pszczolaasia melduje się również ...i również nieprzytomna:D 23.12.05, 09:58 Pachnacej lasem choinki na stolke wódki i szynki wesołych kolędników podarków bez liku seksu na śniegu mniej życia w biegu dużego bałwana i zabawy do rana))))))))))) caluje forever jors Pszczoła))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patchuli ja dla was :) 24.12.05, 09:33 Wielkimi krokami zbliżajamy się do Wigilii. To czas, kiedy mocniej niż zazwyczaj uświadamiamy sobie znaczenie więzi między ludźmi, więcej poświęcamy najbliższym, spędzamy z nimi więcej czasu. Życzę Wam świątecznych Świąt. Świątecznych, czyli niezwyczajnych, innych od zabieganej codzienności. Niech w Waszych domach zagości spokój i radość płynąca ze spotkania z najbliższymi. Niech blask choinki i świec na wigilijnym stole rozświetli każdy kąt, a Święty Mikołaj będzie wyjątkowo szczodry Niech czas Świąt stanie się źródłem, z którego będziecie czerpać pozytywną energię na co dzień. Życzę Wam, aby magia Świąt Bożego Narodzenia pozostała z Wami na dłużej, aż do następnych Świąt. ps - przy okazji przepraszam, że dawno mnie nie było... żyję i mam się dobrze... hihi tu skłamałam... pracuje od 7mej do 22iej i spie kilka godzin, czuję się fatalnie... stąd brak czasu na forum, czytanie maili... ale obiecuję wrócić gdyż trzeba tu być bo jesteście kochane Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem nieeeeee no ja bardzo przepraszam 24.12.05, 21:38 ale co Paniusia tutaj robi?? Padac na kolana i błagać o litość, bo...tak długo milczałaś, a tak naprawde- to miło Cię znowu zobaczyć. Jak Tata? Powyżej jest linka dla Ciebie dłuo to on tutaj nie będzie, ma ograniczenie czasowe, to może jakoś poszperaj u góry i sobie przywłaszcz całuski Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Hej, hej 25.12.05, 21:08 Witajcie-oczywiscie cisza zrozumiała. Pozdrawiam z Roztocza. Jak Zwiatrem święta mimo przeszkód? Super, że Patchuli "wyszła z ukrycia". Ata zajrzałam do skrzynki-bardzo dziękuję za życzenia. Posłuchałam piosenki "doczepionej" do pozytywnie zwariowanej Pszczoły-fajna. Kinia-ty też "na wyjeździe"? Madzia, Efqa-jak swięta upływają? Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Anieli grają... 27.12.05, 12:14 i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Starające się z Trójmiasta III 28.12.05, 08:46 witam po Świętach...jessooo ale mi sie nic nie kce... sciski dziołchy)) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: 6 po Świętach :))))))))))))))) 28.12.05, 11:23 Laski a co tu tak cichutko??? Jeszcze Świętujecie??? Patchuli, witam witam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: 6 po Świętach :))))))))))))))) 28.12.05, 12:13 a u mnie Karolek chorujący- a jak tam reszta? nie wróciły jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia i ja jestem:) 28.12.05, 16:15 Przezylam jakos te swieta wczoraj jak poszlam na basen to ledwo moglam plywac dzis mialam troche tak zwanej "roboty" bo nosilam drewno do pieca i ladnie ukladalam,wiec rece mnie bola i ogolnie spac mi sie chce ale nic z tego, moja siostra konczy dzis 32 lata,wiec bedzie imprezka. Inka zdrowa i zadowolona, od przedwczoraj siedzi maluje farbkami img499.imageshack.us/img499/778/dscf00021av.jpg Zwiatrem pozdrowienia i usciski dla Karolka i reszty slodkiej gromadki Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia oj a dlaczego spadłyśmy an 2-gą stronę hę? 29.12.05, 22:50 witam ....jeszcze tylko jutro i wolen...znowu łikend)))) na serio wiecie nic mnie sie nie kce..swięta mnie rozleniwiły))) ściskam)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia siema Pszczola:) 30.12.05, 12:31 widze,ze wyciagnelas watek zanim spadl na druga strone Ja tu blakam sie caly czas kolo kopma ale postanowilam troche wyluzowac i zabralam sie za czytanie ksiazkiostatnio nie czytalam za duzo i postanowilam nadrobic. Dziewczyny bawicie sie gdzies jutro? Ja bede z Markiem w domu i zrobimy sobie prywatna imprezke Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Wracam 30.12.05, 14:46 Dobre kobiety pomyslcie ciepło jutro wracamy ponad 600 km a ostatnio pomogło. A wogóle cos milczycie ale moze to cisza przed noworoczną burzą..... Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem e-tam 30.12.05, 15:07 u nas Karol tak chory, że nie ma cooskrzela jako powikłanie wirusa pokarmowego, który go dorwał przed świętami- no nie wiem co by było z nim 100 lat temu- byłby aniołkiem już, to coś komszmarnego Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Zwiatrem 30.12.05, 15:17 Zwiatrem -strasznie przykro. Męczy sie Maluch i ty z nim. Czyli moje niby przeczucia, że świeta będą dobre były na nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: Starające się z Trójmiasta III 30.12.05, 15:28 Zwiatrem ogromne buziaki i pozdrowienia dla Karola, mam nadzieje,ze szybko bedzie zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem <a href="http://voila.pl/cemc5/index.php?get=1&f=1" target="_blank 30.12.05, 20:27 Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Dziewczyny 31.12.05, 17:09 wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Samych radosnych chwil, morza miłości, spełnienia wszystkich marzeń!!!! Ata Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Dziewczyny 31.12.05, 17:14 życzę wam wszystkiego, wszystkiego najlepszego!!!!! oby rok przyszły był lepszy od poprzedniego..)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ineze bąbelkowo... 01.01.06, 17:12 dopijam twz. szampana sylwestrowego i coraz bardziej mi błogo. Wiary, nadziei i miłości Wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
efqa Święta, święta i po świętach 02.01.06, 12:20 A ja przeżyłam!!! W końcu najazd się skończył i będę mogła odpocząć od gotowania, sprzątania, wrzasku itp. Jednak 12 ludzi w jednym domu to stanowczo dla mnie za dużo No ale się wyszalałam i teraz czekam na ostatnią @. No a potem to się będzie luby cieszył Tak w Nowym Roku życzę Wam kobitki wszystkiego naj. No i coby nam się w końcu udało E. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Starające się z Trójmiasta III 02.01.06, 22:09 a co tu taka cisza?????? ))))))))))))))))) witam w Nowym Roku!!!!!!! oby był lepszy od poprzedniego!!!!!!!!!!! co ja gadam...bedzie lepszy od poprzedniego ))))))))))))))))))))))))))) ściskam w apsie dziewczyny i caluje wieczornie:-0)))))) musze iść do cud dochtorka...ysz...a tak mi sie nie kce.... Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Patrzę... 03.01.06, 22:43 a to spadłyśmy z pierwszej strony!Jak u doktora Pszczółko? Humor mi sie zepsuł na wieczór przez pewnego typa z pracy więc pa.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem wyprzedaż w Auchanie, całkiem fajne niektóre .... 30.01.06, 13:03 cześć Dziewczynki Kochane, jak leci, bo ja tu czekam na te Wasze testy , są nadzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: wyprzedaż w Auchanie, całkiem fajne niektóre 30.01.06, 13:10 ja to jakoś ne uwewnętrzniam, że kiedyś pozytywny jeszcze zobaczę. Kupiłaś coś fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: wyprzedaż w Auchanie, całkiem fajne niektóre 30.01.06, 13:48 ja nie mam w poblizu auchan tylko tesco...i nawet za bardzo kasy na zakupy nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: Starające się z Trójmiasta III 04.01.06, 11:32 Nie moge sie dzisiaj obudzic. Rano przed 8:00 poszlam do sklepu a jak wrocilam to zagrzebalam sie pod koldre i teraz ledwo wstalam... glowe mam ciezka i nic tylko spac...... a mozna pomyslec,ze niewioadomo co robialm a ja bylam na basenie a potem szybkim marszem 20 minut do domu i tak mnie scielo Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.gda Re: Starające się z Trójmiasta III 04.01.06, 12:34 Witam Was wszystkie w Nowym (oby SZCZĘŚLIWYM) Roku! Uffff...całe szczęście że to całe zamieszanie świąteczno-sylwestrowe juz minęło! Nie specjalnie to lubię. Wiecie co?! Od wczoraj nie palę!!! Ale stwierdzam, że palenie jest jednak bardzo zdrowe, bo w przeciwnym razie sie czułabym się tak jak się czuję No a moje zachowanie!!! Fatalne! Mąż stwierdził, że chyba teraz to On zacznie palić Cały czas myślę o tym jak miło jest zapalić, jak to zaraz rzucę wszystko i pójde palić, jak to papierosek...itp. No, może cały czas o tym nie myślę, bo za 2 dni się wyjaśni , wiecie co !!! Więc dodatkowo , na zmianę raz mamię się złudzeniami raz jestem realistycznie nastawina I do tego jeszcze brak słodkiej nikotynki. Odezwę się później, bo mnie zaraz qrwi.. trafi. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: Starające się z Trójmiasta III 05.01.06, 13:13 ale tu pusto sie robi, wywiao nas czy jak??/ Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem efqa aaaaaa na pomoc 05.01.06, 17:06 spotkałam Twoje wrzesniowe wypowiedzi na forum w rekodzięłach czy gdzieś w tych okolicach, powiedz proszę jak robi się mamsę papierowa z jakiego papieru...byłabym wdzięczna za jeden sprawdzony przepis, tyle tego w forcah, a ja nie wiem, co i jak-nie odmówisz co?? Odpowiedz Link Zgłoś
efqa Re: efqa aaaaaa na pomoc 09.01.06, 10:53 Ależ oczywiście. Ja robię w najprostszej formie. Drę gazety (zwykłe) w paski i moczę przez noc w wodzie z klejem biurowym (w tubce). Takimi pasami można oklejać co się chce. Można tez namoczone gazety zmiksować i powstanie papka do lepienia. Osobiście wole wersję z paskami. Potem jak już wyschnie można pociągnąć białym gipsem, wyszlifować, pomalować itp. Fajna zabawa. Polecam. A jak nie boisz się o stan domu to polecam masę solną. Tak zamiast plasteliny: sól, mąka i odrobina wody. A u mnie przygotowania do przygotowań. Łykam kwas i witaminki i wybieram się do lekarzy. Kończy mi się @ i zaczynam się już stresować. Brr. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: efqa aaaaaa na pomoc 09.01.06, 11:01 no to szczerego powodzenia....i dziękuję za przepis Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Dziewczyny gdzie Was wywiało?! 07.01.06, 15:35 Ja to mam furę prac do sprawdzenia i różne zaległości już od początku roku. O ile dobrze pamiętam to styczeń miał być bardzo obfity w starania po różnych przerwach. No cóż czuje, że okres tuż tuż bo zła jestem jak przysłowiowy pies. Zwiatrem a gdzie Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: Dziewczyny gdzie Was wywiało?! 07.01.06, 21:09 a ja tu, potem tam ijeszcze tamtędy gonię....ale jestem, jestem jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Dziewczyny gdzie Was wywiało?! 07.01.06, 23:56 no ja tyz jestem u mnie jak zwykle doopa 1 dc tiaaa...) branoc. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dziewczyny gdzie Was wywiało?! 10.01.06, 13:50 Pszczoła - widzę że idziemy łeb w łeb z małpami! wpadnij do nas na karnawałowe bo kobitki za tobą tesknią. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.gda Re: Starające się z Trójmiasta III 10.01.06, 14:57 Witajcie dziewczynki! Nie jestem w najlepszym nastroju więc tylko się przywitam i spadam Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem raporciki 10.01.06, 15:47 a raporcików to nie dostałam wiecie???jest tu kto jeszcze? mam przepis na chleb fajny sprawdzony banalnie łatwy, prosty i co??chętny jest tu ktoś?? Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: raporciki 10.01.06, 17:03 Jeśli łatwy to ja chcę! Czuje sie "małpowo"-tak boli dokłądnie tylko anergii dużo i humor świetny i mi sie dziwnie przypomniały NRDowskie pływaczki chyba czy biegaczki które specjalnie w ciaże zachodziły dla początkowej wydajności więc chyba zrobie test ale sie boję Odpowiedz Link Zgłoś
efqa Re: jedna 11.01.06, 11:29 A może za wczesnie na test? Nie zawsze pokazuje tak szybko. Też tak miałam. Mi gin kazał robić betę dopiero w 40 dniu bez @. I żadnych testów. Hmm zobaczymy czy dam radę się powstrzymać e. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: jedna 11.01.06, 12:56 czy takie słowa, to światełko w tunelu, czy szukanie tego światełka?? Nasza malutka dzsiaj wymiotowała rano, i teraz siedzę, czekam, czuwam, boję się oddychać, ona narazie spi Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia zglaszam sie do raportu... 11.01.06, 16:03 a ja dalej walcze z tym co narobil moj ojciec. Probujemy wszystko powoli odkrecac ale z kazdym ruchem wydostaje sie coraz wiecej smrodu. Jestem jednak przekonana,ze musi byc dobrze i staram sie myslec pozytywnie i w obliczu innych tragedii ludzkich moj "krzyz" wydaje sie nie byc najgorszy Do jakiegokolwiek testowania mam conajmniej tydzien,wiec jeszcze nie mysle o tym. Pozdrawiam Was goraco i bede sie odzywac jak tylko dam rade! Ucalowania dla gromadki z Marysia na czele Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: zglaszam sie do raportu... 11.01.06, 17:20 a z Marysią to jest tak, że równo 1/2 mówi Emilka, a druga połowa mówi Marysiu ooo i tak się narobio, czekam na testowanie Wasze, pozyjemy zobaczymy 1 Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: zglaszam sie do raportu... 11.01.06, 17:24 czyli Emilka to też Marysia? Jak sie czuje? Uspokoiłaś się? A mojego okresu dalej nie ma choć testowanie było negatywne Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: zglaszam sie do raportu... 11.01.06, 17:58 Zwiatrem dla Ciebie Emilak Marysia zawsze bedzie nie? To ja dla Ciebie tak o niej pisze Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: zglaszam sie do raportu... 11.01.06, 19:21 Madziu - to milusio, że dla mnie tak miło piszesz- lepiej zdecydowanie jest --OK Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 12.01.06, 20:44 moja siostra jest w ciazy!!! Wszyscy sa w szoku bo nikt sie tego nie spodziewal ale wszyscy zadowoleni Siostra 32 lata, dwojka dzieci 10,5 i 9 lat a tu taka niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
efqa Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 13.01.06, 10:40 A to gratulacje dla siostry. Moja szwagierka też. Miałyśmy razem zaciążyć żeby się wspomagać na macieżyńskim Jadę teraz do niej na weekend poprzytulać sie do sporego już brzuszka i pozazdrościć trochę. A może się "zarażę"? Też bym chciała żeby moje siostry zaszły w ciąże. Fajnie by było. Pozdrawiam już prawie wekendowo. E. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 13.01.06, 16:04 nie no ludzie ,jak dla mnie bomba, oby tylko "zaraza" sie rozeszła po Waszych kościach,; Pszczołencja a jak tam, mój zięciunio?? płaczuśny nadal? rośnie? śliczny? A Inka? Oleńka? Kurczaki, poszły sobie no dobra, to ja też idę... Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: Starające się z Trójmiasta III 14.01.06, 16:05 AGa, o co się obraziłaś?? Ja przepraszam, choć nie wiem za co. Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: Starające się z Trójmiasta III 14.01.06, 21:52 No coś ty absolutnie NIE Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: Starające się z Trójmiasta III 15.01.06, 00:58 Uff. Kończy sie ten zakręcony tydzień -do tego stopnia zakręcony, że o spotkaniu ze znajomymi dziś zapomniałam i wczoraj wieczorem odblokowało mi pamieć. No i na szybko jakieś dania małe. A tak na przyszłosć znacie jakieś szybkie fajne dania?Niesamowite jaki bałagan potrafi zrobić troje dzieci! Zwiatrem-ogarniasz to pewnie, ja godzine sprzątałam pokój Oli. Pozatym w sumię nawet dobrze, że jeszcze sie nie udało. Ja -w przeciwieństwie do Madzi i Ewqi jakoś nie mam wokół siebie narazie żadnej bliskiej kobiety w ciąży bo pewnie strasznie bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
efqa Re: Starające się z Trójmiasta III 16.01.06, 15:14 Ja znam fajne i najszybsze danie. Robi się tak: prasujesz mnóstwo czosnku, rozcierasz z masłem i przyprawami bierzesz bagietkę i nacinasz ją od góry w kanapeczki ale tak, żeby nie przeciąć skórki dolnej. Pomiędzy kanapaczki smarujesz masłem, górę trochę też. Zawijasz wszystko w sreberko i do pieca na 10 min. Pycha, palce lizac i mniam mniam Idealne do grila, kurczaków, same i z tzatzykami A my zaczynamy (mam nadzieję) płodne dni. Więc chodze niewyspana E. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Ineze 16.01.06, 15:28 Inka w maju skonczy 3 lata czyli ma 2 lata i 8 miesiecy. Od maja zeszlego roku wola bardzo ladnie jak chce siku. Nawet nocnik wyladowal w piwnicy i teraz Inka robi na kibelek z nakladka. Na jutro jednak musze nocnik przyniesc, wyparzyc i rano z nocnika do pojemnika przeleje siki A Twoja ile ma? Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Nocniczkowo 16.01.06, 17:04 Efqa dziękuję. Podoba mi sie taki pomysł-skorzystam przy okazji. Madzia-Ola 24 II skończy dwa lata. Uspokoiłam sie bo Inka jednak starsza. Mam zamiar jak będzie ciepło czyli od maja ją zacząć pilnować i uczyć ale narazie jeszcze dwóch lat nie ma. Ale Inka dość wcześnie zaczęła! Zwiatrem-a Twoje Maluchy-kiedy zaczynały "nocniczkować"? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: Nocniczkowo 16.01.06, 18:43 U nas jedyna skuteczna metoda to zdjecie majtek i czeste sadzanie na nocniku. Inka szybko zalapala ale z dziecmi to roznie bywa,wiec niczym sie nie przejmuj nawet jak zajmie jej to jeszcze kilka miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
efqa Re: Nocniczkowo 17.01.06, 15:37 Najlepiej z nocnikiem poczekać aż się zrobi ciepło. Małą wysadzaj po każdym spaniu i jedzeniu i obserwuj. Koniecznie bez pieluchy. Jak się zsiusia to troszkę przetrzymaj żeby poczuła dyskomfort. Po jakimś czasie zauważysz jak zacznie przebierać nóżkami i będziesz wiedziała kiedy wysadzać. U nas się sprawdziło. Powodzenia. E. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Efqa babo!!! narobilas mi smaku:) 16.01.06, 18:44 i gdyby nie to,ze jutro od rana mam kontakt z ludzmi to jeszcze dzis bym sie taka bagietka objadla! Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: Efqa babo!!! narobilas mi smaku:) 16.01.06, 20:00 Mnie też narobiłaś. Odnośnie szybkich potraw - może sie przyda- to zrobiłam boczek ze śliwką. Plasterki boczku-najlepiej gotowy pokrojony w to zawinąć śliwkę suszoną można samą albo z orzechem lub serem, wykałaczką i do piekarnika na troszkę. Strzeliło dosłownie z talerza. A łatwe do zrobienie bardzo. Szparagi w szynce -jeszcze łatwiejsze. Powiem szczerzę-nie lubie gotować i czym łatwiejsze tym lepsze dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
efqa Re: Efqa babo!!! narobilas mi smaku:) 17.01.06, 15:34 To masz jeszcze jedno danie "z niczego". Ugotowane jakja przeciąć na pół. Wyjąć żółtko. Zmiażdżyć, wymemłać z odrobiną majonezu, przypraw, zieleniny i upchać spowrotem. Można zrobić też tak, że jajek nie obierać tylko przeciąć na pół i wyjąć delikatnie zawartość. Takie wymemłane z przyprawami napchac w skorupki, posypać parmezanem i do pieca na chwilkę. Szybkie co? A jak macie pod ręką sałatkę warzywną to można ją zawijać w plastry szynki. Znika momentalnie. Kombinować dalej? O! Mam. Hit na dziś. Krążki cebulowe. Cebulę pokroić w krążki. Zrobić ciasto naleśnikowe gdzie zamiast wody dać trochę piwa. Krążki maczać w cieście i na głęboki olej. Przepyszne na gorąco! Smacznego. e. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem krążki cebulowe 18.01.06, 10:50 krążi cebulowe panieruje jak kotleta maką -jajo- bułka i na olej, bomba , nawet dzieci lubią Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: Starające się z Trójmiasta III 16.01.06, 14:14 Halo! Nikogo nie ma to chociaz ja sie zamelduje U mnie dzis 28dc i oczywiscie nie wytrzymalam i zamowilam testy na allegro. Jak sie cholera jedna nie pojawi to pewnie w srode bede test robic. Zobaczymy. Moja siostra ciaza w pelni, wymioty i wszystko jej smierdzi Inka od tygodnia popuszcza w majtki,wiec pojechalam z nia dzis do lekarza, mam skierowanie na badanie moczu i furagin do lykania. Sama czuje sie spoko i nawet troche mi sie nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: Starające się z Trójmiasta III 16.01.06, 14:59 Madzia a ile twoja Inka ma? Moja Ola jeszcze z pieluszkami lata-narazie próby nauki bezskutecznie? A z pobraniem moczu to mam problem Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: Starające się z Trójmiasta III 17.01.06, 18:50 świetne pomysły ale cebula w ciescie kiedyś mi sie nieudała...taka ze mnie mizerota kulinarna. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Cześć! 19.01.06, 09:50 No to u mnie 34 dc, @ brak, czekam na testy ciazowe. No i albo ciaza albo jajniki do wymiany... Odpowiedz Link Zgłoś