maea1 08.11.05, 09:10 Czy rzeczywiście poprzezto co jemy mamy na to wpływ? Podobnojek się je dużo mięsa to będzie chłopczyk... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smacznamagda Re: Płeć dziecka 08.11.05, 09:28 Jak już jesteś w ciąży, to rzeczywiście po tym co jesz czasami można rozpoznać, a raczej PRZEWIDZIEĆ prawdopodobną płeć. Ponoć płód męski i żeński potrzebują pewnych składników pożywienia bardziej a innych mniej. Jednak teoria, że po zajściu w ciążę zmuszając się np do jedzenia mięsa urodzisz chłopca jest trochę śmieszna. Tak samo jak przygotowywanie się przed zajściem specjalną dietą Odpowiedz Link Zgłoś
evi_1985 Re: Płeć dziecka 08.11.05, 14:56 witaj! u mnie sprawdzilo sie jedzenie kwasnego i calkowity odrzut od slodkiego niedawno dowiedzialam sie ze bedzie synek co do miesa hmm... smazonego nie lubie-nie wiem czemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka82 Re: Płeć dziecka 09.11.05, 10:51 A ja właśnie uwielbiam słodkie. Zawsze lubiłam, ale przed ciążą jakoś to ograniczałam i nie jadałam za wiele. Teraz mam ciągle ochotę na coś słodkiego. Już od tylu osób słyszałam przypuszczenia, że to będzie dziewczyneczka. Sama też tak czuję, choć na początku nie wiedziałam, czego się spodziewać. W 15 tc byłam na usg, ale dzidzia miała skrzyżowane nóżki i nie chciała pokazać.Może z czasem się ujawni.Teraz to już 17 tc, na razie nie mam skierowania na kolejne usg. W styczniu pójdę z moim mężem na 3d.Może wkrótce się dowiemy. ) Odpowiedz Link Zgłoś