Dodaj do ulubionych

test - niewyróba

04.04.06, 13:06
mam 25 dc przy 27-8 robiłam 2 (zaraz po zapłodnieniu)i nici wtedy jeszcze nie
wiedziałam że należy poczekać do zagnieżdzenia teraz za dwa dni ma przyjść@
aa test chce zrobić już dziś bo tak naprawde to nie mogę wytrzymac - co zrobić?
Obserwuj wątek
    • yskyerka Re: test - niewyróba 04.04.06, 13:12
      Poczekać chociaż do jutra i zrobić test z porannego moczu. Będzie bardziej
      wiarygodny. Przed terminem @ test robiony po południu może po prostu jeszcze
      nie wyjść.
    • kyora Re: test - niewyróba 04.04.06, 15:37
      Ja rozumiem Twój niepokój. Dziś przeżywałam to samo. Przed chwilą zrobiłam test
      i jest negatywny. Jutro więc dostanę @ i będzie smutno (znowu). Nie będę sie
      łudzić, że negatywny dlatego, że robiony po południu. Tobie życzę sucesu.
      • jagoda_271 Re: test - niewyróba 05.04.06, 13:34
        kurcze jest jeszcze szansa że nie dostaniesz,
        ja właśnie dlatego się boję go zrobic , wolę chyba czekać na wredną @
        • esjb Re: test - niewyróba 05.04.06, 18:23
          Słuchajcie mi się spóżnia @ 3 dni test robiłam wczoraj wieczorem i lipa
          czy mam jeszcze szanse prosze napiszcie coś bo oszaleje
          • jagoda_271 Re: test - niewyróba 06.04.06, 06:33
            a masz jakieś mini objawy?
          • mymcia Re: test - niewyróba 06.04.06, 07:10
            Pociesze Cie smile Mojej kumpeli wyszedl test dopiero ponad tydzien po spodziewanej
            @- chyba 9-10 dni po. WIec nie stresuj sie tak bardzo i powtorz test z kilka dni.
            • jagoda_271 Re: test - niewyróba 06.04.06, 11:30
              dzisiaj miałabym dostać @ i mam ochote zatestowac, ojejku jeszcze wredota nie
              przyszła i się bardzo boję
              • esjb Re: test - niewyróba 06.04.06, 12:35
                Objawy jak najbardziej wskazują boli mnie brzuch i nigdy mi się nie spóżniała
                spac mi się chce cały czas i toaletę często odwiedzam macie jakiś sprawdzony
                test jakiej firmy może kupiłam jakieś badziewie bardzo wam dziękuje za
                odpowiedz na moje zapytanie niech ten zajączek juz do nas przykica bardzo was
                pozdrawiam
                • ma.dzia85 Re: test - niewyróba 07.04.06, 10:28
                  Ja tez mam wielki problem robiłam 2 testy: pierwszy 6 dni po owulacji,drugi 11
                  dni po owulacji-oba negatywne. Owulacje miałam bardzo przesunieta w tym
                  miesiącu, wiec licze dni od niej,bo @ powinnam dostac juz z tydzień temu..Czy
                  jest jakas szansa,że jestem w ciązy,a testy były robione za wczesnie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka