kochamszpinak
11.03.11, 09:46
Ponieważ tak jak każda z was bardzo chcę zajść w ciążę to dokładnie wsłuchuję się w swój organizm ( jest to po prostu silniejsze ode mnie). Mianowicie ostatnia miesiączka 19.02.Przytulanko z mężem dwa dni przed @,dzień przed@, ostatni dzień@ i potem jeszcze dwa lub trzy dni pod rząd ( potrzeba chwili ) bo wiem że dni płodne powinny mi się zacząć 05.03.Niestety dopadło mnie nagle silne zapalenie pęcherza . Poszłam więc do lekarza oczywiście mówiąc mu, że staram sią o dziecko, marudząc że jestem zła że miesiąc zmarnowany . Pani doktor zdziwiła mnie jednak mówiąc że zachowawczo podałaby mi antybiotyk dozwolony na początku ciąży ( bo ona już się z różnymi sytuacjami spotkała) i kazała za parę dni zrobić test. Tak też zrobiłam i tu moję zdziwienie.Z porannego moczu 1 krecha ale za 3 godż 2. Po południu 1 krecha nawet po kilku godzinach. Następnego dnia z porznnego moczu 1 krecha po 2 godzinach 2.Po południu 1 krecha nawet po kilku godzinach.Dziś z porannego moczu 1 krecha po 1 godz.2.Te drugie kreski bardzo słabe.Miesiączkę powinnam dostać 20.03 Dodam że za każdym razem robiłam testy Amil . Dziwne to wszystko.