Dodaj do ulubionych

testy testów

11.03.11, 09:46
Ponieważ tak jak każda z was bardzo chcę zajść w ciążę to dokładnie wsłuchuję się w swój organizm ( jest to po prostu silniejsze ode mnie). Mianowicie ostatnia miesiączka 19.02.Przytulanko z mężem dwa dni przed @,dzień przed@, ostatni dzień@ i potem jeszcze dwa lub trzy dni pod rząd ( potrzeba chwili ) bo wiem że dni płodne powinny mi się zacząć 05.03.Niestety dopadło mnie nagle silne zapalenie pęcherza . Poszłam więc do lekarza oczywiście mówiąc mu, że staram sią o dziecko, marudząc że jestem zła że miesiąc zmarnowany . Pani doktor zdziwiła mnie jednak mówiąc że zachowawczo podałaby mi antybiotyk dozwolony na początku ciąży ( bo ona już się z różnymi sytuacjami spotkała) i kazała za parę dni zrobić test. Tak też zrobiłam i tu moję zdziwienie.Z porannego moczu 1 krecha ale za 3 godż 2. Po południu 1 krecha nawet po kilku godzinach. Następnego dnia z porznnego moczu 1 krecha po 2 godzinach 2.Po południu 1 krecha nawet po kilku godzinach.Dziś z porannego moczu 1 krecha po 1 godz.2.Te drugie kreski bardzo słabe.Miesiączkę powinnam dostać 20.03 Dodam że za każdym razem robiłam testy Amil . Dziwne to wszystko.
Obserwuj wątek
    • wuika Re: testy testów 11.03.11, 09:58
      Za szybko na testy, nawet te ultraczułe.
      • mewa000 Re: testy testów 11.03.11, 10:55
        Dokładnie. I wynik testu odczytuje się po 5 minutach, po 2 godzinach nawet mocna kreska się nie liczy
    • iwonagos Re: testy testów 11.03.11, 12:03
      E, za szybko na testy kochana. Poza tym, wynik testu odczytany po kilku godzinach jest niewiarygodny.
      • aleksa51 Re: testy testów 13.03.11, 16:50
        Mi też się zdarzały takie drugie kreski po kilku godzinach mimo braku ciąży. Liczy się kreska, choćby bledziutka ale w czasie w którym instrukcja każe odczytać wynik testu. Przekonałam się, że najlepiej po odczytaniu wyniku test zapakować do pudełka i wyrzucić.
        A że lekarka "nie takie rzeczy widziała" to się zgodzę i mój gin potwierdzi.
        Życzę zdrowia i szybko upragnionego maluszka pod sercem.
    • 1matka-polka Re: testy testów 14.03.11, 08:32
      Od przytulania się w ciąże nie zachodzi...
      • vanilla4 Re: testy testów 14.03.11, 10:42
        1matka-polka napisała:

> Od przytulania się w ciąże nie zachodzi...

ojej ojej - jak zwykle błyskotliwa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka