Dodaj do ulubionych

kto testuje po 20 stycznia

• kylie81 Gratulacje ANIA 20.01.06, 08:17
      Bardzo się cieszę, że Ci się udało i Twój synek będzie miał rodzeństwo. W końcu
      jednej z nas się udało! i czekam na resztę podobnych postów
      dziewczyny!!!
      • ewelina266 Re: Do ANIA800 20.01.06, 09:15
        Gratuluję!Cieszę się razem z tobą tym bardziej,że daje mi to nadzieję.Z tego co
        kiedyś pisałaś to mamy podobne "objawy"-przede wszystkim ból podbrzusza już od
        owulacji się utrzymuje(takie dziwne ciągnięcie,nigdy wcześniej tak nie
        miałam).Temperaturę od kilku dni miałam 36,9.Dzisiaj skok do 37,1!Jestem w 19
        dniu cyklu.
    • jewunia Re: kto testuje po 20 stycznia 20.01.06, 09:04
      Cześć dziewczyny. Ja jestem tu nowa ale jeśli pozwolicie, to dołącze do grona
      testujących po 20. Dziś juz 42 dc ale do tej pory wytrzymałam bo mam długie
      cykle (ok.38 dni). Z dnia na dzień jest mi coraz bardziej mdło (w pierwszej
      ciąży wymiotowałam przez kilka pierwszych tygodni) i właściwie to nie wiem czy
      to nerwy czy ciąża. Pozdrawiam.
      • myszka2312 Re: kto testuje po 20 stycznia 20.01.06, 11:44
        Witam nowe dziewczyny!Miło,że odwiedziłyście nas, kobitki nie-czekające na @
        lecz na 2 kreseczki.Ja jakieś mam dziwne przeczucie, że dostanę @. Dzisiaj
        zaczął mnie pobolewać brzuch.Wcześniej trochę mnie bolał po owulacji, ale
        przestał. Dam Wam jeszcze znać, ale czuję, że ja odpadnę z testowania.
        Trzymajcie się.pa
        • ania800 Re: kto testuje po 20 stycznia 20.01.06, 12:15
          dzięki dziewczyny za ciepłe słówka chyba to jeszcze do mnie nie dotarło że mam w
          brzuszku małą istotkęsmile
          czuję sie jak narazie dobrze tylko cały czas jeść mi się chce
          i od wczoraj klje mnie jajnik ten co bolał przy owu śluz taki mleczny
          • izaaa11 Re: kto testuje po 20 stycznia 20.01.06, 12:24
            No i stało się niewytrzymalam zatestowałam i .... niestety nic wynik
            negatywny :C, @ jeszcze nie mam ale nadziei też nie. Pozdrawiam Was serdecznie
            tym którym się udało gratuluje, a za pozostale trzymam kciuki!!! PA Pa
            • ceribella1 Re: kto testuje po 20 stycznia 20.01.06, 12:47
              Aniu GRATULACJE!!!!!
              To fantastyczna wiadomość!!!!
              Jeśli 22.01 nic (@) się nie wydarzy, to testuję natychmiast, bo nie wytrzymam!
              Najgorsze jest to, że wszystkie objawy które obserwuje u siebie, są chyba
              bardzo podobne do ty comiesięcznych, i stąd to nakręcanie się na kreseczki, a
              tu znów pudłosad
              Ale kolejny cykl, to nowa nadziejasmile
              pozdrawiam!
            • myszka2312 Re: kto testuje po 20 stycznia 20.01.06, 13:06
              Izaa- jakiego testu używałaś? Ja mam Pretest, ale kurcze czytałam na forum,ze
              dziewczyny go nie polecajĄ. Sama już nie wiem.Choc nie nakręcam się już, bo
              czuję się niestety jak na @.Choć wiadomo, iskierka nadziei zawsze w sercu jest.
              Mimo to trzymam kciuki za każdą w Was.
              • margret79 Re: kto testuje po 20 stycznia 20.01.06, 14:12
                Hej dziewczynki. mało brakowało, a juz bym dzisiaj zatestowała. Też kupiłam
                pre test i wydaje mi się, że nie jest taki zły. Ja przynajmniej nie miałam
                wcześniej z nim problemu. Za to w poprzednim m-cu kupiłam quicka i był lekko
                rozklejony, tzn. jakby to powiedzieć płytka była niedociśnięta i wszystko w
                środku "grzechotało". Docisnęłam, a po uzyciu niebieska kreska (bo tylko taką
                zobaczyłam niestety )była małowyrażna.
                Dziś po mału zaczynam odczuwać bóle jak na @ i po woli tracę nadzieję.
                Dziewczyny powiedzcie mi czy niewiele powiększone piersi, ale za to duże i
                ciemne brodawki to jakis znak? Wcześniej nie miałam czegoś takiego.
                Trzymam za nas wszystkie kciuki
              • izaaa11 Re: Do myszka2312 20.01.06, 16:24
                myszka wiesz co ja mialam wlaśnie Pretest, tak jak mówiłam wyszedl negatywnie
                choć @ jeszcze nie mam a powinna być sama niewiem co o tym myśleć. jeżeli nie
                przyjdzie do jutra@ to chyba powtórze z tym że z innym testem.Pozdrawiam Cie
                serdecznie i trzymam za Ciebie kciuki!!!
                • dziorkamadziorka Re: Do myszka2312 20.01.06, 18:03
                  Izaa11 ja też testowalam pre-testem w 31dc przy cyklach 28-29 dni, bywały też
                  do 35 dni ale rzadko i taki test też wyszedł mi negatywnie. Okresu nie mam
                  dzisiaj mój 32dc, a tempki wyglądały następująco:
                  10dc 36,7
                  11dc 36,3
                  12dc 36,4
                  13dc 36,4
                  14dc 35,9
                  15dc 36,2
                  16dc 36,2
                  17dc 36,2
                  18dc 36,3
                  19dc 36,5
                  20dc 36,5
                  21dc 36,5
                  22dc 36,5
                  23dc 36,4
                  24dc 36,8
                  25dc 36,5
                  26dc 36,6
                  27dc 36,4
                  28dc 36,8
                  29dc 36,7
                  30dc 36,7
                  31dc 36,7
                  32dc 36,6

I co Wy na to? piersi przestają mnie boleć natomiast pobolewa podbrzusze. Teraz
                  napewno nie ciągnie mnie, aby ponownie zatestować, na bete może pójdę jak do
                  poniedziałku nie przyjdzie wredna...

pozdr
                  • ania800 Re: Do myszka2312 20.01.06, 18:23
                    Margaret-ja też mam większe piersi i bardziej brązowe do tego na sutkach
                    pojawiła się taka jakby gesiaskórka brzuch też mnie bolał późniejprzestał a dzi
                    znów boli
          • margret79 Re: kto testuje po 20 stycznia 20.01.06, 14:14
            aniu bardzo serdecznie gratuluję fasoleczki. Ja cały czas jeszcze w napięciu...
            • djalli Re: kto testuje po 20 stycznia 20.01.06, 17:31
              kochane słoneczka mam dla Was pewna rade. Jeszcze calkiem niedawno nakręcałam
              sie tak jak Wy. Mierzyłam temperaturę, liczyłam dni, robiłam testy owulacyjne i
              nic. Staraliśmy sie z mężem od sierpnia( w sumie to ja bardziej się starałam,
              bo mój mąż powoli miał mnie już dosyć. I wiecie co jest najlepszą metodą na
              dzidziusia? Totalny luz, odpuszczenie sobie. Jak w listopadzie dostałam @
              powiedziałam sobie dosyć, nie jest to łatwe,ale byłam już mocno zła. I co się
              okazało w Nowym Roku? Ciach i udało się i szczerze mówiąc sama nie wiem kiedy.
              Radzę wam troszkę odpuścić i nie przejmować się niepowodzeniami. Trzymam za Was
              kciuki!

• margret79 Już zatestowałam 20.01.06, 18:24
                Oczywiście nie wytrzymałam do niedzieli, bo wtedy miałam testować.Zatestowałam
                dzis o 17.00. I SĄ DWIE KRECHY!!! Jedna mniej wyraźna,ale jest na 100%. Cieszę
                się jak głupia. W sumie termin @ jest jutro. Testowałam pretestem i tak myślę,
                że jak mówiłyście, że on taki do bani to może kłamać i co wtedy? Jeszcze do
                mnie nie dotarło i juz wymyślam, że test kłamie.
                Muszę przyznać, ze w tych staraniach mniej schizowałam niz w grudniu.
                Oczywiście z pomocą mojego M, który baaardzo sie krzywił, gdy widział jak
                wchodzę na forum, i to moje ciągłe mierzenie i gadanie o tempce też go
                irytowało. No więc tempke przestałam mierzyć od początku cyklu, a zmierzyłam w
                ostatnie 3 dni i była 37.0 (dziś też).
                O rany mam nadzieję, ze to prawda i w tym przypadku pretest mnie nie kłamie, co?
                cały czas będę trzymać kciuki za was i sama jeszcze zrobię drugi teścik za
                jakies 5 dni. Tymczasem czekam na wieści od was pa
                • dziorkamadziorka Re: Już zatestowałam 20.01.06, 19:05
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  Izaa11 ja też testowalam pre-testem w 31dc przy cyklach 28-29 dni, bywały też
                  do 35 dni ale rzadko i taki test też wyszedł mi negatywnie. Okresu nie mam
                  dzisiaj mój 32dc, a tempki wyglądały następująco:
                  10dc 36,7
                  11dc 36,3
                  12dc 36,4
                  13dc 36,4
                  14dc 35,9
                  15dc 36,2
                  16dc 36,2
                  17dc 36,2
                  18dc 36,3
                  19dc 36,5
                  20dc 36,5
                  21dc 36,5
                  22dc 36,5
                  23dc 36,4
                  24dc 36,8
                  25dc 36,5
                  26dc 36,6
                  27dc 36,4
                  28dc 36,8
                  29dc 36,7
                  30dc 36,7
                  31dc 36,7
                  32dc 36,6

I co Wy na to? piersi przestają mnie boleć natomiast pobolewa podbrzusze. Teraz
                  napewno nie ciągnie mnie, aby ponownie zatestować, na bete może pójdę jak do
                  poniedziałku nie przyjdzie wredna...

pozdr
                  • izaaa11 Re: Do dziorkamadziorka 20.01.06, 19:15
                    witam Cie , po tych temperaturkach to niewiele widać zresztą ponoć nie ma
                    reguly czasami jest podwyższona a nie jest się w ciąży, najlepiej poczekaj
                    jeszcze ze dwa dni i zrób ponownie test,tym razem może inny , ja też tak
                    planuje zrobić,ja natomiast mam temp. 37.8 dziś mam termin @ i też niewiem co
                    o tym muśleć .No ale czymam za Ciebie kciuki i za siebie też!!! Pozdrawiam!!!
                    • ania800 Margret Gratuluję!!!!!!! 20.01.06, 21:24
                      nio to razem bedziemy na ciąża i poród hehehehe super bardzo się cieszę
                      • margret79 Re: Margret Gratuluję!!!!!!! 21.01.06, 20:21
                        Dzięki ania. Dzis mój termin @ i jej ani widu i o to chodzi. Dziś kompletnie
                        żadnych bóli nie miałam jak na @. Jednak wcześniej zrobie ten drugi teścik i do
                        giny pójde w czwartek.Do "przeczytania" na ciąży i porodzie
                        • ania800 Re: Margret Gratuluję!!!!!!! 21.01.06, 21:15
                          kochana nie wiem czy jest sens tak wczesnie iść do gina mi powiedział jak byłam
                          w grudniu że nie wcześniej niż 2 tyg po terminie @ bo nie będzie nic widać i
                          będą nerwy
                          mnie dziś strasznie plecy bolasad( a to dopiero poczatek
                          • margret79 Re: Margret Gratuluję!!!!!!! 22.01.06, 18:45
                            aniu. wiesz, ja jestem troche w innej sytuacji. Poprzednie staranie zakończyło
                            sie poronieniem (prawdopodobnie z przyczyny toxo,ale do końca nie wiadomo)
                            dlatego gina powiedziała, że jak tylko będą dwie kreseczki to mam przyjść.
                            Pójdę bo mam tyle obaw. Chociaż tym razem jest inaczej bo w dniu planowej @ nie
                            miałam plamień jak wtedy. Myślę, że będzie ok. Ja na razie nie odczuwam
                            żadnych "dolegliwości ciążowych" ...no a piersi nadal z ciemnymi sutkami smile
    • nelly30 Re: kto testuje po 20 stycznia 21.01.06, 22:06
      hej dziewczyny obserwuje forum od 2 tygodni odkad wydalo mi sie ze cos jednak dzieje sie w moim organizmie nie tak jak zwykle, ale nie chcialo mi sie wierzyc...Dzis jestem w 37 dc, zrobilam test,dwie kreski pojawily sie od razu...a przy tym mnostwo watpliwosci obaw ale i ogromna radosc!Mamy konflikt grupy krwi przede wszystkim tym sie martwie i reszta tez, zeby wszytko bylo dobrze...
      • ania800 nelly będzię dobrze bo musi być:) 21.01.06, 22:32

Nelly gratuluje!!!

ja też mam obawy jak dam sbie radę z Matim i z brzuszkiem ale damsmile
        wiele dziewcyn urodziło z konfliktem nawet ostatnio byl jakiś watek na ten tematsmile

trzymam kciuczki
        • kasia_skorpion81 Re: nelly będzię dobrze bo musi być:) 22.01.06, 00:38
          Nelly Margaret I Aniu GRATULACJE !!!!
          nawet nie wiecie jak sie ciesze. No prosze z tydzien nie bylam na forum a tu
          taka niespodzianka.
          Życzę wam szczęśćia i powodzenia. Wszytsko bedzie dobrze .

Ale sie ciesze smilesmile
          • margret79 Re: nelly będzię dobrze bo musi być:) 22.01.06, 18:54
            dzięki serdeczne. Trochę mam obaw ale to chyba normalne no nie? Trzymam mocno
            kciuki za ciebie i wszystkie dziewczynki na forum czekające na swoje fasolki.
            Kochane, ja na swoją fasoleczkę czekałam od czerwca i się udało. Dlatego Wam
            też się uda. Pozdrawiam cieplutko
        • nelly30 Re: nelly będzię dobrze bo musi być:) 22.01.06, 07:59
          DziekismileGratuluje Tobie rowniez!Trzymam kciuki za wszystkie kobitki tutaj!smileMusi byc dobrzesmileDamy rade!!
          • izaaa11 Re:Testowanie po 20 22.01.06, 09:44
            Cześć dziewczyny na to wygląda że mnie się też udało, @ nie mam w dalszym
            ciągu , zrobiłam drugi test i wyszla różowa kreseczka co prawda bardzo
            bledziutka ale jest ,mam nadzieje że teraz już bedzie wszystko o.k. Pozdrawiam
            Was serdecznie !!!
            • jukka5 Re:Testowanie po 20 22.01.06, 12:31
              Witajcie !

Disiaj robiłam test.U mnie też jest kreseczka!!!!!!!
              Za kilka dni będę powtarzać, bo była bladziutka.
              Pozdrawiam wszystkie testujące, oby rok 2006 okazał się dla nas szczęśliwy.
            • mar-marka Re:Testowanie po 20 22.01.06, 12:35
              Gratulacje!

Dałączam do was - od 4 miesięcy staramy się o fasolkę. Ale jej nie ma. Teraz
              czekam na okres, a mam cykle dość nieregularne (powinna być 23 - 25.01).
              Bolą mnie piersi, czasem zakłuje jajnik. Ale nie mam moich słynnych "łzawych
              dni" i doła. Wszystko jest normalnie.
              Testu nie robiłam, chcę odczekać pare dni.
              mam nadzieję, że nie przyjdzie @...

dam znać. Pozdrowienia i powodzenia
              • ania800 coraz więcej nas jest:)) tych zaciązonych hehe 22.01.06, 12:48
                dziewczyny jak się czujecie bo do mnie jakoś jeszcze nie dotarło macie mdłości
                albo coś??
                mnie tylko boli w krzyżusad( poza tym wszystko ok

trzymam kciuki za dziewczyny którym sie nie udało w syuczniu może na walentynki
                się udasmile)
                z całego serca Wan tego życze
                • antyka Re: coraz więcej nas jest:)) tych zaciązonych heh 22.01.06, 14:37
                  Fujara ze mnie- mialam zatestowac najwczesniej jutro rano, ale od wczorajszego
                  dnia czuje, jak mi bruszek pracuje, cos sie rozciaga (nigdy tak nie miala przed
                  miesiaczka), wiec zatestowalam znow - nie z porannego moczu niestety, ale
                  zmienilam test - bladziuchna rozowa kreseczka pojawila sie tym razem w
                  QuickTescie. Ale jest juz widoczna niekoniecznie pod baardzo jasnym swiatlem -
                  moglam ja zauwazyc juz po ok. 3-4 minutach.

Trzymajcie kciuki, zatestuje za kilka dni - mam nadzieje, z @ nie przyjdzie!!!
                • nelly30 Re: coraz więcej nas jest:)) tych zaciązonych heh 24.01.06, 08:10
                  caly czas mysle o tym,czy dzidzia dotarla na swoje miejsce...?Dzis 40 dzien cyklu...Testowalam w sobote,dwie kreski praktycznie od razu.Dziwnie czuje sie juz od 2 tygodni,mam mdlosci ale tez i stres ,ktorym sobie te mdlosci tlumaczylamsmilebrzuch i jajniki tez mnie pobolewaly jak na miesiaczke albo jajeczkowanie ktore zawsze czulam.Brodawki-jak nie mojesmileI od czasu do czasu take delikatne skurcze w brzuchu jak by mi sie tam wszystko rozciagalo.Nie wiem czy to dobrze czy zle...Do lekarza w przyszlym tygodniu.Caly czas trzymam sie tego co mi powiedzialyscie dziewczyny:musi byc dobrze!smileWy tez o tym pemietajcie!
            • myszka2312 Re:Testowanie po 20 23.01.06, 08:02
              CZeść kochane dziewczyny!!!Tak Wam serdecznie gratuluję.A co u mnie. NIC. Wiesz
              Izaa- ten Pretest chyba do luftu. Testowałam w sobotę- wynik negatywny. Okresu
              do tej pory nie ma.dzisiaj idę po inny test.I sama juz nie wiem co myśleć.A Wam
              tak serdecznie gratuluję jeszcze raz. Ślijcie fluidki.Miłego dzionka.
              • madalena07 Re:Testowanie po 20 23.01.06, 08:50
                Gratuluję serdecznie wszystkim zafasolkowanym dziewczynom!!!!!TBardzo sie
                cieszę,że Wam się udało.Trzymajcie się cieplutko,bo nieziemsko mrozi ostatnimi
                czasy sad
                Testuję w środę rano-będzie to mój 37dc.
                @ do tej pory nie przyszła i mam nadzieje,że sie nie zjawi.
                Pozdrowionka
              • izaaa11 Re: Do myszka2312 23.01.06, 10:22
                Myszka głowa do góry, na pewno się uda , tylko kup inny test polecam Ci Quick
                View , mi co prawda kreseczka wyszla dopiero po 10 minutach ale jest , na tym
                teście pisze ze jeżeli jest za mało hcg w moczu to może wyjśc troche póżniej ja
                dla swiętego spokoju zrobie test jeszcze raz za pare dni ale podswiadomie czuje
                że jest o.k.mam mdłości piersi mnie bolą no i co najwazniejsze @ nie mam a mam
                regularną. Trzymam za Ciebie kciuki i za inne starające się też Pozdrawiam
                mocno!!!
                • myszka2312 Re: Do myszka2312 23.01.06, 10:56
                  Hej Izaaa. Powiem Ci,że ja jakoś nadzieję tracę.Zaczęło boleć mnie podbrzusze.
                  Pocieszałam się myslą,że nie ma @, bo zawsze miała regularną.Troche smutno mi,
                  ale juz sobie przetłumaczyłam,że widocznie tak musi być. Jak nie dostanę
                  dzisiaj@, to na pewno kupię Quick'a. Dam znać,co i jak.Mimo to Tobie serdecznie
                  gratuluję!!!
    • ewelina266 Re: kto testuje po 20 stycznia 23.01.06, 11:12
      Cześć dziewczyny.Jestem w 22 dc i już nie mogę się doczekać końca tygodnia.Od
      owulacji boli mnie dół brzucha,teraz bardziej jajnki.Piersi jakby pełniejsze
      (ale może to już moje urojenia),wściekła jestem na wszystko i wszystkich,no i
      temp.od owulacji powyżej 37.W środę idę zrobić betę(24 dc) bo już nie wytrzymam.
      • ceribella1 Re: kto testuje po 20 stycznia 23.01.06, 12:32
        Oczywiście nie wytrzymałam, i zatestowałam wczorajszym porankiem.I co? I
        niestety nicsad
        Dziś mój 27 dc, zazwyczaj @ przychodzi ok 26-28 dc.
        No nic, czekam dalej... sad
    • yola66 są dwie krechy! 23.01.06, 13:23
      Dziewczyny!!!
      Udało sie u mnie są dwie kreski - nie wytrzymałam i zrobiłam test w sobotę, ale
      dopiero teraz dorwałam się do kompa, żeby Wam o tym powiedzieć! Strasznie się
      cieszę, a za razem boję..... oby wszytsko było dobrze! Pomykam jutro do lekarza
      i może od razu na USG???
      Pozdrawiam wszytskie zaciązone i te które nadal będa się strały!
    • madalena07 Udało się!!!!! 23.01.06, 15:40
      dziewczyny, przed chwilką zrobiłam test- nie mogłam juz dłużej znieść tej
      niepewności i huraaaaaaaa...udało się!!!!!
      Są 2 wyraźne krechy.Nie macie pojęcia jak bardzo sie cieszę i jakież jest moje
      zaskoczenie...udało nam się za 1 razem.
      Teraz za Was trzymam kciuki.POWODZENIA
      • myszka2312 Re: Udało się!!!!! 24.01.06, 12:09
        Witam serdecznie! Gratuluję kolejnych wspaniałych wiadomości. Rzeczywiscie ten
        wątek sie ładnie rozwinął. Trzymajcie sie kobitki cieplusio i dbajcie o siebie.
        A cóż u mnie...Dalej nic. Test w sobotę ujemny ( w terminie @ test robiony). Do
        dzisiaj brak @. Testu powiem Wam szczerze jakoś boję się zrobić, bo myślę,że
        wyjdzie ujemny. Co prawda @ miałam b. regularnie.Tylko teraz nic. Siedzę i
        myślę, że koło końca tygodnia, jak nic nie przyjdzie, to zrobię test. Miłego
        dzionka.
        • nadya22 Re: Udało się!!!!! 25.01.06, 01:36
          WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM Z CALEGO SERDUSZKA GRATULUJE smile
          Moze teraz,ktoras z Was powie mi czy czuje cos jak naciska brzuszek?U mnie
          wyszly dziwne komplikacje z miesiaczka tzn.w terminie kiedy miala sie pojawic(
          tj. w Wigilie)wystapilo tylko plamienie a wlasciwie zarozowiona wydzielina
          (trwalo to moze 2-3dni).Pomyslalam sobie ze jestem w ciazy ale nie robilam
          testu-zawsze wychodzily mi negatywnie i jestem na nie "obrazona" smile Teraz ok 8
          stycznia zaczelam plamic(brudzic) na brunatno-trwalo to prawie 10 dni,ale to
          nie byl normalny okres!Po pierwsze nie zgadza sie kolor,po drugie bylo to zbyt
          skape na okres!W piatek ide do gina,ale moze wy powiecie mi co o tym myslicie?
        • lusia4 Re: Udało się!!!!! 25.01.06, 08:59
          do myszka2312

I jak robiłas test???? Ja jestesm w takiej samej "chyba" sytuacji. Miałam miec
          okres 21. Testowałam dzis co prawda i nic ale małpy nadal nie ma A kiedy miałas
          ostatni okres. Ja w wigilie. Wiec dzis mija 32 dc ale nie ma buuuuu. chyba nic
          z tego....
          • myszka2312 do Lusia4 25.01.06, 09:26
            Witaj. Testowałam w sobotę- nic. Byłam pełna nadziei ( bo 3 dni spóźnienia @) -
            ale niestety i powoli traciłam ją.I rzeczywiscie- wczoraj- 24 przyszła
            wstręciucha @. Spłakałam się jak bóbr,ale cóż. Nic to nie zmieni.Dlatego ja
            zaczynam nastepne starania. Ale za Ciebie trzymam kciuki!!!Całym sercem. A
            takie przypadki, że nie było @, test był negatywny- a jest ciąża- czytałam
            niedawno na forum. Dlatego do końca trzeba mieć nadzieję! Daj znać co tam u
            Ciebie wyniknie. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
            • lusia4 Re: do Lusia4 25.01.06, 10:24
              oj przykro mi bardzo - myslałam ze bedziemy szły "łeb w łeb" a tu odpadłas i
              pewnie ja w kolejce za Tobą..... Buuuuuu no ale co zycie toczy sie dalej.
              Trzeba wierzyc ze kiedy bedziemy mamusiami....a ile masz latek. ja rocznik
              76.... wiec "osiemanscie"...... hehe. chyba mi troche bedzie trudno.... Na
              razie @ brak ale wszystko wskazuje na to ze bedzie.... Jak cos - napisze.....
              • myszka2312 Re: do Lusia4 25.01.06, 10:57
                Rzeczywiscie- byśmy szły łeb w łeb. @ miałam od 21 grudnia.Czyli praktycznie
                tak samo.Ale cóż- ja za Ciebie kciuki dalej trzymam. Ja jestem z rocznika '77.
                Daj znać, co wyjdzie u Ciebie.Trzymaj się.
                • ania800 nadya22 25.01.06, 12:13
                  to może być ciąża ale nie musisad( ja tak miałam przy ciąży biochemicznejsad(
                  ale bądz dobrej myśli
                  trzymam kciuczki
                  • ania800 szkoda że nie wszystkim się udało:((( 25.01.06, 12:15
                    Przykro mi tak czytać że się komuś nie udalosad( i wiem jak sie czujecie ale
                    pocieszyć nie potrafię
                    mam nadzieję ze walentynkowy miesiąc bedzie dla was szczęśliwysmile)
                  • nadya22 ania800 25.01.06, 20:49
                    Musze wiecej poczytac o tej ciazy biochemicznej.Sprawdzalam dzis szyjke macicy
                    jest bardzo rozpulchniona(i cale jej otoczenie),uniesiona do gory tj tak do
                    brzucha i zamknieta!No i mam jakies dziwne wzdecia!Chyba umre z nerwow do
                    piatku!
                    • ania800 Re: ania800 25.01.06, 21:28
                      to nie musi być to co ja miałam a kiedy mialaś ostatnią @
                      bo u mnie to taki brązowy śluz nie krew pojawiły się jakoś w środku cyklu nie
                      pod koniec czy po terminie @ to po tym dostałam normalnie @ ja k powinnam wyszło
                      na to że prawie przez cały miesiąc coś ze mnie wypływało

jeśli jestes już po terminie to nie jest to ciąża biochemiczna mow zarodek się
                      zagnieżdza czytałam że czesto tak jest

POwodzenia
                      krzymam kciuki zeby to była dzidzasmile)
                      --
                      Mateuszek

GG 2365046
                      • nadya22 Re: ania800 25.01.06, 21:34
                        Droga Aniu, w listopadzie mialam slaba miesiaczke(ale jednak),w grudniu
                        natomiast tylko poplamilam na rozowo(dzien przed Wigilia)potrwalo to moze z 2-3
                        dni i przeszlo!W Wigilie dalismy sobie czadu z moim facetem tzn.pelny luziki i
                        seksik.8 stycznia dostalam brunatne "uplawy" bo krwia to nazwac nie moge.Trwaly
                        dlugo bo prawie 10 dni ale byly skape!Nie jak prawdziwa miesiaczka!
                        • nadya22 Re: ania800 25.01.06, 21:41
                          No wlasnie ja prawie przez caly czas od grudnia cos ze mnie wyplywa!Tzn
                          przestalo przez swieta i Sylwestra ale caly czas musialam chodzic z wkladka!
                          Jakby liczyc od 24 grudnia(uznac ze to byla miesiaczka) to okres powinnam miec
                          24 stycznia(no moze 23 stycznia)czyli jest juz po terminie!Ale jak uznac to
                          plamienie brunatne(dlugie)za okres to miesiaczka dopiero wypada mi na 6 lutego!
                          Mam dziwny brzuszek!Sprawdzalas moze jaki Ty masz?
                          • myszka2312 Re: do Lusia4 26.01.06, 10:47
                            Witam. I co tam u Ciebie? Nic nie piszesz. Mam nadzieję, że wieści będa
                            pomyślne. Miłego dnia.Trzymajcie się ciepło wszytskie.
                            • lusia4 Re: do Lusia4 26.01.06, 12:07
                              hej myszka:

Nie wiem do kogo pisałas???? ale u mnie nic poza tym ze nie mam nadal @. Ale
                              test robiony 24 nic nie wykazał wiec czekam na @. Temp. 37,9. Ale nie mam
                              zadnych złudzen i @ nadajdzie. Z tego co poczytałam sobie na forum to juz
                              wykkazałby (ostatnia @ 24 grudnia) a skoro wyszedł negatywny nie mam na co
                              czekac (tylko na@). Ale nie czuje sie ani @-wo ani inaczej. Wkurzam sie tylko
                              ze miałam zawsze wszystko regularnie a teraz zaczyna sie cos pieprz......
                            • lusia4 Re: do Lusia4 26.01.06, 12:08
                              sory - dopiero teraz zobaczyłam ze tytuł byl do mnie - ale dobrze sie
                              somysliłam. hihi
                              • ania800 Re: do Lusia4 26.01.06, 12:13
                                a kiedy robiłaś test i jaki ale wysoka tempka to raczej nie na @ tylwe czasu po
                                terminie jakie miałaś cykle??
                                • lusia4 Re: do Lusia4 26.01.06, 12:27
                                  hej, cykle mam (28 czasami 29). ostatni okres miałam 24 (wigilia). test robilam
                                  nie 24 jak napisąłam a 25. czyli wczoraj pre-test (rano - a rczej w nocy bo ju
                                  nie moglam sie powstrzymac). Ale nic mnie nie boli jak na @. Ani brzuch, ani
                                  jajniki ani cycuchy które zawsze baaardzo mnie bolały na tydzień przed @. Wiec
                                  sama nie wiem co myslec, ale testu na pewno juz nie zrobie. Chyba musze czekac
                                  na @@@@@ i działac dalej. Okres spoxnial mi sie jedynie raz w zyciu (przed
                                  matura).
                                  • ania800 Re: do Lusia4 26.01.06, 12:47
                                    ja trzymam kciuki żeby się udalo w tym miesiacu
                                    dziewczyny narzekają na ten pte-test

Mateuszek

GG 2365046
                                    • myszka2312 Re: do Lusia4 26.01.06, 14:40
                                      Oj Lusia.Lusia, ja jestem jakaś przekonana,że coś u Ciebie będzie smileSłuchaj-
                                      moze weź kup Quick View, albo idź na betę.Wtedy to na pewno będziesz
                                      wiedziala.RZeczywiscie dziewczyny narzekają na Pre-test (choć mi pokazał że nie
                                      ma ciązy i nie było).Ale ja to czułam się jak na @ ale łudziłam się, a u Ciebie
                                      inaczej. Trzymam kciuki!!!!!Będzie dobrze. Dawaj znać, jak coś smile
                                      • nadya22 pre -test 26.01.06, 19:08
                                        Czesc dziewczyny ja tez robilam przed chwila pre-test i wyszedl negatywny sad a
                                        taka mialam nadzieje!Okres mialam takze w Wigilie,ale potem pojawilo sie
                                        brunatne plamieniesad Podobno tak sie objawia ciaza biochemiczna?No
                                        coz...postaramy sie w przyszlym miesiacu!! A co dokladnie mowia o tym pre
                                        tescie?
                                        • bibi108 Re: nie... 27.01.06, 19:35
                                          hej
                                          nie odzywalam sie bo nic nie wyszlo.i znow niepowodzenie.musialam sobie jakos to
                                          ulozyc ze kolejny raz sie nie udalo.coz bede probowala dalej.wam gratuluje i
                                          wszystkim zycze szczescia.pozdrawiam
                                          • myszka2312 Do Lusi 30.01.06, 07:45
                                            Witam w nowym tygodniusmileLusia- i co tam u Ciebie? Napisz, czy testowałaś.Mi na
                                            razie kończy się @, tak więc niedługo nastepne syarania. Pozdrawiam serdecznie
                                            wszytskie starajace.Miłego dnia.
                                            • lusia4 Re: Do Lusi 30.01.06, 08:42
                                              no witam, u mnie nic sie nie zmienilo @-na nie ma i teraz zacczeły mnie bolec
                                              cycuchy, ale chyba nadajdzie bo test robilam w 36dc i jedna krecha..... Zatem
                                              juz szans nie ma - wiec musze czekac jak nadejdzie..... i rozpoczac starania...
                                              Na razie tyle... (chociaz moja kolezanka test zrobila w 45dc i jedna krecha-
                                              poszał do lekarza po leki na wywołanie a lekarz kazał jej lozeczko kupic - i
                                              dzis ma 2-letniego brzdaca) ...
                                              • ania800 Re: Do Lusi 30.01.06, 11:54
                                                ja nadal trzymam kciuki nie ma @ to zawsze jest jkas nadziejasmile
                                                u mnie po stremu tylko od wczoraj mam mdłoscisad sama nie wiem co bym zjadłą w
                                                sumie nie mam jaiś zachcianek w ogóle czasami jeść mi się chce a nie mam na to
                                                ochotysmile
                                                • niusia80 Re: Do Lusi 30.01.06, 12:17
                                                  Przeczytałam te Wasze zwierzenia i jakoś mi lepiej na duszy,że nie jestem samasmile
                                                  Pare m-cy temu zmarł mój pół roczny synek,teraz staramy się o drugą dzidzie.To
                                                  moj 37dc temp.wysoka.Testowałam pre-testem ktory byl zly bo nic a nic nie
                                                  wykazal,ani jednej kreseczki,wczoraj mąż namowil mnie na testowanie,ale
                                                  popoludniu i jedna krecha pojawiła się po 5 min. dopiero,wiec juz się nie będe
                                                  molestować testami,chyba poczekam jeszcze tydz.jak @ nie przyjedzie to idę do
                                                  dr.Lusia jestem z Toba i wierze,że @ wpadnie do Ciebie za jakieś 11m-cywink
                                                • niusia80 Re: Do Lusi 30.01.06, 12:18
                                                  Tak chciałam się wygadaćsadPozdrawiam,a wszystkim zafasolkowanym życzę
                                                  szczęśliwego rozwiązaniasmile))
                                                  • ania800 niusia jeśli chcesz czasmi pogadać to zapraszma:) 30.01.06, 13:38
                                                    ja teżczasami musze siewygadać chociaż nie przezyłam takiej tragedi jak Ty z
                                                    sałego swerca współczuję i mam nadzieję ze uda Ci sięw tym miesiącu

jak będziesz chciała pogadać to zapraszma na GG jestem codziennie o 11 i ok 20
                                                    nie wiem czy będe potrafiłą Cię pocieszy ć pewnie nie ale wysłuchać taksmile
                                                  • niusia80 Re: niusia jeśli chcesz czasmi pogadać to zaprasz 30.01.06, 16:14
                                                    Bardzo Ci dziękuję odezwe sięsmileMasz ślicznego synka
                                                  • myszka2312 Re: Do Lusi 03.02.06, 11:21
                                                    Cześc dziewczyny. Co tam u Was słychać? Coś ten wątek zamilkł. Pewnie niektóre
                                                    przeniosły sie na wątek starania lutowe. A Lusia- co tam u Ciebie? Jak
                                                    ostatecznie wyszło? Zobaczyłaś II kreseczki? Ja wciąż starająca sięsmile Trzymam
                                                    kciuki za wszystkie i chwytam fluidki gdzie się da...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka