Dodaj do ulubionych

DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!!

14.11.05, 19:35
Hej, dziewczyny! To jak z tym spotkankiem? Mam pisać ogłoszenie na ten, czy
przyszły tydzień? Dajcie szybko znać czy się chcemy spotykać, bo jutro to
ostatni gwizdek żeby to napisać. Wacham się, bo np.Aga (vogue22) nie najlepiej
się czuje (gardło), no i nie wiem czy niektóre z nas wróciły już do stolicy
(gusia3). Dajcie szybko znać. Ja mogę i w ten i w przyszły czwartek. Czekam na
wasz odzewsmile Pozdrawiam i trzymajmy się ciepło (brrrrrr).Agata
Obserwuj wątek
    • karolina2 Re: DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!! 14.11.05, 19:38
      Oba terminy mi pasują.

Karolina
      • vogue22 Re: DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!! 15.11.05, 10:42
        hej hej kobitki
        moze w nastepnym tygodniu ??? ja sie troche podlecze gardlo mam zawalone
        strasznie w czwartek ide na wizyte kontrolna co do skurczy i co dalej ( no
        chyba ze zostane juz w szpitalu jak cos bedzie nie tak)
        a aga juz wrocila od rodziny ??? chyba nie bo miala odrazu napisac.
        ja sie dostosuje do was bede lezec plackiem w domu i sie leczyc i przyjde smile
        buuuuuuuuuuuuuuziaki
        • karolina2 Re: DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!! 15.11.05, 12:06
          To może faktycznie lepiej w przyszły czwartek, jak wyzdrowiejesz.
          • atrawi Re: DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!! 15.11.05, 15:33
            Ok. To ja się wstrzymam do przyszłego tygodnia i w poniedziałek napiszę
            ogłoszenie.smile Trzymajcie się kochane, bo ponoć zima idzieuncertain Jak ja nie cierrrpię
            zimysad (fu!). Do zobaczenia wkrótce. Pozdrawiam. Agata
          • vogue22 Re: DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!! 15.11.05, 15:36
            dobrze by bylo juz kupilam sobie syropik na kaszel homeopatyczny zeby byc
            zdrowa smile mam nadzieje ze do czwartku nastepnego mi przejdzie smilebuuuuziaki
            • atrawi Re: Do vogue22 15.11.05, 15:55
              Kuruj się kochana, kuruj. Przecież bez ciebie to już nie będzie tosmile A wiesz, że
              ja wtedy i tak poszłam do tego baru? Jest suuupersmile Jadam już w nim regularnie.
              A katarek okazał się na szczęście chwilowy. Ślę ci przez łącze gorące całusy. Do
              zobaczenia i usłyszeniasmile Pa
              • vogue22 Re: Do atrawi 15.11.05, 17:29
                kuruje sie kuruje smile musicie na mnie poczekac smile kto bedzie podrywal
                kelnerow ? kto bedzie domagal sie o ciasteczka podwojne ? kto ma takie poczucie
                humoru ? no kto jak nie ja smile buzka Agatko smile
              • karolina216 Re: Do vogue22 15.11.05, 23:12
                halo dziewczyny jestem początkująca i chcialam się dowiedzieć jak to jest z
                tymi spotkaniami...
                • anulka2006 Re: Do vogue22 16.11.05, 11:46
                  Trafiłam na Was w ubiegłym tygodniu i też chciałabym się dołączyć.
                  Ania 13 tydzień
                  • vogue22 Re: Do nowych ciezarowek 16.11.05, 13:50
                    hej dziewczyny
                    najprawdopodobniej za tydzien w czwartek pod kinem atlantik na chmielnej bedzie
                    spotkanie jak macie ochote to czekamy na was dokladnie o ktorej dowiecie sie z
                    postu IV SPOTKANIE CIEZAROWEK Z WARSZAWY ktorego autorka bedzie atrawi juz
                    niedlugo sie pojawi na tym forum i zapraszamy im wiecej nas tym lepiej smile jak
                    bedziecie mialy chec to potwierdzicie w tym poscie i napewno sie spotkamysmile
                    pozdrawiam aga
    • mirabelll Re: DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!! 17.11.05, 11:28
      Agatko w razie co proszę o info na maila w związku ze spotkankiem buziaki
    • bozenka74 Re: DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!! 17.11.05, 19:21
      Super, ze spotkanko wypadnie w czwartek bo ja w srode mam USG i bede mogla sie
      z Wami podzielic plcia mojego maluszka, bo tym razem mam nadzieje, ze dotre.
      Ostatnio za pozno zobaczylam info.
      Bozena
      • atrawi Re: DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!! 17.11.05, 19:27
        Ogłoszenie ukaże się w poniedziałeksmile Serdecznie zapraszamy wszystkie (także
        "nowo-zainteresowane") mamusie. Pozdrawiam i do zobaczeniasmile Agata
        • bozenka74 Re: DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!! 17.11.05, 21:20
          Bardzo chetnie przyjde, hehehe to bedzie moj pierwszy raz.
          Tylko jak sie rozpoznajecie? Macie juz jakas metode czy transparent???
          • bozenka74 Re: DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!! 17.11.05, 21:21
            oczywiscie z tym transparentem to byl zart ( nie wszyscy moga to tak zrozumiec)
            • vogue22 Re: DO bozenka74 18.11.05, 13:16
              hej bozenko mnie rozpoznasz bede miala dlugi plaszczyk pikowany bialy smile
              jestem blondynka smile Znajdziemy sie kino na chmielnej nie jest duze napisz jaka
              bedziesz miala kurteczke a znajdziemy cie smile
              pozdrawiam
              • atrawi Re: Do vogue22 18.11.05, 15:28
                Jak się czujesz kochana? Jakoś lepiej z tym gardziołkiem? Widzimy się w
                najbliższy czwartek? Ja miałam np. nieoczekiwaną wizytę na izbie przyjęć w
                praskimuncertain na szczęście wszystko było ok. ale co się nastresowałam to mojeuncertain mam
                brać magnez i się wyluzowaćsmile No to się odstresowuję jak mogęwink Daj znać jak się
                masz. Pozdrawiam. Agata
                • karolina2 Re: Do vogue22 18.11.05, 16:05
                  A co się stało? Czyżbyś miała skurcze? Mnie dopadły kilka dni temu, narazie wszystko OK, ale zajadam magnez, no-spę i leżę.

Pozdrowionka
                  • vogue22 Re: Do dziewczyn :) 18.11.05, 20:50
                    hej
                    widze ze wszystkie zaczynamy miec skurcze tyle ze wy bierzecie tylko magnez ja
                    niestety mocne prochy sad 3 razy dziennie ale bylam u lekarza narazie wszystko
                    ok, najwyzej mi zwiekszy dawke leku a jak to nie pomoze to szpital smile ale
                    bedzie dobrze ja to wiem, kopie jak szalony jakis jest nadpobudliwy ten moj
                    synek hihih smile ale w czwartek i tak bede moge spacerowc smile
                    aaaaaaaa dziewczyny dzwonilam do Oficyny zarezerwowalam stolik na 4-6 osob mam
                    w srode potwierdzic ile nas bedzie dokladnie, mamy miejsca daleko od
                    palaczy smile))) to dla Agatki co ma z tym zapachem problem aaaa i jak
                    powiedzialam ze to te ciezarne to ona na to : "rozmawiam z pania blondynka od
                    ciasteczek ?" hahahaha jestem slawna smile no to tyle mamy miejsca smile buuuzka
                    pozdrawiam

ps. czekamy na nowe ciezaroweczki z warszawy smile))
                    • karolina2 Re: Do dziewczyn :) 18.11.05, 21:09
                      Dobry pomysł z tą rezerwacją. Już się nie mogę doczekać.

Pozdrowionka
                      • atrawi Re: Do vogue22 i nie tylko 19.11.05, 11:09
                        Boooskosmile)))Może powinnyśmy mieć tam jakąs zniżkę;D Mam nadzieję, że do środy
                        wszyscy potwierdzą swoje przybycie. Zapomniałam ci jeszcze powiedzieć, że
                        przecież ma być jeszcze mirabelll. No ale to najwyżej się dostawi jakieś
                        krzesełeczka jak pojawi się nas więcej, nie? A pytałaś się czy rezrwacja płatna,
                        czy załatwiłaś to "po swojemu" tzn. za pomocą wrodzonego wdziękuwink? Mmmmm...
                        może i ja tym razem skusiłabym się na te pierogi...? Weszły mi już w krew te
                        nasze spotkaniasmile Pozdrawiam was serdecznie. Agata
                        • gusia3 Re: Do vogue22 i nie tylko 19.11.05, 12:41
                          Hejhej!
                          Melduje sie na stanowiskusmile)) Juz wrocilam do domku i na pewno przybede na
                          spotkanko czwartkowesmileStesknilam sie za Wami i Waszymi brzuszkami.Wlasnie w
                          czwartek mam USg i moze bede znala juz plec naszego dzieciatka hihi.
                          Jak fajnie znow wejsc na forumsmile))))
                          pozdrawiam cieplutko i do zobaczenia w czwartek! buziaczki Aga
                          • vogue22 Re: do dziewczyn :) 19.11.05, 13:34
                            • vogue22 Re: do dziewczyn :) 19.11.05, 13:38
                              czesc
                              troche sie pospieszylam z enter tongue_out
                              rezerwacja to moj urok osobisty tongue_out jest za darmo ale mam potwierdzic w srode
                              czy bedzie nas 6 czy 8 smile Agatko pierogi sa tam dobre smile
                              ja ide na usg 3d polowkowe w srode i bede miala fotki smile ja juz wiem ze bede
                              miec mezczyzne smile dozobaczenia w czwartek brzuszate
                              Ps. ja juz przytylam 10kg smile
                              pozdrawiam Aga
                              • gusia3 Re: do dziewczyn :) 21.11.05, 12:32
                                Hej,hej!
                                Aga Twoj urok osobisty to jest wlasnie to....smile))))
                                Super,ze mamy rezerwacjesmileJa juz potwierdzam,ze bede na pewno!
                                Bede po USG i moze juz bedzie wiadomo kto tak baraszkuje w moim
                                brzuszkusmileCaluski dla Twojego synka i wszystkich malenstw!
                                A Agus gdzie idziesz na USG 3D?
                                Pozdrawiam cieplutko!
                                Do zobaczenia.
                                Aga
                                • vogue22 Re: do dziewczyn :) 21.11.05, 15:05
                                  hej hej
                                  Agus ide do Roszkowskiego na Finlandzkiej 9 kolo stadionu x-lecia 300zl wizyta
                                  nagrywa na kasete vhs wiecej powiem w czwartek jak wroce od niego smile i bede cos
                                  wiecej wiedziec buuuuziaaaaak
                                  • gusia3 Re: do dziewczyn :) 21.11.05, 16:52

• bozenka74 Re: DO CIĘŻARÓWEK WARSZAWSKICH!!! 21.11.05, 15:50
      No to juz wszystko ustalone?
      Nie bedzie ogloszenia dodatkowego?
      Szukalam dzis i nic nie znalazlam, ale chcialam zglosic swoj udzial w tym
      spotkanku. Tylko cos naglego moze mnie zatrzymac w domu. W srode mam USG wiec
      jak sie maluszek nie "wypnie" to bede mogla pochwalic sie plcia mojej dzidzi.
      Pozdrawiam i juz sie nie moge doczekac, mam nadzieje, ze w tej knajpce bedzie
      dobra szarlotka.
      Bozena.
      • vogue22 Re: DO Bozenka74 21.11.05, 16:02
        hej hej
        ogloszenie bedzie, pewnie Agatka zaspala tongue_out albo napisze wieczorkiem
        spotkanie napewno odbedzie sie na chmielnej pod atlantikiem o 17.00 w czwartek
        24.11.05
        ps. bozenko74 napisz jeszcze w srode czy bedziesz na 100% bo rezerwuje stolik i
        w srode musze potwierdzic ilosc osob smile dziekuje i pozdrawiam Agnieszka
      • vogue22 Re: DO bozenka74 :) szarlotka 21.11.05, 16:03
        w oficynie jest pyszna szarlotka dziewczyny juz jadly ja 2 razy smile pierogi z
        miesem tez sa dobre smile pozdrawiam tongue_out
        • bozenka74 Re: DO Vogue22 21.11.05, 16:25
          Potwierdze na pewno, nie wiem co by musialo sie stac, zebym nie przyszla.
          Pozdrawiam
        • gusia3 Re: DO bozenka74 :) szarlotka 21.11.05, 16:54
          Hej Bozenko!Aga ma racje co do szarlotkismileJest naprawde dobrasmileDo zobaczenia.
          Pozdrawiam
          Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka