choszczna (ja tu mieszkam)- do
      Korytowa. Sprowadził go tu ksiądz. A poznali się w jednym z programów w TVP1,
      gdzie rozmawiali o bezrobociu. Cały czas jestem pod jego wrażeniem. Oczarował
      mnie nie samowicie. Tak wogóle to on kandyduje do Parlamentu Europejskiego. Ale
      to akurat było najmniej ważne. Chodziło o to aby dać ludziom nadzieje na lepsze
      jutro. Wszystkim gęby poopadały jak go zobaczyli. Przepięknie śpiewał i nie z
      plejbeku!!!! Szok, co?! Chodził po całym placu, rozmawiał z ludźmi. Przytulał
      się, robił zdjęcia i rozdawał autografy. To niesamowite. On jest boski na żywo
      i pięknie pachnie. (nie licząc mojego męża - hahaha ). Dostałam autograf od
      niego i jego żony. Jutro idę kupić sobie jego płytę.
      Pozdrawiam, ohhh
    • agat78 Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 08:16
      Witam porannie. Mam doła. Zmierzyłam sobie tempke rano i.. 36,7 więc czekam na
      @. Pewnie przyjdzie jutro buuuuu. Odstawiłam juz nawet duphaston. Mam go brać
      do @ ale skoro spadła tempka i @ przyjdzie to po co mam go brać. Czuję się
      strasznie. Boli mnie brzuch jakoś tak dziwnie i piersi. Całą noc dzisiaj nie
      spałam. Czerwiec przejdę na wiesiołku i testach owu. Jak nie będzie efektów to
      w lipcu idę do szpitala na badania. Już mam dość.

Pozdrawiam
      • pepe90 Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 09:10
        Hej! Głowa do góry i nie poddawaj się. A może jednak się udało. Nie rezygnuj!
        Pamiętasz Elle, która też uważała że w maju nici z dzidzi bo lekarz tak jej
        powiedział?! A teraz jest na wątku styczniwym!
        Ja czerwiec też zacznę z wiesiołkiem, testów próbowałam już w maju, ale mój
        organizm jest zbyt rozregulowany.
        Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki!
        Janette
    • czekaczka Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 08:16
      I żegnam ten wątek sad, wczoraj wieczorem przyszła @.
      Nie wiem, czy będę się wspisywać do czerwcowych starań, bo po wczorajszej
      rozmowie z mężem straciłam nadzieje. Dowiedziałam się, że on ma już dość tych
      starań, a tak wogóle to on nie chce dziecka, tylko robił to dla mnie, bo ja
      chciałam !!!!!!! Jeszcze jestem w szoku!
      Nie wiem co mam myśleć, co robić, chyba nawet nie potrafię myśleć. Dziewczyny,
      życzę Wam dużo miłości, a przede wszystkim OWOCU Tej miłości. Pa
      • pepe90 Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 09:13
        To nie tak, nie rezygnuj! Mósisz tylko nabrać trochę dystansu. Faceci podchodzą
        do tego inaczej.
        Trzymam kciuki i pozdrawiam Cię bardzo serdecznie!
        Janette
      • justysia72 Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 10:17
        Hej, nie poddawaj się. Może troszeczkę odpocznijcie. Mąż też żyje w ciągłym
        stresie dlatego tak powiedział. Napewno wszystko się ułoży.
        Justyna
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=12699321
        • jagasz Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 11:16
          Czy duphaston zazywa się w celu łatwiejszego zajścia w ciążę???? (sorry jeśli
          pytanie jest głupie).
          Czy wiesiołek można kupić w formie herbatki????

Pozdrawiam
          Aga (4 cykl starań 19dc)
          • agat78 Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 12:28
            Duphaston nie pomaga na zajście bo bierzesz go już po owulacji. On może jedynie
            podtrzymać ciążę. Co do wiesiołka to nie wiem czy jest w postaci herbatki.
            Musiałabyś zapytać się w aptece.
            • jagasz Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 12:44
              Dziekuję za odp.

aga
              • sylwiawm Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 14:20
                wydaje mi sie ze wiesiolek nie mogłby byc w postaci herbatki bo jest to olej.
                Wiem ze mozna go kupic takze jako nasiona, ale w aptece maja tylko tabletki.
                • jagasz Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 14:34
                  Aha, to jeszcze lepiej, zastanawiałam się właśnie czy herbatka byłaby do
                  przełknięcia, a tabletki to sprawa o wiele prostszawink)))))
                  Cały czas mająca nadzieję na maj

aga
    • anfi74 Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 16:26
      Dziewczyny, coś końcówka maja nie nastraja optymistycznie - niewiele z nas
      doczekało się dwóch kreseczek! Wiem, wiem... wiele jeszcze czeka na efekty, ale
      i tak chyba średnia nie wypada najlepiej sad. Nawet pogoda przeciwko nam sad. A
      niby maj to taki piękny miesiąc... W związku z powyższym humor mam kiepski.
      Dodatkowo trzyma mnie mocno od ponad tygodnia katar i ból gardła, a przez
      nie "działania prokreacyjne" mocno ucierpiały... Spodziewam się zatem @, a nie
      ciąży. Pocieszające jest jedynie świetne towarzystwo na czerwcowych
      staraniach... oby, jak najmniej z Was się tam zapędziło!!!
      Mimo wszystko pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za te, którym brak @ nie
      odbiera nadziei...
      • sylwiawm Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 17:08
        nie ciesz sie za wczesnie. te tabletki nie sa takie male wink
        • paris4 Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 17:43
          Hej,
          U mnie 24dc i żadnych objawów ciązy i @. Na ciążę nie mam zbyt wielkiej
          nadzieji, ale bardzo się martwię, że ten cykl również będzie trwał 60 dni.
          Też mam dzisiaj podły nastrój, jestem jakaś rozdrażniona. W dodatku zrobiłam
          sobie coś w prawy nagarstek i ledwo ruszam ręką - dlatego mój post będzie taki
          krótki. Faktycznie maj nas nie rozpieszcza ilością zaciążeń, ale jestem z Wami.
          pozdrawiam
          Agata
          • klara_76 Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 18:30
            Dziewczyny, co prawda pogoda podla i raczej zimowa niz wiosenna, ale glowy do
            gory! Ja mysle, ze ilosc podwojnych kreseczek jest na razie taka mala, bo wiele
            z nas (ja rowniez) dopiero czeka na efekty majowych staran. U mnie 18dc, wiec
            jeszcze jakies 10 dni niepewnosci.
            Paris, sledze Twoja historie i wierze, ze sie mimo wszystkich przeciwnosci uda.
            Sa podobne do Twoich historie, ktore nastrajaja ze wszech miar pozytywnie!
            Trzymajmy sie i cieszmy sie z ostatniego majowego tygodnia. Mam nadzieje, ze
            przed nami same dobre wiadomosci!!!
          • anfi74 Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 19:46
            Przepraszam, jeśli palnę jakąś bzdurę... Ale jak wygląda sprawa owulacji przy
            Twoim długim cyklu? Czy to oznacza, że możesz ominąć "nasze" majowe starania i
            przeskoczyć na czerwcowe (14 dni przed końcem cyklu)? Jeśli tak, to mam
            nadzieję, że obecny cykl będziesz miała znacznie krótszy i na tym maju
            poprzestaniesz... Życzę Ci tego z całego serca
            • anfi74 Re: Majowe starania :)) - do Paris4 24.05.04, 22:36
              ... i palnęłam bzdurę, choć nie w tym miejscu, w którym się spodziewałam...
              Oczywiście mój post wyżej skierowany był do Agaty... kibicuję Ci szczególnie,
              bo uważam, że Twoja droga do macierzyństwa jest wyjątkowo wyboista, a należy Ci
              się autostrada pierwszej klasysmile.
              Pozdrawiam, Ania
    • roksana78 Re: Majowe starania :)) 24.05.04, 20:29
      witam
      termin @ to JUTRO.. a może nie przyjdzie?? ojej jak bardzo bym jej nie
      chciała.. mimo przytulania w tym miesiącu nie nastawiałam się na ciąże, ale tak
      od kilku dni znów mnie naszła mysl jak bardzo jej pragnę (z mężem oczywiście)
      pozdrówka Dziewczyny

p.s RUTKAM napisz jak wygląda sprawa u Ciebie smile)
      • jagasz Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 10:46
        Dziewczyny jak tam sytuacja u Was???
        Przymieżam się (jeżeli w tym miesiącu nie wyjdziewink))) karmić męża folikiem, na
        wiesiołek nie wiem czy się zdobędzie skoro te tabletki są duże.
        U mnie 20dc i czas oczekiwania (a z pierwszym dzieckiem była tak łatwo.....)

Trzymam za WAs kciuki

aga
        • anfi74 Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 12:15
          Hej, ja też czekam, choć nie spodziewam się rewelacji... ominęliśmy niestety
          gorący okres. Ale nie tragizuję, to mój pierwszy cykl, na razie nie mam
          podstaw, żeby wietrzyć jakieś problemy - mam już córeczkę. Z drugiej strony nie
          liczę też na specjane traktowanie i zdaję sobie sprawę, że problemy mogą się
          pojawić. Poczekam cierpliwie co los przyniesie... pewnie @ smile.
          Pozdrawiam realistycznie smile
          ps do jagasz:
          wiesiołek jest chyba przeznaczony dla kobiet, ale mogę się mylić
          • sylwiawm Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 13:52
            Ja też się zdziwiłam, ze chcesz karmic meza wiesiolkiem skoro on nie potrzebuje
            polepszenia sluzu plodnego bo go nie ma.
            • lenka79 Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 14:14
              A ja mam w maju drugą sznsę, także majowe starania ponownie rozpoczęte. Dziś
              11dc, więc wszystko przed nami. A wam wszystkim, które czekają na efekty
              majowych starań życze dwóch kreseczek i trzymam kciuki.
              • sylwiawm Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 15:15
                lenka79 napisała:

> A ja mam w maju drugą sznsę, także majowe starania ponownie rozpoczęte. Dziś
                > 11dc, więc wszystko przed nami. A wam wszystkim, które czekają na efekty
                > majowych starań życze dwóch kreseczek i trzymam kciuki.
                Mam taka sama sytuacje. 2 szansa w maju i 11dc.
                • lenka79 Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 19:01
                  No to przyjemnych starań Ci życzę. Mam nadzieję, że spotkamy się na wątku Luty
                  2005.
            • jagasz Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 14:44
              Pomyslałam, że dla męża wiesiołek profilaktyczniewink)) (w celu mojego
              wiesiołkowego kurowania), oczywiście wiem, że jemu ten wiesiołek po nicwink)

Pozdrawiam i trzymam za was kciuki.

aga
    • justysia72 Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 15:08
      Również czekam na efekty starań, chociaż dzisiaj 27 dc to nie czuję nic. Może
      dlatego, że narazie moje @ nie są regularne. @ mam od grudnia 2003 - 1 cykl
      miał 44 dni, kolejny 35, a ostatni 52 dni. Zobaczymy, poczekamy co przyniosą
      majowe starania.
      Pozdrawiam wszystkie czekające na efekty
      Justyna
      • klara_76 Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 16:04
        U mnie na razie cisza, ale na objawy, jesli sie w ogole pojawia, jest jeszcze
        zdecydowanie za wczesnie. Przy moich ok. 28-29dniowych cyklach musze jeszcze
        min. 10 dni poczekac.
        Justysia, masz pieknego synka!
        Pozdrawiam Was wszystkie
        • paris4 Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 17:34
          Witam,
          Klara, Anfi dzięki za ciepłe słowa, aż mi serducha szybciej zabiłosmile))
          Dzisiaj króciutko (co rzadko mi się zdarzasmile)) bo muszę pędzić do książek -
          05.06 pierwszy egzamin.
          Dzis czuję się nieźle, rozdrażnienie minęło. Chociaż dziś koleżanka z pracy
          która jest w ciąży pozwoliła połozyc mi rękę na brzuchu i poczułam
          wierzgającego malucha. Wylądowałam z płaczem w toalecie - no comments
          Dziewczyny zaciążajcie no bo kto założy wątek luty 2004smile)) No mnie raczej nie
          ma co liczyć chyba, że wydarzy się cud.
          pozdrawiam serdecznie i spadam się uczyć pa!
          • paris4 Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 17:36
            Upss, Chodziło o wątek luty 2005smile))
    • rutkam Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 17:51
      Witam dziewczyny
      Coś końcówe posty są bardziej pesymistyczne niż optymistyczne więc może "wleję"
      w was trochę optymizmu,u mnie dziś 30 dc @ się spóźnia 4 dzień więc postanowiłam
      zrobić test i jak myślicie co na nim zobaczyłam... DWIE GRUBE KRECHY smilesmilesmilesmilesmilesmile
      Jaka jestem szczęśliwa ,a mężuś wniebowzięty i zarazem zszokowany bo nie
      liczyliśmy że już za drugim razem się uda.
      Trzymajcie się cieplutko więcej optymizmu i przesyłam 100000000000000000000000000
      tyyyyle wirusków ciążowych obyście się dały zainfekować.

P.S Roksana a ty na jakim jesteś w tej chwili etapie

• paris4 Gratulacje :-))))))))))) 25.05.04, 18:35
        Rutkam,
        Tak się cieszę!!!!!!!!!!! No poprawiłaś nam trochę statystykismile)) Rewelacja!!!
        No i chyna będziesz pierwsza na lutowym wątku, czy załapiesz się jeszcze do
        styczniówek?
        • lenka79 Re: Gratulacje :-))))))))))) 25.05.04, 19:03
          Gratuluje serdecznie. Dbaj o siebie i fasolkę.
          • klara_76 Re: Gratulacje :-))))))))))) 25.05.04, 19:37
            Gratulacje raz jeszcze (patrz watek "Starania o dzidzie")!!!! Dziewczyny, nie
            ma co popadac w pesymizm, bo tu taki optymistyczny akcent na koniec dniasmile))
            Teraz tylko czekac na efekty naszych majowych staran i zarazliwe dzialanie
            ciazowych wiruskow rutkam! Wierze, ze bedzie dobrze. W moim przypadku jeszcze
            ok. 10 dlugasnych dni. To juz 3 przedlugi miesiac naszych oczekiwan...
            Cieplutko pozdrawiam, Klara
      • justysia72 Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 20:13
        Najserdeczniejsze gratulacje. Taki ponury dzień, a dla Ciebie słońce zaświciło.
        Dbaj o siebie i oczywiście o fasolkę.
        Justyna
      • roksana78 Re: Majowe starania :)) 25.05.04, 20:46
        witam, witam RUTKAM !!!!!
        GRATULACJE WIELKIE DLA CIEBIE!!!
        ależ ja się cieszę Twoim szczęściem smile)
        aż cała drżę z podjarania (poważnie)....
        u mnie dziś 28dc i @ nie ma i mam nadzieję, że jak i u Ciebie jej nie będzie
        hihi
        coś mnie kręci, aby już jutro zrobić teścik, bo w sumie to mam cykle regularne
        co 28dni i już sama nie wiem co myśleć.. mąż cały czas ostatnio mi powtarza, że
        on ma takie ciązowe przeczucie jak nigdy wcześniej... chyba jutro rano zrobię
        teścik smile
        jeszcze pewnie mi pomogą Twoje ciązowe wiruski

pozdrawiam

• pepe90 Re: Majowe starania :)) 26.05.04, 08:23
        Rutkam super podniosłaś nasze ststystyki!!!!
        Gratuluję i życzę zdrówka dla Ciebie i Fasolki! Dbajcie o siebie!
        Pozdrawiam serdecznie Janette
    • agat78 Re: Majowe starania :)) 26.05.04, 08:07
      Witam z rana.
      Gratuluje Rutkam smile) ciesze się bardzo że Ci się udało.
      Ja niestety musze popsuc statystykę. Wczoraj popołudniu miałam plamienia no i w
      nocy dostałam @. ;O jak ja jej niecierpię. aaaaaaaaa jak ja przeżyje
      dzisiajszy dzień bo strasznie mnie brzuch boli. Pomocy bo zwarjuję.

I zaczynam 10 cykl starań. Łykam juz wiesiołek, testy owu juz do mnie dotarły
      więc zapowiada się bardzo pracowity czerwiec.
      A ten duphaston przynajmniej uregulował mi @ bo mi skakała z 26-33 a teraz mam
      jak w zegarku co 29 dni. Jednyn +.
      Dobra juz nie zasmucam. Wszystkim czekającym życzę Dwóch kresek.
      • jagasz Re: Majowe starania :)) 26.05.04, 09:54
        Rutkam gratuluję, czyli możesz już pełnoprawnie obchodzić dzisiaj Dzień Matki.
        (to Twoje pierwsze dziecko?). Matko jak Ci zazdroszę tego spokoju, że już nie
        trzeba (przynajmniej przez najbliższe 9 miesięcywink))) się starać.
        Piękny prezent na Dzień Matki!!!!!!!!!!!!!!!1
        Rutkam daj nam trochępozytywnych fluidów!
        Pliiiiiiiiiiiiiiiiz.

Pozdrawiam

aga
        • rutkam Re: Majowe starania :)) 26.05.04, 10:35
          Witam dziewczyny
          Będę trzymała za was kciuki żeby jak najszybciej się udało,jedna rada jeśli
          pozwolicie ,trzeba cały czas MYŚLEĆ POZYTYWNIE i wychodzić z założenia że nic na
          siłę (wiem że czasami nie ma już na to siły)ale wierzcie mi że to przynosi efekty.
          Przesyłam 1000000000000000000000000000000000000000000000000000 fluidków ciążowych,
          mam nadzieję że starczą dla wszystkich.
          Pozdrawiam
          • anfi74 Re: Majowe starania :)) 26.05.04, 11:23
            Gratulacje dla Rutkam!!! Cieszę się, że Ci się powiodło. Mile się zaskoczyłam,
            bo takich wiadomości spodziewam się rano (zaraz po testowaniu... a tu po
            południu i to w takiej ilości smile)). Moją córeczkę zapowiedział test zrobiony
            również 4 dni po terminie @ (!), ale ta właściwa krecha wcale taka gruba nie
            była. Trzymajcie się dzielnie i dbajcie o siebie.
            Do Agi, założycielki wątku:
            strasznie mi przykro... myślałam, że jednak Ci się uda w maju... Ale czerwiec
            też jest pięknym miesiącem i tego się trzymaj! Na pewno i dla Ciebie los
            przygotuje upragniony prezent, może w następnym Dniu Matki, już się nim
            będziesz cieszyła... trzymam kciuki!
            I do pozostałych:
            Ojeeeeejjjjjj, nie chciałam, żeby moje posty miały taki pesymistyczny wydźwięk,
            bo wcale nie uważam się za pesymistkę. A tu niechcący wprowadziłam ponury
            nastrój... dobrze, że inne pracują na jego polepszenie (np. Rutkam smile). Pewnie
            nas czeka jeszcze wiele pozytywnych owoców naszych majowych starań, tylko
            trzeba czekać... Pozdrawiam wesoło smile))

• ella1976 Re: Majowe starania :)) 26.05.04, 11:26
            Rutkam moje gratulację! Cieszę się razem z Tobą! Życzę wspaniałych
            (pozostałych) 8 miesięcy oraz pięknego i zdrowiutkiego dzidziusia!
            Na kiedy masz termin, już luty czy jeszcze na styczeń się załapałaś?

Paris4 jestem myślami cały czas z Tobą, trzymam mocno kciuki. Jak starałam się
            o Oktawię, moja bratowa była w ciąży (mieszkałyśmy obok siebie), nic jej nie
            mówiłam że my nie możemy zajść, więc wiem co czujesz będąc w otoczeniu
            ciężarnych. Ciąża bratowej jeszcze bardziej dopingowała mnie w starniach, choć
            jej ciążę przeżywałam prawie tak samo jak swoją (starali się o malucha 4 lata),
            nawet pączki jej piekłam bo ona niestety pół ciąży musiała przeleżeć w łóżku.
            Trzeba być silnym i wierzyć że się uda!

Dziewczyny życzę Wam jak najkrótszych starań, każda z nas zasługuje na to żeby
            być mamą! Przesyłam wiruski, fluidki i oby były one bardzo zaraźliwe!!!!

pozdrawiam
            • paris4 Re: Majowe starania :)) 26.05.04, 20:07
              Hej,
              Widzę, że nasz watek bardzo się rozrósł. To cieszy tylko szkoda, że tak mało
              zaciążonych.
              Ella dzięki (po raz kolejny) za wsparcie. Ja też "śledzę" Cię na styczniowym
              forum i bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwosmile)) Z
              niecierpliwością czekam na każde nowości.
              Miałam dzisiaj fatalny dzień w pracy, dlatego nie rozpisuję się i spadam żeby
              nie zarażać podłym nastrojem.
              Pa
          • roksana78 Re: Majowe starania :)) - wynik negat, a @ nie ma 26.05.04, 17:04
            witam Dziewczyny
            robiłam z rana test i wyszedł niestety negatywny sad((
            @ jeszcze nie mam, czyżby test kłamał wink)
            jakoś tak się łudzę na dzidzie, mąz stwierdził, że zrobiłam ten test za szybko.
            nic to... zobaczyny co dalej... dzis 29dc
      • angie.z Re: Majowe starania :))do Agat78 26.05.04, 11:40
        Nie przejmuj się maj był tak zimnym miesiącem, ale za to czerwiec to zupełnie
        co innego... na pewno będzie cieplutko i nastrój sie przez słoneczko poprawi i
        może dzidziusiowi o wiele bardziej sie to spodoba i postanowi w końcu zagościć
        w twoim brzuszku. Z całego serducha trzymam kciuk i nie poddawaj się 10 to
        bardzo ładna liczba smile
        • klara_76 Re: Majowe starania :))do Agat78 27.05.04, 06:26
          Agat! Wiem, ze to nie jest latwe, po tylu miesiacach staran, ale postaraj sie
          nie martwic! Teraz sa najlepsze miesiace na starania. Maj byl w tym roku
          wyjatkowo antywiosenny, wiec w czerwcu na pewno bedzie lepiej - a dzidzius
          urodzi sie wtedy w marcu, tak ze na pierwsze spacery z wozkiem bedziesz juz
          wychodzic w cieple letnie miesiace. To tez ma swoje plusy!!! Trzymaj sie i
          glowa do gory! K.
          • jagasz Re: Majowe starania :))do Agat78 27.05.04, 09:19
            Roksana co u Ciebie???

Ja też jestem trakcie oczekiwań: 4 próba 22 dc.

Pozdrawiam, trzymam kciuki
            Aga
            • agamousy Do Jagasz 27.05.04, 13:19
              Cześć Jagasz - możemy sobie pokibicować - również 22dc ale 3 próba smile
              Jakieś przeczucia?
            • roksana78 Re: Majowe starania :)) 27.05.04, 16:23
              witam
              u mnie dziś 30dc, jakieś kłucia odczuwam w brzuchu.. kupiłam drugi test (bo
              wczorajszy wyszedł negat.) ale zrobię go chyba dopiero w sobote lub niedziele...
              w sumie to mam cykle 28dniowe, więc coś mi tu nie gra wink))

a te comiesięczne objawy ciązowe, to potrafią wymęczyć człowieka psychicznie,
              dlatego staram się o nich nie myśleć

pozdrowienia dla Was
    • agat78 Re: Majowe starania :)) 27.05.04, 11:15
      Hej
      dzięki za ciepłe słowa. Może i czerwiec będzie cieplejszym miesiącem. Pożyjemy
      zobaczymy. Ja juz przełączyłam się na czerwcowe starania jakby ktoś chciał do
      mnie dołączyć to zapraszam. Oby jak najmniej.
      Pozdrawiam
    • angie.z Co mam zrobić? Proszę o pomoc 27.05.04, 12:38
      W skrócie sprawa wygląda tak:
      termin spodziewanej miesiączki 25.05, ale od dwóch cyklów mam jeden dzień
      opóźnienia
      dziś chciałam robić test (30 dc) ale rano zauważylam że mam niewielkie
      plamienie więc myślałm że to okres. Ale do tej pory nic się jeszcze z tym
      okresem nie zaczęło.
      Warto dodać że mam niewielką nadżerkę.
      Co o tym sądzicie - co powinnam zrobić czy to może być ciąża???
      Pozdrawiam
      • jagasz Re: Co mam zrobić? Proszę o pomoc 27.05.04, 13:25
        Angie miałam podobnie w 2 cylku starań. Czekałam na @, potem były lekkie
        plamienia, potem cisza, znowu palmienia, znowu cisza w końcu właściwa @.
        Byłam trochę zaniepokojona stanem rzeczy, aż spytałam się tutaj na forum czy
        może byc @ i ciąża. Pare dziewczyn to potwierdziło, ale niestety nie sprawdziło
        się to w moim przypadku. Stąd też kolene cykle starań.

Pozdrawiam

aga
        • angie.z Re: Co mam zrobić? Proszę o pomoc 27.05.04, 13:29
          Dzięki serdeczne. To chyba tak jak myslałam poczekam do jutra, jak sie @ nie
          pojawi to może odważę się zrobić test.
          Pozdrawiam.
    • agamousy Do Jagasz 27.05.04, 13:30
      Coś mi się wyżej wrzuciło..
      Cześć Jagasz - możemy sobie pokibicować - również 22dc ale 3 próba smile
      Masz jakieś przeczucia - bo przyznam, że trochę zaczynam wariować i sama już
      nie wiem co jest objawem nadchodzącej @ a co może oznaczać nowego mieszkańca w
      brzuszku...
      • jagasz Re: Do Jagasz 27.05.04, 15:58
        Przy pierwszym dziecku miałam objawy typowe jak przy @, czyli bóle brzucha i
        cały czas wydawało mi się, że już jest @, biegałam do łazienki co pół godziny,
        potem bóle ustały i już czułam, ze coś jest nie tak.
        Teraz nie czuję kompletnie nic, może za wcześnie na @, ale powiem Ci, ze przez
        te poprzednie trzy cykle nieudane bóle brzucha zaczynały się już na 3-4 dni
        przed @, więc sama nie wiem, ale tłumaczę sobie, zę jeszcze za wcześnie na
        jakiekolwiek spostrzeżenia.
        Staram się niczego nie domyslać, bo już te 4 cykle prób we mnie trochę zgasiły
        zapał, wiem, przesadzam, są tutaj dziewczyny co próbują 10 raz. Więc nie będę
        się na ten temat odzywać.

Pozdrawiam

aga
        • jagasz Re: Do Jagasz 27.05.04, 16:02
          c.d
          Ale wiesz jak sięprzy pierwszym dziecku udało za pierwszym razem, to teraz tak
          naprawdę nie wiadomo o co chodzi??? co jest nie tak???? Głupie myśli do głowy
          przychodzą.

Aga
      • klara_76 Re: do agamousy 27.05.04, 16:03
        Idziemy prawie leb w leb, bo ja tez 3 cykl i 21 dc (szukaj mnie tez
        na "starania o dzidzie"). W pierwszym cyklu staran mialam wszystkie mozliwe
        objawy ciazy, niemal od samej owulacji - powiekszone piersi, czeste wizyty w
        toalecie, jakies dziwne rozciagania dolem brzucha (bylam pewna!!!). No i
        przyszlo rozczarowanie w postaci jednej kreski, a dzien pozniej @. Miesiac temu
        nie mialam najmniejszych objawow, nawet przed sama @ piersi mi nie obrzmialy,
        co zazwyczaj mialo miejsce. Pomyslalam, ze moze w takim razie tak to wyglada.
        No i @ mi sie spozniala cale 4 dni. Szykowalam sie juz do zrobienia testu,
        kiedy to w najlepsze pojawila sie bardzo nieproszona @. Tak wiec teraz w ogole
        staram sie nie zastanawiac, bo ani obecnosc ani brak jakichkolwiek objawow u
        mnie na razie znaczyly, ze ze staran nici. Pozyjemy zobaczymy - pewnie jakis
        tydzien mi jeszcze zejdzie. Trzymam kciuki ze wszech miar za nas wszystkie.
        Pozdrawiam, k
        • agamousy Do: Jagasz i klara_76 27.05.04, 16:15
          Trzymam więc z nas wszystkie kciuki. Jagasz - muszę się przyznać, ze z tymi
          bólami brzucha - to samo. Też zaczyna boleć na 2 - 3 dni przed @....
          Dziewczyny, właściwie, jakby się tak zastanowić - to co miesiąc są te
          same, "ciążowe" objawy.
          Strasznie to wszystko jest męczące.
          @ jak na złość też się wygłupia - raz przesunęła mi się o 3 dni, więc zaczęłam
          podejrzewać, że może coś, a ostatnio znowu przyszła za wcześnie. Ale jak
          czytałam posty innych dziewczyn, to też zauważyłam podobną prawidłowość.
          Już się czuję trochę zniechęcona tym wszystkim.
          Ale mnimo wszystko nosy do góry i uśmiechy na pyszczkach.
          • klara_76 Re: do agamousy 27.05.04, 16:20
            Te nieregularnosci moga wynikac ze stresu, jakim jest oczekiwanie (nie wiem,
            jak pozostale dziewczyny, ale mnie w 1 cyklu dopadl taki stres z objawami
            brzusznymi jak przed niejednym egzaminem...). Nie ma sie co zniechecac!
            Najlepiej byloby nie myslec i po prostu zorientowac sie, ze @ sie spoznia. Ale
            nie takie to latwe... Pomysl, ze tak naprawde juz niedlugo sie wszystko
            rozstrzygnie! Mam nadzieje, oczywiscie, ze pozytywnie czyli dwukreskowosmile
        • agamousy Re: do agamousy 27.05.04, 16:22
          Aha! Miałam się zapytać. Zdarzyło mi się coś przedziwnego - mianowicie w
          niedzielę obudziłam się ze straszliwym bólem głowy - nigdy, przenigdy takiego
          nie miałam.. W zasadzie nie byłam pewna, czy oczy mnie bolą czy głowa.
          Straszne. Wzięłam tabletki przeciwbólowe i po paru godzinach stopniowo ból
          minął. Ja nigdy nie miałam migreny (bo już wiem że to była migrena) - dziwne.
          Oczywiście nie muszę mówić - że wrzucam to do worka z możliwymi objawami wink
          • klara_76 Re: Majowe starania :)) 27.05.04, 16:42
            Ciezko powiedziec, bolow glowy nie miewam, ale tez nie slyszalam, zeby mialy
            byc sygnalem ciazy. Choc kto wie...
            Dziewczyny, wlasnie czytalam na stronie Polityki artykul "Blues nad kolyska".
            Polecamsmile
            Trzymajcie sie
    • kama337 Re: Majowe starania :)) 27.05.04, 16:52
      Nie chcę się wtrącać i wymądrzać, ale pozwolę sobie udzielic Wam kilku rad,
      któr wmoim przypadku doprowadziły do ciąży 2 razy (w 3 i w 4 tym cyklu).
      1. Polecam testy owulacyje Quick Vue, takie niebieskie z apteki, 6 sztuk ok 50
      zł kosztowało pol roku temu, trzeba dokładnie wykonać codziennie o tej samej
      porze, moim zdaniem najlepiej z porannego moczu, gdy stężenie hormonów jest
      wysokie, i nawet jak kreski sa równo zabarwione, a nie jedna ciemniejsza, to
      już atakować.
      2. Na kilka dni przed owulacją się nie kochac( bo wtedy plemniki silniejsze i
      mają większe szanse zrealizowac "cel") i nie kąpac się w gorącej wodzie (wysoka
      temperatura jest zabójcza zwłaszcza dla plemników, ale tez dla świeżo
      zapłodnionej komórki jajowej)
      3.Po stosunku leżec min 45 minut, gdyz dopiero po pół godz. tak naprawdę
      plemniki ruszają do wyścigu, więc szkoda by było większość z nich zmarnowac,
      wstajac zaraz po.
      4. I to chyba najważniejsze: ZAPOMNIEĆ O ZACHODZENIU W CIĄŻĘ!!! Nieustanne
      myśleni o TYM, nawet podswiadome skutecznie utrudnia zachodzenie w ciążę. Radzę
      sobie znalęźć jakiś inny cel, po prostu oszukać swój oraganizm, udając, że
      teraz najważniejszy jest np. wybór super wycieczki wakacyjnej i np spędzic
      wolny czas zamiast na tej stronie, to na stronie o turystyce.
      5. Mi też było trudno to wszystko wcielic w życie, ale prawdą jest, że jak
      tylko się do tych wytycznych zastosowałam, udało sie od razu.
      Powodzenia!
      • amelia124 Re: Majowe starania :)) 27.05.04, 20:15
        czesc dziewczyny!, ja tez powoli zaczelam starania, jeszcze nie jestem pewna na
        100% tego wszytskiego, ale chyba nigdy nie bede, wiec warto sprobowac. od kilku
        dni biore folik, w poniedzialek wybieram sie na cytologie, przeciwciala toxo i
        rozyczki. w tym mies pierwszy raz odstawilismy zabezpieczenia i zobaczymy jak
        bedzie. dzis mam 12 dc cyklu (cykle srednio 26 dni)i wyglada na owulacje bo
        czuje charakterystyczny bol, no i tempka mi skoczyla (rano 36.76, wieczorem juz
        37.08). zastanawiam sie tylko bo chyba nie mam juz sluzu plodnego. czy w dniu
        owulacji konczy sie sluz plodny (przepraszam ale jestem troche laikiem w tych
        sprawach)? dzieki za informacje. jesli chodzi o ciaze to narazie wychodze z
        zalozenia, ze jesli sie uda to fajnie a jesli nie to tez narazie OK, jeszcze mi
        sie tak nie spieszy.
        • klara_76 Re: Majowe starania :)) 27.05.04, 20:38
          Hej,
          Przegladalam sobie forum i widze, ze Agat78 zalozyla juz czerwcowe starania.
          Mam nadzieje, ze jak najmniej majowek bedzie musialo tam przeskoczyc (lacznie
          ze mna), a czerwcoweczki zakoncza starania i zaloza watek marzec 2005!
          k.
          • roksana78 Re: Majowe starania :)) 27.05.04, 21:05
            HEJ KLARA...
            NO MAM NADZIEJE, ZE I JA JUZ SIE NIE POJAWIE NA CZERWCOWYCH STARANIACH smile)
            @ COS NIE WIDAC (SUPER) A TO DZIS 30DC
      • jagasz Re: Majowe starania :)) 28.05.04, 09:17
        Quick Vue to jest chyba test ciążowy (kupiłam taki przy 1 ciąży), Test Plan to
        jest test owulacyjny.
        Test najlepiej robic wieczorem o stałych godzinach pomiędzy 18.00 z 20.00.

Pozdrawiam

aga
    • agat78 Re: Majowe starania :)) 28.05.04, 07:46
      Roxana trzymam kciuki za dwie kreseczki, żebys nie musiała do mnie dołączać na
      czerwiec smile.
      Klara - załozyłam czerwcowe bo w kupie raźniej i mam nadzieję że jak najmniej
      majówek sie tam wpisze.
      Pozdrawiam wszystkie starające sie i trzymam kciuki za dwie kreski. smile
      • jagasz Re: Majowe starania :)) 28.05.04, 09:19
        Roksana który to cykl starań, że jesteś taka szczęśliwa????????
        Trzymam kciuki

aga
        • roksana78 Re: Majowe starania :)) 28.05.04, 16:06
          HEJ JAGASZ TO BYŁ 3 CYKL STARAŃ
          JESZCZE NIE MAM PEWNOŚCI (TEST W 29DC NIE POKAZAL DWOCH KRECH), DZIS MAM 31DC I
          @ NIE MA...
          A CIESZE SIE NA MYŚL O CIĄZY, BO PO STRACIE PIERWSZEJ CIĄZY JESTEM TAKA
          PRZYBITA (NA DZIŚ MIAŁABYM TERMIN)
          PROSZĘ TRZYMAJCIE WSZYSTKIE KCIUKI, MĄZ TRZYMA OD WTORKU I NIE PUSZCZA wink HA HA
      • agamousy Re: Majowe starania :)) 28.05.04, 11:54
        Ble, nie dość że dużo pracy, myśli krążą, to jeszcze mnie gardło zaczeło boleć.
        Paskudztwo! A miało być dzisiaj lepiej. Pfuj!
        • jagasz Re: Majowe starania :)) 28.05.04, 12:45
          A ja mogę powiedziec, ze mam luzik, prezes w delegacjiwink))))
          Niepokojąco zaczyna mnie pobolewać brzuch, tylko nie to!!!!! Nie chcę @, @ idź
          sobie!!!!!

Pozdrawiam

aga
      • roksana78 Re: Majowe starania :)) 28.05.04, 16:03
        DZIEKI I TRZYMAJ KCIUKI DALEJ smile
        MĄZ MA DOBRE PRZECZUCIE I JA TEŻ..
        DRUGI TEST ZROBIĘ W NIEDZIELĘ, BO W ŚRODĘ POKAZAŁA SIĘ JEDNA KRESKA.. WIĘC
        POCZEKAM TE KILKA DNI... POKI CO DZIS 31DC
    • jovanka_lena Re: Majowe starania :)) 28.05.04, 14:47
      witam, jestem nowa na watku i tym forum, trzymam za wszystkich kciuki. To nasz
      1szy cykl staran, wczoraj owulacja tak bolesna jak nigdy (zwykle czuje bol co 3-
      4 miesiace). Ale sluz marny plus wieczorem 2 godz po przytulaniu zaszalalam na
      aerobiku nie spodziewajac sie woulacji przez kolejne 3 dni (tempki tak mi
      donosily ostanio...). Jestem z wami, cos mi sie nie widzi - albo nie chce sie
      rozczarowac i dlatego udaje ze nie wierze.... ale za 1szym razem tak pewno
      zawsze - wiadro zimnej glowy na lepetynke po kilku miesiacach... pozdrawiam i
      obiecuje sie zameldowac wkrotce.
      • jagasz Ten pierwszy raz;)))))))) 28.05.04, 15:10
        Jovanka, pragnę donieśc, że nam się udało z pierwszym dzieckiem za pierwszym
        razemwink)))))
        Czego życzęwink))))

aga
        • jovanka_lena Re: Ten pierwszy raz;)))))))) 28.05.04, 16:07
          jagasz napisała:

> Jovanka, pragnę donieśc, że nam się udało z pierwszym dzieckiem za pierwszym
          > razemwink)))))
          > Czego życzęwink))))
          >
          > aga

AGA
          JEJ JAK MILO USLYSZEC DOBRE WIESCI !! DOCZEKAC SIE NIE MOGE TYCH JESZCZE 2
          TYGODNI DO TESTU!! TO JEST TAKIE EKSYTUJACE... RAZ JESZCZE OGROMNIASTE DZIEKI
          ZA TAKIE SUPEROWE WSPARCIE - TO NAPRAWDE POMAGA !!!!!!! BUZIAKI.
          • klara_76 Re: Majowe starania :)) 28.05.04, 16:30
            Dziewczyny, trzymam za Was kciuki. Roksana, jak tylko zrobisz test, to daj znac
            o wyniku (oczywiscie, bedzie pozytywny!!!!). Jovanka, to ze nam sie nie udalo
            za 1. razem, to nie znaczy, ze Tobie sie nie uda. Badz dobrej mysli i za bardzo
            sie tym wszystkim nie przejmuj - to podstawa. Duzo pozytywnych mysli i
            nastrojow na ostatni weekend maja! Cieplutkie pozdrowienia, K.
            • paris4 Re: Majowe starania :)) 29.05.04, 15:39
              Dziewczyny postanowiłam coś napisać bo nasz wątek spadł już bardzo nisko a poza
              tym mam dość siedzenia w książkach.
              U mnie 29dc, @ nie ma. W ciążę nie wierzę, więć denerwuję się, że będzie
              powtórka z zeszłego cyklusad(( Nie wiem czy będzie mi dane przyłączyć się do
              czerwcowych starań bo może będę czekać na @.
              Zrobiło się nareszcie ciepło, ale jestem chyba jedyną osobą, której to nie
              cieszy. Jestem alergiczką uczuloną na pyłki traw i czerwiec to dla mnie
              najgorszy miesiąc w roku. Mam okropny katar, czerowne oczy no i zdarzają mi się
              ataki astmysad(( Nie wolno mi otwierać okien w domu, anjlepiej żebym w ogóle nie
              wychodziła na dwór. Nie wiem czy w związku z tym nie odpuścić sobie starań w
              czerwcu, jak myslicie czy powinnam sobie podarować, czy taka alergia nie jest
              przeciwwskazaniem do starań? Właśnie dziś pojaiwły się pierwsze objawy tego
              świństwa buuuuuuuuu!
              pozdrawiam Agata
              • anfi74 Re: Majowe starania :)) 29.05.04, 21:05
                Też wpadłam na pomysł podciągniecia wątku z obawy na jego i nasze zniknięcie...
                tylko, że chyba nie mamy o czym pisać. Pewnie starających się została garstka,
                natomiast więcej jest wyczekujących dwóch kresek. Szkoda, że brakuje wiadomości
                o nowych ciążach... zawsze podnoszą pozostałe na duchu. U mnie bez zmian, katar
                trzyma mnie i małą i czeka nas kolejny wspólny tydzień w domku. Lekarka
                zezwoliła na spacery z dzieckiem, pod warunkiem słonecznej pogody... a u nas
                takowej brak (Rzeszów). O dziwo małej się podoba w domku, choć od niedawna
                zapałała wielką miłością do żłobka.
                Agata, nie mam pojęcia, czy Twoja alergia jest jakimkolwiek przeciwwskazaniem,
                ale myślę, że Twój gin (zakładam, że informowałaś go o alergii) powiedziałby
                coś o tym. Współczuję Ci takiego samopoczucia, zwłaszcza, że nie ułatwia Ci
                pewnie nauki... Znajdź koniecznie inny, niż spacer sposób relaksu, bo nadmiar
                nauki może zaszkodzić smile. Pozdrawiam z deszczowego jeszcze Podkarpacia, Ania.
                • rubi21 Re: Majowe starania :)) 30.05.04, 07:37
                  Paris ja tez mam alergie i lekarz powiedział żebym poczekała do września gdy
                  już nie muszę brac lekow antyhistaminowych, więc czekamy smile)) Pozdrawiam
                  serdecznie
                  • paris4 Re: Majowe starania :)) 30.05.04, 09:33
                    Rubi, ale ja nie biorę leków antyhistaminowych - w moim przypadku nie ma to
                    sensu. Od szóstego roku życia przeszłam wszystkie możliwe terapie i nic nie
                    pomogłosad(( Były leki, zastrzyki, ziółka, aromaterapia, sanatorium, odczulanie
                    komputerowe i zero poprawy, widać uparłam się być alergiczkąsmile)) Pogodziłam się
                    z faktem ,że czerwiec to miesiąc wyjęty z mojego życiorysusmile)) Tylko nie wiem
                    jak to się ma do starań. Z drugiej strony to w moim przypadku szanse na
                    naturalne poczęcie są i tak znikome, więc nie będę się ograniczaćsmile)
                    Do tego jestem niestety uczulona na ukąszenia osy co jest już dość
                    niebezpiczne, kiedyś juz prawie przez to przejechałam się na drugi świat.
                    Jestem za to wdzięczna losowi, że oszczędził mi alergii na sierść zwierząt,
                    które uwielbia. Nie wyobrażam sobie na przykład domu bez psa. Jak wyprowadzę
                    się z bloku to będę miała na prwno więcej niż jednego. Tylko kiedy to nastąpi
                    nie wiem...
                    • klara_76 Re: Majowe starania :)) - do Paris 30.05.04, 12:48
                      Ja tez mam problemy z alergia, ale skorna. W tej chwili mam troche problemow,
                      ale nie biore zadnych lekow, ani masci. I uwazam, ze staraniom to nie
                      przeszkadza. Sama alergia, wydaje mi sie (choc ekspertem nie jestem), nie jest
                      zadna przeszkoda. To raczej stosowanie lekow moze byc grozne dla plodu. Wiec
                      ja, przynajmniej, sie tym w ogole nie przejmuje. A bedzie pewnie coraz gorzej,
                      bo juz sie zaczal sezon na truskawki (ktory dzisiaj zainicjowalam), po ktorych
                      jestem zawsze obsypana... Wiec grunt to sie nie przejmowac. Moze wlasnie wtedy
                      sie uda?
                      Czytalam Twojego posta na czerwcowych. Jestescie dopiero 8-miesiecznym
                      malzenstwem i juz padaja pytania, czemu nie jestes w ciazy?????
                      Ja mam za soba 3-letni staz i coraz wiecej kolezanek w otoczeniu w ciazy.
                      Czujesz, jak presja? Na razie mowimy, ze chcemy jeszcze spokojnie pozyc i
                      staramy sie nie przejmowac pytaniami (zreszta to dopiero 3 cykl naszych staran
                      i mam nadzieje, ze wiekszych problemow nie bedzie - wiekszosc moich kolezanek
                      czekala na ciaze srednio 3-8 miesiecy, tak wiec na razie uwazam, ze wszytko w
                      normie, aczkolwiek wydawalo mi sie, ze uda sie za 1. razem...).
                      Pozdrawiam, k.
                      • paris4 Re: Majowe starania :)) - do Paris 30.05.04, 19:40
                        Klaro,
                        Jasne, że się pytają. Teraz chyba takie czsy, że ślub bierze się tylko i
                        wyłącznie po to żeby mieć dzieci. Ja tej opinii nie podzielam, ale w ciągu
                        dwóch ostatnich lat byłam na kilku weselach i wszystki panny młode szły do
                        ołtarza w ciąży. Osobiście nie widze w tym nic złego, ale sam fakt, że ludzie
                        żyja na "kartę rowerową" dopóki nie pojawia się dziecko. Dlatego dość często
                        jestem zasypywana pytaniami.
                        Presji mimo to nie czuję, bo zdanie obcych ludzi niewiele dla mnie znaczy.
                        Myslę, że wiek mam także jeszcze nie zobowiązujący do podjęcia natychmiastowej
                        prokreacjismile)) (bo mam 24 lata)
                        Trzymaj się dzielnie i powodzenia
                        Agata
            • roksana78 Re: Majowe starania :)) zakończone SUKSESEM 30.05.04, 13:21
              witam Dziewczyny

Dziękuję tym, któe trzymały za mnie kciuki, bo naprawdę dużo pomogły smile
              dziś po obudzeniu o 5:00 rano postanowiłam zrobić test w 32dc i w przeciągu
              niecałej minutki wyskoczyły mi DWIE KRECHY.. Boziu jak ja się ucieszyłam, aż
              męza zbudziłam testem ha ha ...
              jednocześnie mam też obawy o ciąże, bo 1 ciąze poroniłam... jej jakie to życie
              skomplikowane...
              do doktorka ide w czwartek niech odrazu daje leki na podtrzymanie, bo ja cała w
              tym wielkim szczęściu w panice jestem smile)

pozdrawiam Was .. no i tym razem ja przesyłam CIAZOWE FLUIDKI DLA WAS
              • anfi74 Re: Majowe starania :)) zakończone SUKSESEM 30.05.04, 14:14
                GRATULUJĘ BAAAARDZO!!! Twoje ostatnie posty tylko utwierdzały mnie w
                przekonaniu, że to TO!!! Cieszę się, że doczekałaś się upragnionych dwóch
                kresek. Teraz postaraj się, na ile to możliwe odłożyć nerwy na bok. Wiem, że to
                trudne, sama denerwowałam się do pierwszego USG - czy nie pozamaciczna ciąża,
                czy dziecko ma wszystkie kończyny, potem do 25-go tc, sądząc, że to już
                bezpieczna granica... potem do porodu, a po porodzie wcale nie przechodzi smile)).
                Tak, więc oszczędzaj nerwy na później, wypoczywaj, rozsyłaj nam wiruski i
                czasem się odezwij. Pozdrawiam ciepło, Ania
              • klara_76 Re: Do Roksany!!! 30.05.04, 14:30
                GRATULACJEEEEEEE!!!!!
                Jak sie ciesze, na sam koniec maja taka super wiadomosc! Teraz zycze Ci duzo
                spokoju, pogody i radosci, a jak najmniej zmartwien i stresow na 9
                najwspanialszych miesiecy. Zobaczysz, ze wszystko zakonczy sie sukcesem, czyt.
                zdrowym dzidziusiem.
                Podnioslas mnie na duchu. To jest rowniez moj 3 cykl staran... Wiec moze
                powtorze Twoj sukces??? Przesylaj nam jak najwiecej ciazowych fluidkow i
                wiruskow, zeby jeszcze nasza majowa garstka zdazyla sie zarazic!!!!!
                Klara
                • paris4 Re: Do Roksany!!! 30.05.04, 19:44
                  Gratulacje Roksano!!!!
                  Bardzo się cieszę i oczywiście zazdroszczęsmile))) Życzę Ci aby tym razem ciąża
                  była książkowa i mało uciążliwa. Dbaj o siebie i malucha.
                  Widzę, że też załapałaś się jeszcze na styczeń, więc nadal nie ma komu założyć
                  wątku Luty 2005. Tak więc do roboty Dziewczyny, do roboty!
                  • 73nikusia Re: Do Roksany!!! 30.05.04, 23:23
                    Witaj smile

I ja przylaczam sie do gratulacji smile Zdrowej, pogodnej, spokojnej ciazy.
                    A teraz zarazaj nas zarazaj bo i my jeszcze nie rozwiazane tez chcialybysmy sie
                    zarazic i maj zakonczyc ... no wlasnie wiecie czym ...

Pozdrawiam
                    Nika w 27dc ... sama nie wiem robic tescik czy nie smile
                    • roksana78 Re: Do Roksany!!! 31.05.04, 06:02
                      Dziewczyny!!

jesteście kochane, dziekuję Wam za zyczonka, bardzo to miłe dla mnie... Wam
                      wszystkim życzę sukcesów w czerwcu i założenia wątku LUTY 2005 smile))
                      wierzę i Wy wierzcie, że Wam się uda.... powiem Wam tylko spróbujcie za duzo o
                      ciązy nie myśleć, bo ja w maju więcej myślałam o zbliżających się wakacjach niz
                      o ciązy i patrzcie jak los mnie zaskoczył smile)
                      z wakacji juz zrezygnowałam, nie będę nigdzie wyjeżdzać...
                      przesyłam wiruski ciązowe dla Was
    • 73nikusia Re: Majowe starania :)) 30.05.04, 08:42
      Witajcie smile

Tu jestecie smile
      Najpierw do rutka, czemu nie zalozony jeszcze watek "2005 LUTY"?
      Ja jestem w 27 dc i czekam z testem, boje sie na razie zrobic choc ostatni cykl
      mialam 23 dniowy wiec mozna by juz bylo. Poczekam chyba do poniedzialku lub
      wtorku lub srody ... sama nie wiem.
      Na razie zadnych objawow. Ale to u mnie normalka.
      Wiec czekam, pozdrawiam zycze wszystkim powodzenia i dobrej nowiny smile

Nika
      • klara_76 Re: Znalazlam rutkam! 30.05.04, 12:50
        Weszlam przed chwila na STYCZEN 2005 i byl tam wpis rutkam, ze obliczyla sobie
        termin porodu na 31.01.2005. I to jest pewnie powod, dla ktorego watek lutowy
        jeszcze nie powstal. Czyli wszystko ok.
        Klara
        • agamousy Dwie kreseczki !!! 31.05.04, 07:45
          Dziewczęta! Są dwie kreseczki!!!
          Test zrobiłam sobie już w sobotę (24 dc - nie mogłam wytrzymać smile i wyszła b.
          blada różowa kreseczka (Quick View), więc szczerze przyznam jeszcze nie
          skakałam.
          Drugi test zrobiłam dzisiaj raniutko i jest piękna różowa krecha smile
          Troszkę się boję bo nadal czuję bóle brzucha jak na @ - ale cisza, nic się nie
          dzieje.
          Trzymam za Was kciuki!!!
          • pepe90 Re: Dwie kreseczki !!! 31.05.04, 08:44
            Gratuleje!!! Dawno mnie tu nie było, a tu tyle optymizmu! Super, że pojawiły
            się kolejne dwie kreseczki!
            Dbajcie o siebie i swoje fasolki!
            Za wszystkie oczekujące na wyniki starań nadal trzymam kciuki!
            Pozdrawiam cieplutko
            Janette
          • jagasz GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 08:50
            Roksana, gratuluję za całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Aga gratuluję również, proszę bardzo jeden weekend i jakie zmiany.
            Paris, ja również jestem alergiczką, badzo zaawansowaną. Po pierwszym dziecku
            były prognozy, zE alrgia mi przejdzie albo się osłabi, niestety tak się nie
            stało. Nie biorę leków histaminowych, tylko wstrzykuję sobie od czasu do czasu
            Flixonase, pomaga rewelacyjnie.
            U mnie dalej czas oczekiwania: 24/25 dzień cyklu. Całą noc bardzo bolał mnie
            brzuch, nie mogłam spać, myślałam, że to już @, ale jak na razie jej nie ma.
            Czekam cały czas, potrzebuję Waszych plusikowych fluidów!!!!!!!!!

Pozdrawiam

aga
            • jagasz Re: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 08:52
              Mała poprawka: leków antyhistaminowych.

aga
              • agamousy Re: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 09:13
                Ja Was dziewczyny podziwiam - tyle cierpliwości co do testów. Chociaż przyznam,
                ze dzisiaj rano też się długo wahałam: zrobić test, czy nie zrobić... wink
                Agata
              • agamousy Re: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 09:14
                Najważniejszego nie powiedziałam: bardzo bardzo dziękuję za ciepłe słowa.
                • jagasz Re: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 09:47
                  Aga powiem ci, zę na razie boję się zrobić testu, boję się tego rozczarowania,
                  żyję sobie na razie nadzieją, że może się udawink)))
                  Gratuluję raz jeszcze!!!!!!
                  Ta się cieszę jakby to mnie dotyczyłowink))))
                  Pozdrawiam

Aga
                  • plumcio Re: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 13:43
                    Dziewczyny,
                    czytam, wasz wątek od jakiegos czasu. Cieszę się wszystkimi sukcesami i trzymam
                    za was wszystkie kciuki.
                    Chciałam podzielić sie z wami i moją radością. U mnie też 2 kreseczki. To
                    bedzie nasz drugi maluch. Mamy juz synka-rok i 10 miesięcy. Rozpoczeliśmy
                    starania wcześniej bo liczyliśmy się z problemami. Wyszło za pierwszym razem.
                    Cieszę się i jestem pełna niepokoju zarazem. Mam nadzieję, że wszystko będzie
                    dobrze.
                    POzdrawiam was wszystkie gorąco
                    Plumcio
                    • jagasz Re: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 13:49
                      Plumcio, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała się dopisac do Twojego wątku:
                      luty 2005!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluję drugiego dzidziusia!

Pozdrawiam

Aga
                      • klara_76 Re: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 15:57
                        Dolaczam sie do gratulacji!!! REWELACJA! Ja wlasnie rozpoczelam ostatni tydzien
                        oczekiwania na... mam nadzieje, ze dwie kreseczki. Tak bardzo bym chciala
                        dolaczyc do watku lutowego!
                        Pozdrawiam, Klara
                        • 73nikusia Re: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 17:05
                          GRATULACJE AGAMOUS smile smile smile

Tak sie ciesze, naprawde bardzo bardzo

Ja niestety ... badz stety jak to mowi moj maz, bedzie kolejny miesiac
                          przyjemnych igraszek ... przesuwam sie na watek "czerwcowych staran"
                          Pozdrawiam wszystkie te z Was ktorym sie juz udalo i te ktore bede sie staraly
                          dalej razem z nami czerwcoweczkami

Pozdrawiam Nika
    • anfi74 Re: Majowe starania :)) 31.05.04, 23:54
      Miło widzieć kolejne dobre wiadomości smile)).
      Zamiast spać odreagowywałam właśnie mocno fizyczny dzień, dla odmiany przed
      komputerem. Zabawiłam się w szpiega i oto co zaobserwowałam:
      Aktywnie starających się w maju było 49 pań (ściślej par smile) Oczywiście chodzi
      o te z nas, które przynajmniej raz odezwały się w tym wątku.
      Stwierdzono, jak dotąd istnienie 6 malutkich istotek, których szczęśliwymi
      mamami okazały się: Ella1976, Aska_f, Rutkam, Roksana78, Agamousy i Plumcio
      (niesamowicie udany debiut w naszym wątku). Dla Was jeszcze raz wielkie
      gratulacje!!! Jeśli kogoś pominęłam - najmocniej przepraszam.
      Doliczyłam się 6 mniej udanych prób, zakończonych definitywnie przeprowadzką na
      czerwcowe starania. Mam nadzieję, że to przypadek sprawił, że się nie udało i w
      kolejnym m-cu weźmiecie się poważnie do pracy smile. Wam życzę bardzo mocno
      pozytywnego myślenia, dobrej zabawy podczas starań wink i oczywiście dwóch
      kreseczek!!!
      Pozostałe (w tym i ja) czekają na wiadomości... mam nadzieję, że same dobre.
      Niestety wiele z nas już długo się nie odzywała i nie wiadomo, z jakim wynikiem
      zakończyły starania. Pocieszjące jest to, że dobre wiadomości mogą jeszcze
      długo w czercu napływać. Nasz wątek zatem tak szybko nie zniknie... Jeszcze
      tylko jedna refleksja i pytanie zarazem; po co dziewczyny wpisujecie się na
      czerwcowe starania, jeśli nie znacie jeszcze wyniku tych starań??? Przecież nie
      staramy się zakładając z góry fiasko? Jedyne wytłumaczenie to... świetne
      towarzystwo! Pozdrawiam... idę spać, pa, pa
      • roksana78 Re: Majowe starania :)) 01.06.04, 06:13
        Anfi i inne dziewczyny.... tak na zakończenie posyłam Wam jeszcze raz ciążowe
        wiruski, chciałbym aby do Was wszystkich one dotarły...
        miałam ochotę wejść do Waszych czerwcowych starań i Wam przesłać sporo
        wirusków, ale coś się obawiam tam wejść (może to głupie dla Was, ale nie chce
        tam wchodzic) .. przepraszam... ale napewno któraś z Was napisze, że zostawiam
        wiruski dla Was tutaj smile))
        życzę SUKSECU oczekującym i starającym się
        • jagasz Re: Majowe starania :)) 01.06.04, 09:26
          Niestety, przechodzę na czerwcowy wątek, dzisiaj rano pojawiła się @. Przede
          mną piaty cykl starań. Trzymam kciuki za resztę dziewczyn, kóre jeszcze czekają
          na efekty. Pozdrawiam

Aga
          • agamousy Re: Majowe starania :)) 01.06.04, 10:52
            Dziewczęta - bardzo, bardzo Wam dzięuję za gratulacje. Przesyłam Wam mnóstwo
            wirusków ciążowych. Jagasz i Nikusia - mam olbrzymią nadzieję, że czerwiec
            będzie dla Was szczęśliwy. Klara - widzę, że jeszcze u Ciebie nic nie wiadomo -
            więc bardzo mocno trzymam kciuki.
            Najchętniej dałabym jakiś przepis na krasnoludki, ale go niestety nie znam. To,
            co nowego robiliśmy w tym miesiącu, to zintensyfikowaliśmy działania
            prokrasnoludkowe. Nie brałam wiesiołka - plan był taki, że jak w tym cyklu się
            nie uda, to zacznę go brać od przyszłego. To, co jeszcze innego robiłam w tym
            miesiącu - to ponieważ miałam trochę babskich problemów (chyba uczuleniowych)-
            a z tego co czytałam w postach - to większość z nas je ma, to za radą koleżanki
            kupiłam leczniczy płyn do hig. int. z pałeczkami kwasu mlekowego Lactacid (o
            ile dobrze pamiętam nazwę). I to tyle.
            Bardzo mocno trzymam za Was kciuki.
            Agata
            • klara_76 Re: Majowe starania :)) 02.06.04, 16:01
              Czesc Dziewczyny!
              Agamousy, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lapie wiruski, ale jaki bedzie efekt, to
              zobaczymy. Na razie 27 dc i cisza... Choc moze niezupelnie. Dzis jeszcze za
              wczesnie na @, a pare godzin temu zaczal mnie pobolewac brzuch, jakby miala sie
              pojawic. No i teraz nie wiem, czy to bol brzucha zwiastujacy ciaze (czesc
              dziewczyn w watkach o pierwszych objawach opisywala takie bole), czy tez
              wkrotce sie pojawi @ (oby nie!).
              Cisza na watku, wiec pewnie jestem jednym z niedobitkow, ktory jeszcze nie zna
              wyniku majowych staran. Na razie nie zagladam na czerwcowe... Bo moze juz nie
              bede musiala??????
              Odezwijcie sie!
              Pozdrawiam, Klara
              • anfi74 Re: Majowe starania :)) 02.06.04, 22:29
                Hej, ja tu też zaglądam, powiem więcej chyba jako jedna z nielicznych bardzo
                dokładnie śledzę nasze poczynania smile)). Znowu nam statystyki szwankują,
                niestety przewaga nieudanych prób - wiem to po lekturze "czerwcowego wątku", bo
                tu nie wszystkie się pożalą sad((, a przecież kibicujemy sobie i wspieramy się,
                prawda?
                Znowu się powtórzę i powiem, że jeszcze długo możemy czekać na rezultaty starań
                wielu z nas. A pocieszające jest milczenie większości starających się w maju -
                przyjmuję to jako oczekiwanie na wyniki... pozytywne rzecz jasna!!! U mnie...
                (muszę policzyć smile) 26 dc, nic specjalnego się nie dzieje... @ nigdy się nie
                zapowiadała w szczególny sposób, więc naprawdę nie wiem, czego wyczekuję. Na
                pewno sprawa się wyjaśni w przeciągu tego tygodnia. Tak więc czekam i ściskam
                łapki za "niedobitki" - powtarzając za Klarą smile - dołączam też do apelu:
                ODEZWIJCIE SIĘ!
                • agamousy Re: Majowe starania :)) 03.06.04, 08:02
                  Bardzo, bardzo mocno trzymam za Was kciuki smile
                • kuki77 Re: Majowe starania :)) 03.06.04, 13:33
                  Witam
                  obserwuję sobie majowe starania i czekam na wynik swoich 26dc.Trochę mało w nie
                  wierzę bo w "strategicznym" momencie mąż wyjechał na 3 dni więc pewnie się nie
                  udało.To nasz drugi cykl więc jeszcze nie jest nerwowo.Pozdrawiam wszystkie
                  czekające i starające się.
                  • klara_76 Re: Majowe starania :)) 03.06.04, 19:33
                    Melduje sie...
                    Dzisiaj 28dc, wiec moment rozstrzygniecia majowego "konkursu" juz na dniach...
                    Dzisiaj czulam ponownie pobolewanie w podbrzuszu, a jak wrocilam z pracy, to
                    zauwazylam lekkie plamienie?????? Mam nadzieje, ze to nie zwiastun @, tylko
                    plamienie implantacyjne (bo nigdy czegos takiego wczesniej nie mialam), ale
                    dalej staram sie nie nastawiac. Bo rozczarowanie potem jest bardzo gorzkie
                    (czego doswiadczylam juz dwukrotnie).
                    Pozdrawiam serdecznie wszystkie "niedobitki" majowe - mam nadzieje, ze
                    przeskoczymy do rozwijajacego sie watku lutowego!
                    Trzymajcie sie czerwcowosmile
                    Klara
                    • klara_76 Re: Majowe starania :)) 05.06.04, 11:48
                      Majowe starania... zakonczone @sad((
                      Przeskakuje na czerwiec. Nadal trzymam kciuki za "niedobitki" majowe!!! Nie
                      dajcie sie @ i przeskakujcie na luty!
                      Klara
                      • anfi74 Re: jak wyżej :( 05.06.04, 21:27
                        Ja również opuszczam nasz zamierający wątek... Przyglądałam się "czerwcowym
                        staraniom" i wątkowi "luty 2005" nie wiedząc, na którym się ostatecznie
                        zadomowię... @ zdecydowała za mnie. Więcej szczęścia życzę pozostałym, pa, pa...
                        • justysia72 Re: jak wyżej :( 05.06.04, 23:35
                          Również dzisiaj dopadła mnie @, więc przeskakuję na wątek czerwcowy. Pozdrawiam
                          wszystkie oczekujące.
                          Justyna
    • askamm Re: Majowe starania :)) 06.06.04, 00:42
      witajcie!!!
      ja w sumie już wskoczyłam na czerwcowe starania,ale tak naprawdę
      to jeszcze nie zamknęłam majowych-dzisiaj 29d
      cykle mam zazwyczaj 29-32-owe
      aż się boję pisać bo to róznie z tymi testami bywa,ale
      dzisiaj się odważyłam i zobaczyłam drugą strasznie bladą
      kreseczkę,naprawdę śladową
      bardzo bym chciała poprawić srednią i wskoczyć od razu na luty
      no ale narazie się nie nakręcamconfused
      jak nie dostanę @ to po niedzieli robię następny
      ale my musimy cierpieć!!!!
      pozdr.bardzo późno
      aśka
      dzisiaj w dzień sobie pospałam i to są tego skutkismile))
      • anfi74 Re: Majowe starania :)) - do Askamm 06.06.04, 09:59
        Trzymaj się i przepędź @ na cztery wiatry... Może wytrzymaj z testem do 32
        dc... nagroda za cierpliwość powinna już być bardzo wyraźna smile. Pozdrawiam i
        daj koniecznie znać, co wyszło.
    • askamm Re: Majowe starania :))-do Anfi 06.06.04, 11:45
      dziekuję bardzo za te kciuki
      nie wiem czy @ się nie zbliża,bo dziś tempka
      mi spadła z 37 na 36,9
      narazie jeszcze nie panikuję bo wczesniejsze,przed
      tą 37 wynosiły 36,8
      przepedzam tą @ na wszystkie strony,ale co ma być to będzie!!!
      dam znać co i jak
      pozdr.aśka
      • klara_76 Re: Majowe starania :))-do askamm 06.06.04, 18:16
        Asiu, Trzymam mocno kciuki!!! Moze chociaz Tobie sie uda. Daj znac, jak juz
        bedzie wiadomo, czy przeskakujesz na luty 2005. A mam nadzieje, ze tak wlasnie
        bedziesmile
        Klara
    • gosiaplock28 Re: Majowe starania :)) 06.06.04, 15:44
      aga przyłączm sie , z tym ze ja zaczne w czerwcu- wlasnie dostalam okresu sad
      kiedy na gg?
      • kuki77 Re: Majowe starania :)) 06.06.04, 23:50
        ja ciągle czekam 29dc.Jak jutro nie będzie @ to może we wtorek
        teścik.Pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostałe niedobitki
    • askamm Re: Majowe starania :)) 08.06.04, 15:09
      dziewczyny!
      dzisiaj zrobiłam znowu test tym razem clear viev i....
      UDAŁO SIĘ,druga krecha już wyraźniejsza-widoczna doskonale
      ale ja się cieszę i w jakim jestem szoku!!!!!!!!!
      jednak na wszelki wypadek powtórzę go jeszcze raz
      meżuś jeszcze nic nie wie powiem jak powtórzę test,a raczej
      zaskoczę testem na kolację zamiast kanapki
      kochane!mnóstwo wirusków ciążowych dla tych co jeszcze
      czekają i dla tych co zaczynają od nowa!!!!!!!!!!!!!!!!!
      klara i anfi dziękuję bardzo za kciuki-napewno pomogły
      jesteście KOCHANE
      zyczę takiego ranka wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      pozdr.aśka
      • klara_76 Re: Majowe starania :)) 08.06.04, 15:57
        Asiu,
        Bardzo, ale to bardzo sie ciesze!!!!! To bardzo pozytywny akcent na zakonczenie
        majowych staran. Bo tak naprawde, to juz niewiele dziewczyn zostalo, ktore
        jeszcze nie znaja wyniku majowych prob (ale zycze im, aby tak jak Ty zakonczyly
        je pelnym sukcesem). Gratuluje Ci i zycze radosnego oczekiwania na Malenstwo.
        Niech Maluszek dobrze i szybciutko rosnie w brzuszku, zeby przyniesc wielka
        radosc swoim Rodzicom!!! Wierze, ze i ja wkrotce doczekam sie dwoch kreseczek...
        Wszystkiego dobrego, Klara
      • anfi74 Re: Majowe starania :)) - do Askamm 08.06.04, 22:36
        smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        Gratuluję i bardzo, bardzo szczerze cieszę się. Ja wiedziałam, że Ci się
        udało ... Napisz nam koniecznie, jak zareagował Twój mąż na taką "kanapkę".
        Teraz pora się odwzajemnić wink i trzymać kciuki za powodzenie naszych
        czerwcowych harców.
        Życzę duuużo zdrowia wam obojgu, pozdrawiam ciepło, Ania.
    • askamm Re: Majowe starania :))-do Klary i Anfi 09.06.04, 12:15
      dziewczyny!
      mąż jeszcze nie jadł tej "kanapki"
      dopiero jutro powtórzę test
      jednak zobaczył czysty test i wie,że mam
      go zamiar niedługo zrobić
      goszczę teraz rodzinkę i jest takie zamieszanie,że
      zapomniałam go schować,ale.....
      przez to wszystko myśli że jestem przed @
      a nie po,więc się nie domyśla
      dam znać co i jak!!!!!!!!!!
      pozdrawiam i trzymam za Was kciuki-BARDZO MOCNO!!!!!!!!!!
    • askamm Re: Majowe starania :)) :-)))) 11.06.04, 00:16
      Dziewczyny,spać mi się nie chce to Wam coś opiszę
      miałam poczekać do dzisiaj i dopiero powiedzieć męzowi,
      ale nie wytrzymałam....
      wczoraj wieczorem-naszczęście byliśmy sami,żadnych gości
      zaproponawałam mężowi najpyszniejszą kanapkę na swiecie
      spojrzał na mnie dziwnie............ale jak zobaczył test
      to dopiero był w szoku????
      ja się oczywiście poryczałam,a on mnie tak mocno przytulił.....
      chciał otwierać szampana,ale wolałam to szczęście uczcić
      wyciśniętym sokiem z pomarańczy
      życzę i Wam wszystkim takiego szczęścia!!!!!!!!!!!!!
      • pandziksa Re: Majowe starania :)) :-)))) 11.06.04, 20:45
        Gratulacje. Ja test zrobię jutro rano chociaż obiecywała sobie, że dopiero w
        poniedziałek ale już nie mogę wytrzymać. Chociaż tak szczerze mówiąc to mam
        wrażenie, że dzidzi nie będzie co prawda brzuch mnie nie boli a normalnie przed
        @ tak, zachcianki mam ale u mnie to jest wałaśnie w tych dniach na porządku
        dziennym, mówię nawet, że włącza mi się odkurzacz.Jak tym razem nie wyjdzie to
        przejdę na lipcowe bo owu będzie akurat 1 lipca.Pozdrowienia Ania.
        P.S. trzymajcie kciuki.
        • kanna Re: Majowe starania :)) :-)))) 12.06.04, 15:31
          hej, wrzuciło mi was w wyszukiwarkę, zaczęłam czytać, po jakijś setce
          spojrzałam na daty - to wątek dla mnie! Dzis 33 dc, czekam na razie spokojnie
          (bywało i 35), bardziej niz zwykle zmęczona jestem, to drgi cykl po odstawieniu
          Cerazette, Bartoszek czeka na rodzeństwo! Pozdrawiam wszystkich, gratulacje dla
          tych, którym sie udało.

pozd. Ania
        • pandziksa Re: Majowe starania :)) :-)))) 14.06.04, 14:12
          Test zroboiony w sobotę negatywny, ale @ nie ma. Zobaczę jutro rano.
          • pandziksa Re: Majowe starania :)) :-)))) 15.06.04, 21:46
            Test we wtorek też negatywny szans już nie ma, bo dwa dni po terminie @. To
            pewno cykl się rozregulował po tabletkach.Przenoszę się na lipcowe bo owu mam
            po 2 lipca( conajmniej albo i później). Pozdrowienia Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka