melba7 23.04.06, 22:00 wskakujciesorki że upamiętniam tak moje dwa jajka, ale może ten wątek to jedyne, co po nich pozostanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feromonka Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:01 ja sie melduje Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:03 no to ja wskakuję)) i mówię dobranoc... uciekam do E.... a jutro do pracy(( Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:06 Dziewczynki co myślicie? www.fertilityfriend.com/home/10cb8f oprócz tego mdłości, kłucie i ból jajnika, uczucie mokra sorki że tak zaraz na poczatku watku Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:05 Melduje sie z kanapkami z rzodkiewka A niech beda i dwa, ale ten miesiac i tak stracony. M. daleko, szans nie ma. Smaka mi na winko narobilyscie, tym bardziej, ze stoi w lodowce i sie marnuje Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:08 Melduję się i ja))))))))) Feromonko ja Ci nie pomogę, głupek jestem całkowity ja leciałam na żywca... Althea to ja tez idę na winko!!! I dalej tańczę Rany, jutro EGZAMIN!!!!!!!!!!!!!! trzymać kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Marudzia!!! 23.04.06, 22:09 WklejamDD Ja bym poszła tańczyć, ale to moje szczęście nie ma kondycjiPP A wprawiam się na 6 majaD Zakupy już zaklepane) A co do wyjazdu do Poznania, czy np.14 maja??? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Marudzia!!! 23.04.06, 22:10 a kto ma jutro egzamin? w ferworze walki z filozofią przegapiłam coś???? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Melduję się! 23.04.06, 22:16 Kto oglądał taniec z gwiazdami? powiedzcie mi kto odpadł i dlaczego? Ja rano na 7.00. Juz czuję ze mi sie nie bedzie chciało wstawac. Balbinko... postawiłam jej tą 5. Referat jeszcze doniosła, nie miałam serca. to moj drugi rok w szkole, jeszcze sie musze duuuzo nauczyc. i stwardniec. mam nadzieje ze jaania i kocurek i te laki co nie dostały moich fotek juz maja od innych dziewczyn. Marudko- pokaz mi swój duzy brzuszek! Całuje was mocno w czółka cmoki cmoki cmoki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Melduję się! 23.04.06, 22:18 Tycja ja nie dostałam fotek...nikt mi nie posłał Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:11 rany dziewczyny, zerknijcie jeszcze na poprzedni wątek...cos tam napisałam...zaczynam histeryzować...może cos wiecie na ten temat.... Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:14 www.fertilityfriend.com/home/10cb8f w takim razie powtórka objawy: mdlosci, ból i klucie jajnika, uczucie mokra... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:17 Balbinko, nie wiem czy Ci pomogę, ale u mnie coś takiego się zdarza...@ mam dośc długie, 4 dni, a potem kolejne 3 plamienie, zdarza się,że po tych 3-4 dniach krwawienia jest 1 dzień przerwy i potem plamienie...a gin mówi,ze ok.Ten model tak ma.Jesli u Ciebie to cos novego, skontaktuj się z ginem jak najszybciej...może nadżerka...? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:26 Melduje się na nowym) Balbinko- ja się nie znam( ale może to nic groźnego, czasem też tak mam i szczerze mówiac nigdy się tym nie przejęłam... no, i nie rozwinęło sie to u mnie w nic powaznego... a kupiłam trochę kryminałów (np. Koniec świata w Breslau Krajwskiego), trochę romasów (kolejną Jane Austen) i troche literatury socjologicznej) melba- filozofia jest fajna) ale tej logiki to Ci współczuję) fanatisie- 14.05 ok) możemy pchac się na Poznań) kto z namI??? althea- Ciebie ta tepsa jakos specjalnie męczy( ciekawe czemu??? idę obejrzec brzuch Tycji k. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:27 Bebell, mam co do tego tylko jedna teorie, nie mam u nich telefonu)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:29 Skarbie, to swiństwo miałam zniwelowane po unicestwieniu polipa..jakies 5 lat temu i na ostatniej wizycie nic takiego nie było...boję się, że to cos gorszego...na dodatek ten wcześniejszy ból szyjki....w ostatnim cyklu go nie było( ale seXowanka były sporadyczne i nie w dniach płodnych), ale dzien przed @ strasznie mnie męczył jakis ucisk, drętwienie szyjki...nie wiem jak to okreslić...ale bylo to nieprzyjemne. Kurka a miałam mieć spokojny miesiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:35 Taniec z gwiazdami to nie konkurs, to audiotele)) Następna poleci Koroniewska, bo chociaż gra w popularnym serialu, to nie jest szczególnie lubianą postacią, kolejna Jabłczyńska, aczkolwiek tu się waham, a do finału typuję Olę K. i Mroczka, z tym ,że wygra Mroczek.Rozmus był super, jego instruktorka też, ale kto miał na nich sms wysyłać???Rozmus nie występuje w popularnym serialu, młodzież się z nim nie utożsamia, kto miał mu te smsy wysyłać...? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:32 Witam, Przebrnełam przez posty, Stokrotko jeszcze raz ogromne GRATULACJE!!!!!!))))Przewrotna natura)))) Bablinko, nie wiem co Ci powiedziec ja mam róznie raz @ 3 dni raz 6 ale Melba ma racje jezeli nigdy tak nie miałas to zadzwon do ginka Fantaisie, widze ze zabawa udana mimo Pana-delikatnego, P tul i całuj faceci czesto z opoznieniem odreagowuja stres i dłuzej to potem przezywaja, Bebelku ale miałas fajowy weekend)) Potwierdzam fakt ze Marudka fajnie sie juz zaokragliła tu i tam))) Matalko przykro mi, 2007 rok ładnie wyglada)) Erga a co sie stało w autku? Dziecwzynki padam na nos, rozmawialismy z facetem od działki, cena ok, połozenia i inne uwarunkowania tez, komplaetujemy kase i zabieramy sie do formalnosci bo facet jest ze tak powiem z tych co maja malinowe nosy i oprocz tego ze wie ze to jego to reszre musimy sami załatwiac czyli geodete, wypis z KW, i wszystko co jeszcze mozliwe, ale nic to przebrniemy, ) Rozwaliłam dzisiaj inteligentnie samochod((((wjechałam prawie pełnym pedem na cos co stało na ulicy a był to kawał kamienia, w efekcie jak powiedział moj M miska olejowa stała sie płaskim a nawet wklesłym talerzem, dobrze ze to ten mniejszy samochód....M nawet nie krzyczał na mnie wyjakowo był delikatny... Nad nasza działka latały 2 czarne bociany, jak nic nasz maluch czeka na swoje miejsce na ziemi)) Ta Działka musi byc nasza))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:35 Dobranoc, Kolorowych snów)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Ant- Kupowac, nie myslec, kase zbierac!!!! 23.04.06, 22:40 Szybko, szybko, zeby bocianki nie rozmyslily się. A ta dzialeczka, to gdzie??? Jak my swoją kupowaliśmy to na slupie mieliśmy gniazdo, ale w zeszlym roku nie bylo pocianków. Powodzenia i trzymamy kciuki za udaną transakcje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ant- Kupowac, nie myslec, kase zbierac!!!! 23.04.06, 22:45 Hejka Antuś! Zbierajcie kaskę będziecie mieć blisko do nas)) Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Tycjo 23.04.06, 22:26 ja oglądałam... odpadła Ania i rozmus moim zdaniem odpadli przez niesprawiedliwość. Na mój gust powinna odpaść Koroniewska... ale coż niezbadane są wyroki... mnie się wydaje że ten konkurs jest lekko naciągany Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Tycjo 23.04.06, 22:28 Też oglądalam. ( Koroniewska powinna jak nic poleciec. Chyba sama miala swiadomość, ze lepsi przez nią wylecieli, bo plakala jak glupia. Dla mnie Ania byla najlepszą z instruktorek..... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell kocurku... 23.04.06, 22:32 ja jednak nie mam USG we wtorek... coś mi się machneło w obliczeniach... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 cholera! 23.04.06, 22:58 to naprawde niesprawieliwe ze decyduje widz anie ktos kto sie na tym zna.... bardzo mi sie podobała ta para. jak to koroniewska płakała? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Tycjo 23.04.06, 22:31 Ja zupelnie nie wiem o czym wy mowicie. Ja w koncu zabralam sie za wklejanie zdjec do albumu slubnego... no i te zdjecia mi sie tam za nic w siwecie nie zmieszcza! Mam 10 klisz i 30 stron. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Tycjo 23.04.06, 22:37 Pisałam, co ja bym zrobiła...ale chyba mój poscik poszybował...i nie dotarł...w kazdym razie..pamietaj, kto ma miekkie serce...ten ma potem długie kolejki męczydusz...do dopytki...ze mnie to ostatnia zgreda... Fantaise, jestes niemozliwa...ale czy ty wiesz, ze taniec jest doskonałym lekarstwem na deprechę???podobno wykorzystuje sie go w jakis terapiach... Feromonko, zielona jestem..a który to dzis dzionek??? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka wykresik 23.04.06, 22:39 no balbino 26, ktos zerknie na wykresik? www.fertilityfriend.com/home/10cb8f Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 23.04.06, 22:46 Dzięki za info... Męcze was dlatego, ze ginek to juz chyba ma mnie dośc...ciagle przeciez sie pyta...czemu mi tu pani nie zachodzi i wzdycha tak niemiłosiernie....hihi..tych wizytyek sporo było...no i nie chce z kazdym mym histerycznym problemem dzwonic, bo sie gosciu w końcu wkurzy ...Za miesiac mam umówiona wizytę..to sie zobaczy...chyba mnie raczysko od razu nie zje...Troche mnie uspokoiłyscie... Fantaise, własnie, własnie jestem po antybiotyku...moze to...ale nigdy tak nie miałam... Czekam jeszcze na poscik ergusi... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Balbinko!!!!! 23.04.06, 23:01 Ja miałam tylko tak raz!!!! pamiętam, że wpadłam w totalną panikę i dzwoniłam w niedzielę, czego normalnie nie robię! A na dodatek brałam wtedy od wielu lat tabletki i nigdy!!!! nie miałam plamień. A drugi raz miałam w wakacje przy jakiejś dietce Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Tycjo 23.04.06, 23:00 kochana, nauczę się i tego!!! Pomału dochodze do swiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:26 Feromonko - ja tez Ci nie pomogę, bo u mnie jak w zegarku wczesniej bylo i poza testami, które potwierdzaly obserwacje sluzu nigdy wykresów nie robilam. Trzymam kciuki za egzamin.... Nio i za tę logikę - dla mnie nielogiczną i filozofię - troche bardziej zrozumialą. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:36 Mam jutro egzamin końcowy z fletu, więc komisja się zbiera, ale ja przewodniczę Zaklepuję 14 maja, czekam więc na resztę lasek... Tatanko gdzie Ty jeździłaś na tych nartkach??? ja od tych ferii jestem gorącą fanką nartek))) Balbinko, Kotek ja kiedyś tak miałam, jak się odchudzałam, a potem jak brałam antybiotyk i pamiętam, że zadzwoniłam do docenta i kazał się nie martwić, że tak może się zdarzyć. Więc nie przejmuj się, jest na pewno dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:35 I ja tez mam juz chyba problemy z pamięcią.... Althea - ja tez mialam przejscia z Tepsą i na szczeście juz zrezygnowaliśmy z ich uslug, ale nie rozumiem - skoro nie korzystacie z ich linii, to o co kaman???? A ja nie mam zdjęć TYCJI i jestem smutna z tego powodu. Tak jakoś malo mam waszych zdjęć... ale za te co dostalam to bardzo dziekuje. Fantaisie - ja bylam dzisiaj w Szklarskiej Porębie, ale w Karpaczu, w Zieleńcu, Na wierchomli i na Gubalóce, w szczyrku.... w wiśle....Dużo wyciągów chodzi do weekendu majowego wlącznie. Uciekam zaraz do lozeczka, bo dzisiejszy dzionek troszke mnie zmeczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:39 No chyba oszalkałyście - nie dość że tyle postów przez zaledwoe dwie godziny to jeszcze nowy wątek powstał.. Spuścić z oka was nie można!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:42 Ja się tylko poszłam umyć i już nowy wątek (melba świetny tytuł ) a że jestem już w różowej nocnej koszulce z żyrafą to doczytam jutro i zmykam spać całując Was w czółka na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:44 Tatanko ale Ci dobrze)))))))))))) dlaczego Warszawa nie ma gór???? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:46 Oj stara jestem kondycji brak....zadyszka maksymalna... Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Tycjuś, Balbinko 23.04.06, 22:47 dzięki wielkie za fotki - ... czy to napewno 7 m-c? brzuszek masz taki zgrabniutki, że aż się wierzyć nie chce, ciekawe jaki bedzie za 2 m-ce pozdr ps jutro fotkowy rewanż Balbinko Twoich zdjęć też nie mam, moge prosić dziewzcynki o przeslanie? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 22:48 Zaraz jakąś usypiemy pod Warszawką i bedzie w sam raz, a za rok, zapraszam do nas. W górki juz niedaleko, a jak domek stanie, to i spac bedzie gdzie. Oczywiście, nie życze nam za rok nartek, bo jak z takimi brzuchami Uciekam spac, bo P. zaraz wysle mnie na odwyk Buziaki i do juterka Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:00 To i ja sie melduje Na tamtym watku cuda sie dzialy z moimi postami... Melbus, Tycja - dziekuje za zdjecia Rzeczywiscie malenki masz brzuszek - baaardzo zgrabny! Bebelku, a kiedy masz to USG? A ja zaraz wskakuje w moja pizamke ze swinkami Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:01 Balbinko, Feromoko - niestety nie potrafie odpowiedziec na Wasze pytania Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:02 kocurku, bylo ponad 500 postow, wiec posty nie pojawialy sie natychmiast. Dlatego po 500 zakladamy nowy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:04 Ola, dzieki - nie wiedzialam, bo nigdy nie bylam az tak produktywna I zrestartowalam kompa, a potem balam sie czegokolwiek pisac ale juz jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:06 Monia, bez pizamy??? a nie zmarzniesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:08 ja też śpię bez piżamy!!! tak najlepiej - jak Pan Bóg stworzył ) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:08 Jak tak dalej pojdzie, to ja tez dzis sama bede spala... Czy wiecie, ze moj maz jeszcze konczy te skrzynki na balkon? Chce skonczyc je malowac - a jutro jeszcze spody pomaluje i beda gotowe Duzo ma roboty, bo na dwa balkony... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:03 A ja dzisiaj śpię bezDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:05 A ja w piżamce , ale chyba sama bo P. juz mnie do lożka nie wpusci. Trzeba jakiś sexowski trik zastosowac, to odbrazi sie za to forum Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:09 a ja w samym szlafroczku - pidzamy za ciasne i sciskaja mi brzucho- wiec chyba nie jest az tak malutki. znowu mi sie przypomniało ze jestem niedobra. Od środy miałam cwiczyc... Jakos szybko minał ten czas, jutro kolejne zajęcia na szkole rodzenia a jak nic nie zrobiłam!!! szok! i wiecie co..... pisałam wam o tych badaniach na cytomegalię. niby sie staram nie przejmowac, ale jakos podswiadomie ciągle o tym myślę... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:07 Balbinko-napisałam - tu jest link www.forumginekologiczne.pl/forum/vt,48,245,15370 przepraszam że tak późno piszę ale mężuś zajmował kompa-szuka częśći do autka.. Enterku - a testowałaś już?? może najwyższa pora... Althea -0 ja chcę opis do tych zajączków!!! Co do autka to niestety uszczelka pod głowicą... kupa roboty i sporo kaski na to pójdzie.. Autko brało płyn chłodniczy.. Fantasiu - ale fajnie masz z tymi imprezkami - twój Pawełek ma samych takich znajopmych?? chodzi mi o gwiazdy i gwiazdeczki Aż jestem ciekawa co twój mężuś ma z nimi wspólnego.. Kocurek - już kciuki zaciskam i myślami jestem przy twoim USG Melbuś i za ciebie też drugiego kciuka zacisnę!! Co byś myślała logicznie ) Kocurku - zawsze jak miniemy 500 postów na danym wątku to zwalnia i pojawiają się z opóźnieniem Anialm-dobrze że z mamą lepiej.. Melbuś - tytuł jak najbardziej mi się podoba!! i wiesz - przyznam się że jak doktorek podglądał moje jajka to było to jedno duże (które ja podejrzewam o pozostałość po torbieli) i były na tym samym jajniku dwa mniejsze!! więć jest szansa że jeśli ten gdzieś zaginął to tamte dwa szykują się na bliźniaki )) Melbuś - jakie psychologiczne podejśćie do tańca z gwiazdami!! ja typuję Mroczka i Jabłczyńską na finał.. Antuś - czyli klamka zapadła, tak?? kupujecie działeczkę!!! ale fajowo!! Łomatko-myślałam że Jagusiem wjechałaś w ten głaz... ufff jak dobrze że jechałaś tym małym.. No i musicie kupić tą dziłkę - skoro pociany nad nią latały! I to jeszcze te czarne!! Może ode mnie odleciały bo mnie na działce nie było hihihi Feromonko-wykresik niezły - teraz trzeba odczekać bo to dopiero kilka dni po owu. widocznie ci się troszkę przesunęła - od owu pasuje odczekać jakies 12 dni zanim zatestujesz. A co do objawów to wiem że każda kobieta jest w stanie sobie wmówić wszystkie ciążowe objawy - niestety ja też ) Tysia - który to miesiąć??? już siódmy??? Fantaisie dobrze liczy??? no no - to ty niezła laska jesteś!! bebell- to kiedy lecisz na USG podglądnąć Tadzika?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:10 Zaraz ci wysle ergusia! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:12 ano juz siódmy bedzie sie konczył za 2 tygodnie weszłam w ten trzeci trymestr jakoś niespostrzerzenie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 23.04.06, 23:15 Łomatko - chyba to przespałam ) Ślicznie wyglądasz!! balbinko-pewnie dopiero jutro pojawi się odpowiedź - zeraj sobie co jakiś czas na ten link - do południa pani Ilona powinna odpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
anhes feromonko 23.04.06, 22:50 ja zerkłam, i co? masz jakieś konkretne pytania??? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: feromonko 23.04.06, 22:51 anhes interesuje mnie wszystko co tylko sadzisz o tym wykresie w tym cyklu mam chyba ciążę urojoną: mam mdlości, bóle jajnika po ovu i uczucie wilgoci eh bedzie niemile rozczarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: feromonko 23.04.06, 22:56 feromonko, jedno co ci moge powiedziec to to, ze najprawdopodobniej mialas owulacje A na to co z niej wyszlo musisz poczekac jeszcze kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: feromonko 23.04.06, 22:59 Oluś to chciałam usłyszeć dzięki wielkie, bo poprzedni wykres nie był extra, może ja teraz tak sie czuję bo przedtem mialam c. bezovu, a ten to jest z ovu z prawdziwego zdarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 tatanko, 23.04.06, 23:06 mam nadzieje ze ci ktos cosik wysle, mnie sie straaasznie wolno wgrywają te fotki i szlag mnie trafia jak tyle czekam. kocurek, jaania i enterek maja dodatkowo 2 więcej w zamach rekompensaty za pominięcie ich za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: tatanko, 23.04.06, 23:11 Dziewczynki idziemy spać, nie wolno więcej pisać kiedy ja to nadrobię? potem mnie długo nie poczytacie, jak bedzie tyle do nadrobienia buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: tatanko, 23.04.06, 23:13 Dobra dziewczynki, lecem do tych moich pizamkowych swinek. Jeszcze troche poczytam sobie i potem lulu bo jutro do pracki Dobrej nocki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 dziewczyny nowe na forum 23.04.06, 23:16 ja swoje zadanie wykonałam, a teraz czekam na fotki zuzy enterka jaani feromonki i tatanki dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 popieram feromonkę:) 23.04.06, 23:13 dobranocka)))) ja tez zawsze mam zaległości! Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka dobranoc 23.04.06, 23:15 Jak słowo daje za kązdy kolejny post - kara bedzie zmykam miłej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dobranoc 23.04.06, 23:16 OK - to ja tez uciekam - boję się kary od feromonki )) Dobranoc kobietki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dobranoc 23.04.06, 23:41 A ja się nie boję)) Erguś, to moje grono znajomych)) i jest to banda aktorów z teatru gdzie gram, ale to była podwójna i pojawili się goście ze wszystkich mozliwych stronDD Dzisiaj w nocy zamierzam wykorzystać Pawełka, ale on o tym jeszcze nie wie i niewinnie stoi pod prysznicemDDDDDDDDDDDD dlatego bez piżamki, bo normalnie to jestem w piżamce(baaaardzo ciepłej) i grubaśnych skarpetkach((( mam kilka superowych koszulek ale mi ciągle zimno....latem przy najgorszych upałach zdejmuję skarpetkiP Balbinko pasi Ci ten 14 maja??? Chyba idę się myć, bo słyszę że prysznic cichutki, bo jeszcze mi mąż zaśnie, a tego bym nie przeżyła) Buzi i kolorowych snów! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dobranoc 23.04.06, 23:57 Ja tez sie nie boje! Ale wlasnei zauwazylam, ze ominelam jedna klisze... ide spac, jutro bede kombinowac od poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 03:45 Mam nadzieje, ze o tej porze mozna juz pisac i kar nie bedzie Ja juz chyba trenuje bezsenne noce, zeby byc przygotowana jak Miki sie pojawi. Po godzinie bezsennego lezeznia odpalilam laptopa i przynajmniej nadrobilam zaleglosci na forum Mam nadzieje ze Wy slodko spicie, oczywiscie po uprzednim wykorzystaniu mezow Anialm, fajny wozek, ja niestety nadal nie podjelam decyzji, moze bez wozka da sie przezyc? Pilnuj mamy, zeby odpowiednio wypoczela i nabrala sil po tej operacji! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 04:47 skoro nikt nie chce ze mna rozmawiac to sprobuje jeszcze zasnac Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 04:49 chyba ze jeszcze chwile poczekam i zalapie sie na wschod slonca Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 08:03 Łomatko-Megi - że też pisałaś o tak nieludzkiej porze.. A ja witam porannie - lecę robić kawkę. I melduję że dziś odstawiam autko do mecvhanika co by przed długim weekendem było gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 08:20 Ja już chyba snu nie potrzebuję w ramach porannej kawy zjadam porannego zająca z czekolady, tydzień po świętach już można prawda? Erga a gdzie będziecie szaleć autkiem w długi weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 08:20 Megi, ale Cię nosi może jednak śpij w nocy, bo już niedługo ta godzina będzie dla Ciebie standardemP Ale ja też coś kiepsko spałam nie mogłam w ogóle zasnać(( ale ja już pewnie przeżywam egazmin... Idę na herbatkę Buzi poniedziałkowe Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 08:29 Fantaisie z tego co pamiętam to ta noc miała być z wiórami, więc może dlatego niewyspana jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 08:29 megi - robimy otwarcie sezonu na działeczce. i autko będzie potrzebne. A w warsztacie powiedzieli że około 3 dni im zejdzie. oby tylko tyle - bo wystarczy że braknie jakiejś części i trzeba będzie zamawiać - to znów czekanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 08:41 Megi, wióry nie leciały((( ja kompletnie zapomniałam, że mam @(((( ale jakoś podczas tego tańcowania o tym zapomniałam...eh szkoda Erguś, no to trzymam kciuki za samochodzik, no bo otwarcie sezonu to poważna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 08:52 Hej, Megi ja nic nie chce mówic ale jak zobaczyłam te Twoje posty o TEJ godzinie to juz dreszcz mnie przeszył, ze własnie komunikujesz nam ze jedziesz rodzić, Dobrze ze na zającu rano się skonczyło))))) Erga to fakt powazna sprawa, ta uszczelka, mam nadzieje ze szybko go naprawia No tak klamka zapadła, zostały formalnosci i bedzie dobrze jak zajmą one tylko 2 tyg A za mną tez mało senna noc ale akurat z przyczyn baaardzo przyjemnych)) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:07 Ant zatem witamy nową ziemniakę czy raczej panią na włościach)) Masz jakieś zdjęcia tej działki? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:15 Antuś - ano poważna sprawa. uszczelka puszczała wodę - jeden cylinder zalany i nie trzymał ciśnienia... ech - z autami tak jest ) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 08:47 cześć, witam w poniedziałek i na nowym wątku.. chyba mnie z pracy wyrzucą bo tyle piszecie i tyle czytam.. przejdę wtedy na wasze utrzymanie-ostrzegam!!! Idę nadrabiać zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:14 witam i ja w poniedzialek!! ale zescie nastukaly!!! Melbus tytul sliczny!!! Antus czyli juz prawie ta dzialka wasza?? zdecydowaliscie sie!! ale fajnie, jeszcze tylko milion formalnosci i bedzie gdzie jezdzic!! D Balbinko dzwon do gina, po co masz sie denerwowac??? no i wiecej nie pamietam ... za duzo tego bylo, lece popracowac D Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:20 Megi, ale się poczułam, ))))))) I mam dylemat bo moglibysmy kupic działke i kredycik i juz by był domek, przynajmniej do zamieszkania a to mieszkanko wynajc ale moj M i ja troszke tez boi się kredytu jak ognia, jak go przekonac i nie czekac na domek 10 lat ? Zdjec działki , niet, ale nadrobiete zaległosci) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:26 Antuś - nie dziwne że się boi kredytu - mój też juz mi powiedział że w życiu się nie zgodzi na kredyt.. no chyba że większość kasy byśmy mieli.. a póki co jesteśmy spłukani więc nawet nie podejmuję tematu - zresztą ja też panicznie boję się kredytów. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:41 Witam na nowy wątku. Jeszcze jestem przed kawą poranną, bo w domu nie zdążyłam (jak zawsze) a w pracy wszytskie mozliwe kubki jeszcze się piora w zmywarce. Nawet neie próbuje teaz czytac wszytskich wątków, bo bym chyba z pracy wyleciała, ale za to w domu M.poddenerwuję o komputerek zajmę. W Poznaniu leje...Niby wiosenny deszczyk, ale czemu tak mokro? Ant, gratuluję działeczki. Co do kredytów - my mamy teraz trzy - mieszkaniowy (25 lat), studencki (jeszcze kilka lat), meblowy (1,5 roku)i jakoś nie mamy w nocy koszmarów Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:41 uff-doczytałam! Wielkie gratulacje dla Stokrotki!! Skoro się czujesz lepiej, to w środę się stawisz??? Balbinko -nowego szefa jeszcze nie miałam okazję poznać, jest tutaj tylko tymczasowo, więc chyba częstego kontaktu z nim mieć nie będę. Na L4 się na razie nie wybieram-czuję się w porządku i chcę jeszcze trochę popracować. Feromonko, a Ty jesteś z Katowic? Bebell- super fajny weekend sobie zafundowałaś! Ja też chcę się wybrać na to przedstawienie. Mój mąż też miał wczoraj imieninki więc spędziłam pół niedzieli na pieczeniu ciast do pracy na dzisiaj, ale wieczorem sobie zafundowałam wieczór filmowy (domowy). Byłam na tej niedzielnej mszy u Dominikanów, o której mówiła Kasia i Ant-o rany!!! Ile dzieci i co wyprawiały! Momentami myślałam, że wybuchnę śmiechem! Fantasie-dobrze, że nagadałaś temu typkowi! Trzymam kciuki za wszystkie egzaminy w tym tygodniu i uciekam do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:42 No tak ale my moglibysmy z wynajecia mieszkanka miec na wieksza czesc spłaty kredytu, wiec w zasadzie ryzyko nie jeste duze, ale nadal innych argumentów mi brak Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:43 Antuś, jak to się ładnie mówi kredyty są dla ludzi jak się spotkamy to napuszczę mojego, on potrafi przekonać do kredytu)) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:49 Ant ja też się bardzo bałam kredytu, tylko marudziłąm, żeby był jak najmniejszy itp. Teraz człowiek się przyzwyczaił i jak sobie pomyślę, że alternatywą byłoby wynajmowanie mieszkania to coraz bardziej lubię ten nasz kredyt Już tylko 28,5 roku i będziemy wolni Myślę, że twój m. dojrzeje do kredytu, daj mu tylko troszkę czasu, no i od zcasu do czasu wtrącaj coś o zaletach własnego domu my kobiety potrafimy być w takim "sugerowaniu" niezwykle skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:50 ale literówek robię, aż mi wstyd.... Ant, jakby co, waszym zabepieczeniem będzie właśnie mieszkanie i ziemia. Kredyty są niebezpieczne dla ludzi, którzy bez planowania zaciągają bez przerwy kolejne, z reguły na rzeczy, bez których mogliby spokojnie żyć. A domek jest wart wyrzeczeń Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 09:52 Antuś, skoro kasa z wynajmu pokryje prawie ratę to rzeczywiście nieźle to wygląda. Ale czy Ty się nie boisz czego innego- działka, z tego co pisalaś na odludziu, więc trochę uciążliwa na codzienne mieszkanie-brak przedszkola, szkoły, lekarza, sklepu itp. Kiedyś marzyłam o takiej ewakuacji z miasta, teraz też mam taki plan ale tylko w opcji domu wakacyjnego na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 10:06 Hej! a ja dzisiaj zaspałam do pracy ale zbytnio się nie przejmuję... posiedze do 17, odrobię co mam do odrobienia i do domu... Erguś, ja może i zatestowałabym, ale się boję bo ostatni cykl był do d... ponad 45 dni, więc moze teraz tez tak jest? hm... sama nie wiem. tylko nigdy nie miałam takiego dziwnego plamienia... może zrobić jakieś badanko? cholera, sama nie wiem.... byłam w weekend u rodzinki E na wsi. fajny domek strasznie chciałabym mieszkac w takim... na razie wynajmujemy mieszkanko, ale po ślubie... może ise szarpniemy? a co? kolezanka brała kiedyś kredyt na mieszkanie na 30 lat i mówiła mi, że ona nie mysli ile będzie spłacaą, bo trafiłaby do wariatkowa. co miesiąc spłaca ratę i tyle. i to chyba dobre podejście. no ale zobaczymy... miłego dzionka u nas jeszcze słoneczko świeci, ale ma padać Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 10:10 Hortko masz racje, z tym ze my i tak nawet mieszkajac w tym miejscu co teraz nie korzystamy z przedszkola połozonego najblizej domu a najblizej pracy ( punkt wspolny dla M i dla mnie mniej wiecej po srodku). Kiedys pomieszkiwalismy na działce tesciow blisko połozonej tej naszej upatrzonej i dojezdzalismy do pracy jechalismy około 15 ,20 min dłuzej niz obecnego miejsca zamieszkania. Sklep jest oddalony o około 2 km droga, spacerem przez tzw kładke spacerkiem krócej, lekarz na miejscu, kilka domów dalej, szkoła podstawowa i gimnazjum tak jak sklep ale wolałabym inna szkołe dla Małej, wole ja wozic do Wawy, w okolicy mieszkaja 4 rodziny tez z dziecmi wiec towarzystko jako takie do zabaw jest. Najgorsza jest droga dojazdowa zima i jesienia jak popada Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Megi! 24.04.06, 10:30 Ale mnie wystraszylas! Jak zobaczylam wpisy z 3, 4 rano od ciebei, to myslala, ze zaczlas rodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Megi! 24.04.06, 10:58 Althea nie chciałam Was nastraszyć Następnym razem będę ujmować w tytule, że jeszcze nie rodzę nie pomyślałam, że możecie mieć takie skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 10:10 Tycja, zdjęcia śliczne gdzie ten brzuszek))) zmykam do pracy, bo mnie w końcu zwolnią. tfu!tfu! odpukać! pa Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 10:21 Ant, gratuluje dzialeczki. Mam nadzieje, ze uda Ci sis namowic meza na kredyt. My tez bardzo sie balismy zapozyczac, ale teraz nie wyobrazam sobie mieszkac u tesciow... Enterku, moze zrob sobie tescior? moze masz juz malego goscia i stad te plamienia? warto sprawdzic, bo moze musisz lezakowac? Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Pozdrowienia 24.04.06, 10:27 Hej kobitki! Ale Wam się grono powiększyło. Czasem do Was zaglądam, zeby być na czasie i strasznie uradowała mnie widomość o kolejnych ciężarówkach, ściskam szczególnie Stokrotkę i Ma_rudkę. Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie, ale niektóre pewnie tak. Śpieszę też Wam donieść, że Zeberka jest już dumną mamusią Tymka)) Ja jeszcze 2 w 1, ale pewnie już niedługo. Z tego co czytałam to Pocianowe Ciężaróweczki oraz już te rozdwojone mają się dobrze. Pozdawiam Was wszystkie gorąco. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pozdrowienia 24.04.06, 10:31 Finka-jasne że pamiętamy!!! Zebra juz urodziła??? łomatko-jak ten czas leci!! A jak ty się kochana czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pozdrowienia 24.04.06, 10:44 Skonczylam czytanie. Antus, a czy tak latwo jest znalezc kogos do wynajecia mieszknia?? My spacjalnie nie szukamy, ale nasze mieszkanko stoi puste. Ja naprawde nie wiem za co ci szefowie wam placa! Chyba za czytanie forum))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pozdrowienia 24.04.06, 11:03 Alhea, w warszawie można znależć znajomych znajomych którym można w miarę bgezpiecznie wynająć mieszkanie ale chyba z roku na rok coraz mniej dochodów ma się z takiego wynajmu. Ja sama wynajmowałam kiedyś mieszkanie od całkowicie nieznanych mi osób, no i nadal mój brat wynajmuje więc jestem "na bieżąco". Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pozdrowienia 24.04.06, 11:09 Megi my tez wynajmowalismy znajomym przez chwilke, ale mieszkali tylko 3 miesiace. A jak na Warszawe to wcale nie bralismy od nich duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pozdrowienia 24.04.06, 11:17 Althea, no szkoda, że nie poznałyśmy się wcześniej, bo poszukiwanie mieszkania do wynajęcia w warszawie było dla nas trudne, bo nie mieliśmy tu prawie żadnych znajomych, a ci którzy byli też wynajmowali mieszknia. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pozdrowienia 24.04.06, 11:26 Althea i Wam to mieszkanko stoi puste? nie szkoda Wam, że nie macie z niego żadnych profitów, czy choćby opłaconego czynszu? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pozdrowienia 24.04.06, 11:32 Megi, my czasami tam wpadamy Na 2 dni raz na pol roku No szkoda, ze musiamy do niego dokladac, ale moj M. troche sie boi wynajac go komus zupelnie obcemu, a znajomi sie jakos nie nawijaja. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pozdrowienia 24.04.06, 11:37 Hihihi althea to taniej by wam te 2 dni w mariocie wyszły no ale rozumiem, że jak nie jesteś w warszawie i nie kontrolujesz sytuacji to trudno oddawac mieszkanie w obce rece. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pozdrowienia 24.04.06, 11:04 Witaj Finko, Skoro zeberka już urodziłą no to teraz czas na Ciebie a raczej na Was czekamy na dobre wiadomości no i na zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 10:44 Wow, dziewczyny spalam do 10.15. Ja chyba oszalalam. Mialam plan na caly dzien i juz legl w gruzach, ale sie ciesze. Zaraz zabieram sie do roboty. Megi - jejku dziewczyno... Oddam Ci troche mojego snu. Fantaisie - trzymamy kciuki za egzamin Erguś - trzymam kciuki za autko. Oby wsztstkie czesci byly na miejscu. Znam ten ból... Ant - ciesze się, ze juz podjeliście decyzje. Trzymam kciuki, ze by wszystko zgrabnie poszlo i nie bylo problemów. Ja swojego P. przekonalam i wzielismy kredyt na 30 lat. Tez bardzo bal się, ale teraz jak widzi postepy w budowie, to cieszy sie jak male dziecko, a mieszkanie zostawiamy i bedzie na kredyt pracowalo. Enterek - widze, ze mialas takie spanie jak ja Dziwie sie, ze jeszcze testu nie zrobilas. Ja to bym zaraz poleciala, dla swojego świetego spokoju!!!! Uciekam do roboty. Milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 11:06 Witam juz ostatni tydzień pracy przede mną )) wkoncu bede mogla troche odpocząć! Strasznie duzo napisalyscie przez niedziele, przeczytalam, ale jak zwykle nie spamietalam wszystkiego. Finka pewnie ze pamiętamy, fajnie ze sie odezwalas. Wspaniale że Zeberka ma juz swojego Tymka. Gratulacje!!! Ant, super ze dzialeczka juz wybrana. Moze uda Ci sie przekonac męża do kredytu. Ja tez nie lubie brac kredytów zwlaszcza dlugoterminowych. Ale lepiej splacac kredyt i miec wlasne mieszkanie czy dom niz placic komus za wynajem. A jesli tak jak wy macie juz mieszkanko, ktore mozecie wynajac i pokryje ono wiekszosc raty to sytuacja wcale nie wyglada tak źle. Megi, ja tez moge Ci oddac troche mojego snu. Ja spie jak zabita. W niedziele udalo mi sie nawet do 11 pospać. Codziennie chodze wczesnie spac, a rano i tak nie moge sie obudzic. Ciekawe jak to bedzie jak sie malutka urodzi. Gviazdeczko ciesze sie ze u Ciebie wszystko dobrze. Sliczne imiona wybraliscie dla waszej córeczki. Fantaisie trzymam kciuki za egzamin. Napewno zdasz śpiewająco A jutro chyba Melba zdaje logikę tak? Tatanka w Szklarskiej Porebie byłaś? To tylko ok. 25 km ode mnie. A ja wczoraj znow spedzilam czas na swiezym powietrzu. Byliśmy na spacerku w Świeradowie. Pochodzilismy sobie po niewielkich gorkach i po lasach. Policzylam sobie ze do własciwego terminu porodu zostało juz tylko 38 dni. Ja to strasznie szybko zlecialo. Chyba zaczne szykowac swoja torbę szpitalną i dokoncze zakupy wyprawkowe. pozdrawiam i miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Nika!!!! 24.04.06, 11:11 Nika, a gdzie Ty sobie pomieszkujesz???? Ja czesto przebywam w tych okolicach, wiec mozemy sie spotkac. Kolejna wyprawa wypadnie chyba w ta srode, ale to tak na szybko. Buziaki i pakuj się, bo zaraz w termin wejdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Nika!!!! 24.04.06, 11:41 Obecnie mieszkam niedaleko Gryfowa. To jest ok. 30 km od Jelniej Góry. A do Szklarskiej mam blisko jadąc przez gory od strony Świeradowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Nika!!!! 24.04.06, 11:52 Kurcze, teraz to ja bede raczej do Jeleniej jezdzila, bo tam zalatwialiśmy kredyt i musimy sie czasem pokazac, ...Ale bliżej wakacji moze znowu zahaczymy o Szklarską. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Nika!!!! 24.04.06, 11:56 To moze kiedys bedzie okazja sie spotkać Nie wiem jak to bedzie z terminami, bo to zalezy kiedy moja mala zechce sie urodzić a termin mam na 1 czerwca, ale zawsze bedziesz mogla mnie odwiedzic Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 11:09 Ant, no to nie wygląda to tak źle. Patrzę przez pryzmat inwestycji nad którą pracuję od pół roku- to na obrzeżach miasta, ale nie ma tam niczego! Gratuluję kolejnej mamie forumowej!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 11:13 Tycja, ja tak sobie patrze na te Twoje zdjęcia i zastanawiam się, gdzie ty nosisz to maleństwo. Nie wierzę, ze to siódmy miesiąc. Pięknie wyglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 11:25 Cześc! wpadam na chwilę, bo zaraz lecimy z Tosicą gotowac do piaskownicy) Finko- buziaki) jakbyś wpadala częściej to bysmy się nie pogniewały) usciskaj Zebrę i buziak dla Tymka), który miał byc Jasiem) Kocurku- jeszce nie wiem, kiedy mam to USG) musze się umówic) jutro oczywiście uruchamiam łącze telepatyczne) Ant- my jak wiesz kredyt mamy) i skoro nawet mój anarchistyczny maz się na ten krok zdecydował to przekonanie Twojego powinno byc li i jedynie kwestią czasu) uprzytomnij mu ile lat bedzie miał za lat 10) i ile lat bedzie miała Amela) no, i z wiekiem człowiek staje się mniej mobilny... a taką 13-letnią pannice przeprowadzką wyrwiecie z korzeniami. Moi rodzice przeprowadzili się kiedy skończyłam podstawówkę, więc wiem co mówię. Zmiana miejsca zamieszkania, nowa szkoła...brrr!! przypłaciłam to ciezką depresją i jakos nie mogłam się pozbierac... pozdro i lecimy kasia Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 11:27 Bebell miłego gotowania, a co macie w menu piaskownicowym dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 11:28 prawdopodobnie ogórkową) od kilku dni ciagle gotujemy ogórkowa) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 11:30 Super, gdybyście gotowały bliżej mnie to bym się skusiła, a tak pozostaje mi moja pieczarkowa niestety bez piasku Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Grycan 24.04.06, 11:29 Czy w arkadii można zarezerwować stolik u grycana? Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 11:51 Althea, szkoda, że nie macie mieszkanka w Krakowie nam się udało taniutko wynjąć od nieznajomych:0 ale to było szczęście... i kiedyś sobie pomyślaąłm, że to nie jest takie proste wynająć komuś obcemu. najlepiej znajomym, chociaż... reguły nie ma a Wy mnie nie starszcie testami boję się rozczarowania, no! więc... może jeszcze poczekam????hm... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 11:55 enterek ty tu nie marudź tylko biegiem do apteki po test!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 11:55 Enterku, tez zalowalam, ze to mieszkanie nie jest w Krakowie. Bo ono stalo puste a ja w akademiku mieszkalam Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 11:57 althae-to ty mając mieszkanie w wawie zdecydowałaś się na studia w krakowie?? hehe - w warszawie uczelnie ci nie odpowiadały?? czy po prostu coś (czyt twój mąż) cię ciągnęło w stronę krakowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 12:02 Ergunia, jak zaczynalam studia to nie mialam pojecia, ze moj obecny maz istnieje A mieszkanie jest jego. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 12:09 aaa - myślałam że to twoje mieszkanko było teraz juz rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 12:19 przyszlam sie wyzalic ((((( ma taki zapiernicz w pracy, ze juz mam dosc, oprocz tego mam szefowa kretynke, ktorej sie wydaje ze eksport do algierii to sie zalatwia w trakcie 2 dni, a ja z tym od wtorku walcze i g...o wiem ... ( dopiero po 12.00 a ja juz mam dosc, brzuch mnie zaczal bolec i chyba zaraz pie....e wszystko i sobie pojde w cholere (tj do domu)!!! ufff, troszki mi lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 12:23 Marudko, nie przejmuj sie szefowa - prawie wszyscy szefowie tacy sa Wiem, ze latwo mowic - sama tez walcze z wiatrakami... A w pracy wiedza juz o Marudzce? Mozesz przypomniec ktory tc? Moze potrzebujesz odpoczac? Bebelku, bede wdzieczna za telepatyczne lacze - strasznie sie juz boje mam nadzieje, ze nie spedze na kibelku jutrzejszego przedpoludnia... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 12:25 Właśnie Monia dostała wypis ze szpitala!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 12:34 W końcu!!!! Biedne maleństwo!!! Cieszę się bardzo!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 12:44 Cudownie, najwyższa pora!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa czesc 24.04.06, 12:40 witam sie z Wami po przerwie, dosc dlugiej. i tak po krotce prosze o streszczneie nwoych wydarzen, bo czytanie wątkow zajeloby mi chyba caly dzień a ja wicaz na modemie.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: czesc 24.04.06, 12:44 Cześć Cytruś! Jak fajnie, że jesteś))) Tylko czego Ty Kochana nie wiesz??? Po pierwsze to Stokrotka jest w ciąży))) Megi w środę zdejmują szew... Pozostałe laski przybierają na wadze Rany, no nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Wow!!!! 24.04.06, 12:46 no to Stokrota - gratulejszyn!!!!!!! Madzia już do domu idzie, Monia nareszcie będzie ammusią pelną para, bez tego stresu - najlepszego dla dziewczyn! A co po zdjeciu szwu - od razu porod? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wow!!!! 24.04.06, 12:49 > A co po zdjeciu szwu - od razu porod? Nie majpierw lody. Warszawa juz umowiona zaraz po zdjeciu szwu Uff... Jak dobrze, ze Madzia zdrowa! Oby wiosenne sloneczko pomoglo jej juz nei chorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wow!!!! 24.04.06, 12:55 Marudka zapracowana i podobno juz brzuszek widac. A Marudziatku serduszka skacze jak pileczka kalczukowa Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Wow!!!! 24.04.06, 13:03 cholera, zgubilam wątek - a od kiedy Marudnka jest 2w1??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wow!!!! 24.04.06, 13:04 Od kiedy źle nasikała i wyszły jej niechcący dwie kreski ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Wow!!!! 24.04.06, 13:06 eeeee, u mnie nic ciekawego - nie bede wam smecic. a jesli chodzi o invitro, aktualnie czekam na @, jednoczesnie sprejując sobie w dalszym ciagu hormony do nosa. pigulki zakonczone, jak dostane @, mam sie zglosic do lekarza i wtedy idziemy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 12:45 Zeberka juz ma dzidziusia, fantastycznie, Gratulacje dla młodej mamusi) Marudka, moze odpocznij sobie tak chociaz tydzien, nie denerwuj się, teraz Ci nie wolno. Super ze Monia i Madzi juz w domku i nie musza byc w szpitalu, oby juz to wszystko się skonczyło Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 12:49 Marudzia do domu!!! Odpoczywać, teraz nie wolno!!!!!!!!!!! Kocurku łaczę to będzie nawet megałącze)))))))) Cytruś, po zdjęciu szwu to może być zaraz) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 13:03 CZEŚĆ Cytruś, dlaczego Ty tak rzadko zaglądasz do nas, hę? Co u Ciebie-pisz zaraz jak na spowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 13:03 no właśnie - a co się stało z Jasiem Zebrowym??? kiedt to się zmienił w Tymka?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 13:04 Cytruś - jak dobrze że jestes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 FAntaisie, 24.04.06, 13:04 Potrzebuje pomocy... Tylko ze właściwie Twojej mamy, czy mogałbym zawrócic głowę?Jezeli nie bardzo to mow smiało. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: FAntaisie, 24.04.06, 13:09 Kotek spokojnie już piszę Ci tel. do domku, bo ja właśnie wychodzę na egzamin i mam zimne rączki i wc to mój przyjaciel( niech te dzieci zagrają dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: FAntaisie, 24.04.06, 13:13 Dzieki ale na razie to nie taki pozar, zadzwonie wieczorkiem do Ciebie to powiem o co chodzi, Nie denerwuj sie tak, Twoje dziewczyny bosko graja juz wiec na konkursie bedzie napewno OK. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 13:06 Fantaisie, jak tam egzamin???? Już po, czy moze jeszcze przed Tobą?? Ze zdrówka Madzi bardzo się ciesze, bo nie ma nic bardziej optymistycznego podczas pobytu w szpitaku jak wyjscie do domku. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 13:10 Fantaisie - kciuki zacisniete, ty sie nei denerwuj bedzie dobrze!!! Cytrus witamy, witami!!! ty sie kobieto czesciej tu pokazuj, dobrze??? i szybko pisz co i jak ... a u konsula co?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 13:13 no i super ze Magdusia zdrowa!!!!!! ale sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 13:11 Tatanko, wystojona, umalowana, ruszam!!!!!!! Nawet trochę się postarzyłam Jak ktoś do moich podskoczy to się przejadę po innych instrumentach!!!! A co, moje to moje Ale pikawa lata jak u wariata Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 13:11 Fantaisie-trzymam kciuki!!! Cytruś - no co ty taki smutasek?? posmęć troszkę jeśli ci to pomoże - my chętnei wysłuchamy. Co jest kotek? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: MADZIA jest zdrowa!!!!!!! 24.04.06, 13:15 Nio to trzmamy kciuki za Ciebie i za dziewczyny Obowiązkowo daj znac zaraz po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 13:35 Wlasnei sobie przypomnialam, ze dzisiaj mam wyniki egzaminu No to ja jade, do pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 14:06 dziewczyny, nie wiem jak poprawic w liscie naszych danych pare rzyeczy.... moge tutaj, a ktoras z was popari, czy na priva wysdlac.... komu wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 14:09 a w której liście Cytrusik? w tej, co Erga nam wysyła na priva? to chyba najlepiej do Ergi. a Ty mi tu proszę bez smutków! niech natychmiast uciekają precz! a kysz! Cytrusik, najważniejsze, że do przodu, prawda pozdrawiam zmykam dalej pracować zajrzę wieczorkiem, jak E pozwoli Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 14:10 Tn mój komp zwariował....poprawiłam niektóre literówki...a on puscił bez poprawek..jak to możliwe????No i dlatego jest zucił zamiast rzucił...(( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 14:22 cytruś - wyśłij mi na priva co mam poprawić Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 14:08 Ergus dziekuję...wczoraj musiałam szybko kompa przygaszac, bo burza szalała na całego....ale sie uśmiałam, gdy przeczytałam,bo zuciłas ten tekst hurtem razem z tymi moimi obawami i niemożnościa dzwonienia do ginka i z mym histerycznym szaleństwem...mam za swoje... Superowo, ze zeberka jest juz szczęsliwa mamusią! Fineczko, a jak ty sie czujesz skarbie...jak twój smyk..będzie duzy??? Fantaise..ja tak sobie pomyslałam.. o tej twojej@@@@ ale nie miałam śmiałosci zapytac.... Althea, na pewno dobrze zdałas... Enterek, niedługo sie przekonamy...moze masz juz trojaczki...hihi..no własnie..ilez to tam tych bocianów latało... Ant, kupujcie działeczkę...niedługo dojrzeje do kredytu.Zreszta , jak rozumiem, to mieszkanie jest wasze, zawsze mozecie je sprzedac i urządzic sie za tą kaskę....My tez jestesmy wielkimi wrogami kredytów...ale cóż trza było gdzis mieszkać...i właściwie dzis płacimy rate taka sama jak opłata za wynajęcie...Też trzęsiemy sie , by prace utrzymac...wiadomo, szkół nie będzie przybywać....a tu jeszcze naście lat spłacania... megi, mnie nie wystraszyłas...poniewaz ja tez często o tej godzinie nie spię... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 14:17 balbinko-troszkę tam pozmieniałam ) np nie wpisałam @@@ tylko nazwałam tą wrednotę po ludzku )) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 14:21 Fantaisie, kciuki zacisniete Althea, mam nadzieje, ze pochwalisz sie ocenka Dobrze, ze Madzia juz w domku A ja dzis mam urwanie glowy i pewnie do pozna bede dzis robotac Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 14:19 I powiem ci że analizowałam ten tekst kilka razy zanim wysłałam ) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 15:43 Wow, ale cisza.... poszłam zrobić obiadek i troszke posprzątać, a tu pustawo się zrobiło. Wy pewnie wszystkie w pracy siedzicie, tylko ja taki leniuszek na zwolnieniu się byczę. Poszłabym na jakiś spacerek, tylko na mojego P. musze poczekac... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 15:44 Cześć O! Witaj cytrusku!!! dawno cie u nas nie było Fantaisie, trzymam kciuki za laseczki- będzie super - slicznie! i o mieszkankach i kredytach było. Na 30 lat????? ło matko! świetnie ze Magda ma sie dobrze i wychodzi. Niech juz nie wraca do tego okropnego szpitaliska gdzie jej robią ziazi! A ja lece na szkołe rodzenia- wymigałam sie przez to od Rady Pedagogicznej)))))) i wywiadówki)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:03 No i nic nie powiem... nie bylo wynikow. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:05 Althea - A to dlaczego nie bylo wyników?? ...a ja juz takie wielkie gratulacje sobie przygotowalam. Nio to beda musialy poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 SMS od Gviazdki :) 24.04.06, 16:11 Hello lozkowo-poniedzialkowo! przesylam pozdrowionka dla wszystkich foremek oraz twojej fasolki sylwiu! Bede musiala jeszcze potesknic za wami - zasilacz do kompa zamowiony, le bedzie dopiero w sr lub czw.. Papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:14 tatanko, jak nic jaja sobie robia, juz 3 tygodnie czekam na te wyniki a ich nie ma i nie ma. Zaraz napisze do tego goscia. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Witam z nowymi silami ;)) 24.04.06, 16:20 na nowym watku ) i tez chce 2 jajka. Zmieniam lekarza i w maju ide do ginki wiec monitoring na 100% bedzie. Wrocilam z pracy i tylko jesc mi sie chce a obiecalam sobie, ze zaczne pisac prace podyplomowa a czasu coraz mniej .... Ale najpierw zjem i odsapne troche ... Gorace pozdrowianka dla Wszystkich Losiek tez lapka macha ) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:20 Ja juz bym tam im borute malą zrobila. Jade w czwartek do siebie na uczelnie pogonic mojego promotora, bo cosik pracy mi nie sprawdzil, a ja chcialam juz sie bronic no i w dziekanacie musze troszke powalczyc, bo jakies zroblemy sa z wplatami i takie tam. Oj bedzie sie dzialo. Althea - dzwon i krzycz glosno, coby sobie przypomnial o Twoich wynikach, bo jak dlugo mozna czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:28 Althea - tez bym krzyczala co z wynikami ;/ A Luby wraca w piatek w nasza rocznice subu i jestem bardzo ciekawa czy pamieta ;? Balbinko - pytalas o badanka Hormon tarczycy i prolaktyne mam w normie, monitoring cyklu byl - jakieczko bylo i peklo Wiec u mnie wyniki ok. Luby mial isc na badania nasionek, jakos tak zeszlo, ze jeszcze nie poszedl, a latal troche, wiec Go nie naciskalam i myslam ze sie jakos samo rozwiaze. Urlop byl bez stresow, a tu cykl sie przesunal i doopa. Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:37 Witam drogie Panie Zonka mi powiedziała, że Balbinka pytala się jak w mojej nowej pracy. Poczytalem sobie troszkę Wasze posty i malo ze stolka nie spadlem, jak zobaczylem że się o mnie pytacie W pracy jest super, być pracodawcą i pracować na swoim ma ogromne zalety. Robie w końcu to, na co mam ochote Chcę iśc do pracy to ide - nie chcę to nie ide. Co prawda ostatnio ciągle tam siedzę, ale mam nadzieję że tak wiecznie nie będzie. Jak jeszcze całe to moje przedsięwzięcie zacznie na siebie zarabiać, to już będę całkowicie usatysfakcjonowany. Bo jak na razie, to ciągle zarabiem ujemne kwoty ... Ale to już nie długo, taką mam przynajmniej nadzieję. A tak poza tym - jak mi żonka do mnie zadzwoniła i powiedziała o Stokrotce, to aż na stołku ze szczęscia podskoczyłem. SUPER! trzymam kciuki i gratuluję Stokrotce oraz jej mężowi P-FM (zagadka: co oznacza ten skrót?) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:40 P-FM - Pawel Fantazyjny Maz Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:49 e tam, nie bawię się z Wami ... Jak to tak, zagadka rozwiązana po trzech minutach? Następna będzie trudniejsza ! DMFF Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:57 Fantazyjny Pawełku!!!Jak to dobrze,że się odezwałeś!!! Bardzo sie cieszę,ze wszyściutko idzie w pracuni ku dobremu...i tak to jest z tym interesem...najpierw trza sie porządnie narobić, włożyc to i owo, by potem kaskę zarabiać! Będzie dobrze, jestem pewna!!!Tylko wiesz, muszę cię troszkę zdołować z tym byciem sobie samemu szefem...to nie jest tak do końca subcio...moja ciocia ciagle marudzi,ze nie daje jej szef wolnego...hihihi..no i jak to w swoim interesie jest..pracuje się często w wolne dni...i nie idzie się na L4 nawet jak człowiek podpiera się nosem o blat klawiaturki....a przed oczyma ma tylko mroczki...i słodki niebyt....Sądzę,jednak,że Moniśka będzie to wszystko monitorować i nie pozwoli, by mężuś się na śmierć zapracowywał. Trzymaj się cieplutko! A i jeszcze cię muszę pochwalić za to, ze wysłałeś żonkę na badanka i tak ją pięknie mobilizujesz do wizyty u ginka! Ogromne buziaki i uściski(No teraz to mnie Moniczka na pewno rozszarpie, ale co tam))Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:42 Pawelku uprasza sie o pozytywne myslenie i optymizm! Bo slyszalm, ze jakies dolki podlapales... Glowa do gory! Wszystko bedzie dobrze i juz wkrotce wrzeszczacy tobolek nie bedzie wam dal spac. Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:50 Oj tam zaraz jakieś dołki .... Mając taką żonę, nie da się być w dołku Ona obdzieli pozytywną energią całą Polskę i jeszcze drugie tyle zostanie DMFF Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:54 Oj z tym pozytywnym myśleniem masz Pawelku calkowitą racje, bo gdyby nie ta Twoja żoneczka, to cieńko by ze mną bylo. Skarb nie kobieta Ty to masz szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:57 o cześc Paweł) chcesz palcek z jabłakmi??)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:00 DMFF - Dobry Maz Fantazyjnie Fantstyczny Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:55 No tak, facet nas nawiedził, a my takie nieuczesane Cały czas się uczę, boli mnie gardło i kaszlę jak gruxlik.No pięknie. Super,że Monia ma już swoje zdrowe maleństwo w domku... Uprasza się o trzymanie kciuków... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:59 Melba- ja tym razem uczesana) kciuki masz zapewnione) tylko o której masz ten egzamin??? zebym się mogła skupic na ten czas i filozoficzne fluidy wysyłac) jakbys cos zredukowac ejdetycznie chciała to wal jak w dym) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:03 Bebell - Ejde....co???? ja to chyba ciemna masa jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:57 Althea pięknie to wymysliłas! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:04 Bebelku...chyba ci ten piasek zaszkodził kochana....Naszego Pawełka palckiem chcesz częstować...hej, ja ma babke i ciasto serowe z brzoskwiniami..kto chce??? melbus lec do lekarza...przeciez dwujajeczna jestes to musisz o siebie di bliźniaczki dbać!! Mnie bactrim pomógł jak złoto)i płukałam gardełko i jadłam tabsy...dzieciaki w szkole niepocieszone...juz łapki zacierały)) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Althea 24.04.06, 17:06 G R A T U L A C J E!!! a wlasciwie co to za egzamin byl? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:07 Tatanko...to ty masz z moim męzusiem dużo wspólnego...on tez po AWF tylko poznańskim... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 16:55 Yo! byłysmy na dworzu 4 godziny, a i tak Tosica wracałą wyjąc( i krzyczac:"nie chcem domka, nie chcem domka!!! nie chcem obiadka, nie chcem obiadka!" piaskiem objadłam się za to na maksa) była ogórkowa i ryż, i rybka i kawa, i herbatka, i inne napoje) np. piwo) pół piaskownicy mnie karmiło i poiło)) Cytruś- fajnie, że wpadłas) zaglądaj częściej) i posmęc nam! nie krępuj się! Ma_rudka- matko, do Algierii powiadasz??? kurka, nie wiem, jak można to załatwic w dwa dni... Fantaisie- Twoje Laski napewno zdadza świetnie) tylko się nie mścij na innych instrumentach, prosze) Matalko- mam nadzieję, że następny raz będzie już z sukcesem! i obstawiam, że M pamięta) tatanko- a co Ty studiujesz?? ciekawam)) Kocurku- ten "Plan doskonały" naprawdę świetny!! no, i ten Denzel)) aktor doskonalY) wybierzcie się koniecznie!! ja jeszcze bardzo chcę isc na nowego Allena. Hortiko- cieszy mnie, że chcesz isc do rozmaitości, na ten spektakl) bedą grali jakoś jeszcze pod koniec maja (chyba 26.05)i rezerwuj bilety konniecznie!!! tam jest taka masa świetnych tekstów) do tej pory przerzucamy się z Wojtkiem całymi kwestiami z tego przedstawienia. Naprawdę mu wyszło)) Nawet mój M to przyznaje, choc on na ogoł krytykuje) ja chce iśc jeszcze raz, to może pójdziemy razem?? co Ty na to?? a może jeszcze ktos się przyłączy?? k. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:00 Hmmm.... sama nie wiem, czy jeszcze studiuje. Studia zakonczone, staż skonczony. Praca nawet napisana, tylko promotor teraz się obija i przez niego obronic sie nie moge. Nio wiec jestem prawie absolwentką Fizjoterapii na Wrocławskiej AWF. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Aaaaaaaaaaa 24.04.06, 17:09 aaaaaaaaale świetnie!!!! Gratuluję!!!! I co, pokrzyczalaś na tego faceta, czy na piękny uśmiech go wzielaś??? W takim razie puszczami jednego kciuka za Ciebie, drugiego nadal trzymam za Fantaisie. A tego wolnego zaraz zaciskam z Melbusie i jej nielogiczną dla mnie logikę i bardziej logiczna filozofie. nio i kuruj się Slonko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Aaaaaaaaaaa 24.04.06, 17:14 Gwiazdy sa piekne Super ze juz wiesz )) I lzej na duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Aaaaaaaaaaa 24.04.06, 17:16 aatronomia? czarna magie dla mnie, ale piękna nazwa....i tematyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Aaaaaaaaaaa 24.04.06, 17:18 potrzebuje pomocy w kwestii tabletki na odrobaczenie psiaka - ktora mi pomoze? chodzi o kupno w PL jednej sztuki tabletki i przeslanie jej w liscie do mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Aaaaaaaaaaa 24.04.06, 17:16 Teraz to dopiero ze mnie ciemna masa... Melbusia z jakąs logiką i filozofią walczy, a Ty Althea - ekspert od astronomii. Mi to by się raczej astrologia przydala i jakas wróżka... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Aaaaaaaaaaa 24.04.06, 17:19 A dokladniej to to bylo o zyciu we wszechswiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:11 Bebellek to ta piaskownica bardzo ,,pozywna" byla i Tosia juz sie ,,najadla" )) To ladnie Szczescia dwa ) DMFF moze tez brzmiec Dobry Maz Fantazyjnej Fataisie ) Podziwiam - porwadzenie wlasnej firmy to wyzwanie. I dobrze, ze Fantaisie na badanka wyslana. Melbus - jutro kciuki trzymam Tylko zapytam od ktorej. Pozwol ze sie rano ogarne do pracy, a potem to moge zaciskac kciuki ) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:03 chętnie idę! bo już miałAM sama się wybrać! to co rezerwujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:22 no, rezerwujemy) obgadamy szczegóły u grycana ok?? sprawdze terminy... Hortika- tylko tam przeklinają) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:24 No i to przedstawienie to chyba jeszcze jest zakrecone jak 100 metrow drutu Czytalam recenzje autora Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:25 eeee, bardzo zakręcone nie jest jest śmieszne, a jednoczesnie bardzo poruszajace... smiejesz się w trakcie, a jak wychodzisz to zaduma, zaduma) a gdzie czytałąs wypowiedź autora?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:33 Na gazecie gdzies, ale nie wiem jak ja do tego wlazla... jak znadje to wkleje link. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:26 Ratunku~!!!!!!! Moj P. wrócil do domku i zabral sie za porządki i to w dokumentach. buuuuuuuuu i jak ja teraz cos znajde???? zaczelo sie od tego, ze mial poprawic szuflade i zaczal wyciagac rzeczy.... i chcial powyrzucac moje pamiątki i nabija sie, ze wszystko chce zatrzymac i chyba zaraz bedzie wojna Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 17:32 niech P. naprawi szuflade i nic nie rusza Szkoda czasu taka ladna pogoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 17:31 Buuuu i tylko gada, ze taka ze mnie manelara i wszystko na pamiątke chce schowac. Ale jak tu nie zatrzymac pierwszej legitymacji szkolnej i znaczka wzorowego uczni???? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 17:34 ja tez mam takie rzeczy i manelarka nie jestem. a moj tez przechowuje rozne legitymacje i takie tam. przecie to pamiatka. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 17:35 No, ba! zatrzymac trzeba koniecznie) ja nawet mam do tej urwane ucho od tornistra Wojtka) strasznie lubiłam ten tornister) wyglądał z nim tak pociagająco) tornister się dawno rozpadł i powedrował na śmietnik, ale raczke Kasia trzyma) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 17:35 A co jemu w pracy zrobili, ze on tak szaleje?? Nie daj sie! Pierwsz legitymacja to niezwykle wazna rzecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 17:40 najwazniejsze pamiątki uratowane ufffff Juz sie troszke uspokoil.... Szuka sobie roboty, byle sie nie pakowac, bo w srode wieczorkiem leci na tydzien, a tak bardzo mu sie nie chce. nadal jednak cos grzebie, oj dlugo sie nie znajde... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 17:53 nie ma co - Odlotowych mamy mezow ) Moj wlasnie na jakiejs imprezie szaleje za Morzem i beda jakies zdjecia w duzych ilosciach Ale to dopiero w piatek buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 17:59 Althea, gratulacje astronomia? o rany My ostatnio z mezem wybralismy sie do instytutu astronomii na bartyckiej i sobie ksiezyc ogladalismy Fantaisie - super! Gratulacje dla Ciebie i dziewczynek! Tatanko, teraz mozesz sobie kciuka zarezerwowac dla mnie - jutro USG o 14, albo nieco pozniej - w zaleznosci czy jakas ciezarowka awaryjnie nie wpadnie. Ja mam w pytke roboty, a sily zadnej. Bebelku, na plan doskonaly koniecznie pojdziemy, mam nadzieje, ze zdarzymy... w najgorszym wypadku dvd zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 18:01 Bebelku, tym razem Ty mi smaka tym plackiem zrobilas... Musialam wciagnac dwa czekoladowe jajka swiateczne... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 18:02 Kciuki sie przydaja ) Wiec o 14 tez zacisne ) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 18:03 Nio to jeden kciuk wędruje do Kocurka, a drugi zostaje nieodwolalnie do jutra przy Melbusi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 18:07 Dzieki za kciukasy, juz na kiblu dzis przesiaduje... strasznie sie stresuje Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 18:49 Tatanko...niech sprzatnie jeszcze dwie....od razu mu sie odechce sprzatanka w szufladkach...A gdzie to męzul wybywa??? Matalko, dokąd to twój ślubny poleciał?? Melbus ...wczoraj moja siostra przygarnęła pieska- wyżła...a własciwie to on ich sobie sam wybrał...bo nocował 2 dni na ich tarasie..jakies chamy wyrzuciły go w lesie, miał slad po sznurku i cały był od mchu......siostrzeńcy wykąpali psiaka, nakarmili i maja jechać do weterynarza...Piesek nie ma wiecej niz 4 miechy, zęby mleczne i ogon w całości......Powiedz mi , czy z tą rasą trzeba jakos specjalnie postępować? Cytrusiu, nareszcie sie odezwałaś!!!!Pisz szybciutko, jak to dalej będzie wyglądało!!!A jeszcze przypominam, ze my tu po to jestesmy, by sie wspierac i problemów wysłuchiwac , pocieszyć, przytulic.....zrozumiano???? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 18:57 Tam gdzie Althea mieszka i na to dziwne niebo patrzy tyle ze szwedzkiego nie zna )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 18:59 Ale mialam pyszny obiedek! Ale jak napisze co to pewnie polowa zacznie robiec blle a druga polowa zacznei sie oblizywac Wątrobka z cebulka i jablkiem, do tego ziemniaki i kiszona kapusta z marchewka, jablkiem i odrobina cebulki. Ale bylo pyszne! Jem takie rzeczy raz na pol roku jak M. nie ma w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 19:02 Taka watrobke uwielbiam tyle ze mi miesny (juz drugi) zamknal sie - nie wyrabiali po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 19:03 Ja mam regularny śliniotok!!!!!!!!!!!!!!!!!! A mój M. nie lubił kiedyś wątróbki, więc ja podła powiedziałam że to coś innego, już nie pamiętam co wymyśliłam i był zachwycony, od tamtego czasu jest jej smakoszem)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 19:05 To ja tez musze mojego jakos podejsc! Bo taka watrobk to marzenie, a on twierdzi, ze nie lubi. Surowki z kapusty kiszonej tez nie lubil, dopóki nie sprobowal surowki mojej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: ratunku !!!!! 24.04.06, 19:08 mniami......, wątróbeczka i to z kapustką.... Ja dzisiaj tez nie bylam gorsza i super obiadek byl, ale dla wąrtóbki dalabym sie pociąć. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:23 Balbinko- Ty się moich literówek nie czepiaj) palcek czy placek) i tak wiadomo o co bega) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:24 Althea- gratuleszyny przyjm) astronomia po szwedzku! Wow! padam do nóg) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:37 Hurra!!!! Moje górą)) 3-celujące, 4-bardzo dobre z plusami i jedna czwórka! Inne instrumenty dyszą)) a za miesiąc komisje w dęciakach blaszcze, będę jajca, będą!!!! ALthea, gratuluję, jestem pod wrażeniem astronomia!!! Wow!!! Mnie nie ma a mój mąż się udziela, tylko go zostawić na trochę...i jeszcze jakieś zagadki wymysla!! Bez komentarza Tatanko, nie daj się!!! Ale że facet i porządki??? szok!!! Cytruś, ja Ci mogę wysłać, tylko napisz ile psina waży... Bebelku jakie dobre papu u Ciebie było)) a ja przymieram głodem, ale zaraz idę na kurczaczka... Melbuś jutro trzymam kciuki tylko napisz kiedy, bo cały dzionek to strasznie długo! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:40 Beblku mój M. nie doczytał o placku a teraz stoi i się śliniDDDD i mówi, że chce.... Zagadka nadal nie rozwiązana... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:40 Gratulacje dla twoicg dziewuszek! Zdolniachy z nich! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 17:43 Fantaisie- no, wiedziałam, ze Twoje Laski wymiotą!!) z taką Profesor) placki jabłkowe wirtualnie przesyłam) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 17:48 Gratulacje dla Ciebie i dziewczyn!!!! No to znaczy ze pozamiatalyście równo. Jestem pełna podziwu. To ten jeden, juz wolny kciuk przyłącza się do pierwszego i wędruje do Melbusi, ......chyba, ze ktoś chetny? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 17:51 i ja gratulacje skladam ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 18:27 Przyznaję się, że dziewczyny grały odlotowo nie było się do czego czepnąć Więc baaaardzo dziękuję za wszystkie kciukasy, bo takie cudowne grania nie trafiają się za każdym razem!!! Balbinko, Ty mi tu męża nie chwal, bo wpadnie w amok i się dopiero nie pozbieram A jak Ty się dzisiaj czujesz??? Melba, a co to za opisy dramatyczne dotyczące Twojego zdrowia? W środę będziesz jeść bitą śmietanę??!! Kocurku! Ja jutro o 14 będ wręcz torpedować fluidkami)) i proszę zejdź już z tego kibelka Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 18:41 Fantaise, wiedziałam,ze będziesz zła za te całusy dla męża)) A czy ty kobieto przeczytałaś, co on tam o tobie nastukał??? Czuję sie dobrze, brzuszek tylko troche czasem pociagnie...chyba pomalutku zbliza sie owu...jak to u mnie błyskawicznie się zaczyna...a poza tym głowa w porzadeczku..nic, a nic nie boli....pewnie to ta pogoda na mnie zle działała) a przed chwilą wróciłam z przerzedzania futra....troszkę bolało...I tak sobie myslę,ze mąz pewnie nawet nie chce nowej fryzurki zobaczyć....jego strata: (((Jutro zaczynam polowanie na szczepionke przypominajaca przeciw WZW...a w środe ide na badanko toxo i różyczka))Trza odświeżyć wyniki)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 18:45 Balbinko, może jednak uda się mężusia namówić na oglądanko nowej fryzurki?!!! Trzymam za to bardzo mocno kciuki... Ten ból mógł być również związany z owulacją i plamienia także. A badanka trzeba odświeżyć, mnie też to dotyczy, ale ja już jutro(( ale się boję(( I wszystko przeczytałam)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 18:58 Moniczko, szkoda,ze nie możesz zamienic sie na chwilke z marudką...ona uwielbia pobieranie krwi! a z tymi moimi badankami, to ja nie wiem czy zrealizuje, ponieważ niektóre badanka sa robione tylko w niektóre dni...i strasznie długo sie czeka na wyniki...wrrrr.. Bebelku...bo ja sobie wyobraziłam ciasto z twoimi paluszkami ! 14 mam zajęcia na podyplomówie...w piatek będe wiedziała do której tam będę kwitnąć!!! A jutro ide sobie kupic jakas cud bieliznę....a wieczorkiem mam zamiar po chacie w niej chodzić...zobaczymy czy go ruszy... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 19:02 Na pewno ruszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 19:05 Też tak myślę Balbinko bardzo potaniała bielizna w Palmersie, więc powodzenia ja zamierzam tam na coś zapolować w środę! Oj mogłaby Marudzia się ze mną zamienić! ja to mdleję już dzień wcześniej... Cholercia to 14 odpada, to dalej może 21 maja?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 19:07 Kciuki zacisniete za wszystkie, za ktore trzeba! Monia, co ty taki strach jestes???? Ja nie mowie, ze od razu lubie, ale sie nie boje, ani pobierania krwi, ani zastrzykow, ani dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 19:03 Nie boj sie Slonko My z Toba. Mysl o czyms przyjemnym Trza miec dobre nastawienie ) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 19:05 Badanka trzeba robic do Fantaisie i Balbiknki post wyzej. Ja niedlugo tez. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:08 co rusz na forum zagladam ) Niespawna w dodatku jestem i nie bede sie katowac. Los sie ze mna zgadza i porozem macha, ze hej ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:26 Może sobie dzisiaj odpuść Althea ja się okropnie boję(( denstysta ok, ginekolog też, ale kłucie to koszmar, histeria i ogólna trauma(( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:38 Althea egzamin z zycia we wszechswiecie i to po szwecku?? i co odkrylas jakies nowe zycie?? GRATULUJE!!! dla mnie jestes wielka) Na teatr to i ja moge chciec, i mame wezme bo piszecie ze to 26.05 - a to dzien matki, nie??? bede miec prezent z glowy ... DD Tatanka po lapach go, po lapach!!!! Takie skarby chce ci wyrzucic??? BOSHE ZBRODNIA!!! nie daj sie kochana!! ja pol piwnicy mam takich jak to moj M mowi smieci!! ale odznaka i pierwsza limitygacja (jak mowil moj brat) niestety przepadla ( Kocurek i Melba kciuki jutro trzymam mocno!!! Melbus uprasza sie o info o koterj ten egz!! Kocurek ty wez laska z tego kibelka juz zejdz!!! bedzie dobrze!!! ) Althea na watrobke mowie blllleee PP nie cierpie Fantaisie jak twoje laski moglyby nie podostawac 5 i 6?? z taka nauczycielka!!! nie realne! GRATULUJE!!! A na krew moge za ciebie isc, dziekuje, chetnie Bebelek to ty mialas dzis niezla impre w piaskownicy skoro i piwko bylo )) Balbinko melduje ze w czwartek o 18.45 mam wizyte u gina, mam sie stawic z wynikami badan i moze znowu zobacze Marudziatko??? M mi dzis kupil 1,5 l sloik ogorkow, zapachnialy mi pod sklepem (bo ktos rozbil sloj) i sobie zarzyczylam DD moja pierwsza zachcianka Powiem wam po cichu ze kupilam pierwsze ciazowe spodnie bo dzis w pracy siedzialam z rozpietym paskiem, guzikiem i suwakiem ... troszki sie balam tego zakupu ale co tam ... dobrze zrobialm,nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:46 Ma_rudka- bardzo dobrze uczynilaś nabywszy spodzień) ja aktualnie chodze w spodniu poporodowym po Tosicy) wyglądam już maly słon) fajnie, ze się piszesz na teatr) ale wiesz, tam bardzo przeklinają) więc trzeba jakoś Marudziątku uszy zatkac) Althea- ja Ci tej watróbki nie daruję!!! ja tez chcę!! a szans nie mam( i Ty o tym dobrze wiesz!! aaaa i przeczytałam dzisiaj, że wprowadzili Ci to tego barbarzynskiego języka literę "W", lepiej późno niz wcale)) Balbinko- na mojego takie tricki nie działają( wysmiał by mnie gdybym zaczęła w bieliźnie łazic po chacie... k. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:47 Bebelku jak się obrobię, to masz u mnie wątróbkę) czy ziemniaczki + kapustka pasi??? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:49 ooo dzięki dobra Kobieto) pasi) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:51 A czy przypadkiem ciężarówki to nie powinny jeść wątróbki????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:52 powinny, w niedużych ilościach, ale u mnie tylko ja bym ją jadła, więc nie robie... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:56 Bebell, to jak bede w W-wie, to my sie musimy na watrobke umowic Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:50 mnie chyba te czekoladowe jajka zapchaly, bo na kiblu juz nie siedze... ale jak wracalam z pracy, to ledwo do domu donioslam az sie spocilam... Marudko, pewnie, ze dobrze zrobilas - nie ma co sie sciskac. A ktory to tc? w pracy juz wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:53 Fantaisie, patrz sie w druga strone i nie mysl o tej igle. Wtedy powinno byc latwiej. Jakby co, to naprawde moge isc - ja zawsze sie dziwie, ze juz po wszystkim i gdyby nie probowki to bym nie uwierzyla Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:54 kocurku to ci jajka czekoladowe dobrze zrobily ) we wtorek byl 6 tyd i 3 dzien to juz od jutra 7 tyd, dobrze licze??? w pracy pokazalam pierwsze zdjecie z usg, ze wzgledu na ta cholerna algierie ktora mnie zawsze mnostwo zdrowia koszytuje (( Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:57 Ja licze dokladnie tak jak Ty. U mnie dzis 21t i 6dzien - wiec od jutra 22tc I jak zareagowali w pracy? odpuscili Ci troszke? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:59 dziewczyny w pracy sie ucieszyly!!! szefowa kazala sie niedenerwowac algieria i zabrala wszystkie inne kontrakty a zostawila ta zmore DD no i oczywsice zapytala co zamierzam po porodzie!!!! juz teraz musialam powiedziec ze po macierzynskim wracam ... no comment! 22 tc jeju .... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:01 Marudka, a jak ty to liczysz? Chyba od owu. Licz od ostatniej @. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:03 Althea od ostatniej @ to 9 tyd z hakiem, a na usg lekarz napisal we wtorek 6 tyd i 3 dzien to ja to licze ... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:04 Tak, to on ci powiedzial wiek marudziatka. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:05 to co ma liczyc??? ale ja gloopia jestem ( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:52 Bebelku, gdzie ty wyczytalas o "W". Oni tak sami sie nie mogli zdecydowac, czy maja to "W" czy nie. Watrobke wirtualnie ci przesylam Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:53 w gazecie) w dzienniku konkretnie) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:47 Kochana to pochwal się tymi spodniami)) Ja Cię rozumiem, mi też było we wszystkim już ciasno, i po co trzaskać te brzuszki, jak mięśnie i tak dyndają Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:51 w spodniach wystapie w srode na lodach, dobra?? tez wygladam w nich jak slon ... w nogach )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:48 Marudko, bardzo dobrze, ze kupilas te spodnie! Marudziatku musi byc wygodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:30 ja tez ciagle tu zagladam chociaz powinnam skupiac sie na prognozowaniu i takich tam pie..ch... watrobka, mniam mniam ja dzis wciagnelam zupke ogorkowa a co do klucia, to Monika - jakby co to moge isc za Ciebie Jak schodze z fotela dentysty czuje sie jak po masazyku Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:32 jak Cie kluja to glowa w druga strone zeby nie patrzec i sobie pomysl ze to dla Twojego dobra Na mnie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:45 Wariatki)) masażyk.... w mordu Matalko patrzę w drugą stronę i wyję jak opętana, łzy lecą ciurkiem......potem zaczynam spazmować, a potem siedzę otępiała albo mdleję.... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:48 też mdlałam) ale jak zaczęłam w ciąży z Tosicą regularnie co miesiąc łazic na pobieranie i się ze mnie pielęgniarki śmiały, że rodzic chce a pobierania się boję to mi przeszło) teraz tylko lekko słabo mi się robi, ale nie daję po sobie poznac) i szybko wychodze z zabiegowego) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:49 Ha, ja padam właśnie jak wyjdę(( i cały czas mam wrażenie że mam igłę w tej żyle(((( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:51 to jest kochana choroba psychiczna) pod psychozę natrectw mi to podpada) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:55 Wiem, wiem( tylko skąd ja to wytrzasnęłam???? Przecież przy zabiegu wyłam na wenflon tak, że chłopak który mi zakładał podejrzewał w tleniku coś innegoPP a założył świetnie, zero śladu. I pani anestezjolog się wytraszyła i wąchałaDD Marudzia a w jakim sklepie??? No właśnie, który to tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:57 Fantaisie ty jestes histeryczka!!! boshe ale maja piguly z toba ubaw!!! laska, ja bede za ciebie chodzic cala twoja ciaze, chcesz??? ja to uwielbiam .... ale u dentysty placze jak tylko usiade, zanim gebe otworze DD panicznie sie boje tych wiertel !!!! brrr Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:58 Wariatów to ja się chyba boję))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:02 wyobraz sobie ze ja tez DD to mozemy sie spotykacDD od jutra jak pisalam 7 tyd, a spodnie kolo naszego Antusia zakupilam w sklepie m jak mama Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:03 Marudko, ale skoro u bebela 10 t 6d, a ty termin masz 6 dni po niej, to wychodzi na to ze u Ciebie 10 t. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:04 no Olu wlasnie ci wyzej odpisalam .... znajdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:05 Marudko, ja tu czytam na bierzaco! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:07 ja i czytam i pisze na bierzaco i kurna nie wyrabiam .... DD co bedzie jak odejde na chwile na siku?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:06 ale Marudka miała nieregularne i długie cykle, lepiej niech liczy w/g USG) to pewniejsze) no, i mówiłam, że ją zaraziłysmy z Hortiką) Ma_rudka- a co z Marudziątkiem??? jak wrócisz po macierzyńskim???? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:08 a u mnie się zgadza prawie idealnie termin z OM z terminem USG, przy Tośce miałam dwa tygodnie różnicy) lecę usypaic Tosice do potem Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:09 Marudka, kurde ja tez musze siku... a moje prognozy i analizy czekaja... i co ja mam zrobic??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:10 Bebelku - moj gin takie same madre slowa powiedzial jak ty!!! napewno zescie zarazily, plucie wam wyszlo znakomicie!!! a co do Marudziatka - to tesciowa bedzie bawic... innego wyjscia nie mam, chyba ze M w totka wygra i wyjedziemy na stale do CRO D ale o to sie mam jeszcze czas martwic o albo tobie podrzuce - nawet nie zauwazysz ze masz 1 wiecej ) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:29 właśnie chciałam Ci to zaproponowac) morzesz podrzucac) dobrze, że z teściową) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:55 Bebellek dziekuje, kochana jestes) do ciebie mam blizej niz do tesciowej D Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:01 Marudko, jakby co to po znajomosci dam Ci nr tel do b.b.b.b. przystojnego dentysty. Jak siadziesz na fotelu, to nawet nie bedziesz wiedziala co robi, bo bedziesz patrzyla prosto w jego piekne oczeta Oprocz tego jest naprawde super specjalista! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:02 Ja mam cudo panią doktor od wielu, wielu lat...... na Bemowie Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:04 Althea, lekarze licza od poczatku cyklu. Poniewaz ja tak ja Marudka mialam dlugie cykle, to dopiero USG wykazalo, ktory tc - i tego sie trzymam. A data produkcji - to wizyta u brata Franciszka jak zapewne pamietacie Marudko, a ten dentysta na Chomiczowce stacjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:05 Ja do niego prywatnie uczeszczam niestety... ale warto, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:08 a i wcale glupia nie jestes - ta Algieria mowi sama za siebie, ze madra Maruda jestes!!! ta szefowa to naprawde wredota... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:12 oj wrednota, wrednota niestety .... bede liczyc wg usg Kocurek ja sie na siku boje isc, a ty o tych prognozach to zapomnij )) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:08 Wg. usg Marudko a tym bardziej bo miałaś długie cykle. U mnie wg.usg a ostatniej @ też była spora różnica! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 20:04 Kocurek a ten cud dentysta to na kase chorych leczy?? jak tak to dawaj... DD Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:47 Łomatko-facet tu była a ja się zmyłam... ojojoj... Pawełku a może skrót DMFF - Dużo Miłości Fantastycznym Foremkom )))) Althea - gratulacje!!!! a po jakiemu to pisałaś? po polskiemu czy barbarzyńskiemu?? tatanko-zabarykaduj się!!! Ja też mam w szufl;adzie pierwszą legitymację i znaczek wzorowego ucznia - mam jeszcze tarczę szkolną i rachunek opłaty za przedszkole z 1983 roku!!! i plackiem bebell i balbinka częstowały.. nie załapałam się ( a może coś wam jeszcze zostało, coo? Kciuki już zaczynam zaciskać za egzamin Melbowy i USG Kocurkowe. Althae - mój mąż też jest wielbicielem wątróbki. Fantaisie - gratulacje dla ciebie i dziewczynek!! balbinko- namów mężusia na oglądanie nowej fryzurki.. Może się uda.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:48 Pomysł na skrót niezły!!!!! ale to nie taka bajka Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:55 też mi się podoba rozwinięcie Ergi) jeśli chodzi o Poznań to 21.05 odpada( bedziemy robic dwulecie Tosicy) spend dla dziadków i kindre bal) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:59 Kurka, to kiedy my pojedziemy????????? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fajnie prace pisze ... 24.04.06, 19:54 Po barbazynsku Ergusiu! 9 kartek A4 zapisalam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Matalko!!! 24.04.06, 20:04 Mój M. się pyta co studiujesz i na jaki temat piszesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Brawo Nasza Dzielna Fantaisie!!!!!! 24.04.06, 20:57 Moniczko mów do mnie jeszcze...nie wiem co to w ogole jest.u mnie takich sklepówn nie ma....A na moje piegi biorę to, co pasuje( czasami i ponad 20 staniczkow przymierzam(()....no i nie moze byc to jakas sztywna koronka brrr... Althea, pyszny obiadek mniam, mniam....a mój apetyt wrócil juz z wycieczki...ciagle jestem głodna... Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Paskudy jesteście:) 24.04.06, 21:56 Okropne! tyle napisać! i kiedy mam to przeczytać!? co? niedobre... althea! gratulacje! wymiękłam! Astronomia! NO!NO! Fantaisie! Jak miało źle być, jak taka nauczycielka z Ciebie! nosz musiało być dobrze matalko, czy dobrze zauważyłam, że usiłujesz napisać pracę? może kopniesz mnie wirtualnie, cobym do mojej wróciła? proszę((( ja padłam po dwóch stronach a trzeba pilnie napisać... a tu weny brak... brzuszek mnie boli troszkę a tu tyle jeszcze do czytania... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Paskudy jesteście:) 24.04.06, 22:02 Witam wieczorkiem, M w końcu nie dopuścił do kompa Ledwo przebrnęłam... Melba, Kocurek, już dziś trzymam mocno kciuki z całej siły. Ale wszystko będzie oki Althea, moje gratulację!!! Nie dość , ze przedmiot mnie przerasta, to jeszcze ten barbarzyński język. A czemu wątróbkę sama jadasz? Mój M tak ją lubi, że sam nauczył się przyrządzać i teraz najlepiej mu wychodzi wątróbka z cebulka, boczkiem i pieczarkami (ewentualnie jeszcze z papryką), pycha )) Fantaisie, gratulacje także dla Ciebie i Twoich dziewczynek, z taką Panią Profesor to chyba było oczywiste Bebellek, na fajna dietkę piaskową przeszłaś Tatanka, ty się nie daj i nie pozwól ślubnemu nic wyrzucać. W razie czego szantażuj, że zrobisz porządek w jego szafce z koszulkami. Faceci zawsze tam mają zachomikowane tzw ulubione, czyli chyba z podstawówki. Jak ja się chcę czegoś pozbyć, to jak nie widzi, to zrobię swoje, a potem z niewinną minką – patrz, porwało się.... i wtedy można wyrzucić Maruda, mam dokładnie jak ty, krew niech pobierają ile chcą (prędzej w domu zemdleję), ale od dentysty to z fotela jestem gotowa zwiać. I jeszcze od wejścia, jak się klamki trzymam a drzwi otwarte, to pytam, czy znieczulenie dostanę Od samego zapachu ze strachu umieram, a każda wiertarka brzmi dla mnie jak borowanie Co do bielizny, cóż u nas chyba się nie opłaca inwestować w taką łóżkową, bo za szybko znika A więcej nie pamiętam bo to przerasta moje możliwości... Kiedy ten przyjazd do Poznania??? Może jednak 14, bo potem mi się rodzice w odwiedziny się zjeżadżają Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Paskudy jesteście:) 24.04.06, 22:09 Zuza chyba 14 odpada, bo Balbinka ma zajęcia potem 21 tyż bo Bebelek ma kinder party, potem 28 mnie już nie ma, 4 tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Paskudy jesteście:) 24.04.06, 22:14 no to kiedy????? My tu w Poznaniu czekamy.... Balbinka, poprzyj mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: uups jest 2 strona :((( 24.04.06, 20:17 ja tez juz po no i jeszcze dodatkowa paczuszke do tych prognoz dostalam... dobrze, ze na kiblu juz siedziec nie musze Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: uups jest 2 strona :((( 24.04.06, 20:21 cos sie zepsulo chyba bo taka cisza Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: uups jest 2 strona :((( 24.04.06, 20:24 Fantaisie - odbilo ci??? jakie odchudzac??? z czego??? chyba ze mowisz o ekscesach z P )) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: uups jest 2 strona :((( 24.04.06, 20:26 Monika, nie mozesz teraz! zbieraj sily na staranka teraz - zeby malutkie Fantazjatko mialo milutkie mieszkanko! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: uups jest 2 strona :((( 24.04.06, 21:23 Przyznaję się! Ograniczyłam jedzenie(mocno) i codziennie jeżdżę na stepperku po 45min, ledwo potem dyszę, cały czas jestem głodna, ale od zeszłego wtorku mam już 1kg mniej!!! Zero słodyczy, chleba, makaronu, na śniadanie płatki, dzisiaj na obiad 2 małe nóżki z kurczaka i zielona sałata... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 20:28 ło matko. Laski, sumienia nie macie! Przecie ja tego wszystkiego nie przezczytam! Mma dziś awersję do kompa, po całym dniu... Jak mi nie przejdzie katarzycho i kaszelek idę jutro do lekarza. Obrobię się ze wszystkim w pracy i sobie od środy poleżę w domku, żeby choróbsko definitywnie przegonić! A co! A w sobotę na Mazurki )). Już się nie mogę doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 20:29 Stokrotko mazury mazurami ... ale ty w srode u grycana masz zdrowa byc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 20:32 Stokrotko, kuruj sie!!! i koniecznie do lekarza, nie ma zartow nawet z katarkiem teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 20:32 niektórym to dobrze) jeżdżą i jeżdża) my mieliśmy jechac nad morze, ale z moim rzyganiem nie da rady( do teściów pod Warszawe jak jechalismy na Święta to się dwa razy W zatrzymywał i Kasia rzygała( zanim bysmy więc nad morze dojechali to bym chyba watrobe wypluła( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 20:34 Bebellek to ty biedaku caly czas tak rzygasz???? nic ci nie przechodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 20:35 nie no, przechodzi) mdli cały czas jak sto choler ale rzygam co raz radziej) tylko jazdę samochodem baaardzo źle znosze)) dziury i hamowanie mnie wykańcza) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 20:39 o rany, to musi byc Ci strasznie ciezko z tym rzygankiem... bo dziur na drogach u nas pod dostatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 21:10 Witam witam Dziewuchy!!!! Wy serca i litości nie znacie - tyle postów w jeden dzień???? Jak ja mam to wszystko przeczytac???? Po dzisiejszym dniu w pracy (spotkania, spotkania i jeszce raz spotkania) nie mam na nic siły. Nasłuchałam się bełkotającego faceta w innym barbarzyńskim języku niż szwedzki i ledwo zipię (nawiasem mówiac fajne z niego ciasteczko było mniam mniam ale jak zaczął gadac to wymiękłam - nie znosze flaków z olejem, strasznie musiałam sie skupić zeby go zrozumiec...) Postaram sie nadrobić posciki Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 24.04.06, 20:35 a my w sobote planuje wyjazd do rodzinki kolo Rozana (okolice Ostroleki). Meza brat cioteczny 18-stke wyprawia Pojedziemy tylko na jeden dzien, bo tam ciezko sie spi po imprezach - a wlasciwie to zadnego spania nie ma... wiec pojedziemy pewnie z samego rana, a poznym wieczorem wrocimy. Bebleku, mam nadzieje, ze mnie rzyganko nie najdzie - wystarczy mi dzisiejsza kupencja... pewnie jutro bedzie powtorka, zanim dotre na to USG... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 21:02 Antus, gdzie ty??? daj znak sygnal ze zyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 21:08 ma_rudka- niewiele bliżej) bo mam nadzieję, że jak się juz nam te dzieci porodzą to my jednak na Dolnej juz będziemy)) No, własnie gdzie Antus??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 21:16 Ale jestem przeslodzona. Oblewalam z tesciem moj egzamin. Herbata i czekoladkami. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 21:23 Ufff jestem na bieżąco a miałam spore zaległości bo pojechałam do endokrynologa i na powitanie miałam około 200 postów w plecy, a więc ad rem Althea gratulacje!!!! i nie daruję ci tej wątróbki bo teraz mam zaślinioną klawiaturę Fantaisie gratulacje dla wspaniałej pani profesor))) Kocurku będzie dobrze na usg, kciuk lewy zaciśniety Melbuś za ciebie kciuk prawy, bo taki bardziej logiczny jest Czy my wiemy ile nas będzie u tego grycana, bo moze trzeba całą kawiarnię wynająć? Marudko gratuluję pierwszych ciążowych spodni i nie martw się, przy mnie będziesz wyglądać jak anorektyczka Beblku, u was alkohol podaja w piaskownicach? o tempora o mores!!! Balbinko, jak twój mąż się nie skusi na tą swoją sexi laskę w bieliźnie to trzeba go do lekarza wysłać!!!! I więcej nie pamiętam a tak się starałam, żeby wszytko zapamiętać i pewnie połowę zapomniałam. Uściski wieczorne m. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 21:18 No własnie tez sie zastanawiałam...Może załatwia te swoja cud działeczkę... A mój humorek sobie poszedł w siną dal.... Glowa zaczeła mnie bolec(( i nie pomogła nawet separacja z kompem.... Moniczko, ja ci sie poodchudzam!!!! Marudko, dobrze,ż kupiłas sobie nowe spodenki....a moze zobaczysz wtedy 2 marudziatka...skoro brzusio tak wystrzelił)) A na ulicach mego miasta same brzuchatki...i to bardzo młode...dopada mnie melancholia...czas sie zabrac za terapie wstrząsową...kartkoweczki... Bebell, tez jestem ciekawa..bo kiedys nie działalo, nie zdązyłam nigdy przeparadowac w biliźnie, bo szybowała juz gdzies po mieszkanku, tak mu bylo pilno... hihi...moze teraz zmieniły mu sie upodobania....nie zaszkodzi sprawdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 21:27 Balbinko nie zazdroszczę terapii wstrząsowej - chyba nie mogłabym być nauczycielem - anielską cierpliwosć trzeba mieć pewnie a do tego to mi daleko oj daleko!! Monia sie odchudza, ja też powinnam coś zrobić ze swoim brzuchem - no i włalsnie zrobiłam...zjadłam ponad pół litrowego pudełka lodow Algidy (truskawkowo śmietankowych) ale nie mam wyrzutów sumienia bo pycha były!!! A jeśli chodzi o bielizne to mój P. to chyba fetyszem jest PPP uwielbi atakie rzeczy hihihi wiec sposób na niego mam - łatwo wprowadzalny w życie w sumie. Tylko z kupnem tej bielizny więcej problemów bo dokąłdnie - piegi takie mam : ((((( Acha, a wątróbki tez nie lubię ( ale ze smakami tak to już jest, kazdy ma swoje... co ja jeszcze miałam???? ach atrzymam kciuki za wszystkie egzaminy (już nawet nie pamiętam kto i kiedy i z czego) acha i - tez mogępójśc na pobieranie krwi za kogoś - jeśli trzeba!!! To tyle na razie więcej grzechów nie pamiętam jak doczytam to spróbuję skrobnąc.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 21:28 Balbinko, Palmersa znajdziesz w kązdeym lepszym sklepie z bielizną i na pewno coś ładnego znajdziesz, to ja mam zawsze problem bo co ładne to nie dla mnie(( Na głowę to najlepszy jest seksik!!! Bebelku, to mieliście ubaw w podróży a że jak napisał Kocurek dziur Ci u nas pod dostatkiem.... ALthea, nieźle, nieźlePP Ej, Stokrotko Ty się teraz lecz!!!! nie możesz być teraz chora, masz stokrociątko pod serduchem Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 21:47 Fantaisie- no, więc morze odpadło( a taka manię odchudzania tez się leczy)) przeciez Ty Laska-Niebieska jesteś!!! z czego Ty się chcesz odchudzic???? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 21:54 melduję uprzejmie że zjadłam już całe to pudełko tych lodów!! ale jestem łakoma...... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:00 Proszę przy mnie o jedzeniu nie mówićDDD Tia, Bebelku laska jak nie wiem co?! Balerony mi dyndają....ale już niedługo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:08 a ja dalej kleje, ale zaraz mi sie te takie coski skoncza, co sie je przykleja i wklada w nie rogi zdjec. No i album tez mi sie niedlugo skonczy, a ja jeszcze nie doszlam do polowy zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:16 marudko-bardzo dobrze zrobiłaś!! niedługo będziesz sukieneczki ciążowe kupować!! Matalko niezłą pracę napisałaś) ten wstęp z machającym łosiem najbardziej mi się podoba. Fantaisie - rozszyfruj ten skrót, plizzz Althea - chylę czoła - barbarzyńskim językiem 9 stron A4???? nosz szalona kobita!! Marudko-no wiesz !! w pracy pokazałaś zdjęcia a nam nie????????? I ja dołączam się do Marudki-uwielbiam pobieranie krwi - zwłaszcza jak zaczyna mi szperać igłą bo żyły nie może znaleźć ) Bebelku biedaku - ale cię te mdłości męczą.. I ja lecę troszkę poćwiczyć - trochę brzuszków, później wióry i do spania ) Aha - autko jutro powinno być gotowe!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:20 Laski wy jesteście kompletnie nawiedzone z tym pobieraniem!!! Erguś, Twój opis spowodował u mnie ciarki!!! No wariatki, jak nic Dobrze, że samochodzik będzie tak szybciutkoDD Zuza, ja już sama nie wiem co z tego będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Ale jaja..... 24.04.06, 22:25 Dopiero zauważyłam, a tu zdjęcie małej agragatki Alicji))) padłam ze śmiechu, ale jak sobie pomyślałam o sprzątaniu to mi przeszło........ Całuski dla rozrabiaki Lalisiu Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:25 Lalisia - twoja alicja jest kochana!!! pewnie próbowała pierogi lepić )) cudne zdjęcie i cudna minka. Fantaisie - ja jestem z gatunku bezżylnych i dlatego zawsze mam przeboje z pobieraniem - te młode wołają te starsze bo one niby bardziej doświadczone. Ze szpitala po badankach hormonalnych wyszłam z sinniakiem na pół ręki - ale chętnie dałabym się znów takiej strzykawie ) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:26 No Fantaisie, ale chyba na lody sie skusisz w srode co? Apropos' pytania Megi, czy wiemy ile nas bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:29 Alicja musiala sie przeciez czyms zajac, nie? Boska jest Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:38 Alicja super! Dobrze, ze jej nie wpadl do glowy jak Amelce zeby ta make jesc. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:26 Kartek ergus, kartek! Ale nie wszystkie byly zapisane ze obydwu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:27 Kocurku ja będę)) i lody zjem, przecież to sorbecikDD Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:47 Nie bylo mnie dwie godzinki, a tu tyle naprodukowalyście... Juz dzisiaj nie mam sily czytac. Jutro od rana zaczne nadrabiać. Trzymam jutro kciuki za Melbusie i jej egzamin, za Kocurka i USG oraz za Fantaisie, oby podczas pobierania krwi nadal byla taka dzielna. Dajcie znac jak poszlo. Monisiu, u mnie niestety bez zmian i do gina chyba dopiero w czwartek sie dobije. Oby Twoja diagnoza okazala sie prawdą. Dzwonilam do dziewczyn po to histo - pato. Mowily, ze wynik juz jest, tylko lekarz musi podbic i powinnam jutro dostac faksem. Nie pamietaly co tam bylo. Uciekam do P., bo dzisiaj jakaś melancholia mnie ogarnela. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 22:57 wrocilismy od sasiadow - ale sie kompociku opilam i przepis dostalam chyba sobie ugotuje ) Bebelku ja zapomnaialm ze ty w listopadzie to juz bedziesz obok mojej tesciowej mieszkac, a nawet za ... bu ((( i nie wiem co bylo jeszcze, a Antus sie nie zamelowal, Erga tez lubi pobieranie (mi na hormonach tez piguly w zylach grzebaly i siniaki tez byly), no i na grycana sie zapisuje!!! lece do wanny. kolorowych snow laseczki Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 23:09 Melduje,ze przekopałam sie przez dwie klasy...i jestem zdumiona,ze tak malo jedynek...albo sie zaczęli uczyc...albo tak opanowali sciąganie,ze nie zauważyłam....a ja kapo podobno jestem.... janie, ja mam ogromna cierpliwośc do dzieciaków...ale maz potrafi mnie doprowadzic do ostateczności w ciagu kilku sekund, mistrz (( wiecie, tak zaczynam sie zastanawiać...czy to paradowanie po mieszkanku nie spowoduje u mnie zapalenia płuc hihi...., bo jesli oporny będzie...to mi pupa i piegi w tym stroju zmarzną)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 23:17 A ja juz tez po kapieli Kurcze Balbinko, toz Ty sadystka... Chyba przegapilam albo mi wylecialo, ale czy Ty przypadkiem polskiego nie uczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 23:23 Masz dobrą pamięć kocurku...a teraz do łózeczka...musicie sie przeciez wyspac.... A i na mnie juz pora...jutro długi dzień.... Enterku, albo ja ślepa jak kret jestem...ale chyba na ten twój post nikt nie odpisał...buuuuu Pozdrawiam wszystkie buszujace w nocy.... Megi, no co z tymi wynikami??Pazury juz zjadłam.... Lecę sie myć...i do łózia..papa!!! Męzul nie wykazał zainteresowania fryzurką...ja mu dam((( Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 23:35 Balbinko, no to ja sie Ciebie boje... ja tyle bledow robie, ze az wstyd i wszystko takie bez ladu i skladu jakies No dobra, to teraz do lozeczka - jeszcze drobna lekturka na noc - poki mezusz zajety i nie krzyczy. A teraz dla odmiany, gazy mi sie w brzuszku uzbieraly i chyba zaraz eksploduje - i jak tu nie dostac swira? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dobranoc Dziewczynki :) 24.04.06, 23:47 Althea, gratulacje A ja nie wiem , co się ze mną dzieje-płaczę nad filozofią.Nie umiem nic.Wiem, że nic nie wiem.Nie trybię nawet zagadnień egzystencjalizmu, który dostanę napewno. A buuuuuuuuuuuuuu. Jutro mam egzamin o 12.30, mogłabym jeszcze trochę poczytać, ale panikarz mi się włączył... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dobranoc Dziewczynki :) 25.04.06, 07:27 Do płaczu, kaszlu i gorączki dołączyły jeszcze wymioty...no pięknie po prostu.Boże, gdybym mogła, nie poszłabym... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Dobranoc Dziewczynki :) 25.04.06, 07:53 Melba!!! Trzymam kciuki - nie nerwuj się, jak nie Ty to kto zda taki egzamin???? Będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze!! Mówię Ci to jakem Jaania P Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobranoc Dziewczynki :) 25.04.06, 11:07 Melba,. mam nadzieje, ze dzisiaj juz lepiej sie masz! Spokojnie kobieto! Kciuki zacisniete, wiec musi byc dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Bebell 25.04.06, 11:08 Znalazlam: serwisy.gazeta.pl/cjg/1,50500,3240049.html Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 23:00 się wykąpałam, teraz M w łazience, chłop się na noc goli Do łózka uciekam bo coś się szykuje. Trzeba przed weekendem potrenować)) Dobarnoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: jej!! a Ant gdzie??? 24.04.06, 23:07 Zuza, goli??? wow czyli wióry polecą)) To na nockę dowalę, a co sobie będę na czarną noc żałować mój się goli codziennie!!! oczywiście wieczorem.... Idę spać, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 08:04 Witam wtorkowo dawno tak wcześnie w pracy nie byłam test negatywny(( zaczynam sie martwić tym plamieniem jednodniowym... może macie pomysł, co to mogło być.... miłego dzionka u nas pochmurno... Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 melbuś 25.04.06, 08:06 będzie dobrze! kciuki zaciśnięte! a Ty masz tylko chwilową pustkę w głowie... przecież zdolna dziewczynka jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: melbuś 25.04.06, 08:09 melbuś a może te wymioty nie z nerwów tylko twoje bliźniaki zaczynają dawać o sobie znać ) Marudko-powtarzam się : DLACZEGO MY NIE WIDZIAŁYŚMY ZDJĘCIA Z USG - a w pracy u ciebie wszyscy widzieli ?????? Althea - 9 kartek?>?? toż to 18 stron barbarzyńskiego pisma i to na temat astronomiczny - łomatko ja po polsku miałabym z tym problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: melbuś 25.04.06, 08:16 Melbuś będzie dobrze!!! A wiec wstpna lista grzcanowa Marudka, Melba, Fantaisie, Kocurek, Ant(ma dojechac), Stokrotka, megi. Bebelku, Ty bedziesz? Uprasza sie o kolejne deklaracje, jezeli kogos pominelam to przepraszam!! Co do endokrynologa, to po porodzie mam kolejna kontrole hormonkow i usg tarczcy. Miki tez bedzie mial taka kontrole po porodzie. Jeszcze nie ma przeslanek dlaczego te moje hormony maja taki niski poziom. Ide cos zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: melbuś 25.04.06, 08:41 cześć, ja będę u Grycana też. Na pewno! Balbinko, czy ja się mylę, czy Ty z żalem mówiłaś wczoraj o tym, że kartkówka dobrze wyszła? no, no.. Bebell, no jak przeklinają, to ja nie wiem, czy mi mama pozoli pójść) chyba, że zataję ten fakt. Althea, myślałam, że Ty się językowo dokształcasz, a tu-astronomia-wow! czyli jakąś barbarzyńską podyplomówkę robisz? A jak mężusiowi idzie nauka polskiego? Melba, kciuki zaciśnięte! dobrze będzie.. Czy ktoś Cytrusiowemu psiakowi tą tabletkę kupuje? Bo jak nie to ja mogę - Cytrus odezwij się jaki to ma być specyfik. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: melbuś 25.04.06, 08:49 Kochane jestescie Na mdłości ciążowe ciut za wcześnie- 5 dzień po owulacji... Oki, jadę...bojam siem wielce Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: melbuś 25.04.06, 08:51 Lista grzcanowa (IIwersja) Marudka, Melba, Fantaisie, Kocurek, Ant(ma dojechac), Stokrotka, Hortika, megi. Melbus prawy kciuk juz zdretwialy z zaciskania bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: melbuś 25.04.06, 09:01 Melbus bedzie dobrze!!! przeciez ty wszystko pamietasz tylko o tym nie wiesz!!! ja w ciebei wierze!!!! kciuki tez trzymam DD Kocurek za ciebie kciuki tez trzymam!! jak zoladek?? mam nadzieje ze lepiej ) Ergusia -ale na tym zdjeciu z usg to nic nie widac - jakis babel tylko. ale jak chcesz to specjalnie dla ciebie je zeskanuje i przesle )) spadam walczyc z algieria... a Ant nadal nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: melbuś 25.04.06, 09:05 Marudko, wiesz z jakim sentymentem, patrzę na pierwsze usg Mikeigo, gdzie widać tylko kropkę (z resztą tak na początku go nazywaliśmy "kropka"), a teraz jest to 3kg rozrabiaka Ja tez proszę o przesłanie mi zdjęcia małego Marudziątka nawet jeśli ma na tym zdjęciu nieco kulisty kształt Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: melbuś 25.04.06, 11:13 > Althea, myślałam, że Ty się językowo dokształcasz, a tu-astronomia-wow! czyli > jakąś barbarzyńską podyplomówkę robisz? A jak mężusiowi idzie nauka polskiego? Hortika, to nie podyplomowka, to w ramasz ksztalcenia jezykowego Kazdy robil kurs ze swojej dzialki mniej wiecej, z tubylczymi studentami i w tubylczym jezyku. W w ogole to tutaj nei trzeba studiowac czegos konkretnego zeby studiowac. Mozna robic takei pojedyncze kursy z czego sie tylko chce, pod warunkiem, ze sie spelnia wymogi formale. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 09:01 dziewczyny macie pozdrowienia od pszczolki alicja ma rozne takie pomysly kiedys byla wysmarowana cala kremem tulko oczka bylo widac) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 09:07 Lalisiu, Alicja te wspaniałe i oryginalne pomysły ma po Tobie czy po Tatusiu? Śliczna jest w tej mące Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 09:07 No jeszcze się pyta... jasne Marudko że chcę!!! taka kropka to marzenie każdej z nas a ty tu piszesz że to TYLKo kropka - nosz kopnę cię zaraz w lewy półdupek!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 09:09 No własnie - któraś kupuje już tabletkę do odrobaczenia dla konsulka?? bo jeśli nie to ja chętnie wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 09:10 Ja bym konsulowi nieba przychyliła, niestety nie wiem gdzie się takie tabletki kupuje. W sklepach zoologicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 09:16 U weterynarza najlepiej. Tylko nie wiem czy dla młodych psiaków nie śą mniejsze dawki - może Melba nam pomoże.. Bo szczeniaczki w 4 tygodniu dostawały jakieś kropelki czy coś, a dorosłe psy to tabletki i to chyba nie jedną tylko kuracja trwa kilka dni. Wtedy pies nie może pić mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 09:21 Przeraszam Was, jestem Opisze wam pozniej co i jak teraz nie moge, generalnie nic sie nie stało ale szczegóły przekaze pozniej Wszyscy zdrowi Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 09:26 no i kolejna tajemnica!! Bebell chyba też bedzie u Grycana, ale niech sama potwierdzi. Dawno nie było Ktat, a i Abie sobie milczy-jak nic nas juz nie lubi buuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 09:30 Witam wtorkowo Melbuś powodzenia! Trzymam kciuki!!! Kocurku za Twoje usg też bedę trzymać kciuki. Z tego co się orientuję to ilośc i dawka tabletki na odrobaczanie dla psiaka zalezy od wagi psa. Mnie zawsze weterynarz pyta ile pies ma lat i ile wazy przed wyliczeniem dawki. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 09:32 Antuś pewnie ząłatwia sprawy z działeczką.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 09:45 Erga dlaczego w lewy?? wyslalam do ciebie i Megi zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 10:05 W takim razie ja tez witam sie wtorkowo i skoro nadrobilam wszystkie zaleglosci, to powiem, ze nadal trzymam kciuki i oba sa tak samo sine. Chetnie poszlabym z wami na te lody do Grycana, ale troszke za daleko, choc niewiele brakowalo, a bylabym w środe w Warszawie. Enterku, ja niestety nie powiem Ci co to moze byc, Obecnie mam podobny problem i sama szukam odpowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 10:08 Enterku, wciąż zapominam Ci napisać, że ja miałam kilka razy takie plamienia, nawet w cyklu uwieńczonym fasolką. Byłam przebadana gruntownie i wszystko miałam ok, przyczyny nieznane. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 10:35 no jestem... bojam sie Melbus, kciuki zacisniete - choc trudno bedzie sie w klawiaturke stukac. Dzis na kibelku jeszcze nie bylam - ale chyba zaraz sie zacznie - oznaki juz mam... Enterku, mi tez sie zdarzaly takie plamienia - troszke jakby brazowawe. Najczesciej mialam je w lutym, albo po sesjach - ogolnie jak w okresie przeslenia i stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 10:43 Kocurku - Nie bojaj się, my jestesmy z Toba i mocno kciuki zaciskamy!!!! Głowa do góry i zobaczysz, ze bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:24 Kocurku, prosze sie nie bojac! Tyle bab kciuki trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:27 I ja tez chce zobaczyc kropeczkowe marudziatko! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:30 Ola - kropeczka poszla i do ciebie ) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:35 Dobra, postaram sie nie bojac - w koncu tyle kciukow zacisnietych Wlasnie wyslalam Wam zdjecia moje i brzuszka zrobione dzis rano. Wyslalam ze skrzynki pracowej, bo z gazetowej jakos ciezko mi idzie - mam nadzieje, ze dojda! Marudko, ja tez poprosze o zdjecie Marudziatka-kropeczki! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:37 w morde jeza... wlasnie zwrot dostalam nie doszly do zadnej z Was... moze pojedynczo sprobuje! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:42 nie dochodza - chyba cos z poczta dzis jest sprobuje potem... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa no nie!!! 25.04.06, 10:37 ile mozna? co wy - nic do roboty nie macie tylko pisanie na forum? nie doczytalam wszystkiego, nie jestem jednak cierpliwa. w kwestii tabletek, dizeki za zaiteresowananie - chodzi mi o JEDNĄ sztuke tabletki, zwącej się Drontal Plus. jenda tabletka odpowiada masie 10kg. Mamy trzy tableki, byly kupione wczensiej, ale teraz Konsul za duzo wazy - za cwile stuknie mu 20kg. a odrobaczneie musimy powtorzyc. a tak wogole to wam nei napisalam: w Gdańsku poszlismy z K do weta, drpaal sie wciaz niesamowicie, z oczu mu lecialo, a poza tym chcielismy go zbadac pod kątem dysplazji. okazalo sie, ze ma dysplazje czy juz dysplatyczne bioderka - na ostanią chwile zrobilismy mu zabieg wypalenia chrząstki, by sie za bardzo nie rozrfrosla a co za tym idzie - dysplazja sie nie rozwinela. drapie sie, bo ma lupiez, z oczu leci, bo go drazni 3 powieka - obserwowac trzeba, no i...ma robaki!!!!! i to kuwa duzo. sie wkurzylismy na hodowce, skladamy skarga w Zwiazku i w internecie musze roxpuscic wici. Zapiera sie baba jedna, ze pies nie byl dysplatyczny, ze to za wczesie by stwierdzic początki dysplazji (szkoda, ze na zdjeciu wyszlo, ale przeicez ona wie lepiej od weterynarza).... wiecie co mnie wkuwilo? ze powiedziala z przekąsem, szkoda z esie nie pofatygowalismy osobiscie do niej, obejrzec pieska, tylk owszystko zalatwialismy przez internet. ale jak wymiana maili trwala, to wcale tak nie pisala, dopoki nie dostala kasy! no i obiecala, ze jak Konsula dostaniemy, to podesle wraz z nim jego karme. Na miesjcuokazalo sie, ze "zapomniala"!!!! a teraz okazalo sie do tego, ze to nasza wina, ze nie upomnielismy sie o umowe kupna-sprzedazy, bo jej koleżanka, ktora nam Konsula przekazywala, "zapomniala" dac nam umowe!!!!!! -- ? Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: no nie!!! 25.04.06, 10:42 Cytrusik! zabij babę! opernicz się jej należy wielki!!!!!! ależ paskudni ludzie bywają! eh.... dzięki za dobre rady odnośnie plamienia. daje spokój i czekam na @. potem badania i zobaczymy.... miłego dzionka! uciekam do pracy... zajrzę wieczorkeim. tylko BŁAGAM! nie naskrobcie za dużo)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 10:28 Łomatką - mam m arudziątko na skrzynce!!! ale cudne!!! Dzięi - jesli chcesz to może być w prawy )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 10:34 a ja właśnie się pożywiam - śniadanko przy kawie melbuś kciuki mocno zaciskam!! Kocurek drugi kciuk też zaciśnięty!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 10:40 Hej mam chwilke wiec pisze, działka na dobrej drodze musimy umowic geodete aby oddzielił nasza czesc działki od innych ( tego włascieiel nie zrobił i nie zrobi), dac do naniesienia w gminie, i dopiero faktyczny zakup , notariusz itd, Wczoraj byla debata czy brac od razu kredyt, ale chyba nic z tego. Co wiecej zupełnie nieoczekiwanie pojawiła się propozycja pracy dla mnie, nowej pracy, byłam nawet na rozmowie, fajnie to wygląda..... mysle..... wiec zobaczymy...... Wiec tematów do debat mamy teraz troche ,w domu az chuczy jak w piecu, atmosfera ostro zakręcona, mozliwe czeste burze, )))))Bo zdania z moim M mamy na kazdy temat zupełnie odmienne))))DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 10:41 Mrudko dziękuję za zdjęcie z usg, Marudziątko jest śliczną kropeczką niech rośnie zdrowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 10:43 MArudka a ja no mnie zdjec nie podesłac jak mozna Widziałam was wczoraj jak jechaliscie tuz przed moim nosem, stałam na przejsciu dla pieszych wracałąm ze sklepu) Wpadnij i pokaz się w tych spodaniach co? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 10:54 no co ty??? widzialas nas?? zdjecie juz do ciebie leci ... jutro na lodach chyba bedzesz?? jak nie to sie wpraszam do ciebie na truskawkowe to spodnie obaczysz i ksiazke ci oddam, bo przeczytalam, boska - ale sie splakalam, JA CHCE DO CRO!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 10:58 A nie mowiłam ? ksiazka jest super)))i to zakonczenie Na lodach mimo chyba najwiekszych checi to nie wiem czy dam rade, zobacze w biegu, Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:04 zakonczenie powalajace!!! plakalam i plakalam .... mialas racje!! postaraj sie jutro wyrwac nawet na chwilke ) musisz nam opowiedziec o tej nowej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:03 Jestem już po!!! Byłam dzielna, obeszło się bez histerii i spazmów no i nie zemdlałam, pani była ze mnie bardzo dumna)) Zrobiłam: morfologię, toxo, cytomegalię, glukozę i OB, progesteronu nie kazali bo to nie ta faza cyklu. I słuchajcie przeżyłam gigant szok. Rok temu jak robiłam badanie na toxo i cyto zapłaciłam ponad 240zeta(Damian i Medicover) a dzisiaj poszłam do swojej położnej w Junonie i zapłaciłam 150!!!! Melbuś, trzymam za Ciebie kciuki!!!! Na pewno będzie dobrze, wiesz jak to jest, w pewnym momencie głupiejesz, ale jak bedzie trzeba wszystko się przypomni Pełna koncentracja, jak będziesz myśleć o temacie to trema sobie pójdzie...nie będzie po prostu na nią czasu! Kocurku, ale Cię brzuchol morduje!!! Za Ciebie też dzisiaj trzymam kciuki, pewnie małe kociątko bryka sobie równo i wszystko jest cudownie)) Antuś, wykończyłaś nas nerwowo, a za nie odpisanie na sms-a, to wiesz co masz????? Cytruś, wyslę Ci tego drontala, tylko daj mi jakieś namiary Wkurzające jest to co napisałaś o tej porąbanej hodowli, jakaś paranoja!!! Powinno się cosik im zrobić....ale najważniejsze że już teraz będzie z górki, a Konsula proszę wycałować w kulfona!!!! Tatanko, jak tam samopoczucie??? Mam nadzieję, że lepiej!!! Balbinko, i co mąż do samego końca był oporny??? Oby nie, a jesli wczoraj się nie udało, to dzisiaj zmasowany atak!!!!!!!!!! Grycan jutro!!!! HuRRa!!!!! Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:44 marudko- a czy ja mogę zobaczyć cię w spodniach?? na spotaknku niestety nie będę ale bardzo bym chciała zobaczyć nowe wdzianko marudziątka.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:45 kocurek-moja krzynka pusta (( Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:46 nie wiem co sie dzieje, ale nie dochodza na gazete Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:48 ergus specjalnie dla ciebie zrobie sobie zdjecie w spodniach kolo lodowki z twoja roza, dobra??? a poza tym nie wiem czy pamietasz ale my w w-wie jestesmy na pifko umowione DD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 11:56 Mam kropeczke marudeczke! Dostalam 4 maile w tym 3 z zalacznikami! I na wszystkie zalaczniki popatrzylam! 0,73 cm! To juz nie taka kropeczka! Po powiekszenie zdjecia wyraznie widac polduzny ksztaly cialka Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 12:02 Marudka, ja sie dopominam - bo jeszcze nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 12:07 ale juz poszlo Kocurek, i mam nadzieje ze raz D Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 12:10 Marudko, jeszcze nie doszlo - ale bede cierpliwie czekac Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 12:03 Ola no wlasnie zobaczylam w wyslanych ze az tyle razy do ciebie poszlo, nie wiem dlaczego, sorki )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 12:03 A tam sorki! Nie ma za co! takie maile to ja moge i po 10! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 12:10 Pemiętam, pamiętam ) mój mężuś też pamięta twojego buziaka - normalnie to jest anty nastawiony na nasze forum ale twojego buziaka ostatnio wspominał ) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 12:15 No to kawal Marudziatka z niego!!! Super zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 12:20 jak kawal, jaki kawla, malutka kropeczka )) Ergus naprawde twoj M o moim buziaku pamieta??? nosz normalnie az mnie zatkalo )) ale mi milo D za pamietanie ma juz dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Pytanko!! 25.04.06, 12:22 A ja mam pytanie, Czytalam we wczesniejszych wątkach cos odnosnie Rzymu. Czy któraś z Wam byla prywatnie w Rzymie???? Myslimy z moim P. czy nie zrobić sobie w czerwcu wypadu. Zastanawiamy sie tylko, czy taniej bedzie z wycieczka, czy jak sami autkiem pojedziemy???? Poza tym interesuja mnie jakies namiary na konkretne hotele, bo w necie tego za trzesienie. Bede wdzieczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pytanko!! 25.04.06, 12:28 Tatanko o Rzymie to i Balbinka chyba cos wspominala i ja. ja jade teraz na dlugi weekend ale z biurem podrozy, mamy sluzbowy wyjazd w nagrode ) i bede tam dopiero 1 raz ... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pytanko!! 25.04.06, 12:32 Ale Ci dobrze... Ja w Rzymie tez jeszcze nie bylam. Wlochy, to tylko standardowo obejrzalam, tzn. Wenecja, Padwa, San Marino i wszystko co na polnocy. Moj P. byl juz w Rzymie, ale jakies 10 lat temu. Chcielismy jechac razem zaraz po slubie, ale kasa na budowe byla potrzebna, a teraz odkulismy sie troszke więc jest okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pytanko!! 25.04.06, 12:33 niestety nie byłam jeszcze w Rzymie ( marudko-sama się zdziwiłam że pamięta!! zwykle to się nabija ze mnie że wypisuję głupoty na forum - ostatnio przeżył szok jak zobaczył ile postów mam na swoim koncie - zaczął mi przelkiczać ile dziennie piszę ) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Pytanko!! 25.04.06, 12:50 ja w Rzymie tez nie bylam za to moge poodpowiadac na pytania o Wenecję Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pytanko!! 25.04.06, 12:54 Dzieki Cytrusku! Chyba bede musiala pogrzebac w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pytanko!! 25.04.06, 13:17 ja niestety do 16 koczuję... kocurku-kciuk zaciśnięty!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 13:46 Cofam pytanie, bo widze, ze malo ruchliwe forum sie zrobilo. Chyba ladna pogoda wyciagnela wszystkie foremki na spacerki i cisza az piszczy. To ja ide poopalac się do okienka. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 14:23 tatanko-to nie porzez twoje pytanko-ja juz kjiedyś zauważyłam że kobitki biorą się do pracy około godziny 13 i wracają na forum przed 16-tą ) ja też zwykle wtedy mam najwięcej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 15:00 Właśnie wróciłąm z krótkiego spacerku, niesamowite jak kilka kroków na świeżym powietrzu ( o ile takie jest w stolicy ) poprawia człowiekowi nastrój. Problemem jest jedynie ubranie, bo za bardzo nie mam się w co ubrać Tatanko, my też planowalismy podróż do Rzymu, niestety nie mam namiarów na hotele i pensjonaty w tym mieście. Do tej pory byłam tam tylko na zorganizowanym wyjeździe. Może popytaj na forach podróżniczych? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Sms od Gviazdki 25.04.06, 15:10 "Moje samopoczucie - super. jak leżę jest OK, skurczy niewiele, tylko plecki bolą! Pozdrawiam serdecznie rodzinke forumkową!!!" No to miejmy nadzieję, że dziewczyny nie będą musiały jechać do szpitala i mała Gviazdeczka spokojnie poczeka w środku do terminu porodu Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Sms Melby 25.04.06, 15:26 Melba zdała na 4,5))) Zdolna bestyjka Sorki ze tak pozno dałam znac, ale mam urwanie łba, totalne... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Sms Melby 25.04.06, 15:28 ja tu sobie w przerwie zagladam (z Algieria chyba wszystko zalatwione, upije sie w piatek!!!! a dupa, chyba herbata (() a tu takie newsy!! z Gviazdeczkami wszystko OK i nasza zdolniacha, z pustka w glowie (hihi) dostala AZ 4,5!!!! Melba powtarzam JESTES WIELKA!!!!!!!!!!!! gratuluje!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Sms Melby 25.04.06, 15:29 4,5 a nic nie umiała tak? aż strach się bać jaką ocenę by dostała gdyby umiała Gratulacje Melbuś!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Sms Melby 25.04.06, 15:31 Melba gratulejszyn!!! Zdolniacha z Ciebie!!!! Gviazdeczko, odpoczywaj grzecznie! Jednak brak forum dobrze dziala na mala gviazdeczke. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Sms Melby 25.04.06, 16:07 W koncu jakies wieści od Melbusi.... I to jakie dobre...Gratulacje!!!! Chcialabym mieć taką pustą głowe Cieszę sie, ze dala znac, bo kciuk juz ledwo dawal rade i myslalam, ze zaraz odpadnie. Drugiego trzymam za kocurka, wiec jakby co to czekam na wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Sms Melby 25.04.06, 16:11 Padam przed Melbą na kolana i jestem w stresie( jeśli tak się zdaje mając pustą głowę....no cóż zawsze byłam tępawaDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Sms Melby 25.04.06, 16:23 no aj juz sie melduje bylam u lekarza od jutra - jak bezie wsio oki - zacyznam klucie a co do tabletek: w Polsce kupilam trzy tabletki, jedna odpowiada 10kg masy psiaka, okazalo sie, że Konsul utyl i ma juz prawie 20kg, wiec powinnam miec 4 tabletki. Jednorazowo dostanie dwie, po dwoch tyg kolejne dwie. i tyle k'woli wyjasnienia zadne foty do mnie nie doszly! sie gniewam, wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Sms Melby 25.04.06, 16:24 Melba, aleś ty zdolniacha - gratulejszyn!!!! Kocurku, czyli bedzie mala kocureczka...... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Sms od Kocurka 25.04.06, 16:10 Prezpraszam, że dopiero teraz ale właśnie wróciłam... "Julka jest zdrowa i piekna" Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Sms od Kocurka 25.04.06, 16:14 )))) i znów dobre wiadomości, będzie co jutro oblewać u grycana Niech Julka zdrowo rośnie i wyrośnie na wspaniałą i mądrą kobietę Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Sms od Kocurka 25.04.06, 16:16 Oj będzie , będzie ))))) opijemy na maksa!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Sms od Kocurka 25.04.06, 16:16 no przeciez to bylo do przewidzenia!!! ale sie ciesze!! same dobre wiesci dzisiaj!!! Kocurek sciskam was obie!! a czy ty kochana wiedzialas ze to bedzie dziewuszka bo ja jakos nie moge sobie przypomniec zebys cos wczesniej mowila ?? dzisiaj Bebelek bawi sie w partyzanta i nie mam jej na forum, pewnie ma impre w piaskowinicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Sms od Kocurka 25.04.06, 16:18 Jesli ja dobrze pamiętam, to Kocurek nie wiedział i nawet ostanio mówiła, że ciekawe czy Kocurzątko pokaże co ma między nóżkami)) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Sms od Kocurka 25.04.06, 16:18 Chyba nie było jeszcze wiadomo, że to kocurka a nie kocurek jest przynajmniej mi się tak wydaje Marudko, ja się Bebell nie dziwię, każdego dnia impreza z alkoholem, to musi człowieka wykończyć Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Sms od Kocurka 25.04.06, 16:19 Czyli średnia forumkowa jest 50% na 50% o ile dobrze pamiętam? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Sms od Kocurka 25.04.06, 16:20 Nasz Bebelek jednym słowem czaduje) A ja zmykam, bo pisanie i słuchanie nie jest dobrze widziane... Buzi i do wieczorka Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Sms od Kocurka 25.04.06, 16:40 No to to lubie Wracam po rowerku a tu dobre wiesci od kocurka! A to, ze to jest Julka to tez sie chyba wlasnei okazalo, nie?? Julcia, rosnij zdrowo! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Sms od Kocurka 25.04.06, 17:01 Kocurku, bardzo dobre wiadomości!!!! Cieszę sie,ze Julka zdrowiutenka!!!! Melbuś, GRATULACJE!!! a teraz dołózia, odpoczywaj, skarbie....a co do wymiotów 5 dpo owu...dzis kolezany wspominały swoje anomalie...jedna zwracała wszystko juz kilka dni po zaplodnieniu...a wcale bejbika nie planowali..zatem nie mogła mieć fałszywych objawów....druga natomiast miała 2 okresy...tylko słabsze... Marudko, my tez chcemy cie zobaczyc w nowych spodenkach..... cosik mi to spotkanie poznańskie nieciekawie wyglada....żaden termin wam nie pasi((((( Melduję,ze nie mam czym dzis męza przywabic( Moje piegi zmalały...cholercia...a jak juz sobie wybrałam jakis staniczek, to majteczki były nie w moim rozmiarze.....albo nie nadawały sie do noszenia na moich półżytach.... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Relaksowalam sie ;)) 25.04.06, 18:33 na balkonie z ksiazka w reku dorwalam ,,Falszywy'' krok Alex Kavy Piekna pogoda!! Melbusia gratuluje ) A i Kocurek - swoja Julcie widzial. Same dobre wiadomosci ) Pisanie pacy zostawiam na brzydkie dni. A robie roczne podyplomowe - Zarzadzanie bezpieczenstwem i higiena pracy. W sumie materialy do analizy juz mam i nawet wykresy bede robila w Exelu, wiec kolorowo bedzie, ale mi sie nic nie chce. A ksiazka bardzo ciekawa ) Milego wtoreczku ) Chyba sobie troche pocwicze brzuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Relaksowalam sie ;)) 25.04.06, 18:36 i u Gviazdki lepiej ) Zle policzylam - to przez rozkojarzenie- trzy dobre wiadomosci ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Relaksowalam sie ;)) 25.04.06, 18:45 Matala, nie rob wykresow w exelu! Zrob ladniejsze! A ja wlasnie zjadalam kanapeczki z cemambertem, popilam winkiem i mi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 19:03 Dzieńdoberek )). No to byłam u lekarza i mam zwolnienie do końca tygodnia. Nie ma co, trzeba na siebie uważać teraz . Nie wiem jak jutro, żebym Was nie pozarażała... Mam kaszelek i katarek. Melbie gratuluję zdanego egzaminku )). Lalisiu, zdjęcie Alicji mnie rozbroiło - niezła z niej agentka! Marudka oczywiście jak zwykle zapomniała o mnie ze zdjęciem, buuu. Ja też chcę zobaczyć Marudziątko! Czy KOcurek juz po usg? Mam nadal trzymać kciuki? Nasza Gviazdka ciągle nie ma dostępu do netu? Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 19:16 własnie weszlam do domu, teraz będę czytać Dziękuję za wszystkie kciuki-pomogły Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 19:34 Cytruś, doczytałam Więc tak: 100% szczeniaków ma robale, to nie jest wina hodowcy.Szczeniaki odrobacza się kilkakrotnie, bez badania, w ciemno: w 2, 4, 6,9, 12 tygodniu życia, potem co 6 -8 tygodni, po ukończeniu roku-albo badamy i leczymy, lub nie (jesli robali nie ma, albo podajemy leki w ciemno 2 razy do roku. Drontal-szczerze mówiąc nie polecam.Ja go nie stosuję, gdyż kilka razy po prostu nie zadziałał.Wcale nie jest najlepszy, niewątpliwie jest najdroższy...Jest wiele innych specyfików, w zasadzie powinno się zmieniać leki przy kazdym odrobaczeniu...Ale mogę kupić, tylko powiedz co dalej Dysplazja-w jakim wieku jest Konsul?Bo u młodziaków,jesli nie ma ewidentnych objawów, rtg może wskazywać, ale nie dowodzi istnienia dysplazji...ale ja się nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 19:57 Czesc Dziewczyny Dziekuje za wszystkie kciukasy!!! Kocurek - okazal sie Kocurka czyli Julka Ja po cichutku chcialam coreczke, tylko caly czas cos mi mowilo, ze to chlopczyk bedzie... No ale najwazniejsze, ze zdrowa jest! Teraz padam ze zmeczenia i emocji... bo dopiero dotarlam do domu po obiadku u tesciow, spacerku i kosciolku Melba, gratulacje! i Ty mowilas, ze nic nie umialas Stokrotko, kuruj sie - my jutro za Twoje zdrowie stukniemy sie grycanem Ergus, ciesze sie, ze samochod idzie jak burza No i jeszcze raz bardzo dziekuje Wam za wsparcie! Teraz padam - a te cholerne analizy nadal nie zrobione, ale chyba juz sobie je odpuszcze, co? Buziaki! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 19:59 Monika, bardzo dziekuje za przekazanie mojego smska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 19:59 No właśnie, czas pogratulowac córeczki Kocurkowi....Ale masz fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 20:05 Dziekuje Melbus, caly czas nie moge uwierzyc, ze to corcia... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 20:38 Kocurku, gratuluję córci - Julci! Super, że wszystko w porządku i malutka zdrowa! Ja idę w piątek do ginki, która pomogła nam z dzidzią . Mam nadzieję, ze będzie wszystko dobrze. Ostatni raz i przenoszę się do Medicover, do swojej starej ginki. Ta tez przyjmuje w Mediciver, ale do końca czerwca nie ma wolnych terminów, więc sobie ją daruję. Do "starej" jestem zapisana na 4 maja . Nie wiem dlaczego, ale ciagle się boję, że fasolka gdzieś zniknie i okaże się, ze wcale nie jestem w ciąży... Ciągle ze mnie niedowiarek... Teraz rozumiem, przez co wcześniej przechodziła Marudka Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 19:19 Kocurku - cxzyli jednak córeczka!!! mała kociczka ) Gratulejszyn!! Melbuś - ty zdolniacho!!! i po co tyle krzyku?? cytruś - wredna baba - ja też bym zrobiła jej awanturę!! Rozumiem że konsul to rodowodowy z papierami, tak? Stokrotko-kuruj się - teraz musisz uważać i dbać o siebie. Autko odebrane!!! chodzi jak żyleta Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 19:29 Stokrociu - odpoczywaj i kuruj sie ) Ergus super ze autko sprawne jupi! Melbus - swietuj ) Zycie jest piekne ) Ja tez Marudziatka nie dostalam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 19:30 Pocwiczylam a teraz ide grejfruta zjesc no i dalej czytac Kave) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 20:12 Matalko - wysłałam tobie i kilku innym dziewczynom zdjęcie Marudziątka.. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Zostalam wyrwana .... 25.04.06, 20:31 na spacerek z takim uroczym 1,5 rocznym mezczyzna ) Milusio bylo ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Zostalam wyrwana .... 25.04.06, 20:36 dopiero dotarlam do domku ... spotkalam sie ze swiatkowa - musialam jej Marudziatko pokazac!! a potem do dziadka, potem korki na moscie, kolejka w sklepie i jestem ... ufff Erus super ze autko na dlugi weekend jak zyleta!!!! mam nadzieje ze ostatecznie drogo nie wyszlo?? i dziekuje ci kochana za przedslanie dalej zdjec Marudziatka. nie wysylalam wszystkim bo nie wiedzialam czy chcecie (( Matalka ja mam w domu wszystko Kavy lubie jej ksiazki. a Bebelek nadal sie ukrywa!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 20:40 Hej hej witam sie wieczornie i padam na pysk... niedawno z pracy wrociłam - urwanie głowy było. A;e stwierdziłam,z ę jak nie zajrzę to potem nie nadrobię Po pierwsze - gratulacje dla Ciebie Melbo za egzamin- chyle czoła!! Po drugie - Kocurku ciesze sie, ze z małą Kicią Julcią jest ok Po trzecie - kurcze miało coś być ale zapomniałam....Moze gratulacje dla Fantaisie ze dała radę na pobieraniu krwi? A moze dla Marudki ze fasolka tak afajna, widoczna i ze jest !!!!! a moz.e ...nie pamiętam Tak więc cieszę się z wszystkich powodów do radosci jakie pojawiły sie na tym forum w dniu dzisiejszym Kocurku - czy dobrze zanotowałam sobie w pamięci ze wysyłalaś jakies zdjecia? Ja nie mam!!! Marudziątko dostałam Czy ktoś jeszcze wysyłał zdjecia? Ja też proszę!!!! Ufffff Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 20:47 Jestem i ja! Mnie to już nikt nie lubi((( bo zdjęcia Marudziątka nie dostałam..... Słuchajcie, nie wiem czy ja tak jestem padnięta, czy mnie coś bierze, ledwo się trzymam na nogach(( nie chcę być chora!!! Erguś, bardzo się cieszę że samochodzik jeździ na szósteczkę Stokrotko uwierz i się ciesz na całego!!! I lepiej zostań w domku i się dobrze wykuruj! Marudzia to miałaś ekscytujący dzionek! Kocurku, jak mogłabym nie przekazać takiej radosnej wieści?! Denerwowałam się tylko, że tak długo to trwało, ale musiałm wrócić do domku! Bardzo się cieszę, a tym bardziej że ja dawno temu marzyłam o Julce)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 20:53 Moniczko - Marudziatko polecialo i do ciebie) spadam na stan oblezenia ... do potem Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 20:57 Dzięki!!!!!!! Właśnie razem z Pawełkiem obejrzeliśmy i tak nam się miło zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 20:58 a ja nie mam Marudziątka w skrzynce, a buuu...za to mam laseczkę i kilogramy mąki Lalisia, pomysłowe dziecię masz Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 21:21 no alicja jest bardzo pomyslowa po kim to ma chyba po mezu jak mial 3 latka schowal sie rodzicom do piekarnika a ciotce w nowym mieszkaniu tyle co sie wprowadzila napisal na scianie duze Z jako zorro) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 21:31 Fantaisie, nawet sie nie obejrzyc a mala Fantazyjka-Julka bedzie w Twoim brzuszku - zobaczysz! Jaaniu, wysylalam - ale niestety caly czas zwroty dostaje... nie wiem ki diabel moze sprobuje jutro. Lalisiu, to juz wiemy skad pomysly Alicji Sluchajcie, nie wiem czy jutro w czasie pracy bede miala chwilke zeby do Was zagladac - czy w zwiazku z tym mozemy sie jakos konkretniej umowic? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 21:33 Kocurku, a czy ty zdjeci Julci wysylasz? Jeli tak, to ja tez takowych nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: taka tu cisza.... 25.04.06, 21:26 Stokrociu, na pewno nie zniknie...nie zamartwiaj sie tylko wypoczywaj ile wlezie....I chyba radziłabym jednak zostac przy nowej gince...to ona pomogła ci zajśc w ciążę, ostro sie toba zajęła...i moim zdaniem jest godna zaufania)) Zastanów sie, czy chcesz oddac dziecko w ręce mniej kompetentnej osoby...a moze znowu cos przeoczy...to moje zdanie,decyzja twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: taka tu cisza.... 25.04.06, 21:31 Ergus - dzieki za zdjęcie Marudko - sliczne to Twoje marudziątko. Chcialoby sie napisać, ze cala mamusia, ale na to musiamy jeszcze poczekać Kocurku - gratuluję kociątka Julki. Moj mąż cos ostatnio przebąkuje, ze Julka mu sie podoba, ale to chyba po ostatnich odwiedzinach u znajomych. Niemniej cudne imie dla Córeczki. Bebel nadal świętuje w piaskownicy. Oj oby na noc do domku wrócila. I nie wiem co jeszcze milo byc... Uciekam dalej na meczyk i w przerwie wróce.... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: taka tu cisza.... 25.04.06, 21:33 Melbuś gratuluję takiej wspanialej oceny. Chcialabym mieć taka pustą glowe jak Ty. Fantaisie - Oj dzielna bylaś, dzielna!!! Tak trzymaj!!!!!!!! Nio to teraz juz na 100% nie wiem co dalej mialo byc... acha ja tez czekam na zdjecie kocurka.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: taka tu cisza.... 25.04.06, 21:38 Lalisiu, ale sie usmiałam z psikusów twojego męża..normalnie sie popłakałam z tego Z!!! Co to bedzie, gdy i amelka zacznie rojbrowac....hihihi Tysiu...ile ty masz wzrostu?Grubo ponad 170???Brzunio malutki...przynajmniej sie nie męczysz...no chyba,ze teraz ci wystartuje! Babaeczki...ja tu sobie stukam o braku sexiku...i co dzis odkryłam na skrzynce??? Przysłano mi wiadomosc, bym sobie zakupiła kamasutrę...tez to miałyście czy tylko ja????O kurczaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 21:34 no i zbliżamy się do 500 a ja właśnie skonczyłam kąpać E)) tzn. myłam plecki, bo moja sierotka przytrzasnęła sobie palec prawej reki drzwiami od naszej "limuzyny") Lezy biedaczysko a paluch czerwono-siny, paznokieć zejdzie jak nic) uciekam zaraz do niego... wiecie co, jednak mój stan coś nie daje mi spokoju nigdy nie miałąm aż tak "ciekawego" cyklu.... najpierw plamienie a teraz śluz, którym moge obdarować kilka osób(sorrry za żarcik niesmaczny a fe! wstydx się enterek)) no nic, pożyjemy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 21:42 Tatanko, Altheo - wysylalam zdjecia swoje i brzuszka - robione dzis rano, ale nie wchodzily mi na poczte gazetowa. Jak do Was wysylalam to tez zwroty dostawalam. Tatanko, mi tez imie Julcia sie bardzo podoba. Jeszcze Sara wchodzila w gre - ale moja siostra byla pierwsza wiec sobie odpuscilam Enterek, oj to musialo bolec E jezeli chodzi o cykl, to czasami moze takie figle platac - moze idz do lekarza zeby sprawdzic czy wszystko ok? Stokrotko, znam to uczucie niepewnosci. Niestety ja z rodzaju panikary jestem - wiec jak sie juz doczekalam do kopniakow - to i tego mi bylo malo, sama widzialas co wyprawialam przed dzisiejsza wizyta... To jest normalne Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 21:45 No ładnie! Kocurku, ciesze sie, ze z kocurką wszystko w porządku)) Melbuś, dobrze, że Ty kochana nie umiałaś. Przeciez nauczona sama zadawałabyś sobie pytania i na nie odpowiadała. A jeśli jestes krytyczna wobec siebie to nie wiadomo, jaką ocene byś sobie postawiła)) Gviazdko, dobrze, że leżysz) pozdrawiam wszystkie i zmykam. muszę koleżance pita rozliczyc i... spać)) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 21:54 Tatanka mecz biega ogladac ) Marudzia ma fasolkowata Marudzie i na Stanie oblezenia I Kave dalej czytam - no i niedawno widzialam, ze ma nowa ksiazke nie wiem czy juz ja masz Marudziu - ,,Zlo konieczne" i poluje w bibliotece Bebell chyba w piaskownicy Balbinka - do mnie tyz Gazeta Kamasutre przyslala hihi Kocurek ja tyz poprosze kicie-Julcie Stokriocia-ja bym ginki nie zmieniala,Balbinka dobrze prawi... I malej Lalisi nie dostalam buuuu - znak Zorra ubawil mnie Ide relasowac sie w wannie naroznej (niczego sobie, mniejsza od Balbinkowej - 100 na 160 i nastrojowe halogenki wlacze takie w poleczce) Jak milo uplynal ten wtorek ) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 22:17 Tatanko..z czym masz problemy??moze któras z nas bedzie w stanie ci cos doradzic??? Enterku...to do dzieła....nigdy niczego nie mozna byc pewnym....Biedny E z tym paluszkiem( Do wesela sie zagoi....no własnie a kiedy ten wielki dzień???Co z sukienką...przerabiałas czy dobrze pamietam?? cytrus...ty pisz więcej konkretów mi trza...wiesz, zaczynam kodowac.....procedury...moze szybciej sie z całym tym invitro oswoję.... Marudko...ja tez chce zobaczyc małe marudziatko!!! Matalko...kamien spadł mi z serca,ze nie tylko ja to dostałam...Kavę tez lubię))Tylko tak trudno go upolować... Ant...ciagle w biegu...kochana, przed toba same zmiany...tylko nie rób nic pochopnie)) Aniam, co z mamą??? Melbus przeszła choroba?? Dobrze,ze gwiazdeczki odpoczywaja.... A dzisiaj w moim mini ogródku znalazłam.....nie uwierzycie.....wózek z niemowlakiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 22:22 Za szybko mi post wystartowal... niestety za godzinkę sasiadka z innego rzedu naszych szeregówek...dziecie zabrała...chciała by mała troszke sloneczka złapała.... i podrzuciła do nas, bo u nas nie ma pieskow))a ja nie skojarzyłam wózka...no bo skad niby mam znac wszystkie wózki z osiedla) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 22:33 Balbinko, to mialas mila wyzyte Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 22:34 Fajna wizyta)) Może to jakiś znak Balbinko??? Matalko, jak Twoja relaksacja w wannie??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 22:39 Bebelku, witaj kochana! To dobrze,że przytyłaś te 2 kg!!! i prosze mi sie tutaj nie krzywić/! Duzo wymiotujesz...ale organizm masz fajowy, przemycił dla Tadzia to i owo!!! Podziwiam za cierpliwosc w piaskownicy....mówisz winko i cola??to kto i co pił?? No tak, doktorek sie nie spieszył...ale najwazniejsze,ze wszystko sie pieknie układa))I maratonke tu mamy ....ojej! Współczuję twojemu W...usciskaj pracusia ode mnie!!! Babki..mój męzul mi oswiadczył,ze on woli miec córeczkę...tyle sie o waszych panienkach ode mnie nasłucha....Ja mu na to rzuciłam tekscik...,ze córunia sama sie nie zrobi...stwierdził , wzdychając, iz musi to poprawić...Zobaczymy .. Jutro mamy wizyte u bioenergo...idziemy sie podładowac pozytywnie)) A jesli do wakacji nadal nic sie nie zagnieździ...biorę namiary od kocurka i pojedziemy do Warszawki po cud)) Erga...ty cos za cicho ostatnio siedzisz...podejrzane mi to)) Feromonko no i co??? Kto chce ciasto ??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 22:51 Wizyta superowa..a ja sobie pranko wieszałam i gały wlepiałam w maleństwo....a co skoro w moim ogródku stoi...i tak sie rozmarzyłam...chciałabym tak w następnym roku do naszego wózka zagladać))) Sasiadeczki chwilke potem sie zeszły i troche pogawedzilysmy..o dzidziusiach oczywiscie...smiałam sie,ze malucha zabieram do domku...ale mamusia odrzekła,ze zbyt grzeczne dziecko i nie odda hihi Stokrociu, idx do tej nowej ginki i w czasie wizyty wspomnij,ze chciałas sie umówic na nastepna,ale brak terminów...i zobaczysz, co ona na to powie... mysle,że ma kilka terminów zarezerwowanych własnie dla stałych pacjentek)) Anialm, zuza..chyba tak zrobimy...spotkamy sie same skoro te sójki nie moga dojechać...tak to juz jest z tymi terminami(( Cały czas podtrzymuję 6 maja...w sobotę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dwujajeczny pocian wystartował:):):) 25.04.06, 22:52 Balbinka, a jakie ciacho?????? A do W-wy to przyjeżdżajcie szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka wykresik - coraz lepszy:) 25.04.06, 21:44 Witam dziewczyny! kiedy ja to wszystko nadrobię? przede wszytskim dziękuje ergusi za fotki Marudziątka i lalisi za zdjęcia córci...eh ona całkiem dobrze się zapowiada Tycju fotkowy rewanż napewno bedzie, daj mi jeszcze kilka dni bo jestem strasznie zabiegana. Cieszę się że u Gviazdeczek wszystko w porządku, te kilka dni lenistwa dobrze im zrobi Melbusi gratuluję egzaminu, Altheo czy Ty tez coś zdawalaś? - czy mi mignęło? Enterku mój cykl kazdy jest taki ciekawy, że z tempek i objawów nic nie wiem przy okazji przesyłam moj wykresik do obejrzenia: www.fertilityfriend.com/home/10cb8f pozdr do kiedyś M. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: wykresik - coraz lepszy:) 25.04.06, 22:05 wpadlam na losowaniu ale za nim doczytalam juz film leci DD Matalko - zlo konieczne dawno zakupione i przeczytane, z niecierpliwoscia czekam nan jej kolejna ksiazke!!! milego moczonka w wannie. Kocurek jak sie zadna laska dzis nie odezwie co do grycana - to proponuje kameralne spotkanko we czwroke D pod empikiem za 5 min 18. mnie latwo poznac, co ty na to?? sobie razem pojdziemy na gore. chyba ze laski beda mialy inny pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: wykresik - coraz lepszy:) 25.04.06, 22:11 Marudka, ja bardzo chetnie Tak wiec bede 17.55 pod empikiem. Postaram sie jutro zagladac w czasie pracy, ale nie wiem jak bedzie jakby co to wysle prosbe o smska czy jakies zmiany nastapily. A teraz Dziewczynki, padam na koci pyszczek... i lecem do lozeczka Dobrej nocki! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: wykresik - coraz lepszy:) 25.04.06, 22:11 Jestem i ja) miałam dziś wizyte u mojego docenta, czekałam na nią 4 godziny!! tak jest jak lekarz niedowidzi i niedosłyszy) więcej czasu potrzebuje) wyniki badań mam jak młody maratończyk) i przez miesiąc przytyłam 2 kg!!!! cholera! w piskownicy byłyśmy z Tosica po południu) piwka nie było, było winko tym razem i colka) a potem czytałysmy) i gadałysmy) i jadłysmy ciastka, taki babski wiczór) (W pewnie do północy w pracy) a teraz gratulacje: po pierwsze dla Melby) bosko!! ty bosiara jesteś) po drugie dla kocurka) ciesze się, że Julka jest Julką) i że jest zdrowa) po trzecie dla moni, że dała radę i na pobieraniu trupem nie padła) a poza tym to jutro oczywiscie u Grycana jestem) może spotkajmy się poprostu pod Grycanem o tej 18.00?? oki?? tak chyba najprościej. erga- dobrze, ze auto się żyletuje) stokrotko- moje zdanie na temat powrotu do starej ginki jest takie samo jak Balbinki! nie zdecydowałabym się na "porzucenie" lekarza, który się przyczynił) może zapisz się do Medicoveru na ten koniec czerwca, a na majowa wizytę idź jeszcze tam gdzie teraz??? tak sobie myslę... ale absolutnie nic nie narzucam) jak mawia moja Mama) Enterku- nie stresuj się tym dziwnym cyklem) czasem jakies szacher-macher się w organizmie dzieje) no, i współczucia dla E( coś chciałam, coś chciałam... może mi się jeszcze przypomni... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: wykresik - coraz lepszy:) 25.04.06, 22:17 Nio i jest nasza Bebell. Jednak impreza w piaskownicy byla. Feromonku, Twój wykresik faktycznie niczego sobie. Temperaturka sie trzyma Kocurek biedny padl po dzisiejszych wrazeniach. Tylko pozazdroscic takich emocji... A nio cio to mialo jeszcze byc..... Juz wiem ...zapraszam na gofry. Wlasnie chlopom pod telewizor rzucialam.... Bita smietana i sosiki tez sa Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: wykresik - coraz lepszy:) 25.04.06, 22:36 nio to wpadaj Olenko!!!! Weź swojego P. i wskakuj w jakiś samolot u nas lóżek Ci pod dostatkiem. piwka dzisiaj tez nie zabraknie Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: wykresik - coraz lepszy:) 25.04.06, 22:42 Dziekuje Tatanko Ale P. nie ma, a zanim my dotrzemy to juz pewnei wszystko sie skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: wykresik - coraz lepszy:) 25.04.06, 22:35 Łał! Jak mlody maratonczyk! Supcio bebelku! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Bebelek i Balbinka ... 25.04.06, 22:24 Marudziatko do was poszlo, przepraszam ze tak pozno. Bebelek 4 godziny??? ja na usg czekalam 1,5 - lepsza ode mnie jestes. widze ze ci piaskowa dieta sluzy - 2 kilo, no no ... to mala rosnie az milo ) To wy sie ustawiajcie juz u grycana a ja z Kocurkami spotkam sie po empikiem i szybciutko ruchomymi schodkami do was dolaczymy ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Marudziątka... 25.04.06, 22:27 Bebel, no wkoncu sie pojawilas Ale ty mnie stresujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Marudziątka... 25.04.06, 22:33 O rany...goferek z bitą śmietaną i owocami-mniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witamy Bebelka na forumowej ziemii Super, że masz wyniki szałowe, a 2kg to i tak małoP Laski, ja mam nadzieję, że będę jutro u Grycana, ale nie obiecuję, bo cały czas nie wiem, co mi jest czy padam, czy zaczynam chorować. Pewnie rano się wszystko wyjaśni.... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Marudziątka... 25.04.06, 22:34 nie no, Marudziatko wypasione jest) Althea- czym ja Cię stresuje???? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudziątka... 25.04.06, 22:37 ja ci powiem Bebelek czym ty nas stresujesz!!!!!!! swoja nieobecnoscia!!!!!!!!!! i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Marudziątka... 25.04.06, 22:39 To Ja widzę że "świńskim truchtem" zdążyłam na ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Marudziątka... 25.04.06, 22:38 Wy serca nie macie kochane!!! cały wątek musiałam nadgonić - oczka mnie bolą, M mówi co bym juz kończyła na dzisiaj... Gratuluje i ściskam nasze egzaminujące się kobietki Kocurkowi gratuluje Juleńki I KRZYCZĘ ŻE JA ZDJĘĆ ŻADNYCH NIE DOSTAŁAM buuu... nikt o mnie nie pamięta Balbinko - Mama już dzisiaj pierwszy dzień w domu - i dobrze, bo urodzinki dzisiaj ma (50 - trochę nam smutno było że jej imprezy nie mogliśmy wyprawić, ale wszsytko nadrobimy jak już będzie w pełni sił). No i widzisz kochana jak sie migają od przyjazdu do spotaknia w Poznaniu a może tak z Zuzą samę zrobimy jakieś przedbiegi w maju, co???? Fantaisie - nasz przyjaciel jest chory na stwardnienie rozsiane... niestety nieuleczalna choroba Zmykam kochane do łóżeczka. Buzial!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Marudziątka... 25.04.06, 22:46 Anialm, swpolczuje przyjacielowi! Niestey wiem o tej chorobie wiecej niz bym chciala. Az mi sie goraco zrobilo jak przeczytalam twoj post. Odpowiedz Link Zgłoś