Dodaj do ulubionych

Płeć dziecka

08.11.05, 09:10
Czy rzeczywiście poprzezto co jemy mamy na to wpływ? Podobnojek się je dużo
mięsa to będzie chłopczyk...
Obserwuj wątek
    • smacznamagda Re: Płeć dziecka 08.11.05, 09:28
      Jak już jesteś w ciąży, to rzeczywiście po tym co jesz czasami można rozpoznać,
      a raczej PRZEWIDZIEĆ prawdopodobną płeć. Ponoć płód męski i żeński potrzebują
      pewnych składników pożywienia bardziej a innych mniej. Jednak teoria, że po
      zajściu w ciążę zmuszając się np do jedzenia mięsa urodzisz chłopca jest trochę
      śmieszna. Tak samo jak przygotowywanie się przed zajściem specjalną dietąsmile
      • evi_1985 Re: Płeć dziecka 08.11.05, 14:56
        witaj!
        u mnie sprawdzilo sie jedzenie kwasnego i calkowity odrzut od slodkiego
        niedawno dowiedzialam sie ze bedzie synek smile
        co do miesa hmm... smazonego nie lubie-nie wiem czemu ?
        • kasiulka82 Re: Płeć dziecka 09.11.05, 10:51
          A ja właśnie uwielbiam słodkie. Zawsze lubiłam, ale przed ciążą jakoś to
          ograniczałam i nie jadałam za wiele. Teraz mam ciągle ochotę na coś słodkiego.
          Już od tylu osób słyszałam przypuszczenia, że to będzie dziewczyneczka. Sama
          też tak czuję, choć na początku nie wiedziałam, czego się spodziewać. W 15 tc
          byłam na usg, ale dzidzia miała skrzyżowane nóżki i nie chciała pokazać.winkMoże
          z czasem się ujawni.winkTeraz to już 17 tc, na razie nie mam skierowania na
          kolejne usg. W styczniu pójdę z moim mężem na 3d.winkMoże wkrótce się dowiemy.wink
          )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka