Dodaj do ulubionych

od jutra 40 tc ...maly ma miec 4kg i...

23.04.06, 11:08
no wlasnie...i nic...tylko opuchniete nogi i skurcze przepowiadajace od 2
tyg ...trwajace cala wiecznosc...
Obserwuj wątek
    • agan10 Re: od jutra 40 tc ...maly ma miec 4kg i... 23.04.06, 11:10
      musisz cierpliwie czekać.
      Jest wiosna, pogoda ładna.To dodaje sił.
      To już niedługo.
      • iwonagos Re: od jutra 40 tc ...maly ma miec 4kg i... 23.04.06, 11:25
        Mnie zrobiono usg w 39 tc i mała miała mieć ponad 4 kg. Ważyła 2800....
        Urodziłam w 43 tc
        • valkiria_1980 Re: od jutra 40 tc ...maly ma miec 4kg i... 23.04.06, 11:37
          mi gin nie robil usg ale powiedzial plus minus po wielkosci brzucha... poza tym
          mi tez sie tak wydaje bo kregoslup mi siada i czuje spory naprawde spory
          ciezar....ale tez 43tc mnie przerazil -co napisalas... ja jak nie urodze 26go
          (termin)to po 10ciu dniach mam sie zglosic do szpitala na porod...z torbą itd...
          czyli tak czy inaczej jesli bym nie urodzila to najpozniej 6go maja urodze na
          bank

tyle ze to czekanie jest bardziej meczace niz te cale 9
          miesiecy...nudnosci,bolaczek i innych...
          • naati Re: od jutra 40 tc ...maly ma miec 4kg i... 23.04.06, 17:37
            no wlasnie , czekanie... ja tez czekam, tak samo skurcze raz na jakis czas i
            boje sie, ze przyjdzie dlugo czekac , no ale mamy jakieś inne wyjscie?? smile
    • malinka255 Re: od jutra 40 tc ...maly ma miec 4kg i... 23.04.06, 18:11
      Nie martw się, będzie ok, ja 7 dni po terminie miałam wywołany poród kroplówką,
      córka 4700g, 59cm, siłami natury; będzie ok, trzymam kciuki;
      malinka
      • netmarta a ja jutro koncze 41 tydzien, .. 23.04.06, 18:18
        a 4 kg to maly mial ponoc miesiac temu! jak ja sie dopiero martwie, kochana!!!!
        dostalam juz tabletki na wywolanie skurczy (kolezanka kilka godzin po tych
        tabletkach urodzila), a ja? rozwarcie 3 cm, a tabletki podzialaly jedynie tak,
        ze mialam skurcze co 25 min.
        jutro mam wizyte i bedzie umawianie sie juz na wywolanie, czego sie boje - bo
        porod jest bardziej bolesny, no a dzidzius ponoc bardzo duzy. ponadto boje sie
        ewentualnej cesarki.
        • ajfla Re: a ja jutro koncze 41 tydzien, .. 23.04.06, 21:25
          dziewczyny nie martwcie się! Ja urodziłam w 42 tyg. z USG miała mała ważyć
          4,300 a ważyła 3,750 smile drobna pomyłka. Miałam wywoływany poród, rodziłam po 7
          godzinach od podania kroplówki. Nie było tak źle! pozdrawiam!!! i powodzenia
          życzę!!!
          • iwonagos Re: a ja jutro koncze 41 tydzien, .. 23.04.06, 23:22
            jak już wspomniałam urodziłam w 43 tc, ale mnie nie pomogło, a wręcz
            zaszkodziło wywoływanie porodu oxy. Nigdy więcej nie zgodziłabym się na to.
            Ostatecznie zakończyło się cc.
    • karolcia86 olej rycynowy 23.04.06, 23:28
      Ponoć po oleju rycynowym jedzie się wprost na porodówkę. No i masz spokój z
      ewentualną lewatywąsmile))
      • jagoda_271 Re: olej rycynowy 24.04.06, 06:38
        to brzmi jak słowa znachorki ...
    • kasiadzie Re: od jutra 40 tc ...maly ma miec 4kg i... 24.04.06, 10:26
      U mnie w czwartek 40 tc, no i też niestety nic sie nie dzieje....już sie nie
      moge doczekać aż poczuje jakieś skurcze. Ciągne męża na spacery - on ledwo
      żywy - a mnie energia rozpiera, no ale wychodzić porodu też nie mogę sad
      Zastanawiam się co by tu jeszcze zrobić żeby wreszcie się "zaczęło"?
      • valkiria_1980 Re: od jutra 40 tc ...maly ma miec 4kg i... 24.04.06, 13:35
        aha.... na 3tyg przed porodem sexik nie jest zalecany bo moze wywolac porod....

WIEC JA BYM NIE SPROBOWALA>????przeciez chce juz urodzic !!!

jasneeeeeeeeee.... tyle ze nie dziala....
        • guderianka Re: od jutra 40 tc ...maly ma miec 4kg i... 24.04.06, 13:56
          valkirio-znam ten ból-poczatek 40tczapis ktg płaski jak stół bilardowy,sex nie
          pomógł,schody i spzatanie tez. urodziłam 3dni po terminie czyli w 41 tc. nie
          martw sie-to juz tuz tuz-naprawdesmile
          • valkiria_1980 Re: od jutra 40 tc ...maly ma miec 4kg i... 25.04.06, 16:37
            ...ech...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka