misia9944 15.05.06, 10:16 Witam i zarazem zapraszam wszystkie kobiety Folikujące Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia9944 Nasza lista...zapraszamy nowe osóbki :) 15.05.06, 10:19 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_81 Re: Nasza lista...zapraszamy nowe osóbki :) 15.05.06, 10:28 Witam Dołączę sie do Was Zaczynam drugi cykl starań, (3 dc), folikiem faszeruję się 2 m-ce Mam 25 lat, w październiku wychodze zamąż hihiihi Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Natali 15.05.06, 10:34 natalia_81 - witam wsrod Nas, napisz prosze skad Jestes i wtedy dopiszemy i wszystko bedzie ładnie na liście. Krokodylku, czekam az wrocisz z pracy i sie odezwiesz na nowym watku Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_81 Re: Do Natali 15.05.06, 14:44 ooo prosze.... fajnie )) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdusia12 Re: Nasza lista...zapraszamy nowe osóbki :) 15.05.06, 10:39 witam. Tez zaczynam starania. to bedzie moja pierwsza dzidzia. Pozeram folika juz od 3 miesiecy. jestem z poznania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do gwiazdusia12 15.05.06, 11:17 Witam, napisz jak masz na imie i od kiedy zaczynacie starania (chce na liscie uzupelnic) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdusia12 Re: Do gwiazdusia12 15.05.06, 12:00 Mam na imie agnieszka i zaczynamy od polowy maja czyli juzpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dakulka Re: Nasza lista...zapraszamy nowe osóbki :) 15.05.06, 11:21 Cześć Dziewczyny, Skoro zapraszacie nowe osóbki, to z miłą chęcią dołączeO dzieciątku myślę od czterech miesięcy i właśnie wtedy kupiłam pierwsze opakowanie foliku. Pierwszy poważny cykl starań już z mną, niestety zaczynam ponowny. Jestem z Rawicza (Wielkopolska). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do dakulka 15.05.06, 12:00 Witamy, napisz jak masz na imie Prosze Nowe Dziewczyny o przedstawianie sie według naszej listy czyli imie, skad, kiedy zaczynacie starania. Dziękuje. Angelika Odpowiedz Link Zgłoś
dakulka Re: Do dakulka 15.05.06, 14:02 Mam na imię Daria, a starania rozpoczeliśmy my w kwietniu i niestety będjeszcze się ciągną. Mam nadzieję,że z Wami będzie raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
dakulka Re: Do dakulka 15.05.06, 14:06 poprawka:...i niestety jeszcze się ciągną... Odpowiedz Link Zgłoś
necia27 Re: Nasza lista...zapraszamy nowe osóbki :) 18.05.06, 20:55 necia27-Aneta z Warszawy(w trakcie staran) Odpowiedz Link Zgłoś
iwela Re: Nasza lista...zapraszamy nowe osóbki :) 31.05.06, 20:04 iwela- Białystok- początek starań sierpień Odpowiedz Link Zgłoś
eva.1981 Re: Nasza lista...zapraszamy nowe osóbki :) 11.06.06, 21:34 Witam, mam na imie Ewa, jestem z Warszawy, folikuje od 7 miesięcy mam za sobą 3 nieudane "próby" (zaczęliśmy w marcu) prawie dwóch lat jestem mężatką. No i cóż kolejna próba w czerwcu. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
iwasz2000 Re: Nasza lista...zapraszamy nowe osóbki :) 28.07.06, 12:03 Witam iwasz2000-Iwonka-Warszawa - siódmy miesiąc starań i ogromna nadzieja, że się uda Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Monjan 15.05.06, 10:30 Tak Moniczko udało Ci sie (2000 wpis na wątku "od dziś folikowe przygotowania" ) buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Do Monjan 15.05.06, 10:59 ano) moze to dobra wrozba????i niedlugo bedziesz mogal mnie przeniesc na liscie folkówek na samą gore?echhh melduję się w nowym watku Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: My, Folikówki :) 15.05.06, 10:49 Witam dziewczynki Ale się rozpisałyście przez weekend, zabrakło mi czasu żeby przeczytać bo pracy mam dużo, melduję się jednakże na nowym naszym wątku Monjan, Misia, Mycha, Nadya krokodylek (jesli którąś pominęłam sorki), dzieki za wypowiedzi, wyniki badań krwi mam dobre i waga zawsze taka sama, więc może rzeczywiście jest ok, jedyny problem to kupowanie ciuchów, wszystko za duże, o spódniczkach to zawsze mogę pomarzyć, Misia i tak jak ty 35 numer bucika mam więc wiesz jak to z butami też mały wybór folik łykam, mam 18 dc, tempka mi dziwnie skacze w tym cyklu, poprzednia owu 25dc, a teraz nie wiem, mam nadzieje że jeszcze nie bo mało było staranek Monjan-Monika fajnie, że zabawa się udała I znowu nowy tydzien, ale się cieszę bo szef jedzie w piatek na tydzień hiop hip hurrraa będę miała luzy wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do aagniesiaa 15.05.06, 11:14 Chyba sie cos Agnieszce pokićkało bo ja nie mam numeru buta 35 tylko 38 chyba monjan ma 35 jak dobrze pamietam ? hehe monjan - z miłą chęcią Cię przeniose, tylko wiesz jaki jest warunek Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Do aagniesiaa 15.05.06, 11:27 no może jesli tak to sorki ktoś tam pisał o 35 ale tyle naskrobałyście w ten weekend że całkiem możliwe że coś pokopałam zaraz to sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Do aagniesiaa 15.05.06, 11:35 ale macie duże buty To Mycha ma 35 kupiła te bucki na komunię już znalazłam i przepraszam za zamieszanie Moniczko jak tam twój cykl, ciekawa jestem rezultatów tych szaleństw, i trzymam kciuki oczywiście, spójrz jeśli masz chwilkę na mój wykresik www.fertilityfriend.com/home/126d3f (sluzu mało zaznaczyłam bo mi się zdaje że nie było jeszcze płodnego), ale może mi się tylko wydaje, tempka dziś skoczyła, a staranek było mało więc bym nie chciała żeby to było już, zreszta w ostatnim mierzeniu wyszło że 25 dc była, więc aż nagle taka zmiana by była ? chciaz z drugiej strony to przecież ta czekam żeby te cykle były krótsze Dziękuję Aga Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: My, Folikówki :) 15.05.06, 12:00 ha, znalazłam Was. nie dośc że mi sieć szwankowała to na wyszukiwarce forum pojawiały się jakieś dziwne wątki> ale znów jesteśmy razem! i od razu kolejne\ forumowieczki! witamy serdecznie... a tak z innej beczki; ja mam 35,5 - 36 co przy 170 cm wzrostu jest pewnym ewenementem i też zawsze mam kłopot z butami m Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: My, Folikówki :) 15.05.06, 12:05 Witam! I ja sie melduje obowiązkowo na nowym wątku!! Jednoczesnie chciałabym obalić pewien mit, który krąży po forum i po naszym wątku. Kobieta w ciąży jest chroniona przez prawo od momentu, kiedy pracodawcy przedstawi zaświadczenie o ciązy - czyli od samego poczatku. Warunkiem jest umowa na czas nieokreślony. W przypadku kiedy umowa jest na czas określony - prawo chroni kobietę w ciąży od 3 miesiac ciąży. Pozdarwiam z poniedziałku!! Grecia PS Folik łyknę wieczorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Lista rośnie jak na drożdżach :) 15.05.06, 12:06 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca ? natalia_81 - Natalia - Łódź - w trakcie starań (kwiecień) gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Rawicz magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 Re: Lista rośnie jak na drożdżach :) 15.05.06, 12:48 chetnie do was dołącze, folik łykam od 3 m-cy jestem po pierwszych nieudanych starankachwięc teraz zacznę na nowo dopiero w sierpniu Judyta,Gdańsk -sierpień Odpowiedz Link Zgłoś
kasik787 dolaczam w 4 tc.:)))) 18.05.06, 23:21 Witajcie!!! 6 grudnia 2004 urodzilam synka-Andrzejka. Obecnie jestem w 4 tc. Pozdrawiam. Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Lista rośnie jak na drożdżach :) 15.05.06, 13:57 hej dziewczynki!bardzo chetnie dołączę do waszej wesołej grupki)mam na imię Agnieszka,córeczkę Julcię (20.09.98) ijestem w trakcie 3 cyklu po odstawieniu cilestu.od marca wcinam folik,dwa pierwsze cykle uważaliśmy w trakcie "przytulanek",ale w tym tyg.bierzemy się ostro do pracy.przewidywant termin owu to 18-20 maja.aha,mieszkam w Czechowicach-Dziedzicach Odpowiedz Link Zgłoś
rybka303 Re: Lista rośnie jak na drożdżach :) 17.05.06, 11:20 ) Hej jesteśmy jak bliźnieta astralne :0 ja też w lutym odstawiłam Cilest, i zaczynamy się starać z tym, że to pierwsze nasze dziecko. Bardzo bym chciał żeby sie udało w ten weekend zwłaszcza, że jesteśmy łykendowym narzeczeństwem.Pozdrawiam serdecznie, bardzo serdecznie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
breili Re: My, Folikówki :) 15.05.06, 13:54 Czesc Dziewczyny! Melduje sie na nowym forum Buzka Daria Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: My, Folikówki :) 15.05.06, 14:30 I ja melduje się w nowym wątku. Mówię Wam jakie dzisiaj miałam przeżycia! Rura mi w kuchni pękła i o 6 rano miałam powódź w kuchni! No i oczywiście zalałam sąsiadów Och życ nie umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do: bedada 15.05.06, 15:16 No to mialas "wesoło" z rana... breili mi sie ładnie zameldowala myszka2312 - Gratuluje zycze spokojnych 9 miesiecy a jak ta Nasza szczesliwa myszka ma na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
breili Re: Do: misia9944 15.05.06, 15:54 Dziekuje za pochwale ;P Od razu mi sie humorek poprawil! Juz jestem po pierwszej tabletce foliku czyli dolaczylam do Was naprawde a nie tylko "na papierze". Buzka Daria Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka gadu, gadu..:) 15.05.06, 14:36 hej, my to otwieramy nowy wątek a ja jestem coraz bardziej ciekawa kiedy Monjan testuje? bo to już jakoś ten termin... co tam Monjan? Trzymam kciuki! m Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: gadu, gadu..:) 15.05.06, 14:42 hej kochana!! faktycznie chyba moglabym testowac juz, ale sie boje... a jak mi sie cykl wydłuzyl??i tylko sie rozczaruje...??poczekam jeszcze troche...do czwartku albo srody...albo ie wytrzymam i jutro!!! albo...zaczynam juz swirowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: gadu, gadu..:) Moniko 15.05.06, 14:46 nie świruj będziemy czekać na testowe wieści, ale spokojnie poczekaj jeszcze wyluzuj - jak to robiłaś prawie cały cykl wytrzymasz, a co ma być to i tak będzie, A. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: gadu, gadu..:) Moniko 15.05.06, 14:56 Testuj, testuj Monjanku, ja testuje weekend!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: gadu, gadu..:) Moniko 15.05.06, 15:15 no i badz tu madry czlowieku!!!!testuj, nie testuj!! ee pewnie nie wytrzymam i zatestuje ale jezeli juz to jutro albo owulacyjnym(bo mam ich tyle...) gratulacje Myszko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: gadu, gadu..:) 15.05.06, 15:14 pytałam , bo mi się przypomniało... wytrzymaj jak najdłużej! u mnie dzis 21 dc i staje sie coraz bardziej nerwowa, ale postanowila wytrwac. pa Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Nasza lista :) / Witam lamia1978 i dakota123 15.05.06, 15:02 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań (maj)- córka Julia 20.09.1998 Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca ? natalia_81 - Natalia - Łódź - w trakcie starań (kwiecień) gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Daria - Rawicz - w trakcie starań (kwiecień) lamia1978 - Judyta - Gdańsk - starania od sierpnia magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2312 Re: Nasza lista :) 15.05.06, 15:07 Witam. Jestem juz na liście. Moge się pochwalić- 6 tydzień ciąży. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Nasza lista :) 15.05.06, 15:12 no, no , siedziałaś cichutko jak myszko i proszę jaka wiadomość! SUPER! GRATULACJE! no to teraz dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa! m Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2312 Re: myszka gratulacje dbaj o siebie n/t 15.05.06, 15:17 Dzięki serdeczne dziewczyny za dobre słowo. Pozdrawiam Was serdecznie i komu mogę, to ślę dobre fluidki..... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: myszka gratulacje, dbaj o siebie 15.05.06, 15:39 I ja melduje sie na nowym watku))Myszka, serdeczne gratulacje!!Misia, dzieki za odpowiedz))Czy nikt nie ma informacji, czy roentgen ma jakis wplyw na plemniki?? (Moj maz mial kilka dni temu przeswietlenie pluc-badania okresowe).Ja czekam na @-powinna przyjsc za 2 dni,a potem do dziela mam nadzieje)))))W pracy juz nie moge wytrzymac-kiedy beda wakaje??????????????????????????????????????Ide myc okna i prac firanki.Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: To wspaniala Wiadomosc!!!!!! Gratuluje! 15.05.06, 15:29 Rewelacja!!! Gratuluję i ja!! Spokojnych 9 miesiecy!! Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: To wspaniala Wiadomosc!!!!!! Gratuluje! 15.05.06, 15:31 ja tez biore od dwóch tygodni a starania musimy przełożyć gdzies na pore wakacyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: To wspaniala Wiadomosc!!!!!! Gratuluje! 15.05.06, 15:41 gratuluję ci myszko b.serdecznie!!!uważaj na siebie i dzidzię a ja łapię fluidki i chowam je głęboko,przydadzą się w tym tyg.pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: To wspaniala Wiadomosc!!!!!! Gratuluje! 15.05.06, 18:37 Gratuluję również Myszko. Tez już nie mogę się doczekać jak urbi et orbi obwieszczę tę wspaniałą wieść Teraz dbaj o Was i 3maj się cieplutko)) Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: To wspaniala Wiadomosc!!!!!! Gratuluje! 15.05.06, 22:50 Gratuluje Łapiemy fluidki oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
dakulka Re: To wspaniala Wiadomosc!!!!!! Gratuluje! 16.05.06, 07:37 gratulacje myszko, życzę zdrówka tobie i twoej kruszynce. Odpowiedz Link Zgłoś
aninka79 Re: My, Folikówki :) 15.05.06, 15:42 Ło matko, nie zaglądałam od wczorajszego wieczoru, a tu tyle się wydarzyło, no i cieszę się, że Was znalazłam. W czwartek biegnę do lekarza robie badania i czekam na błogosławieństwo i zielone światło. Strasznie chciałabym, żeby udało nam się za pierwszym razem - no ale zobaczymy. Dziewczyny mam pytanie, czy warto zaopatrzyć się w testy owulacyjne od razu w pierwszym cyklu starań? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: My, Folikówki :) 15.05.06, 16:25 No ja tez sie ciesze ze Jestes z nami. Aniu ja wlasnie zaczelam 1 cykl, ale testow owulacyjnych nie kupilam, eee narazie dam sobie z nimi spokoj. Daj znac co tam lekarz powie, a jak bedzie wszystko oki to zaczniecie wczesniej? ()bo na liscie pisze ze niby lipiec? marta76- hmm Marta czyzby chciala do Nas dołączyc? A gdzie jest fika2 i agnieszka_z-d ? Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: My, Folikówki :) JESTEM !!!! 15.05.06, 16:42 Witajcie kochane !!! No wiecie co !!!! Jak wy zdążyłyście tyle napisać, podczas, gdy ja była w pracy ??? Ciesze sie niezmiernie, że stara ekipa się kompletuje oraz dołączają do nas nowe osoby Dziś miałam wizytę u dentysty.... Okazało się, że nic mi nie dolega !!! Pani doktor, stwierdziła, że się czepiam Otóż mam jednego zęba trochę nadwrażliwego, ale ona nic z tym nie może zrobić. Wszystkie ząbki zdrowe !!! Kamień z serca !!! Dopiero dziś oficjalnie dostałam wynik badania histopatologicznego. Oczywiście tak jak wspominałam, wynik dobry. Teraz tylko czekam na wyniki scyntografii tarczycy no i 12.06 czerwca mam biopsję ... brrrr A tak poza tym, to u nas zimno Staranka w toku.... Całuski dla Was Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: My, Folikówki :) JESTEM !!!! 15.05.06, 16:49 Hura no w koncu jest Moja Kasia! No widzisz to tylko sie ciesszyc ze z zabkami wszystko oki. Staranka w toku... Kasia pamietaj idziemy łeb w łeb z Toba mi jakos latwiej u mnie 7dc a u Ciebie chyba 10 jak dobrze pamietam A gdzie nadya22 -aha juz mi sie przypomnialo poleciala z podaniem o prace, aha no i dzieciaczki bedzie pilnowac Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: My, Folikówki :) Do Misia9944 15.05.06, 16:55 Misiu... dobrze liczysz, u mnie 10dc. Najwieksze szane bedę miała jutro i pojutrze, bo mam bardzo krótkie cykle, tylko 25 dniowe. Ale staramy sie starac codziennie, tak więc mam nadzieje, że nic nie przeoczymy. Moje mężo nawet sie pytał, czy razem będziemy testować??? Kiedy Ty masz owu???, To jest kiedy u Ciebie jest czas najwyższy??? A wiesz co wejdź sobie na tego linka : kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089979.html Ściskam mocno Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do krokodylka (Mojego rzecz jasna :))hehe 15.05.06, 17:08 No ja mam troszke dłuzsze cykle od Ciebie bo 30-32 dniowe (chyba ze teraz sie skroca- ni wim ni wim ) Pozdrow meza i powiedz mu, ze Ty pierwsza bedziesz testowac bo masz krociutkie cykle a ja bardzo mocno bede za Ciebie trzymac kciuki. A owu bede miala ok 14-15 dc. Tego linka co podajesz znam i bede rowniez sie na nim wzorowac, ale tak od 14 dnia cyklu bedziemy juz sie intensywnie starac! Mam nadzieje ze boćki nas nie zawioda! Przytulam Dzis jedziemy na rowerkach do parku robic zdjecia w plenerze Angeliczce Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Mycha.76 - gdzie JESTEŚ?? 15.05.06, 17:32 No własnie, gdzie sie podziewa nasza Moniczka??? Albo źle szukałam na liście, albo jeszcze nie zawitała na nowym wątku,....albo cos pominęłam ???? Monisiu odezwij sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Mycha.76 - gdzie JESTEŚ?? 15.05.06, 18:19 Mycha.76 pewno odpoczywa po komunii wybawila sie dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Witajcie z poniedziałku!!! 15.05.06, 18:35 agnieszka się melduje na wezwanie Misi Niestety byłam wcześniej w pracy, a tam mam ciągłe podglądanie gdzie to ja buszuję po necie i juz mi kiedyś forum gazetowe zablokowali (małpiszony wredne...), więc teraz tylko szybciutko czytam co piszecie, a dopiero z domku - wieczorkiem - mogę odpisać. Folik oczywiście łyknięty, porcja witaminek również. I nawet nie jadłam dziś chyba jeszcze nic niezdrowego, tylko samo chude grillowane mięsko i warzywka, nie piłam nic gazowanego... jestem z siebie dumna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: Witajcie z poniedziałku!!! 15.05.06, 19:20 Acha - i jeszcze coś. Podjęłam dziś prawdzwie męską decyzję i zapisałam się do Pani gin. Ale się zszokowałam a potem obśmiałam sama z siebie jak dzwoniłam się umówić. Bo Babeczka się mnie pyta na kiedy mnie zapisać?? Więc ja ją pytam co ona proponuje, odpowiedź - może być 18-sty? Ja tak nieśmiało (przyzwyczajona do oczekiwania na wizytę około miesiąc) się pytam - 18-sty czerwiec?? A ona na to - nie - 18-sty maj! Więc ja jeszcze raz pytam - ale 18-sty maj?? W sensie tej 18- sty maj W TEN CZWARTEK??? Ona - no tak... (lekko zdziwiona moją reakcją). Hihi... Co to przyzwyczajenie do kolejkowania u lekarza robi z człowiekiem no... Oczywiście napiszę Wam co mi powie, ew. jakie zleci badania. A może macie jakieś pomysły co szczególnie powinnam jej powiedzieć?? Co jest ważne i na co powinnam zwrócić uwagę?? Dodam, że jest to moja gin prowadząca już od kilku lat, jestem ogólnie zdrowa, 2,5 cyklu temu odstawiłam pigułki, tylko mam takie dziwne (sorry za szczegóły) upławy, ale o tym to wiem i pamiętam, żeby jej powiedzieć. Pochwalę się też, że folikuję Coś jeszcze?? Acha - może niektóre z Was ją będą znały - to Pani dr Burda w przychodni szpitala CMPK im. Orłowskiego na Czerniakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do agnieszka z-d 15.05.06, 19:59 Agnieszko, ja 2 miechy temu przerabiałam ten temat po odstawieniu tabletek. U gina miałam robione podstawowe badania, cytologię, usg, usg piersi. Potem zlecił mi badania krwi m.in. morfologię, krzepnięcie, oraz najwazniejsze TSH tarczycy. Oczywiście poinformowałam go, że to wszystko w celu przygotowania do ciąży. O foliku tez poinformowałam, że już biorę. Nie ukrywam, iż nie wszystkie badania w późnijszym etapie wyszły pomyslnie, ale dzieki temu maiłam czas, aby wszytsko pozałatwiać. To są najbardziej podstawowe badania. Teraz jestem już w trakcie starań .... razem z Misią9944 łeb w łeb Pozdrowionka Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz do Agnieszki 15.05.06, 23:24 Przede wszystkim zrob badanie na cytomegalie- to b.czesta przyczyna poronien.Dodatkowo toksoplazmoza i rozyczka-jesli nie mialas tej ostatniej.Moja gin radzila zaszczepic sie na zoltaczke wszczepienna( w razie cesarki).Ja nastawiam sie na cesarke, wiec zaszczpeilam sie.No i podstawowe badania)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 badania :/ 15.05.06, 23:28 Rany tyle badań??Ja nic jeszcze nie robiłam A tą szczepionke na żółtaczke to trzeba przed zajściem wziąść? Ja mam wade wzroku +6, więc chyba też czeka mnie cesarka?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Wada wzroku +6 a poród??cesarka?? 15.05.06, 23:30 Słyszałam, że jak kobieta ma dużą wade wzroku to lekarze robią cesarke...Może wiecie coś na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Wada wzroku +6 a poród??cesarka?? 15.05.06, 23:41 Co do wady wzroku i cesarki-tez slyszalam o tym,ale nie wiem jak to dokladnie jest. Ja mysle o cesarce na zyczenie. No, ale najpierw musze zafasolkowac rzecz jasna)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Wada wzroku +6 a poród??cesarka?? 16.05.06, 09:12 cześć, nie wiem jak to jest przy dalekowzrocznosci> na pewno stosuje sie cesarki przy krotkowzrocznosci, wtedy współpracuje okulista z ginem (lub wystarczy mieć takie zaświadczenei od okulisty). Wiąże się to ze wzrostem ciśnienia w oku podczas akcji porodowe, które u kobiet o kiepskim wzroku może doprowadzić do ślepoty. niestety... U kobiet, które mają poniżej -10 dp (dioptrii) odradza się ciążę w ogóle. Moja kuzunk am coś ok -8 --9 i chcąc obecnie zajść w ciążę jest chyba bardziej pod opieką okulity niz gina. a co do szcepień na żółtaczkę to moim zdaniem warto się na nią zaszczepić tak czy siak. Wszak złapać WZW można wszędzie (np. dentysty). Najlepie wykorzystać akcję Żółty TYdzień Szczepień, bo wtedy jest najtaniej... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: do Nadii 15.05.06, 23:31 Dzieki wielkie za odpowiedz))Ide zmolestowac mezusia- o,ile nie spi jeszcze)))))))))A gdzie Mycha 76???????????Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: do Nadii 15.05.06, 23:37 Chyba jestesmy obie na forum))))Co do szczepionki na zoltaczke- bierze sie 3 dawki-pierwsza, potem druga za miesiac i trzecia za szesc mies od pierwszej (jesli dobrze pamietam).Ja wzielam dwie, bo one podobno chronia nawet do 2- 3lat, a na pewno na czas ciazy. Po szczepionce lepiej poczekac 1-3 miesiace z ciaza.W czasie ciazy lepiej sie nie szczepic.Co do badan-cytomegalia, rozyczka, toksoplazmoza-b.grozne dla plodu.Ja musialam czekac az spadna mi przeciwciala cytomegalii( to okropny wirus). Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 do angnieszkimonikaz :) 15.05.06, 23:46 Faktycznie jesteśmy same Nocne marki z nas Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 do angnieszkimonikaz :) 15.05.06, 23:47 To ja nie zdąże z tymi szczepionkami buu tzn jak teraz nie zajde to musiałabym zrobić sobie przerwe Troszke mi się ten pomysł nie podoba A te badanka to ile kosztują?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Agusi_z-d 15.05.06, 20:19 "na wezwanie Misi" hehe fajnie Oj widze, ze sie wzielas ostro do przygotowan A ja wlasnie wrocilam z parku, bylismy porobic pare fotek i cio komarzyce wstretne mnie pokasały. Ok Pa Pa buzioki. Krokodylku pamietaj o mnie aha no i chcialam podziekowac wszystkim dziewczyna za to, ze sa. Przytulak ! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Tak tu ucichło :( 15.05.06, 22:11 Tak tu sie cicho zrobiło Ja juz kończe dzisiejsze wojaże po internecie. Folik oczywiście był do obiadku... Życze kolorowych snów o bocianach krążących nad nami Dobranoc - Kaśka. Jutro wrócę, jak zwykle po pracy Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: Tak tu ucichło :( 15.05.06, 22:32 Dobranoc kobietki Ja też wracam jutro po szkole (bo jutro dzień szkoły i baaardzo cięzkiego kolokwium). Kolorowych snów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Tak tu ucichło :( 15.05.06, 22:56 ej ja jeszcze jestem ale nie moge nadążyć za Wami Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Dobra to ja próbuje załapać o co chodzi :) 15.05.06, 23:19 No to zaczynam Podanie złożyłam, ale chyba nici z tego, bo coś mi się wydaje, że była jakaś dziewczyna na próbe, bo taka stremowana siedziała Jutro znowu ide do dzieciaczków aha i będę miała nr tel. do super ginekolożki co prawda nie z mojego miasta tylko z pobliskiego, ale mój ukochany zobowiązał się, że mnie zawiezie i jak będę w ciąży a się na nią zdecyduję to też będzie mnie odwoził kochany jest prawda ?? Aagniesiu maleństwo moje idziemy w tym cyklu łeb w łeb U mnie też dziś 18dc! W tamtym miesiącu jajeczkowanie było 22dc (choć lekarz mówił, że on tam nie widzi tu jajeczkowania - z tempek ) Także staranka trwają Dziś mam jakieś dziwne akcje, mdli mnie, mam zgage, wzdęcia, haha kurcze jakby to był już jakiś 30dc to myślałabym, że to ciąża BEDADA nieźle zaczęłaś dziś dzionek, nie zdziwiłabym się jakby to było 13 maja, ale dziś AGNIESZKOMONIKAZ kurcze długi nick nie wiem jak się ma rentgen do plemniczków, ale ja bym zrobiła to tak: tylko się nie śmiać prosze z dwa razy bym zmolestowała mojego chłopa tak żeby upuścił z krzyża te plemniczki, które zalegają i odczekała z 4 dni, aż nowe nabiorą sił i zaczęła staranka MONJAN moja droga Ty jesteś znawczynią tych wykresików, więc może też lukniesz na mój??A z teścikiem Skarbie to poczekaj może jeszcze tak przynajmniej do weekendu, bo faktycznie po tych weselach(i alkoholu?)mogło się coś przesunąć! Trafiłaś na 2000 post, więc fasolke też pewnie ustrzeliliście A teraz WITAM NOWE FOLIKÓWKI NATALIO widze, że ślubujemy w tym samym miesiącu Ja 14 października, nie mogę się już doczekać No to jak nam się teraz uda to w 5 miesiącu do ślubu będziemy szły O jest też GWIAZDUSIA,DARIA,JUDYTA,DAKOTA - buziaczki odzywać się często proszę Dobra dziś chyba tyle Pewnie jutro i tak nie nadąże z czytaniem a będę znowu dopiero wieczorkiem papa ciumaski trzymać się cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 WTOREK :) 16.05.06, 00:02 Jestem pierwsza Rano jeszcze na chwilke wpadne, może już któraś będzie Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: WTOREK :) 16.05.06, 07:34 Cześć ptaszki ćwierkają za oknem, folik łyknięty, ide do dziewczynek No nie jeszcze nikogo nie ma buu ok ok monjan jakbyś miała chwilke to zerknij na mój wykresik prosze www.fertilityfriend.com/home/12d660 dziś już mi tempka skoczyła więć myśle sobie, że jajeczkowanie mogło być czasem w sobote a ja wtedy nie mierzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: WTOREK :) 16.05.06, 07:46 Witam i jestem pełna podziwu przede wszystkim dla nadya22. Hehe bo ja wczoraj poszlam spac o 22 z zegarkiem w reku bo jakos byłam taka padnieta, a Ona tak dlugo tu buszowala i jeszcze wstala tak rano hehe. FOLIK wzięty. Za jakas godzinke jade do Urzedu Pracy. Pozdrawiam Wszystki Dziewczyny. Ja tylko wroce to sie odezwe Odpowiedz Link Zgłoś
dakulka Re: WTOREK :) 16.05.06, 07:56 Cześć,ja już jestem, bo do pracy chodzę na 7, więc wcześnie wstaję, a skoro jestem tu nowa mam trochę luzu to napisze Wam trochę o sobie. Wiec właśnie z mężem rozpoczynamy kolejny cykl starań, ale dopiero co wystartowaliśmy (3 dc)a zatem jestem w trakcie @. No i dziewczyny mam dowód na to jak dużą rolę odgrywa w naszym organiźmie psychika, bo pierwszy raz w życiu (25 lat) @ spóźnbiła mi się 2 tygodnie po tym jak wkręciłam sobie, że mogę być w ciąży. W tym miesiącu postanowiłam już sobie nie wkręcać, ale znając mnie na pewno nie będzie to łatwe. P.S. Folik przyjęty. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
aninka79 Re: WTOREK :) 16.05.06, 08:33 Dziewczynki melduję się i ja. Troszkę mi smutno z samego rana bo mój M wyjechał dzisiaj i wraca dopiero w czwartek. Niby to już pojutrze, ale i tak mi smutno Kochane przedwczoraj moja siostra rodzona poinformowała mnie, że ........ jest w ciąży. Cieszę się straszliwie, ale jakoś do mnie nie dociera - jak to ona w ciąży . Tak jak Wam pisałam w czwartek idę do gina po skierowanie na wszystkie badania w czerwcu ostatnie tabletki i ruszamy z kopyta. Nie wiem czemu, ale jakoś brak mi wiaryw to, ze uda się za pierwszym razem, ale zobaczymy, nadzieja zawsze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do aninka79, dakulka, monjan, 16.05.06, 10:16 Nie smutkaj sie z nami nie bedziesz sama No a siostrze Gratuluje. Moze sie tak zdarzy, że razem bedziecie wozic dzidzisie (tego Ci zycze)A to dzidzia bedzie juz z 2007 czy jeszcze z 2006 ? Pozdrawiam dakulka - wlasnie to nakrecanie jest najgorsze, a jak sie tu nie nakrecac hehe ! monjan - Witam witam imprezowiczke Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze Nas tyle jest kurcze wierze ze ten MAJ musi byc szczesliwy Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Do aninka79, dakulka, monjan, 16.05.06, 10:22 a ja mam jakies zły humor...jakis taki nijaki... bllee moze to po tym tescie wczoraj???(patrz witam wtorkowo) ale fajnie ze Was mam-od razu mi troche lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 My + dopisana myszka2312 zafasolkowana :) 16.05.06, 07:50 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży myszka2312 - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań (maj)- córka Julia 20.09.1998 Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca ? natalia_81 - Natalia - Łódź - w trakcie starań (kwiecień) gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Daria - Rawicz - w trakcie starań (kwiecień) lamia1978 - Judyta - Gdańsk - starania od sierpnia magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 My (z mala poprawka :P) Zapraszam Nowe Osóbki :) 16.05.06, 07:55 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży myszka2312 - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań (maj)- córka Julia 20.09.1998 Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca ? natalia_81 - Natalia - Łódź - w trakcie starań (kwiecień) gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Daria - Rawicz - w trakcie starań (kwiecień) lamia1978 - Judyta - Gdańsk - starania od sierpnia magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Monjan testowałaś??? 16.05.06, 08:33 Cześć dziewczynki, u mnie dzis pochmurny dzien ale dość cieply. Monjan i co zrobilaś tescik?? Zycze wszystkim milego dnia Jeszcze w sprawie badan co to ta cytomegalia konieczne sa te badania ginka mi kazala tylko TSH ale moze tak na właśna reke co wy o tym myslicie robilam grupe krwi i przeciwciał nie znaleziono nic juz z tego nie kumam oświeccie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
monjan czesc wtorkowo! 16.05.06, 08:49 po pierwsze witam nowe folikówki!!fajnie, że nas jest więcej po drugie Nadya chyab miałas owu, widziałam wykres, obstawiam na 17dc, ale to za kilka dni sie wyjasni szkoda ze mialas przerwe w mierzeniu, bo nie wiadomo, kiedy dokladnie byla owu tak jak ja w tym cyklu... obstawiałam 15dc wiec teraz był 17dpo, wiec po termiie @ ale w zwziaku z imprezami mogła byc owu 20dc wiec jest dopiero 12dpo-za wczesnie na tescik... Andrastea-wczoraj robilam test, po pracy, ale owu(bo mam ich tyyyle)no i wyszło mi dziwnie...pół kreski testowej(kontrolna była) nie rozumiem... a dzis nie testowałam bo nie miaąłm czasu-na amory nam sie zebrało przed praca... no i moze byc za wczesnie, jak mi sie cykl wydłuzyl... ech nie wiem... wcale nie czuje sie ciazowo...tak nijak... powiedzialabym nawet ze słabo... aaa tak przy duzych wadach wzroku robia cesarki-zeby sie wada nie pogorszyla buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: czesc wtorkowo! 16.05.06, 09:21 hej, ja też juz jestem. Bardzo niewyspana, bo wczoraj zabalowałam z moimi przyjaciółmi se studiów. Jeżeli jestem zafasolkowana to dostała ona niezłą szkołę życia na początek.. Folik był, w Poznnaiu nieco deszczowo! Pozdrawiam wszytskie Folikówki, stare i noiwe bywalczenie nowe, a szczególnie marta76, nie dość że moja imiennniczka to jeszcze ten sam rocznik Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: czesc wtorkowo! 16.05.06, 11:16 też witam wtorkowo, pochmurnie jest, folik łyknęłam i pracuję ale tak mi jakoś się nie chce Nadya ty to masz zdrowie o 00:02 na forum ja o 22 juz jestem zawzyczaj dętka, a wstaję o 6, więc pólnoc to dla mnie środek nocy Monjan czekaj spokojnie Pozdrawiam wszystkie folikówki, im więcej nas tym lepiej aga Odpowiedz Link Zgłoś
msren Re: My (z mala poprawka :P) Zapraszam Nowe Osóbki 19.05.06, 17:59 Witajcie dziewczyny, zapisuje sie Renata Olsztyn U mnie 14 tc, udalo nam sie po 2 cyklach staran Pozdrawiam serdecznie Renata Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 08:31 ja tez się dopisałam))Starania o drugie dziecko od sierpnia będą. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 09:45 Dzień Doberek Folik był A ja też nie wyspana, bo póxno wrócilismy z M z teatru! By lo rewelacyjnie! Polecam TESTOSTERON w Teatrze Montownia. Wyśmiała sie za wszystkie czasy. Ze średnich wiadomosci to niestety moja koleżanka wyladowała w szpitalu z krwawieniem. Na szczęście dzidzię udało sie zatrzymać, ale lezenie plackiem przez 9 mies. ma juz zagwarantowane. A z tą cesarką przy duzej wadzie wzroku jest tak, że podczas porodu naturalnego moze sie odkleić siatkówka - stąd niezbedna jest cesarka. Pozdarwiam wszystkich, G. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Witam również w ten szary wtorek 16.05.06, 10:25 U mnie cos nie za ładnie za oknem. Ale za to na wydziale mam czytelnię, więc mogę siąść do netu i coś tu popisać. Folik ofkors łyknięty Tylko raczej nie powinnam siedzieć teraz na forum, tylko zakuwać bo mam za 2,5 godziny cięzkie kolokwium... Sesja mnie już dogania;-( A "Testosteron" - też słyszałam, że jest super. Chcę sie wybrać, choć aktualnie na mojej liście priorytetów teatralnych na topie są "Narty Ojca Świetego" i "Rewizor". Pozdrawiam Was!!! Do wieczorka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Agusi_z-d 16.05.06, 10:29 POWODZENIA NA KOLOKWIUM !!!! TRZYMAM KCIUKI -MISIA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Grety 16.05.06, 10:27 Hm no to kolezanka ma nie zaciekawie. Szpital, lezenie 9 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 My, Folikówki :) :* dopisalismy Marte76 :) 16.05.06, 10:25 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży myszka2312 - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań (maj)- córka Julia 20.09.1998 marta76 - Marta - starania od sierpnia - syn Mateusz 04.03.2002 Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca ? natalia_81 - Natalia - Łódź - w trakcie starań (kwiecień) gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Daria - Rawicz - w trakcie starań (kwiecień) lamia1978 - Judyta - Gdańsk - starania od sierpnia magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
aninka79 Do Misi 16.05.06, 11:07 Co do mojej siostry jeszczenie wiadomo na kiedy termin bo w następny wtorek ma dopiero usg, więc dopiero się wyjasni co i jak. Folik łyknięty - chłop wyjechał , dobrze, że Wy jesteście - troszkę mi raźniej. MONJAN powiedz mi kochana bo jesteś znawczynią tematu - czy warto w pierwszym cyklu staranek zaopatrzyć się w testy owulacyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Do Misi 16.05.06, 11:13 dzieki za wyroznienie, ale slabe to wyroznienie bo znawczynia sie jest po ilustam nieudanych cyklach z testami... moja odpowiedz: zalezy jakie masz parcie na dziecko! jak chcesz juz!!!to warto, bo wiesz kiedy masz owulacje(coc najpewniejszy jest monitoring, w Teoim przypadku za wczesnie na to) mozesz tez mierzyc temp-bedziesz?? ale mozesz tez probowac na luzaka powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aninka79 Re: Do Misi 16.05.06, 11:20 Na początek dajemy sobie luz - mam nadzieję, ze się uda. Co do mierzenia temperatury chyba na razie nie, nie należe do ludzi systematycznych, więc wyniki byłyby marne Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Do Misi 16.05.06, 11:40 to spoko zrobcie tak: na poczatku sutalcie sobie termin do kiedy probujecie na luzaka, np. pół roku i moze w tym czasie zaskoczysz bez zbednych ceregieli a po tym czasie np. kupisz testy, zrobisz badania itd faktycznie testy owu sa lepsze dla niesystematycznych czasm dziewczyny zachodza b. szybko po uzyciu testow i nie stresuj sie-pamietaj ze to tylko 19-20% ciaz u zdrowej, regularnie wspolzyjacej pary!! Odpowiedz Link Zgłoś
aninka79 Re: Do Misi 16.05.06, 11:47 dzięki za rade - myślę, że właśnie tak powinnismy zrobić. Ale pojawia się jeden problem, że mój M po zmiane pracy będzie często wyjezdzał, więc będzie trzeba jakoś celować, no ale myślę, że sobie poradzimy - damy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Do Misi 16.05.06, 11:52 ee jak tak to kup testy! bedzie wieksze prawdopodobienstwo strzału!! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Aninka79 16.05.06, 13:01 wlasnie napisala dziewczyna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=41900490&a=41900490 zaszla po pierwszym cyklu z testami owu moze i Tobie sie uda???powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 witam popołudniowo!!! 16.05.06, 14:43 witam was dziewczynki,dopiero teraz mam chwilkę żeby zajrzeć bo jestem od rana zawalona robotą a i szef przez ramię ciągle zagląda na co lukamy w necie)widzę że na tym wątku ogromnie dużo się dzieje,dwa dni a już ponad stówka wpisów!jesteście tak z sobą zżyte że czuję się trochę jakbym czytała cudzy pamiętnik ale widzę że z otwartymi ramionkami przyjmujecie "nowe".na forum zaglądam od pocz.maja,od kiedy zaczęliśmy się "przykładać" do starań.w tym tyg.idziemy "na całego"-owu ok.18-20(tak wynika z moich obliczeń,na razie chcemy na luzie podejść do aktu poczęcia).dziś 11 dc więc...pozdrawiam was cieplutko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do dakota123 :) 16.05.06, 14:59 No widze ze szef ciekawski Ja rowniez jestem pelna podziwu dla rosnacego Watku Wiesz, my tez podchodzimy tak na luzie do tego 1 cyklu, ja mam dzis 8dc, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: Do Misi 21.05.06, 14:01 Witaj dziewczyny przepraszam ze tak dugo mnie na tym forum niebylo ale czasu niemialam...Wczoraj bylam na weselichu u mojego chłopaka rodziny jeju ale było czadowo to ja Cie mamno mowie wam dziewczyny w zyciu tak sie niewybawilam na weslichu hihii wiecie co złapałam welon buhahaha a moj misio niezłapał krawat tylko taki dziadek złapał chyba cos miał 68 lat buhaha ale i tak swietnie sie bawilismyciagle nas kamerzysta kamerował hihi no bosko bylo hihi tak sie wyszalelismy niezlejeju jaka spiaca jestem <ziewa>a wiec ide spać ehehe bo jstem cała obolałaPozdrawiam wpadne tutaj jutro jak bede w roboecietrzymajcie sie babki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: mam 100!!n/t 16.05.06, 15:08 Widze ze Monika poluje na okragłe liczby , hehe. Krokodylku wracaj juz z tej pracy "łeb w łeb" (-_-) Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: mam 100!!n/t 16.05.06, 15:10 ano! ustrzelilam takie ładne posty, wiec i moze 2 kreseczki ustrzele??? jutro rano testuje-trzymaj kciuki!! ps. mam "dziwne" przeczucia...tak naprawdę jestem jakaś smutna i... przerażona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 12:31 byłam u gina.Mam jakiś stan grzybiczny i dostałam proszki,cytologia na następnej wizycie.Więc tym bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu,że jednak starania zaczniemy dopiero od sierpnia.Za miesiąc cytologia.Cały czas jestem pod wrażeniem pani doktor u której byłam 1 raz.Bardzo rzeczowa,taktowna i dająca poczucie bezpieczeństwa kobieta.Wyszła mi jeszcze niedokrwistośc i mam brac przez 2 miesiace żelazo.No i oczywiście nie przerywac folika) Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 12:34 ojoj to pewnie przez to ze nie jesz miesa!!!(widzialam w wizytowce) koniecznie uzupelnij niedobory!! www.mediweb.pl/medicaltest/wyswietl.php?id=974 tu o cytologii -fajny artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 13:59 właśnie takie podejrzenie,że może przez brak mięsa,choć ryby jem.W pażdzierniku tez robiłam morfologie i wszystko było superNo coz jak skończę brać antybiotyk po nieszczęsnej anginie,zaczynam brać dodatkow żelazo.Nie chcę nawet wspominać co było w ciązy jak brałam żelazo.Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 19:43 Witajcie Kochane))Dzis przyszla @-czekalam , bo jak tylko sie skonczy, zaczynamy nasze staranka))) Nadya22, Iw.75-co do badan:cytomegalia i toksoplazmoza maja po 2 wskazniki.IgG i IgM.Jeden mowi o tym czy chorowalyscie na to, a drugi czy w tej chwili chorujecie.Koszt kazdego wskaznika-20 zl, wiec tu razem 80 wychodzi.Cytomegalia to straszne paskudztwo, a jej objawy sa takie jak przy grypie, przeziebieniu.W stanie uspoinym(przechorowanym) ma ja 80% spoleczenstwa.Najgorzej jesli zarazimy sie nia po raz pierwszy bedac w ciazy(dziecko moze urodzic sie z wadami,np.nieslyszace(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 19:47 Rany nie strasz Chyba będę musiała zrobić te badanka. Jak @ nie przyjdzie to będę testowała w Dzień dziecka No chyba, że mnie skusi szybciej Monjan dziękuje za rzucenie okiem na mój wykresik Mam takie same przypuszczenia jak Ty Idę się troszke poprzytulać do mojego P. bo ostatnio mamy malutko czasu dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 19:48 Ja robilam te badania(cytomegalia) trzykrotnie-mialam wysokie przeciwciala, a potem okazalo sie, ze rosnie mi tez IgG( jakbym wlasnie chorowala).Na szczescie juz jest ok. Dobrze, uciekam myc wlosy,a potem M JAK MILOSC)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 19:53 Ojej, bron Boze nie chce straszyc nikogo.Ja tak juz mam -dmucham na zime.Jest cale forum poswiecone cytomegalii- na Gazecie Wyborczej, jak nasze.Niestety, lekarze maja o tym wirusie baardzo mgliste pojecie(( A tak, zmieniajac temat- my bedziemy starac sie przed owu- tak marze o coreczce...))) Odpowiedz Link Zgłoś
tappo Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 14:32 Ja zaczynam teoretycznie drugi (praktycznie pierwszy)cykl starań. W pierwszym trochę się spóźniliśmy. Folik łykam już ponad dwa miesiące. Mam nadzieję, że szybko uda mi się zobaczyć dwie kreseczki na teście. Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do tappo :) 16.05.06, 15:02 Witam !!!!!!!!!! Ja tez mam nadzieje, ze w krotce wszystkie zobaczymy te nasze upragnione kreseczki a jak masz na imie??? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Dopisujemy tappo :) (lista) 16.05.06, 15:05 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży myszka2312 - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań (maj)- córka Julia 20.09.1998 marta76 - Marta - starania od sierpnia - syn Mateusz 04.03.2002 Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca ? natalia_81 - Natalia - Łódź - w trakcie starań (kwiecień) gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Daria - Rawicz - w trakcie starań (kwiecień) lamia1978 - Judyta - Gdańsk - starania od sierpnia tappo - Kraków - w trakcie starań magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 MONIKA...(monjan) 16.05.06, 15:16 Ja trzymam kciuki i jutro z niecierpliwoscia bede czekała na wiesci od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Monjan trzymam kciuki 16.05.06, 15:27 Trzymam mocno za Ciebie kciuki daj jutro znać szybciutko co i jak Powodzenia zycze z całego serca, a jak tempka wysoka?? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Monjan trzymam kciuki 16.05.06, 15:36 dzieki dziewczyny tempka ok, to moj wykres www.fertilityfriend.com/home/monjan najgorsze jest ze nie wiem kiedy i czy w ogole byla owu?? mogla byc 15dc, mogla 20dc mogl byc bezowulacyjny.... zobaczymy jutro... ooo ale o wynikach poinformuje Was po południu bo mam spotkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Monjan trzymam kciuki 16.05.06, 15:40 dołączę do trzymania kciuków!powodzenia)) Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Monjan trzymam kciuki 16.05.06, 17:12 Monjan, Monjan, Moanjan, razem, razem, razem daj Kochana znac co i jak, szybko, szybko Grecia. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: MONIKA...(monjan) 16.05.06, 17:21 I ja Monisiu bedę całym serduchem przy Tobie, jak będziesz testować... Oczywiście wierze, że dwie magiczne kreski pojawia się na teście Angeliko... czy nie przyuwazyłaś, że też dakota123 idzie z nami łeb w łeb??? A bardziej bliżej z Tobą... Fajnie, w grupie raźniej... Dziś w pracy nie miałam za dużo roboty... to źle, bo złapałam doła Sama juz nie wiem.... Chyba popełniłam błąd !!!!!! Duzy błąd !!!! Misiu... czemu ja nie myślałam tak jak Ty... Otóż, kupiłam sobie test owu, bardziej dla zobaczenia jak to jest... I guzik widzę. Obsługe znam, owu ma być dzis lub jutro a testy jak zaklęte nic nie wykazują. Zasmucam się bardzo. O co chodzi ??? Byłam w marcu u gina i on przy badaniu powiedział (to był 8 dc), że pęcherzyki są. I pytam się go, czy już moge zajść w ciążę, bo słyszałam, że po odstawieniu tabletek bywa i przez dłuższ czas, że cykle są bezowulacyjne. On stwierdził, że u mnie już wszytsko wróciło do normy i nie ma problemów, abyśmy strali się o dziecko. Teraz mysle, że chyba sie pomylił. Straciłam troche ochotę na staranka, sama nie wiem. Moje mężo tak fajnie do tego podchodzi, że nie chcę mu mówić o moich przypuszczeniach, choć dzis mu napomniałam, że może tak być, że nam sie nie uda. On jest optymistycznie nastawiony, ja juz mniej. Kurca fix. Ale dokończę staranka do końca tygodnia. Ale cos mi sie zdaje, że czeka mnie wizyta u gina po @ i niech sie zdecyduje. Kurde, kurde, kurde... Sama sobie jestem winna, po co było brac tabletki przez 6 lat!!! Mam za swoje. Ach.... O... i taki dzień A gniazdo moich srok już jest mało widoczne, bo drzewko zakwitło... ale gniazdko mają fest Chyba juz skończyły budowe i zaczęły staranka Odpowiedz Link Zgłoś
iw.75 Witam u Folikówek 16.05.06, 18:08 Witam miłe Panie. Kiedyś juz zapukałam do folikowego wątku, no ale cóż... myśle sobie, ze niebawem zaczniemy przygotowania do przyjęcia małego ludzika do naszego nie do końca uwitego gniazdka. Pierwszy krok zrobiony i... pierwszy schodek. Jutro idę na badania. W wykazie przeprowadzanych analiz nie było w ogóle cytomegalii a toksoplazoza była z dwoma wskaźnikami. No i jestem w kropce - zrobić dwa czy wystarczy jeden?? Po badaniach czeka mnie wizyta u gina.No i jeszcze jedno hmm... jeszcze niedawno byłam pewna, ze to własnie teraz, a im bliżej tym więcej wątpliwości, że praca, że nie mamy mieszkania, że kiedy już pojawi się nasz mały Ktoś, to pewnie będę zdana w większości na siebie bo narzeczony pracuje daleko, że... czy Wy też miałyście wątpliwości tego typu? A z drugiej strony jak nie teraz to kiedy ?? Za rok czy dwa może bedzie mieszkanie, może zmienimy prace ale moze wtedy zabraknie nam szczecia (bo stara baba ze mnie . O rany im dalej w las tym więcej drzew... Wygadałam się troszke i mam nadzieje, ze zaraz przegonie moje wątpliwości. Podpowiedzcie prosze na temat tej toksoplazmozy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do iw.75 16.05.06, 19:13 Hejka, wiesz cio ja juz wiele razy sie wypowiadalam na ten temat krotko powiem tak : - mam 20 lat (no za 3 miesiace 21 , starania zaczelam, badan zadnych nie robilam, tzn tylko bylam na krwi, moczu bo z ciekawosci sobie zrobilam. Wszystko jest ok bez zadnych szczpenionek dzialam - w sierpniu wychodze za maz i tez narazie nie mamy swojego mieszkanka (zbieramy) A widzisz postanowilismy ze chcemy mała Nasza dzidzie ! Wogole ja jestem "kopnieta" na punkcie dzieci juz od dawna ...., ale zawsze usmiechnieta I pamietaj nigdy nie bedzie w 100% odpowiedniego czasu -to sie nie zdarza. Na temat toksoplazmozy- nic nie powiem bo nie wiem. Dziewczyny pewno Ci pomoga w tej sprawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Kaśki 16.05.06, 18:43 Witam Cie Kasienko moja, chyba dzis musze na Ciebie nakrzyczec !!!!!! bo Ty juz za duzo myslisz, a potem lapiesz doły !!!! Ja Ci tu zaraz dam sie dołowac!!!! Narazie nic straconego Kochana. Ja wierze w Ciebie. Co do Dakoty to ja wiem (dzis sie dowiedzialam),ze jest w zblizonym dniu cyklu Tak jak mowisz zazem bedzie nam raźniej. I prosze, prosze Ty sie usmiechnij bo mi tez sie jakos smutnawo robi jak wiem ze Krokodylek smutny Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Kasiu-Krokodylku... 16.05.06, 20:22 W testach owu nie jestem biegła, bo w zyciu sobie takiego nie robiłam. Ba! Nawet w życiu nie widziałam takowego na oczy Ale nie martw się - niewykluczone, że Wam wszystko "zaskoczy" jak tylko przestaniecie tak bardzo próbować. Może faktycznie to jednak NPR się najlepiej sprawdzają?? Kurde... Może warto robić te wykresiki A tak szczerze, to troszkę mnie zmartwiło to, co napisałaś o pigułkach. Ja też je brałam 6 lat i przez ten czas miałam tylko jedną dwumiesięczną przerwę. Ciekawe co mi powie moja Gin w czwartek na badaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Do Kasi 16.05.06, 21:40 Kasiu, nie myśl w ten sposób, że może popełniłaś błąd. To niczego nie zmieni, a tylko Cię smuci i zdołuje. Jesteś jeszcze młodziutka (28 lat dla mnie okrągłej 30 latki to "dzieciństwo" i niczego nie żałuj. Zamiast żałować - skup się na teraźniejszości. Staranka w toku , więc ok. A te testy czasem wariują. Skoro lekarz widział w marcu pęcherzyk na usg tzn. że masz owulację. A każdej zdrowej kobiecie zdarza się co jakiś czas cykl bezowulacyjny. Mam nadzieję, że u Ciebie zawiniły testy, ale owu -była lub właśnie jest na dniach)) Wiem ,że tak czekałaś na ten maj, no i obie z MIsią tak się wspieracie. B. bym chciała, żeby bocianek właśnie teraz po tych starankach Was obie odwiedził. Nie trać nadziei - uśmiechnij się do męża i przytul, bo sympatyczne to Twoje mężo Pa Kasieńka! Ps. Kibicuję, kibicuję... Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do Mycha.76 16.05.06, 22:03 Dziękuję Myszko za te słowa. Dobrze, że Was tutaj mam. Miałam gdzie zrzucić ciężar. Teraz do tego juz podchodzę inaczej. Stwierdziłam, że nic na siłę... (Wystarczy wiekszy młotek... hi hi - żartowałam) Ale na powaznie, to dzielnie będę czekac na to co "przyniesie dzień". Jeżeli bocian zawita to super, jeżeli nie, to od tego są lekarze, aby się wspomóc. Całuski dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona odpowie mi ktoś...? 16.05.06, 18:44 Cześć dziewczyny. Dziś mam 24 dzień cylku, ostatni cykl miałam 25-dniowy, a przedostatni 27-dniowy no i jeszcze wcześniej znowu 25-dniowy. Wczoraj pojawiło mi się troszkę jasnego śluzu, a dziś było go trochę więcej...powąchałam go i nie był to taki typowy dla śluzu zapach, tylko...że tak powiem...miał zapach spermy Napewno teraz się śmiejecie z tego co piszę, ale nigdy nie miałam takowego śluzu przed miesiączką. Dodam, że piersi stały mi się pełniejsze a sutki są wrażliwe na dotyk. Czasami odczuwam ból brzucha i kłucie w boku, tak pod żebrem. Co myślicie o tym? Jak nie dostanę jutro lub pojutrze miesiączki to w piątek rano robię test. Staramy się drugi cykl, tak bardzo bym chciała, żeby tym razem się udało Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam cieplutko, Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do dziubasek_ona 16.05.06, 19:01 Gosiu no ja mam nadzieje, ze te kłucie w boku no i przede wszystkim te pełniejsze piersi sa oznaka ciazy. Kurcze dawaj znac na bierzaco co tam slychac u Ciebie. Widze ze zblizaja Nam sie dni interesujace - bo TESTUJĄCE Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona Do misia9944 16.05.06, 19:20 No a co myślisz z tym śluzem? Te kłucia są chwilowe, ale bolące. Od paru dni mam też huśtawki nastrojowe, eh. I mam wrażenie jakby momentami niedobrze mi się robiło Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Nareszcie w domu :) 16.05.06, 19:27 Cześć dziewczynki Jestem już w domku, a Wy jak zwykle naskrobałyście tyle, że szok Nie śmiejcie się, że tak długo siedze na forum, po prostu nadrabiam cały dzionek Dziś mam 19dc i cholernie bolą mnie jajniki(właściwie jeden) i mówiąc szczerze humorek to też mam do d... Monjan to ja dowiem się dopiero wieczorkiem jak wyszło Twoje testowanie buuu kurcze, że tam nie ma internetu Misia opieprzyłaś laski z Urzędu Pracy?? Dziubasek jak zatestujesz to daj znać co wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona nadya22 16.05.06, 19:33 Ok nadya22 napewno dam znać Ale testuje dopiero w piątek rano, jak nie pojawi się oczywiście miesiączka, pozdrawiam kochane, do sklikania, pa. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Nareszcie w domu :) 16.05.06, 20:13 Hey no opieprzyłam, dzis mi dali oferte pracy do takiego malego sklepiku jutro o 10 ide na rozmowe. Zas sklep ale coz nic innego nie maja a ja potrzebuje pracy. Ten sklepik sie nazywa LEWITAN taki maly w bloku jest. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Nareszcie w domu :) 16.05.06, 20:57 Misiu...no !!! Należało im się Wierzę w to, że spodoba Ci się w sklepiku. Ale zanjąc realia, to będziesz pracować od 10 do 18. Daj znać, jak poszła rozmowa i co to za sklepik z jakim asortymentem, gdyż sama nazwa kojarzy mi się z apteką Humor mi się poprawił a raczej poprawił go mój mąż Nie będę już o tym myśleć, co ma być to będzie. Jeszcze zajrzę potem.... Normalnie .... "temat ... jak z kopyta kulik rwie " Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 No krokodylek wesoły 16.05.06, 21:08 i tak ma byc, maż dziala jak ... heheh To jest sklep ze wszystkim (wszystko po trochu) ale najwazniejsze jest to ze szef jest super (dzis z nim rozmawialam i wogole ludzie o nim pozytywnie mowia) i sklep mam 5 min od domu Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: No krokodylek wesoły 16.05.06, 21:16 Eeeee, Angeliko to SUPER )) I do tego tak bliziutko.... Jak tylko jutro wróce z pracy będę szukała wieści od Ciebie.. A jak tam Wasze staranka??? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: No krokodylek wesoły 16.05.06, 21:40 Jezeli chodzi o staranka - No juz zmykam z forum bo wlasnie juz co chwilke mnie wzywa... no i do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Do misia9944 16.05.06, 20:10 Z tym śluzem nie mam pojecia Kurcze chcialabym zeby to była ciąża Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 to jest odp do dziubasek_ona... 16.05.06, 20:14 "Z tym śluzem nie mam pojecia Kurcze chcialabym zeby to była ciąża " hehe poprawiam bo tak to napisalam ze niewiadomo do kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 20:52 Ale jestem dziś zmęczona. Wtorek to chyba mój najgorszy dzień tygodnia... Zajęcia na uczelni praktycznie non-stop od 8.30 (no, może 9.10) do 18.15 potrafią naprawdę wykończyć... I jeszcze mam półtorej godziny autobusem w jedną stronę. Ale ale - już niedługo, bo już wkrótce będę posiadać swój własny, osobisty, a przy tym duuży rodzinny pojazd mechaniczny. A poza tym: Moniko - 3mam kciuki i już pierwsza ustawiam się w kolejce po fluidki Krokodylku Kasiu - choć wiem, że to co Ci wyżej odpisałam nie jest może zbyt optymistyczne, ale pamiętaj - odrzuć czarne myśli, może zmień gina i próbuj, próbuj, próbuj!!! Misiu - powodzenia w sklepiku!!! A tak w ogóle jak zobaczyłam ile masz lat, to Ci powiem, że tak mi przyszło do głowy... nie wchodź lepiej na "Młode Mężatki" i nie przyznawaj się, że w tym wieku Twoje plany to Mąż i dziecko, bo Cię tam chyba zlinczują Bardzo fajne jest tamto forum i bardzo je lubię, ale niektóre dziewczyny mają tam dziwne podejście do tego, jaki wiek jest już właściwy na dzieci... Ale z tamtego forum kojarzę kilka z Was - Folikówki kochane - kiedyś tam coś pisałyście, na 100% Monika (Monjan) - zresztą nawet ostatnio, Misia też cos kiedyś tam pisała i jeszcze kilka innych nicków jak widzę, to kojarzę Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do agnieszka_z-d 16.05.06, 21:04 E tam ja sie nie przejmuje tymi laskami co maja takie starodawne poglady! One czesto sa osobami mało znającymi zycie, i sa bardziej złośliwe niż ...przydatne ;/ smutne to ale taka prawda, bo ludzi sie nie ocenia po wieku ! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Misia ma wizytówke :) 16.05.06, 20:57 Hehe dzis w koncu założylam sobie wizytówke, zdjecie jest z dni zareczyn czyli z 23 sierpnia 2004 Pozdrawiam, aha teraz mam obciete wlosy na dziko Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Misia ma wizytówke :) 16.05.06, 21:10 No Misia.... wizytówka super, ale faktycznie teraz wyglądasz nico inaczej.... Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: No gdzie ta Mycha.76 16.05.06, 21:14 Monika chyba zabłądziła po tej komunii.... Będzie miała nielada duzo czytania... Czy ktoś wie coś, gdzie sie schowała nasza Mycha.76??? Misiu... detektywie... czy da radę coś wywęszyć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: No gdzie ta Mycha.76 16.05.06, 21:30 Teraz przeczytalam i zaczynam poszukiwania Mychy aha Kasia ja mam Twojego gazetowego emaila jutro Ci przesle fotki bo dzis juz moj chlop na mnie narzeka ze tylko forumuje a On bidulek jest na boku. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do Misia !!!! 16.05.06, 21:35 Misiu... na gazetowego NIE, ślij na : emar13@go2.pl Jutro czekam na aktualne zdjęcia. Ja najbardziej aktualne mam hmmm, chyba z siostry wesela z wrzesnia Nie lubię aparatu skierowanego na mnie, duzo bardziej wolę fotografowac przyrodę i to w wersji MAKRO.... Och, uwielbiam Dobrej nocki... Mycha się znalazła )) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Misia ma wizytówke :) 16.05.06, 21:15 wtedy bylo lato a wiec bylam fajniutko opalona, a teraz tylo mam wlosy obciete tak za ranionka troszke, a niektore jeszcze krocej. Podaj email to Ci przesle inne foty nawet mam fotki z przed wczoraj z dzieckiem od kumpeli. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Misia ma wizytówke :) 16.05.06, 21:18 Misia, ode mnie chcesz maila ??? Jak tak, to masz mojego maila, jak nie, to źle Cię zroumiałam , Sorki Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re:Spóźniona Mycha melduje się... 16.05.06, 21:26 Witajcie Słonka Ale mnie zaskoczyłyście ilością postów Kochane, nie nadążąm.... Ale już powoli nadrabiam zaległości... Witam nowe Folikóweczki))Witam stare i dziękuję za pamięć. Przepraszam, że się nie odzywałam. Kochane ja po prostu (przez tę komunię zapomniałam Was powiadomić,że w poniedziałek i wtorek mnie nie będzie, bo jadę z moją klasą na wycieczkę I już wróciłam - przemoczona (bo padało), ogłuszona (dzieciaki wariowały w autobusie), zamroczona (ilością wrażeń) i ...padnięta, ale jestem z Wami. Jakżebym mogła nie być, skoro obiecałam kibicować Waszym staraniom. Czekam na dobre nowiny - na dniach od MOnjan, a potem od reszty, bo na siebie nie liczę Nawet straciłam rachubę, który mam dzień cyklu, ale @ jakoś ma przyjść w przyszłym tygodniu. Kasiulka, nie smutaj się proszę...Myśl pozytywnie, masz krótkie cykle - to i więcej szns na fasolkę w ciągu roku niż przeciętnie. I ząbki masz zdrowe, i pieska fajnego, i morze na co dzień - no i mężula takiego optymistycznego - i nas... Misia, ja też chcę obejrzeć wizytówkę, ale nie wiem jak (gapciuszek komputerowy ze mnie, oj tak!). I powodzenia jutro - oby udało soęz tą pracą. Wiem, że byłaś trochę zniechęcona do kas, ale mały osiedlowy kameralny sklepik to zupełnie co innego niż LP. Mi się to dobrze kojarzy... I dzięuję Angeliko za ten nowy piękny wąteczek i za to, że tak to wszystko rozkwita i tętni życiem. Jest super! KOchane....pozdrawiam już bezimiennie, bo oczy mi się zamykają, klawiaturę ledwo widzę. Idę zaraz lulu Odespać wycieczkę! Dobranoc Słonka Monisia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re:Spóźniona Mycha melduje się... 16.05.06, 21:34 Jest nasza Moniczka a juz robilam poszukiwania Dziękuje za dobre słowa w strone watku, kwitnie, kwitnie jak My Odpoczywaj aha a wizytowke zobaczysz jak klikniesz myszka na misia9944 daj znac czy zakapowalas i czy dobrze wyjasnilam Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re:Wizytówka Misi 16.05.06, 21:45 Ojej Misia, ale super!!! Wiesz, że podobnie sobie Ciebie wyobrażałam Miałam nosa! No, no, Twój narzeczony - to ma szczęście! Zazdroszczę Ci tej wizytówki i będę musiała poprosić mężusia, żeby mi też taką zrobił, bo to świetna sprawa Ale sama bym chyba tego nie umiała. Dzięuję - Świetnie Cię zobaczyć))) Uśmiecham się w odpowiedzi na Twój )))))Pa Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re:Spóźniona Mycha melduje się... 16.05.06, 21:37 No... Pani Monika szanowna... nareszcie z Nami )) A co do morza... to mam nadzieję, że pamietasz o spacerkach ??? Wszystko przed nami... A morze czeka Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Misi:) 16.05.06, 21:59 Misiulka... ja już te zdjęcia mam Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Misi:) 16.05.06, 22:04 ej właśnie mój P. pojechał do pracy, więc wpadłam na chwilke a Wy się fotkami wymieniacie??Ja też chcę prosze Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do nadya22 16.05.06, 22:07 nadya22, to mój mail emar13@go2.pl Poprosze o zdjęcia Moje możesz zobaczyć na www.owczarekgryf.prv.pl No.. wyglądam na nich bardzo młodziutko, ale to aktulane zdjęcia 28-latki Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Do nadya22 16.05.06, 22:14 wyslane A misi znalazlam już na wizytowce bo doczytalam Ciebie Krokodylku już sobie dawno poogladałam Śliczna z Ciebie dziewczynka Nio duża dziewczynka Mam nadzieję, że się nie gniewacie, że pisze dziewczynka ?? Misia ale miałaś super długie włoski Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do nadya22 16.05.06, 22:17 nadya22... Przecież jesteśmy dziewczynkami... Tak czy nie??? A tak to nie gadaj tyle, tylko ślij swoje zdjęcia.... Bo to niesprawiedliwe... ja tez chce Cię widzieć Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 krokodylek :) 16.05.06, 22:26 Wiesz co słyszałam, że dla niektórych dziewczyn te testy owulacyjne są od d... rozbić!!Także się nie martw!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 do misia9944 16.05.06, 22:27 Słońce to ja też chce te aktualne Podaj mi maila to wysle moje!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Do nadya22 16.05.06, 23:05 No wlosy były super długie ale z biegiem czasu juz mnie denerwowały (ale jeszcze kiedys zapuszcze )i w lato ciepło strasznie z nimi było. Choc teraz tez mnie włosy grzeja hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 do misia9944 16.05.06, 23:08 wyslalam zdjatka na gazetowego!!to ja i moj Skarbek!!smieszny ubior ale to byly wczasy w domku letniskowym aha i teraz wrocilam znowu do naturalnych wloskow czyli ciemniejszych i nie czerwonych a brazowych Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: do misia9944 16.05.06, 23:16 Misia i wogóle dziewczynki Wy sobie ustawiacie posty od najnowszego??Bo to tak później ciężko znaleść??!! Już Twój nie złości się, że siedzisz na forum?? Wiecie to jest uzależnienie!!Normalnie cały dzień myśle co tu się dzieje a potem jak przychodze do domu to najpierw forum!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Do nadya22 17.05.06, 08:10 Ja sobie nie ustawiam od najnowszego. Jasne ze moj sie zloscil hehe i dlatego pozniej juz mnie nie było. Bo on mi juz mowi ze sie uzaleznilam ale ciezko tu nie byc. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Misi:) 16.05.06, 22:58 Ojej hehe no to przynajmniej wiesz jakie na bierzaco wygladam. Te z zareczyn bardzo dla mnie duzo znacza i chcialam choc te tu miec Juz po dzisiejszych starankach i po nogach w gorze ale tylko przez 10 min bo dluzej ciezko hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Misi:) 16.05.06, 23:00 O Misia jestes??Jak dobrze!!Właśnie dostałam fotki Twoje te aktualne!!Masz piękne włosy!!Wogóle to tak dojrzale wyglądasz!!hihi Ślicznie taka ciepła kobieta...nio ja to zawsze jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: do nadya 16.05.06, 23:08 Hehe a kto Ci je dał moj krokodylek jak tak to fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re:Spacerki nad morzem...do Kasi 16.05.06, 21:49 Pamiętam Kasiu, pqamiętam i liczę na te spacerki... A może uda się jeszcze wcześniej? Co prawda bez wózeczków, ale może z brzuszkami? Co prawda jeszcze się nie przeprowadzamy, ale w wakacje na pewno pobędziemy trochę w Koszałkowie u teściów, więc...może uda mi się wymknąć na 1 dzień do Kołobrzegu? Ale fajnie by było Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re:Spacerki nad morzem...do Mycha.76 16.05.06, 21:58 Moniczko ...... Koniecznie MUSISZ dac mi znac, jak bedziesz sie wybierała do K- gu. No tego bym Ci nie wybaczyła, gdybyś była "u mnie" i nie spotkałybyśmy się. PAMIĘTAJ O TYM !!!! Kurcze... juz nie mogę się doczekać )))) Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re:Spacerki nad morzem...do Mycha.76 16.05.06, 22:06 Jak będę wiedziała, co i jak ( a do wakacji mam jeszcze 5 tygodni hurrra) to na pewno, na pewno dam znać I wyciągnę Cię na spacerek ( i nie przyjmę żadnych wymówek A teraz idę do męża, bo właśnie wrócił z pracy ( no tak on wraca, no i muszę mu zdać relację z wycieczki Kolorowych, folikowych snów! Do jutra (już nie wyjeżdzam!) Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: My, Folikówki :) 16.05.06, 22:03 i ja sie meldujeMam na imie Monika i jestem Krosna(woj.podkarpackie)Z moim staramy sie 18 miesiecyzaczelismy sie starac od grudnia 2005 rokuu lekarza nigdy niebylismy...tak jakos wyszło porsptu nigdy nietestuje nigdy niemierze tempki i na nic niemam ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Witam w srode 17.05.06, 08:47 Witam wszystkie kobietki dzis juz polmetek jeszcze czwartek i piatek i wolne. Niespodziewane weselicho trafilo mi sie nie myslelismy ze zostaniemy zaproszeni a tu 24 czerwca imprezka i trzebaby jakas kreacje sobie kupic moze widzialyscie cos atrakcyjnego ostatnimi czasy w sklepach. Ja wczoraj ogladalam sukienki w monnari nawet taka jedna brazowa niczego sobie byla Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 do adrasteaa 17.05.06, 10:51 ja też 24 idę na weseleczeka mnie daleka droga bo na drugi koniec Polski koło Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Oj, sorki za szybko poszło 16.05.06, 22:10 Hej Monia, ja Ciebie znam I witam na Folikówkach To super wątek i wyjątkowe dziewczyny Ja też miałam doła i nic mi się nie chciało - a teraz, mimo problemów, jestem pełna optymizmu - dzięki Dziewczynom. No to witam i zmykam pogadać z moim ukochanym Ps. a pamiętam Cię chyba ze "Sposobów na ciążę", ale głowy bym nie dała. No i też mam za sobą kilkanaście nieudanych cykli. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: Oj, sorki za szybko poszło 16.05.06, 22:12 ehhe nic sie niedzieje zdarza sie no tak dobrze mnie pamietać ze "Sposobów na ciążę" hihi no 3maj sie cieplutko buziakmilej nocki ja ide juz spac bo cza rano wstawac do roboty Dobranoc dziewczynki jutro tutaj zagladne bo sie okropnie uzalezniłam od forum hihi to jest jak narkotyk jak niewiem copaa Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do nadya22 16.05.06, 22:27 No... zuch dziewczyna Świetna z Was para... Jejku, to tak miło Cię zobaczyć, jesteś super, baardzoo sie cieszę, ba wiem juz jak wyglądasz... i od razu tak bardziej rodzinnie sie zrobiło Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Do nadya22 16.05.06, 22:30 Tak najpiekniejsza to ja nie jestem ale moj ukochany kocha mnie taka Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do nadya22 16.05.06, 22:33 nadya22 ... wrrrrrr, każda z nas o sobie tak może powiedzieć... wrrrr Kobietkoooooo, nooooo Ja mam kompleks, że cały czas wyglądam tak bardzo bardzo młodo.... Dlatego nie lubie, jak ktoś mnie fotografuje Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Do nadya22 16.05.06, 22:38 E tam ja kompleksow nie mam!Choc ostatnio bratowa chciala mi zasugerowac, ze powinnam sie odchudzac!!haha Waze 49 kg to chyba nie jest duzo.Cos nie tak z klawiatura!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Do nadya22 16.05.06, 23:17 Widzialam zdjecia dzięki, pasujecie do Siebie jak fajnie wiedziec z kim sie rozmawia ok ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do nadya22 :) i Misia :) 16.05.06, 22:30 Misi nie ma. ale ja Ci juz wysłałam jej zdjęcia.... Mam nadzieje, że Misia sie nie obrazi, że tak bez pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Dobranoc kochane folikówki.... 16.05.06, 22:45 Ok znowu zostałam sama, więc ide spać A zdjęcia misi nie doszły Może jeszcze dojdą??Ja wyśle na misi gazetowego swoje, bo jutro będę wieczorkiem dopiero znowu No ciumaski dziewczynki!! Jesteście super fajne i śliczniutkie Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Kasi i Anety :) 16.05.06, 23:19 Oj chwilke mnie nie bylo a Wyscie tyle napisaly Ja juz naprawde mykam do JUTRA ! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do monica233 16.05.06, 23:13 Witam wsrod Folikowek, jutro dopisze Cie do Naszej listy, pozdrawiam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
dakulka no i już środa 17.05.06, 07:38 Witam Śpiochy, ale wcale sie nie dziwie ,że jeszcze nikogo nie ma jak siedzicie do po nockach, bo dla mnie 23 to już noc. Ale się rozpisałyście, przeczytanie wszystkiego (od godz. 15) zajęło mi prawie pół godziny. Dziewczynki zeczywiście jesteście zgrane. Krokodylku -jestem troszkę w podobnej sytuacji do Ciebie, bo ja tabletki brałam przez 5 lat, odstawiłam pół roku temu. Też boję się,że może być coś nie tak, tym bardziej, że po odstwieniu zrobiła mi się torbiel na jajniku, sama się co prawda wchłoneła ale również martwię się czy wszystko będzie w porządku. Zamówiłam dlatego testy owulacyjne na allegro, ale teraz myślę, że jak one nic nie wykażą to jeszcze bardziej będę się stresować. Moniczko - jestem ciekawa jak tam twój teścik. Misiu - naprawdę super laska z ciebie. Pozdrowionka dla wszystkich Folikujących. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: no i już środa 17.05.06, 08:17 Witam i ja, totalnie sie nie wyspalam no ale musialam juz wstac. Ciekawe czy Aneta i Kasia beda wyspane hahahaha. Folik łyknięty Rowniez zycze udanego dzionka, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś