Dodaj do ulubionych

czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)?

04.05.06, 14:59
Witam.
Jeżeli są jakieś przyszłe mamy z Bielan lub okolic(Warszawa)chętne do
pogadania, to z przyjemnością nawiążę znajomości.
Chodzi mi o wymianę spostrzeżeń, doświadczeń i ogólnie o pogadanie.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Aga.
Obserwuj wątek
    • yskyerka Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 04.05.06, 16:03
      Wrzeciono może być? smile Ale ja dopiero na początku drogi,
      w dodatku jest to droga dość wyboista, jak się okazało.
      Powtórka plamień, więc na razie mam leżeć, łykać leki
      i być dobrej myśli. Na ile to możliwe. Pozdrawiam!
      • mama26 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 04.05.06, 16:15
        Witajcie
        Żeby nie zapeszać, ale dwa dni temu robiłam test i UDAŁO SIĘ !
        U lekarza jeszcze nie byłam - dopiero zastanawiam się gdzie się udać, myślałam
        o Medycynie Rodzinnej na Wrzecionie ale dzis mi oznajmiono, że będzie problem -
        za mało rąk do pracy wiecie..... więc pewnie wybiorę się prywatnie znacie kogoś
        godnego polecenia w naszej okolicy?
        Pozdrowienia dla Was i Dzidziusiów !
        • yskyerka Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 04.05.06, 16:56
          Gratulacje! Ale niestety, nie mogę ci tu nikogo polecić,
          bo sama jeżdżę do Damiana na Foksal albo na Wałbrzyską.
        • kasiagarcia Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 10.05.06, 12:34
          Cześć,
          Jeżeli chodzi o dobrą ginekolog to chodzę od wielu lat do Doktor Włodarczyk ma
          prywatny gabinet na Krasińskiego 16/50 tel:022/869-93-16 (zaraz przy placu
          Wilsona) przyjmuje we wtorki i czwartki po południu. Jej ogromny plus dla ciąz z
          tej cześći W-wy pracuje też w Szpitalu Bielańskim.
          Jestem bardzo zadowolona z jej opieki.

K.
          • antekiwona Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 30.06.06, 22:36
            Witam, a czy to jest Pani doktor z którą jest jakiś kontakt telefoniczny jak cos Cię niepokoi w czasie ciązy na przykład. Pytam, bo w poprzedniej ciąży miałam niby dobrego lekarza prowadzącego ale nie było z nim żadnego kontaktu poza wizytami raz w miesiącu
      • agan10 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 04.05.06, 16:57
        Witaj yskierko!
        Gratuluję.No tak, leż, leż i niczym się nie przejmój.Najważniejsze jest Twoje
        zdrowie.Przykre to, że tak czasami się dzieje, Ze nie wszystko idzie gładko.
        Ja jestem w 12tc i na szczęście czuję się super, jednak żeby ujrzeć te magiczne
        dwie kreseczki na teście musiałam czekać dwa lata.Mam już jedno dziecko--w tym
        miesiącu kończy 10 lat i juz myślałam, że nigdy nie zaciążę.

mama 26, serdeczne gratulacje!!!
        ja mieszkam u zbiegu ulic Reymonta i Bronieskiego.Do gina chodzę państwowo na
        Kleczewską.
        A może yskierka Ci doradzi w kwestii lekarza? Ona mieszka bliżej Ciebie.
        • mama26 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 10:12
          Witajcie Dziewczyny !
          Yskierko trzymam kciuki, odpoczywaj i pamiętaj , żeby myśleć pozytywnie !!!
          A gdzie Ty mieszkasz ? Ja na Przy Agorze.
          Agan10 zadowolona jesteś z tej państwowej opieki na Kleczewskiej ? Mnie dzis
          udało się zapisać do wspomnianej Medycyny Rodzinnej na 18 maja, wolałabym
          szybciej - mam nadzieję, ze nic się nie stanie jak poczekam te dwa tygodnie
          Co o tym myślicie ? Trochę się martwię, ponieważ pojawiło mi się dziwne
          swędzenie (jakaś grzybica czy co? ) a na początku ciąży to chyba nie najlepszy
          objaw.
          Pozdrawiam Was ciepło i miłego dnia
          Agan10 - fajny odstęp wiekowy między dzieciakami, ja mam siostrę starszą o 9
          lat i zawsze mialysmy świetny kontakt i dalej mamy.
          • agan10 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 11:03
            Witaj mama 26.
            muszę poiedzieć, że jestem zadowolona z ginekologa. jest to bardzo sympatyczny
            pan ok.45-50 lat. Fakt, że jest jedynym ginekologiem w tej przychodni i
            normalnie na wizytę czeka się dwa miesiące. Ale jak przyszłam i powiedziałam,
            że jestem w ciąży, to zostałam przyjęta od razu i chodzę teraz co 4 tygodnie.
            Biorę również udział w programie "Zdrowie mama i ja", więc badania mam
            bezpłatne.W programie jest też szkóla rodzenia, ale co i jak, to jeszcze nie
            wiem.Miałam jedno USG po 6 tygodniach. Następne niby po 20 tygodniu, ale
            zafunduję sobie w przyszłym tygodniu prywatnie.Będzie to skończone 12 tc, więc
            ciekawa jestem, jak dzidziuś rośnie. A może dupcie maluch pokaże? strasznie
            ciekawa jestem kogo mam w brzuszku. Marzy mi się córcia...
            Jeżeli chodzi o swędzenie, to nie jestem specem, ale to chyba dość często się
            przytrafia w ciąży.Lekarz na pewno będzie wiedział. Mi czasami też rochę
            dokucza swędzenie.Lekarz powiedzial mi, żebym używała do higieny zwykłego
            nieperfumowanego mydła.
            jeżeli chodzi o pierwszą wizytę, to w twoim przypadku przypadać ona będzie na 4
            tc. Jeżeli nic złego się nie dzieje, to dwa tygodnie możesz poczekać.Chyba, że
            już natychmiast chcesz pójść do lekarza, to chyba tylko prywatnie.Pierwsze USgG
            robi się po 6tc, więc będzie akurat.
            Dobra, konczę nudzenie.
            Pozdrawiam Was gorąco.
            Agnieszka.
            • deela Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 11:19
              hihi wszyscy z wrzeciona? ja jestem w 18 tc i od pierwszego czerwca przeprowadzam sie na ulice antyczna, wiec na wrzeciono <rotfl>
              • agan10 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 12:14
                no to chyba mój wątek zmieni tytuł na "mamuśki z Wrzeciona".
                A może ktoś mieszka na Piaskach?
                • mama26 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 12:23
                  Agnieszka nie nudzisz !!!! Pisz na ile Ci sił starczy - będziemy czytać
                  obiecujemy Mamuśki z Wrzeciona
                  • yskyerka Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 12:25
                    Ja mieszkam na ul. Wrzeciono. smile Ale wcześniej przez 7 lat mieszkałam
                    na Literackiej, a więc na Piaskach.
                • mariola1315 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 14:24
                  Hejsmile Ja mieszkam na Piaskach. Przy pętki tramwajowej. Niestety gdy wczoraj
                  byłam na usg lekarka powiedziała mi,że mam jeszcze bardziej dbać o siebie i
                  dziecko i duużżooo leżeć. W związku z tym rzadko będę na forum, ale postaram
                  się zaglądać chociaż na chwilkę. Jeśli masz ochotę, to napisz e-maila na
                  adres:mariola1315@gazeta.pl
                  Mateuszek ma
                  i Maleństwo
    • malgos70 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 13:07
      To jeszcze może ja - skromnie. Też z Wrzeciona (długa ulica) smile.
      Jestem w 17 tyg. i mam już 3-letniego synka.
      • mama26 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 13:12
        a to ja dodam , że mam synka czterolatka
    • deela Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 13:51
      moze to jakas szczegolnie plodna ulica w wawie????
      • mama26 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 13:58
        dobre dobre.... w moi bloku w tej chwili zaaobserwowlismy z mężem trzy pary
        blizniakow az zaczlismy sie zastanawiac czy jedni nie mają dwóch różnych
        wózków, bo wydaje sie to mało prawdopodobne
        • deela Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 15:16
          <rotfl> powaga
          to ja jeszcze podniose wspolczynnik pan zaciazonych
          hahaha
          • yskyerka Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 15:58
            U mnie na piętrze mieszkają trzy rodziny: jedna z małym dzieckiem,
            jedna kobieta w dość zaawansowanej ciąży, a teraz ja. smile
            • patite ja mieszkam między żeromskiego i kasprowicza, 05.05.06, 16:19
              od niedawna i w zasadzie mam mało znajomych w okolicy, jestem już w 27tc ale to
              moje pierwsze dziecko.
              • the_dune Patite! 08.05.06, 16:22
                No, nie wierzę: nie można było dogadać się na forum dla sierpniówek wink ??? Też
                mieszkam tutaj, niedaleko Podczaszyńskiego. Od ponad dwóch lat, choć na
                Bielanach/ Żoliborzu w zasadzie od zawsze smile Ładnie się zrobiło dookoła, prawda?
                Pozdrawiam i zapraszam smile
                diuna
    • asia2737 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 17:59
      Witajcie dziewczyny. Jestem kolejną Ciężarówką z ulicy Wrzeciono (23 tydzień
      ciąży). Widzę, że bocian upodobał sobie nasza ulicę smile.I bardzo dobrze, oby
      tak dalej.
      • agan10 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 05.05.06, 20:28
        Gratulacje asia!!
        Faktycznie, coś musi być na tym Wrzecionie.
        • megi.1 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 06.05.06, 11:10
          No to i ja się dołączęsmile
          Rzeczywiście Wrzeciono podnosi średnią jeżeli chodzi o przyrost naturalnysmile))
          • agan10 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 06.05.06, 13:10
            megi.1 to ty też?
            a tak w ogóle to witaj.
            • megi.1 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 06.05.06, 14:29
              Witajciesmile
              No ja też, tylko ja już mocno zaawansowana jestm i tęsknie spoglądam na torbę
              do szpitalasmile niestety Miki się nie śpieszysmile uparciuszek!
              • agan10 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 06.05.06, 14:46
                megi.1 a w ktorym szpitalu bedziesz rodzić?
                mały wie gdzie mu najlepiej. czy to już po terminie?
                • megi.1 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 06.05.06, 15:53
                  Agan będę rodzić w św.Zofii
                  Termin jest na 18 maja ale raczej zapowiadało się, że będzie wcześniej bo Miki
                  to duże dzieckosmile
          • mama26 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 08.05.06, 10:49
            Cześć megi.1 !
            My mamy juz Mikołaja. Mikołaje to super chłopaki !
            Gratulacje
    • yskyerka Medycyna Rodzinna na Wrzecionie 06.05.06, 17:23
      Nie wiecie przypadkiem, czy w tej przychodni nie ma też laboratorium?
      Dotychczas część badań, których nie mam w abonamencie w Damianie, robiłam
      w Szpitalu Bielańskim, ale tam jest koszmarnie drogo. Czasem jeżdżę do labu
      na Marszałkowskiej, ale nie zawsze mi się chce tam telepać. Pobrania mają
      tylko rano do 10:30, kiedy korki w centrum są największe, a wyniki dopiero
      następnego dnia po południu. Przydałoby się więc coś bliżej.
      • agan10 Re: Medycyna Rodzinna na Wrzecionie 06.05.06, 18:00
        megi-ja pierworodnego urodziłam 19 maja- w tym roku konczy 10 lat.
        Teraz mam termin na 9 listopada a rodzić będę chyba na Karowej.
        • deela Re: Medycyna Rodzinna na Wrzecionie 07.05.06, 10:55
          eee listopadowa mama... jak ja :]
          • agan10 Re: Medycyna Rodzinna na Wrzecionie 07.05.06, 14:06
            Witaj deela!
            a no w listopadzie...
            a Ty w ktorym szpitalu planujesz?
            • deela Re: Medycyna Rodzinna na Wrzecionie 08.05.06, 17:31
              agan10 napisała:

> Witaj deela!
              > a no w listopadzie...
              > a Ty w ktorym szpitalu planujesz?
              nie mam pojecia, moze w bielanskim bo blisko??
    • kluseczka74 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 08.05.06, 12:37
      Witajcie
      Dzis odrkylam dwie kreski na teście. Jeśli wszystko pójdzie ok to termin będzie
      gdzies na połowę /koniec stycznia. Mam już jedno dziecię jak widac w
      sygnaturce. Kinga ma 15 miesięcy. Do lekarza ( z Zofii) wybieram się za jakies
      dwa tygodnie. AAAAA zapomniałam dodać, że jestem z Wawrzyszewa.
      Pozdrawiam
      • agan10 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 08.05.06, 14:36
        Witaj kluseczka74!
        Po pierwsze serdeczne gratulacje!!!
        Cieszę się, że dołączyłaś do tego wątku.
        Mam nadzieję, że będziesz tu czasem zaglądać.
        Życzę wszystkim paniom miłego dnia.
        • kluseczka74 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 08.05.06, 15:12
          Dzięki. Napewno. Dzialam na Lutym 2005 więc nowe koleżanki, które czekają tak
          jak ja to super sprawa.
          Pozdrawiam
    • the_dune Bielany :) 08.05.06, 16:29
      Hej, tym razem nie Wrzeciono, choć przy Kasprowicza, tyle że trochę bliżej
      Żoliborza (wcześniej - niemal "całe życie": Chomiczówka). Nie sądziłam, że nas
      tak dużo. Fajnie smile
      Mam prawie 7 letnią córcię i za niecałe 3 miesiące powinna pojawić się na
      świecie druga dziewczynka smile Serdecznie i wiosennie pozdrawiam wszystkie Mamy z
      Bielan, Wrzeciona i okolic, no i ich pociechy smile
      diuna
      • stephany Re: Bielany :) 08.05.06, 16:47
        Hej.
        To i ja sie dopisze. Też jestem z bielan okolice Broniewskiego i Reymonta.
        Czekam na 1 dzidziusia. Ale jestem już na końcówce 35tc. Może sa jakieś mamy
        chętne na spacerki z maluszkami jak sie rozsypiemy?
        • agan10 Re: Bielany :) 08.05.06, 21:12
          Witaj stephany!
          Ja też mieszkam przy skrzyżowaniu Broniewskiego i Reymonta.
          Fajnie masz, bo jesteś już prawie na mecie--zazdroszczę Ci.
          U mnie to dopiero 13tc, więc jeszcze sporo przede mną.
          Gdzie planujesz rodzić?
          Chętnie spotkam się z Tobą na spacerku, tyle, że ja jeszcze będę "w pojedynkę",
          ale chętnie poznam Twoje maleństwo.
      • the_dune szpital Bielański? Któraś z Was już zwiedzała? 15.05.06, 17:15
        myślę, żeby udać się tam na "zwiad" w jakiś weekend (dzwoniłam, sami proponują,
        że oglądanie raczej tylko w weekendy), a może któraś z Was już tam była albo ma
        w miarę aktualne informacje z drugiej ręki: jak wygląda porodówka, jak oddział
        położniczy, jaka jest opieka, czy jest jakaś poradnia laktacyjna?

Pozdrowienia smile
        diuna
        • annasi23 Re: szpital Bielański? Któraś z Was już zwiedzała 16.05.06, 18:01
          Hej, jestem z Bielan, konkretnie z Młocin, ul. Heroldów.
          Jestem w 40 tc, wczoraj minął mój przewidywany termin porodu.
          Byłam na zwiadzie w Bielańskim, bo tam zamierzam rodzić, jeśli mnie nie odeślą,
          bo to strasznie oblegany szpital. (W czwartek bodajże, czyli 11.05 było tam 13
          porodów!)
          Do porodu są dwie sale dwuosobowe i jedna jednoosobowa, za którą się dopłaca.
          Sale są wyremontowane, czyściutkie, w każdej prysznic z toaletą. Porody
          rodzinne bezpłatnie. Oprowadzała nas położna, która sprawiała wrażenie miłej i
          kompetentnej.
          Byłam tam na ktg, badanie wykonywane jest w dwóch salach, położna i lekarz,
          którzy się mną zajęli wydawali się w porządku, ale trudno powiedzieć coś
          bardziej konkretnego po tak krótkiej wizycie.
          Tyle wrażenia, o faktach będę mogła więcej powiedzieć jak moje dziecko zechce
          wyjść na świat, mam nadzieję że to będzie w tym tygodniu.
          Pozdrawiam mamy z Bielan!
          • the_dune Do Annasi23 :) 17.05.06, 16:44

• the_dune Do Annasi23 :) 17.05.06, 16:47
              za szybko enter, upsss wink
              Dzięki za info!
              Trzymam kciuki za szybki i w miarę bezbolesny poród, i za zdrowie Maluszka smile
              Daj znać, co u Ciebie smile
              Zainteresowałam się Bielańskim, bo mam bardzo bliziutko, choć lekarza
              prowadzącego mam na Karowej, ale Karowa jest zwykle strasznie oblegana więc
              szukam rozsądnej alternatywy, a tu takie wieści, że Bielański też w
              oblężeniu... Gdzie tu rodzić?
              Mocno pozdrawiam smile))
              diuna
          • agan10 Re: szpital Bielański? Któraś z Was już zwiedzała 17.05.06, 17:51
            witaj annasi23!!!
            z miłą chęcią wysłucham Twojej opinii na temat Bielańskiego, gdy już
            będziecie "we dwoje".Poczatkowo też planowałam wybrać Bielański, jednak
            naczytalam się mnóstwo opinii, w większości negatywnych. Ostatecznie
            zdecydowałam się na Karową, ale tam znowu tłok...Mam jeszcze sporo czasu i mam
            nadzieję, że uda mi się dostać na Karową, a jak nie, to wola boska...
            • annasi23 Odnośnie Bielańskiego 18.05.06, 13:12
              Hej, ja na temat Szpitala Bielańskiego słyszałam dużo różnych opinii, i
              pozytywnych i negatywnych, tak samo z resztą jak na temat innych szpitali.
              Więc uznałam że już mam dość i przestanę się tym wszystkim tak przejmować,
              niech się dzieje co chce.
              A wogóle to nie wiadomo czy mi się uda urodzić właśnie na bielanach, bo jak
              ostatnio byłam 2 razy na KTG to mi mówili że nawet gdyby co do nie mieliby mnie
              gdzie położyć smile. Nie wiem dlaczego ten szpital jest taki oblegany.
              Chciałabym jak najszybciej zdać Wam relacje, ale moje dziecko się nie spieszy,
              chociaż termin miałam na 15 maja... Chyba wezmę się za jakieś sprzątanie!
              • the_dune Re: Odnośnie Bielańskiego 18.05.06, 13:50
                Hej, trzymaj się, wszystko w swoim czasie - wiem, wiem, łatwo mówić, a nerwy
                puszczają, jak termin przekroczony... Sprzątanie pewnie nie zaszkodzi,
                przynajmniej głowa odpocznie wink
                Będziemy cierpliwie czekać na Twoją opinię a na razie - spokoju i łatwego
                porodu w najlepszym dla Was momencie smile
                pozdrawiam smile
                diuna
    • mama26 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 09.05.06, 14:03
      Cześć Dziewczyny
      Udało mi się dziś dostać do lekarza w Medycynie Rodzinnej - a tak swoją drogą
      znacie może dr Szymańskiego ?
      Dostałam nystatynę na moje swędzenie - zobaczymy
      Pozdrowienia dla wszystkich
      • kluseczka74 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 09.05.06, 15:03
        Hej
        JAk ten dr Szymański ma na imie i czy przypadkiem nie pracuje na Żelaznej ????
        • mama26 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 09.05.06, 15:09
          Zdaje się, że na imię ma Robert,ale jak pytałam położnej to powiedziała że dr
          nie działa przy żadnym szpitalu. Przy okazji spytam go.
          • mama26 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 15.05.06, 15:36
            Co słychać ? Trochę przycichłyśmy , więc postanowiłam "przesunąć" nasz wątek
            wyżej. Ja weszłam właśnie w etap "wymiotny" ,ale pocieszam się że tak jak
            wszystko to także minie.
            Pozdrowienia
            • agan10 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 15.05.06, 18:00
              Witaj mama26!
              no to masz zajęcie!
              mnie ta "przyjemność jakoś łaskawie omija(już drugi raz).
              Wczoraj zaczęłam 4 miesiąc z czego się niezmiernie cieszę.O Boże jeszcze pół
              roku, a ja już bym chciała zobaczyć moją dzidzię. Na razie widziałam ją tydzień
              temu na USG--bardzo ruchliwa istotka.
              A co u was dziewczynki?
              • ankapo30-tce Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 16.05.06, 10:47
                Cześć Dziewczyny! Ja też jestem z Bielan, mieszkam do końca czerwca na
                Kochanowskiego, a potem przeprowadzka do Łomianek. Rodzę już za 2 tygodnie.
                Mam trochę ubrań ciążowych do odsprzedania w rozmiarze 36-40 (trochę za dużo
                ich kupiłam w czasie ciąży) - moze któraś z Was byłaby zainteresowana? Nie mam
                zdjeć, ale można było by się umówić i zobaczyć na miejscu. Prosze pisac na mail
                gazetowy. Pozdrawiam serdecznie,
                Anka
                • kluseczka74 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 16.05.06, 15:50
                  Dzis idę po wyniki drugiej BHCG i stresuję się bardzo. U mnie leci właśnie 6tc
                  no i czekam na pierwsze usg zeby zobaczyć upragnione sreduszko.
                  • stephany Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 16.05.06, 15:58
                    a ja czekam na rozwiązanie i nudzi mi się niezmiernie. Chciałabym juz urodzić
                    ale wam wcale nie zazdroszcze jescze tyle tygodni, miesięcy nawet przed wami. smile
                  • kluseczka74 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 17.05.06, 09:05
                    Odebrałam Betę ładnie urosła w piątek usg - trzymajcie kciuki
    • mama26 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 17.05.06, 18:58
      Dziewczyny a powiedzcie jak to teraz jest - pracodawca nie może nas "ruszyć "
      od momentu zaciążenia tak ?
      Pozdrowienia dla Wszystkich
      • kluseczka74 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 18.05.06, 09:37
        Zależy jaką masz umowę o pracę. Jeśli na czas nieokreślony to faktycznie od
        momentu zaciążenia a jeśli na czas określony lub dłuższy niż miesiąc to po 3
        miesiącu ciazy jesteśmy nietykalne do porodu.
    • eli77 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 29.06.06, 12:56
      witajcie dziewczyny, ciesze sie, ze Was znalazlam
      co ja widze, przez 2 tygodnie tak intensywnie rozmawialyscie, a potem wszystko
      przycichlo? chyba ze sie gdzies juz spotykacie live?
      Ja takze jestem z Bielan, mieszkam u zbiegu Podczaszynskiego i Zeromskiego i
      mam termin na 4 wrzesnia. Chetnie poznam mamy do wspolnych spacerow!
      Nawet juz teraz w ciazy (jestem na zwolnieniu), choc krotkich, bo mam zalecenia
      oszczedzania sie od gina.
      Co u Was slychac?
      pozdrawiam
      • agan10 Re: czy są przyszłe mamy z Bielan(Wa-wa)? 01.07.06, 21:07
        Witaj eli!!!
        bardzo się cieszę, że napisałaś. Faktycznie wątek stanął w miejscu. Ja mieszkam
        u zbiegu Przybyszewskiego i Żeromskiego. Fajnie byłoby się spotkać...
        Ja mam termin na 9 listopada, więc Ty będziesz pierwsza.
        Pozdrawiam serdecznie.

href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg.png[/img]"
        target="_blank">tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg.png[/img]</a>
        [/url]">nasza corcia będzie z nami</A>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka