op.wawa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 26.01.06, 17:30 witajcie kochane folikówny dawno tu nie zagladałam i nie sadziłam ze az tyle juz jest wpisów. u mnie kompletna kalpa... czerwone szalenstwo przybyło niestety, ale zakupiłam teraz testy owulacyjne i w tym miesiacu zamierzam jeszcze to wypróbować. prosze trzymajacie za mnie kciuki!!! a ja trzymam za was!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 27.01.06, 00:40 Jesli chodzi o imionka to dla synka mam 3 hhahaha Jas po dziadku,albo Pawel po tatusiu i bardzo podoba mi sie Mikolaj!! A dziewczynki to podoba mi sie Nadya (moj facet sie nie zgadza),Natalia,Tamara,Laura,Nina, hm nie wiem jeszcze jakie!Generalnie to chyba takie jakies ruskie imiona mi sie podobaja(tak twierdzi moj facet) A jesli chodzi o witaminki to oczywiscie folik zazyty Chyba zaczely mi sie dni plodne(wczoraj tempka 36,00'C)no i jestem tam mokrusienka hm nie powinnam chyba takich szczegolow pisac!A tak wogole robilam tescik,bo ta ostatnia miesiaczka byla do bani(brunatna wydzielina).Jutro ide do gina! Fajnie bedzie sie dowiedziec w Walentynki ze jestem w ciazy!hm marzenie...jutro gin mi powie czy przypadkiem torbielika nie mam(przy nim tez tempka strasznie mi skakala). Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Dzien dobry! 27.01.06, 08:12 nie liczyłam w najśmielszych marzeniach że będę dziś pierwsza no prawie pierwsza, bo nadya po północy się wpisała Nadya - oby gin mial same dobre wieści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Opowiastka na Dobry Dzień! 27.01.06, 08:20 Za wcześnie wdusiłam enter, sory. A więc: zasłyszana w radio autentyczna opowiastka: Mama nie zabierała swojej córki do kościoła na msze z powodu jej niesforności. Mała ciągle się kręciła, biegała i gadała głośno. Mamie było nie w sos i postanowiła odpuścić. Kiedy córka skończyła 4 lata mam postanowiła spróbować ponownie. Poszły na mszę, usiadły w ławce. Dziewczynka siedziała jak zamurowana wpatrzona tylko w jeden punkt - tabernakulum. Mama dumna nie wytrzymała i pyta: - Córeczko czy coś się stało? - Cicho mama, nie przeszkadzaj mi, jak tylko się zmieni na zielone WYCHODZIMY !!! Życzę wszytskich Foliówkom miłego dnia! Monia. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa96 Re: Opowiastka na Dobry Dzień! 27.01.06, 08:23 Dzień dobry, melduję zażycie foliku. Życzę wszystkim miłego dnia. monako77 - super, fajne na początek dnia mogłoby mi się zielone w pracy zapalić. Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Piątek!!!!!!!! 27.01.06, 09:45 hurra!!! piątek dziś! jestem już padnięta. w pracy nie ma koleżanki i cały tydzień całe biuro na mojej głowie. dobrze, że to ostatni dzień. a gdzie jest elka??? Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Piątek!!!!!!!! 27.01.06, 10:12 Dzień Dobry! Folik wzięty, kawa wypita. Pokręciło mnie coś dziś z prawej strony - głową nie mogę ruszac Poza tym piątek (i to jest dobra wiadomość) i kupa roboty z przewaga kupy (i to jest zła wiadomość). Więc dziś bedę raczej nieobecna na forum ( Całuski dla wszystkich, Grecia. Odpowiedz Link Zgłoś
axela O jak sie ciesze na ten weekend!!!!!!!!!!!1 27.01.06, 11:20 dlaczego? 1. W piatki koncze o 12.30 2. W tym tygodniu, udalo mi sie posprzatac w srode, wiec przez weekend zadnego sprzatania, prania, prasowania (to ostatnie wielkodusznie M odwalil) 3.Cale dwa dni slodkie "nicnierobienie". Czytam te Wasze posty i wlasnie zdalam sprawe ze dzis znow zapomnialam o foliku, moze powinnam sie przestawic na wieczorna branie, bo z tego rannego nic nie wychodzi. Pozdrawiam serdecznie i weekendowo Odpowiedz Link Zgłoś
qlinek Re: O jak sie ciesze na ten weekend!!!!!!!!!!! 27.01.06, 12:43 Czesc wszystkim! Ja wybieram się dziś do fryzjera, już nie mogę się doczekać. Więc weekend rozpoczynam od poprawienia sobie humoru. Poza tym wybieram się do apteki na zakupy kwasiku i witaminek. Tym razem zakupie ten, który polecacie (puritan's pride). Dobrze, że już cieplej na dworze, trochę Słoneczka mamy we Wrocławiu, tchnie nadzieją, że jeszcze trochę i będzie cieplutka, pachnąca wiosenka Mam nadzieję, że zima już nie wróci. Jem właśnie galaretkę porzeczkową, foliczek łyknięty więc mam poczucie dobrze spełnionego obowiązku Miłego weekendu wszystkim życzę, a szczególnie tym z nas, które tu zajrzą dopiero w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: O jak sie ciesze na ten weekend!!!!!!!!!!!1 27.01.06, 12:56 Witam, no ja też bardzo, ale to bardzo ciesze się, że w koncu nadszedł weekend. Odpoczynek huraaaaa!!!!!!! Foliczek łyknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia.25 Re: O jak sie ciesze na ten weekend!!!!!!!!!!!1 27.01.06, 13:01 witam dziewczyny! u mnie również jest piątek, więc nadchodzi weekend! tylko jestem chora i przeleżę go w łóżku! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: O jak sie ciesze na ten weekend!!!!!!!!!!!1 27.01.06, 14:21 Witam wszystkie folikówki.Folik zaraz połknę.Ja też dłuuugo czekałam na ten weekend.Będziemy mieli z Mężulkiem imieninowych gości.Ja mam na imię Agnieszka a M. Maciej.Maciuś zrobił zakupki,jutro zrobię sałatkę i ciasto, dziś od rana gotuje się bigosio. Jest o.k.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: O jak sie ciesze na ten weekend!!!!!!!!!!!1 27.01.06, 14:33 Witam Was cieplutko Folik wzięty, humor bardzo dobry no bo jak może być inaczej, w końcu mamy upragniony piątek. Jak większość też z utęsknieniem czekałam na ten weekend, po raz pierwszy od dawna nie mamy żadnych planów i będziemy mogli sobie po prostu odpocząć i porządnie się wyspać. Przez tą zimę od kilku dni zasypiam dosłownie na stojąco, ech byle do wiosny!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: O jak sie ciesze na ten weekend!!!!!!!!!!!1 27.01.06, 14:34 Krysiu duuuużo zdrówka i żeby chociaz niedzielka nie musiała już być w łóżeczku!! Madziu ja tez od kilku dni do foliku wcinam galaretkę z atrakcjami typu mrozone jagódki i malinki a ch pyyycha no wlasnie Doroto już rano wydało mi się dziwne że nei ma Eleny , moze ma poprostu dłuższy weekend Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi FOLIKÓWKI :) 27.01.06, 14:35 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań marzec/kwiecień córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - Odpowiedz Link Zgłoś
axela jak na przygotowania do staran to....... 27.01.06, 16:15 mam dziwne objawy wiecie. Przez "pewna pania" z tego watku ))))))))))) zachcialo mi sie galaretki pozeczkowej ojjjjjjjji bardzo mi sie chce, o niczym innym nie moge myslec. Nikt mi nie mowil, ze przygotowaniom tez towarzysza zachcianki...........ale jak mowialam z wiedza fachowa jestem do tylu Pozdrawiam galaretkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: FOLIKÓWKI :) 27.01.06, 16:54 Ależ nasz przybywa w zawrotnym tempie!!! SUPEROWO! rozrastamy się w wzdłuż i nie tylko....powód do chwały, że tyle przyszłych mam dba o swoje i przyszłej fasolki zdrówko!! alo, alo...więc mamy piatek weekendu poczatek.... axela, masz fajowo z tym piatkowym wczesniejszym kończeniem pracy...czy w inne dni pracujecie przez to godzinkę dłużej? Kurcze to prawie dłuuugi weekend.. Cos dla usmiechu...śmiech to zdrowie, więc śmiejmy się ile sie da ! >>>>>>>>>><<<<<<< Facet wraca z lotniska taksówka i mówi do kierowcy: -Panie, moja stara pewnie lezy teraz z gachem. Tu jest stówa, chodz pan na góre, bedziesz swiadkiem. Auto zajezdza pod dom i obaj mezczyeni ida do sypialni. Tam, pod kocem, lezy piekna kobieta. Maz podbiega do lózka, sciaga koc i miedzy nogami kobiety widzi skulonego kochanka. Mam was! - wrzeszczy facet. Wyciaga pistolet i przystawia go do glowy nieszczesnika. - Nie zabijaj go - jeczy zona. - On daje mi kupe kasy.Pamietasz nasze nowe auto? To on zaplacil. Pamietasz nowa wanne i dywan? To tez on. Nasz nowy jacht to takze za jego pieniadze... Facet oglada sie na taksówkarza i pyta: -Co by pan zrobil na moim miejscu? -Ja? - mówi szofer - naciagnalbym na faceta koc, bo sie jeszcze przeziebi... Miłego weekendu i pewnie do przeczytanie w poniedziałek )) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 FOLIKÓWKI :) 28.01.06, 08:26 Życzę wszystkim "Folikówką" udanego weekendu, pamiętajcie o foliczku! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: FOLIKÓWKI :) 28.01.06, 09:34 Wita, w sobotę, wrrrrrrrr uwaga gryzę wrrrrrrrrrr @ powitała mnie dziś!! I ja się pytam - KTO SKONFKOWAŁ BOCIANA, CO??? buuuuuuuuuuuu Ale dziwnie, bo mi się cykl sktócił do 25 dni, naprawdę dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 BYLAM U GINA... :( 28.01.06, 11:30 Nici z marzen na ten miesiac...Gin kazal uznac ze mialam okres jednak 24 grudnia i mam poczekac na miesiaczke do konca miesiaca(czyli do wtorku)jak nie to wywolac miesiaczke luteinka!W poniedzialek mam zrobic badanie krwi(zobaczyc jak sie moje hormony maja).Po badaniu dopiero bedziemy cos dzialac na regularne miesiaczki itp.No i mialam robiona cytologie,jak wyjdzie dobrze to musze wymrozic nadzerke!Takze pewnie najpredzej w marcu pojawi sie druga kreseczka! Ale folikowe przygotowania trwaja! Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: FOLIKÓWKI :) 28.01.06, 16:07 Witam wszystkie Dziewczyny! Też jestem "nowa" na forum, bo właśnie dopiero niedawno zaczeliśmy z mężem starania o dziecko (pierwsze). Proszę o dopisanie do listy "folikówek" - biorę już od kilku miesięcy, acz nieregularnie - teraz obiecuję brać systematycznie. Super że tak wspieracie się nawzajem!!! Przesyłam wszystkim cieplutkie pozdrowienia Magda, Warszawa, 28 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: FOLIKÓWKI :) 28.01.06, 16:15 hejka spod kartonów piszę - hihi - następne kilka dni może być krucho z moimi wpisami badzcie dzielne i folikujcie - bede sie starała chocoiaz zagladac i czytac w biegu w poniedzialek sie przeprowadzamy i cala masa roboty przed nami trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.bo Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 28.01.06, 13:59 Witam serdecznie! Foliczek w domu już kilka miesięcy, ale teraz już obiecuje systematycznie łykac. I mam nadzieje, że to moje pierwsze maleństwo wkrótce się pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do mimi.bo 28.01.06, 14:30 Witamy Cię mimi.bo może nam się przedstawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna796 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 28.01.06, 14:56 Hej hej, jestem tu nowa.Witam Was serdecznie.Ja zażywam wolik dziewiąty dzień.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 28.01.06, 19:28 Witam nowe folikówki Ja przyznam się, że dzisiejszy folik jeszcze na mnnie czeka. A wszystko przez to, że prawie cały dzień jest mi jakoś niedobrze, mam dziwny posmak w ustach i kilka razy biegłam do łazienki w wiadomym celu - całe szczęście tylko na biegu się skończyło ale nie chciałam ryzykować. Nie wiem co mi jest. Teraz już jest lepiej, zjadłam obiad i spałam 3 godziny! Takiego weekendu się nie spodziewałam. No ale nic, nie będę wam nudzić o moim żołądku Biorę folik i wracam chyba do łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 29.01.06, 09:17 emma biedulko oby się szybko skończyły te paskudne dolegliwości! poranno niedzielne pozdrowionka dla wszystkich Angeliko - mam nadzieje ze u Ciebie i Twoich bliskich wszystko w porządku i że nei dosięgła Was chorzowska tragedia - pozdrowionka jeszcze z Mińska Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do GOSI 29.01.06, 09:50 Gosiu u mnie wszystko w porzadku, naszczeście nie byliśmy na tych targach, Teraz dziękujemy Bogu, że Teść został w domku, a chciał iść, a Tesciowa cos przeczuwała i nie poszedł. Ściskam buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi do Angeliki 29.01.06, 14:30 no to super Angeliko - dzieki za info w tej sprawie świetnie, że tesciowa go nie puściła - cieszę się ze posłuchał żony bo z facetami różnei bywa pod tym względem - oczywiście to nie jest narzekanie na mojego - moj tez słucha Odpowiedz Link Zgłoś
op.wawa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 29.01.06, 16:55 Witajcie folikówny! myślałam że juz sie Wam przedstawiałam ale jak widac nie, wiec spiesze donieść, mam na imię Paulina, mam 27 lat i jestem z Warszawy. nadal czekam na odpowiedni moment by zacząć testowanie a tym samym starania. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Buuuuuuuuuuuu 29.01.06, 22:35 i nikt nie pocieszy "zamałpionej" Greci?? ... I niech no kto się w końcu przyzna - KTO PRZETRZYMUJE BOCIANA???? Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: Buuuuuuuuuuuu 29.01.06, 23:19 Greta - to jak nikt się nie wyrywa to ja się rzucam do pocieszania - z braku laku lepszy rydz itp. )) Głowa i piersi do góry!!! sama piszesz że ci się dziwnie cykl skrócił - więc może to jaskieś plamienie tylko.. jestes pewna tej @ ? teścik robiłaś? ps. a bociana chyba meme13 złapała i nie puszcza - meme odsyłaj nam bociana do Wwy!!! )) pozdrawiam i juz chyba spać pójdę, bo mój już pochrapuje smacznie Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Buuuuuuuuuuuu 30.01.06, 11:46 bocian proszony przez lublin Greta nie przejmuj sie! nowycykl-nowa szansa! glowa do gory, ale piers do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 07:16 Mam pytanko gdzie nam sie podziała elka_78? wie ktos ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
teresa96 Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 07:36 Dzień dobry wszystkim. Ale miałyście weekendy z przejściami, a mój nudny ale za to jak się wyspałam. Nareszczeie. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 07:44 Witam po wydłużonym wekendzie piateczek wolny zyc nie umierać ale od dziś szara rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 08:08 Hejka Dziewczyny, witam w poniedziałek... pół nocy nieprzespanej za mną.... nerwy mnie zżerają, bo dziś mnie trudne rozmowy w pracy czekają - trzymajcie kciuki, błagam o wsparcie i pozytywne fluidki!!!! ps. qrcze znów rano folika nie wzięłam... za bardzo się do pracy spieszyłam - no i po co się do tej roboty sieszyć - pytam??? po co??? ehhh... no nic ... wieczorkiem wezmę Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 08:18 i ja się melduję, trochę podziębiona, ale nie jest źle. Smutno mi z powodu katastrofy w Katowicach Pozdrawiam wszystkie Kobietki i miłego dnia. Monia. Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 08:41 Witam witam.Weekend minął w smutnym nastroju(katastrofa w Chorzowie), ale ja od rana mam dobry humorek,segreguje gazetki o dzieciaczkach, folik przyjęłam, a teraz przeglądam na allegro oczywiście co by tu przyszłej niuni i obecnej też kupić.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 09:02 DŻEMDOBRY! nowy tydzień nam sie zaczyna, nie wiem kiedy minał styczeń... Weekend minał na zakupach do nowego mieszkanka w sobotę i lenistwie błogim w niedzielę...chyba jakies choróbsko sie na mnie czai bo gardło mnie boli, ale musze się trzymać! Ememik - trzymamy kciuki za twoje rozmowy w pracy!!! Obiecuje że wszystko się uda, jakby cos to zwal winę na mnie Greta - nie martw się, ten bocian juz na pewno leci do Ciebie!!! a że długo lecie to zrozumiałe, bo to z ciepłych krajów, nowy, świeży w tej pracy jeszcze, trzymam kciuki!! wkrótce zaczynam nowy folik...ależ ten czas biegnie Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Pytanko 30.01.06, 09:05 Mam takie pytanie czy jak byłyście u gina to czy zlecił wam jakieś badania przed ciążowe czy tylko cytologia i do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
aninka79 Re: Pytanko 30.01.06, 09:51 Czesc dziewczynki jestem i ja. Smutno mi kiedy mysle o Katowicach, o tym ile osob zginelo, az wyc mi sie chce. Andrasteaa jeseli chodzi o przygotowanie do ciazy rozmawialam z moim ginem, poloznymi (moja mama byla polozna) i najlepiej zrobic podstawowe badania toxoplazmoza, cytomegalia, morfologia i do dziela. Znajomy mojej mamy stwierdzil, ze tez nie mozna za duzo czytac, bo naczytasz sie czesto pierdul a potem moga byc problemy. Podobnie z tabletjami jezeli bierze sie tabletki od kilku lat np 10 to np. powinno sie tabletki odstawic na miesiac wczesniej i probowac w pierwszym cyklu po bo wtedy jeszcze jest regularny, a potem zaczyna sie wszystko zmieniac i moga byc trudnosci, no ale co lekarz to inna szkola Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 10:21 Wyszło, że jestem nie czuła na tragedię w Katowicach, ale to nie prawda, owszem wczoraj było lenistwo, ale przy każdych wiadomosciach ryczałam jak bóbr, to co się wydarzyło jest straszne i ja bardzo to przeżywam... Musiałam się usprawiedliwić przed Wami dziewczęta, bo jak przeczytałam swój post to taki sielankowy był, ale tak nie jest w moim sercu wcale..;-( Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 11:09 mjodzik - dzięki za słowa otuchy - i absolunie nie musisz się z niczego usprawiedliwiać, właśnie jak wszystkim smutno to ktoś powinien wnieść troszkę radości, szkoda że to dziś nie ja... ja jakbym miała dobry humor to bym to wam wszystkim od razu napisała, z załączeniem masy pozytywnej energii (żadkość w poniedziałek, no nie?) bo nie ma to jak się wpierać w smutnych czasach... przecież słońce w końcu wyjdzie zza chmur no bo co w końcu, kurczę blade! (ps. kto kojarzy ten tekst z "Mokołajka"? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 11:51 melduje sie po weekendzie pracowitym zreszta bo w piatek byla owulacja folik lykniety Odpowiedz Link Zgłoś
ceribella1 Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 12:35 Gdzie jest Bocian! Gdzie jest Bocian! Dołączam się do postulatu Grety i bardzo proszę o skierowanie bociana w stronę Warszawy, a Ursynowa to już szczególnie!Obiecuję, że będę go trzymać nie dłużej niż trzeba Folik łyknięty, w sercu żal i smutek Ciepłe myśli w stronę Katowic pędzą. pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 15:54 Witam wszystkich w ten paskudny, jak dla mnie poniedziałek Humor od wczoraj, a w zasadzie od soboty jakiś nienajlepszy, co chwilę myślę o tragedii w Katowicach, z resztą jak większość Chyba najlepiej zrobię jak zjem obiad i po prostu położę się spać. Folik łyknięty, po obiadku zamierzam jeszcze wypić herbatkę Hipp dla kobiet w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 18:35 Troche późno, ale się melduję i ja. Folik zażyty. Dzień - gorzej niż fatalny - tragedia w Katowicach to raz, a "kochani klienci" w pracy - to dwa, że o @ nie wspomne - to trzy. Bocian, Bocian, Bocian - dawać bociana! Kapusta nie działa! A;le umówilsmy sie z mężem, ze od dziś będziemy "na wszelki wypadek" - bzykac sie codziennie w lutym! Co radzę i Wam - wszystkie starajace się Idę powarczeć przy garach trochę, to moze mi przejdzie, papa Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 20:36 Oj mi tydzien zaczął się ciężko!Dopiero przed chwilką łyknełam folik(jak zaczęłam czytać posty to sobie przypomnialam).Trzymajcie się dziewczynki cieplutko! Aha moja koleżanka jest w 5 miesiącu ciąży i mówiła mi ze niczym ktokolwiek podejrzewal ze jest to ciotka zauwazyla ze wszystko leci jej z rak jest jakas rozkojarzona i roztrzepana(ja tak ostatnio mam)haha i spytala czy przypadkiem nie jest w ciazy!Ona nawet jeszcze nie wiedziala ze jest ale ciotka miala intuicje!haha Któraś z Was tez tak miala w pierwszych tygodniach!? Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: Witam w nowym tygodniu ! 30.01.06, 21:24 witajcie kochane! nadya - u mnie było podobnie. tzn. gdzies dwa tygodnie przed testem moja mama mówi do mnie: "no kochana, czyżbyś w ciąży była?" a ja na to: "no co ty mamo! na pewno nie!" - a byłam juz wtedy w 6 tygodniu. no a test zrobiłam dwa tygodnie później - jak sama mówiłam - tak dla beki. i wyszły dwie krechy jak malowane! a ja sierotka nic a nic nie przypuszczałam - jakbym nie wiedziała skąd się dzieci biorą, hihih )) gretko - ja dzis posłałam bociana do ciebie na poprawę humoru ) bo ja chce dopiero zajść po nastepnej @, która to ma zawitać w połowie lutego. chociaz kto wie? może juz nie zawita. jak nawet wczoraj był sexik w 11 dc i bez zabezpieczenia. a dzis jeszcze nie wiadomo jak sie skończy dzień. ale chyba jednak powinnam troche pouważać, jak myslicie? mam jeszcze do was pytanko, a propos aerobiku - czy na poczatku ciąży można dalej intensywnie ćwiczyć? bo kończy mi sie karnet na zajęcia i nie wiem, czy warto kupować, czy może lepiej w domku poćwiczyć? i jeszcze się pochwalę, że dziś wpadłam na kilka minut do centrum handlowego, odwiedziłam h&m, gdzie była kicha i smyka, gdzie zrobiłam super zakupy: dwa sweterki, bluzeczka i spodenki cool club dla mojego synka i wydałam niecałe 74zł ))) oj tak to ja lubię, a nie wchodzisz i za sam jeden swterek krzyczą: 69zł. miłego wieczorku, ja jeszcze lece do kuchni po folik. paaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
teresa96 Wtorek 31.01.06, 07:17 Dzień dobry śpiochy. Pobudka. Czas na wspólne folikowanie. Ja już melduje zażycie. Biorę tak wcześnie w pracy bo później zapominam. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Wtorek 31.01.06, 07:47 Melduje sie!Folik zazyty.Grypa idzie!Z samego rana 38,4'C to chyba nie dobrze! Co dopiero bedzie wieczor! Wczoraj bylam 1 dzien w nowej pracy,jak wrocilam to myslalam,ze kregoslup mi wysiadzie!Wszystko przypisalam dlugogodzinnemu staniu,a to grypka szla!No niezle chyba jestem uczulona na robote,bo poprzednio tez tak mialam! Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Wtorek 31.01.06, 07:47 Jakie śpiochy od dawna na nogach Witam wszystkie folikujące. Życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Re: Wtorek 31.01.06, 08:14 I ja wstałam o 5.45 !!! Folik zażyty wieczorem, niesteyy bez sexu bo mój ma febry......... :< Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: Wtorek 31.01.06, 08:40 hej, ja też się melduję, folik zażyty wieczorem, ale też coś kiepsko się czuję.... w nocy znów źle spałam i boli mnie głowa i gardło... a niestety do pracy trzeba było przyjść... zastanawiam się tylko czy takie przeziębienie może mieć wpływ na ew. zagnieżdżanie się jaja (bo jestem w 20dc...) pozdrawiam wszystkie dziewczyny, trzymajcie się ciepło i nie dajcie się poodzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: Wtorek 31.01.06, 08:58 Witajcie Kobietki, ja wczoraj zaopatrzyłam sie w duuuże opakowanie do folikowania, mam zapas na uuuuu Gardziołko mnie boli i mam nadzieję że to nie jest początek żadnej choroby MIłego dzionka! Mi narazie nic z rąk nie leci niestety, bocian gdzies daleko, nikt go nie widział wszyscy słyszeli... Halo bociek, halo bociek! Mam żaby dla Ciebie ;-P.. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Re: Wtorek 31.01.06, 09:07 I ja sie dzisiaj melduję. Coś widzę, że nam się te Folikówki troche jakby pochorowały. Tą gardełko, ta znów gorączkę...co jest??? Bronić się!!! Mnie co prawda wczoraj tez dopadły jakieś słabości, ale dzisiaj już jest OK. Ale co sie dzieje z Elką_78???? Czyżby ją położyło do łózka? Mam nadzieję, że nie. Chyba, że to w sprawie bociana to łózko, to rozumiem Trzymajcie się cieplutko)) Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Wtorek 31.01.06, 09:29 ja tez jestem lyknelam Greta dobra rada-bzykajcie sie jak macie ochote, a nie pod linijke my w tamtym cyklu codziennie a nawet 2razy dziennie i nie udalo sie aa kochane mam problem-jestem 5 dni po owulacji, 21dc a ja wczoraj mialam lekkie plamnieni, dzis tez o co chodzi???nigdy tak nie było??? Odpowiedz Link Zgłoś
axela Re: Wtorek 31.01.06, 11:52 A mnie sie dzis udalo i pamietalam rano zeby lyknac foiczek. Strasznie sie dziwie, bo tyle lat bralam tabletki i pamietalam a teraz o foliku zapominam. Zimno dzis u mnie i wieje. Pozdrawiam cieplo. Acha i jeszcze jedno. A jak Wasi mezczyzni sie zapatruje na folikowanie i starania??? Musialyscie ich przekonywac? Moj chce, czyta "madre" ksiazki i zadaje pytania w stylu czterolatka, a ja nie znam odpowiedzi na wiekszosc tych pytan, ale co tam naucze sie )) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Wtorek 31.01.06, 22:44 Oj , dziewczyny.To dziwne, ale chyba jakis wirus w powietrzu.Mnie dzis tez gardlo wysiadlo...I chyba jakiegos dola zlapalam Odpowiedz Link Zgłoś
mkarusi Środę-czas zacząć 01.02.06, 07:02 Hej dziewczynki dzisiaj ja jako pierwsza witam Was serdecznie w środowy poranek, odganiam od Was wszystkie doły i dołeczki, wiosna miejmy nadzieję już niedługo przybędzie, a jak wiadomo z nią bocianki(aby do wiosny),im więcej tym lepiej dla nas, ściskam Was i idę przebierać moją córcie (to dziewcze mi spac nie daje) pa Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: Środę-czas zacząć 01.02.06, 08:35 Środkowy dzień tygodnia, a więc do weekendu juz tuż, tuż... Gardziołko boli niestety dalej, mkarusi odgoniła na szczęście doły i dołeczki, więc jest dobrze..czekamy na wiosenne bociany więc dziewczęta.. Wczoraj zasiedzielismy sie z sąsiadami przy winku...i zapomniałam wziąć folik, oj skleroza w młodym wieku, ale dzisiaj bede pamiętac na pewno A co u Was sie dzieje? Może ktos widział jakiegoś wczesnego bocianka? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Środę-czas zacząć 01.02.06, 08:44 hej dziewczyny! ja tez sie melduje w srode na razie, bo po poludniu moge nie miec czasu... dzieki wam z slowa otuchy!fajnie ze trzymamy sie razem jeszcze bociana nie widzialam, ale jak bedzie w Lublinie szybko go odesle dalej trzymac sie nie chorowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Środę-czas zacząć 01.02.06, 09:01 Witam wszystkich oj coś te wirusy fruwają mnie też dzis gardło pobolewa. Czas biegnie w zawrotnym tempie tyle co był poniedziałek a już zaraz będzie piątek Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: Środę-czas zacząć 01.02.06, 12:58 Hej, hej! Melduję się i ja, folik wczoraj wiecz. łyknięty, zaraz się wybieram na przerwę obiadkową w pracy... super że mogę tu zajrzeć i "usłyszeć" tyle przyjaznych słów... życzliwości nigdy za wiele, a dobry humor sprzyja zdrowiu. Pozdrowionka dla wszysktkich, niech słoneczko dla wszystkich zaświeci - jak nie na niebie to chociaż w duszy Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 MONJAN 31.01.06, 11:56 CZASAMI PLAMIENIA WYSTEPUJA PRZY ZAGNIEZDZANIU SIE JAJECZKA!MOZE TO WLASNIE TO... Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: MONJAN 31.01.06, 12:14 Nadya ale 4,5 dni po owu?? nie za wczesnie??podobno gdzies od 7 dnia oj cos zaczynam sie martwic... zobaczymy za 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: MONJAN 31.01.06, 13:14 Jak bylam u lekarza w piatek to mowil mi ze czasem plamienia wystepuja podczas owulacji,ale trwaja niby tylko gora 2-3 dni!Mowil mi tez ze podczas zagniezdzania sie jajeczka wystepuja czasami plamienia! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: MONJAN 31.01.06, 13:16 dzieki! mam nadz e to walsnie takie plamnienia aie np. z powodu ciazy pozamacicznej...brrr no to czekam Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: MONJAN 31.01.06, 14:35 Monjan - apeluje o pozytywne myslenie!!!! trzymamy wszycy kciuki )) Odpowiedz Link Zgłoś
mkarusi Re: MONJAN 31.01.06, 14:44 hejka. Będzie dobrze, myśl pozytywnie, wysyłamy super pozytywne fluidy, sciskamy dla dodania otuchy, buziaczki pa Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.bo do misia9944 :) 31.01.06, 12:34 Witam serdecznie! Na chwilkę pojawiłam się w sobotę, dziś nadrabiam zaległości i się przedstawiam. Nazywam się Magdalena, mam 29 lat (jak to poważnie wygląda w piśmie!) i chyba na mnie już pora Teraz mam kryzys samopoczucia, bo jestem całkiem przeziębiona, boli mnie gardło i tak dalej... a chciałabym wyleczyc się domowymi sposobami. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Witamy Magdo 31.01.06, 12:47 Witamy a skąd jesteś??? Oj wszystkie chore co to jakaś epidemia herbatke z sokiem malinowym prosze sobie zrobić i siedzieć w cieple Pozdrawiam jeszcze tylko 2.5 h w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Madzi :) 31.01.06, 13:06 No witamy witamy Magde Kuruj sie z tego przeziębienie !! POZDRAWIAMY Oddzywaj się do NAS Odpowiedz Link Zgłoś
ememik do mimi.bo :) 31.01.06, 14:34 Witam Cię Magdaleno - tym cieplej że też mam tak na imię Ja też się próbuje wykurować "domowo" - ale na razie w pracy jestem to tylko herbatkę z sokiem malinowym piję. W domciu - ciepłe łożeczko + mąż...mmmm ale to dopiero ok 18.... buuuuuu trzymajcie się ciepło, w taką pogodę z małym mrozem najłatwiej coś niedobrego "załapać" ... no i niestety mój stres w pracy tez się przyczynia do tego "dołka" dzisiejszego pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: odganiam od was wszytskie "dołki" 31.01.06, 15:10 i choróbska! a fe, precz! zostawić nasze folikówki w spokoju! ) no, mam nadzieję, że choć trochę pomoże. trzymajcie się! paaa! Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: odganiam od was wszytskie "dołki" 31.01.06, 15:18 Witam cieplutko moją imienniczkę Magdalenę Dziewczyny - nie dajcie się żadnej chorobie!!! Czosnek, mleczko z miodem i do łóżka Folikówki muszą być zdrowe, silne i odporne Ja póki co ( odpukać ) się trzymam i nie choruję, czego i Wam wszystkim życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: FOLIKÓWKI - LISTA 31.01.06, 15:38 nasza "adminka" się przeprowadza, więc postanowiłam pouzupełniać nasza listę. mam nadzieję, że niczego nie pomylę ) FOLIKÓWKI: kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina - 27lat - Warszawa misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella1 – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 - początek starań marzec (?) krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań marzec/kwiecień córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - ememik - Magda - 28lat - Warszawa mimi.bo - Magdalena - 29lat joanna796 - jakby się okazało, że wkradł się gdzieś chochlik krzyczcie ) Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: FOLIKÓWKI - LISTA 31.01.06, 17:13 Dzis też późno, ale witam wszystki laski moje kochane! Monjanku - bocian! bocian! bocian do Lublina!!!!! 3mam kciuki ) Wszystkie chore - wiecie co ja sie w piątek miałam? Pokręciło mi szyję i kark, tak że z bólu po ścianach łaziłam. Ale wtedy jeszcze miałam nadziję być zaciążona, wiec trwado sie trzymałam - nie mogłam brać nic p-bólowego. A na grypkę to polecam - czosnek, cebulę, miód, gorace mleko. Dużo zdrówka życze! Buźka wszystkim! PS czy wiecie , gdzie w W-wie mogę nabyc ten folik - co laski mówiły, ze tyle tabletek i taki tani? Odpowiedz Link Zgłoś
ceribella1 Re: FOLIKÓWKI - LISTA 01.02.06, 08:41 Wita, witam pierwsza dziś jestem! Folik łyknięty, kawka łyknięta, czas rozpocząć nowy dzień.Ba! Nowy miesiąc! Ale ten czas leci! Dopiero Sylwester był! Jejka... Miłego dzionka wszystkim folikówkom życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: FOLIKÓWKI - LISTA 01.02.06, 10:13 Coś mało aktywne jesteście ostatnio laseczki! Witam, folik łykniety, kawa w trakcie. Oby nam sie dziś spełniły marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
qlinek Re: FOLIKÓWKI - LISTA 01.02.06, 11:30 Witam Was po kilkudniowej nieobecnosci. Ale widze, ze wiecej nas chwilowo nie ma... moze wszyscy pochorowani?? Mimo, iż mnie nie bylo to folik lykalam systematycznie, do tego codziennie galaretka na moje zbolale kosci MamusiuMartusi i Axelo, ciesze sie, ze Wam rowniez zrobilam smaka Pozdrawiam cieplo, we Wroclawiu od dwoch dni odwilz, yupi!!! Mam nadzieje, ze we Wrocku nie przycisnie weekendowy mroz! Milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: FOLIKÓWKI - LISTA 01.02.06, 13:07 Witam Folik łyknięty z samego rana, muszę sobie niebawem kupić następne opakowanie Dzisiaj weszłam na wagę i się przeraziłam! Przez tą zimę i te mrozy ( przynajmniej tak to sobie tłumaczę przybyło mi prawie 2 kg!!Nie wiem jak to się stało, ech. I tak się zastanawiam czy odchudzać się, czy nie?? W sumie za bardzo się chyba nie opłaca, może wiosną same znikną? Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia! Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: FOLIKÓWKI - LISTA 01.02.06, 16:29 mi lekarz powiedział że odchudzanie może być przyczyną zaburzeń miesiączkowania (bo odchudzałam się w zeszłym roku) ale myślę że mówił raczej o takich bardziej drakońskich dietach najlepsze jest np. pójście na basenik czy rower - no ale rower to jeszcze nie teraz - i zimowy tłuszczyk zniknie na wiosnę Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi FOLIKÓWKI :) 01.02.06, 17:41 hej jestem i zaczynam naszą listą kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań marzec/kwiecień córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - joanna796 – ememik – Magda - Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi ale sie naczytałam ojojojoj 01.02.06, 17:42 kilka dni nieobecności i tyyyle czytania Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 01.02.06, 21:32 Hej, jestem w szoku rozmiarami tego watku. A ja wlasnie też w styczniu kupiłam folik - staram sie pamietać, choć różnie wychodzi. Chciałabym dzidzię w przyszłym roku jesienią więc zaczniemy się starać październik/listopad. Moja dotychczasowa córcia zaplanowana prawie co do dnia (urodziła się 9 miesięcy i 2 dni po ślubie A więc sama mam 32 lata, Emilka 19 miesięcy i jesteśmy z Warszawy Pozdrawiam Matizka - Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi FOLIKÓWKI :) 01.02.06, 23:02 Witaj Agnieszko! kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań marzec/kwiecień córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - joanna796 – ememik – Magda – Warszawa matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Ja dziś pierwsza 02.02.06, 07:49 Witam wszystkie folikowki i życzę miłego i cudownego dnia juz nie bawem wekend Pozdrawiam gorąco, mimo, że u mnie -5 Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Ja dziś pierwsza 02.02.06, 08:46 witajcie dzis u mnie mniej -3 tez sie zastnawiam co zrobic z tym tłuszczykiem zimowym-nie podoba mi sie... ale jak znam zycie sam znikniezawsze chomikuje kilka kg na zime i zrzucam na alto mam nadz ze teraz tez tak bedzie milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: Już luty 02.02.06, 09:40 Witajcie, czy Wam tez sie wydaje jakby ten czas strasznie szybko biegł....tydzień po tygodniu..juz minął styczeń, zaraz będzie wiosna Masz rację ten tłuszczyk zimowy zazwyczaj ma dar samoczynnego znikania na lato wiec będzie dobrze.. Miłej pracy wszystkim! Mamusiumartusi - czekamy na relacje z przeprowadzki...jak poszło? ale przede wszystkim zyczenia szczęścia na nowym miejscu osiedlenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: Już luty 02.02.06, 10:17 Witam, Ja też mam wrażenie jakby czas dosłownie uciekał mi przez palce. Nawet nie wiem kiedy styczeń przeleciał, a tu już luty. Ja już oczami wyobraźni widzę jak wiosna do nas nadchodzi Już niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi przeprowadzka 02.02.06, 16:01 Dominiko dzieki za zyczenia na "nowa droge życia" hihi przeprowadzka poszla sprawnie, mino, ze gratow mamy co nie miara jeszcze nie wszystkie kartony rozpakowanie - ale za to meble juz pozkrecane i zaczyna sie robic coraz bardziej domowo Mam nadzieje ze lada chwila bedziemy sie czuli tutaj na prawde jak u siebie ! no no kwiecien maj powiadasz Angeliko ci się marzy ?? a co tam niechcbedzie szybko! chociaz kwiecien byle cieplutenki! wiosno wiosno tesknimy z radoscia przeogromą cię ujrzymy! Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: przeprowadzka 02.02.06, 20:38 hejka - jestem i ja, późno ale zawsze mamusiomartusi - to dziś pierwsa noc w nowym mieszkanku, tak? chyba że czegoś nie doczytałam.... w każdym razie masz ode mnie życzenia zawsze dobrych i spokojnych nocy w nowym miejscu! No i dobrych sąsiadów oczywiście - co najmniej tak wspaniałych jak niektórzy moi Sąsiedzi. Są dla mnie jak przyjaciele, spotykamy się i pomagamy sobie wzajemnie w sprawach małych i dużych. Takich Ci życzę! Bo mieszkanko można wybrać, ale już sąsiadów - raczej nie... to prawie jak rodziców ps. folik łyknięty przed chwilą, naprawdę gdyby nie forum to bym ciągle zapominała - dzięki wielkie za to! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz depresja zimowa???? 02.02.06, 22:47 Dziewczyny, ratunku!Moj dobry humor chyba odlecial gdzies daleko, daleko....Nic mi sie nie chce, chodze wsciekla jakas i mam wszystkiego dosc.Marza mi sie wakacje...Oj, niech ta wiosna szybko przyjdzie, bo juz naprawde nie moge, no. Odpowiedz Link Zgłoś
qlinek Re: depresja zimowa - nic innego!!! 02.02.06, 23:20 To na pewno to! Bez dwóch zdań. Niestety na razie możemy się ratować doraźnie tylko. Ja dziś zaaplikowałam sobie peeling kawowy, usmarowałam sobie łazienkę i śmiałam się do łez z miny mojego męża jak mnie zobaczył całą czarną od kawy Teraz mam skórkę jak pupcia niemowlaka i czuję się swietnie! A więc Agnieszko - polecam! Poza tym skończył mi się folik, muszę jutro zakupić nowe megaopakowanie. MamusiuMartusi życzę miłego wicia gniazdka, mnie to czeka za parę miesięcy A co z naszą Lenką?? może choruje biedactwo... Spokojnych snów o malutkich dzidziusiach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz kocham weekendy! 04.02.06, 19:52 To swietny pomysl z tym peelingiem!Wielkie dzieki qlinekMusze sobie jakis zakupic, bo stary mi sie skonczyl.Oj, jak cudownie-sobota, niedziela...Juz mi lepiej!Zaraz przychodza znajomi,wiec pewnie skusze sie na jakies winkoOj, kiedy bedzie ten kwiecien??Mamusiamartusi- ta przeprowadzka to w tym samym miescie?My przenosilismy sie 1,5 roku temu.Najmniejszy pokoik jeszcze nie dopiety na ostatni guzik, ale powoli konczymy.Zreszta. bedzie czekal na malenstwoBuziaczki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: kocham weekendy! 06.02.06, 10:40 hej hej do Agnieszkaminiakoz - z Mińska do Warszawy Radość - szkoda pokochaliśmy Mińsk i mamy nadzieję tam jeszcze wrócić! , ale kasa (a raczej jej brak hihi) i trza było się przeprowadzić.. misiu ach ta wstręciucha - szkoda zę zawsze nam tak krzyżuje nasze plany i pojawia się nie proszona Wybaczcie, ale jak na razie mało mam czasu na internet - tzw POPRZEPROWADZKOWE SZALEŃSTWO hihi - może ktoś chce zająć się uzupełnianiem listy - będę oczywiście starała się zaglądać jak najczęściej, ale boję się, że nie nadążę z uzupełnianiem Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: przeprowadzka 03.02.06, 12:54 ememik, Madziu - wielkie dzieki za życzenia - sasiedzi wyglądają na fajnistych agnieszkamonikaz - taaaaaaa ja tez chyba zimowo depresyjnie czy jakos tak wiosno gdzies ty się podziała??? czekamy i czekamy!!! monako - oj tak chcemy pachnaco i milutko szkoda ż edopiero za 2 miesiące ale zawsze to lepiej niz za pol roKU arabelko - masz racje budowa domku potrafi ucieszyc i egipt wtedy nie potrezbny ach marzy mi sie zeby tez moc kiedys zbudowac wlasny domek... pozdrownka dziewczyny a swoją drogą racją gdzie ta nasza Lenka??? Lenko jak czytasz odezwij się do nas bo tęsknimy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 02.02.06, 11:28 Witam serdecznie Madzie.Dziś już czwartek, czas leci okropnie, ale może to dobrze bo już nie mogę doczekać sie wiosny.Mam już dość kurtek, szliczków i czapeczek.Co do kologramów to mi też troszkę przyby ło tzn. jakieś 3 kilo, na wiosnę na pewno je spale, ale powoli zaczynam się ograniczać w jedzonku a szczególnie słodyczy.Choć dodam że nie jem ich dużo.Folik biorę regularnie i właśnie dzię muszę kupić sobie to wieeeeelkie opakowanie tj.250 tbl. Pozdrawiam Was wszystkie obecne i przyszłe mamusie no i oczywiście tatusiów również. Odpowiedz Link Zgłoś
axela Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 02.02.06, 12:11 pozdrawiam i ja, prawie juz weekendowo i wyjatkowo, bo rano, melduje ze ja tez juz lyknelam sobie foliczek ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 :):):) 02.02.06, 13:37 Hura już jest luty! Oby ten miesiąc również szybko zleciał, najlepiej żeby już byl kwiecień-maj P.S. Foliczek łykniety z rana. Trzymajcie się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Rano 03.02.06, 07:21 Hej, pomyślałam o Was rano i przypomniałam sobie o foliku i łyknęłam już rano (a nie jak zwykle wieczorem Miłego dnia i do pracy ! Aga Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Piątkowy poranek 03.02.06, 07:55 Oj jak się wstawać nie chce. Ciepłe łóżeczko, ciepły mąż obok i marzenia senne, a tu nagle trzeba się o 5.45 zrywać... br.... tak, na wiosnę będzie lepiej. Jeszcze jakieś 2 m-ce i zrobi sie tak pachnąco i milutko. Ale co będzie za 2 m- ce? Ile z nas będzie nosiło pod sercem drugie bijące serduszko? Do tego czasu pewnie sporo. A ja mam dziś spotkanie - babskie pogaduchy z kumpelami. No i możliwośc wyspania się - w sobotę i niedzielę, ach ! Buziaczki na cały weekend. Monia Odpowiedz Link Zgłoś
monjan juz weekend-prawie... 03.02.06, 08:53 ojej Monia jak ty wczesnie wstajesz!!! mnie tez sie nie chcialo, ale jakos... folik etz lykniety i tez pomyslalam sobei o Was a na depreche na cche jechac do Egiptu!!! na plaze!!!i slonce!!oj juz sie nie moge doczekac jeszcze miesiac i pojade! a co!! Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Re: juz weekend-prawie... 03.02.06, 09:48 no no no ... pozazdrościć. Ja za 2 tygodnie w nasze polskie góry, ale i tak się nie mogę doczekać - tam się wyśpię! Przywieź trochę ciepłego piasku w słoiku i powietrza z tego Egiptu. Ps. Ale masz fajnie - boskie lenistwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Re: juz weekend-prawie... 03.02.06, 09:51 A wstawać muszę tak wcześnie bo : wyprawić dziecko do przedszkola trzeba, o siebie chwilkę zadbać - kawkę wypić i ... do pracy na 7. Folik łykam wieczorem po kolacji ( po 19). pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: juz weekend-prawie... 03.02.06, 10:34 jeszcze nie zazdroscic! jeszcze nie kupione ale powiedzialam-nie che szafek lazienkowych, chce egipt to miala byc nasz podroz poslubna ale sie nie udalo-wykanczanie naszego nowego mieszkania pochlonelo wszytsko teraz tez nie mam kasy-pozycze, ale pojade! moze nawet we 3???juz z kims w srodku?? juz chce slonca!!!! ps. nienawdze wczesnego wstawania! 7 rano to srodek nocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: juz weekend-prawie... 03.02.06, 10:10 cześć wszystkim! już piątek, piatek , piątek )) fajnie macie że gdzieś niedługo wyjeżdżacie - ja niestety dopiero w sierpniu, ale myślę sobie że może już z brzuszkiem i już mi jakby lepiej z tego powodu apropos wstawania - Monia ja też wstaję przed szóstą, niestety do pracki na 7.30 prawie na drugi koniec W-wy jadę, no nie ma lekko... Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Re: juz weekend-prawie... 03.02.06, 12:03 A my niestety nigdzie nie jedziemy w tym roku i w nastepnych raczej tez nie. Zaczynamy w tym roku budowe wymarzonego domku, wiec same rozumiecie. Ale tak sie na ta budowę cieszę, że żaden Egipt, ani Tunezja mnie nie skuszą Miłej reszty piąteczku Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: juz weekend-prawie... 03.02.06, 13:20 Ale ten tydzień minął!!!!!Super.Ja jak już pisałam jadę z moją rodzinką nad morze.Byliśmy tam z mężem 8 lat temu w Łebie i teraz chyba też tam pojedziemy.Tylko że teraz we trójkę.Mamy strasznie daleko bo aż 600 km. i własnie ta droga mnie przeraża ale ogólnie to już nie moge się doczekać. Pozdrawiam dużo słońca i radości życzę Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: juz weekend-prawie... 03.02.06, 15:19 Hejka wszystkim. Folik łyknięty. Do MOnjan: BŁAGAM!! JAK BEDZIESZ W CIĄŻY (czego jak wiesz baaardzo gorąco Ci zyczę) nie jedź do żadnego Egiptu! Tam jest inna flora bakteryjna, która z ewentualnym zatruciem pokarmowym (tzw. "Zemsta faraona") moze skończyć się poronieniem. Tak właśnie otrzegają lekarze, więc lepiej wydaj inaczej ta kasę niz na wyjazd w ciąży do krajów arabskich. Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 :( 03.02.06, 16:48 Witam Kochane "Folikówki", no i mnie dopadło jakieś przeziębienie ledwo umię oddychać przez ten katar i główka boli ał ał. Nici z weekendu Ale WAM życzę udanego odpoczynku buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: :( 03.02.06, 17:31 hej dziewczyny! jak spędzacie ten piątkowy wieczór? ja nigdzie dziś nie wychodzę, bo mnie też coś ostatnio katar męczy i jakaś "gardłowa sprawa" chyba dopada na razie piję ciepłą herbatkę i może sobie jakiś film obejrzymy z moim m. a więc misia9944 - polecam Ci również herbatkę z sokiem malinowym i cytrynką, a najlepiej sobie czosnek zaaplikuj pod dowolną "świeżą" postacią, nie ma to jak naturalne antybiotyki Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: juz weekend-prawie... 03.02.06, 19:00 Greta... nie rób mi tego... nie mozna?? dlaczgo???ech...pewnie sie nie uda tera a jak sie nie uda to w nastepnym cyklu gumki i Egipt jest moj!!! okaze sie za tydzien JA CHCE EGIPT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.bo Magdalenki!!! 04.02.06, 14:08 Witam serdecznie wszystkie imienniczki i nie tylko! A wiecie, że długo nie lubiłam swojego imienia!! Dbam o zdrowie wciąż, choć z mizernym skutkiem. Muszę też dbać nad poprawą samopoczucia, bo z zimowych wakacji nici, mąż jest niezbędny w pracy Ja nie mam takiego problemu, bo nie mam pracy,tyle,że to nie jest powód do dumy. Pozdrawiam ciepło! Ach, napiszcie więcej, co to za duże opakowanie folika? Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Re: Magdalenki!!! 04.02.06, 14:54 Folik z firmy Puritan's Pride. Opakowanie zawiera 250 tabletek i kosztuje ok 15 zł. Ja zapłaciłam 14,70 w Bielsku-Białej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Sobota 04.02.06, 14:17 Czesc, jak narazie katarek wciaz mam. Dziś ide na 17:00 zapalic znicza kolo nieszczesnej Hali Targowej bo jak wiecie mieszkam 10 min na nożkach od tych TARGOW KATOWICKICH. Udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Niedziela 05.02.06, 07:21 cześć dziewczyny! jakoś spać nie mogłam dziś, mimo tego że nie trzeba było wstawać.... strasznie kusiło mnie dziś, żeby zrobić sobie test, ale byłam dzielna i nie zrobiłam, bo mam postanowienie, że dopiero jak @ nie przyjdzie to zrobię - czyli w środę ale mam przeczucie z gatunku "odwrotnych" tzn. że nie jestem w ciąży pozdrawiam przy niedzieli ps. przyznaję się - wczoraj zapomniałam folika.... ale już dziś wzięty Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Hallo gdzie Jesteście :) 05.02.06, 14:28 Tak jak wyżej gdzie Jestescie? Coś nasz wątek słabnie, a chyba tego nie chcemy PoZdRaWiAm, CmOk CmOk P.S.do: mamusiamartusi - tak mi się przesunął okres, że niestety starania mi sie rowniez przesuna z początku Kwietnia na koniec Kwietnia prawie maj!! Glupie @@@@@@@@@@@ !!! Krzyżuje mi plany wstręciucha. A ja juz tak czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Znów poniedzialek 06.02.06, 08:37 Witam wszystkich w nowym tygodniu. Niestety znow zimno się zrobiło ehhh Gorąco pozdrawiam i życżę udanego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Re: Znów poniedzialek 06.02.06, 08:44 I ja się melduję. W sobotę pytałam w kilku aptekach o duże opakowanie foliku - faktycznie jest tylko na zamówienie. Muszę zamówić, nieporównywalnie niższa cena! Pozdrawiam Folikówki, niech wątek żyje !!! piszcie dziewczęta, piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Znów poniedzialek 06.02.06, 09:01 ja tez witam poniedzialkowo melduje sie ze lyknelam martwi mnie tylko ostzrezenie Grety.. ja chce Egipt!!! aa ktora testuje w sobote?? Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: Znów poniedzialek 06.02.06, 09:54 ahhhh, te poniedziałkowe ranki sa ciężkie...w Wielkopolsce szaro i zimno ;-( więc jeszcze gorzej...ale co tam trzeba jakos przeczekać te szarości i oby do wiosny.... Kupiłam duże opakowanie...i cały czas zapominam o nim, małe nosiłam ze soba w torebce i pamiętałam cały czas o braniu, a teraz stoi w domku i zapominam rano a potem zapominam wieczorem... musze chyba nakleić na lustro jakis przypominacz.. Z folikowymi pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 06.02.06, 08:58 Witam wszystkie foliówki!!! Można się jeszcze dołączyć?? Folik łykam od pożdziernika, a od stycznia sie staramy. A wiec mamy za sobą jedną nieudaną próbę i jesteśmy w trakcie intensywnych starń drugiej próby Za pierwszy razem naiwnie myslałam ze juz tak szybko nam sie udalo - miałam objawy wszelkie, albo chciałam je miec i sie doszukiwałam - no a potem czarna rozpacz.... Pozdrawiam gorąco i życzę owocnych staran!!!!! Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 06.02.06, 09:19 witam zerdecznie.I znowu poniedziałek,ale ta zima leci no i oczywiście bardzo dobrze.Folik łyknięty.Dziś mam pare sprawek załatwić ale na koniec dnia idę do fryzjera co oczywiście poprawi mi nastrój.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 06.02.06, 10:05 Poniedziałek nam nastał Moje Panie, 1. Folik - łyku, łyk 2. Kaffka - piciu, pić 3. Homor - średnio, ale jest 4. Sexik - bzyku, bzyk A dzidzia - mam nadzije, że sie robi......... A na forum dla starajacych sie (zaciąnęla mnie tam Monjan) jest dosłownie "coś pięknego". Jak mam doła to sobie puszczam filmiki, ze szczególnym uwzglednieniem pierwszego..... media.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html Polecam!! I ja sie pytam - gdzie jest Elka i MammusiaMartusi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 06.02.06, 10:11 hej Greta!! kawka o tak... a seks?? rano??? kiedy??? wieczorem owszem ale rano? jak wy zdazacie do pracy??? a filmy sa boskie... a moja dzidzia moze(?) rosnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Filmik 06.02.06, 11:02 Greta - dzięki, też chciałam zamieścić tu ten link, (jestem po ogromnym wrażeniem, ale mi gdzieś umknął. Od dziś będę do niego wracać często, bardzo często. Miło wiedziećco tam w środku może się właśnie dziać... no no no... Odpowiedz Link Zgłoś
monjan witaj dzagaaa 06.02.06, 10:12 witamy!! uzupelnij nasza folikowa liste czyli napisz cos o sobie!! zyczymy owocnych staran Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: witaj dzagaaa 06.02.06, 10:37 cześć cześć ponawiam prośbę, własnie chciałam cię dopisac do listy Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi FOLIKÓWKI :) 06.02.06, 10:42 no to moja ostatnia lista mam nadzieję, ze któraś z was się zgłosi na ochotnika hihi, żeby aktualizować listę.. a może czas na nowy wątek? a listę poprostu sobie tutaj zostawmy na pamiatkę Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: FOLIKÓWKI :) 06.02.06, 10:51 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań marzec/kwiecień córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - joanna796 – ememik – Magda – Warszawa matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Re: FOLIKÓWKI :) 06.02.06, 11:00 Dlaczego to Twoja ostatnia lista? odchodzisz??? no coś Ty - nie wygłupiaj się, bo się przecież polubiłyśmy wszystkie... no...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: FOLIKÓWKI :) 06.02.06, 11:19 monako no co ty - nigdzi enie odchodze! tylko jak pisalam w jednym poście poniżej jakoś tak w poprzeprowadzkowym szaleństwie mam mało czasu na internet a zaglądać będę a jakże!!!!!!!!!!!!!!!! PS nie mogę opuścić mojego pierwszego w życiu wątku, który się aż tak rozrósł hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: witaj dzagaaa 06.02.06, 10:40 Do Monjan - rano, rano - jakoś mnie tak naszło (bo ja rano nie lubię, ale mój mąż - wręcz przeciwnie). Zupełnie wtedy inny dzień! Polecam wstanie te 30 min. wczesniej (my sie po prostu spóźniliśmy do pracy). hihi..... Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: witaj dzagaaa 06.02.06, 12:13 o rety u mnie tez maz lubi rano a ja nie...zaspana po prostu jestem za bardzo... a do pracy i tak sie spozniam, takze jakbym miala jeszcze cos dzialac to w ogole... takie przyjemnosci tylko w weekend NIE DA sie wstac 30 min wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaaa Re: witaj dzagaaa 06.02.06, 11:25 Dzieki wilekie za powitanie To miło wiedzieć ze nie jestem sama w staraniu Nie powiem - same starania sa bardzo przyjemne ;p, nadzieje i wiara ze może tym razem tez, ale to co potem jak przychodi @ to juz mniej..... A mysle ze my wszytkie tutaj najlepiej to rozumiemy Wiec razem raźniej!!!!! Aha, my staramy sie powiekszyc populacje Wielkpolski a dokładnie Poznania Pozdrawiam wszytkie i wracam do malowania (mamy remont!!!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.bo Re: Nowy tydzień i... 06.02.06, 15:15 Witam sredecznie w nowym tygodniu! Może i dla Nas nastanie wkrótce Nowe!!! W Częstochowie nawet na krótką chwilkę zagościło słonko i od razu zrobiło się przyjemniej.Wczoraj byłam na wystawie kamieni i minerałów i wciąż jestem jeszcze w "ochach i achach" nad pięknem poszczególnych. W oknie sypialni wisi sobie zakupiony nowy Aniołek z kamieniem górskim i On wie co ma mi przynieść... Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: Nowy tydzień i... 06.02.06, 20:22 cześć dziewczyny! melduję się i ja , coby nie było że zapomniałam o forum - jest to niemożliwe bo już sie od was uzależniłam zawalona w pracy jestem ostatnio, no i czekam na @ .... niestety myślę że przyjdzie, czuję się dokładnie jak co miesiąc przed @ ... węc mi trochę smutno ale nic to, zaniedługo będą nowe starania buziaczki dla wszystkich!!!! ps. a'propos 1 fimiku - przy takich powiększeniach mikroskpopowych wygląda to trochę obrzydliwie.... ale pewnie tylko ja to tak odbieram. cóż, może skojarzyło mi się ze zdjęciami mikroskopowymi wirusów Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Wtorek 07.02.06, 09:20 witam wszystkich w nowym dniu!! Greta a jaki to ważny link bo jakoś nie moge namierzyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Nowy tydzień i... 06.02.06, 13:52 p.s. za szybko enter ;/ miało byc nowy tydzien no i ruch wrocił do porzadku uwielbiam czytać co tam u Was slychac. Witam "dzagaaa" Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: witaj dzagaaa 06.02.06, 14:00 Witamy na pokładzie kolejna Wielkopolanke... i powidzenia w remontowaniu, oby minął jak najszybciej, wiem co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaaa Re: witaj dzagaaa 06.02.06, 15:22 Raz jeszcze dzieki za miłe przyjecie. U mnie remont w połowie - ale teraz to juz bedzie z górki bo po pierwsz w koncu beda efekty przyjemne dla oka np plytki a po drugie czarna i brudna robota za nami. Jak widac u nas po kazdym wzgledem pracowicie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Baaaaardzo ważne!!!!! 06.02.06, 20:13 Słuchajcie - bardzo wazne! Na wspomnianym forum dla starajacych się, któe baaardzo polecam, znalazłam super waznego linka forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19585 Polecam lekturę. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Baaaaardzo ważne!!!!! 07.02.06, 09:39 Słuchajcie - bardzo wazne! Na wspomnianym forum dla starajacych się, któe baaardzo polecam, znalazłam super waznego linka forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19585 Polecam lekturę. PS moij zdaniem posty zaczynaja swirować - i pojawiać sie w różnych miejscach. Wiecie moze dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Baaaaardzo ważne!!!!! 07.02.06, 10:20 hmm zy ten wazny link to do miyoki??? o obalaniu mitów?? eje ej nie przywitałam sie dzisiaj! wiatm wAs drogie panie! folik był melduje sie z rana-potem moge nie miec czasu jakis głupi wymyslil prace i musze pracowac... paa Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Hej! 07.02.06, 10:20 Wczoraj wysłałam męża do osiedlowej apteki celem zamówienia kwasu foliow. PURITANS i wiecie co Gruba Pani Magister mu odpowiedziała: -" Na takie duuuże szpitalne opakowanie to jest potrzebna recepta" !!! Nie mogłam! Pewnie Gruba Pani Magister nigdy nie planowała tak rozsądnie jak MY swoich dzieci, i nie wie że raczej do skonsumowania przed jak i w trakcie ciąży ??? Jestem oburzona ale śmiać mi się chce... Dziś idę sama do innej apteki. Great - dzięki za linki, przydadzą się, mój się otwiera w pierwszym poście. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Baaaaardzo ważne!!!!! 07.02.06, 10:20 Przepraszam cie greta ale chyba jestem ograniczona ale o jaki wazny link chodzi oprocz tego co podajesz czyli do forum dla starajacych sie czy chodzi ci o jakis konkretny watek?? A jeśli idzie o te posty musisz sobie wcisnąc ustawienie badz od najstarszego badz od najnowszego bedziesz wtedy miala pokoleji Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Re: Baaaaardzo ważne!!!!! 07.02.06, 12:37 a co powiecie na to :www.noworodek.pl/child/index.php?ms=3&art=46??? Mam nadzieję, że się wklei... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: fotki 07.02.06, 13:08 nonoo fajne! ja też tak szukałam różności przez i w pierwszej ciąży teraz jakoś czasu mniej Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: fotki 07.02.06, 14:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=12032890&v=2&s=0 Buuu mam nadzieję, że teraz zobaczycie go , bo ja nie wiem co sie z nim działo Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaaa Re: Baaaaardzo ważne!!!!! 07.02.06, 15:38 Fajowe są te zdjęcia!!!!! Witam wszytie Panie w dniu dzisiejszym Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 :) 07.02.06, 22:09 Witam wie któraś z Was co się dzieje z Lenką (elka_78) dawno jej u nas nie było P.S. Ale dzisiaj zamiecie na dworze buuuu zimno ! Foliczek oczywiscie z rana łyknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan pierwsza!! 08.02.06, 08:58 dzisiaj witam Panie jak humor?? bo ja dzis nie wytrzymalam i testowalam-13 dpo no i oczywiscie nici... ale przynajmniej moge jechac go egiptu! nie Greta?? milego dnia folik był Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: :) 08.02.06, 09:03 Witam.Ja również potwierdzam łyknięcie folika.Pogoda rzeczywiście bardzo śniegowa i zamieciowa.Nie chce się z domu wychodzić, ale jak trzeba to trzeba- muszę iść dzisiaj na zakupki. Pozdrawiam Was wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Re: :) 08.02.06, 09:43 A ja już pomału żyję wyjazdem. Ciągle się zastanawiam czy tam nie będę ciągle spać... ? okaże się niebawem! Pozdrawiam wszystkie fajne folikówki! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: :) 08.02.06, 11:06 hej hej dzieńdoberek folikówny! miłego dzionka wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.bo Re: :) 08.02.06, 11:37 Witam i pozdrawiam w ten deszczowy dzień. Ale co tam pogoda ważne jest słoneczko w sercu! Odpowiedz Link Zgłoś
qlinek Re: wielkie folikowe zakupy 08.02.06, 13:20 Witajcie folikówki! Właśnie zakupiłam całe, wielkie opakowanie kwasiku (Puritans Pride). Będzie co jeść. Jestem zszokowana ceną ponieważ zapłaciłam za nie 13,50 zł! Mam nadzieję, że to mi już wystarczy aż do zafasolkowania We Wrocku krajobraz niczym epoka lodowcowa, ludzie jeżdżą po chodnikach, aż mi żal starszych osób. Ja sama szłam i trzymałam się płotu, co dopiero oni. Ale jeszcze troszkę się wytrzyma! Widzę, że humorki Wam dopisują to dobrze, pozdrawiam serdecznie i papa Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 :) 08.02.06, 13:22 Ja też witam, u mnie rowniez pada deszczyk ale kij z nim Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: :) 08.02.06, 16:23 Hejka, witam w dniu dzisiejszym. Robotą jestem zawalona, wiec dopiero teraz. Oczywiście łyknęłam folik Nie mam pojecia co sie dzieje z tym wklejaniem. mam ustawione posty hronologicznie, a najduje je jakos dziwnie wklejone - gdzi indziej niż było. Ja myślę, ze to wina tasiemca 700 - postowego. Moze rzeczywiscie czas i pora założyć nowy watek, co? Nie chciałabym broń Boże się wtrącac mamieMartusi w zarządzanie, ale taka mał proposal. Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 08.02.06, 20:30 Dobry wieczór Folióweczki Jak tam nastroje w dniu dzisiejszym? Ja mam mały dylemacik - dzis 25dc, jutro ide do dentysty i powinnam wczesniej potestowac zeby wiedziec co ew powiedziec dentystce. Z drugiej strony wcale nie mam jeszcze ochoty bo cos przeczucie srednie a nie chce sie pozbawiac jeszcze nadziei - potem i tak sie bede łudzic ze moze za wczenie! Za to pogoda sprzyja temu zeby wieczorkiem wskoczyc pod kołderkę i pobróbować ))) Pozdarwiam cieplutku Aha, folik wziety Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Czwartek 09.02.06, 06:58 Czesc wszystkim "Folikówka"! Dzis juz czwartek bardzo bardzo sie z tego ciesze bo tylko dzis pojde do pracy jeszcze krociutko bo do godz.13 i jutro mam wolne huraaa i dlugi weekend. Foliczek łyknięty. P.S.Dzis swiętujemy bo "Tesc" ma urodzinki a jutro moj facet Pozdrawiam mocniutko Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Jeszcze dwa dni do wekendu 09.02.06, 07:39 A w zasadzie to jeden bo dzisiejszego dnia to juz nie licze jak sie zwlekłam z łożka to już sukces Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
monako77 Witam! 09.02.06, 07:51 Dziewczyny, wczoraj zakupiłam duze opakowanie kw. foliowego (Puritan's) oraz...: test!!! Ale najwcześniej chcę zrobić w sobotę, obym tylko wytrzymała do tego czasu... korci mnie niesamowicie. CZuję się dziwnie, jestem zmęczona, rozdrażniona, ale też... szczęśliwa. Zobaczymy w sobotę czy naprawdę będę mogła się cieszyć - napiszę Wam dopiero w poniedziałek. Trzymajcie kciuki, gorące buziaki. Monia. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Witam! 09.02.06, 09:02 ja tez sie witam folik był do dzagaaa-spokojnie idz do dentysty i zrob porzadek z zebami chodzi o nie leczenie kanalowe głownie, ale zwylke jest ok mozesz ze znieczuleniem bez nor adrenaliny jak cie zapyta czy jestes w ciazy powiedz ze nie wiesz, bo sie staracie ale zeby wylecz ps. ja tez niedawno bylam, a info jets od dentystki pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
axela Re: Witam! 09.02.06, 11:11 Ja tez witam Was czwartkowo, jeszcze tylko 1.5 dnia i weekend. Folik lykniety (udalo mi sie nie zapomniec) Jakies plany na weekend ciekawe????? Ja chyba zostane w domu, buuuuu ucho mnie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: Witam! 09.02.06, 16:17 czesć kobietki! ja juz po folikowej dawce dzisiaj, czekam na weekend, jutro wolne, a w sobote udajemy sie z moim mężem na bal walentynkowy, wiec mam zamiar troszke poszaleć, co tam wolno mi nie? Miłego weekendu i do przeczytania w poniedziałek. Trzyamjcie się ciepło i pamietajcie o foliku. Za te które testuja trzymam kciuki niech bocian do was leci i przyniesie upragnione dzieci....ale mi sie zrymowało.. hihih Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: Witam! 09.02.06, 22:09 Hej dziewczyny! jestem i ja... żeby nie myśleć o tym czy @ przyjdzie czy nie przyjdzie to ostatnio rzuciłam się w wir pracy i zajęć domowych no i zrobiłam test - 1 kreska ... nawet cienia drugiej.... ale na razie @ nie ma, więc może zakupię drugi? (ale objawów ciąży brak - a z drugiej strony objawów PMS też brak więc troszkę zagubiona jestem...) na koniec melduję że folik wzięty pozdrawiam wszystkie folikówki! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Piątek nareszcie 10.02.06, 08:48 Dzień Dobry, ufffffffffffffffffffffffffffff piąąąąąąąąąąąąąąąąątek! Folik - obecny Miłego dnia wszystkim. G. Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: Witam! 10.02.06, 09:27 Witam cieplutko Was wszystkie.Dziś już piątek-super.Ja dzis ide na usg ale niestety nie zobaczę na nim dzidzi tylko kamienie w woreczku.Dziś może okaże się czy na pewno mam mięć zabieg usunięcia woreczka czy nie.Jak dziś p.doktor mi nie powie to w poniedziałek ide do chirurga.A jutro imieniny u siostry męża. Folik łyknięty mam już duuuuże opakowanie Puritans Pride.Pozdrawiam u życze powodzonka testującym. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Witam po raz pierwszy:) 10.02.06, 10:47 Witam dziewczynyPrzyjmiecie mnie pod swoje skrzydła?Folik biorę od połowy grudnia Starania zaczęliśmy w 1 stycznia i jak do tej pory bez skutku.. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Witam po raz pierwszy:) 10.02.06, 11:08 witaj demika! przedsatw sie to cie dopiszemy do listy ale sie ciesze ze weekend!! folik był Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Witam po raz pierwszy:) 10.02.06, 11:20 A więc się przedstawiam Dominika(27lat).Mieszkam w Warszawie.Jestem mamą 1,5 rocznego Igora.Drugi cykl majstrujemy małemu rodzeństwo ale narazie bezskutecznie. Folik łykam-obowiązkowo raz dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
mkarusi Witam 10.02.06, 12:49 Witam Was dziewczyny po dłuższej nieobecności, moje dzieciątko jest takim urwiskiem, że brak mi czasu, bardzo muszę na Nią uważać. Troszkę już byłam ciekawa co tu piszecie, uspałam małą i jestem. Witam nowe dziewczyny na forum. Fajnie ,że już jest nas tak dużo.Czy u Was też jest dzisiaj tak brzydko, we Wrocku paskudnie, szaro i cos pada, ale na szczęście nasrój jak zwykle dopisuje,pozdrawiam i przesyłam wielki usmiech pa Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2312 Re: Witam 10.02.06, 13:24 Cześć dziewczyny.Tyle razy ten wątek czytałam, ale jakoś zapominałam się do Was dopisać. Folik łykam już dobre 4 miesiące i staram się staram. Życzę Wam miłego weekendu i mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do grona "folikówek". Mam na imię Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Witam 10.02.06, 14:00 witam witam nowy "narybek" hihi kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań marzec/kwiecień córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - joanna796 – ememik – Magda – Warszawa matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń demika – Dominika – Warszawa – początek starań styczeń syn Igor – 18 miesięcy myszka2312 – Ewa – początek starań pozdr dla wszystkich dzielnie folik bioracych Odpowiedz Link Zgłoś
viki333 Re: Witam 10.02.06, 15:44 Witam .... jestem nowa)) i dlatego mogę zadawac głupie pytania, prosze o wyrozumiałość. My stramy się juz 6 miesięcy i nic. Co to jest ten "fiolik?" Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Re:Do Viki333 10.02.06, 15:56 Folik to kwas foliowy. Jego zażywanie przed i na początku ciązy zapobiega ewentualnym wadom cewy nerwowej u płodu, która moze powodowac rozszczep kręgosłupa i inne takie dziadostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 10.02.06, 14:23 Hej hej folióweczki! W Poznaniu dziś piekna pogoda, slonko slicznie świeci - od razu lepiej sie robi na sreduszku!!! Folik... musze wziasc bo dzis jeszcze nie było Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 10.02.06, 15:14 Witajcie!!Mam dzis humor rewelacyjny, bo wreszcie nadeszly ferie!!!2 tygodnie luzu i spokoju..Uff...Zrobie wreszcie zalegle porzadki, posegreguje notatki i wreszcie sie wyśpie.Nie chce nawet myslec o pracy.Folik wziety-melduje poslusznie.Trzymajcie sie cieplutko kobietki.Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 od dziś "folikowe" przygotowania :) 10.02.06, 15:54 Witam w ten piękny piątek i zarazem pozdrawiam WSZYSTKIE Folikówki, buzioki. P.S. Ale nas dużo Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Re: Do Viki333 10.02.06, 15:59 Folik to kwas foliowy. Jego zażywanie przed ciążą i na jej początku zapobiega ewentualnym wadom cewy nerwowej u płodu, które moga spowodować rozszczep kręgosługa i inne takie dziadostwa. Chrońmy nasze maleństwa zanim jeszcze są na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Do Viki333 10.02.06, 16:06 Witamy Viki333!Arabelka juz wszystko napisala.Musisz kpniecznie kupic opakowanie!!I zapraszamy do nas Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Weeeekend!!! 10.02.06, 17:24 Witam serdecznie nowe 'folikówki' Nie było mnie trochę ale miałam urwanie głowy i nie miałam nawet kiedy 'skrobnąć'. Musze się przyznać, że podczas tej mojej kilkudniowej nieobecności zaczęły nachodzić mnie dziwne myśli, czy może jednak nie odsunąć tych starań trochę w czasie...Do żadnego sensownego wniosku jednak nie doszłam, w sumie do lata jeszcze trochę czasu, poczekamy i zobaczymy jak będzie. Przestaje smęcić i życzę wszystkim udanego weekendu!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Może uzupełnimy liste ?? 10.02.06, 19:44 Wlaśnie pomyslałam, że fajnie by bylo gdyby nasza lista byla uzupelniona żeby bylo na niej widac, która z Nas kiedy zaczyna starania, a niestety nie każda z Nas podała taka informacje Pozwolę sobie wymienic te "Folikówki" : -pacynka27 -kiedy-mama -op.wawa -agulag26 -oliwka29 -fuzzyonggbridge -bellka -look29 -nimeska -mariola314 -carla25 -nadya22 -renne2 -wiolasb -axela -mimi.bo -joanna796 -ememik -myszka2312 Bardzo bym się cieszyła gdybyscie sie odezwały i napisały od kiedy zaczynacie starania Pozdrawiam ANGELIKA BUZIAK Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Sobotka jestem pierwsza!!!!!!!!!!!! 11.02.06, 09:00 Witam.Dziś ja jestem pierwsza ale folika jeszcze nie łyknęłam.Zaraz po niego idę, żeby nie zapomnieć.Zaraz biorę się za małe porządki i ide na zakupki.Fajną pogodę mamy więc troszkę pospaceruję z córcią. Pozdrwaiam Was wszystkie folikóweczki i wesołego humorku życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzyonggbridge Re: Może uzupełnimy liste ?? 12.02.06, 20:04 ok. starania zaczete w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Nowy tydzień 13.02.06, 07:41 Witam w nowym tygodniu ehh niestety dzis 13 mam nadzieje ze nie bedzie pechowy a na wszelki wypadek trzeba odpukac puk puk puk Życze udanego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Nowy tydzień 13.02.06, 17:04 No niestety dla mnie 13 byl pechowy ! Nie skasowalam biletu no i kanar mnie spisal! Oj oj. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Może uzupełnimy liste ?? 13.02.06, 09:24 Fuzzy \podaj nam swoje imięi skad jestes(tzna ja wiem, ale ty to napisz) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2312 Re: Może uzupełnimy liste ?? 13.02.06, 08:11 Witam. To mój trzeci cykl starań.Pozdrawiam Was "folikówki".Ja swoja porcję wzięłam rano przed pójściem do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Może uzupełnimy liste ?? 13.02.06, 08:47 Dzień Dobry Wszystkim Pięknym Paniom! Piekny dzień nam nastał Folik łyknięty i pęłnbą piersią do przodu! Słuchajcie jak ja nie cierpię poniedziałków, i to w dodatku 13!! Pocuieszające jest to, ze jutro mamy z mężem 6 rocznicę poznania!! Miłego dnia i tygodnia dla wszystkich!! Greta. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Może uzupełnimy liste ?? 13.02.06, 09:25 Greta jaki optymizm!! az zaraża ja tez witam folik był zamowialm wieeelkie opakowanie puritan's pride za 14 zl bedzie na dluzej milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.bo Re: Może uzupełnimy liste ?? 13.02.06, 12:38 Jestem na wezwanie! Nie było mnie trochę, ponieważ mój komputer mi się sprzeciwił. Co do starań, to myślę o marcu, może uda mi się zostać mamą jeszcze w tym roku! A jeśli nie to przyszły też jest dobry. Ach, przygarnęłam kota. Albo inaczej On się po prostu wprowadził, nawet mój pies go zaakceptował! Nie miałam nic do gadania. Tyle ,że w związku z tym muszę chyba zrobić dodatkowe badania (toksoplazmoza). Pozdrawiam, pa Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Może uzupełnimy liste ?? 13.02.06, 12:46 Angeliko świetnie że zaczęłaś "napominać" do uzupełnień listy - ciesze się , że masz ochotę sie tym zająć!! Powodzenia w ściganiu nie podających danych i w uzupełnianiu listy i miłego dzionka dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Może uzupełnimy liste ?? 13.02.06, 17:08 A cześć Gosiu cześć No będę się strała zeby dziewczyny uzupełniały liste Buziok dla Martusi tez Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 NASZA LISTA :):):) "Folikówki" 13.02.06, 17:24 No to przejmuję pałeczke po Gosi (mamusiamartusi) kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – początek starań styczeń teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań marzec/kwiecień córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - starania od marca joanna796 – ememik – Magda – Warszawa matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń myszka2312 - starania trwają (3 cykl) Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: NASZA LISTA :):):) "Folikówki" 13.02.06, 18:31 cześć Dziewczyny! chwilkę mnie nie było ale już jestem! troszkę miałam dołek bo wstrętna @ jednak przyszła... a już miałam nadzieję, bo się nigdy wcześniej nie spóźniała... ale nic to, zaraz następne starania się zaczną ps. co do uzupełnienia listy misi9944 - wydaje mi się że pisałam że staramy się od stycznia, ale co szkodzi drugi raz napisać pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 NASZA LISTA :):):) "Folikówki" do Madzi (ememik) 13.02.06, 19:14 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – początek starań styczeń teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań marzec/kwiecień córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - starania od marca joanna796 – ememik – Magda – Warszawa - starania od stycznia matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń myszka2312 - starania trwają (3 cykl) Juz Cie dopisalam, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
honiapat chcę dołączyć 15.02.06, 15:50 wczoraj zaczęłam drugie opakowanie... i próbujemy Odpowiedz Link Zgłoś
op.wawa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 13.02.06, 17:58 kochane folikówny 6 dzien z testami owu póki co nic z nich nie wynika, mam nadzieje ze mi ich starczy i wreszcie uda sie wyznaczyc ten wazny dzień a tym samym uda sie mocno popracowac nad zasianiem fasolki no i uda sie ja wreszcie wychodowac. trzymjacie kciuki!!! pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 14.02.2006 14.02.06, 06:51 Witam, dziś taki piękny dzien,aż chce sie wstac P.S. greta18- Wszystkiego Najlepszego z okazji 6 rocznicy poznania dla Ciebie i Męża. Spełnienia Marzeń !!! P.S foliczek wlasnie łyknęlam, uciekam do pracy. Wszystkim zycze aby te Walentynki były niezapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Ja też proszę o dopisanie:) 14.02.06, 09:11 Wpisywałam się wcześniej a na liście mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 :-))) 14.02.06, 09:33 Do Misi - dziękuję Kochana za pamięć!! Comki Folik - łyknięty Humor - 7 na 10, wiec w miarę OK Złamany obcas - 1, dziś rano, jak biegłam do tramwaju - niech to szlag. A tik taków nie miałaM! Ciekawe jak ja do domu wróce, chyba w pantofelkach, które mam w pracy, hihi Czy oglądałyscie wczoraj "Rozmowy w toku"? Było o bezpłodnosci i in vitro. No szlag mnie trafiał, bo Drzyzga zaprosiła jakiś kolesi - głoszących teorie, że to nie etyczne! Bo zarodki zapłodnione sie wyrzuca. Co jest nieprawdą - o czym zaświadczyło kilka kobiet, które poddawąły sie in vitro. Mówie Wam, mięsem sie narzucałam wczoraj jak szewc! A wczoraj jeszcze zakupiłam kwoas foliowy Puritan's Pride. Zaplaciłam 13,80 zł! Genialnie! www.puritan.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=23 Pozdrawiam, Greta Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: :-))) 14.02.06, 11:01 Czesc kobietki! Folik zaraz bedzie wziety Dzis walentynki wiec wszystkich Wam życze zeby spelnilo sie Wam jak najszybciej marzenie zakochanych w fasolkach Greta - Tobie i mężowi życze "stosunkowo" udanego wieczoru Trzymajcie się ciepło w ten zimny dzień gorących uczuć Odpowiedz Link Zgłoś
monjan najlepsze walentynkowe życzenia 14.02.06, 11:43 dla miłośniczek folika z okazji Światowego Dnia o Wrodzonych Wadach Serca Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: najlepsze walentynkowe życzenia 14.02.06, 12:54 Wszystkim emamom i etatom oraz przyszłym emamom i etatom życzę dużo miłości i wiele radości w dniu św.Waletego(i nie tylko oczywiście)oraz doczekania się wymarzonych fasoleczek.Dziewczyny łykajcie foliczek i czasem coś skrobnijcie na naszym świetnym forum, które się szybciutko rozrasta. Pozdrawiam i życze miłego dnia i wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: Środek tygodnia...;-) 15.02.06, 09:06 Czyzbym dzisiaj była pierwsza mimo że nie jestem rannym ptaszkiem Pewnie wszystkie rano były zajęte "sadzeniem" fasolek )) oby owocnie)) Pieknego dnia Wam zycze, pełnego słońca i samych dobrych wydarzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Dopisana Dominika :) 14.02.06, 14:57 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – początek starań styczeń teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań marzec/kwiecień córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - starania od marca joanna796 – ememik – Magda – Warszawa - starania od stycznia matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń myszka2312 - starania trwają (3 cykl) demika - Dominika - Warszawa - początek starań styczeń syn Igor 1,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 środa 15.02.06, 09:48 Dzień Doberek, folik łyknięty, humor średnio na jeża, od rana małe fixowanko na punkcie ewentualnej ciąży. Ale to tylko chwilowa słabość.... Dziewczynki - wątek nam umiera! co sie dzieje?? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: środa 15.02.06, 09:56 witam tez u mnie sennie kawa nie pomaga...a pracy duuzo folik byl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2312 Re: środa 15.02.06, 12:13 Witam dziewczyny! Dzisiaj jakiś ciężki dzień, może dlatego tak mało wpisków na wątku Ja też folik łyknęłam, kawkę rano spiłam. Mam trochę roboty, to czas leci. Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: środa 15.02.06, 15:47 no ciężki dzień, wyjątkowo jakoś ...ehhh, i końca pracy nie widać (( pocieszcie mnie Dziewczyny.... ale musimy się jakoś trzymać, uszy do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 środa 15.02.06, 18:35 Hejka! Trzymaj się Madzia u mnie jakos tez ten dzien taki dziwny Jestem obecnie na stazu jak już kiedys pisalam, ale chce z niego zrezygnowac i isc do normalnej pracy. Tzn nie wiem czy taka normalna hehe jutro jade na godz 13:00 na rekrutacje do Geanta w Katowicach. Zobaczymy jak będzie. Wole juz w nim popracowac, a miec pozniej macierzynski i wychowawczy bo z takiego stazu nic nie ma. I przynajmniej lata pracy sie licza, a na stazu nic. Buziaki trzymajcie kciuki Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2312 czwartek... 16.02.06, 08:28 Witajcie dziewczyny w czwartkowy ranek. U mnie dziś 24 dc., tempka 37,0. I tylko czekać do przyszłego tygodnia- folik oczywiscie łyknięty. Pozdrawiam i życze miłego dzionka. Greta- a jak tam u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: czwartek... 16.02.06, 09:39 ja tez witam! folik był temp nie mierze w tym cyklu-a co!pełny luz... teraz kawa an przebudzenie bo spać...się chce Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: czwartek... 16.02.06, 10:21 Dziń Dybry, folik łyknięty, humorek w sumie OK, 20 dc, tempki nie mierzę, od kawy mnie odrzuciło oooooooooooooooooo wiec nie piłam dziś i nie mam ochoty... Piersi swędzą, cera - piękna jak nigdy dotąd, wszyscy mi mówią, że świetnie wygladam... A może to tylko mała schiza? Monjan - zareaguj plizz Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: czwartek... 16.02.06, 15:29 oj Greta... sorry że tak póxno-miałam pracę ALE...na pewnie pieknie wyglądasz jak zawsze kawa widocznie ci nie potrzebna...tez tak czasami mam... piersi swędza też przed okresem... wiesz, że trzymam kciuki za ciebie, ale NIE NAKRĘCAJ SIĘ! spokojniepoczekaj łykaj folik i zdawaj nam relacje i nie schizuj buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 No wlaśnie "wątek nam umiera" 16.02.06, 11:01 Hmmmm myślę i myślę gdzie sa Wszystkie "Folikówki" ?????? Foliczek łyknięty tradycyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: No wlaśnie "wątek nam umiera" 16.02.06, 13:54 co ty wcale nie umiera! jestescie dzielne co jakis czas pojawia sie ktos nowy i z całą parą pomaga rozkręcać - więc przed 1000 postów nie padnie na pewno a kto wie ile się uda ich jeszcze "napstrykac" powodzonka folikowkom mi sie folik skonczyl ale lada chwila przyjdzie przesyleczka z apteki z krakowa (kupilam wiecej witaminek i suropki dla malej tez) a nie uwierzycie folik puritan mają tam za 11, 20 za 250 szt POLECAM oczywiscie jak ktos placi przelewem 6zl za przesylke i kupuje wiecej niz tylko ten folik moze nie wywalą tej reklamy to adres dla chetnych vena-vita.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: a ku, ku :) 16.02.06, 14:00 jestem, jestem... czytam codziennie, ale niestety opuściła mnie moja wena twórcza, stąd to milczenie! a pamiętacie mnie jeszcze? )) foliczek sobie łykam codziennie mam pytanko do dziewczyn, które odstawiły tabletki: jak u was z cyklami? wydłużyły się, skróciły, czy wcziąż tak samo, jak przed tabletkami? dlaczego pytam: ja zawsze miałam cykle 32-nawet 40dni załamka. ale nieważne. zaszłam w ciążę w 2003r, a po porodzie cały czas było "anty": najpierw zastrzyki - dwa, potem cerazette, a potem cilest, który odstawiłam w sytczniu. 19.01. miałam ostatnią @, czyli teoretycznie (wg cyklów książkowych) powinnam dostać kolejną @ wczoraj. a nie dostałam. czy dlatego, że powinnam się sugerować bardziej cyklem 32-40dniowym? czy możliwe jest, że zostałam zafasolkowana? no był co prawda sexik bez zabezpieczenia dwa razy (w 7 i 11dc) a tak to gumeczki. kurcze, nie wiem co o tym myśleć. chyba poczekam jeszcze do soboty, a wtedy zatestuję. bo w sumie boli mnie trochę brzuch tak "okresowo", ale już sama nie wiem co powinnam zrobić. sorki dziewczyny za ten referat, ale chciałam się wygadać. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: a ku, ku :) 16.02.06, 15:31 jasne że pamiętam kordula a który to dzien cyklu?? bo jak masz miec cykl 40 dniowy to moze jeszcze poczekaj i potem zatestuj a w ciazy oczywiscie ze mozesz byc zawsze jest takie ryzyko przy wspolzyciu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: a ku, ku :) 16.02.06, 15:38 dzięki monjan dziś 29dc. tylko nie wiem, jakie długie będę miała te cykle. te 32-40 dniowe miałam kiedyś. cholera, ja tak mało siebie znam... niektóre laski to wiedzą dokładnie kiedy mają owu, a ja jak taka ciapa - nic! tempki też nie mierzę. o pierwszej ciąży to się dowiedziałam jak już był 7 czy 8 tydzień. no nic, chyba poczekam. spokojnie, bez newrwów, folikowo ) Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: a ku, ku :) 16.02.06, 15:52 dokladnie tak! nie masz obowiazku wiedziec kiedy masz owu przeciez moze cie to nie interesowac... tutaj wiekszosc lasek wie, bo chce wiedziec ale to przeciez nie jest obligatoryjne folikowe cieple pozdowienia Odpowiedz Link Zgłoś
klasyk Re: a ku, ku :) 16.02.06, 16:50 hej dziewczyny, jestem tu po raz pierwszy i chce sie do was folikowek dolaczyc. biore folik od dwoch miesiecy a od poczatku lutego zaczelismy starania. minela juz owulacja i teraz pozostaje mi dzielnie czekac na mam nadzieje dwie kreski choc szczerze mowiac jakos miewam watpliwosci czy za pierwszyma razem moze sie udac ale mam cicha nadzieje pozdrawiam was cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: a ku, ku :) 16.02.06, 17:22 witaj klasyk - zawsze jest nadzieja ze si euda za pierwszym - zycze ci tego jesli to jest to czego teraz chcesz najbardziej misia - swietnie - tak jak pisalas wczesniej ze chcesz zmienic prace (a razcej ja miec, bo to nie staz) to fajnie teraz czytac ze dostalas! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Kordulka Kochana 16.02.06, 17:25 Pewnie ze cie pamietamy Dorotko! ale by bylo jak by ci sie udalo! nie wiem co co powiedziec o tabletkach bralam kiedys cilest dawno dawno i nie pamietam jak mi sie udalo powracanie na niebranie trzymaj sie i informuj Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 a ku, ku :) Witamy "klasyk" 16.02.06, 17:55 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – początek starań styczeń teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań marzec/kwiecień córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - starania od marca joanna796 – ememik – Magda – Warszawa - starania od stycznia matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń myszka2312 - starania trwają (3 cykl) demika - Dominika - Warszawa - początek starań styczeń syn Igor 1,5 roku klasyk - starania od lutego Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: a ku, ku :) 17.02.06, 09:19 misia - Gratulacje!! kordula - nie przejmuj się, ja tez nie wiem kiedy mam owu bo z moim lenistwem i sklerozą mierzenie temperatury rano jest awykonalne, ja po odstawieniu tabletek miałam tak samo długi cykl jak w trakcie, ale może jestem inna...Posługuje sie dla lepszej orientacji taką internetowa pomoca dla uzupełnienia obserwacji;- ) może tobie tez się przyda: wpisujesz date poczatku ostatniego cyklu, jego długość i "to cos" pokazuje ci orientacyjnie kiedy bedzie owu, kiedy mozna zrobic badania a kiedy test www.eltern.de/schwangerschaft_geburt/schwanger_werden/fruchtbarkeitskalender.html wiadomo że nie jest niezawodne ale zawsze coś ;-P więc don't worry moze to nawet lepiej nie wiedzieć dokładnie bo ja sie zaraz stresuje i potem figa z makiem...choc oczywiscie podziwiam Was wszystkie kobietki, które mierzycie tempkę i zazdrosze Wam, że jesteście w tym konsekwentne, bo u mnie zazwyczaj kończy się na postanowieniach... Ciepłe promyki na ten pochmurny dzień (przynajmniej w Poznaniu tak jest, wiec zasypiam na biurku..) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 :) 16.02.06, 16:47 Czesc ! Wlasnie wrocilam z rekrutacji przyjeli mnie do Geanta w K-cach a wiec teraz juz nie bede obijania sie tak jak na stazu;/no coz troche sie popracuje wezmie od nich macierzynski i wychowawczy hehe. A ze stazu nic by nie bylo. Teraz tylko musze ksiazeczke sanepidu zalatwic. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 coś się ruszyło... 16.02.06, 20:07 No nareszcie! juz mysłałm, że tu same martwe dusze są obecne. Z tą świetną cerą to jest tak, że zwykle w 20 dc ja już swieciłam "diodami" przed-okresowymi. A teraz cisza... nic. Normalnie szokujace! A że zimą przytyłam (się obżerałam) to inna sparwa. Ja raczej nie należę do szczupłych lasek, ale teraz to w ogóle jak smoczyca wygladam. Obiecałam sobie, ze jak nie zajdę w ciąże, a snieg w końcu stopnieje - to wezmę się za siebie. Jakieś ćwiczenia (których szczerze nie znoszę) czy coś... Znając siebie, to raczej to "coś". Czyli głodówa - bo ja, rozumiecie, skaczę ze skrajności w skrajność. Jak coś robię to na maxa. Oczywiście taka filozofia życiowa mnie gubi... Dziś po pracy pobiegłam do sklepu coś sobiekupić - jutro mam jakąś słuzbową galę, czy inny raut, wiec wypadałoby wygladac jak człowiek (raczej jak kobieta) i... nic. W sensie odłożyłam sobie 2 ciuszki w H&M, ale tak w ogóle to nic nie ma! Jakieś same gó..ane szmatki wiszą - to nie wina sklepu, tylko tej mody. Od paru lat w ogóle mi się mało co podoba - a dziewczyny to sie wszystkie tak samo ubierają - 9 na 10 w oficerkach i rybaczkach. Jak kilka chodziło tak ubranych, to fajnie wygladało, ale jak cała Warszawa tak wygląda, to naprawdę mozna zwymiotować takim strojem. A ja kiecke mam, tylko góry brakuje. I sama nie wiem. Trochę sie wściekłam, bo wiecie jak to jest, jak kobitka "nie ma co na siebie włożyć". Dobra, dobra już kończę bo coś sie płodna literacko na wieczór zrobiłam - obym taka płodna te pare dni temu była.... hihi Buźka. Grecia. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 coś się ruszyło... 17.02.06, 07:05 Hejka "Dobra, dobra już kończę bo coś sie płodna literacko na wieczór zrobiłam - obym taka płodna te pare dni temu była.... hihi" hehe fajne zdanie ale sie usmialam no chcialabym zeby ktoras z naszych Folikowek napisala "jestem w ciaży" zycze powodzenia. Foliczek wlasnie łyknęlam udanego piatku P.S. "klasyk" może sie nam przedstawisz skad jestes, jak masz na imię bo chciałabym na liscie uzupełnic Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: coś się ruszyło... 17.02.06, 09:04 no nareszcie piatek!!! napisz Greta jak bylo na tym raucie i nie przesadzj z alkoholem, lepiej uważac!trzymam kciuki Witam nowe folikówki pozdrawiam folikowo Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: coś się ruszyło... 17.02.06, 09:55 witajcie! bardzo dziekuję wam za wsparcie. u mnie bez zmian. okresu brak. jutro najdalej kupuję test, no chyba, że dziś mi się uda. także dam wam znać co i jak. tylko tak sobie myślę, że trochę trochę chyba fisiuję dziś rano było mi tak jakoś dziwnie. mąż w każdym razie mocno trzyma kciuki aby była to fasolka, ja wolałabym przyszły miesiąc i trochę jednak oczekuję @.... zobaczymy. gretka, koniecznie napisz jak się udała imprezka. a co do zakupów, to dziewczyny polecam kappahl'a! teraz przy wstąpieniu do ich klubu (co wiąże się z wypełnieniem ankiety i otzrmaniem karty klubowej) przy piwerwszych zakupach otrzymujecie 20% rabatu, bez względu na to czy towar jest przeceniony czy nie. ja wczoraj kupiłam mojemu synkowi extra dresik przeceniony z 89 na 29zł, a przy kasie zapłaciłam niecałe 24zł! jakbym wiedziała wzięłabym coś jeszcze )) dobra, wracam do pracy. dobrze, że dziś piątek! ściskam was mocno! ps. nad morze wróciła zima... Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: są dwie:) 17.02.06, 10:20 Zrobiłam dziś testy i są dwie kreskiMam nadzieję,że to nie iluzja Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: są dwie:) 17.02.06, 10:25 demika! cudownie! GRATULACJE!!!!!!!!!!! no to jesteś pierwszą folikówką w ciąży! napisz mi kiedy miałaś ostatnią @ i na kiedy wypada ci termin. ściskam mocno, dbaj o siebie i fasolkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: są dwie:) 17.02.06, 10:28 wow Demika zazdroszcze że hej i GRATULACJE OCZYWIŚCIE!!!! Kordulko - niech będzie jak ma być dla was najlepiej! Trzymam za to kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: są dwie:) 17.02.06, 12:26 To cudownie!!!Gratuluje serdecznie!!To moze od teraz ruszy lawina zafasolkowanych kobietek?Oby tak bylo.Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: są dwie:) 17.02.06, 13:17 Demiko! Wspaniale! Gratuluję! Trzynajcie sie oboje!! Napisze co i jak z tym raucikiem, ale to jest tak - że dziś jeden, a jutro drugi (tak praca ) A pić raczej nie bede, bo nawet mnie nie ciągnie a poza tym ja tam "biznes idę robić", wiec przyjemnosciuą to mało ma wspólnego. Dzięki Kordulko za radę co do Kaphall. Trzynacie się i do przyszłego tygodnia! Oczywiscie folik łuknięty - a kawy nadal mi sie nie chce.... Buziole Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 są dwie:) 17.02.06, 13:33 Czesc Dominika !!! Gratuluje mam nadzieje ze teraz coraz częsciej będziemy czytać takie posty Udanego weekendu zycze wszystkim, pamiętajcie o foliczku Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: są dwie:) 17.02.06, 15:23 gratulacje!! czyżby Bocian przylecial do naszego wątku??jak tak to super!!podeslij go nam trzymajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: są dwie:) 17.02.06, 15:40 Dominiko (imienniczko) - GRATULACJE!!! Pierwsza folikówka zafasolkowana, zobaczycie że teraz bedzie nas coraz wiecej, tzn sukcesywnie tak jak sie staramy hihih A wiec powodzenia wszystkim! Dominika Odpowiedz Link Zgłoś