agnes123 18.08.05, 15:57 WITAM....Mam do oddania mnostwo czasopism dla przyszlych mamusiek jak i dla juz obecnych..typu "Mamo,to ja" "Dziecko"...itp.Jedyny warunek z mojej strony to odbior osobisty...Jesli jest ktos chetny-prosze pisać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala.ela Re: ODDAM CZASOPISMA DLA MAM...... 18.08.05, 16:20 a możesz napisac skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: ODDAM CZASOPISMA DLA MAM...... 18.08.05, 19:20 Oczywiscie-tak jak jest w podpisie....Aga-Słupsk Ewentualnie moge dowieść czasopisma w okolice Słupska Odpowiedz Link Zgłoś
mala.ela Re: ODDAM CZASOPISMA DLA MAM...... 18.08.05, 22:13 ludzie złoci, sorry wielkie, nie zauważyłam... mąż sie ze mnie cały czas śmieje że ciąża wysysa mój mózg i chyba ma rację... No ale, niestety, ja ze Śląska jestem tak więc szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
sagitta77 Re: ODDAM CZASOPISMA DLA MAM...... 20.09.05, 13:53 Witaj, a gdybyśmy tak się umówiły, że za przesyłkę bym Ci pieniążki przelała na konto, jeśli takie posiadasz? Bo ja byłabym bardzo zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
piwomo Re: ODDAM CZASOPISMA DLA MAM...... 20.09.05, 19:11 czy to jest jeszcze aktualne? może bym kogoś przysłala po nie...? daj znać na piwomo@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a.ziolkowska Re: ODDAM CZASOPISMA DLA MAM...... 21.09.05, 12:32 jaa bym byla chetna..prosze o info na emaila jesli to akutalne ola_kwiatek@interia.pl z zamian za drobny upominek ;] Odpowiedz Link Zgłoś
piwomo Re: ODDAM CZASOPISMA DLA MAM...... 21.09.05, 20:21 przysłałabym kogoś po gazetki tylko pytanie ile ich jest Odpowiedz Link Zgłoś