Dodaj do ulubionych

czerwiec 2014

10.01.14, 22:26
Drogie mamuski pomózcie mi o co pytacie lekarza na wizycie kontrolnej ??? to moja pierwsza ciąża i się krepuję nie wiem o co tak naprawde zapytac czy moje pytanie nie bedzie głupie ???? wiec o co wy pytacie dodam ze jest to piaty miesiac smile
Obserwuj wątek
    • nothing.at.all Re: czerwiec 2014 13.01.14, 19:05
      O wszystko co tylko przyjdzie Ci do głowy. Nie będzie głupie, lekarze już nasłuchali się tylu pytań, że raczej nic ich nie zaskoczy.
    • marchewka872 Re: czerwiec 2014 16.01.14, 22:27
      ja ostatnio pytałam mojego lekarza czy mogę jeść łososia na zimno, camembert smażony i jaka jest norma dobowa witaminy C w okresie przeziębień, pytałam jeszcze czy muszę brać witaminy skoro mi po nich niedobrze bo mają taką dziwną otoczkę ułatwiającą połykanie. to także moje pierwsze będzie (tzn urodzone niestety pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem w 8tc). Ja pytam o to co mi do głowy przyjdzie smile
    • marchewka872 Re: czerwiec 2014 16.01.14, 22:29
      jak się czujesz? masz migreny mdłości i inne atrakcje?
      • margolcia.23 Re: czerwiec 2014 17.01.14, 20:46
        ogólnie czuje sie dobrze moje mdłosci mineły wraz z 3 miesiacem smile w sumie mi po witaminach które biore też czesto robi sie nie dobrze jak mówiłam o tym lekarzowi to sie usmiechnoł i zaproponował żebym spróbowała innych kupiłam prenatal clasic i dalej to samo wcześniej mniałam pharmaton matruelle
      • margolcia.23 Re: czerwiec 2014 17.01.14, 20:51
        mam jeszcze ochotę zapytać o poród ale nie wiem czy nie jest za wcześnie ??? chciałabym wiedzieć wszystko jak to jeest temat lewatywy, jak to jest gdy rodzi sie dziecko co pózniej ,kiedy je dostaje , ile rodzi sie łozysko ogólnie jak wygląda poród natóralny ile może trwać najdużej co zrobić jak zaskoczy mnie ból i nie dam rady bo ja jestem bardzo delikatna i sie bojęsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka