Dodaj do ulubionych

W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-)

• stokrotka76 Hej Dziewczynki! 29.11.05, 19:11

Nareszcie w domku po męczącym dniu smile)).

Wszystkie chore, małe i duże, kurujcie się i szybkiego powrotu do zdrowia!

Ktat, gratuluję kredytu. Napewno kamień z serca Ci spadł...

Balbinko, nie denerwuj się kochana! Przeginają, a z tymi podatkami, to kogoś
      chyba mocno pogięło!

U mnie 38 dc i nadal nic... Wcale nie czuję się @-owo!

Buziaki!

• abie76 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 19:27
        Balbinko, to moze zadzwon do swojego lekarza i zapytaj? No, albo zrob jeszcze
        jeden test? Bo 38 dni, to naprawde juz chwilka, co?

A Matalka, jak zwykle wyczarowala post, hohoho...
        • ant25 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 19:34
          Chyba chodziło o Stokrotkę ? Ja tez czekam z niecierpliwością na wieści id
          Ciebie Stokrociu

Abie dobrze że do doktorka idziesz, lepiej wszystko sprawdzić

Matalka Ty to masz pamięć

Melba daj sobie odpoczac

Ja po dniu w domu z mała czuję się fantasycznie, bycie z mauchem w domku jest
          super, ale do pracy zajrzeć musiałam tak na 2 godz wieczorem ale musiałam smile)

• abie76 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 20:09
            no trabalska ze mnie, oczywiscie chodzilo mi o Stokrotke.

Ant, jestes niezmordowana! Podziwiam i zazdroszcze. Od czasu kiedy
            przeistoczylam sie w "pracujaca w domu" = kure domowa z fuchami, mam wrazenie,
            ze mi zycie przez palce ucieka. Mam nadzieje, ze jednak kiedys to sie jeszcze
            zmieni

Dam Wam jutro znac co mi powiedzial. Najpierw sie przejmowalam, ze moze duzo
            szumu o nic, bo raz mam cos, raz nie. Ale potem pomyslalam, ze lepiej zrobic z
            siebie wariatke - a co w koncu pierwszy raz w ciazy jestem - niz potem pluc
            sobie w brode, ze czegos nie dopilnowalam.

OK, VIVAT prasowanie wink
          • melba7 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 20:09
            Jutro siedzę w domu i piszę, czas mnie goni.jedyne wyjscie, jakie planuję, to po
            Kubę do szkoły.
            Ale czuję się znacznie lepiejsmilesmilesmile
            Stokrotko, poczekasz jeszcze z testem?Jaki miałaś najdłuzszy cykl?
            • stokrotka76 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 20:48
              Teścik następny zakupiłam, ale jeszcze z nim poczekam. Cykle miałam ostatnio
              31, 32 dni. Od czerwca najdłuższy nawet 47 dni raz się zdarzył i raz 42 - ale
              to jak był nasz ślub (cykl przed i po) - pewnie przez stresik... Także te 38
              dni to w sumie nic wyjątkowego...
              • melba7 Re: Hej Dziewczynki! 29.11.05, 21:11
                tia stokrotkowinkjasssnesmilenadal nic nie mówięwink
      • balbinka74 Re: Hej Dziewczynki! 30.11.05, 22:42
        Mam nowy necik!!!!!!!!! Hura!!!!!!Już się bałam,że do stycznia was nie odwiedzę
        na forumsad((Na szczescie kochani sasiedzi pomogli wszystko szybko zalatwic...i
        jestem z wami...ale pewnie nikt nie zauwazył,ze mnie nie było przez ten
        dzionek...a ja sie steskniłam....pędzę czytac...
    • stokrotka76 Dzieńdoberek! 30.11.05, 06:53
      Ha, jestem dziś pierwsza!

Zrobiłam teścik, jedna krecha... Może niepotrzebnie się nakręcam i mój umysł
      wymyśla, ale mam wrażenie, że po jakichś 10-15 minutach pokazał się cień
      drugiej różowej (to quick)... Ech, pewnie zaczynam świrować smile.

Buziaczki i miłego dnia smile))
      • abie76 Re: Dzieńdoberek! 30.11.05, 08:06
        Stokrociu, tylko spokoj.
        Moj poranny test tez pokazal jedna kreche, potem mialam wrazenie, ze cos w
        rodzaju cienia sie pokazalo. Wieczorem zrobilam kolejny i wyszedl juz
        pozytywnie. Nie nakrecam Cie, mowie tylko, ze to co tam zobaczylas nie
        koniecznie jest widmem. Poczekaj do wieczora, albo idz moze na badanie krwi?
        Caly czas trzymam kciuki!!!

Wy tez prosze trzymajcie kciuki zebym dobre wiadomosci przyniosla. Czuje sie
        super i chce tez tylko to uslyszec!!!
        Zamelduje po popoludniu.

Milego dnia
        • lalisia78 Re: Dzieńdoberek! 30.11.05, 08:13
          Stokrotko trzymam kciuki

Abie dobrze ze sie dobrze czujesz i ze idziesz do tego lekarza lepiej wszystko
          sprawdzic jak cos niepokoji

mnie 2 dni bolaly strasznie plecy wczoraj juz nie moglam wytrzymac jeszcze do
          tego alicja miala jakis dzien straszne energiczny jakby w ia djabeek wszedl
          wiec pojechalam do mamy zeby ona sie nia zajela a ja roszke polerzalamsmile
          dzisiaj jak narazie mnie nie bola i mam nadzieje ze tak zostanie.

reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam
          • ktat Re: Dzieńdoberek! 30.11.05, 08:21
            32dc tempka 37 (wiec spadla o 2 kreski hihihi)
            wczorAj myslalam ze umre z bolu brzucha dzis narazie ok nawet bez no spy ale za
            to pleecki bolesne kurcze czemu nie mam dnia bez cierpienia

nie mam szans nadrobic

stokrotko trzymam dalej kciuki....
            i za reszte tak samo

i aby do piatku
    • ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 08:32
      dziewuszki dziekuje za wsparcie jestescie kochane

oj cos posciki zwolnily

a wiec tak ja nie licze na to ze na 100% przeprowadzka w maju no ale i tak moge
      poczekac do czerwaca i lipca wazne ze wreszcie sami i bez tesciowki

fakt napewno bede miala zakrecone teraz zyie plyt6ki podlogi farby meble itd a
      dzidziulka czeka na swoj pokoik .... i bedzie mial blekitniuski obok naszej
      sypialni ;O) ale to bylo zawsze moim marzeniem i sie spełni...
      mowie wam jestesmy pelni euforii....

a prad i owde juz mamy ale na gaz czekamy ok.6 miesiecy a z papierami
      czekalismy na decyzje o kredycie bo tak to nie mielibysmy za co go zrobic...
      a z wazniejszych rzeczy :
      gaz,szambo, grzejniki (rurki juz poprowadzone)alarm ale tez czesciowo juz jest
      solid nam nie da zapomniec o sobie
      no i kominek
      a reszta to sama przyjemnosc ciekawe czy tak powiem w maju ... hihi
      ale jestem naprawde szczesliwa i moge o tym duzo pisac
      • melba7 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 08:41
        Ktat, super, że kredytowe stresy macie już za sobąsmile
        StokrotkowinkCiiiiiiiiiiiismilenic nie mówięwink
        witam srodowo.Gdybym była zbyt aktywna na forum- gońcie mnie, bo mam pisać co
        innegowink
        • ma_ruda2 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 08:48
          Ja tez witam srodowo - kuran jeszcze dwa dni nie liczac dzis i weekend, znowu i
          nareszcie!!!!!!!!!!!! juz mi zle w pracy - wszystko sie od wczoraj wali!!! sad
          Stokrotka - ja tez trzymam kciuki i jak Melba nic nie mowie smile))
          Abi za ciebie tez trzymam, chociaz wiem ze wszystko ok smile czekamy na newsy smile)
          Melba nikt cie wyganiac nie bedzie, no co ty!!!!
          Ktat - tez mi sie sni dom, moj wlasny - nawet maly, ale pokoj dziecka
          zrobilabym troche dalej smile)
          spadam zalagodzic sytuacje w urzedach i agencjach celnych... sad
          • ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 09:44
            hihi
            dalej...
            no narazie blisko zeby malenstwo slyszec pozniej mozna przeniesc na druga
            strone korytarza hihihi

wazne aby wreszcie sie przeprowadzic...;

co moge na uspokojnie brac bo zaczynam tracic cierpliowsc do klientow
            • ma_ruda2 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 09:46
              dalej dlatego, zebym miala wiecej czasu coby sie rozbudzic idac do placzacego
              dzidiusia ... smile))
              • ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 10:06
                ba nie watpie ...
                ;o)

jest 10 ja odebralam chyba ze 100 reklamacji i az mi sie wyc chce a jeszcze do
                16 bllleee
              • anialm Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 10:11
                dzień dobry środowo!

Ktat - własny domek, hmm.. cudnownie, tez mi sie marzy. JA myusle ze cła
                frajdna w wykańczaniu, chociaz moge sie mylić - bo fachowcy rozni bywaja.
                Mówisz ze w solidzie sie chronicie. Ja pracuje w dziale marketingu SOLID ale w
                Poznaniu smile mały świat smilesmilesmile

Pozdrawiam wszytskich i zycze miłego dnia smile

Własnie słonko wyszło - moze dobry znak (dzisiaj temperatura skoczyła, wczoraj
                było przytulanko.... moze cos sie z tego urodzi smilesmile )
                • ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 10:42
                  ja sie zdenerwowalam az mnie brucho rozbolalo i lyklam se no spe

no ja nigdy nie myslalam ze sie uda miec wlasny domek i sie udalo najbardziej
                  ciesze sie z kominka i ogrodu a dzialka wielka 2300m2
                  domek 190m2uzytkowych okien chyba 13 normalnych i 8 w dachu wiec do mycia
                  zapraszama cala rodzinke
                  bedzie pieknie usiasc na tarasie i widziec maluszka biegajacego po trawc teraz
                  mieszkam od 9 roku zycia w bloku bllleee i stad ta tesknota bo wczesniejsz 9 w
                  domku
                  a solid w wolominie hihi
                  a to dlatego ze maz czesto jezdzi i nie ma go w nocy a z jednej strony las z
                  drugiej pola wiec trza sie czuc bezpiecznie a no i pieski
                  no tez mi sie wydaje extra bylo jak budowali jezdzilismy we dowje codziennie
                  ogladac efekty no a teraz to taka wewnetrzna dlubaninka bez wiekszych efektow
                  no a urzadzanie och sie nie moge doczekac
                  widzicie mowilam ze moge pisac i pisac
                  juzz nie nudze
                  • anialm Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 10:58
                    Ja Ci sie wcale nie dziwie, ze mogłabys o tym mówić i pisać, pisać i pisać...
                    Hi ... Ja jeszcze nie mam nowego mieszkanka (jest dopiero w planach na przyszły
                    rok) a bym mogła ciągle o tymmysleć i mowic... tylko ze mam szlaban na szukanie
                    na razie - od ukochanego - bo Ja jestemw gorącej wodzie kąpana...
                    • erga4 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 11:15
                      Witam z rana a właściwie w południe - ja niedawno wstałam ale to dlategpo że w
                      nocy nie spałam prawie nic-jakiś taki wredny kaszel mnie dopadł że nie dało
                      rady leżeć! no i mężulo tez się nie wyspał przeze mnie. Dopiero o 5-tej zasnęłam

A już dzwonili z biura do mnie i pracuję sobie przy kompiku - tłumaczenia
                      drobne im robiuę. Kurcze nieraz tak mi się nie chce iść do pracy a teraz aż
                      tęsknię za moimi chłopakami z biura..

Ktat - ale ci zazdroszczę!! ja też marze o domku - kiedyś tam. Ale narazie
                      jeszcze nawet nie wiemy gdzie osiądziemy i dlatego nie zabieramy się za żadne
                      inwestycje.

Stokrotko... ja cie nie chcę nakręcać ale coś mi się zdaje że..........
                      ale ja nic nie mówię wink)

• melba7 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 11:52
                        a mnie dzisiaj czeka szalenie miłe zajęcie...czy owocne, okaże się za jakieś dwa
                        tygodnie.
                        • erga4 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 12:03
                          Aaaa Melbuś - rozumiem.. ja właśnie mam już za sobą to przemiłe zajęcie smile
                          • ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 12:09
                            hihi
                            czemu za soba
                            mnie maz wczoraj az obudzil na to zajecie
                            bo fakt padlam i tak mam ostatnio pare dni ze o 18 juz bym sie kladla

u mnie coraz gorsze samopoczucie no spa juz wzieta zaczely cyculki wiec czekam
                            i czekam
                            • althea35 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 13:39
                              Hej dziewuszki!

Wlasnie wsunelam miske ogorkowej i chyba sobie pojde dolac... dobra byla!

Wrocilam ze szkoly. Robie nastepnego aniola i kartki swiateczne.
                              Jakis tekst mam do przeczytania... ale nawet jeszcze nie weim co.

Ktat - ale macie super z tym domem! Ja tez bym chciala jak najszybciej
                              wyprowadzic sie od tesciow. Chociaz my tak naprawde mieszkamy w jednym domu ale
                              osobno. Ale nie ma to jak wlasny dom. Marzy mi sie ogromna lazienka... bo teraz
                              mamy tragiczna...

Erga biedulko! Nie rozchoruj sie jeszcze bardziej. Lez i wypoczywaj. A na
                              kaszek mozesz sobie zrobic oklad ze spirytusu, na takiej samej zasadzie jak na
                              ucho, tylko kladziesz to na klatke, powyzej piersi. Rozgrzewa i przynosi ulge.
                              • erga4 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 14:22
                                Dzięki Althea za radę - tej nocy ją pewnie wypróbuję. Bo normalnie nie
                                wytrzymam kolejnej bezsennej nocy. A mężulo jaki biedny - co chwilkę go budziłam

Ktat- napisałam "mam to za sobą" bo akurat tyle co wyszłam z łóżeczka od
                                mężulka hihihi
                                • cytrusowa Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 14:34
                                  czesc dziewczyny!

jestem juz w domu, zagrzewam sie, bo mi zimno pomimo plus 7 stopni.

dzis rano zolądek mi zastrajkowal i urządzalam wyscigi do toalety - w efekcie do
                                  szkoly dotarlam z ponad godzinnym opoznieniemsmile, hehe.

wczoraj wieczorem bylismy u lekarza, krew nam pobrala i tyle. oczywiscie u mnie
                                  zyl szuklaa, a jak znalazla, to krew nie chciala leciec (niech zyje moje za
                                  niskie ciesnienie).
                                  przed pobraniem byla rozmowa, pani dr rysowala drzewo genealogiczne ze wszelkimi
                                  schorzeniami, poronieniami, itp.
                                  a juz po pobraniu krwi pochwalila moj neimieckismile
                                  wyniki przeslą nam do domu - nie musimy juz sie z nią widziec, nie ma takiej
                                  potrzeby.
                                  takze teraz tylko czekamy...
                                • ant25 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 14:34
                                  Witam,

A ja siedzę sobie z moją kruszynka w domciu ale znowu praca nie daje o sobie
                                  zapomnieć i muszę przygotowac dla nich umowę oczywiście na wczorajsmile)
                                  Erga a może to też i z tym kaszlem sprawa wilgotności w pomieszczeniu moze
                                  jest za sucho?
                                  • erga4 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 14:44
                                    Ant - okno mam na mikroszczeline zawsze i kaloryfer obowiązkowo zakręcony
                                    (inaczej nie zasnę) no i nawilżacz chodził w nocy ale go wyłączyłam bo mi za
                                    głośno brzęczał i jak juz przysnęlam to mnie budził wink
                                    • cytrusowa Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 14:48
                                      po pierwsze - dzwoneczki cudne!! tez chce takie, szkoda ze nie umiem, bo mi sie
                                      zawsze strony na drutach czy szydelku myląsad
                                      Jestem leworęczna gdyby ktos sie pytal, czemu mi sie mylą - robie raz lewą, raz
                                      prawą rekąsmile

co do nawilzania - proponuje tradycyjną metodę z wilgotną sierą na kaloryferze,
                                      nawet gdy ten jest zakrecony
                                • erga4 Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:35

img512.imageshack.us/img512/9166/obraz0475tb.jpg
                                  • ktat Re: Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:40
                                    oj ergus lobuzku to teraz trzymamy kciuki nie robaczki leca do celu

u mnie tragedia fizyczna psychiczna nie daje rady w pracy wszystko mnie boli
                                    brzuch cycki kreci sie w glowie
                                    i czekam na ta wstreciule

dzwoneczki cudne
                                    • melba7 Re: Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:45
                                      Erga, cudnesmile
                                      Obyś musiała rozpocząć produkcję bucikówsmile
                                  • ma_ruda2 Re: Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:47
                                    Erga!!!!!!!!! to jest cudne!!! smile) zazdroszcze talentu - ja juz dwa razy
                                    przechodzilam kolo pasmanteri - ale jakos mi zabraklo odwagi zeby kupic
                                    szydelko i muline sad
                                    poprosze po swietach zdjecie twojej choinki ubranej w te cudenka smile
                                    • erga4 Re: Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:49
                                      Oj melbuś nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała.. A może i wiesz smile

Całe śpioszki bym robiła i kaftaniczki i sweterki - cuda cudeńka tylko żeby
                                      było dlka kogo..
                                      • melba7 Re: Uwaga!! Fota z gadżetami świątecznymi.. 30.11.05, 14:52
                                        A zrobiłabyś buciki jako dobra ciocia dla mojego dziecięcia?wink
                                  • althea35 Erga!! 30.11.05, 14:50
                                    Jestes wielka! Ile ty tego narobilas!!!! Sliczne te twoje dzwonki!
                                    • anialm Re: Erga!! 30.11.05, 15:29
                                      Ale śliczne te twoje dzwoneczki!
                                      Ja to mam dwie lewe do takich robótek, szydełkowanie to dla mnie ciemna magia.

A choinka bedzie wygladać cudnie smile
                                    • anialm Re: Erga!! 30.11.05, 15:34
                                      Te dzowneczki sa sliczne!

Jestem pod wrazeniem, sama nie mam takich zdolności manualnych - szydełkowanie
                                      to dla mnie czarna magia.

Ale bedziesz miała piękną choinkę w tym roku.
                                      • anialm Re: Erga!! 30.11.05, 15:36
                                        hihi...
                                        Coś mi sie porobiło z komputerem i pokazywało ze pierwsza wiadomość nie poszła,
                                        no to wysłałam drugą... i teraz sa dwie smilesmilesmile

• erga4 Melba 30.11.05, 17:37
                                      Jasne że bym zrobiła! tylko muszę się rozejrzeć za jakimiś wzorkami. Ale dla
                                      ciebie to chyba dwie pary nmają być, no nie?
    • agmani Corka marnotrawna wraca 30.11.05, 15:08
      No, dziewczyny, juz dostatecznie dlugo Was tylko podczytywalam i staralam sie
      nie dac glosu. Przechodzimy w tryb spontan smile)). Troche sie boje, ale i bardzo
      ciesze... no i mam nadzieje, ze polapie sie jako tako, w foumowych nowosciach.
      Albo mi kto zreferuje wywolany do tablicy wink)). Buziaki!
      • hortika Re: Corka marnotrawna wraca 30.11.05, 15:38
        Witaj Agmani!!!! Fajnie, że wrociłaś.
        Erguś, ty te ozdóbki masowo widać produkujesz, są śliczne!! Na pewno będziesz
        cudeńka dla Maleństwa też robić, nie bój nicsmile
        Odebrałam wyniki badań, cytologia wyszła dobrze-kamień z serca, bo już w
        myślach mi się wydawało, że mam raka.. Za to jakieś bakterie nieznane mi blizej
        w posiewie, jadę dziś do laboratorium gdzie robią to hsg dowiedzieć się czy z
        bakteriami można, ale nie wydaje mi się. A i tsh też mi za niskie wyszło, ale
        co tam, ważne że cytologia ok. Tak się cieszę, naprawdę!
        • cytrusowa Re: Corka marnotrawna wraca 30.11.05, 15:42
          witaj spowrotem corko marnotrwnasmile
          a wlasciwie to dlaczego marnotrawna, co?

po prostu po urlopiku od forumsmile

co slychac kochana?
          • agmani Re: Corka marnotrawna wraca 30.11.05, 17:33
            Oj, Cytrusik, rzadko bywasz na poradniku wink. A wersja z urlopowaniem bardzo mi
            sie podoba. Poprawia, ten tego - ego. A na serio, to zmian calkiem duzo!!!
          • erga4 Re: Corka marnotrawna wraca 30.11.05, 17:45
            I znów jestem - ból ucha powoli odchodzi w niepamięć. Kolejny dzwoneczek
            spłodziłam - czyli już są trzy dodatkowe - niewykrochmalone więc nie ma ich na
            zdjęciu smile aa no i aniołek który był pierwszy - czeka na ponowne krochmalenie
            bo on był jako pierwszy i troszkę za mało krochmalu dostał.

Agmani- no my ślę że częściej będziesz do nas wpadała! Pisz co u ciebie.

A ja dziś wspólnie z mężulem spagetti robiłam - wuyszło przepyszne. Mężulo
            zjadł właśnie drugi talerz a ja podjadam ciągle sosik.

OK zmykam bo zaraz znajomi przyjdą i będą ustalać szczegóły wyjazdu mężula.
            • cytrusowa agmani 30.11.05, 18:02
              jestem w Kolonii od soboty, od poniedzialkuz aczelam pisaniesmile
              takze cierpliwości kobitkosmile
              poza tym ja ZAWSZE cztyam, a nie zawsze pisze, hihi
    • stokrotka76 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) 30.11.05, 18:08
      Dziewczyny, ale dziś dzień! Test kolejny zakupiony i czeka na rano (nawet dwa
      zakupione). Mężulo też widział ten cień, specjalnie mu pokazałam, bo nie
      wiedziałam, czy mi się mieni w oczkach czy nie... Chyba umrę ze szczęścia jak
      się okaże, że to prawda!
      Na dodatek koleżanka z działu dziś oznajmiła, że jest w ciąży! Niezła
      niespodzianka... Życzę jej jak najlepiej i bardzo się cieszę, ale... to ja
      byłam teraz w kolejce, buuu sad! Szefowa krzywym okiem patrzyła, ale trudno.
      Wie, że ja staram się o dzidziusia. A koleżanka podobno wpadła...

Miłego wieczorku smile
      • cytrusowa stokrokta 30.11.05, 18:15
        jaki cien????
        ja najwyrazniej cos stracilam przez tę moją nieobecnosc...
        mozesz mi przyblizyc sytuacje?
        • melba7 Re: stokrotka, 30.11.05, 18:17
          skarbie, ale ty się rano zameldujwinki zeznaj, jak tam z tymi cieniami wink
          • abie76 meldunek 30.11.05, 18:57
            no wiec wszystko dobrze!!!
            Pan doktor nie zobaczyl zadnego krwawienia. Powiedzial, ze to co mu opisalam
            wyglada na normalne objawy. Zagladna do srodka i zobaczylismy mniej wiecej 5,6mm
            worka plodowego a w srodku embrionik! Wszystko Ok, wolno pic troche kawki,
            przytulac sie, uprawiac delikatny sport...czyli spokoj!!! Nastepny termin 12.12
            wtedy bedzie wiadomo czy na pewno jedna sztuka, bedzie sluchac serducho.
            Zrobili mi badania krwi, tutaj wszystko jest w standardzie: toxo, grupa, hiv,
            cos tam jeszcze
            Dzieki za kciuki!!!

Stokrotko, zrob moze tescik jeszcze wieczorkiem? OJ, nie namawiam na nic tylko
            zaciskam kciuki.
            calusy dla wszystkich
            • stokrotka76 Re: meldunek 30.11.05, 19:03
              Abie, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze smile. Ale lepiej zawsze sprawdzić jak
              są jakieś obawy smile.

A ja poczekam do jutra z testem... jeszze chwilkę pożyję nadzieją, to takie
              miłe, myśleć, ze mogę być w ciąży smile. Boję się, że test nie wyjdzie...
            • althea35 Re: meldunek 30.11.05, 19:03
              Abie, super, ze wszystko dobrze. A nastepnym razem bedzie widac jeszcze wiecej
              i bedzie slychac slicznie serducho. Poglaszcz ode mnie brzuszek!
              A jak sie czujesz?
              • cytrusowa Abie 30.11.05, 19:35
                jaka dobra wiadomoscsmile
                • melba7 Re: Abie 30.11.05, 19:39
                  To dobrze,że wszystko oksmile
        • stokrotka76 Re: stokrokta 30.11.05, 18:34
          Cytruś, rano zrobiłam teścik i po 10-15 minutach pojawił się cień drugiej
          kreseczki... Ale to tylko cień i nie musi o niczym świadczyć...
          • cytrusowa Re: stokrokta 30.11.05, 18:50
            no to oby to byly te wlasciwe kreski!!!
            tez czekam jutro na wieścismile

Sciskam cie i nie stresuj sie, bedie dobrze
            • erga4 Re: stokrokta 30.11.05, 20:51
              Znajomi poszli. chłopaki robili ustalenia a my z kumpelą lałyśmy wosk..
              to wyszło mi za pierwsym razem - wszyscy zgodnie stwierdzili że to fasolka..
              hmm zaskoczyło mnie to bo oni zupełnie nie myśleli o ty o czym ja pomyślałam
              fasolka jako roślinka..
              img315.imageshack.us/img315/9505/img10752ph.jpg
              A to wyszło za drugim razem:

img433.imageshack.us/img433/8650/img10761hb.jpg
              A mojemu mężulowi:

img433.imageshack.us/my.php?image=img10773mq.jpg
              Ja tam widzę wszędzie to samo czyli to czego najbardziej pragnę.. Fajnie tak
              sobie polać wosk - kumpela wpadła na pomysł ze starą wróżbą z butami ale po
              chwili przypomniałyśmy sobie o co w niej chodzi.. no i niestety to wróżba dla
              panienek hehe
              • erga4 Re: stokrokta 30.11.05, 21:01
                Stokrotko trzymam kciuki - oby to było TO !!
              • althea35 Erga! 30.11.05, 21:18
                Ja w tym wosku tez widze tylko jedno! Na tym ostatnim to nawet nosek widac!
                • balbinka74 Re: babeczki 30.11.05, 23:10
                  Ant, mam nadzieje, ze córcia juz nie marudzi i uszko ok....

Abi wspaniałe wiadomosci..teraz tylko spokojne przygotowania do świąt....

cytrusiku tzrymam kciuki , by badanka dobrze wypadły.....

Agmani....ty podgladaczku!!! fajnie,ze do nas wróciłas z urlopiku....to jak
                  przygotowania do ślubu???

Nikusiu, co u ciebie????Młoda mężatko???????

Erga, cudne te twoje dzwoneczki....a wosk przypomina mi wiadomo jaka fasolke!

Stokrociu, ja mam nadzieje,ze ten cien to jutro bedzie juz gruba krecha
                  podwojona oczywizda....

Melbo , kuruj sie kuruj....

Ktat, ty lepiej testuj, bo my tu przez ciebie juz drugi lub trzeci raz w stanie
                  przedwylewowym jestesmy....

A ja dzis sobie kupilam czarny golfik i odebrałam spódniczkę od krawcowej...,a
                  i kupiłam prezent gwiazdkowy dla mego tatuśka , a także opłatki oraz kartki
                  świateczne...tylko żadne buty znowu nie pasowały....buuuu..a nie wydam 600 na
                  kozaczki, bo to połowa mej pensji....

Pszczola, mała natka, Monisia, Gwiazdeczka, Atka, gdzie wy????????????

Śmigam do wanny....pa, pa, pa!
                  • melba7 Re: babeczki 30.11.05, 23:50
                    zaraz 'nikt nie zauważył'wink
                    • ant25 Re: babeczki 01.12.05, 01:55
                      No właśnie, smile)
                      Balbineczko mała już OK, uwierz mi nie chce mi sie iść do pracy tak bym sobie z
                      nią posiedziała w domku jeszcze jakiś czassad(

I prosze mnie nie rugać za godzinę ja się już wyspałamsmile)

Abie tak się ciesze że wszystko dobrze i oby tak dalejsmile)

Stokrotka ja również nic nie mówie ale dziwnym trafem i Gwiazka i Abie miałty
                      słabe cienie a teraz smile)

• melba7 Re: babeczki 01.12.05, 02:29
                        Nie tylko ja nie spięwinkale już teraz chyba się położęwink
                        • ant25 Re: babeczki 01.12.05, 03:05
                          No fakt jeżeli jeszcze nie spałaś to lepiej idz, ja jestem już po śniesmile)
                    • erga4 Re: babeczki 01.12.05, 09:05
                      A o co chodzi z tym "nikt nie zauważył" ??
    • stokrotka76 I znowu... 01.12.05, 06:47
      Dziewczyny, buuu, znowu słaby cień! Chyba coś jest nie tak... Albo poprostu nie
      ma fasolki i już. Trudno... Najgorsze jest to, że w poniedziałek znowu lecę
      daleko, 10 godzin w samolocie i chciałabym, żeby do tej pory wszystko się
      wyjaśniło. Dziś 40 dc. Może faktycznie pojadę zbadac krew, jak dziś zdążę?
      • ant25 Re: I znowu... 01.12.05, 06:58
        KOchana konieczni idz i zrób Bete bedziesz spokojniejsza ale na moje oko to Ty
        po prostu jesteś w ciąży ale bardzo wczesnejsmile)
        Daj znac co i jak trzymam kciuki
        • abie76 Re: I znowu... 01.12.05, 08:21
          Stokroteczko, nie "jak zdaze" tylko jedz na pewno. Z tego co wiem, to na testach
          zazwyczaj jest napisane, ze nawet jesli druga linia jest bardzo slaba oznacza to
          wynik pozytywny. Koniecznie zbadaj krew!!! Ant ma racje. Ja dalej zaciskam kciuki.

milego dnia dla wszystkich
          • melba7 Re: I znowu... 01.12.05, 08:26
            Smigaj stokrotko do laboratoriumsmileKONIECZNIEsmile
            • ktat 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 08:33
              dostałam wczesniejszy prezent od mikołaja
              wracajac wczoraj z pracy krecilo mi sie w glowie pozniej na imieninach wujka
              myslalam ze umre z bolu brzucha no i maz nakazal zajazd do apteki i rano odrazu
              w mgnieniu oka pokazala sie II gruba i rozowa
              mialam mu zrobic niespodzianke ale nie wytrzymalam i odrazu wparowalam z
              tekstem wstawaj misiek zrobilam test bedzie dzidzia i odrazu sie obudzil az sie
              poplakalam
              • hortika Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 08:43
                Hurrraa!!!! Gratuluję!!!
                • lalisia78 Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 08:48
                  GRATULUJE!!!!!!!!
                  bedziesz miala cudowne sieta w tym rokusmile))

stokrotko a ty koniecznie na badanie krwi idz ja pamietam ze z alicja tez
                  mialam bardzo slaba kreske 2 test zrobilam za tydzienpo 1 i wyszly juz 2 grube
                  krechypierwszy byl robiony w 32dc przy 28 dc zawsze 2 tesc gdzies w 40 dc
                  • erga4 Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 09:03
                    Ktat - suuuuper!!! tak sie cieszę!

A ty stokrotko główka do góry. Zrobisz teżcik w niedzielę. A dziś leć na betę!
              • stokrotka76 Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 08:56
                Ktat, Kochanie, gratuluję!!! Super wiadomość smile)))
                • ktat Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 09:02
                  no dzieki nie moge w to uwierzyc gdyby nie to ze nie moglam ustac w tramwaju i
                  usiedziec na imieninach plus straszne rozdraznienie to bym nie pomyslala ze to
                  nasze malenstwo
                  brzuch tak mnie boli jak nigdy dwa razy bardziej na dole i dlatego strasznie
                  sie boje biore luteinke
                  i zapisuje sie do ginka ale na kiedy ???

jejku ale sie boje
                • ma_ruda2 Re: 1.12 jest najszcześliwszym dniem w moim zyciu 01.12.05, 09:03
                  kurcze Ktat - to faktycznie masz super mikolaja!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!! ale
                  pieknie zaczelas najbardziej magiczny miesiac w roku smile))))
                  Abi - super ze wszystko OK!!! zreszta nie moglo byc inaczej!!!
                  Stokrotka - lec na te badania bo ja zawalu dostaje smile)
                  Ergus - ja tez w tym wosku widze fasolki i to wcale nie roslinki!!!!
                  co powiedcie na nowy watek??? ten chodzi jak krew z nosa a poza tym mamy
                  grudzien big_grin
                • erga4 Ktat 01.12.05, 09:04
                  Czyli ten tydzień jest dla ciebie chyba najczęśliwszy...najpierw kredycik a
                  teraz fasolka..
            • stokrotka76 Re: I znowu... 01.12.05, 09:05
              A u mnie raczej nic z tego. Zrobiłam jeszcze bobotest i jedna krecha...
              • erga4 Re: I znowu... 01.12.05, 09:16
                znowu robiłaś? czyli dzis drugi?? lec na betę - szkoda kasy na testy. A po
                becie bedziesz maiała pewność. Albo poczekaj z testem jeszcze 2,3 dni.
                • ant25 STOKROTKA LEC NA BETE !!!!!:))) 01.12.05, 09:21
                  KONIECZNIE
                • ant25 Stokrotko 01.12.05, 09:22
                  coś za szybko mi poszło smile))

ale no normalnie lec na badanko
                • ant25 KTAT gratulacje :))))))))))))))))))))))))))))) 01.12.05, 09:23
                  Ale normalnie nam się worek rozsypała ale fajnie, Ktat dbaj o siebie nie
                  denerwuj się kochana, GRATULUJE JESZCZE RAZsmile))))))))))))))
              • ktat Re: I znowu... 01.12.05, 09:22
                trzymam kciuki zaraz sie kochaniutkie

ja ten postawil tez nna stracenie i nie wierzylam ale cos mi tam mowilo ze sie
                uda

ale nie wiem czy nie zawczesnie sie ciesze

no fakt snila mi sie taka kolejnosc ze dostaniemy kredyt i bedzie dzidzia
                • erga4 Re: I znowu... 01.12.05, 09:43
                  Więc teraz tylko się nie denerwuj!! bo dni na twojej infolinii są policzone smile)
                  A może nawet szybko stamtąd pójdziesz bo coś mówiłaś że koleżanki w ciąży nie
                  były brane pod uwagę do pójścia na infolinie..
                • erga4 Re: I znowu... 01.12.05, 09:44
                  zapraszam na drugą część oczekiwania na prezenty mikołajowe!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka