Dodaj do ulubionych

JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!

09.02.06, 18:01
bóg mnie wysłuchał i dał mi dzidzie jaka ja jestem szczęśliwa nie moge sie
doczekać kiedy powiem mężowi a prace kończe dopiero o 22. wszystkim wam
oczekującym życze tego samego szczęścia.
Obserwuj wątek
    • mar-marka Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.06, 18:09
      GRATULACJE!!!

Powodzenia, radości i szczęśliwego oczekiwania na potomka: bez zmartwień,
      dolegliwości itp.

Bądź cała happy!
    • abra111 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.06, 18:09
      GRATULUJĘ!!! to cudowna wiadomość dla Ciebie i męża!! trzymaj się ciepło, dbaj
      o siebie i maleństwo. Teraz przez 9 miesięcy TY będziesz księżniczką - oby
      wszystko odbyło się po "królewsku"wink jeszcze raz gratuluję!!
      • adad05 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 14:07
        Gratuluję!!! Wiem jakie to szczęśćie bo sama jestem w ciąży. Teraz dbaj o
        siebie i malucha! Pozdrawiam (mama majówka)
        • agakin601 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 22:02
          adad05 napisała:

> Gratuluję!!! Wiem jakie to szczęśćie bo sama jestem w ciąży. Teraz dbaj o
          > siebie i malucha! Pozdrawiam (mama majówka)

GRATULACJE .......
          JA RÓWNIEŻ WIEM JAKIE TO SZCZĘŚCIE NOSIĆ POD SERCEM TAKIE KOCHANE DZIECIĄTKO
          SAMA JESTEM MAMĄ CÓRECZKI O IMIENIU KINGUSIA MA ROK I CZTERY MIESIĄCE ...JEST
          KOCHANA ,A PAMIĘTAM NIEDAWNO JAK RÓWNIEŻ OZNAJMIAŁAM MĘŻOWI ŻE JESTEM W CIĄŻY I
          TO W DZIEŃ ŚW.WALENTEGO.ŻYCZĘ POWODZENIA POZDRAWIAM.
    • kathy.25 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 20:22
      Gratuluje! I zycze wszystkiego dobrego. Ja codziennie od nowa ciesze sie moim
      stanem smile (Dzidziusia spodziewamy sie w lipcu)
      Pozdrawiam serdecznie, trzymacjie sie cieplutko
      Kaska
    • agilator Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 22:44
      GRATULACJE!!! Obyśmy wszystkie dołączyły do Ciebie szybciutko smile Trzymaj się
      cieplutko smile
    • luciii gratuluję i trzymam kciuki !! :D 10.02.06, 23:04
      dużo zdrówka Tobie i szkrabkowi smile)
      • lolita221 Re: gratuluję i trzymam kciuki !! :D 11.02.06, 16:46
        dziękuje z całego serca ja też dziewczyny życze wam bobasków dołanczajcie
        szybko.Mam pytanie kiedy mam się wybrać do ginekologa mam poczatek 3 tygodnia
        czy to za wcześnie jeszcze kolezanka mnie nastraszyła powiedziała ze to za
        szybko ze ona kiedys tez poszła od razu jak się dowiedziała i ginekolog jej
        coś naruszył i po tygodniu poroniła i teraz nie wiem czy mam poczekac czy iść a
        jak wy dziewczyny uważacie??
    • monica233 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.06, 18:51
      lilitasmile
      gratuluje Ci bardzosmileza ktorym razem ci sie udalo zajsc w ciaze??
      • lolita221 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.06, 13:46
        udało mi się za 4 razem smile pozdrawiam smile
        • agilator Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.06, 14:18
          Podobno od 3ciego tyg ciąża jest widoczna na USG, więc pomykaj i daj znac smile
          • syow Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.06, 17:43
            dzewczyny ja ciagle boje się zrobic test,juz dzis kupiła ale mam obawy.@
            spóźnia mi się,a ja sie boje...
            • kathy.25 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.06, 18:32
              Jezeli juz Ci sie spoznia to masz naprawde duze szanse, ze wynik testu nie
              bedzie bledny. Chociaz czasem zdarza sie, ze po terminie miesiaczki wynik ciagle
              negatywny, a tu i tak ciaza smile. Zycze dwoch kresek! Do dziela!
              • agilator Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.06, 18:33
                Nie myśl nad niczym tylko zrób go jutro rano. Będziesz pewniejsza i mniej
                nerwowa. Życzę z całego serca II grubych kresek smile
                • syow Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.06, 08:46
                  zrobiła MAM DWIE KRESKI-JESTEM W CIĄZY,nie moge pisać bo juz płacze ze
                  szczęścia:smile
    • iwona9940 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.06, 10:22
      GRATULUJĘ!!!!! Życzę dużo szczęścia!!!!
      • zabkamala1 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.06, 13:57
        GRATULUJĘ smile sama jestem w ósmym miesiącu ciąży i są to naprawde cudowne
        chwile, pierwsze usg, rosnący brzuszek, ruchy dziecka smile Moje maleństwo właśnie
        szleje w brzuniu, kopie mnie po żebrach smile ale jest to bardzo miłesmile Nie
        wyobrażam juz sobie życia bez niego...
        • syow Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 10:12
          dla mnie teraz będą najtrudniejsze chwile,plany ....ale bardzo sie ciesze i juz
          nie moge sie doczekać i wciąz nie moge uwiezyćsmile)))))))
          • lolita221 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 17:38
            gratuluje ci syow wiem co teraz czujesz to sa cudowne chwile. Ja ciągle się
            boje że dostane @ chociarz miałam dwie kreski martwie sie wszystkim szefowa
            kazała mi szorować na kolanach podłoge chociarz juz wie ze jestem w ciąży od
            rana do teraz czyściłam i boję się że mojej dzidzi mogło się coś stać sad mam
            zmienne nastroje i ciągle bola mnie piersi i wcale nie chce zeby przestały bo
            wtedy jestem spokojniejsza ze dzidzia jeszcze tam jest.Czy ten strach kiedys
            minie?? pozdrawiam.
            • liwwia Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!! 15.02.06, 18:34
              Witaj lolita221

Co to za szefowa!!!!!!!!!???????? Co to za czlowiek!!!!!!!???????? Slow mi
              brakuje!!!!!????????? Szok!!!!!!

Pamietaj, ze teraz jak jestes w ciazy powinnas sie bardzo „oszczedzac“ i uwazac
              na to co robisz...Twoje malenstwo jest wazniejsze od tego co nakazuje Ci
              szefowa.

Jezeli nastepnym razem stwierdzisz, ze polecone przez nia zadania (do
              wykonania) moga negatywnie wplynac na stan Twojego zdrowia lub samopoczucia..to
              powiedz jej grzecznie wprost: „przykro mi, ale dzis wyjatkowo zle sie czuje i
              nie moge sie podjac wykonania tego polecenia w zamian z checia wykonam prostsze
              zadanie“..

Nie pozwol sobie wykonywac ciezkich..przekraczajacych Twoje mozliwosci (w tym
              stanie) zadan!!

Moja kolezanka z pracy jest w ciazy i wszyscy staramy sie jej we wszystkim
              pomagac i wspierac jak tylko mozemy...

Uwazaj na siebie i malenstwo.
              Pozdrawiam serdecznie.
              Liwia
              • syow Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!! 16.02.06, 10:29
                powiem ci abys słuchała siebie nie szefowej ,wiem że trzeba cenic prace w
                dzisiejszych czasach ale ty jestes w ciązy i masz dbac teraz o siebie w
                szczególności.Więc uważ na siebie i maleństwo.
            • izex Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 18:37
              uwazaj szczegolnie na poczatku dopoki tam wszystko sie nie zagniezdzi
              • lolita221 Re: JESTEM !!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.06, 12:39
                dziękuje wam dziewczyny jesteście cudowne od teraz żadnych ciężkich prac choć
                by nie wiem co!! w poniedziałek ide do ginekologa może jak szefowa zobaczy
                dowód to inaczej na to spojrzy wkońcu ona rok temu też była w ciąży i wie co to
                znaczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka