pati44 13.01.06, 15:43 dziewczyny, czy którejś z was udało się zajść w ciążę obserwując śluz? Mam strasznie nieregularne cykle i ciągle wydaje mi się że się poruszam we mgle ale ta metoda wydała mi się najprostsza. Tylko jak na razie nie jest najskuteczniejsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba.sia Re: obserwacja śluzu 13.01.06, 16:09 moja przyjaciółka dwa razy zaszła obserwując śluz. Ale śluz był wzorcowy i łatwy do zinterpretowania. Po drugim dziecku cykle jej się rozregulowały, zaczęła więc mierzyć temperaturę. Teraz stosuje metodę objawowo-termiczną, zaszła po raz trzeci. Też przy pierwszym podejściu. Zazdroszczę jej Odpowiedz Link Zgłoś
pati44 Re: obserwacja śluzu 13.01.06, 16:15 o rany, szczęściara. ja na razie próbuję kilka cykli ale to chyba po prostu nie jest takie hop-siup jak się ma 30 lat. jak się nie uda tym razem to może spróbuję testy owu bo codzienne mierzenie tempki mi się jakoś nie widzi. Z rana jestem całkiem nieprzytomna a do pracy trzeba gnać i się spieszyć, na pewno bym zapominała milion razy Odpowiedz Link Zgłoś
ba.sia Re: obserwacja śluzu 13.01.06, 16:41 jest szczęściarą i jest po 30-stce. Ja myślałam, że takie zachodzenie to standard, a jednak w moim przypadku okazało się inaczej Do porannego mierzania można się przyzwyczaić, połóż "sprzęt" przy łóżku i prędzej czy później stanie się to nawykiem. Tak jest u mnie. Nie wiem, czy testy owu są skuteczne w stu procentach - czy pokazuja, że owu będzie, jest, czy była Odpowiedz Link Zgłoś
pati44 Re: obserwacja śluzu 13.01.06, 17:00 może w takim razie spróbuję ... tylko będę musiała się podszkolić bo nawet nie wiem czy ma być spadek, czy wzrost i tak dalej ale poprzeglądam forum i pewnie coś znajdę. a ty który cykl się starasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ba.sia Re: obserwacja śluzu 13.01.06, 18:25 napisałam do Ciebie na maila gazetowego ))) Odpowiedz Link Zgłoś