lolita221 09.02.06, 18:01 bóg mnie wysłuchał i dał mi dzidzie jaka ja jestem szczęśliwa nie moge sie doczekać kiedy powiem mężowi a prace kończe dopiero o 22. wszystkim wam oczekującym życze tego samego szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mar-marka Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.06, 18:09 GRATULACJE!!! Powodzenia, radości i szczęśliwego oczekiwania na potomka: bez zmartwień, dolegliwości itp. Bądź cała happy! Odpowiedz Link Zgłoś
abra111 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.06, 18:09 GRATULUJĘ!!! to cudowna wiadomość dla Ciebie i męża!! trzymaj się ciepło, dbaj o siebie i maleństwo. Teraz przez 9 miesięcy TY będziesz księżniczką - oby wszystko odbyło się po "królewsku" jeszcze raz gratuluję!! Odpowiedz Link Zgłoś
adad05 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 14:07 Gratuluję!!! Wiem jakie to szczęśćie bo sama jestem w ciąży. Teraz dbaj o siebie i malucha! Pozdrawiam (mama majówka) Odpowiedz Link Zgłoś
agakin601 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 22:02 adad05 napisała: > Gratuluję!!! Wiem jakie to szczęśćie bo sama jestem w ciąży. Teraz dbaj o > siebie i malucha! Pozdrawiam (mama majówka) GRATULACJE ....... JA RÓWNIEŻ WIEM JAKIE TO SZCZĘŚCIE NOSIĆ POD SERCEM TAKIE KOCHANE DZIECIĄTKO SAMA JESTEM MAMĄ CÓRECZKI O IMIENIU KINGUSIA MA ROK I CZTERY MIESIĄCE ...JEST KOCHANA ,A PAMIĘTAM NIEDAWNO JAK RÓWNIEŻ OZNAJMIAŁAM MĘŻOWI ŻE JESTEM W CIĄŻY I TO W DZIEŃ ŚW.WALENTEGO.ŻYCZĘ POWODZENIA POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy.25 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 20:22 Gratuluje! I zycze wszystkiego dobrego. Ja codziennie od nowa ciesze sie moim stanem (Dzidziusia spodziewamy sie w lipcu) Pozdrawiam serdecznie, trzymacjie sie cieplutko Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 22:44 GRATULACJE!!! Obyśmy wszystkie dołączyły do Ciebie szybciutko Trzymaj się cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
luciii gratuluję i trzymam kciuki !! :D 10.02.06, 23:04 dużo zdrówka Tobie i szkrabkowi ) Odpowiedz Link Zgłoś
lolita221 Re: gratuluję i trzymam kciuki !! :D 11.02.06, 16:46 dziękuje z całego serca ja też dziewczyny życze wam bobasków dołanczajcie szybko.Mam pytanie kiedy mam się wybrać do ginekologa mam poczatek 3 tygodnia czy to za wcześnie jeszcze kolezanka mnie nastraszyła powiedziała ze to za szybko ze ona kiedys tez poszła od razu jak się dowiedziała i ginekolog jej coś naruszył i po tygodniu poroniła i teraz nie wiem czy mam poczekac czy iść a jak wy dziewczyny uważacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.06, 18:51 lilita gratuluje Ci bardzoza ktorym razem ci sie udalo zajsc w ciaze?? Odpowiedz Link Zgłoś
lolita221 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.06, 13:46 udało mi się za 4 razem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.06, 14:18 Podobno od 3ciego tyg ciąża jest widoczna na USG, więc pomykaj i daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
syow Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.06, 17:43 dzewczyny ja ciagle boje się zrobic test,juz dzis kupiła ale mam obawy.@ spóźnia mi się,a ja sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy.25 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.06, 18:32 Jezeli juz Ci sie spoznia to masz naprawde duze szanse, ze wynik testu nie bedzie bledny. Chociaz czasem zdarza sie, ze po terminie miesiaczki wynik ciagle negatywny, a tu i tak ciaza . Zycze dwoch kresek! Do dziela! Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.06, 18:33 Nie myśl nad niczym tylko zrób go jutro rano. Będziesz pewniejsza i mniej nerwowa. Życzę z całego serca II grubych kresek Odpowiedz Link Zgłoś
syow Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.06, 08:46 zrobiła MAM DWIE KRESKI-JESTEM W CIĄZY,nie moge pisać bo juz płacze ze szczęścia: Odpowiedz Link Zgłoś
iwona9940 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.06, 10:22 GRATULUJĘ!!!!! Życzę dużo szczęścia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabkamala1 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.06, 13:57 GRATULUJĘ sama jestem w ósmym miesiącu ciąży i są to naprawde cudowne chwile, pierwsze usg, rosnący brzuszek, ruchy dziecka Moje maleństwo właśnie szleje w brzuniu, kopie mnie po żebrach ale jest to bardzo miłe Nie wyobrażam juz sobie życia bez niego... Odpowiedz Link Zgłoś
syow Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 10:12 dla mnie teraz będą najtrudniejsze chwile,plany ....ale bardzo sie ciesze i juz nie moge sie doczekać i wciąz nie moge uwiezyć))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolita221 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 17:38 gratuluje ci syow wiem co teraz czujesz to sa cudowne chwile. Ja ciągle się boje że dostane @ chociarz miałam dwie kreski martwie sie wszystkim szefowa kazała mi szorować na kolanach podłoge chociarz juz wie ze jestem w ciąży od rana do teraz czyściłam i boję się że mojej dzidzi mogło się coś stać mam zmienne nastroje i ciągle bola mnie piersi i wcale nie chce zeby przestały bo wtedy jestem spokojniejsza ze dzidzia jeszcze tam jest.Czy ten strach kiedys minie?? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
liwwia Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!! 15.02.06, 18:34 Witaj lolita221 Co to za szefowa!!!!!!!!!???????? Co to za czlowiek!!!!!!!???????? Slow mi brakuje!!!!!????????? Szok!!!!!! Pamietaj, ze teraz jak jestes w ciazy powinnas sie bardzo „oszczedzac“ i uwazac na to co robisz...Twoje malenstwo jest wazniejsze od tego co nakazuje Ci szefowa. Jezeli nastepnym razem stwierdzisz, ze polecone przez nia zadania (do wykonania) moga negatywnie wplynac na stan Twojego zdrowia lub samopoczucia..to powiedz jej grzecznie wprost: „przykro mi, ale dzis wyjatkowo zle sie czuje i nie moge sie podjac wykonania tego polecenia w zamian z checia wykonam prostsze zadanie“.. Nie pozwol sobie wykonywac ciezkich..przekraczajacych Twoje mozliwosci (w tym stanie) zadan!! Moja kolezanka z pracy jest w ciazy i wszyscy staramy sie jej we wszystkim pomagac i wspierac jak tylko mozemy... Uwazaj na siebie i malenstwo. Pozdrawiam serdecznie. Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
syow Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!! 16.02.06, 10:29 powiem ci abys słuchała siebie nie szefowej ,wiem że trzeba cenic prace w dzisiejszych czasach ale ty jestes w ciązy i masz dbac teraz o siebie w szczególności.Więc uważ na siebie i maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
izex Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 18:37 uwazaj szczegolnie na poczatku dopoki tam wszystko sie nie zagniezdzi Odpowiedz Link Zgłoś
lolita221 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.06, 12:39 dziękuje wam dziewczyny jesteście cudowne od teraz żadnych ciężkich prac choć by nie wiem co!! w poniedziałek ide do ginekologa może jak szefowa zobaczy dowód to inaczej na to spojrzy wkońcu ona rok temu też była w ciąży i wie co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś