Dodaj do ulubionych

Beta HCG cd.

19.03.11, 22:15
Hej dziewczyny.
Mam pytanie.. bo już nie moge usiedzieć na tyłkuuncertain
Ostatnią miesiączkę miałam 21 stycznia.. test zrobilam 21 lutego dwie krechy czułam sie na ciąże..
Poszłam do lekarza odrazu i ciąża pusta...
Po tygodniu okazało się żę dalej ciąża pusta....po tygodniu pojawił się pęcherzyk żółtkowy... po 4 dniach kolejne USG pęccherzyk większy ale nic więcej.. lekarz kazał mi zrobić bete
w 54dniu od miesiaczki wyniosła 46 150.0
w 56 dniu 49 350.0
czyli przyrost mały... czy jest wogóle szansa że ebdzie ok??
lekarz twierdzi ze mogłam mieć dłuższy cykl i owulacja się przesuneła i dlatego tak jest i kazał mi czekać do środyuncertain Hmm..a wg mnie do zapłodnienia mogło dojśc kolo 4go lutego lub maks 10tego lutego..
prosze o radę
Obserwuj wątek
    • mewa000 Re: Beta HCG cd. 19.03.11, 22:33
      Przy tak wysokich jednostkach beta przyrasta już wolno, nie to osławione juz 66% w ciągu 48 godz więc wszystko może być ok, może faktycznie owu była później
      • dzieciusie3 Re: Beta HCG cd. 20.03.11, 16:27
        Bardzo bym chciała żeby u Ciebie było wszystko dobrze.U mnie było tak jak u Ciebie,beta ładnie rosła mimo,że nie przybierała książkowo,jednak co USG nie była taka duża jaka powinna być.Początkowo było własnie zwalone na późną owulacje,ale niestety ciąża się nie rozwijałasadTak o to takim sposobem czekania na cud dotarłam z obumarłą ciążą prawie do 12 tyg.a wtedy czekał mnie zabieg
    • krzywaa Re: Beta HCG cd. 21.03.11, 13:25
      Dzisiejsza beta 61 200.0
      Niby rośnie.. ale podobno w takim okresie już nie rośnie tak szybko.. NO nic oby do środy bo w środę mam wizytę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka