stokrotka76 Hej Dziewczynki! 29.11.05, 19:11 Nareszcie w domku po męczącym dniu )). Wszystkie chore, małe i duże, kurujcie się i szybkiego powrotu do zdrowia! Ktat, gratuluję kredytu. Napewno kamień z serca Ci spadł... Balbinko, nie denerwuj się kochana! Przeginają, a z tymi podatkami, to kogoś chyba mocno pogięło! U mnie 38 dc i nadal nic... Wcale nie czuję się @-owo! Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 19:27 Balbinko, to moze zadzwon do swojego lekarza i zapytaj? No, albo zrob jeszcze jeden test? Bo 38 dni, to naprawde juz chwilka, co? A Matalka, jak zwykle wyczarowala post, hohoho... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 19:34 Chyba chodziło o Stokrotkę ? Ja tez czekam z niecierpliwością na wieści id Ciebie Stokrociu Abie dobrze że do doktorka idziesz, lepiej wszystko sprawdzić Matalka Ty to masz pamięć Melba daj sobie odpoczac Ja po dniu w domu z mała czuję się fantasycznie, bycie z mauchem w domku jest super, ale do pracy zajrzeć musiałam tak na 2 godz wieczorem ale musiałam ) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 20:09 no trabalska ze mnie, oczywiscie chodzilo mi o Stokrotke. Ant, jestes niezmordowana! Podziwiam i zazdroszcze. Od czasu kiedy przeistoczylam sie w "pracujaca w domu" = kure domowa z fuchami, mam wrazenie, ze mi zycie przez palce ucieka. Mam nadzieje, ze jednak kiedys to sie jeszcze zmieni Dam Wam jutro znac co mi powiedzial. Najpierw sie przejmowalam, ze moze duzo szumu o nic, bo raz mam cos, raz nie. Ale potem pomyslalam, ze lepiej zrobic z siebie wariatke - a co w koncu pierwszy raz w ciazy jestem - niz potem pluc sobie w brode, ze czegos nie dopilnowalam. OK, VIVAT prasowanie Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 20:09 Jutro siedzę w domu i piszę, czas mnie goni.jedyne wyjscie, jakie planuję, to po Kubę do szkoły. Ale czuję się znacznie lepiej Stokrotko, poczekasz jeszcze z testem?Jaki miałaś najdłuzszy cykl? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 20:48 Teścik następny zakupiłam, ale jeszcze z nim poczekam. Cykle miałam ostatnio 31, 32 dni. Od czerwca najdłuższy nawet 47 dni raz się zdarzył i raz 42 - ale to jak był nasz ślub (cykl przed i po) - pewnie przez stresik... Także te 38 dni to w sumie nic wyjątkowego... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 21:11 tia stokrotkojasssnenadal nic nie mówię Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Hej Dziewczynki! 30.11.05, 22:42 Mam nowy necik!!!!!!!!! Hura!!!!!!Już się bałam,że do stycznia was nie odwiedzę na forum((Na szczescie kochani sasiedzi pomogli wszystko szybko zalatwic...i jestem z wami...ale pewnie nikt nie zauwazył,ze mnie nie było przez ten dzionek...a ja sie steskniłam....pędzę czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Dzieńdoberek! 30.11.05, 06:53 Ha, jestem dziś pierwsza! Zrobiłam teścik, jedna krecha... Może niepotrzebnie się nakręcam i mój umysł wymyśla, ale mam wrażenie, że po jakichś 10-15 minutach pokazał się cień drugiej różowej (to quick)... Ech, pewnie zaczynam świrować . Buziaczki i miłego dnia )) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Dzieńdoberek! 30.11.05, 08:06 Stokrociu, tylko spokoj. Moj poranny test tez pokazal jedna kreche, potem mialam wrazenie, ze cos w rodzaju cienia sie pokazalo. Wieczorem zrobilam kolejny i wyszedl juz pozytywnie. Nie nakrecam Cie, mowie tylko, ze to co tam zobaczylas nie koniecznie jest widmem. Poczekaj do wieczora, albo idz moze na badanie krwi? Caly czas trzymam kciuki!!! Wy tez prosze trzymajcie kciuki zebym dobre wiadomosci przyniosla. Czuje sie super i chce tez tylko to uslyszec!!! Zamelduje po popoludniu. Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Dzieńdoberek! 30.11.05, 08:13 Stokrotko trzymam kciuki Abie dobrze ze sie dobrze czujesz i ze idziesz do tego lekarza lepiej wszystko sprawdzic jak cos niepokoji mnie 2 dni bolaly strasznie plecy wczoraj juz nie moglam wytrzymac jeszcze do tego alicja miala jakis dzien straszne energiczny jakby w ia djabeek wszedl wiec pojechalam do mamy zeby ona sie nia zajela a ja roszke polerzalam dzisiaj jak narazie mnie nie bola i mam nadzieje ze tak zostanie. reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Dzieńdoberek! 30.11.05, 08:21 32dc tempka 37 (wiec spadla o 2 kreski hihihi) wczorAj myslalam ze umre z bolu brzucha dzis narazie ok nawet bez no spy ale za to pleecki bolesne kurcze czemu nie mam dnia bez cierpienia nie mam szans nadrobic stokrotko trzymam dalej kciuki.... i za reszte tak samo i aby do piatku Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 08:32 dziewuszki dziekuje za wsparcie jestescie kochane oj cos posciki zwolnily a wiec tak ja nie licze na to ze na 100% przeprowadzka w maju no ale i tak moge poczekac do czerwaca i lipca wazne ze wreszcie sami i bez tesciowki fakt napewno bede miala zakrecone teraz zyie plyt6ki podlogi farby meble itd a dzidziulka czeka na swoj pokoik .... i bedzie mial blekitniuski obok naszej sypialni ;O) ale to bylo zawsze moim marzeniem i sie spełni... mowie wam jestesmy pelni euforii.... a prad i owde juz mamy ale na gaz czekamy ok.6 miesiecy a z papierami czekalismy na decyzje o kredycie bo tak to nie mielibysmy za co go zrobic... a z wazniejszych rzeczy : gaz,szambo, grzejniki (rurki juz poprowadzone)alarm ale tez czesciowo juz jest solid nam nie da zapomniec o sobie no i kominek a reszta to sama przyjemnosc ciekawe czy tak powiem w maju ... hihi ale jestem naprawde szczesliwa i moge o tym duzo pisac Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 08:41 Ktat, super, że kredytowe stresy macie już za sobą StokrotkoCiiiiiiiiiiiinic nie mówię witam srodowo.Gdybym była zbyt aktywna na forum- gońcie mnie, bo mam pisać co innego Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 08:48 Ja tez witam srodowo - kuran jeszcze dwa dni nie liczac dzis i weekend, znowu i nareszcie!!!!!!!!!!!! juz mi zle w pracy - wszystko sie od wczoraj wali!!! Stokrotka - ja tez trzymam kciuki i jak Melba nic nie mowie )) Abi za ciebie tez trzymam, chociaz wiem ze wszystko ok czekamy na newsy ) Melba nikt cie wyganiac nie bedzie, no co ty!!!! Ktat - tez mi sie sni dom, moj wlasny - nawet maly, ale pokoj dziecka zrobilabym troche dalej ) spadam zalagodzic sytuacje w urzedach i agencjach celnych... Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 09:44 hihi dalej... no narazie blisko zeby malenstwo slyszec pozniej mozna przeniesc na druga strone korytarza hihihi wazne aby wreszcie sie przeprowadzic...; co moge na uspokojnie brac bo zaczynam tracic cierpliowsc do klientow Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 09:46 dalej dlatego, zebym miala wiecej czasu coby sie rozbudzic idac do placzacego dzidiusia ... )) Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 10:06 ba nie watpie ... ;o) jest 10 ja odebralam chyba ze 100 reklamacji i az mi sie wyc chce a jeszcze do 16 bllleee Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 10:11 dzień dobry środowo! Ktat - własny domek, hmm.. cudnownie, tez mi sie marzy. JA myusle ze cła frajdna w wykańczaniu, chociaz moge sie mylić - bo fachowcy rozni bywaja. Mówisz ze w solidzie sie chronicie. Ja pracuje w dziale marketingu SOLID ale w Poznaniu mały świat Pozdrawiam wszytskich i zycze miłego dnia Własnie słonko wyszło - moze dobry znak (dzisiaj temperatura skoczyła, wczoraj było przytulanko.... moze cos sie z tego urodzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 10:42 ja sie zdenerwowalam az mnie brucho rozbolalo i lyklam se no spe no ja nigdy nie myslalam ze sie uda miec wlasny domek i sie udalo najbardziej ciesze sie z kominka i ogrodu a dzialka wielka 2300m2 domek 190m2uzytkowych okien chyba 13 normalnych i 8 w dachu wiec do mycia zapraszama cala rodzinke bedzie pieknie usiasc na tarasie i widziec maluszka biegajacego po trawc teraz mieszkam od 9 roku zycia w bloku bllleee i stad ta tesknota bo wczesniejsz 9 w domku a solid w wolominie hihi a to dlatego ze maz czesto jezdzi i nie ma go w nocy a z jednej strony las z drugiej pola wiec trza sie czuc bezpiecznie a no i pieski no tez mi sie wydaje extra bylo jak budowali jezdzilismy we dowje codziennie ogladac efekty no a teraz to taka wewnetrzna dlubaninka bez wiekszych efektow no a urzadzanie och sie nie moge doczekac widzicie mowilam ze moge pisac i pisac juzz nie nudze Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 10:58 Ja Ci sie wcale nie dziwie, ze mogłabys o tym mówić i pisać, pisać i pisać... Hi ... Ja jeszcze nie mam nowego mieszkanka (jest dopiero w planach na przyszły rok) a bym mogła ciągle o tymmysleć i mowic... tylko ze mam szlaban na szukanie na razie - od ukochanego - bo Ja jestemw gorącej wodzie kąpana... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 11:15 Witam z rana a właściwie w południe - ja niedawno wstałam ale to dlategpo że w nocy nie spałam prawie nic-jakiś taki wredny kaszel mnie dopadł że nie dało rady leżeć! no i mężulo tez się nie wyspał przeze mnie. Dopiero o 5-tej zasnęłam A już dzwonili z biura do mnie i pracuję sobie przy kompiku - tłumaczenia drobne im robiuę. Kurcze nieraz tak mi się nie chce iść do pracy a teraz aż tęsknię za moimi chłopakami z biura.. Ktat - ale ci zazdroszczę!! ja też marze o domku - kiedyś tam. Ale narazie jeszcze nawet nie wiemy gdzie osiądziemy i dlatego nie zabieramy się za żadne inwestycje. Stokrotko... ja cie nie chcę nakręcać ale coś mi się zdaje że.......... ale ja nic nie mówię ) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 11:52 a mnie dzisiaj czeka szalenie miłe zajęcie...czy owocne, okaże się za jakieś dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 12:03 Aaaa Melbuś - rozumiem.. ja właśnie mam już za sobą to przemiłe zajęcie Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 12:09 hihi czemu za soba mnie maz wczoraj az obudzil na to zajecie bo fakt padlam i tak mam ostatnio pare dni ze o 18 juz bym sie kladla u mnie coraz gorsze samopoczucie no spa juz wzieta zaczely cyculki wiec czekam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 13:39 Hej dziewuszki! Wlasnie wsunelam miske ogorkowej i chyba sobie pojde dolac... dobra byla! Wrocilam ze szkoly. Robie nastepnego aniola i kartki swiateczne. Jakis tekst mam do przeczytania... ale nawet jeszcze nie weim co. Ktat - ale macie super z tym domem! Ja tez bym chciala jak najszybciej wyprowadzic sie od tesciow. Chociaz my tak naprawde mieszkamy w jednym domu ale osobno. Ale nie ma to jak wlasny dom. Marzy mi sie ogromna lazienka... bo teraz mamy tragiczna... Erga biedulko! Nie rozchoruj sie jeszcze bardziej. Lez i wypoczywaj. A na kaszek mozesz sobie zrobic oklad ze spirytusu, na takiej samej zasadzie jak na ucho, tylko kladziesz to na klatke, powyzej piersi. Rozgrzewa i przynosi ulge. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 14:22 Dzięki Althea za radę - tej nocy ją pewnie wypróbuję. Bo normalnie nie wytrzymam kolejnej bezsennej nocy. A mężulo jaki biedny - co chwilkę go budziłam Ktat- napisałam "mam to za sobą" bo akurat tyle co wyszłam z łóżeczka od mężulka hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 14:34 czesc dziewczyny! jestem juz w domu, zagrzewam sie, bo mi zimno pomimo plus 7 stopni. dzis rano zolądek mi zastrajkowal i urządzalam wyscigi do toalety - w efekcie do szkoly dotarlam z ponad godzinnym opoznieniem, hehe. wczoraj wieczorem bylismy u lekarza, krew nam pobrala i tyle. oczywiscie u mnie zyl szuklaa, a jak znalazla, to krew nie chciala leciec (niech zyje moje za niskie ciesnienie). przed pobraniem byla rozmowa, pani dr rysowala drzewo genealogiczne ze wszelkimi schorzeniami, poronieniami, itp. a juz po pobraniu krwi pochwalila moj neimiecki wyniki przeslą nam do domu - nie musimy juz sie z nią widziec, nie ma takiej potrzeby. takze teraz tylko czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 14:34 Witam, A ja siedzę sobie z moją kruszynka w domciu ale znowu praca nie daje o sobie zapomnieć i muszę przygotowac dla nich umowę oczywiście na wczoraj) Erga a może to też i z tym kaszlem sprawa wilgotności w pomieszczeniu moze jest za sucho? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 14:44 Ant - okno mam na mikroszczeline zawsze i kaloryfer obowiązkowo zakręcony (inaczej nie zasnę) no i nawilżacz chodził w nocy ale go wyłączyłam bo mi za głośno brzęczał i jak juz przysnęlam to mnie budził Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 14:48 po pierwsze - dzwoneczki cudne!! tez chce takie, szkoda ze nie umiem, bo mi sie zawsze strony na drutach czy szydelku mylą Jestem leworęczna gdyby ktos sie pytal, czemu mi sie mylą - robie raz lewą, raz prawą reką co do nawilzania - proponuje tradycyjną metodę z wilgotną sierą na kaloryferze, nawet gdy ten jest zakrecony Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:35 img512.imageshack.us/img512/9166/obraz0475tb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:40 oj ergus lobuzku to teraz trzymamy kciuki nie robaczki leca do celu u mnie tragedia fizyczna psychiczna nie daje rady w pracy wszystko mnie boli brzuch cycki kreci sie w glowie i czekam na ta wstreciule dzwoneczki cudne Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:45 Erga, cudne Obyś musiała rozpocząć produkcję bucików Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:47 Erga!!!!!!!!! to jest cudne!!! ) zazdroszcze talentu - ja juz dwa razy przechodzilam kolo pasmanteri - ale jakos mi zabraklo odwagi zeby kupic szydelko i muline poprosze po swietach zdjecie twojej choinki ubranej w te cudenka Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:49 Oj melbuś nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała.. A może i wiesz Całe śpioszki bym robiła i kaftaniczki i sweterki - cuda cudeńka tylko żeby było dlka kogo.. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:52 A zrobiłabyś buciki jako dobra ciocia dla mojego dziecięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Erga!! 30.11.05, 14:50 Jestes wielka! Ile ty tego narobilas!!!! Sliczne te twoje dzwonki! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Erga!! 30.11.05, 15:29 Ale śliczne te twoje dzwoneczki! Ja to mam dwie lewe do takich robótek, szydełkowanie to dla mnie ciemna magia. A choinka bedzie wygladać cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Erga!! 30.11.05, 15:34 Te dzowneczki sa sliczne! Jestem pod wrazeniem, sama nie mam takich zdolności manualnych - szydełkowanie to dla mnie czarna magia. Ale bedziesz miała piękną choinkę w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Erga!! 30.11.05, 15:36 hihi... Coś mi sie porobiło z komputerem i pokazywało ze pierwsza wiadomość nie poszła, no to wysłałam drugą... i teraz sa dwie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Melba 30.11.05, 17:37 Jasne że bym zrobiła! tylko muszę się rozejrzeć za jakimiś wzorkami. Ale dla ciebie to chyba dwie pary nmają być, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Corka marnotrawna wraca 30.11.05, 15:08 No, dziewczyny, juz dostatecznie dlugo Was tylko podczytywalam i staralam sie nie dac glosu. Przechodzimy w tryb spontan )). Troche sie boje, ale i bardzo ciesze... no i mam nadzieje, ze polapie sie jako tako, w foumowych nowosciach. Albo mi kto zreferuje wywolany do tablicy )). Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Corka marnotrawna wraca 30.11.05, 15:38 Witaj Agmani!!!! Fajnie, że wrociłaś. Erguś, ty te ozdóbki masowo widać produkujesz, są śliczne!! Na pewno będziesz cudeńka dla Maleństwa też robić, nie bój nic Odebrałam wyniki badań, cytologia wyszła dobrze-kamień z serca, bo już w myślach mi się wydawało, że mam raka.. Za to jakieś bakterie nieznane mi blizej w posiewie, jadę dziś do laboratorium gdzie robią to hsg dowiedzieć się czy z bakteriami można, ale nie wydaje mi się. A i tsh też mi za niskie wyszło, ale co tam, ważne że cytologia ok. Tak się cieszę, naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Corka marnotrawna wraca 30.11.05, 15:42 witaj spowrotem corko marnotrwna a wlasciwie to dlaczego marnotrawna, co? po prostu po urlopiku od forum co slychac kochana? Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: Corka marnotrawna wraca 30.11.05, 17:33 Oj, Cytrusik, rzadko bywasz na poradniku . A wersja z urlopowaniem bardzo mi sie podoba. Poprawia, ten tego - ego. A na serio, to zmian calkiem duzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Corka marnotrawna wraca 30.11.05, 17:45 I znów jestem - ból ucha powoli odchodzi w niepamięć. Kolejny dzwoneczek spłodziłam - czyli już są trzy dodatkowe - niewykrochmalone więc nie ma ich na zdjęciu aa no i aniołek który był pierwszy - czeka na ponowne krochmalenie bo on był jako pierwszy i troszkę za mało krochmalu dostał. Agmani- no my ślę że częściej będziesz do nas wpadała! Pisz co u ciebie. A ja dziś wspólnie z mężulem spagetti robiłam - wuyszło przepyszne. Mężulo zjadł właśnie drugi talerz a ja podjadam ciągle sosik. OK zmykam bo zaraz znajomi przyjdą i będą ustalać szczegóły wyjazdu mężula. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa agmani 30.11.05, 18:02 jestem w Kolonii od soboty, od poniedzialkuz aczelam pisanie takze cierpliwości kobitko poza tym ja ZAWSZE cztyam, a nie zawsze pisze, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 18:08 Dziewczyny, ale dziś dzień! Test kolejny zakupiony i czeka na rano (nawet dwa zakupione). Mężulo też widział ten cień, specjalnie mu pokazałam, bo nie wiedziałam, czy mi się mieni w oczkach czy nie... Chyba umrę ze szczęścia jak się okaże, że to prawda! Na dodatek koleżanka z działu dziś oznajmiła, że jest w ciąży! Niezła niespodzianka... Życzę jej jak najlepiej i bardzo się cieszę, ale... to ja byłam teraz w kolejce, buuu ! Szefowa krzywym okiem patrzyła, ale trudno. Wie, że ja staram się o dzidziusia. A koleżanka podobno wpadła... Miłego wieczorku Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa stokrokta 30.11.05, 18:15 jaki cien???? ja najwyrazniej cos stracilam przez tę moją nieobecnosc... mozesz mi przyblizyc sytuacje? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: stokrotka, 30.11.05, 18:17 skarbie, ale ty się rano zamelduji zeznaj, jak tam z tymi cieniami Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 meldunek 30.11.05, 18:57 no wiec wszystko dobrze!!! Pan doktor nie zobaczyl zadnego krwawienia. Powiedzial, ze to co mu opisalam wyglada na normalne objawy. Zagladna do srodka i zobaczylismy mniej wiecej 5,6mm worka plodowego a w srodku embrionik! Wszystko Ok, wolno pic troche kawki, przytulac sie, uprawiac delikatny sport...czyli spokoj!!! Nastepny termin 12.12 wtedy bedzie wiadomo czy na pewno jedna sztuka, bedzie sluchac serducho. Zrobili mi badania krwi, tutaj wszystko jest w standardzie: toxo, grupa, hiv, cos tam jeszcze Dzieki za kciuki!!! Stokrotko, zrob moze tescik jeszcze wieczorkiem? OJ, nie namawiam na nic tylko zaciskam kciuki. calusy dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: meldunek 30.11.05, 19:03 Abie, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze . Ale lepiej zawsze sprawdzić jak są jakieś obawy . A ja poczekam do jutra z testem... jeszze chwilkę pożyję nadzieją, to takie miłe, myśleć, ze mogę być w ciąży . Boję się, że test nie wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: meldunek 30.11.05, 19:03 Abie, super, ze wszystko dobrze. A nastepnym razem bedzie widac jeszcze wiecej i bedzie slychac slicznie serducho. Poglaszcz ode mnie brzuszek! A jak sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: stokrokta 30.11.05, 18:34 Cytruś, rano zrobiłam teścik i po 10-15 minutach pojawił się cień drugiej kreseczki... Ale to tylko cień i nie musi o niczym świadczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: stokrokta 30.11.05, 18:50 no to oby to byly te wlasciwe kreski!!! tez czekam jutro na wieści Sciskam cie i nie stresuj sie, bedie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: stokrokta 30.11.05, 20:51 Znajomi poszli. chłopaki robili ustalenia a my z kumpelą lałyśmy wosk.. to wyszło mi za pierwsym razem - wszyscy zgodnie stwierdzili że to fasolka.. hmm zaskoczyło mnie to bo oni zupełnie nie myśleli o ty o czym ja pomyślałam fasolka jako roślinka.. img315.imageshack.us/img315/9505/img10752ph.jpg A to wyszło za drugim razem: img433.imageshack.us/img433/8650/img10761hb.jpg A mojemu mężulowi: img433.imageshack.us/my.php?image=img10773mq.jpg Ja tam widzę wszędzie to samo czyli to czego najbardziej pragnę.. Fajnie tak sobie polać wosk - kumpela wpadła na pomysł ze starą wróżbą z butami ale po chwili przypomniałyśmy sobie o co w niej chodzi.. no i niestety to wróżba dla panienek hehe Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: stokrokta 30.11.05, 21:01 Stokrotko trzymam kciuki - oby to było TO !! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Erga! 30.11.05, 21:18 Ja w tym wosku tez widze tylko jedno! Na tym ostatnim to nawet nosek widac! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 30.11.05, 23:10 Ant, mam nadzieje, ze córcia juz nie marudzi i uszko ok.... Abi wspaniałe wiadomosci..teraz tylko spokojne przygotowania do świąt.... cytrusiku tzrymam kciuki , by badanka dobrze wypadły..... Agmani....ty podgladaczku!!! fajnie,ze do nas wróciłas z urlopiku....to jak przygotowania do ślubu??? Nikusiu, co u ciebie????Młoda mężatko??????? Erga, cudne te twoje dzwoneczki....a wosk przypomina mi wiadomo jaka fasolke! Stokrociu, ja mam nadzieje,ze ten cien to jutro bedzie juz gruba krecha podwojona oczywizda.... Melbo , kuruj sie kuruj.... Ktat, ty lepiej testuj, bo my tu przez ciebie juz drugi lub trzeci raz w stanie przedwylewowym jestesmy.... A ja dzis sobie kupilam czarny golfik i odebrałam spódniczkę od krawcowej...,a i kupiłam prezent gwiazdkowy dla mego tatuśka , a także opłatki oraz kartki świateczne...tylko żadne buty znowu nie pasowały....buuuu..a nie wydam 600 na kozaczki, bo to połowa mej pensji.... Pszczola, mała natka, Monisia, Gwiazdeczka, Atka, gdzie wy???????????? Śmigam do wanny....pa, pa, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: babeczki 01.12.05, 01:55 No właśnie, ) Balbineczko mała już OK, uwierz mi nie chce mi sie iść do pracy tak bym sobie z nią posiedziała w domku jeszcze jakiś czas( I prosze mnie nie rugać za godzinę ja się już wyspałam) Abie tak się ciesze że wszystko dobrze i oby tak dalej) Stokrotka ja również nic nie mówie ale dziwnym trafem i Gwiazka i Abie miałty słabe cienie a teraz ) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: babeczki 01.12.05, 02:29 Nie tylko ja nie spięale już teraz chyba się położę Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: babeczki 01.12.05, 03:05 No fakt jeżeli jeszcze nie spałaś to lepiej idz, ja jestem już po śnie) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 I znowu... 01.12.05, 06:47 Dziewczyny, buuu, znowu słaby cień! Chyba coś jest nie tak... Albo poprostu nie ma fasolki i już. Trudno... Najgorsze jest to, że w poniedziałek znowu lecę daleko, 10 godzin w samolocie i chciałabym, żeby do tej pory wszystko się wyjaśniło. Dziś 40 dc. Może faktycznie pojadę zbadac krew, jak dziś zdążę? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: I znowu... 01.12.05, 06:58 KOchana konieczni idz i zrób Bete bedziesz spokojniejsza ale na moje oko to Ty po prostu jesteś w ciąży ale bardzo wczesnej) Daj znac co i jak trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: I znowu... 01.12.05, 08:21 Stokroteczko, nie "jak zdaze" tylko jedz na pewno. Z tego co wiem, to na testach zazwyczaj jest napisane, ze nawet jesli druga linia jest bardzo slaba oznacza to wynik pozytywny. Koniecznie zbadaj krew!!! Ant ma racje. Ja dalej zaciskam kciuki. milego dnia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: I znowu... 01.12.05, 08:26 Smigaj stokrotko do laboratoriumKONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
ktat 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 08:33 dostałam wczesniejszy prezent od mikołaja wracajac wczoraj z pracy krecilo mi sie w glowie pozniej na imieninach wujka myslalam ze umre z bolu brzucha no i maz nakazal zajazd do apteki i rano odrazu w mgnieniu oka pokazala sie II gruba i rozowa mialam mu zrobic niespodzianke ale nie wytrzymalam i odrazu wparowalam z tekstem wstawaj misiek zrobilam test bedzie dzidzia i odrazu sie obudzil az sie poplakalam Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 08:43 Hurrraa!!!! Gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 08:48 GRATULUJE!!!!!!!! bedziesz miala cudowne sieta w tym roku)) stokrotko a ty koniecznie na badanie krwi idz ja pamietam ze z alicja tez mialam bardzo slaba kreske 2 test zrobilam za tydzienpo 1 i wyszly juz 2 grube krechypierwszy byl robiony w 32dc przy 28 dc zawsze 2 tesc gdzies w 40 dc Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 09:03 Ktat - suuuuper!!! tak sie cieszę! A ty stokrotko główka do góry. Zrobisz teżcik w niedzielę. A dziś leć na betę! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 08:56 Ktat, Kochanie, gratuluję!!! Super wiadomość ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 09:02 no dzieki nie moge w to uwierzyc gdyby nie to ze nie moglam ustac w tramwaju i usiedziec na imieninach plus straszne rozdraznienie to bym nie pomyslala ze to nasze malenstwo brzuch tak mnie boli jak nigdy dwa razy bardziej na dole i dlatego strasznie sie boje biore luteinke i zapisuje sie do ginka ale na kiedy ??? jejku ale sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 09:03 kurcze Ktat - to faktycznie masz super mikolaja!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!! ale pieknie zaczelas najbardziej magiczny miesiac w roku )))) Abi - super ze wszystko OK!!! zreszta nie moglo byc inaczej!!! Stokrotka - lec na te badania bo ja zawalu dostaje ) Ergus - ja tez w tym wosku widze fasolki i to wcale nie roslinki!!!! co powiedcie na nowy watek??? ten chodzi jak krew z nosa a poza tym mamy grudzien Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Ktat 01.12.05, 09:04 Czyli ten tydzień jest dla ciebie chyba najczęśliwszy...najpierw kredycik a teraz fasolka.. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: I znowu... 01.12.05, 09:05 A u mnie raczej nic z tego. Zrobiłam jeszcze bobotest i jedna krecha... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: I znowu... 01.12.05, 09:16 znowu robiłaś? czyli dzis drugi?? lec na betę - szkoda kasy na testy. A po becie bedziesz maiała pewność. Albo poczekaj z testem jeszcze 2,3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Stokrotko 01.12.05, 09:22 coś za szybko mi poszło )) ale no normalnie lec na badanko Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 KTAT gratulacje :))))))))))))))))))))))))))))) 01.12.05, 09:23 Ale normalnie nam się worek rozsypała ale fajnie, Ktat dbaj o siebie nie denerwuj się kochana, GRATULUJE JESZCZE RAZ)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: I znowu... 01.12.05, 09:22 trzymam kciuki zaraz sie kochaniutkie ja ten postawil tez nna stracenie i nie wierzylam ale cos mi tam mowilo ze sie uda ale nie wiem czy nie zawczesnie sie ciesze no fakt snila mi sie taka kolejnosc ze dostaniemy kredyt i bedzie dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: I znowu... 01.12.05, 09:43 Więc teraz tylko się nie denerwuj!! bo dni na twojej infolinii są policzone ) A może nawet szybko stamtąd pójdziesz bo coś mówiłaś że koleżanki w ciąży nie były brane pod uwagę do pójścia na infolinie.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: I znowu... 01.12.05, 09:44 zapraszam na drugą część oczekiwania na prezenty mikołajowe!! Odpowiedz Link Zgłoś