misia9944 Wielka Sobota :) 15.04.06, 14:39 Witam! Ojj widze, ze dzis nikogo nie ma , pewno pieczecie ciasta ,a niektore wyjechaly. No coż nie zaszkodzi jak dam Wam po buziaku !!! Mykam paa Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Wielka Sobota :) 15.04.06, 19:08 Witam... tak wpadłam na chwilkę... Tak misiu... ja dzis piekłam ciasteczka półfrancuskie i takie tam inne, włącznie z myciem auta.... Dla wszytskich Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa... Papatki )) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wielka Sobota :) 15.04.06, 19:16 No!!! A wiec zgadłam ze pieczecie Ja nie umie ale sie jeszcze naucze, tak tak... Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Witam świątecznie :-) 17.04.06, 16:31 Witam Dziewczywki, Dołaczma sie do najleszych życzeń dla wszystkich. Wiem, wiem długo mnie nie było ale ja naprawdę obiecał sobie, że nie będę sie juz nakrecać, a niestety forum temu sprzyja. jednakze bardzo mi Was brakuje, dlatego jestem Monjan - 3mam kciuki - kochana, moze to TO własnie!! Raz jescze mocno całuję i obiecuję sie częściej odzywać. Cmoki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka i po Świętach... 18.04.06, 08:55 Witajcie, widzę że jestem pierwsza po świątecznej przerwie. mam nadzieję, że jetseście wypoczęte i cieszące się wiosną. a Smingus był mokry? Wczoraj wracając z Wielkanocnych wyjazdó widziałam całę mnóstwo bocianów; na gniazdach i łąkach! to musi coś oznaczać! miłego tygodnia!)) Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: i po Świętach... 18.04.06, 09:09 ja tez witam i melduje sie poswiatecznie folik byl-chyba na zapas... bo w Sobote przyszla @@ i za fasolki nici tym razem...((((((((( ale przynajmniej moglam sie napic w świeta z wujkami i ciociami, ktore podejrzliwym zwrokiem mnie lustrowaly i pytaly" a kiedy wy?????" echhh taki life!!! wiec ja teraz czekam na owu Marta te bociany mnie nastraja pozytywnie!!!niech przyleca!! a ktora bedzie tetsowac??? buziaki Dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: i po Świętach... 18.04.06, 09:48 I ja witam po świątecznie. Ja też czekam na owu,trochę sie boję próbować w tym miesiącu , bo to pierwszy miesiąc po odstawieniu tabletek anty,ale mój ginekolog twierdzi ,ze Cilest ma bardzo małe stężenie hormonów i można już w pierwszym cyklu(podobno duże prawdopodobieństwo zajścia). Na wszelki wypadek folik biorę już od miesiąca. Pozdrawiam wszystkich całuski MARCEL Zapraszam na forum Czterolatki Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Do Monjan 18.04.06, 09:49 Monjan powodzenia w nastepnym cyklu, a objawow zadnych swiadczacych pozytywnie nie miałaś?? Robiłaś może wczesniej test?? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Do Monjan 18.04.06, 11:40 dzieki za wsparcie test robilam w 9dpo-moze za wczesnie ale wykazal 1 kreske, wiec sie nei nasawialam z "objawow" bol jajnika, takie kłucie poza tym sikanie (ale duzo pije) i spanie(ale spioch ze mnie nieziemski) poza tym w tej miesiaczce brak bólu podbrzusza, jest dziwnie "nieboląca" ale to chyba dobrze? nie mam złudzeń-czekam 11 dni an nastepna owu i przystepuje do pracy powodzenia Tobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: i po Świętach... 18.04.06, 09:48 Hejka, no BOCIANKI musza "coś" oznaczac Ja w nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: i po Świętach...Ehhh 18.04.06, 15:41 Witam Was serdecznie... Czekałam na świeta chyba bardzo bardzo, bo dziś tuż po nich bylam u lekarza, bo coś nie tak u mnie z tarczycą. Co się okazało.... Niby wynik w porządku, ale mam guza na tarczycy. Lekarka skierowała mnie na USG... udało mi się wybłagac babke w rejestracji na 27.04 !!!! Powiedziałam jej prawdę..., że chodzi o ciążę i tego guza... i wcisneła mnie w jakąś lukę. Kochna pani Pani endokrynolog powiedziała, że gdy tylko juz się uda , to będę ją regularnie odwiedzać, gdyż na guzie moga podczas ciąży robić się nacieki... I tak znów czekam na następne badania... Folik był Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: i po Świętach...Ehhh 18.04.06, 22:12 No to bardzo ładnie ze strony tej Pani Dobra tak jak Ja hehe. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: i po Świętach... 18.04.06, 09:49 Witam też poświątecznie, chyba bardziej zmęczona niż przed świętami obżarstwo było o tak ... nawet o foliku z tego wszystkiego zapomniałam ale dziś to nadrobię Moniko monjan głowa do góry, nowy cykl nowe szanse moj wykresik podskoczyl troche do gory program oznaczyl owu, mozesz luknąc, ciekawe czy dobrze ? tylko ze prztyulanek nie bylo w ogole, maz zapracowany Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: i po Świętach... 18.04.06, 11:43 wykres wyglada w porzadku mials owu na pewno, kiedy to sie okaze za 2 tygodnie czy wiesz jak długa masz 2 faze??? bo owu moglabyc 25dc(jak zaznaczyl) al mogla byc tez wczesniej 22-23dc, tyle ze wtedy nei zaznaczylas sluzu wiec program wyznaczyl owu an postawie danchy jakei mial czekaja cie wiec długie 2 tygonie! powodzenia Aga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: i po Świętach... 18.04.06, 12:22 dzięki, żebym to ja wiedziała jak długą mam drugą fazę to byłabym happy, ale niestety to moje pierwsze mierzenie więc nie wiem nic, dzięki Moniczko, mam nadzieje ze ta faza nie będzie za długa, tak bym chciała zeby te moje cykle się wreszcie skróciły, tak mam dużo czekania Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: i po Świętach... 18.04.06, 12:50 nie martw sie! druga faza jest stała ok 14dni(plus/minus 2 dni) ja mam 15 dni wiec niedługo wszystko sie wyjasni!! Ty czekasz na testowanie ja na owu-mam miec za 11dni Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: i po Świętach... 18.04.06, 12:54 no tak to niedługo ruszasz pełną parą to trzymam kciuki, powodzonka i miłego wieczorku Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasb Re: i po Świętach... 18.04.06, 14:39 Witajcie! Święta minęły, pora się wziąć do pracy! Na szczęście do pracy idę dopiero jutro, więc mam jeszcze dzień laby... Jestem szcęśliwa, bo w końcu mój organizm wrócił do normy, po miesiacu od poronienia przyszła @. Teraz to piaty dzień cyklu... Stąd moja radość! Folik łykam, a jakże. Zastanawiam się, czy probować zajść w ciążę, bardzo tego pragnę i fizycznie, i psychicznie... Może któraś z Was miała podobne oświadczenia i chciałaby się nimi ze mną podzielić. Jesli tak, czekam na kontakt! Dziękuję i barzo ciepło pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hevik Re: i po Świętach... 18.04.06, 15:12 Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie ! Przed świętami rozpoczęłam przygotowania do wielkiego wydarzenia w naszym życiu ! Zaopatrzyłam się w witaminki , obiecuję ( sobie i swojemu mężczyźnie ) "mniejszy alkoholizm " i chciałabym stracić trochę kilogramów przed ciążą , planujemy rozpocząć starania od lipca /sierpnia , już nie mogę się doczekać P.S. czy możecie polecić witaminki dla mężczyzny ? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do hevik 18.04.06, 22:18 WITAM ! Co do Witaminek dla mezczyzn - to moze jakas inna forumowiczka sie wypowie , bo ja nie wiem jakie sa zalecane dla mezczyzn. Moj łyka Folik i pije (bo lubi) te rozne tabletki rozpuszczalne (Rutokal C)itp. Hmm chcesz dołaczyc do Naszej listy ?? ?? Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do op.wawa (Paulina) 18.04.06, 22:26 Paulina co słychać ? Jak tam starania? Zyjesz?? Buziok! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 :)) 18.04.06, 22:35 Byłam dziś u gina, bo martwią mnie bardzo długie cykle. Niestety lekarz mnie wcale nie pocieszył Pokazałam mu mój wykresik tempek i powiedział, że on nie widzi tutaj drugiej fazy ani jajeczkowania i ze powinnam zacząć łykać znowu luteinke na wywołanie miesiączki buuu zaproponował też wymrażanie nadzerki. Nalegałam, więc na jakieś badanka, bo nie wiem czy jajeczkowanie było czy nie i jutro zrobić mam progesteron po czym stwierdzi w piątek czy było jajeczkowanie- jak nie to luteinka, jak było to cierpliwie czekam na @ lub dzidzie Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: :)) 18.04.06, 22:36 www.fertilityfriend.com/home/12d660 to mój wykresik, może któraś się wypowie co o tym myśli Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: :)) 19.04.06, 06:19 "@ lub dzidzie " wybieram dzidzie Powodzenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hevik Re: Do hevik 21.04.06, 22:25 misia9944 napisała: > WITAM ! Co do Witaminek dla mezczyzn - to moze jakas inna forumowiczka sie > wypowie , bo ja nie wiem jakie sa zalecane dla mezczyzn. Moj łyka Folik i > pije (bo lubi) te rozne tabletki rozpuszczalne (Rutokal C)itp. > Hmm chcesz dołaczyc do Naszej listy ?? ?? > Pozdrawiamy. Chętnie dopiszę się do listy : przygotowania Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re:Sobota:)imieniny kota:) 22.04.06, 08:57 Witam.Dawno mnie tu nie było.I proszę jestem od razu pierwsza Robię dziś wypad na zakupy.Czas zaopatrzyć się w większe ciuchy Mam też usg.Zobaczymy czy z dzidzią wszystko ok i ile urosła Dziewczyny-mam problem.Mam już przestać łykać folik.Więc czy nadal mogę to czasami skrobnąć?? Pozdrawiam wiosennie Miłego weckendu D Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do demika 22.04.06, 10:40 Witamy!!!!!!! Co to za pytanie, zaraz bede krzyczec!!! To jest oczywiste ze masz tu do Nas zagladac i sie oddzywac, bo my tesknimy!!! Daj znac ile dzidzia urosla A znasz płeć ? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 My Folikówki :) 18.04.06, 22:21 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od maja bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - starania od kwietnia eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - starania od maja krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - starania od maja martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań fika2 - Magda - Wrocław jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
fika2 My Folikówki :) 20.04.06, 07:23 witam serdecznie, widze że poświętach zakopałyście sie w swoichech sprawunkach, ale juz niedługo długie wolne i wiosenne. pozdrawiam, pamiętajcie o wypoczynku, a ja jutro mam dostać @, jeszcze się łudze, a mąż mówi mi że jak nędę w ciaży to poczuję to i rozwiewa moje nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Środa 19.04.06, 09:14 Witam wszystkie folikówki nowy dzien nam nastał wieczorem zobaczymy czy pomyslny Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Środa 19.04.06, 09:30 gorące pozdrowienia, nareszcie widać powoli słoneczko, może wreszcie będzie ciepło folik już łykam Buziaki Aga Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Środa 19.04.06, 10:15 Folik łyknięty, krewka oddana po 14 będą wyniki ale chyba jutro dopiero pójde po nie. Boję się, że moje nadzieje są złudne i jajeczkowania faktycznie nie było buuu Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Środa 19.04.06, 10:31 nadya dlaczego nie bylo?? moze bylo? nie zamrtwiaj sie, czekaj na wyniki witam srodowo fajniez e sroda to znaczy ze tydzien juz z gorki!folik byl, umowilam sie do gina na za tydz i tez bede go molestowac na badania buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Środa 19.04.06, 10:38 Pokazałam wykresik tempek lekarzowi i powiedział, że on nie widzi tutaj drugiej fazy Ja się uparłam i powiedziałam, że owulacja możliwe ze dopiero co była jakieś 5 dni temu, on chciał mi wcisnąć znowu luteinke i zrobić wymrażanie, ale ja oczywiście jak osiołek brne dalej i stwierdził, że jak chce mieć pewność to mam zbadać progesteron i z wynikami iść do niego i on po tym stwierdzi czy było jajeczkowanie czy też nie to mój wykresik ff potwierdza, że owulacja była (mimo, że wydzielina nie była typowo płodna). www.fertilityfriend.com/home/12d660 Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Środa 19.04.06, 18:28 Witajcie Dziewczynki I ja melduję się poświątecznie. Foliku jeszcze nie łyknęłam, ale za to w czasie świąt jadłam tyle sałateczek i rybeczek, że myślę, że mam zapas w organizmieJak wiecie byłam na święta u rodziców. Ale rozmowy, tej o której wcdześniej Wam wspominałam, nie podjęłam. Nie było okazji, Kochane. Bo tak - w sobotę trwały przygotowania jedzonka, a w niedzielę przy stoloe jakoś tak nie składało się, by powiedzieć,że mamy problem - staramy się ponad rok i nie mamy dzidzi, być może nigdy nie dane nam będzie jej mieć. Moja mama strasznie się wszystkijm przejmuje. Jest bardzo wrażliwa (mam to po nioej, niestety) i jak coś złego się wydarzy, ona to potem strasznie przeżywa, płacze, ma migreny, więc...wolałam jej tego nie mówić. Rodzice o nic nie pytali, toteż i my tematu dzieci nie podejmowaliśmy... A w poniedziałek trzymałam do chrztu mojego pierwszego chrześniaka. Taki fajny, grzeczny chłopczyk! Piękna uroczystość, aż mi się oczy spociły w trakcie jak zobaczyłam dzieciaczki w bieli i ich rodziny i jak ksiądz im główli polewał....Piękne to były święta! A dziś już szłam do pracy, roboty mam mnóstwo, nawetr do domu trochę jej przyniosłam... A poza tym u mnie 25 d.c. Objawów ciąży - stan 0, objawów przedmiesiączkowych - też 0. Czekam....Jeśli do poniedziałku @ się nie zjawi (oby!) zatestuję. Monjan - powodzenia w tym cyklu. Szkoda, że jednak @ się zjawiła, ale dobrze, że już w środę, to rzeczywiście mogłaś bez wyrzutów pić kawkę i delektować się winkiem... Kasiu z Kołobrzegu - dobrze, że trafiłaś na taką miłą panią doktor. Dokładnie za tydzień masz wizytę - zdaj nam relację. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK i zaczniesz starania w maju Nadya - oglądałam Twój wykresik, wydaje mi się, że owulacja była. Obyś otrzymała pozytywne wyniki progesteronu. Powiem Ci, że moja "najnowsza" pani ginekolog ( z kliniki niepłodności) to w ogóle moich wykresów oglądać nie chciała (choć były łądne), machnęła ręką, że wykresy nie są miarodajne. Chcąc sprawdzić czy na pewno jest owulacja, najlepiej monitorować cykl usg, wtedy widać czy jest pęcherzyk, czy rośnie i czy pęka...A luteinkę też zażywam od tego cyklu. Lekarka mi ją zapisała po owulacji, by wzmocnić II fazę cyklu. Pozdrawiam wszystkie Folikóweczki. Stęskniłam się za Wami przez Święta - pa Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Środa 19.04.06, 18:30 Przepraszam Monjan - powinno być w sobotę, a nie w środę. Chyba za długi post napisałam, dlatego z błędami. Sorki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Środa 19.04.06, 19:52 Czesc mycha.76 no to widze ze sie zdrowo odzywialas (bardzo dobrze) No, mysle ze kiedys bedzie bardziej odpowiednia pora, zeby powiedziec na spokojnie rodzicom (bo chyba przy swietach to nie za dobry temat ) ok trzymam kciuki za osóbki testujace w najblizszym czasie. Ja juz chce maj Odpowiedz Link Zgłoś
fika2 Re: Środa 20.04.06, 07:25 ocho nie zauważyłam, że trzeba obócić następną stronę w zapiskach, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fika2 Re: Środa 20.04.06, 07:40 Mycha, widzisz nic na siłę, tak jak mówiłam, ale wiesz nie stresuj się tym, że Im nie powiedziałaś, na pewno będzie okazja i sama się stworzy, i przejdzie łagodnie bez nerwów, trzymam kciuki. Ja ojcu oststnio wspomniałam, że chyba czas się postaraćo dziecko, ale on sie do mnie nie wtrąca, przyjał normalniea bardziej pytał o ślub kościelny. a jutro mam dostać @. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan czwartek 20.04.06, 09:17 witam drogie panie, w koncu po swietach! fajnie Monika-Mycha ze juz jestes, trzymam kciuki, zeby teraz sie udalo!!! my starania mamy zaplanowane na weekend majowy-mamy wesele kolezanki, wiec beda to troche szalone a wy co robicie na weekend majowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: czwartek 20.04.06, 10:04 wczoraj byłam nieprzyzwoicie zapracowana więc się nie odzywałam... więc nadrabiam odliczam dni, dzis 23dc... ale staram sie byc dzielna i obiecuje sobie ze nie bede testowac przed czasem. a dlugi weekend zalezy od wyniku. Jezeli nic nie wyszlo to tradycyjnie jedziemyz przyjaciolmi na rajd rowerowy - w tym roku Kotlinia Jeleniogorska i Bory Dolnoslaskie, dosc ambitna trasa. A jezeli sie udalo (Oby!oby!) to jakos relaksowo spedzimy z mezem ten czas, ale zeby nei zapeszyc zadnych alternatywnych planow jeszcze nie robimy. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: czwartek 20.04.06, 13:20 Ja będę remontować więc o żadnym wyjeżdzie nie może być mowy, ale co tam jakoś się nie przejmuję, może na działkę pojedziemy u mnie 30 dc, ciekawe jak długi będzie Folik łykam i pozdrawiam, trzymajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 weekend majowy :) 20.04.06, 13:59 My chyba tradycyjnie pojedziemy w Bieszczady a dokładnie do Polańczyka.Połazimy po lesie, troszke poodpoczywamy nad jeziorkiem, zapalimy grilka mam nadzieję, że pogoda dopisze Folik oczywiście już rozpuszcza się w brzuszku.Mam wyniki badań progesteronu wg mnie jajeczkowanie było ale troszke niski wynik jak na faze lutealną nic z tego nie kumam mam 1,04 ng/mol a faza lutealna jest od 1,5-20 ng/mol natomiast faza owulacyjna 0,25-6,22ng/mol.Także nie wiem co o tym myśleć.Złapałam doła, odechciało mi się iść na wykłady i chyba porobie coś u teściowej w ogrodzie, żeby zapomnieć...Piersi nadal pełne, obrzmiałe i podbrzusze boli Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do MoNjAn (MoNiKa) 20.04.06, 19:45 Ojj widze, że weekend majowy bedzie piękny oby OWOCNY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Środa 20.04.06, 16:46 Witam. Wczoraj w ogóle odpuściłam sobie komputer, bo nie było czasu Moniko (mycha.76) z zapartym tchem czytałam Twój post. Faktycznie o takich sprawach nie rozmawia sie w pospiechu. Wierze, że uda sie Wam szybciej zafasolkowac, niż porozmawiac o tym z rodzicami. Czego z całego serca życzę. Twoja mama, jak chyba każda mama bardzo przezywa wszystko , co z nami związane. Ja ok. 4 tygodni temu miałam usuwane znamiona i dawane do badania histopatologicznego. Mąż miał słuzbę, więc na zabieg (150 km) pojechałam z rodzicami. A pojechałam tylko do "obejrzenia". Pani chirurg onkolog... od razu zadecydowała o robiemu zabiegu. Miałam 10 min. aby sie zdecydować... Pobiegłam do rodziców, cała się trzesłam ze strachu. Mama jak to kobietka... ale mój ojciec "trząsł" sie razem z nami. To oni pomogli mi podjąc decyzję. (Tata z rozkojarzenia aż kluczyki zatrzasnął w aucie - potrzebna była pomoc specjalistów) To wszytsko z nerwów. Potem było oczekiwanie na telefon od pani onkolog... najdłuższy tydzień w moim życiu, tak mi sie wtedy zdawało. Dzięki Bogu zmiany okazały się nie złosliwe. Ale nikt o tej całej sprawie nie wie. Przezyłam taki stres, że około tygodnia zołądek odmawiał mi całkowitego posłuszeństwa. Do tego okazało się, że miałam uczulenie na szwy i w pospiechu były ściagane, bo rany sie nie goiły. Tata był tak przejety, że bał sie mnie o cokolwiek pytać. Tacy są właśnie nasi rodzice. My tez tacy bedziemy.... Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Środa 20.04.06, 17:44 Czesc, nie wiem nawet jak zaczac, ale chcialabym Wam napisac, ze dzis dalam wypowiedzenie w pracy (od 2 tygodni pracowalam w Leader Price)nie wytrzymalam juz tam. Jeszcze wczoraj taka laska (co juz tam pracuje 2 lata) okradła mi kasetke! Mialam juz tego dosc, tego ukrywania niesprawiedliwosci itd. Ku mojemu zaskoczeniu poszli na "porozumienie stron"! A ja jestem szczesliwa, ze nigdy wiecej nie bede tam pracowac. Naprawde nie chce tu opisywac tego, co przezylam przez te 2 tygodnie, ale to jest straszne co sie dzieje w tych marketach ! Kochaniutkie Trzymajcie sie. Powodzenia zycze TESTUJACYM Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Do misi 20.04.06, 18:55 Misiu, współczuję, że musiałaś przez to przejść. Naprawdę niby słyszy się, jakie warunki pracy panują w marketach, ale póki człowiek nie pogada z kimś, kto tam pracował to do końca sobie tego nie uświadamia...Moja teściowa pracuje w prywatnym markecie i często opowiada o pracy, a ja - za każdym razem dziwię się, że jeszcze się nie zwolniła i podziwiam, że znosi tę pracę. Ale z 2 str. nie ma wyjścia, kobiecie po 50 stce trudno znaleźć pracę. Ty jesteś młodziutka Misia, więc dobrze zrobiłaś. Po co pracować w takim stresie i takich warunkach. Jejku, że człowiek człowiekowi wilkiem, no dajcie spokój do czego to dochodzi - zamiast pomagać sobie ludzie się okradają! Oburza mnie coś takiego! Misia, nie masz czego żałować! Dobrze, że złożyłaś wypowiedzenie teraz, bo im człowiek się dłużej zasiedzi w pracy, tym później trudniej odważyć się na taką zmianę. Trzymaj się, głowa do góry i życzę Ci znalezienia dobrej pracy, ale najpierw ty chyba zafasolkowania, bo pamiętam, że w maju zaczynasz starania A stresująca praca, wierz starszej koleżance, jest wrogiem starań! Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do MONIKI 20.04.06, 19:36 Dziękuję Ci Moniczko za te słowa. Wiesz teraz takie okropne czasy ze polak-polaka okrada mi sie to w glowie nie miesci ;/ Jak tylko wydaja mi dokumenty (świadectwo pracy),to pojde do innej pracy a mam propozycje. I tam naszczescie nie bede robila z pieniedzmi (nigdy juz nie chce!!!) A staranka no, no zaczynam w maju huraaa okres powinnam miec 30 kwietnia i po nim... juz sie doczekac nie moge Buziokiiii A gdzie mamusiamartusi?? Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Środa 20.04.06, 18:43 Kasiu,bardzo poruszyła mnie Twoja historia i dziękuję Ci, że podzieliłaś się nią z nami. Przeżyłaś koszmar - chyba dopiero w takich chwilach uświadamiamy sobie, jak ważne jest życie, zdrowie...Takie momenty są też próbą dla nas i naszych bliskich... Masz wspaniałych rodziców, pewnie o tym wiesz, ale tak to jest, że niby o tym wiemy, ale czasem zapominamy i dopiero gdy zdarzają się takie sytuacje, przekonujemy się, jak ważni dal siebie jesteśmy.... Moje słowa są nieskładne, ale jeszcze raz Ci dziękuję za taką otwartość i szczerość. Dobrze, że jest już po wszystkim i wszystko dobrze się skończyło...Ale tego, co Ty musiałaś przeżyć w oczekiwaniu na wyniki, to nawet nie jestem sobie w stanie uświadomić - mogę tylko bardzo Ci współczuć, Kasiu, że musiałaś prze to przechodzić....Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Czwartek 20.04.06, 19:08 Dzień dobry Dziewczynki Jak się dorwałam do klawiatury, to piszę i piszę...Pozdrawiam Was wszystkie Folikówki. Ja dziś jestem umęczona. Byłam z moją klasą na wycieczce, a po wycieczkach zwykle jestem bardziej zmordowana niż po zwykłych lekcjach w klasie. Dziś mam 26 dc i nadal 0 jazkichkolwiek objawów ani w stronę @ ani tym bardziej ciąży...A nawet bardziej na @, bo rano wyskoczył mi przyszcz na brodzie, co mnie zresztą bardzo zdenerwowało z samego rana...Mój mężulko najmilszy jutro ma imieniny - tak cudownie byłoby mu dać w prezencie teścik z 2 kreseczkami, ale jutro 27 dc więc nie mam po co testować - za wcześnie, a po co się strsować.... Dziewczyny, ale macie fajne plany na majówkę, aż się rozmarzyłam czytając o Bieszczadach i Kotlinie Jeleniogórskiej... Na weselu Monjan też bym chętnie się pobawiłaMy na majówkę wybieramy się do teściów do Koszalina. Pojedziemy też pewnie nad morze do Mielna i Unieścia - też się cieszę na tę perspektywę. Aga, a Ty się remontem nie przejmuj, bo owszem oznacza to kupę roboty, ale potem miło się mieszka w ładnym mieszkanku Martajotka, zachowaj spokój i ćwicz cierpliwość - jeszcze nie testuj Pozdrawiam gorąco, folikówki pogoda robi się coraz ładniejsza, bociany już są, więc proszę mi się tu nie dołować (Nadya), tylko być dobrej myśli. I odzywać się do nas często na forum! Pa - Monia Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Czwartek 20.04.06, 19:15 No to i ja Wam powiem, że od lat.... nigdzie z mężem nie bylismy Głównie z powodu pracy. Teraz niespodziewanie wybieramy sie do Bronisławowa (koło Kutna) na zlot VW Polo )) Będzie to nasz długo oczekiwany wspólny wyjazd. Mama zgodziła się zaopiekowac naszym psiurkiem Owczarkiem Niemieckim i bardzo jej jesteśmy wdzieczni, za to serduszko , bo dzieki temu możemy tam pojechać i odsapnąć od Kołobrzegu. Całusy dla Was - Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Czwartek 20.04.06, 19:26 To wspaniale, że wam się trafiła okazja wyjazdu. Czasem trzeba zmienić klimat nawet jeśli jest się w najpiękniejszym z miastNa pewno będzie fajnie!Wielu wrażeń! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 ślad znikł 20.04.06, 21:43 Gosi (mamusiamartusi)juz chyba nigdy nie poczytam bo na forum Rówieśnicy (****PAŹDZIERNIK_2006****)juz nie idzie wejsc. A tylko tam, czytalam sobie co u Niej słychać. Chyba ze Gosieńka jest tak zapracowana. W kazdym razie pozdrawiam Ją, Martusie i Dzidziusia w brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Prawie weekend 21.04.06, 08:31 O! Chyba jestem dziś pierwsza! I już nawet pośniadanku z folikiem w brzuszkuZbieram się do pracy. Pogoda za oknem pochmurna, nie chciało się wstać, wieć może i Wy folikóweczki jeszcze śpicie, a może już pracujecie jak mróweczki Odzywajcie się jak najczęściej Miłego dnia i całego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Prawie weekend 21.04.06, 08:41 Hej nareszcie piatek, u mnie bardzo ladnie słoneczko świeci az zal siedzieć w pracy. Dziś 25 dc objawów @ brak ciąży podobnie hmmm szkoda ze nie jestem jasnowidzem często ubolewam ze nie mam takich zdolności, a może to i dobrze, bo przewidywać dobre wiadomośi jest ok, ale ze zlymi.... fatalnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Prawie weekend 21.04.06, 09:00 Witam "Folikówki" dziś już w troche lepszym nastroju mimo, że konsultacje z lekarzem przejde telefonicznie tj wyniki zaniose a on mi później powie jaka jest jego opinia, bo ide dziś pilnować 3,5 letniego maluszka Z tak dużymi chłopcami nie miałam jeszcze do czynienia, więc będzie nowe doświadczenie Tempka jest na wysokim poziomie już 7 dzień i mam nadzieję, że już nie spadnie Pozdrawiam. Aha podziwiam, że i tak wytrzymałaś tam aż dwa tygodnie-ja nigdy nie zdecydowałabym się iść do supermarketu pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Prawie weekend 21.04.06, 10:04 oj jak fajnie ze juz weekend!!! tak sie ciesze!!!i juz niedługo weselicho hej!!! pobawimy sie!!hej! Misia i tak ci gratuluje, ze tak tam długo wytrzymalas!!mam nadz ze nei wszytskie markety sa takie!powodzenia w szukaniu pracy! Kasia trzymaj sie dzielnie, jestesmy z Tobą, dobrze ze masz wsparcie! ja sobie wczoraj kupilam w aptece syrop Guajazyl na poprawe sluzu, oraz falvit, folik nadal łykam oj weekend majowy bedzie milutki-tak tak Misia)) buzka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 monjan 21.04.06, 13:18 heheh... ma być milutki. Kochane Jesteście, nawet sobie nie wyobrazacie ile wsparcia dajecie Dziękuje za wszystko! Przede wszystkim za to, że Jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Prawie weekend 21.04.06, 13:15 Czesc Aneta, no ja w tym momencie to tez siebie podziwiam, ale gdyby mnie tam nie bylo to bym nie uwierzyła ze tak jest w supermarketach ;/ Sprobowalam i teraz wiem i juz takiego błędu nie popelnie! Trzymam kciuki za ta tempke Cmok. Zycze udanego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Prawie weekend 21.04.06, 15:18 Gratulacje misia!!Bardzo dobrze zrobilas!Dobrze,ze zdecydowalas od razu.Ja mam problem z praca od trzech lat.Ucze w szkole i coraz czesciej mam ochote powiedziec -dosc-, ale ciagle sie obawiam co bedzie dalej.Dwa lata pracowalam na pol etatu, obecnie mam etat, a od wrzesnia znow bede miec pol.Wiecie-coraz mniej dzieci.Juz sama nie wiem co robic.Wyobrazcie sobie-dostane z 500 zl, 150 nydaje na dojazdy, wiec zostanie mi 350.To jakas paranoja.A ile nerwow, stresow...Czasami jestem totalnie wykonczona psychicznie, a do tego jeszcze wpadam w jakas nerwice.Zastanawiam sie powaznie czy sie nie zwolnic.Same powiedzcie czy ma sens taka praca?Tak bardzo lubilam dzieci, a teraz mam wrazenie, ze to male potwory(O gimnazjalistach nie wspomne.Chcialabym bardzo miec swoje malenstwo, ale jestem przerazona patrzac co z niektorychmalenstw powyrastalo.To co sie dzieje obecnie w szkolach to tragedia.Nie uwierzylabym, gdybym nie widziala roznych rzeczy na wlasne oczy.Nie wiem jeszcze co zrobie.Wiem tylko, ze mam serdecznie dosc tej pracy. MYCHA, Ty tez pracujesz wszkole-nie wiesz przypadkiem ile trzeba przepracowac by nie zwracac zasilku na zagospodarowanie?Bo z tego co wiem to 3 lata, ale jako kontraktowy czy to sie liczy ze stazem(czyli ze stazem 4)? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do agnieszkamonikaz 21.04.06, 17:13 Powiem tak - powaznie sie zastanow bo za taka kase jak ja bym sie miala "denerwowac" to dziękuje! No, a teraz te dzieci coraz gorsze . Niestety taka prawda. Rozmawialam z byla moja nauczycielka z podstawowki to ona powiedziala "Angelika glowa mala, co sie w tej szkole dzieje"(i nie tylko w tej) pyskują, piją i wszystko. Mi sie to w glowie nie miesci kiedys ta szkola byla najlepsza (za moich czasow), a teraz rece opadaja.Az strach sie bac! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Do AgnieszkiMoniki 21.04.06, 19:45 Hej Rozumiem o czym piszesz. Praca w szkole to nieustanny stres. Dla mnie głównym źródłem stresu są dzieci, ale i rodzice, którzy czasami są bardzo roszczeniowi i nie przyjmują do wiadomości, że ich dziecko źle się zachowało.Uważają, że wszystkiemu winny jest nauczyciel. Praca w szkole to trochę loteria, zależy jaka klasa ci się trafi w danym roku. Ja mam teraz cudowną wymarzoną wprost klasę i świetnych rodziców. Praca z nimi to przyjemność. Ale 2 lata temu pracowałam w koszmarnej klasie. Tam nie dało się prowadzić zajęć. Dzieciaki biły się, skakały po ławkach, nic nie skutkowało, rodzice codziennie przycjhodzili z pretensjami. A ja chodziłam do pracy z modlitwą na ustach, byle przetrwać i byle żadne drugiemu nie zrobiło krzywdy. Miałam straszny kryzys i wtedy chciałam się zwolnić. Ale gdy poszłam do dyrki, ta mnie pocieszała, doskonale rozumiała ciężką sytuację i nie pozwoliła mi się zwolnić. Wspierała mnie. Jakoś przetrwałam tamten koszmarny rok. Nie żałuję, że zostałam. To co wtedy przeżyłam mnie wzmocniło. No i doczekałam się super klasy, co utwierdziło mnie w przekonaniu, że w szkole może być fajnie i praca w niej może być przyjemna i satysfakcjonująca. Nie wiem, co Ci radzić Kochana. Jeśli czujesz, że masz dość i masz coś innego na oku (tak jak Misia), to może warto spróbować tego nowego. Bo rzeczywiście pensja marna, a stresu od groma! Powodzenia! A co do tego zasiłku , to wydaje mi się, że trzeba przepracować 3 lata (staż też się liczy). MOnia Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Do misi, mychy, renne 23.04.06, 23:03 Dziekuje dziewczyny za slowa wsparcia.Renne ja tez ucze wszkole i doskonale wiem, o czym piszesz.Wlasnie podjelam decyzje, ze skladam wymowienie-no...na 99%.Foliczek w brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Gratuluję! 24.04.06, 17:53 Agnieszamonika! Gratuluję odważnej decyzji. To chyba Misia nas tą odwagą zaraża! Powodzenia! Obyś znalazła pracę satysfakcjonującą Cię pod każdym względem! Daj znać, jak coś będzie się kroić... Bo teraz do czerwca to pewnie jeszcze popracujesz w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Prawie weekend 21.04.06, 10:18 w POznaniu słoneczko świeci. Mam nadzieję, że tak będzie przez cały weekend, bo mamy plany rowerowo-wycieczkowe. Też jestem myślami z wszystkimi dzielnymi Folikówkami, które maja problemy zdrowotne , w pracy itp. U mnie objawów ciązy brak, ale nei dopatruję się też objawów na @. Jednak tych całych nerwów oczekiwania mam juz dość... ściskam przedweekendowo!) Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Prawie weekend 21.04.06, 11:07 hej Folikówki ! No na szczęście większość z nas pracuje po to żeby żyć a nie odwrotnie (np jak mój szef żyje żeby pracować DUPEK!) także Misia dobrze że zrezygnowałaś tak szybko napewno znajdziesz coś lepszego Bawcie się dobrze w weekend bo wygląda na to że pogoda nam dopisze, dużo swieżego powietrza i słonka i od razu lepsze samopoczucie Folik łykam i do pracy zmyakm Oj niech ten piątek się już skończy ... Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Prawie weekend 21.04.06, 15:35 hej Dziewczynki! ja mam jeszcze pół godziny i zaczynam weekend! Życzę wszytskim bardzo słoneczego i relaksującego tego weekendu... m Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 buuu :( ale sobie narobilam 21.04.06, 15:44 Byłam dziś u tego maluszka no i musiałam go dźwignąć dwa razy i ... byłam w wc podtarłam się i jest krew buuu Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: buuu :( ale sobie narobilam 21.04.06, 17:14 A z czego ta krew ???? Okres czy cos innego??? Daj znac bo sie martwie ! Przytulam Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: buuu :( ale sobie narobilam 21.04.06, 18:39 nadya22.... No własnie.... Pisz co się stało, bo ja się trochę przeraziłam... i nie tylko ja misia tez !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: buuu :( ale sobie narobilam 21.04.06, 19:50 Mnie się wydaje, że miałaś na myśli @? Daj szybko znać, bo się martwimy! Ja też czekam na @ - mam 27dc i 0 objawów w jakąkolwiek stronę. Staram się nie nakręcać i już psychicznie nastawiać na @, ale gdzieś tam na dnie serca zawsze jest nadzieja, że może jednak tym razem modlitwy zostały wysłuchane...Ale jak przyjdzie @, popłaczę chętnie z Tobą. I to będzie już 14 płacz po 14 nieudanych staraniach... Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: buuu :( ale sobie narobilam 21.04.06, 20:48 No była żywa krew taka miesiączkowa niedużo ale jednak tempka na to nie wskazywała, że mam dostać okres buuu a teraz jak się podcierałam to tylko wydzielinka zabarwiona na kremowy brąz!Nie wiem co mam zrobić ze sobą boję się, że jak była fasolka to sama się prosiłam o to żeby ją stracić- przecież głupia wiedziałam, że nie moge dźwigać!!!Ale jak inaczej ściągnać dziecko z huśtawki Dziś był 7 dzień wyższych tempek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: buuu :( ale sobie narobilam 22.04.06, 09:16 Hmm, no innego sposobu nie znam na sciagniecie dziecka z huśtawki Daj znac co tam slychac u Ciebie! Trzymaj sie! Folik łyknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: buuu :( ale sobie narobilam 22.04.06, 11:02 Folik łyknięty dziś tempka jeszcze wyższa o 0,3 niż normalnie plamień narazie nie widać, ale piersi opadły troche Pewnie będzie @. No i głowa mi pęka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 22.04.06, 09:34 niestety nie udalo nam sie zajsc w ciaze to juz 11 m-ac starn wchodze w 12...Jest mi smutno;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Renne 22.04.06, 10:41 Witaj Nie smuć się Renne,to nic nie zmieni...Ja Cię doskonale rozumiem, mam to samo co miesiąc - 13 cykli nieudanych, a dziś mam 28 dzień 14 cyklu i strasznie się boję. Ja od tego cyklu zaczęłam monitoring, a gdy dostanę i teraz @ mam zrobić badania hormonów. Zdecydowaliśmy się na szukanie pomocy u specjalistów. Wszędzie piszą , że statystyczna para do zajścia w ciążę potrzebuje ok. roku. My tak właśnie rokczekaliśmy, a potem postanowiliśmy się zbadać. Nie wiem, czy Wy mieliście jakieś badania, ale może warto spróbować. A testów owulacyjnych używałaś? Nie łam się, będziemy jeszcze kiedyś obie mamamiBuziaki - rozweselaki!!! Monika Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 do Mycha.76 22.04.06, 15:18 Dzięki Monia za wsparcie...widze ze jestesmy z tego samego rocznika 76 stosowalam juz testy itp badan przeszlismy wiele wg dnich lekarze sa zadowolenie z naszych wynikow badan mowia ze sa OKI nie wiem moze stres mnie je- ucze w szkole ...Czekam na wakacje i wyjezdzamy na urlop W GORY ...Czasami nie mam juz sily na nic nawet na modlitwe,ale tak to jest Ci co chca nie maja dzieci,a inni nie dbaja o siebie i bez problemu"(sorrki za wyrażenie-mnoża sie jak kroliki")Pozdrawiam wraz z promieniami slonca Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: do Renne. 22.04.06, 18:47 Hej Renne Nie tylko jesteśmy z tego samego rocznika, ale też chatrakter pracy mamy podobny Ja też pracuję w szkole. Uczę dzieci w młodszych klasach podtawówki (kształcenie zintegrowane). Też czekam na wakacje. Choć na poprzedenie też czekałam i liczyłam, że to wtedy się uda. Nawet pojechaliśmy z mężem śaldami Jana Pawła II i modliliśmy się o dzieciątko w Wadowicach i 15 sierpnia na mszy pielgrzymów na Jasnej Górze. Mało tegp, kochana - byliśmy też w Betlejem i Jerozolimie modlić się o dziecko. I na razie nic, niestety! Ciesz się, że macie z męzem dobre wyniki. Wygląda na to ,że psychika i stres płatają Wam figle. Myślę, że już niedługo będziecie rodzicami, czego Wam szczerze życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Dominiki :) 22.04.06, 10:43 hehe nie wiem jak to zrobilas ale jestes na samej gorze z ta "Sobotaimieniny kota" hmm naszego watku Wszystkiego Naj dla Kociaka! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Piękne Slonecko :) 22.04.06, 10:48 Hejka, ale u mnie pięknie swieci slonko az chce sie zyc! Dzis ide na ogrodek do tesciow i bedzie moj od dawna wyczekiwany grill o tak o tak. Radosna Angelika Buzioki dla Was, szczegolny dzis dla mycha.76 Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Chmurki na niebie :) 22.04.06, 11:34 Hej! Misia, ale Ci dobrze Słoneczko widzę odwiedziłao dziś Śląsk i do Warszay już ma za daleko. W stolicy pochmurnie, szaro, zimno i na deszcz...Ale może lepiej , że słonko przyszło do Was, bo macie w planach grill, a bez słonka byłoby smutniej Ja na grilla i ogródkowqanie i tak dziś nie mam szans, więc mogą być chmury Dziś lecę za preszentem urodzinowym dla kumpelki, a jutro idę do niej w gości. Wczoraj się załamałam Dziewczyny! Zrobiłam męzowi smaczną kolacyjkę imieninową. Wiecie :stół pięknie nakryty, świece płoną. Sałatka nicejska w lodóweczce, deserek kawowy również...W piekarniku czeka łosoś z zeminiaczkami, cukinią, pieczarkami, pomidorami...Ja ładnie ubrana, a mężula nie ma. W końcu o 19 gdy już byłam głodna jak wilk zadzwoniłam do niego, a on mi na to, że jest w pracy i ma jeszcze mnóstwo pilnej roboty i żebym nie czekała. Więc zjadłam rybkę samotnie przy stole, potem deserek, poczytałam trochę i poszłam spać. Mój solenizant wrócił z pracy o 23 i też samotnie zjadł kolację, otworzył prezent...)))Życie, nie? Miłej soboty, szczególnie Tobie Angelika - prześlij nam wirtualnie kawałek grillowanego mięska A co robią inne Folikówki? Dlaczego się nie meldują? Czyżby jeszcze spały? Wsawać Spiochy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Chmurki na niebie :) 22.04.06, 14:37 A to mąż zapracowany, pewno poniej zalował jak zobaczyl taki stół no coz i tak bywa, pewno zrobisz powtorke za pare dni i bedzie bardzoo interesujaco No gdyby tylko szło Wam podarowac kawalek kielbaski albo czegos to z mila chęcią Ok uciekam hura. Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: sobota:) 22.04.06, 14:47 Dzidzia ma 75,6mmOlbrzymDrapało się po nosku i wogóle jest śliczneNa płeć jeszcze za wcześnie(dopiero 13 tydzień i 4 dzień) Własnie się dowiedziałam,że nasi przyjaciele też będą mieli dzidziusiaStarali się ponad 16 miesięcy aż się w końcu udałoTak więc dziewczyny nie wątpcie i nie załamujcie się tymi staraniami.Każdej napewno się uda Ściskam Was słonecznie i wiosennie Dominika(wielbicielka kotów) Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: sobota:) 22.04.06, 15:19 No proszę jaki fajny wątek dla mnie Witajcie dziewczyny, chyba zacznę brać folik w takim razie, bo też planuję jak niektóre z Was starania dopiero w sierpniu Karmię jeszcze piersią mojego synka i zupełnie nie wiem jak go odstawić, bo jest prawdziwym cyckoholikiem No a tak poza tym bardzo bym chciała teraz córeczkę i już nie mozemy się z moim mężczyzną doczekać starań Czy może któraś z Was chce zaplanować płeć? Mój gin uważa, że to głupota my jednak spróbujemy może się uda? Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do: juleg 22.04.06, 20:55 No to jak fajny watek to zapraszamy. Jak chcesz dołączyc do naszej listy to daj znac Ja nie mam jeszcze dziecka (starania zaczynam za niecale 2 tyg) ale chyba chcialabym pierwsza coreczke choc cos mi sie wydaje, ze bedzie chlopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: Do: juleg 22.04.06, 21:16 No pewnie, że chcę Jestem z warszawy i mam synka Tulka (1.5) No a zaczynamy starania w sierpniu i nie mogę się doczekac, może tu z Wami czas szybciej zleci Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: sobota:) 22.04.06, 20:51 Ojej ładnie rośnie malenstwo, duzo zdrowka dla WAS pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Lista Folikówek 22.04.06, 21:03 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od maja bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - starania od maja krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - starania od maja martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań fika2 - Magda - Wrocław jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do fika2 22.04.06, 21:05 Magda, od kiedy zaczynasz starania ?? Chcialabym uzupelnic na liscie Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.bo Ponowne powitanie! 23.04.06, 13:30 Witam serdecznie! Długo mnie tu nie było,ledwie jestem w stanie "ogarnąć" wątek, tak się rozrósł, i dobrze. Gratuluję tym, które przeszły w stan "konkretnego oczekiwania". U mnie wszystko bez zmian. Foliczek łykam, falvit może trochę mniej skrupulatnie. Jednak przyznam Wam się szczerze,że obawiam się o wszystko na zapas Czy uda nam się wreszcie i czy wszystko okaże się w dobrym porządku. Może jestem podatna na to co się dzieje w otoczeniu - maleństwo mojej koleżanki urodziło się w pełni zdrowe, a teraz powstają jakieś opóżnienia w rozwoju wywołane nie do końca wiadomo jaką chorobą Krótko i bezczelnie mówiąc oczekuje na wsparcie Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Ponowne powitanie! 23.04.06, 14:17 Hejka Madzia, witamy zaraz bede krzyczec za dlugie nie oddzywanie sie hehe a Ty juz zaczelas starania z tego co wiem? czy jednak zaprzestalas? daj znac pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Słoneczko świeci, bocian przynosi dzieci :) 23.04.06, 14:38 Na podkarpaciu piękna pogoda, cieplutko, ptaszki ćwierkają, aż chce się żyć Teść ma dziś imieninki, więc czeka nas imprezka( wolałabym iść na spacerek). Wczoraj wzieliśmy na długi spacerek(7km)naszego psiaka(wilczurek), troszke się zmachaliśmy, ale za to jak przyjemnie się spało Po powrocie ja od razu wpakowałam się pod kołderke (ok 21) a mój luby zrobił nam kolacyjke do łóżeczka, przyniósł wszystko na tacy położył mi na kolankach i obsłużył jak księżniczke ah co za wieczór A co do tych moich plamień to wymyśliłam sobie nową teorie, oczywiście na własne potrzeby, że skoro to było w 6 dniu wyższych tempek to może było to plamienie implantacyjne ??Szczególnie, że po tym od razu tempka skoczyła mi o jakieś 0,4 kreseczek i już drugi dzień się trzyma na wszelki wypadek jem luteinke(bo chyba zbyt niski mam progesteron).A folik oczywiście zaliczony Pozdrawiam wszystkie folikówki i miłego dzionka życze!! Odpowiedz Link Zgłoś
fika2 strania 23.04.06, 21:51 Witam Was dziewczyny serdecznie i pozdrawiam. Ja napawam się wiosną i słonkiem, i cieszę się z wiosny. Starania zaczęłam z początkiem kwietnia, no i właśnie 2 dni temu powinnam dostać @. zawsze dostawałam punktualnie. nie ma. zrobiłam już teścik ale nic nie wyszło. mąż "pociesza" że to przesilenie wiosenne. po jakim czasie można robić test? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: starania 24.04.06, 09:54 Ok, to zaraz dopisze do listy ze jestes w trakcie staran :0 No, no spozniajacy sie okres dobrze wrozy Ja bym sprobowala zatestowac w koncu juz jestes po terminie @. pozdrawiam, daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Poniedziałek 24.04.06, 08:40 I znow nowy tydzień pozdrawiam slonecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Ah ten poniedziałek ... 24.04.06, 08:42 witam dziewczyny, dziś chyba jako pierwsza, folik będzie po śniadanku, czas zabrać się do pracy, ale jak ja nie lubię poniedziałku u mnie dziś 35 dc i tak czekam kiedy się @ zjawi, strasznie długie te cykle, na razie tylko brzuszek coś pobolewa, wiec moze lada moment Ale wam nauczycielki ciężko, ja to bym chyba rady nie dała z takimi dzieciakami się użerać, teraz to się dużo słyszy co się w szkolach dzieje, dzieciaki za bardzo rozpuszczone są moim zdaniem, a sama wiem jak to jest pracować w stresie niestety, a że umowa na stałe i pensja całkiem niezła to tak tu trwam.... Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: poniedziałek-jeszcze tylko 4 dni:) 24.04.06, 09:16 i zaczynam długi weckend))Już się nie mogę doczekać.Pogoda ma być marna ale towarzystwo na wyjeździe doborowe więc ulewy nie straszne Pozdrawiam słonecznie Folik był(jeszcze)i te wstrętne,duże witaminy też Wczoraj ściełam włosy i wyglądam teraz jak 16-tka D Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Ah ten poniedziałek ... 24.04.06, 10:32 witam Was poniedzialkowo!!! folik był a nawey guajazyl-kupilam podobno dobry na poprawe sluzu ale jaki niedobry!!!!maz sie ze mnei smieje, ze wariuje pijac syrop wykrztusny... ale mnie d...a boli! bylam wczoraj an rowerze po raz pierwszy po zimie, fajnie bylo, tylko teraz cierpie a dzis ide do gina -zobaczymy co powie aa w sobote juz wesele! bedzie zabawa ze hej!! i dostalismy nastepne zaproszenie!)suuperjak szalec to szalec! nadya cos ie dzieje??? kiedy jakies testowanie u was???buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Ah ten poniedziałek ... 24.04.06, 10:45 Czesc monjan, mnie za to nozki bola, bo bylam na spacerku w parku Chorzowskim ała dupka nawet tez mnie boli hehe tylko po czym Milego Dzionka zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 24.04.06, 09:19 No cześć No właśnie muszę foliowy kupić Chyba, że będę jeść dużo produktów z kwasem foliowym a w ogóle w drugiej ciązy chyba zrezygnuję z tabletek typu "materna" na rzecz zdrowej dietki... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 FoLiKóWkI 24.04.06, 09:55 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od maja bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - starania od maja krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - starania od maja martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Pauliny ! :) 24.04.06, 10:02 op.wawa Paulinko napisz prosze od kiedy zaczynasz starania ?? chcialabym uzupełnić na naszej liscie. thx! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Greta gdzie Jestes - Misiunia sie steskniła :) 24.04.06, 10:07 Daj znac co tam slychac Testowałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Greta gdzie Jestes - Misiunia sie steskniła 24.04.06, 12:26 Witam wszystkich po weekendowo. Folik oczywiście wzięty ,ale obawiam się ,ze w tym miesiącu na darmo . dziś powinnam mieć owulację,ale niestety robiłam testy owu i wyszło ,że jej nie ma. Mam nadzieję,że się przesuneła i jeszcze w tym cyklu będzie. Pozdrwawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Nie na temat ale mam pytanko. 24.04.06, 13:00 Wlasnie siedze i sie zastanawiam czy mam cos kupic mojemu facetowi i dac mu w dniu Naszego slubu ? Robilyscie jakies prezenty swoim partnera? jak tak to moze podpowiecie cosik? Z gory dziękuje i sorki ze pytam nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Nie na temat ale mam pytanko. 24.04.06, 16:40 Witaj Misia. Powiem szczerze, że my sobie żadnych prezentów ślubnych nie robiliśmy. Hmmm, nawet nie pomysleliśmy o tym. ALE.... Cudownym prezentem na pewno będzie noc poślubna.... Wczoraj oglądałam naszą kasetę z wesela (we wrześniu minie 5 lat :0)i z checią bym sie pobawiła, ale ale... czekamy na zaproszenie do męża kuzyna... tez na wrzesień... No to wszystko przede mną Folik był i... od dziś moje mężusio tez je folik. Nic nie mówił, tylko do obiadku sobie łyknął. Tak więc folik był x 2 Pozdrowionka.. Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Nie na temat ale mam pytanko. 24.04.06, 17:48 Hej Dziewczynki I ja się melduję w poniedziałek.Tydzień mam pracowity, że hej, ale niec to w długi weekend wypocznę. Ale fajniście spędziłyście weekend!Zdrowo i sportowo,bo na powietrzu. Brawo! Dlatego tak na forum cicho było.... Misia, my z moim mężulkiem też sobie prezentów nie dawaliśmy. Tyle było załatwiania, że nawet nie byłoby czasu i głowy na to. Dla nas najpiękniejszym przezentem była podróż poślubna. Jako że ślubowaliśmy w sierpniu, to ja miałam wakacje, ślubny wziął 2 tyg urlopu i już w czasie poprawin, po obiadku, gdnaliśmy na pociąg do Bratysławy, a stamtąd lecieliśmy do Chorwacji. Cudne wakacje! Jest album , masa wspomnień...Jęśli macie okazję wyjechać w podróż poślubną, nie wahajcie się ani chwili. Kochane, u mnie dziś trochę smutno...Nos mi się zwiesza na kwintę i złoszczę się na włąsne ciało, które wcale nie chce mnie słuchać, no! Domyślacie się o co chodzi, prawda! No właśnie! Dziś 30 d.c. @ jeszcze nie przyszła, choć co chwilę sprawdzam, ale rano zrobiłam test ciążowy i niestety 1 kreska jak malowana i ani widu, ani słychu choćby najmniejszego śladu drugiej. Tak więc nadal nie zaciążyłam. 14 miesiąc starań - znowu nieudany! I jak mam się nie wkurzać na swoje ciało, moje drogie, no jak? Ale mimo tego zawodu strasznego - uśmiecham się do Was wszystkich (też witam Nowe MIłe Kobietki!) i pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Tempka spadła dziś, więc w tym miesiącu nici :( 24.04.06, 18:35 No niestety rano bardzo się rozczarowałam, bo tempka mi spadła z 36,7 na 36,1 Także narazie moge sobie pomarzyć o dzidzi!Gin miał racje owulacji pewnie nie było Tylko dlaczego ta tempka tak ładnie skoczyła?? Dziś byłam u swojego malucha(podopiecznego). Dużo czasu spędziliśmy na polku, bo taka ładna pogoda Udało mi się nawet go dziś nie podnosić- wybierałam niższe huśtawki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Nie na temat ale mam pytanko. 24.04.06, 18:55 No wlasnie noc hehe No moj facet tez łyka Folik juz 3 miesiac Trzymajcie sie, rowniez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 24.04.06, 21:01 Widzę, ze pisują tu tylko dziewczyny na bierząco starające się zatem trzymam kciuki za Was i powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Wtorek 25.04.06, 08:09 Cześć dziewczyny jak wasze samopoczucie, bo moje kiepskie nie wytrzymałam i zatestowalam wczoraj w 28 dc i nic ehhh czekam na @ w zasadzie to nie czekam ale planowo ma przyjsc w piatek zobaczymy Milego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Wtorek 25.04.06, 08:54 I ja się melduję! Folik łyknięty. Ja zatestowałam dziś w 23 dniu cyklu.Niestety nic nie wykazało. Czy mogę mić jeszcze nadzieję? Czuję się fatalnie, od niedzieli spędzam po pół godz. w WC, a do tego chce mi się strasznie spać. Pozdrawiam i trzymam za was kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wtorek 25.04.06, 09:03 kostka25 - Czesc. A nie za wczesnie zatestowalas?(23dc) No zreszta zalezy od tego ile Twoje cykle trwaja. Nadzieja zawsze jest, dokąd sie @ nie pojawi. Powodzenia! P.S. zaraz zmienie na liscie ze Jesteś starającą sie Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Folikówki. 25.04.06, 09:05 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od maja bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - starania od maja martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wtorek 25.04.06, 08:55 Czesc Aniu. Ja tez cos tak dziwnie sie dzis czuje, chyba dlatego ze deszcz leje hmm szkoda, taki ponury dzien. Z drugiej strony czekam na 30 kwietnia bo wtedy mam dostac okres (szczerze mowiac chcialabym zeby w tym miesiacu przyszedl wczesniej )a po okresie zaczynamy starania. Juz sie nie umie doczekac. Nie mam co ze soba zrobic! Jeszcze teraz dziennie chodze do tego leader szajsu, bo oni mi musza wydac moje swiadectwo pracy no i oddac dokumenty, a oni zwlekaja! No i tak siedze w tym domku, odliczam dni hehe. Buziaczki dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Wtorek 25.04.06, 09:03 hej, u mnie samopoczucie kiepskie... no ale jak tu być w dobrym nastroju skoro przyszła @@... nie dość,że w ogóle się pojawiła niechciana to jeszcze przez nią kiepska noc... jedyne pocieszenie, że bez obaw mogę w długii weekend pedałować na rowerze te kilkadziesiąt kilometrów dziennie! pozdrowionka dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Wtorek 25.04.06, 09:10 czesc dziewczyny!! widze ze pełnia nadciaga a z nią niedobre miesiączki... szkoda... ja wczoraj bylma u gina i zaczymnam sie stresowac brakiem ciazy... folik był, kawa zzaraz cisnienie spada-idzie deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: Wtorek 25.04.06, 09:16 witajcie jestem tu nowa ale folik łyknięty staranka w maju drugi cykl.....pozdrawiam was bardzo serdecznie na majówke robimy wypad w okolice krakowa...buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Wtorek 25.04.06, 09:48 Witam. Folik łykniety,kawa wypita.Pozdrawiam wszystkich słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do rena78 25.04.06, 10:11 Witamy wsrod Nas, napisz jak masz na imie i skad jestes Odpowiedz Link Zgłoś
fika2 witam 25.04.06, 11:27 nasze grono sie powieksza, jak widzę. tez będę w okolicach Krakowa na długi weekend. a tak w ogóle to zjawiła się @. buuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Wtorek 25.04.06, 12:02 hej dziewczynki u mnie 35 dc, zazdroszczę wam takich krótkich cyklików ostatnio w 35dc @ już była, teraz nie ma oznak żadnych też, testów nie robię, spokojnie sobie poczekam chociaż nie widzi mi się, pewnie @ przyjdzie Sciskam was bardzo mocno i trzymam kciuki za kolejne cykle starań Aga Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Wtorek 25.04.06, 12:44 Hej Aga, no rzeczywiście masz długie cykle. Gdy się nie starasz o dziecko to fajnie, ale w przypadku starań to pewnie się dłuży niemiłosiernie... ale trzymam kciuki by choć do Ciebie w tym cyklu @ nie przyszła! pa Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Wtorek 25.04.06, 16:57 Nie rozumie mojego organizmu dziś mam znowu wysoką tempke36,5 przy normie drugiej fazy 36,3. Wczoraj mierzyłam tempke i była niska(tyle, że mierzona 2 godziny wcześniej niż zazwyczaj i 3 minutki krócej )Może dlatego taka niska była(36,1) hm @ nie ma narazie.Folik tradycyjnie łyknięty. Zapowiada się na deszcz, już grzmi Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Wtorek 25.04.06, 18:07 Witam... U nas natomiast cały dzień pikne słońce Już powoli zaczynamy przygotowania do weekendu majowego... Folik był... Jeszcze po drodze w czwartek USG guza tarczycy i.... wolne... - od soboty - Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Wtorek 25.04.06, 19:25 Dziewczyny, ale my zgrane jesteśmy! Nawet jak @ przychodzi, to prawie jednakowo do wszystkichU mnie 31 dc. @ jeszcze nie doszła, ale pewnie dziś w nocy mnie odwiedzi i nie da spokoju lub jutro. Tylko KOchane do kogo przylecą w końcu te bociany? Czy też hurtem do nas wszystkich jednocześnie? Super by było, nie? U mnie urwanie głowy w pracy do weekendu. Robie apel z moją klasą - mnóstwo przygotowań, prób, dekoracji...Z @ nie będzie łatwiej, ale przeżyję Z Wami mi radośnie. Buziaki dla wszystkich od Monisi Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do mycha.76 25.04.06, 21:36 Czesc. No wlasnie gdzie te Bocianki?? napewno cos dla nas szykuja ale kiedy? Moze, moze hurtem juz niebawem? Pozdrawiam. P.S. A ten apel z okazji 3 maja? Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Wieczorem... 25.04.06, 21:59 Zgadłaś MisiuDomyślna jesteś. Bocianki nadlatujcie! Pamiętam jaka radość była, gdy zaciążyły Demika i Kordula...)) A teraz jaoś długo nie ma radosnych wieści, tylko do wszystkich ostatnio @ przychodzi...Do mnie też niech już przyjdzie i niech zacznę nowy cykl, bo już mnie drażni to latanie do łazienki i sprawdzanie. Dobrej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wieczorem... 25.04.06, 22:23 A jak Angelika domyslna hehe Nie no niedawno bylam w liceum i sama robilam rozne takie "przedstawienia" troche mi w łebku zostało (chociaz to) hehe. Trzymajcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Wtorek 02.05.06, 08:53 witajcie moje drogie ...za oknem pochmurne niebo...,zaraz koniec weekendu i do pracy trzeba isc...Od kilkunastu dni nie lykam foliku...nie chce mi sie nic robic...czekam z niecierpliwoscia na wakacje...Wyjazd w gory Milego dnia moje drogie Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Wtorek 02.05.06, 09:46 Cześć dziewczynki u nas pogoda niestety się popsuła Na szczęście mogłam poleniuchować sobie troszke dłużej i dopiero wstałam Zastanawiam się czy w tym miesiącu mocno przykładać się do mierzenia tempek i oglądania śluziku czy dać na luz i co będzie to będzie W sumie narazie jeszcze moge, bo nie czuje presji, że już chciałabym dzidzie w tym miesiącu choć serduszko się do tego rwie!! Poza tym mój luby nie chce, żebym szła do ślubu z dużym brzuszkiem - najwyżej 4 miesiąc, bo sukienke już mam i trzeba byłoby zmieniać, a on wie, że ta bardzo mi się podoba Narazie od dziś mam zacząć brać ten okropny bromergon, mam nadzieję, że po nim wszystko się unormuje Trzymajcie się cieplutko papa Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Środa 26.04.06, 09:02 Hura jestem pierwsza. Piękna pogoda, az chce sie zyc folik łyknięty. P.S.wczoraj jezdzilam za suknia ślubna, ale nic nie wybralam, dzis rowniez jade na poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Środa 26.04.06, 09:14 Witajcie dziewczynki, dzis również piekny dzień i czekanie na @ przyjdzie czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Środa 26.04.06, 09:43 Dziś u nas też piękny dzionek Folik łyknięty.Dziś tempka dalej wysoka <mysli> Pozdrawiam cieplutko ciumaski Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Środa 26.04.06, 11:04 cześć ! Oj to czekanie, ja też czekam na @, 36 dc dziś ciekawe czy to organizm świruje po tych tabsach czy może jednak było coś z tych staranek ?? Martuś (martajotka) no właśnie się staramy i dłuży się bardzo, z cyklu na cykl mam coraz dłuższe Monisia (mycha76) niech wszystko pojdzie po twojej myśli na apelu Coś chyba dziewczynki poczuły wiosnę i na dobre szykują się do majowego weekendu, bo pościków mało Monjan Moniko co tam u Ciebie?? Staranka pewnie już tuż tuż widzisz ty już kolejne a ja ciągle brnę w tym samym cyklu (tempka wysoka, ale kiedy ona spada przed @ czy w ten sam dzien kiedy jest @ czy w następny po @ ??) Pozdrawiam was wszystkie słonecznie Aga Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Środa 26.04.06, 11:37 Hej, obyś nie tym razem nie doczekała! naprawdę moco trzymam kciuki! ktoś musi wszak przełamać tę @@ passę!! mnie tymczszem brzuch boli, w związku z czym w o ogóle nie mogę się skupić na pracy. Ech, a na zewnątrz takie piekne słonczko, marzy mi się spacer... Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: Środa 26.04.06, 12:04 witajcie folik łyknięty ,tescik zrobiony...pozytywny....przesyłam pozytywne myśli i fluidki łapcie je))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Do rena 26.04.06, 12:12 lapie , lapie Gratulacje szcesliwych 9 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Do rena 26.04.06, 13:03 ja też gratuluję )) spokojnych 9 miesięcy życzę Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do rena 26.04.06, 17:46 I ja sie przyłączam do gratulacji ))) Tak miło, że w końcu przyleciał bocian !!!! Mam nadzieję, że zawoła kolegów )) Pozdrowionka Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Do rena 26.04.06, 20:22 Gratuluje Teraz uważaj na siebie, dużo się uśmiechaj i zdrowo jedz Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Środa 26.04.06, 13:11 Cudownie! Gratulacje Rena! duuuuuuużo dobrego dla Ciebi i Fasolki) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Środa 26.04.06, 18:00 Gratuluje Serdecznie Super Zaraz dopisze na liscie a powiesz jak masz na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: Środa 27.04.06, 08:30 witaj misia9944 mam na imię renia mqam 28 lat to moja pierwsza fasolka, w drugim mies. starań dziękuję za miłe słowa jesteście super dziewczyny niech do was też lecą bociany.............. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 26.04.06, 13:17 Ja biorę od 4 dni. jestem mamą 5-letniego Jakuba i pdjeliśmy z męzem decyzję o rodzeństwie dla synka. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 26.04.06, 13:50 rena gratulacje!!! wreszcie pozytywne wiadomosci!!! Dorota witaj! napisz skad jestes, to cie Misia dolaczy do listy\ ech te apele, laz sie w oku kreci... my juz zaczynamy staranka i przygotowania do wesela i weekendu wiecie-kosmetyczka, solarium, pedicure, manicure, w sobote fryzjer jak szalec to szalec!!! zaraz zadzwonie do mojej kolezAnki-miala rodzic dzisiaj Agniesia wykresik ładny!!! czekaj cierpliwie buziaki dla was!! co sie dzieje z Greta????? folik byl Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 26.04.06, 13:59 no rzeczywiście Monika przygotowania na całego bawcie się tam dobrze i wyszalejcie, mnie się szykuje wesele w czerwcu wiec wtedy będę szalała, od czasu swojego ślubu nie byłam na żadnym i tak mi się tęskni bo miło teraz będzie z perspektywy czasu popatrzeć na innych Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 26.04.06, 17:49 Witajcie... Ostatnie dni w pracy lecą jak szalone... Tyle pracy... Teraz spokojnie odpoczywam w domku Folik był.... Pozdr Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 26.04.06, 18:02 No, no, no! To jednak był bocian! Gratuluję Rena i życzę wszystkego dobrego Tobie i dzieciątku, a za fluidki jestem bardzo wdzięczna i łapię! Przydadzą mi się na kolejny cykl, bo dziś - niestety - po 32 dniach przyszła @. Ale ja coś czuję, że tych bociajnów to więcej było, bo Nadya już tak długo czeka na @, a tu ciągle tempki ma wysokie, no i może u Agniesi "fasolka zapuszcza korzonki"? Misia, jak sukienki? Wypatrzyłaś coś dla siebie? Oj, pamiętam, że ja chodziłam, mierzyłam mnóstwo sukien i ciągle nie mogłam się zdecydować...Co brałam z sobą koleżanki do poradzenia się, to każda radziła coś innego...I w końcu w komisie z sukniami znalazłam tę jedyną - dla siebie, w której czułam się jak księżniczka. Ty też będziesz tak się czuła Misiu już wkrótce Monjan, widzę rozkwitasz przed weselem - i tak trzymaj! Baw się na całego, odstresuj i działaj, bo to chyba owulacja się zbliża...Kasia, a Ty, z tego co pamiętam, idsziesz jutro do lekarza. Oby wszystko było dobrze! Daj znać. Ja też jutro, kjeślki zdążę, idę do przychodni zrobić badania hormonów, a te się robi w 1 - 3 dc więc chciałabym zdążyć w tym miesiącu starań, bo już sama nie wiem co jest. Miałam monitoring w tym cyklu, pani dr dokładnie wyznaczyła nam dzień, w który mamy się starać, potem łykałam luteinkę i ...bejbusia nadal nie ma....Zamawiam bociana w tym cyklu dla nas wszystkich!!! Całusy - Monia Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 26.04.06, 22:26 Dziś zaczęłam plamić buu Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 27.04.06, 08:41 Witam dziewczynki, humorek u mnie taki sobie, tempka dziś spadła 36.6 wiec się spodziewam @ (także szkoda, bocian chyba przelatywał, widziałam,ale to pewnie do ktorej z was tym razem )) dziekuję że jesteście mam dziś zaległe imieniny w robocie i juz mam dosc, tak nie lubie tego mizdrzenia się szefa który i tak potem następnego dnia będzie darł się i marudził że ciągle coś źle, taka łacha z jego strony, dobrze chociaż że wspołpracownciy są OK pozdrawiam was dziewczynki i łykam folik Aga Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do monjan 26.04.06, 18:05 kurde za szybko enter Monjan a ktorego masz slub? Ja dzis wybralam sobie suknie slubna tylko musza mi uszyc nowa i skrocic troche ale sie ciesze hehe. Ja mam slub 19 sierpnia o godz 12:00 Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: do monjan 26.04.06, 20:27 Wydaje mi się, że Monjan idzie na wesele do znajomych(kuzynki czy kogoś innego) a nie na swoje Przynajmniej coś mi się kojarzy, że sprzedawała sukienke ślubną Za to ja biorą ślub 14.10.2006 na 15. A wyrobisz się ze wszystkim skoro ślub na tak wczesną godzine?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: do nadya22 26.04.06, 21:54 Wyrobie wyrobie. Dzis zamowilam sobie fryzjerke i pania od makijazu. Podjade pod salon na 8 rano i wszystko bedzie gotowe na czas Jeszcze ta fryzjerka o 11:20 ma mi przyjsc welon zalozyc No walsnie monjan juz chyba dawno mezatka pokickalo mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 do misia9944 26.04.06, 22:22 Oj to w dniu swojego ślubu będziesz na nogach od samego ranka Ja mam zamiar do 9 pospać Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: nadya22 27.04.06, 08:12 ja raczej nie poscpie bo bede sie stresowac, tak jak np przed matura. A ja mam na 8 czesanie a przede mna pani mloda na 5 rano takze ja mam fajnie hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: do monjan 27.04.06, 09:11 Nadya ma racje ja ju zamezna, od 18 czerwca ubieglego roku a teraz idziemy na wesele kolezanki ale fajnie takie przygotoowania!!ech..lezka sie w oku kreci sierpien piekny miesiac!!!mam wtedy urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do : dorota.m1976 26.04.06, 18:03 Witam Jak fajnie ze do Nas Przybyłaś Prosze napisz date urodzin Jakuba (spojrz na nasza liste -Folikowki) Pozdrawiam!!! Angelika Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Folikówki :) 26.04.06, 18:11 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub ......... elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od maja bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - starania od maja martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Folikówki :) w czwartek 27.04.06, 08:34 Oj dobrze że nas tyle jest. mogłoby jednka byc więcej zafasolkowanych! pozdriawiam w słoneczny czwartek Folki był oczywiście do śniadanka. Miłego dnia! m Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Folikówki :) w czwartek 27.04.06, 08:45 No mogłoby byc wiecej, ale musimy byc dobrej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Folikówki :) w czwartek 27.04.06, 08:54 A i ja witam w poranny czwartek Dzis wzięłam sobie dzień urlpou, gdyż na 10.30 mam na USG terczycy i tego guzka. Tak sie tym przejęłam, że dzis w nocy śniło mi się, że babka pobrała mi próbkę z guza i okazało sie, że kwalifikuje się na chemioterapię Zryczałam się ja nie wiem co we śnie ... Rano jak wstałam z psem na spacer, to miałam zapuchniete oczy... Rany, ale te nasze podświadomości są straszne..... U nas chmurzy sie.... Mąż wziął auto do pracy... więc czeka mnie wyprawa autobusem... z parasolką... Oby tylko nie padało w weekend majowy. Całuski Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Folikówki :) w czwartek 27.04.06, 09:13 biedactwo wpsolczuje chemii!! Kasiu bedzie dobrze!!trzymam kciiuki Nadya nie lam sie!!! a ja owszem czekam na owu-robie testy, mierze temp i przytulam sie z mezem no i latam po kosmetyczkach a co! folik byl-buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Folikówki :) w czwartek - oj...bońku... 27.04.06, 13:34 Witam. 3 godziny spedziłam w szpitalu. Najpierw USG, potem do lekarza na odczyt wyników. Co sie okazało. Faktycznie jest guz na tarczycy. Nie wiem, czy duzy czy mały 2,5 x 1,5 cm. I skierowanie na scyntografie tego guza, czy jest to zwykły gruczolak, czy cos poważniejszego. Oczwyiście musze jechać do Szczecina 150 km do Kliniki Medycyny Nuklearnej... Jeżeli okaże sie, że to coś powaznego, to biopsja od razu - trzeba robić. A jeżeli nie - to mama termin na 12.06. Powiem szczerze, że gdy stałam na przystanku i łzy same płyneły mi do oczu (teraz zresztą też). Tak bardzo bym chciała aby to nie było nic poważnego.... W przeciwnym przypadku musielibysmy odłożyć dzidzię na ... nie wiem kiedy Bo najprawdopodobniej czekałaby mnie operacja... Nie wiem... troche sie podłamałam.... Najpierw wizyta u onkologa, a teraz to..... guz... Dobre i to, że chociaż z sama tarczyca jest wszytsko powiedzmy ok. Oj skarby moje.... Trzymajcie mocno kciuki za jutrzejsze badania, aby to nie było nic powaznego i żebysmy zaczeli starania tak jak misia nas umieściła w grafiku Całuski Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Folikówki :) w czwartek - oj...bońku... 27.04.06, 13:41 KAśka! nie załamuj się. oczywiście każdy zabieg jest niesympatyczny i nieprzyjemny, ale bądź dobrej myśli, że żadnych złośliwości tam nie ma! jestem z Tobą m Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Folikówki :) w czwartek - oj...bońku... 27.04.06, 15:31 Kasiu, będzie dobrze, myśl pozytywnie bo to może bardzo pomóc, napewno Ci ciężko - ja to rozumiem, ale jesteśmy z Tobą, zobaczysz może nawet nie będziesz musiała odkładać tak upragmionych staranek Sciskam mocno Aga Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Kasi (krokodylka) 27.04.06, 16:34 Kasiu ja jestem dobrej mysli, Myszko trzymaj sie tam jutro mocniutko. Bede z Toba myslami. I bede z niecierpliwoscia czekala na jakas kolejna wiadomosc na forum. Obys nie musiala przelozyc staranek, bo ja sie tak cieszylam ze razem zaczynamy starania w MAJU !!! Caluje Misiaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: do Kasi (krokodylka) 27.04.06, 21:22 Kasiulka, nie załamuj się. Moje przeczucie też podpowiada, że będzie dobrze! Ale wyobrażam sobie, jak musi Ci być trudno i co czułaś jadąc na badania i po. Staraj się myśleć pozytywnie i nie denerwować się, bo stres tu nic nie pomoże a tylko -przeszkodzi. Pomyśl, że dobrze, że nie jesteś w tyej sytuacji sama, że masz wsparcie męża, rodziców, teściów no i nas, które myślimy o Tobie, mocno trzymamy kciuki i czekamy na kolejne (mocno wierząc, że optymistyczne) wieści od Ciebie! A ja dziś wieczorem i jutro obiecuję modlitwę w Twej intencji. I bezie dobrze. Kochana, powtarzaj sobie słowa naszego Papieża "Nie lękajcie się" i z odwagą krocz w tę sytuację. Musi być dobrze, Kasiu i będzie! Ale bardzo Ci współczuję, że musisz przez to przechodzić. I nawet nie myśl o sytuacji, że będzie pootrzeba przekładania starań! Przecież mamy w przyszłości we dwie spacerować po Kołobrzegu z wózeczkami, nie pamiętasz? Wirtualnie mocno, mocno Cię ściskam. Ale miałaś dziś trudny dzień, nie mam co! Ale po deszczu ZAWSZE przychodzi słońce! Monia Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Piątek 28.04.06, 08:47 Nareszcie piatek i wekend choć ja we wtorek jestem w pracy ale perspektywa 3 dni wolnych a pozniej jeszcze jednego jest obiecująca. Szkoda tylko ze zapowiadaja kiepska pogode, ale nic to najwazniejsze to miec gorace serce Kasia zycze wszystkie dobrego, napewno wszystko dobrze sie skonczy wierze w to mocno Caluski badz dzielna i usmiechni sie to pomaga zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Piątek 28.04.06, 08:52 oj tak piatek i czas zaczac starania!!choc staramy sie codziennieale teraz na powaznie bo zbliza sie owu-prawdopodobnie jutro! martwi mnie tylko to, ze nie bede mogla stwierdzic czy byla faktycznie, bo nie bede mogla mierzyc temp!!po weselu, nieprzespana noc, zla godz pomiaru i alkohol-nie ma sensu mierzyc jak nic! a moze wlasnie taki "szalony"cykl bedzie szczesliwy??? folik byl glowa boli jak dobrze ze juz niedługo i weekend....... Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Piątek 28.04.06, 09:37 a u mnie 1dc, brzuch rozbolał na całego, nie wiem jak tu w robocie wysiedzę, dobrze że weekend w perspektywie nareszcie znajdę trochę czasu żeby poczytać kochane nie wiem czy tu zajrzę w ten długi weekend, dlatego już teraz was pozdrawiam i życzę spokoju i zafasolkowań wszystkim starającym, Tobie monjan też bardzzzo mocccnnooo trzymam kciuki !!! Aga Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Piątek 28.04.06, 11:19 dzieki Aga!! nowy cykl nowa szansa!!! aa zapomnialam wam powiedziec-woczroaj moj kolezanka urodzila sliczna coreczke) witamy nowego czlowieka na swiecie!!nie moje, ale sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Piątek 28.04.06, 14:05 No w koncu Jestem, rano nie bylo internetu i cierpialam hehe (uzaleznienie!) Monjan, no tyle wolnego to działaj intensywnie :0 a ja bede czekala na @ i po niej tez bede dzialac UDANEGO WEEKENDU ZYCZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Piątek 28.04.06, 12:47 hej, strasznie dziś śpiący dzień... przynajmniej w POznaniu. Ziewam i ziewam w pracy. Ale wszystkim życzę wypoczynku, zabawy, udanych remontów, słoneczncyh wyjazdó i co tam która jeszcze będzie robić przez te najbliższe dni. Pamiętajcie o foliku! Monjan! pogratuluj koleżance córeczki trzymajcie się marta Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Piątek 28.04.06, 15:42 dzieki pogratukuje! i dzialac bedziemy intensywnie!! zegnam sie z Wami na tydzien, bo biore urlop!!! paa filk bede łykac i moze cos napisze jak sie dorwe do internetu no to paaa!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Piątek 28.04.06, 16:40 Witam serdecznie dziewczynki Dość, że jest @ to jeszcze zakwasy mam okropne, ale jak to się mówi nowy cykl nowa szansa U nas słoneczko świeci Folik łyknięty. Monjan życze Ci owocnych staranek i świetnej zabawy na weselu Pogratuluj koleżance córeczki, żeby dobrze i zdrowo się chowała Kasiu trzymam kciuki za Ciebie. Będzie dobrze, wierze w to gorąco!Ściskam mocno pamiętaj o nas w złych chwilach Życze dziewczyny udanego weekendu.Ja do dziecka ide dopiero w czwartek także czeka mnie dużo wolnych chwil!! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Piątek - kochane folikówki :) 28.04.06, 18:03 Witam Was serdecznie. Dopiero teraz piszę, gdyż do konca nie wiedziałam co i jak, i na dobrą sprawę tak na 100% bedę wiedziała dopiero gdzieś za 10 dni !!! Ale za chwię szczegóły... Po pierwsze chciałabym WAM bardzo podziekować za niesamowite wsparcie pschyiczne Czytając Wasze posty na prawdę było mi lżej na duchu... A sama myśl, że są ze mna tak wspaniałe kobietki... od razu człowiek czuje, że nie jest chory Samo badanie bezbolesne, no, poza tym, że do krwi wstrzyknęli mi kontrast w postaci jakiś radioizotopów - i o mało nie świeciłam w ciemności Potem widziałam TYLKO wynik scyntografii tarczycy, ale nic sie nie dowiedziałam, poza tym, iz jest to guzek ciepły - cokolwiek by to znaczyło. Nie wytrzymałam napięcia nerwowego i od razu po przyjeździe do domu zadzwoniłam do mojej Pani doktor... Powiedziałam, jej co widziałam na wydruku komputerowym... I ona powiedziała, że jeżeli jest tak, jak jej opisuję, to jest to wersja tego łagodniejszego guza... Teraz tylko musze czekac na wyniki i biopsję, i podejdę jeszcze do niej, aby sie upewnić... I OD RAZU WAS O TYM POINFORMUJE, czy nie myliłam się. Aagniesia, misiu9944, martajotka, adrasteaa, nadya22....(i przepraszam jesli kogos pomiełam ) To chyba Wasze pozytywne mysli wpłyneły na to, że wynik jest zadowalający... Dziekuję z całego serca Misiu... )) Zaczynamy starania razem !!!!!! W maju.... Tak bardzo sie cieszę !!!! Mycha76, aż mi sie łezka w oku zakręciła, gdy czytałam Twojego posta, szczególnie o tych spacerkach z wózakmi po Kołobrzegu... Modlitwa sie przydała.. Ja wieczorem prosiłam o wsparcie św. Tadeusza Judę - patrona spraw beznadziejnych o pomoc... TAK WIĘC... Chyba wspólne spacerki okażą się prawdziwe )) Monjan - z całego serca zyczę Ci owocnych starań, aby wypoczynek majowy pozytywanie wpłynął, na zasianie fasolki pod Twoim serduszkiem Kochane... życze Wam udanego weekendu majowego... Wracajcie wypoczete i pełne optymizmu na dalsze dni... Jak wiekszość czeakm na @, która ma nadejśc tuz po weekendzie i do dzieła... Wracam w poniedziałek wieczorkiem..., więc do "zobaczenia " Całuski dla Was - Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Piątek - kochane folikówki :) 28.04.06, 21:42 Witajcie Kochane Dziewczyny Oj jak mi się miło zrobiło, fgdy Was przeczytałam. Tyle dobrych miłych wieści tyle wspaniałych słów...Dobrze, że humorki przed długim weekendem Wam dopisują - nawet tym z @ Agniesi i Nadyi (kochane a już maiłąm nadzieję co do Was na ten miesiąc!). No nic będziemy się starać równo w maju! Tylko Monjan nas wyprzedza ciut Monjan, Ty się nie stresuj, że nie będziesz mierzyć tempek. Super! Wrzuć na luz w tym miesiącu, pełen spontan, zabawa, tańce, swawole i ...0 pomiarów tempki! Ja też to zarzuciłam od poprzedniego miesiąca i nawet tak mi lepiej I idź w ślady koleżanki, moja droga, tej od córeczki! Kasieńko, cudownie, że są dziś dobre wieści id Ciebie. Tak szczegółowo nam wszystko opisałaś. Widzę, też z nastroju Twojego posta, że chyba Twoje samopoczucie jest lepsze. Nie myśl Kochana o tym wszystkim, ciesz się , że możecie pozwolić sobie na wyjazd z mężem w końcu po tak długim czasie. Zdystansuj się, odpocznij od wszystkiego i będzie dobrze... Dziewczynki, ja jednak nie jadę do teściów na weekend no i w końcu nie wiem co będziemy robić. Mąż jednak we wtorek idzie do pracy i nie jedzeimy. Będę sprzątać! W końcu umyję te moje nieszczęsne okna - co tak to odkładałam...A może wymyślimy spontanicznie choćby jednodniowy wyjazd. Żeby choć trochę odpocząć od tej Warszawy! Dziś mnie kłuli i to 2 razy. 3 dc - badania hormonów. Najpierw 1 badanie, potem dali mi tabletkę musiałam godzinę czekać i znów kłucie. byle to wszystko dało efekty! Dziewczyny, nie przynudzam. Pewnie będę zaglądać tu w eekend. Zyczę Wam cuuudownego weekendu. Wam Wszystkim kochane, gdziekolwiek i jakkolwiek go spędzicie. Dobranoc. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Kasi (krokodylek :)) 28.04.06, 21:53 Kasiu czytam to, juz teraz pisze i łzy mi leca. Tak strasznie sie ciesze (brak slow) przepraszam ledwo widze bo lezki robia kap kap... Ciesze sie, ze razem bedziemy zaczynac starania i testowac. Kochana buziaki. Ja czekam na okres dzis 28dc a zazwyczaj @ przychodzi w 30dc a wiec czekam a po nim UPRAGNIONE STARANIA. Bedziemy sie trzymac razem Buziaczki!!! P.S. A jeszcze mnie ciekawi ktory Ty masz dzis dzien cyklu? Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: No i nastał dłuuuuugi weekend:) 29.04.06, 11:12 No i jest! W końcu wypoczniemy, odstresujemy się, wyśpimy, poleniuchujemy...Moniczka może przezwycięży lenia i umyje okna, zmieni firanki, zrobi generalne porżdeczki w domu...Od czsu do czasu zajrzy też na forum, by podciągnąć je trochę do góry na czas nieobecności podróżujących i weselujących folikówek Misia, a Ty chyba też jesteś w domku na weekend i czekasz na @? Powodzenia w Twoich starankach! Obyś Ty ze swoim wrodzonym optymizmem przełamała złą passę wśród Folikówek. Bo ostatnio tylko do Reny przyleciał bocianik o ile mi się nie pozajączkowało? Pa pa Monika Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: No i nastał dłuuuuugi weekend:) 29.04.06, 13:24 No ja siedze w domku przez caly weekend, mimo wszystko z usmiechem czekam sobie spokojnie na @ bo wiem ze po niej bedzie interesujaco Tak, Reny w tym miesiacu sie poszczescilo (huraaa) Ale moze w maju bedzie lepiej! Paa ja tez bede podciagac wateczek Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Niedziela 30.04.06, 09:51 Czesc, mycha.76 jaka jest pogoda w Warszawie ? Bo u mnie deszcz i zimno brr chyba weekend majowy pokrzyzował niektorym plany. Folik wzielam i mam nadzieje, ze pozostale Folikowki tez ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Niedziela 30.04.06, 10:01 Folik łyknięty!@ jakoś nie chce już sobie iść Mam nadzieję, że szybko sobie pójdzie, bo mam taką ochote na mojego ukochanego Dziś jedziemy na Soline A wczoraj grilowaliśmy troche z teściami I dowiedziałam się, że koleżanka jest w ciąży i bierze ślub za miesiąc Troche mnie to ubodło, bo ona nie chce dziecka(ma 20 lat i pstro w głowie) a ja się staram i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Niedziela 30.04.06, 10:31 No Twoja @ nie chce isc, a ja czekam na moja dzis 30dc i wlasnie dzis ma przyjsc. Czekam czekam na nia! A my tez mielismy grilowac, ale deszcz padal i nie poszlismy na ogrodek. Buziaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Niedziela 30.04.06, 12:31 My też mieliśmy wybrac się na grilla,ale pogoda nam niestety nie dopisała. W końcu wyspałam się! Wczoraj poszłam spać o godz.21.30 i wstałam dziś dopiero o 9 rano! Pozdrawiam wszystkich. Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Niedziela 30.04.06, 15:35 Hej Dziewczynki W Warszawie pogoda nie lepsza. Zimno, chmurzasto, wychodzić z domu się nie chce... Oby jutro się to zminieło na lepsze, bo aż żal mi ludzi, którzy wyjechali w piękne miejsca i muszą spacerować w deszczu lub siedzieć na kwaterze. Ja zrobiłam dziś pyszny obiadek dla mężusia. Upiekłam kurczaka, a do tego ziemniaki nadziewane boczkiem, cebulką i serkiem + sałatka. I tak sobie siedzimy teraz z moim szczęściem. I cieszymy się swoją obecnością. I znowu naszała mnie refleksja, że co prawda nie mamy dzieci, ale i tak jesteśmy farciarzami, bo mamy siebie i naszą miłość. Małżeństwo - fajna sprawa Pozdrawiam Was Kochane. Oby jutro była dobra pogoda na grilla dla MIsi i Bedady i nad Solinę dla Nadyi i dla wszystkich nieobecnych Folikówek Całuski od MOnisi Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Niedziela 30.04.06, 17:24 Ale mi zrobilas ochotke na takie ziemniaczki z boczkiem cebulka i serkiem niamm Calusy! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 1 MAJ :) 01.05.06, 09:16 Witam wszystkie Folikowki. Mamy nowy miesiac mam nadzieje, ze wlasnie ten maj przyniesie nam sporo fasolek. Dziękuje Wam za to, ze Jestescie, za to ze ten watek tak pieknie sie rozrasta. Caluje Was mocniutko. P.S. u mnie znowu brzydka pogoda (chyba tego grilla nigdy nie zrobimy) P.S. okres jeszcze nie przyszedl i jestem na niego zla, bo pragne juz zaczac starania! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: 1 MAJ :) 01.05.06, 11:16 Angelika, wysyłam do Was słoneczko. Dmucham i przeganiam, by zaświeciło też nad Śląskiem. U nas 2 dni lało bez przerwy, a dziś supeeer! Wybieramy się z mężem na majówkę do Ogrodu Botanicznego popodziwiać roślinki. Miłego dnia i oby ten grill się w końcu odbył, bo znowu liczę na wirtual;ną kiełbaskę* I niech maj będzie miesiącem magicznym i spełnionym dla wszystkich Folikówek Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: 1 MAJ :) 01.05.06, 11:26 Mam nadzieję ,że i tym razem maj okaże się dla mnie szczęśliwym miesiącem 5 lat temu po bardzo długich staraniach udało mi się zajść w pierwszą ciążę! Więc mam nadzieję ,że i tym razem okaże się magicznym miesiącem Czego i Wam moje drogie folikówki życzę Ps. W Szczecinie też brzydka pogoda szaro , buro i nijako. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: 1 MAJ :) 01.05.06, 11:55 Witam dziewcznki ze słonecznego Sanoka Wczoraj byliśmy nad Soliną, było super Koncerty, piwko, kiełbaska, troszke popadał deszcz ale to tradycja, że na Yank Shipers pada Na szczęście było się gdzie schować Bratowej ukradli komórke- nie mam pojęcia jak, bo ona była z innym towarzystwem Ogólnie wypad był udany Dziś mój luby niestety musiał iść do pracy, więc nie mogliśmy pozwolić sobie na spędzenie tam nocki jak to zwykle bywało, ale nadrobimy na wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: 1 MAJ :) 01.05.06, 13:31 mycha.76 - chyba gdzies po drodze sie to sloneczko straciło, bo jeszcze nie dotarło hehee. Tez bym sie przeszła do takiego Ogrodu z roslinkami ! Dzis miał byc kurczaczek na grillu ale pozostało mi sie tylko obejsc smakiem. nadya22- podoba mi sie to zdanie " nadrobimy na wakacjach " caluski Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: 1 MAJ :) ( krokodylek1313) 01.05.06, 14:28 Kasia dzis wraca z tego co wiem hura Kasia daj znac co tam slychac po weekendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: 1 MAJ :) ( krokodylek1313) :))) !!!! 02.05.06, 21:41 Witam serdecznie po wypoczynku.... Powiem krótko.... Jestem taka szczęśliwa, że wyjechailiśmy na ten wekeend. Musze Wam troszku opisac, bo tak było super, że chciałabym Wam zaserwować POTĘŻNĄ DAWKĘ DOBRYCH FLUIDÓW )) Pojechalismy na zlot VW Polo do Bronisławowa nad Zalewem Sulejowskim. KRÓTKO: Poznaliśmy dużo fajnych ludzi, miłośników (posiadaczy) VW Polo. Były różne konkursy... i niesamowita kultura na zlocie. Byłam i jestem pod duzym wrażeniem. Fakt, pogoda nas nie rozpieszczała, ale powtarzałam w kółko, żeby wszyscy sie cieszyli, że i tak nie było źle, bo tylko od czasu do czasu kropiło, a tak to tylko słońca barkowało. To nic, że chmury wisiały cały czas, ale nie płakały na nas za mocno )) W sumie chodziło sie spać około 1 w nocy a cały Boży dzień spędzało sie na świeżym powietrzu. Tak nam sie spodobało, że przedłuzylismy nasz pobyt o ponad 2 godziny w Bronisławowie.... i w domu bylismy DZIŚ po 1.00 w nocy. Mieliśmy do domu ponad 500 km, z czego połowę lał deszcz jak z cebra, a drugą połową zawładneły straszne mgły.... Więc musileiśmy jechac bardzo ostrożnie. ALE NAJWAZNIEJSZE..... Tak nie mogłam się doczekac tego zlotu, że o moich problemach przypomiałam sobie mniej więcej w połowie drogi JUŻ DO DOMU !!!! POWAŻNIE !!!!!! Tak duzo sie działo... JESTEM TAKA SZCZĘŚLIWA, ŻE TAM POJECHALISMY !!!!!!! Hmmmmm, teraz zejdę trochę na ziemię... ***Folik był łykany codziennie, dzis zapomniałam, bo rano musileiśmy iść do pracy, potem miałam spotkanie i własnie siedze na forum )) I troche jestem snieta *** Juz na dniach powinien nadjeść @, no... nie ukrywam, iz czekam na niego bardzo.... bardzo *** No i czekam na wyniki ze Szczecina..... Misia, jak tam Twój @ czy już się pojawił??? Tak więc dla Was kochane folikówki..... przesyłam POTĘŻNĄ DAWKĘ POZYTYWNYCH FLUIDÓW...., aby ściagnęły na nas stadko bocianów )) Na razie jeszcze zyję wyjazdem i staram się myslec pozytywnie.... Całuski dla Was - Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Czesc KASIU :) 02.05.06, 22:31 No narescie wrocilas tesknilo sie hehe, no ale najwazniejsze ze wypoczelas i dobrze sie bawilas. Ja @ jeszcze nie dostalam (chyba moj organizm czeka na Twoja @,zebysmy razem zaczeły cykl) Fajnie by było razem zawsze raźniej!!! Ok uciekam spac bo cos mi dzisiejszy dzien nie sluzy - jakos podle sie czuje ! Sciskam Wszystkie Folikowki Dobranoc Angelika P.S. aha dzis byłam u mojej sasiadki (kolezanka z klasy z liceum) i tulilam jej 3 tyg synka, taki slodziutki i tak grzeczny byl jak ciocia sie nim opiekowala Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: 1 MAJ :) 01.05.06, 15:04 hej dziewczynki a ja wpadłam chwilowo do braciaka i od razu do kompa żeby sie z wami przywitać, nie grilowałam bo brzydka pogoda w łodzi, dopiero dziś się trochę rozchmurza luby w pracy ciężko ostanio pracuje a ja tak jeżdzę od siebie do mamy, która zleciła mi na weekend bojowe zadanie muszę jej pisać pracę na kompie ale co tam przy okazji miałam czas do was zajrzeć, folik łykam jak nie zapominam bo ostatnio coś mi się to zdarza pozdrawiam i siskam - Kasia krokodylek jesteśmy ciągle z Tobą cieszę sie że wyniki nie były takie straszne, zobaczysz będzie dobrze wszystkie zapewne kiedyś zafasolkujemy a potem to dopiero nasze dzidziusie będą nam dawały w kość dziś humorek mam jakiś dobry (to pewnie dlatego że nie muszę oglądać gęby szefa ) papapa Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Wtorek ja w pracy 02.05.06, 08:24 Witam ja dzis pracuje czy ktoras jeszcze folikowka podziela mój los?? Mam nadzieje ze bedzie mało petentow i te 8 godzin no w zasadzie teraz 7 szybko minie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wtorek ja w pracy 02.05.06, 08:48 Czesc adrasteaa Ja pewno bym pracowala dzisiaj gdybym sie nie zwolnila natychmiastowo z tego leader price. No ale juz dosc mialam tego mobingu itd. Teraz siedzem w domku i odpoczywam, zycze Ci zeby te godzinki szybko upłyneły A ja bidulka wciaz czekam na ten okres(32dc)i widzicie na zlosc mi robi, a tak juz chce zaczac starania. Pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Wtorek odpoczywam.... 02.05.06, 10:07 witajcie moje drogie ...za oknem pochmurne niebo...,zaraz koniec weekendu i do pracy trzeba isc...Od kilkunastu dni nie lykam foliku...nie chce mi sie nic robic...czekam z niecierpliwoscia na wakacje...Wyjazd w gory Milego dnia moje drogie Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 Re: Wtorek odpoczywam.... 02.05.06, 14:20 razem z pogodą spada wasz entuzjazm ja siędzę w pracy a dziś za oknem jak na złość słoneczko luka.A planowany na miniony weekend wyjazd na mazury szlag trafił dobrze że chociaż nad morze można pójść) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do lamia1978 02.05.06, 22:25 Hejka, Przedstawisz sie Nam ? chcesz do Nas dolaczyc Folikowek ?? Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 W Maju Starania Zaczynaja ... 02.05.06, 22:42 ... krokodylek1313 - Kasia misia9944 – Angelika pecia3 – Agnieszka szarlotti - Anna teresa96 – Teresa agnieszkamonikaz - Agnieszka spoti ? asiak21 - Asia ? No troszke Nas jest. Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 swieci słoneczko...środa 03.05.06, 09:28 Dziś słoneczko uśmiecha się na Pomorzu kurcze koniec weekendu a tu taka piekna pogoda...Dzis jadziemy na im.mojej mamy pozniej jak sie wyrobimy podjedziemy do Kołobrzegu nad morze a jutro do pracy milego dnia moje drogie usmiecham sie do was wraz z promieniami słoneczka majowego Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: swieci słoneczko...środa 03.05.06, 10:34 renne2 - w Kołobrzegu PIEKNA pogoda.... Od samego rana świeci pikne słońce !!!!! My w końcu odespaliśmy wypad majowy, he he. Folik do sniadanka łykniety.... Pranie zrobione, włącznie z adidasami Dzis mam zamiar cały dzień nic nie robić, no może tylko w kwiatki wejdę przed domem... to taki super relaks.... Papaśki Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: swieci słoneczko...środa 03.05.06, 11:45 U nas niestety słoneczko dziś za chmurką Mam nadzieję, że szybko wylezie Folik łyknięty papatki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: swieci słoneczko...środa 03.05.06, 12:55 U mnie piekne slonce i w koncu dzis idziemy na grilla do "tesciow" razem z moja mama folik byl, gardlo tez jest - ale baolace Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: swieci słoneczko...środa 03.05.06, 20:46 Na ogrodku bylo pieknie. Cos tu taka cisza ... Ok uciekam do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Czwartek po wekendzie 04.05.06, 07:42 Czas odpoczynku minął i pora do pracy ehhh a tu jak na zlosc ładna pogoda Powodzenia wszystkim zycze papa Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Czwartek po wekendzie 04.05.06, 10:09 no właśnie jak na złość, jak się w pracy siedzi zawsze ladne słońce świeci, ale ja zaraz sobie troszkę pochodze bo mam pare spraw do załatwienia, więc łyknę trochę promyków Folik też łykam i pozdrawiam, trzymajcie się dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Czwartek po wekendzie 04.05.06, 10:15 hej! weekend długi minął, ale pomyślcie że jutro zaczyna się już kolejny!taki dwudniowy tydzień pracy to sama przyjemność. Ja wypoczęłam. Zrobiłam na rowerze ok 200 km po Dolnym Śląsku, głównie w dolinie Bobru i Kwisy. Nogi nieco bolą, ale o kondycję trzeba dbać! Pogoda była bardzo ładna, tylko ciut w niedzielę kropiło, co zdaje się w odróżnieniu od reszty POlski było ewenementem. Przyznaję się, że dwa razy zapomniałąm foliku a u mnie zbliża się gorący okres działań Oby ten maj był dla nas szczęśliwy!! pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Czwartek po wekendzie 04.05.06, 11:39 Witam, no no zeby ten MAJ był szczesliwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Kasi (krokodyla) hehe 04.05.06, 11:42 Czesc Kasiu !!! Co tam u Ciebie slychac? Dostalas juz @, ja jeszcze nie (34dc), kurcze wszystko nie tak jak ma byc! Buziole. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do Misi9944 - hehe 04.05.06, 16:55 Misiu, właśnie dziś w pracy myślałam o Tobie, bo liczyłam sobie długośc moich dc. I wychodzi średnio 25-27 dni. I własnie TO wypada jutro lub pojutrze, ale jak będzie to czas pokarze.... Faktycznie, he he, chyba nasze organizmy postanowiły sie schynchronizować he he )) Jak tylko @ przyjdzie, to od razu dam zanć i czekam też na wieści od Ciebie. Całuski Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Do Misi9944 - hehe 04.05.06, 19:40 Oooo jak miło ze o mnie myslalas Jak tylko pojawi sie @ to dam znac! A ja sobie dzis myslalam jak wyglada taka Kasia (krokodylek) moze masz jakies zdjecie ? Jak cos to podaj e-mail albo ja podam i sie zobaczymy poprzez zdjecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do Misi9944 - hehe 04.05.06, 20:38 Misiu... podaje Ci namiar na moją strone internetową: www.owczarekgryf.prv.pl , tam w kontakcie jest mój osobisty mail.... W galerii są nasze zdjęcia A maila masz po to, aby mi przesłać swoje zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś