pimpunia 04.10.04, 09:30 Czy ktps moze mi polecic do kogo najlepiej zglosic sie na USG w Medicover Warszawa. Dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.w.z Re: USG - MEDICOVER 04.10.04, 23:21 w warszawie? Do dr W.Młynarczyk lub D. Pietrasika Powodzenia, AWZ Odpowiedz Link Zgłoś
olida Re: USG - MEDICOVER 05.10.04, 15:34 a najlepiej jak możesz to idź gdzie indziej, proszę. Ja i moje najbliższe koleżanki mamy koszmarne doświadczenia. Przynajmniej Atrium/Warszawa totalnie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba2 Re: USG - MEDICOVER 06.10.04, 12:26 Zgadzam sie. Lepiej zrobic usg w innym miejscu. Medicover ma fatalny sprzet (moim zdaniem) w porownaniu z innymi przychodniami "tej" miary... Odpowiedz Link Zgłoś
aaala1 Re: USG - MEDICOVER 06.10.04, 12:37 Jeśli się zdecydujesz na Medicover to polecam panią dr Renatę Andrysiak, przemiła osoba Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_borowka Re: USG - MEDICOVER 13.10.04, 12:43 Dr Andrysiak w Atrium jest przmiłą i bardzo ciepłą osobą. Oprócz tego jest dobrym lekarzem. Szczerze ją polecam. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
milaja Re: USG - MEDICOVER 06.10.04, 15:28 Polecam dr Pietrasika - ma różne humory ale to dobry specjalista (poznałam go w IMIDZ, gdy Medicover mnie tam odeslał - wtedy też sie dowiedzialam, ze ten lekarz pracuje także w Medicover). Co do sprzętu to prawda - Medicover ma jakis prehistoryczny... Jak tak naprawde cos sie dzieje, albo nie sa pewni to zaraz odsyłają do IMIDZ albo na Karową - bo tam mają najlepszy sprzęt, lekarze sami sie przyznają, że maja kiepski, szczególnie w Atrium. Aha - odradzam dr Solowieja - jego pomylki i domysly moga kosztowac Ciebie i dzidzie zbyt wiele niepotrzbnych nerwów. Aga + dzidziol 24 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpunia Re: USG - MEDICOVER 06.10.04, 15:52 Bardzo dziekuje za wszystkie informacje. Slyszalam duzo dobrego o dr. Pietrasiku i duzo zlego o sprzecie w Medicover. W efekcie wybralam dr. Makowskiego ktory przyjmuje na ul. Łuckiej. Wiem, ze moze to smieszne bo to poczatek ciazy - 7 tydzien, ale chce byc spokojna. Poprzednia ciaza nie rozwinela sie prawidlowo i wiadomo bylo juz w 6 tygodniu, ze cos jest nie tak. Wiem, ze jesli pojde teraz,bede po prostu spokojniesza - na razie jestem klebkiem nerwow. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzieki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: USG - MEDICOVER 06.10.04, 16:06 Ja bylam u dr Pietrasika. Ma super usg i slyszalam, ze jest swietnym lekarzem. Na poczatku wizyty czulam sie nieswojo (nie wprowadzal przyjaznej atmosfery, ale tak naprawde dla mnie wazne bylo czy jest dobrym lekarzem, ktory w pore wychwyci jakis problem. Na szczescie wszystko jest jak do tej pory - w porzadku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mainecoon1 Re: USG - MEDICOVER 12.10.04, 16:36 Ja w Medicoverze polecam bardzo, bardzo dr Młynarczyk - moim zdaniem doskonały specjalista a przy tym bardzo ciepły człowiek. Odradzam wymienianego już na tym forum dr.Sołowieja - przez jego błędny odczyt przeżyłam koszmar. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: USG - MEDICOVER 12.10.04, 19:30 Wrzuć w wyszukiwarkę (ale ogólną, nie tylko "Oczekiwania" nazwisko Andrysiak - i myślę, że nie będziesz miała wątpliwości. Jest tylko problem z dostaniem się do niej, bo rzadko przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.pamula Re: USG - MEDICOVER 12.10.04, 19:36 Czesc, jestem w podobnej sytuacji, bo w ostatnim tygodniu pazdiernika ide na usg ciazowe - 8 tydz. Moja gin z medicoveru uczciwcie przyznala ze sprzet jest kiepski, zwlaszcza na Marynarskiej, ale w Atrium nie jest zle, i tam dr Mrozek uprawia sztuke usg. Tez chcialabym wiedziec jak najwiecej o moim bejbiku. A jesli chodzi o dra Pietrasika, bylam u niegona usg z nerkami. Gosc jest ok, ale chyba nie robi usg ciazowego, A to juz cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpunia Re: USG - MEDICOVER 13.10.04, 10:11 Opinie na temat lekarzy oraz badania USG w Medicover sa jak widze b. rozne. Polecani specjalisci to dr. Bankowska, Lubaszewska a jesli chodzi o USG Piertasik i Andrysiak. Ja w koncu zdecydowalam, ze USG bede robic poza Medicover. Polecono mi goraco dr Makowskiego, ktory przyjmuje w ganinecie lekarskim "Łucka ". Jestem po pierwszej wizycie. Super atmosfera, przemily lekarz, ktory odpowie na kazde nawet glupie pytanie i przede wszystkim bardzo dokladnie oglada dzidziusia - na tyle na ile mozna go obejrzec w 7 tygodniu. Mam sie pokazac za 4 tygodnie. Wizyta z mezem jak najbardziej wskazana. Namiar na tego lekarza znalazlam w internecie i jest to jeden z 3 specjalistow polecanych na terenie W-wy. Cena 100 zl. Dla wszystkich zainteresowanych podaje telefony: 654 24 64 lub 654 24 62 godz 9-21h. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda9918 Re: USG - MEDICOVER 13.10.04, 12:27 Mnie moja ginekolog z Medicover także polecała dr Makowskiego , mówi że chce mieć 100% pewność czy wszystko jest dobrze.Tak więc zaufałam dr Makowskiemu i sie nie zawiodłam.Pozdrawiam Magda i 2 miesięczny Klaudiuszek. Odpowiedz Link Zgłoś