misia9944 Nasza Lista Piękniusia :) 28.06.06, 15:07 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży myszka2312 - w ciąży monjan – Monika - Lublin - w ciąży szarlotti - Anna - w ciąży - syn Sebastian 08.06.2002 dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w ciąży - córka Julia 20.09.1998 misia9944 – Angelika – Siemianowice Śl. - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - w trakcie starań (maj) - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub marta76 - Marta - starania od sierpnia - syn Mateusz 04.03.2002 Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - agusiast@wp.pl - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - martajotka@gazeta.pl - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań (grudzień) renne2 – Świdwin - w trakcie starań kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Daria- dakulka@wp.pl - Rawicz - w trakcie starań (kwiecień) lamia1978 - Judyta - Gdańsk - starania od sierpnia monica233 - Monika - sara2283@o2.pl - Krosno - w trakcie starań miracle55 - Ania - Gdańsk - starania od kwietnia 2007 heejakawa - Kasia - Coventry - w trakcie starań necia27 - Aneta - Warszawa - w trakcie starań an_76 - Aneta - Szczecin - w trakcie starań (kwiecień) alfa156 - Karolina - Warszawa - w trakcie starań (maj) rybka303 - Magda - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) iwela - Iwona - Białystok - starania od sierpnia ewa41178 - Ewa - Warszawa - majowa-panna - Magda - Mikołów - starania od lipiec/sierpień amoniaaa - Monika - okolice Katowic - w trakcie starań eva.1981 - Ewa - Warszawa - w trakcie starań (marzec) zaxia - Agnieszka - Poznań - starania zaczna sie pod koniec czerwca Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa do misia9944 !!!!!!!!!!!! 28.06.06, 15:15 Misia dopiero teraz zakapowałam... Ty jesteś z Siemianowic?????????? Ale jaja!!!! Ja też Gdzie dokładnie mieszkasz?? NO nie mogę.... ale ten śiat jest mały Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: do misia9944 !!!!!!!!!!!! 28.06.06, 17:38 Amoniaaaa tak ale super moze jest szansa zeby sie kiedys spotkac Ja mieszkam troszke nizej niz jest Wierza Telewizyjna daj znac gdzie Ty mieszkasz Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do misia9944 !!!! A ja mieszkam.... 29.06.06, 09:34 też nieopodal telewizji!!!!! hahaha ale jaja A dokładnie koło liceum Matejki wiesz gdzie to pewnie... Daj znać czy ty na Bytkowie?? Pewnie że się kiedyś spotkamy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do amonia :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.06, 18:43 No, to blisko siebie mieszkamy hura ale fajnie !!!! , no ja mysle ze sie spotkamy !!!! Szybko zachodz w ciaze i bedziemy na spacerki chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa do misia9944 28.06.06, 15:15 aaaa i popraw mnie na liście nie okolice Katowic tylko siemianowice Śląskie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Nasza Lista Piękniusia :) 28.06.06, 16:15 kończę pracę na dziś! na szczęście było troche luźniej dziś popołudniu tradycyjnie skakanie w wodzie. miłego popołudnia i wieczoru! pa m Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Sroda 28.06.06, 15:11 Hejka No i jakos mi ta dniowka zleciala choc padalam z goraca ! Foliczek łykniety, badania zrobione, teraz czas na odpoczynek Kasiu i jak sie czuje piesio? Powodzenia testujacym no i starajacym sie Aha no i oczywiscie buziaki dla Wszystkich Maluszkow w brzuszkach Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Sroda do misi9944 28.06.06, 15:52 Misiu znowu nie w ciagnęlaś mnie na listę...ja już jestem w ciązy no coz przy taiej dlugiej liscie foliowek nie wszytskich sie pamieta.Ja wciaz spie ,pobolewaja mnie piersi innych objawow nie mam ..milego dnia moje drogie Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Środa 28.06.06, 17:19 Witam... Po pierwsze nadya.... na pewno będzie OK... Inne nie mają sznas Witam Jolę U mnie dziś 26 dc i 12 dpo. Jak za dwa dni nie przyjdzie @ to testuję. Ale powiem Wam coś szczerze, że w tamtym miesiącu, to i piersi mnie bolały, i brzuchol itd, itp. A teraz ??? Praktycznie nic. Tak więc nic tylko czekam, ale .... nie myśle o tym, bo..... w SOBOTĘ znów jedziemy do teściów na działke i znów idę na ryby !!!! I własnie tego nie mogę się doczekać !!!! Przesyłam moc buziaków Wszystkim często zaglądającym Naszym Folikówkom Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Lista 28.06.06, 17:49 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży myszka2312 - w ciąży monjan – Monika - Lublin - w ciąży szarlotti - Anna - w ciąży - syn Sebastian 08.06.2002 dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w ciąży - córka Julia 20.09.1998 misia9944 – Angelika – Siemianowice Śl. - w ciąży renne2 – Świdwin - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - w trakcie starań (maj) - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub marta76 - Marta - starania od sierpnia - syn Mateusz 04.03.2002 Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - agusiast@wp.pl - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - martajotka@gazeta.pl - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań (grudzień) kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Daria- dakulka@wp.pl - Rawicz - w trakcie starań (kwiecień) lamia1978 - Judyta - Gdańsk - starania od sierpnia monica233 - Monika - sara2283@o2.pl - Krosno - w trakcie starań miracle55 - Ania - Gdańsk - starania od kwietnia 2007 heejakawa - Kasia - Coventry - w trakcie starań necia27 - Aneta - Warszawa - w trakcie starań an_76 - Aneta - Szczecin - w trakcie starań (kwiecień) alfa156 - Karolina - Warszawa - w trakcie starań (maj) rybka303 - Magda - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) iwela - Iwona - Białystok - starania od sierpnia ewa41178 - Ewa - Warszawa - majowa-panna - Magda - Mikołów - starania od lipiec/sierpień amoniaaa - Monika - Siemianowice Śl.- w trakcie starań eva.1981 - Ewa - Warszawa - w trakcie starań (marzec) zaxia - Agnieszka - Poznań - starania zaczna sie pod koniec czerwca Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Środek tygodnia 28.06.06, 18:18 Witajcie kochane folikówki! U nas dziś umiarkowanie ciepło,wczoraj była piękna burza i ściana deszczu.Jechaliśmy akurat samochodem i wycieraczki po prostu nie nadążały. DZIŚ skończyłam 29 lat ale wbrew metryce nadal czuję się jakbym miała 20.Mężuś przygotował mi miłą niespodziankę-zrobił pyszny obiadek-pieczonego pstrąga i kupił ulubione perfumki a Julcia namalował śliczną laurkę! Jolanta788-witaj wśród folikówek,coś mi się jednak zdaje że u ciebie w brzuszku jest już jakiś prezencik)) Nadya-gratuluję udanej rozmowy i tryzmam kciuki-oby przyjęli ciebie! I fajnie że mają tam takie podejście do małżeństwa i macierzyństwa. Martajotka-udanych starań,na pewno się uda!!! Muszę dziś odwalić domowe obowiązki-czeka na mnie cała sterta prasowania-tak więc zmykam i ściskam was wszystkie cieplutko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Agnieszko Wszystkiego Najlepszego... 28.06.06, 20:43 ...przede wszystkim duzo zdrowka, szczesliwego rozwiazania no i milosci. Miłego wieczorku zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Agnieszko Wszystkiego Najlepszego... 28.06.06, 21:37 Dziękuję ci Angeliczko!!! A ja chyba jeszcze nie miałam okazji pogratulować ci ujrzenia fasolki na usg-super uczucie,nie? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Agnieszko Wszystkiego Najlepszego... 28.06.06, 21:41 Witajcie Kochane Najpierw zwracam się do naszej Jubilatki: Dakociu...Przesyłam buziaki i przytulaski urodzinowe Życzę, byś zawsze była tak szczęśliwa jak teraz, otoczona wspaniałą Rodzinką. A najpiękniejszy prezent zafundowaliście sobie podczas majowych staranek I cieszę się, że szefa ruszyło sumienieWspaniałe wieści! Jolu...witam Cię! Czuję, że pojawiłaś się w naszym gronie z posiłkiem nowych świeżuchnych fluidków Potrzebujemy ich bardzo! Agnieszko zd...miło, że znowu jesteś! I Tobie, i naszej Martusi, jako że obie jesteście w czasie "0" -życzę powodzenia Niech będzie zgodnie z wzorem: Relaks + staranka w owu = II A dla Marty: Clo + staranka w owu=II Agniesiu i Krokodylku...cały czas zaglądam na forum z nadzieją, że zobaczę Big Posty od Was. I nie puszczam kciuków Nadya...Twoja dobra passa trwa B.b. się cieszę, że rozmowa tak dobrze poszła. Ta firma zdaje się być strzałem w dziesiątkę! Misia i Amonia...aleście się zgadały Sąsiadeczki! Amonia nie martw się brakiem śluzu... Ta suchość może być wynikiem leków na torbiel, które zażywasz. Renne...cały czas się cieszę, że zdarzył się Wasz cud... Kochane! A u mnie trwa szkolenie. Dziś i jutro siedzę w pracy i się dokształcam mimo wakacji. Ale za to wczoraj spędziłam cudowny dzień. Byłam u koleżanki na wsi. Rozłożyłyśmy sobie kocyk pod drzewkiem i w końcu porządnie sobie pogadałyśmy No i zajadałyśmy sobie czereśnie prosto z drzewa... Ale fajnie mieszkać latem na wsi!!! Wróciłam na wieczór do Wawy taka wypoczęta i szczęśliwa - prawie jak nasz Krokodylek po rybkach! Pozdrawiam gorąco! Pa pa! Monia. Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Agnieszko Wszystkiego Najlepszego... 29.06.06, 08:46 Wszystkiego najlepszego Agniecha !!! Szczęścia i miłości nie dość że moja immienniczka to też Raczek tak jak ja, ja skończę 28 lat lada moment bo 2 lipca, niedzielne ze mnie dziecko i w tym roku wypada w niedzielę, a dla Ciebie jeszcze raz wszystkiego naj, chociaż troszkę spóźnione u mnie dziś tempka skoczyła do góry, jeśli dotrwam do soboty (i @ się nie zjawi) to testuję ale dzis rano bolał mnie brzucho myslałam że już idzie @ dziś zimno brrr ja tam wolę te upały Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Agnieszko Wszystkiego Najlepszego... 29.06.06, 09:39 Agnieszko wszystkiego naj naj Mam dla Was cudowną wiadomość Dostałam prace Wybrali mnie spośród kilku innych dziewczyn jestem dumna!!! Więcej nie moge napisać, bo musze się zbierać po skierowanie na badania do medycyny pracy !! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Agnieszko Wszystkiego Najlepszego... 29.06.06, 09:46 Gratulacje!!!! Też jestem z Ciebie dumna ))) Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Nadya gratulacje! 29.06.06, 10:24 Swuper Swietnie! bardzo się cieszę i gratuluję! Życzę Ci, aby ta praca spełniła TWoje oczekiwania i by CI sprawiałą przyjemność! m Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Nadya gratulacje! 29.06.06, 10:41 no ja tez gratuluję !!! bardzo łatwo poszło, zasługujesz z całą pewnością na tą posadę zdolna z Ciebie bestyjka Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Nadya gratulacje! 29.06.06, 13:05 Dziękuje dziewczynki Jestem bardzo podekscytowana Czekałam 7 m-cy niczym coś ruszyło i już myślałam, że w domu świra dostane Mam już wyrobioną przepustke z zdjątkiem, dziś musze skoczyć na badania(wieczorkiem)i jeszcze o 16 mam rozdanie dyplomów hihi Ciekawe czy będziemy opijać Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Czwartek 29.06.06, 05:22 Witam, ale mi sie dzis nic nie chce - masakra bedzie dzis cos tak czuje ;/ A po pracy zaraz jade do Katowic. Pozdrawiam P.S. niech ktos sie za mnnie wyspi Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Czwartek 29.06.06, 09:34 ja tez witam Dakota sto lat!!! najlepsze zyczenia!!! Agniesiaa napisalam maila Misia zmiłuj sie... bo az boli po oczach... WieŻa a nie "wierza"... ja znow w robocie,a na dworze chlodniej, bedzie padac??zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Czwartek 29.06.06, 09:41 Ode mnie też najlepsze życzenia Agnieszko- Dakotko! Przede wszyskim wspaniałej, kochającej Rodziny! Misia! ja się za Ciebei nei wyśpię- sama funkcjonuję na zapałkach, te upały na mnie źle działają. hihihi tę Wieżę też wychwyciłam Nadal bardzo mocno trzymam kciuki za Aagniesie i Krokodylka. U mnie 5 dzień clo, ruszyły staranka pełną parą (wedle sił dziś wieczorem idę na monitoring, żeby zobaczyc co clo zdziałał. miłego dnia! m Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Czwartek 29.06.06, 14:34 Witajcie dziewczynki!Daaawno mnie tu nie bylo, a i teraz jestem na chwilke. Agnieszka-najlepsze zyczonka, Nadya-super, ze znalazlas prace! Gratuluje wszystkim zafasolkowanym, witam nowe Folikowki. Myszko-glowka do gory, w koncu sie uda!! Dzis jade do Kolobrzegu na tydzien.Krokodylku-moze gdzies sie miniemy??)))Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko dobrze. Staranka na ten miesiac odlozone. Buziaki dla wszystkich i gorace usciski. Piszcie, piszcie, zebym miala co czytac jak wroce)))Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Troszkę lepiej dziś u mnie, bo... 29.06.06, 09:37 tempka drugi dzień do góry idzie Co to będzie co to będzie ???? tfuuuu żeby nie zapeszyć Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Pytanie do misia9944 !!! 29.06.06, 09:38 Misiu a mogę wiedzieć do jakiego lekarza chodzisz i czy jesteś z niego zadowolona, bo już każdy co innego mówi u nas i nie wiem kogo słuchać Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Amonia :) 29.06.06, 18:55 Ja chodze na "Chemik" do p.Gajdeczki kobieta w porzadku tylko ze z partnerem nie pozwala przyjsc na USC . Słyszalam dobre opienie rowniez o p. Słoniczu ale to facet a ja wole isc do kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do Amonia :) 30.06.06, 09:51 a ja znowu tylko do faceta... od iks lat u mnie wszyscy dookoła chodzą do doktora Pająka i ja ostatnio też chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: My, Folikówki :) 29.06.06, 14:29 WitamChciałam się dopisać do listy. Kaśka z Wawy. Pierwszy cykl starań - ciekawe jak będzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Do agnieszkamonikaz !!!!!!!!!! 29.06.06, 15:40 BARDZO PILNE..... WYSLIJ MI NA MAILA gazetowego twój numer telefonu.... Grzechem by było sie nie spotakć !!!!!!!!!!!!!!!!! Potem powrócę na forum Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: My, Folikówki :) 29.06.06, 15:44 zastanawiam się czy przystąpić w "pełnym rynsztunku" już teraz, czyli pomiar temp, sprawdzanie owu. Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: My, Folikówki :) 29.06.06, 16:15 śledzę to forum już od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć że bardzo mi się spodobało, więc zacznę już profesjonalnie. Folik biorę od kilku miesięcy a teraz moja gine zapisała mi Feminatal, może zwiększy to moje szanse Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: My, Folikówki :) 29.06.06, 16:20 Ja folik biorę od czerwca zeszłego roku (to już rok) a do tego falvit Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: My, Folikówki :) 29.06.06, 16:22 Witam Dziewczynki Na początku gratuluję Nadyi Anetko, to Twój wielki sukces Wszystkie Folikóweczki jesteśmy dumne z Ciebie i wcale się nie dziwimy decyzji komisji, że wybrała właśnie Ciebie Powodzenia w mowej pracy! Ja już jestem po szkoleniu i teraz mogę powiedzieć, że naprawdę mam wakacjeZaraz przychodzi do mnie koleżanka (też nauczycielka) i razem świętujemy Przygotowałam specjalnie dla niej eksperyment kulinarny: pieczoną cukinię nadziewaną kaszą (koleżanka jest na diecie kaszowej i upiekłam torcik z truskawkami... Pewnie nawet go nie ruszy, ale może jednak ją skuszę Kotki, widzę, że spotkanka się szykująDDD Agnieszkomoniko...wspaniale, że się odezwałaś do nas jeszcze przed wyjazdem Udanego wypoczynku w pięknym Kołobrzegu Na pewno się spotkacie z Krokodylkiem Jaka to miła wiadomość dla Kasi (właśnie dziś b.potrzebna)! Amonia i Misia pewnie też się spotkają nie tylko na forum Ale fajnie! Martusia...dobrze, że staranka w toku. Daj znać wieczorkiem, ile pęcherzyków wyprodukowałaś, bo jesteśmy ciekawe... I dziękuję za maila. Wybacz, że jeszcze nie odpisałam... kka...witam serdecznie w gronie Folikówek! Skoro to Twój 1.cykl starań, to ja radziłabym pełen luz i żadnego rynsztunku na razie Agniesiu...kciuków nadal nie puszczam... Buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: My, Folikówki :) 29.06.06, 16:34 Hej Dziewczyny, jeszcze krotko przed wyjściem z pracy... Agnieszkomoniko! udanego wypoczynku! pozdrów proszę ode mnie morze... KKa witamy wśród nas! Ja też, jak Mycha radziłabym podejść do pierwszych starań na luzie... Duuuużo czułych przytulanek Myszko, cieszę się, że już naprawdę masz wakacje! Korzystaj z nich ile sił! a na mejla odpiszesz w wolnej chwili O moich pęcherzykach oczywiście Was powiadomię, zapewne jutro z samego rana! pa miłego popołudnia i wieczoru! m Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: My, Folikówki :) 29.06.06, 16:46 Zaraz usiekam do domu. Wszystkim miłego wieczoru życzę i samych miłych przytulanek Odpowiedz Link Zgłoś
zaxia Re: My, Folikówki :) 29.06.06, 17:59 Cześć dziewczynki Melduję koniec staranek na ten miesiąc Były baaardzo przyjemne, a czy owocne, to okaże się dopiero ok. 10 lipca (oj jak długo jeszcze!) Folik oczywiście cały czas w menu Pa pa miłego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Ja odpadłam... :( 29.06.06, 19:04 Kochane Folikówki Wybaczcie mi proszę, że nie odpiszę każdej z Was.... Wszystkie posty dokładnie przeczytałam .... Tak jak sie spodziewałam..... Ten miesiąc zaliczam do straconych...., mimo, iz wszytsko było jak należy.. włącznie z dobrymi wynikami badań..... Tempka rano poleciała i zaczęłam plamić i powiem szczerze, że cały dzien plamię.... Nigdy mi sie to wcześniej nie zdarzyło.., bo przewaznie @ ruszała pełna parą, ale ... z pewnością zaszarżuje z rańca Oto mój wykresik.... www.fertilityfriend.com/home/13edf8 Acha... z ciekawości zrobiłam test i wyszła.... piekna.... JEDNA tłusta krecha.... (chyba pochłoneła ta druga krechę ;0 ) Prosze Was o pomoc w związku z tym : Czy nastepny cykl liczyc od dzis , czyli od momentu plamienia, czy od momentu pelnej @. Na razie jeszcze dzisiejszy dzien zaznaczyłam na starym wykresie, ale ... sama nie wiem, jak to zornić. Prosze o pomoc bardziej doświadczone.... Ściskam Was kochane Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witam Kasie (kka77) Powodzenia !!!! 29.06.06, 19:01 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży myszka2312 - w ciąży monjan – Monika - Lublin - w ciąży szarlotti - Anna - w ciąży - syn Sebastian 08.06.2002 dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w ciąży - córka Julia 20.09.1998 misia9944 – Angelika – Siemianowice Śl. - w ciąży renne2 – Świdwin - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - w trakcie starań (maj) - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub marta76 - Marta - starania od sierpnia - syn Mateusz 04.03.2002 Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - agusiast@wp.pl - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - martajotka@gazeta.pl - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań (grudzień) kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Daria- dakulka@wp.pl - Rawicz - w trakcie starań (kwiecień) lamia1978 - Judyta - Gdańsk - starania od sierpnia monica233 - Monika - sara2283@o2.pl - Krosno - w trakcie starań miracle55 - Ania - Gdańsk - starania od kwietnia 2007 heejakawa - Kasia - Coventry - w trakcie starań necia27 - Aneta - Warszawa - w trakcie starań an_76 - Aneta - Szczecin - w trakcie starań (kwiecień) alfa156 - Karolina - Warszawa - w trakcie starań (maj) rybka303 - Magda - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) iwela - Iwona - Białystok - starania od sierpnia ewa41178 - Ewa - Warszawa - majowa-panna - Magda - Mikołów - starania od lipiec/sierpień amoniaaa - Monika - Siemianowice Śl.- w trakcie starań eva.1981 - Ewa - Warszawa - w trakcie starań (marzec) zaxia - Agnieszka - Poznań - starania zaczna sie pod koniec czerwca kka77 - Kasia - Warszawa - w trakcie staran (czerwiec) Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta788 Dziekuje za przywitanie!!! 29.06.06, 20:49 dzieki Krokodylku, Dakoto, Mycho76. Bardzo mi miło że mnie zauważyłyście Starmy się z mężem o 2 kreseczki. Jestem z Jastrzębia. Biore folik już od lutego. Niestety, odczekałam 2 dni i dziś rano test wyszedł negatywny... Smutno mi Ale to dziwne bo mam 30 dzień cyklu ( zwykle 26-28 dni) i okresu ani śladu- ciągle nosze tampon bo zgodnie z testem okres ma przyjśc i mam troche powiększone piersi. Jak nie dostane okrsu do poniedziałkju to ide chyba do gina. Gratuluję tym którym sie udało i trzymam kciuki za starające się!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 ale dziś późno się melduję;))) 29.06.06, 22:43 Witajcie kochane!!! Mycha.76,Aagniesia,Nadya,Monjan,Martajotka,Agnieszkomoniko,Krokodylku-dziewczynki,bardzo,bardzo cieplutko dziękuję wam za tak miłe i serdeczne życzenia.Zyczycie przede wszystkim kochającej rodzinki-tę już mam a teraz nie możemy się doczekać na jej kolejnego członka)) Myszko-troszkę zazdroszczę ci takiego długiego "urlopu"-ja mam tylko marne 2 tyg.i to dopiero w sierpniu.Mam nadzieję że koleżanka doceniła twoje kulinarne eksperymenty i obie objadłyście się do syta)) Aagniesia-wszystkie raczki to fajne dziewczyny))Może zatestuj sobie na urodzinki,to tylko dzień później a sprawiłabyś sobie miły prezencik!!!A przy okazji-moja Julcia też urodziła się w niedzielę,wszyscy straszyli że będzie leniwa a ona zawsze ma czas żeby pomóc innym-stereotypy!! Nadya-gratuuuuuluję pracy!!!Kiedy zaczynasz???Oczywiście życzę satysfakcji i zadowolenia,zdawaj nam na bieżąco relacje!! Martojotko-jak było na monitoringu,jesteś zadowolona z wyniku??Trzymam kciuki!! Agnieszkomoniko-życzę udanego wypoczynku-Kołobrzeg to takie piękne miasto!!! Krokodylku-gratuluję ustrzelenia 1400-oby przyniosło efekt w kolejnym cyklu,nie przejmuj się wredną @!! Jolanta-jeśli test wyszedł negatywny to mógł się mylić!!Jeśli za kilka dni nie dostaniesz @ to zrób sobie betę z krwii-to będzie bardziej miarodajne niż wizyta u gina,chyba żeby od razu zrobił ci usg dopochwowe-ale wtedy też jest ryzyko że nic nie zobaczy bo jest po prostu za wcześnie!! Kka77-witaj wśród folikówek-u nas zawsze wesoło więc często tu zaglądaj!! Pozdrawiam was wszystkie cieplutko i zmykam spać bo oczy same mi się zamykają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka JUŻ PIĄTEK!!:) 30.06.06, 08:33 Hej Dziewczyny! ja dziś z samego rana! przyszłam wcześniej do pracy, bo mają nam wertikale montować. Może, jak bęzie zacienione, to się trochę ochłodzi. Ale do rzeczy! Wczoraj byłam na monitoringu. Pęcherzyk ślicznei urósł; ma ponad 20mm, andometrium tylko ciut mniejsze niż powinno być, ale w porównaniu z tym co było ostatnio to wynik wręcz wzorcowy. Dostaliśmy zakaz przytulanek na wczoraj i dziś a od jutrzejszego popołudnia mamy ruszać pełną parą! A zakaz wprowadzony po to, żeby jak się wyraził gin "nie było falstartu"! Chodzi o to, by plemniki miały większą koncentrację. W poniedziałek idę na kontrolę czy pęcherzyk ładnie pękł a potem to już czekanie... Nastroiła mnie ta wczorajsza wizyta lek optymistycznie. Potem sobie poszliśmy z Mężulem na oboadokolację na Stary Rynek i zrobiliśmy wspólny spacer. Takie wieczory to rozumiem! Krokodylku przykro mi, że się nie udało w tym cyklu. Ale teraz ustrzeliłaś 1400 post! A skoro zawsze @ przychodziła "pełną parą" to tych plamień bym nie liczyła jak 1dc. Jolanto788! poczekaj jeszcze kilka dni i powtóz test! no, a teraz kilka godzin pracy i WEEKEND!! buziaczki m Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: JUŻ PIĄTEK!!:) 30.06.06, 08:43 Hej dziewczyny ja zdaje się tak jak Kasia odpadłam Cóż zacznę nowy cykl, bo coż innego pozostaje tylko ta @ jakoś wolno się rozkręca, oby nie było z tego jakichś nowych kłopotów, www.fertilityfriend.com/home/126d3f piękny wykres może odejść do lamusa Martunia jak to dobrze że teraz tak dużo masz w sobie optymizmu po tym udanym monitoringu, to i staranka będą czułe i owocne teraz za was trzymamy kciuki Agnieszkomonikoz udanych wakacji nad morzem, pogoda ma być ładna to wypoczywaj dużo i nałykaj się jodu, jak ty Kasiu krokodylku masz fajnie że mieszkasz nad morzem, też bym tak chciała, a nie w smutnym szarym mieście, gdzioe nawet odrobiny wody nie uświadczysz pod czas upału Pozdrawiam was wszystkie Monjan, Mychę, Misię, Dakotkę, Nadyę (powodzenia w nowej pracy, a te badania to zawsze takie uciążliwe) i wszystkie dziewczyny jutro jadę na działkę na urodziny dziadka, ah użyję trochę słoneczka i jakieś mięsko z grilka zjem, męzus co prawda bedzie prosto po pracy i pewnie bedzie zaspany ale chyba jakoś da radę nie zasnąć Buziole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: JUŻ PIĄTEK!!:) 30.06.06, 08:54 czesc wam!! Nadya gratuluje pracy! napisz wiecej szczegolow!! Krokodylku chyba szykujesz sie nastepna? Misia nie ma aprawy Agniesia szkoda...sciskam mocno, tak mocno jak trzymalam kciuki!widocznie tak mialo byc! Witam nowe folikowki Kasie, jolante i te ktore tylko podczytują a boją sie napisac fajnie ze juz ostatni dzien pracy!!i weekend!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: JUŻ PIĄTEK!!:) 30.06.06, 09:18 Witam Was piątkowo U mnie weekend przedstawia się dość interesująco: dziś jeszcze o 16-stej mam egzamin; jutro wielkie sprzątanie domku, "akcja-depilacja" i wieczorkiem grillik ze znajomymi; a w niedzielę, jak będzie pogoda, mały wypad nad wodę z naszymi Sąsiadami (poznaliśmy się z nimi dopiero teraz jakoś tak bliżej - a mieszkamy od listopada - i okazali się bardzo sympatyczni - fajnie - bardzo mnie to cieszy). Jedzie kilka rodzinek z naszego osiedla. Ale będzie super!!! A w poniedziałek kucie, kucie, kucie i we wtorek - ostatni egzamin i koniec tej długaśnej sesji (nareszcie!!!) A na koniec troszkę sie pochwalę - z tego beznadziejnego, nielubianego przeze mnie prawa pracy zgarnęłam... PIĄTKĘ!!! Haha!!! A tak poza tym - Nadya - gratuluję pracy; Kasiu i Aagnieś - najwyżej zostaniemy Mamami razem z Myszką w lipcu Marta - gratuluję ślicznego pęcherzyka Ale to dwudniowe embargo na seksik... Straszna sprawa Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: JUŻ PIĄTEK!!:) 30.06.06, 09:45 Gratuluję zdanego egzaminu i powodzenia z pozostałymi. Piatek Mój ulubiony dzień tygodnia.... Mężuś mój dzisiaj obudził się z gorączką, mam nadzieję że wykuruje się szybko, bo tak to nie wiem co będzie z przytulankami.... Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Do misia9944 !!!!!!!!!!!!!!! 30.06.06, 09:53 Misia nadal nie wyczytałam gdzie ty mieszkasz Mam rozumieć że Bytków?? Bo tam chodzisz do lekarza... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: W przelocie w piątek:) 30.06.06, 11:39 Cześć Folikóweczki Wczoraj spędziłam miły wieczorek z koleżanką. Zjadła jednak jak ptaszek, więc dziś połowę torcika zapakowałam mężulkowi do pracy. Niech mu i kolegom słodko będzie Dziś wyruszam do miasta na zakupy.Przed przyjazdem do domu, chcę kupić prezenty dla dwóch przyjaciółek, które obchodzą w tym czasie urodzinki i dla chrześniaka,u którego będę kilka dni gościć. A wiecie, jak ma być upominek dla chrześniaka, to i dla jego siosstrzyczki też musi być jakiś drobiazg Mam zamiar też odwiedzić dziś fryzjera i doprowadzić trochę włosy do ładu Mam teraz najgorszą długość Dziewczyny! Po krótkich włosach, zapuszczam na długie, juz prawie związuję kitkę, ale jednak jeszcze nie, więc...wygląda to jak wygląda Dakociu i Agniesiu...potwierdzam opinię, że razczki to fajne kobitki Mam 2 przyjaciółki spod tego znaku (takie jeszcze z podstawówki) i przyjaźnimy się do dziś, pomimo odległości i różnych dróg życiowych zawsze mamy wspólne tematy. A jeśli mowa o znakach - ja jestem koziorożec Martusiu...cieszę się z pięknego pęcherzyka i jeszcze z tego,że jesteś teraz spokojna i radosna. Zabawny ten Wasz lekarz z określeniem "falstartu", ale moja ginka też nam zawsze robiła szlaban przed staraniami i dopiero potem pisała receptę "sex-niedziela wieczór"Mocno trzymam kciuki, szczególnie jutro za efekt - owoc staranek I jak najwięcej takich wieczorów jak wczorajszy Agniesiu i Kasiu...przytulam i masuję zbolałę brzuszki Ale przykro! Do mnie @ przyszłą dokładnie tydzień temu i tym bardziej tak czekałam na dobre wieści od Was Ale lipiec to też piękny miesiąc.... Może Kasi się znowu uda napisać taki pięknie o lipcu jak ostatnio o czercwcu... Spróbujesz Krokodylku?.... Dobrze, że weekendy Wam się zapowiadają fantastyczne, na łonie przyrody, z bliskimi, na działeczkach...wtedy od razu inaczej patrzy się na świat Monjan, Misia, Renne, Rybka i Dakotka...jak się czujecie i jak się czują kropeczki? Mam wrażenie, że - na szczęście - omijają Was jakieś większe dolegliwości ciążowe Agnieszko-zd...Brawo zdolna Folikówko! Gratuluję 5 i życzę takich samych pięknych ocen na tych 2 egazaminach, które Ci pozostały Trzymam kciuki o 16! A potem już tylko wypoczywaj i baw się dobrze w weekend Jolu...życzę, by @ się nie pojawiła...A testy bywają zawodne przecież... Może stężenie hormonu jest jeszcze zbyt małe, by test wyszedł pozytywny? Zaxia...Miech czas oczekiwania na Twoje 2 kreseczki szybko zleci... i zobaczysz właśnie je 10 lipca Kka...zdrówka mężowi Pozdrawiam Was wszystkie u progu weekendu, szczególnie te najbardziej zapracowane, którym wypoczynek jest tak bardzo potrzebny Monika Mam wrażenie, że Odpowiedz Link Zgłoś
zaxia Re: W przelocie w piątek:) 30.06.06, 11:50 Dzień dobry Folikóweczki Osobne serdeczne życzenia miłego dnia dla Ciebie mycha.76! Podziwiam jak Ty to wszystko tu ogarniasz, bo nasze forum nabiera imponujących rozmiarów! Mam dzisiaj samotny dzionek, bo mąż będzie w pracy aż do nocy i sama nie wiem co mam ze sobą zrobić no i tak sobie czytam i od razu lepiej się robi człowiekowi no i nie jestem już sama, tylko z Wami! Fajnie, ze jesteście! Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: W przelocie w piątek:) 30.06.06, 15:48 hej, koniec pracy na ten tydzień! wariacko się zaczął i równie szaleńczo skończył, oby kolejny był spokojniejszy... Życzę Wam miłego i spokojnego weekendu! ja się wybieram nad jakieś okoliczne jeziorko. No i będą staranka! Tym które jadą na urlop- wspaniałego wypoczynku! Agnieszko_zd- gratuluję wspaniale zdanego egzaminu. Ten ostatni też Ci na pewno świetnie pójdzie! Aagniesiaa! Mycha! i inne! dzięki za doping dla mojego pęcherzyka! wczoraj kupiłam nowy zapas folika, więc niejako ciałem też z Wami! to pa, do poniedziałku! m Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Nasz lipiec.... 30.06.06, 17:25 I nastał piękny lipiec… Każdy zakątek jest niczym zielony gaj, Barwnie , kolorowo, to jest niczym raj. Nasze oczy jeszcze się szklą Ale nad nami błękit tańczącego nieba mówi nam, że łez nam już nie trzeba Teraz nam wiatr tańczy Ptaki unoszą radosne treści, że … Lipiec drogie Folikówki…. To Nasz czas…. Czas dobrych wieści… To tak za ciosem Mychy..... A co.... To dla NAS LIPCÓWECZKI Dzis mam 1dc, @ przypełzła, niczym Don Pedro. Juz załozyłam drgi wykresik.... W pracy miałm urwanie głowy, i tak ze wszytskim sie nie wyrobiłam w poniedziałek będę kończyć dakota... ja urlop mam dopiero we wrześniu..... martajotka.... dobrze mi sie czytało, Twoją wpowiedź, bo ja cykl monitorowany będę miała teraz w tym miesiącu..... Gin kazał mi przyjść gdzieś 11 dc..., nie wiem czy to późno, czy wczesnie. Ostatnią owu miałm 14, wg wykresu. Tak wię ja juz za Was trzymam kciuki..... aagniesiaa... co tam morze, gdy sie mieszka nad morzem. Ja nie chodzę nad morze w wakacje. Wole spacerować jesienią lub wiosną, gdy nie ma tylu ludzi. No chyba, że przyjedzie kotś w odiwedziny, to wtedy włucze się tu i tam, ale plażę omijam monajn.... OK... może na liście jestem nastepna, ale ... Dziś już zaczęłam nowy cykl, więc nie obrażę sie, gdy któraś z Pań mnie na liście wyprzedzi.... To zawsze jedna wiadomość dobra więcej agnieszka... wiedze, że just nas już $ : Ty , ja, Mycha i aagniesiaa... W kupie raźniej.... Ale ja mam nadzieję, że razem nie przetrwamy do sierpnia, któraś z nas musi odpaść Jutro znów jedziemy na działkę do teściów.... I znów w niedzielę o świcie ruszm na ryby .... JUz nie mogę sie doczeakć.... To mnie wyciszy wewnętrznie.... Przed wyjadzem jeszcze zajrze na Forum... Pozdrawiam Moje wszytskie Folkówki Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 nareszcie weekend 30.06.06, 18:14 Och!!!!Jak poetycko zrobiło nam się na wątku dzięki Krokodylkowi!!!Śliczne,prawdziwa z ciebie poetka)) Martajotka-trzymam kciuki w dniu staranek,oby były jak najbardziej owocne!!!Pisz na bieżąco czy pęcherzyk pękł!! Aagniesia-tobie powodzenia w nowym cyklu-będzie was tu troszkę starających się w lipcu-zawsze raźniej.Złóż od nas życzenia urodzinowe dziadziowi!! Agnieszko z-d-gratuluję ślicznej piąteczki,oby ostatnie egzaminy poszły ci równie gładko.Miłego wypoczynku przy grillu!! Myszko.76-nie wiem jak pozostałe zaciążone folikóweczki ale u mnie brak większych dolegliwości ciążowych (na szczęście).Waga jak na razie stoi w miejscu,maleńkie nudności z rana,śniadanko jem dopiero w pracy.Wczoraj mąż się ze mnie uśmiał-poszliśmy do sklepu,zrobiliśmy zakupy i zaraz za kasą MUSIAŁAM zjeść plasterek szynki więc NIEZWŁOCZNIE ją odpakowałam.Mąż orzekł że zachowuję się jak barbarzyńca)) My również jutro wybieramy się na grilla (chyba że pogoda pokrzyżuje nam plany-leje cały dzień z małymi przerwami).A w niedzielę jedziemy na wycieczkę do Cieszyna-połazimy po rynku,wejdziemy na Wieżę Piastowską i zrobimy sobie zdjęcie przy Rotundzie (to ta,która jest na banknocie 20-złotowym). Pozdrawiam was kochane i życzę miłego wypoczynku odpoczywającym i miłych staranek starającym się)) Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: nareszcie weekend 30.06.06, 18:57 Hej Zaglądam do Was po raz drugi dzisiaj, tym razem z ... grzywką Krokodylku...DZIĘKUJĘ! Wiersz "lipcowe starania"jest cudny I tak sobie myślę, że dla takiego wiersza warto było się męczyć z @ nawet w Dniu TatyJesteś poetycką duszkąTo piękne... Dakotko...super, że te najmniej przyjemne objawy ciążowe Ci nie dokuczają A jedzenie wędlinki w sklepie jest ...urocze Przesyłam ***** słoneczne promienie z Warszawy, by i u Wam pogoda sprzyjała podczas weekendu Wypoczywajcie Dziewczynki, zwiedzajcie, relaksujcie się, odprężajcie... i w ogóle korzystajcie z lata! Ps. A gdzie się podziewa Misia - nasza matka założycielka? Pa! Zmykam na aerobik! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: Nasz lipiec.... 30.06.06, 20:10 > agnieszka... wiedze, że just nas już $ : Ty , ja, Mycha i aagniesiaa... W kupie > > raźniej.... Zasadniczo moje starania są jeszcze czerwcowe, ale w związku z długimi cyklami i późną owu (ostatnio miałam w 26 dc) to pewnie będę miała owu zaraz na początku lipca. Może jutro - pojutrze. Więc choć "odroczona" ze starań czerwcowych, to będzie to chyba pierwsza, śliczna (mam nadzieję) i oczywiście (tu mam jeszcze większą nadzieję) super płodna owulacja w lipcu wśród Folikówek)) Mój wykres: www.fertilityfriend.com/home/13740d A tak poza tym... Krokodylku - Ty umiesz tak ładnie pisać... Aż się tak jakoś "cieplej" robi, jak się czyta... Pozdrawiam Was i ściskam!!! Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Amoniu moja droga :) 01.07.06, 08:19 Pisalam juz ze mieszkam na Bytkowie to jest jakies 5 min drogi na nozkach od wiezy telewizyjnej, a wiec do siebie mamy blisko. Pozdrawiam Dzis mam wolne i bede odpoczywac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Amoniu moja droga :) 01.07.06, 10:21 och przepraszam ale nie doczytałam. No to mieszkamy baaaardzo blisko siebie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Moniki (amoniaaa) 01.07.06, 15:57 Monika, a wiesz gdzie u Nas sa jakies sklepy dla kobiet w ciazy? W K-cach sa napewno a u Nas? Miłego weekendu zycze wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Do Moniki (amoniaaa) 03.07.06, 10:07 nie mam pojęcia... jak coś mi wpadnie w oko to dam ci znać Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Poniedziałek 03.07.06, 10:16 Witam w no0wym tygodniu byle do piatku a pozniej na 3 tyg ide na urlop juz nie moge sie doczekac Najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe dla tych które dziś świetują Pozdrawiam i życze milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 My - :) 01.07.06, 15:54 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży myszka2312 - w ciąży monjan – Monika - Lublin - w ciąży szarlotti - Anna - w ciąży - syn Sebastian 08.06.2002 dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w ciąży - córka Julia 20.09.1998 misia9944 – Angelika – Siemianowice Śl. - w ciąży renne2 – Świdwin - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - w trakcie starań (maj) - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub marta76 - Marta - starania od sierpnia - syn Mateusz 04.03.2002 Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - agusiast@wp.pl - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - martajotka@gazeta.pl - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań (grudzień) kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Daria- dakulka@wp.pl - Rawicz - w trakcie starań (kwiecień) lamia1978 - Judyta - Gdańsk - starania od sierpnia monica233 - Monika - sara2283@o2.pl - Krosno - w trakcie starań miracle55 - Ania - Gdańsk - starania od kwietnia 2007 heejakawa - Kasia - Coventry - w trakcie starań necia27 - Aneta - Warszawa - w trakcie starań an_76 - Aneta - Szczecin - w trakcie starań (kwiecień) alfa156 - Karolina - Warszawa - w trakcie starań (maj) rybka303 - Magda - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) iwela - Iwona - Białystok - starania od sierpnia ewa41178 - Ewa - Warszawa - majowa-panna - Magda - Mikołów - starania od lipiec/sierpień amoniaaa - Monika - Siemianowice Śl.- w trakcie starań eva.1981 - Ewa - Warszawa - w trakcie starań (marzec) zaxia - Agnieszka - Poznań - starania zaczna sie pod koniec czerwca kka77 - Kasia - Warszawa - w trakcie staran (czerwiec) Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Sobotni wieczorek:) 01.07.06, 21:48 Hej Dziewczynki Sobota...Folikóweczki odpoczywają... I bardzo dobrze! Takie ciekawe plany miałyście na weekend... Niech się wszystkie pięknie realizują Trzymajmy dziś kciuki szczególnie za staranka naszej Marty... Pęcherzyk był taki dorodny, więc trzeba to wykorzystać Martuś - cały czas kibicuję! Nie mam dziś natchnienia Kochane do pisania. Zmęczona jestem zakupami dla Przyjaciół i ich dzieci. Właściwie to już siedzę "na walizkach". Jestem spakowana, jutro o 7 mam pociąg. Jadę odpoczywać do rodziców nad jeziorka na PomorzeW związku z tym będę rzadziej na forum, ale... postaram się zaglądać, jeśli członkowie rodzinki dopuszczą mnie do komputera Nagotowałam dziś męzowi zapas jedzonka, upiekłam mu też ciasto, by mu umilić samotną niedzielę. Cieszę się, że jadę do domu rodzinnego, ale... mam też wątpliwości... Po pierwsze...zaczynają mi się dni płodne, a mąż będzie daleko, więc nici z lipcowych starań Po drugie...tak bardzo pragnę szczerej rozmowy. Ale nie wiem, czy starczy odwagi, czasu, czy nadarzy się okazja... Moi rodzice jeszcze nic nie wiedzą o naszych staraniach i problemach, wizytach w Klinice Niepłodności, złych wynikach męża... Ale będzie co ma być - zdam Wam relację wkrótce. I jeszcze na koniec - Agniesiu...jutro są Twoje Urodzinki. Tak bardzo bym chciała, byś otrzymała w tym dniu swój najpiękniejszy prezent - 2 kreseczki na teście i bobaska... Choć z tego co pisałaś, to w tym miesiącu raczej nici z tego, niestety... Ale życzę, by Twe starania nie trwały długo, by były krótkie i przyjemne i co najważniejsze - zakończone sukcesem - dzieciątkiem... I dobrych reacji rodzinnych ...(jako że spotkania rodzinne Ci się szykują Do przeczytania wkrótce Kochane, zmykam do łózia Udanej niedzieli dla wszystkich PA! Monisia Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Niedziela :) 02.07.06, 13:22 Cześć tak narzekałyśmy na upały, że słoneczko chyba się pogniewało i Aniołki ciągle piwko warzą takie grzmoty są Agnieszko wszystkiego najlepszego - oczywiście przede wszystkim życze Ci maleńkiego prywatnego bobaska Krokodylku miałam nadzieję, że ta wredna @ nie przyjdzie do Ciebie Aga gratuluje 5 z prawa pracy a tak narzekałaś, że jest okropne Myszko ja też mam obecnie grzyweczke hihi widocznie taka moda Mam nadzieję, że wizyta u fryzjera poprawiła Ci humorek i nie pozwoliłaś sobie na zbyt krótkie cięcie W końcu zapuszczasz włoski - najgorzej jest powstrzymać się od ciągłego ścinania szczególnie jak wydaje nam się, że są nieco zniszczone Wiem coś o tym, bo miałam już ładne długie - zapuszczałam do ślubu, ale któregoś dnia stwierdziłam, że są tak zniszczone, że trzeba ściąć Życze odwagi w rozmowach z rodziną, będzie dobrze Wypoczywaj, a tęsknota też może zdziałać cuda Misia coś maleńko ostatnio bywasz na forum Pewnie koleżanka wypoczywa??No i przygotowania ślubne na najwyższych obrotach??Jak się czujesz??Ile to jeszcze Ci zostało??Mi dokładnie 104 dni Dziękuje wszystkim kobietkom, które tak miło i serdecznie przyjęły nowine, że dostałam prace Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie zafasolkowaniu - no oprócz buntującego się organizmu Zresztą mam jakieś skrupuły i tak sobie myśle, że może poczekam aż w pracy się lepiej zaklimatyzuje, a nie tak od razu powiem - jestem w ciąży No okaże się Tak jak obiecywałam w tym miesiącu jest bez mierzenia tempek i na luz, jak mamy ochote to działamy Jeszcze jutro mam zaliczyć jednego lekarza i dopiero od wtorku zaczne prace a myślałam, że będę mieć z głowy Miłej niedzieli papa Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Niedziela :) 02.07.06, 21:44 I ja witam was wieczorkiem!! Coś pusciutko tu przez weekened,puściutko))Wypoczęłyście?? Ja bardzo,wczoraj byliśmy na grilku a dziś na wycieczce w Cieszynie-tak powłóczyliśmy się po starych,brukowanych uliczkach,weszliśmy na wieżę zamkową,która miała chyba ze sto schodów ale za to widok z niej wynagradzał to wdrapywanie się-piękna panorama Cieszyna i Beskidów!!A na dziedzińcu zamkowym był jarmark-poczuliśmy się przeniesieni w czasie-rycerze,kobiety w pięknych sukniach.Można było podejrzeć pracę kowala,ulepić garnek z gliny,zrobić papier czerpany (z czego z ochotą skorzystała Julka-wyszła jej piękna,gruba kartka). Tak więc weekend zaliczam do udanych)) Agnieszko-moja raczkowa imienniczko-życzę ci duuuuużo uśmiechu i radości oraz oczywiście tego czego najbardziej pragniesz-w niedalekiej przyszłości kochanego bobasa))Noc nie piszesz czy zrobiłaś teścik,daj znać! Myszko-wypoczywaj,dom rodzinny na pewno przyniesie ci ukojenie i wytchnienie od codzienności!Mam nadzieję że nadarzy się okazja na szczerą rozmowę-czego bardzo ci życzę.Wyobrażam sobie że ciąży ci to na serduszko-oprócz Folikówek chyba nikomu o tym nie mówiłaś?Zobaczysz,zrzucenie tego ciężaru dużo da.Powodzenia i wypoczywaj!! Ściskam was Folikóweczki i zmykam spać po jestem padnięta!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Nowy tydzień :) 03.07.06, 07:49 Witam Was No ja troszke przez weekend poodpoczywalam, jak chyba wiekszosc z Nas Nadya- no slub coraz blizej (19.08.2006), w tym miesiacu ujrze uszyta maja suknie hura. Dzis mam na popoludniu i chyba tak bede miala przez caly tydzien. Jutro mam wizyte u ginekologa o 14:20. Agnieszko ! spoznione zyczenia urodzinowe ale prosto z cieplego serduszka ! Przede wszystkim spelnienia marzen, duzo w zyciu cierpliwosci, no i szczescia Wszystkie inne folikowki pozdrawiam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Nowy tydzień :) 03.07.06, 08:50 Oj tak nowy tydzień czas zacząć ... Kasiu ale ty pięknie nam ten lipiec przedstawiasz, tak optymistycznie i ciepło, niech to nas wszystkie nastroi na ten nowy miesiąc starań ... Dziewczynki dziękuję za pamięć i za śliczne życzenia, mojemu m. się zapomniało z tego nadmiaru pracy, ale wiecie było mu chyba bardziej przykro niż mi, chociaż nie powiem mi troszkę tez było smutno, ale coż mam takiego mojego małego osiołka, który bardzo mnie kocha ale chyba kupię mu chusteczkę żeby supełki sobie wiązał Dakotko jak fajnie powoli rozkręcają się u ciebie zachcianki ciążowe (nie testowałam bo przyszła @ wiesz Myszko odpocznij sobie u rodzinki, nabierz sił, a rozmowa zobaczysz pojdzie sama, i bedzie ok, łatwiej jest radzić sobie z problemami gdy inni Cię wspierają i wiedzą, będzie dobrze na naszym spotkaniu rodzinnym nie było oczywiście innego tematu tylko taki żebyśmy zabierali się do pracy, bo chyba się obijamy, ale pogadali troszkę i przestali, a my się zbytnio w tym temacie nie udzielaliśmy idę łyknąć folik bo potem zapominam Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Nowy tydzień :) 03.07.06, 09:02 HEJ dziękuję wszystkim dopingującym- staranka były, a jakże... całkiem przyjemne co prawda nie udało nam się całkiem oderwać od myśli, że to wg "recepty", ale miło, że ten czas przypadł na weekend, kiedy się jest wysoanym i wypoczętym Agnieszko! najlepsze życzenia urodzinowe! Przede wszystkim dwóch krech i spełnienia tego marzena o dziecku! Myszko! na pewno Ci ślicznie w tej grzywce! Wypoczywaj u Rodziców! Cieszę się, że wiekszość z nas miło i relaksująco spędziła weekend. My też byliśmy nad jeziorkiem i się spotkaliśmy ze znajomymi. A dziś wieczorem idę do gina na kontrolę. dobrego dnia i całego tygodnia marta Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Nowy tydzień :) do Marty 03.07.06, 09:21 no to teraz trzymamy kciuki za efekty tych staranek bardzo mocno Martunia!! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka :) do Marty-do Aagniesi 03.07.06, 09:27 Dzięki! dzięki! dziś rano kiedy byłam z psem na spacerze i myślałam sobie o strankach to znalazłam czterolistną konieczynkę!!! to chyba musi coś oznaczać!! Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: :) do Marty-do Aagniesi 03.07.06, 09:43 no proszę jasne że tak, teraz tylko czekać na wynik !! Wiecie ja to się zastanawiam jak by tu zrobić zeby o tym za bardzo nie myśleć, o tych starankach i w ogóle, muszę znaleźć jakiś sposób bo myślę że psychika ma tu też duże znaczenie, organizm odczuwa nasze zdenerwowanie i stres i nie dopuszcza do zafasolkowania, bo jak wiadomo nerwowe stany nie są najlepsze podczas ciąży, ale jak tu wyluzować i nie myśleć, ja moze jeszcze tak bardzo nie schizuję, ale myślę o tym ... chyba się upiję żeby zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
zaxia Re: :) hej martajotka! 03.07.06, 13:14 Hej Marta! A gdzie znalazłaś tą koniczynkę? - też chętnie tam poszukam, bo z dnia na dzień ogarnia mnie coraz to większa schizka - juz nie mogę się doczekać testowania, a to dopiero 10 lipca! Czas się dłuży - warto go zabic szukaniem koniczynki, a i pies skorzysta! )))) Pozdrowionka dla wszyskich! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: :) hej martajotka! 04.07.06, 09:49 hej! koniczynkę znalazłam na polu koło domu moich Rodzicó- czyli w pólnocnej częśći POznania nad Wartą! Serdecznie zapraszam!;0 Zaxia! wytrzymaj! to już tylko tydzień! no i mocno trzymam kciuki! m Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Nowy tydzień :) 03.07.06, 09:51 melduje sie poniedzialkowo z nadzieja ze te tydz zleci szybko!!i urlop!!! juz sie nie moge doczekac!! folik byl buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: :-) 03.07.06, 10:12 Witam wszystkich serdecznie w słoneczny poniedziałek Mężuś mój złapał anginę ropną i dostał antybiotyki więc nie wiem jak to ze starankami, czy działać czy czekać na koniec kuracji?? nie wiem, jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Dziś rano byłam u lekarza.... 03.07.06, 10:10 Mój torbiel zniknął i jajniczek już jest zdrowy. Poza tym wszystko oki. Powiedziałam doktorkowi że chcę jakieś badania czy coś, bo już rok się staramy... Dał mi luteine na 3 miesiące i mam mu rysować wykresy Jak przyjdę do kontroli to będzie sobie oglądał hihi. A jak to nie poskutkuje to mężusia wysyłamy na badania Mam nadzieję że będzie dobrze!!!! Pozdrawiam poniedziałkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 witam poniedziałkowo!!! 03.07.06, 12:29 Witajcie dziewczynki!KOrzystam z tego że szef ma urlop w tym tyg.i mogę sobie zajrzeć co u was już w pracy a nie czekać do wieczorka!! Amoniaa-cieszę się że z twoim jajnikiem już wszystko ok,teraz ostro za staranka) Martusiujotko-czterolistna koniczynka z pewnością COŚ znaczy,jestem pewna że to dobry znak,tym bardziej że staranka poszły tak jak zaplanowałaś-melduj o rezultatach. Misia-już druga wizyta?czemu tak szybciutko?a jak się czujesz?? Pozdrawiam was ciepło,odezwę się jeszcze wieczorkiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: witam poniedziałkowo wieczorowo!!! 03.07.06, 22:35 Cześć Folikóweczki Jestem w domu u rodziców. Pierwsze spostrzeżenia: -pogoda piękna, -jak tu wolniutko, leniwie płynie czas - nie to co w stolicy (tu ludzie chodzą powoli, na mieście stoją i gadają, a w Warszawie - wszyscy się śpieszą), -już tęsknię za mężem, -w domu rodzinnym nic się nie zmienia, wszystko płynie starym rytmem, a ja czuję się jakbym chodziłą jeszcze do liceum, nikt tu zdaje się nie pamiętać, że ja mam męza i 30 lat skończone - ....na rozmowę się nie zapowiada Tak trudne to jest dla mnie...Nikt niczego nawet nie podejrzewa... Rodzice mają swoje sprawy, swoje prolemy....czy mam prawo obarczać ich jeszcze naszym BiG problemem. A poza tym nie ma okazji - mama cały dzień siedzi w pracy... Ach...może jednak się odważę Dam znać! Widzicie, jaki ja nieśmiałek jestem? A jutro z kumpelkami jadę rowerkiem nad jeziorko...Będę leniuchować, opalać się i pływaćI ani razu nie pomyślę, że nie mam dziecka Cha, cha...chyba mi nie wierzycie? No pewnie, żartowałam Cieszę się, że wypoczęłyście przez weekend. Monjan, szczególnie Tobie niech ten ostatni tydzień przed urlopem szybciutko zleciKropcia też pewnie marzy o wakacjach. Dakotka, po przeczytaniu opisu Waszego wyjazdu weekendowego, stwierdzam: Też chcę do Cieszyna! Super weekendzik Kropeczka pewnie cała happy. Nadya,czy dobrze zrozumiałąm, że jutro jest Twój 1.dzień w nowej pracy? Zyczę, aby wszystko Ci się dobrze ułożyło w związku z pracą, ślubem i ciałkiem Agniesia, smutno mi, że @ jednak przyszła.., Zaimponowało mi, że tak dyskretnie i optymistycznie o niej napisałaś. Ale i tak przytlaki - pocieszaki Ci przesyłam A prawda, że milej zacząć lipcowe staranka w poetyckich nastrojach dzięki naszej Kasi? A z tym upiciem - może to i dobry sposób? Ale ja jeszcze tego nie testowałam, nie umiem się upić, bałabym się Martajotka, mam nadzieję, że mailik doszedł I niech spotkanie z czterolistną koniczynką w tym miesiącu nie będzie przypadkowe Misia, oby sukienececzka śliczną była i pasowała jak ulał Amonia, cieszę się z dobrych wieści!Jak dobrze, że jajniczek zdrowy. Teraz tylko termometr w dłoń, luteinka pod języczek i ...staranka czas rozpocząć. Krokodylku, ile rybek złowiliście tym razem? Po @ już pewnie nie ma śladu....I dobrze! Dobrej nocki Folikówki! Ps. wybaczcie liczne literówki Komputer działa tu z oporami i nie mam sił do poprawiania... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: witam poniedziałkowo wieczorowo!!! 04.07.06, 09:19 luteinkę mam ale nie pod języczek Staram sie taram... Tempki mierze juz od 4 tygodni Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa 4ty dzien wyzszych tempek :-) 04.07.06, 09:25 i oby tak dalej... niech juz nie spada Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka słoneczny wtorek 04.07.06, 09:46 Witajcie, Moniczka na wakacjach, inne też się już powoli pakują! Wypoczywajcie! I jakoś się leniwie zrobiło na forum... Aamoniu! cieszę się, że ta torbiel już zniknęła!trzymam kciuki za owocne staranka! Oby ta tempka nie spadała! JA wczoraj byłam na kontroli u gina. Według niego pęcherzyk pękł w nocy z soboty na niedzielę. Ciałko żółte jest łądnie wykształcone. JAko, że endometrium jets ciut za małe dostałam duphaston an jego powiększenie i ew lepsze zagnieżdżenie. no to teraz zostało mi uzbroić się w cierpliwośći i... czekać. to będą baaardzo długie dwa tygodnie! Folik był! pa m Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: słoneczny wtorek 04.07.06, 10:42 cześć dziewczyny !! Oj tak spokój u nas panuje, dziewczyny odpoczywają ... Martunia oj będzie wszystko dobrze, najważniejsze że gin się tobą opiekuje i mówi co i jak, do was należą teraz tylko staranka a tak w ogóle to długo już się staracie? i czy u lekarza są jakieś wskazania jeśli chodzi o ten monitoring? jak nam przez wakacje nie wyjdzie to też bym chciała, ale nie wiem czy mój lekarz po pół roku bedzie chciał, czy każe mi się starać do roku, a tam najwyzej pójdę do innego Myszka wszystcy widzę u Ciebie zabiegani, jak każdy w dzisiejszych czasach, ale mam nadzieję że się odważysz i porozmawiasz o tym, dobrze jeśli rodzice wiedzą, czasem pomogą, pocieszą, a czasem poprostu nie bedą pytać albo zastanawiać się czemu nie są jeszcze dziadkami, ja myślę że powinnaś pogadać, w końcu to ludzka rzecz, mama zrozumie i wypoczywaj tam sobie, widzisz jak to w mieście życie inaczej się toczy, ludzie ciągle gdzieś biegają, zpracowani, zestresowani, zmeczeni, mi też brak jest takiego spokoju a od jutra niepokój wróci na nowo wraz z powrotem mojego bossa z zagranicy ... buuu już dziś będę płakać, a miałam taki spokój folik łykam, nie wiem co tu na obiad zrobić, macie może jakieś pomysły na coś smacznego? Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: słoneczny wtorek 04.07.06, 10:43 Trzymam kciuki za Ciebie. Ja też się cieszę że mój jajniczek już zdrowy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: słoneczny wtorek 04.07.06, 12:41 Witam z rana! Widzicie - jestem od Was uzależniona, nawet w wakacj od Was wakacji sobie nie robię Przed wypadem nad jeziorko postanowaiłam zajrzeć, co u Was. I rzeczywiście, czuć na naszym wąteczku rozluźnienie. Upały nie sprzyjają siedzeniu przy kompie, tak wnioskuję patrząc na "dzienny przyrost postów". Odpoczywajcie Dziewczyny (te pracujące też starajcie się znaleźć czas na wypoczynek, ale zaglądajcie też w wolnych chwilach na forum i piszcie co u Was. Marta, z tego co piszesz o swoich wizytach u gina, zdaje się być on osobą rzetelną i profesjonalną. Podziwiam, że daje Ci tyle szczegółowych informacji... Ja chodzę prywatnie do Novum (Klinika Leczenia Niepłodności w Warszawie), każde usg kosztuje mnie 70 zł i na tym kontrolnym (po starankach), otrzymywałąm tylko informację "pęcherzyk pięknie pękł, o tu widać ślad". I nic poza tym...ani kiedy pękł, ani nic o endometrium.. Może sama powinnam być bardziej aktywna i pytać? W każdym razie super, że Twój dr taki dok ładny... Niech zaowocuje to 2 kreseczkami Wyobrażam sobie, że są to dla Ciebie bardzo długie 2 tygodnie... Agniesiu...dziękuję za wzmocnienie mnie i wsparcie... Postaram się być odważną Współczuję Ci tego szefa. Niech wyjeżdza jak najczęśćiej...Od razu inna atmosfera w pracy, bardziej ludzka...Staraj się wystrzegać strsu mimo wszystko, dystansuj się do słów szefa jak tylko potrafisz. A jeśli chodzi o obiadki - najlepiej cś lekkiego: ziemniaczki z koperkiem, brokuły polecane przez Amonię z sosem feta, kalafiorek, szparagi, rybka, sałątki, botwinka, zupy owowcowe, chłodniki... Mnóstwo pomysłów i inspiracji znajdziesz na forum Kuchnia "Galeria potraw". Zajrzyj koniecznie: fajne przepisy sprawdzone przez wielu ludzi, każdy ze zdjęciami A teraz trochę z innej beczki...Jeszcze a props Twojego poprzedniego postu zastanawia mnie, co ludzie mają na myśli mówiąc dugim "za mało się staracie" ( w kontekście poczęcia dzidzi oczywiście)? Jak rozumieć takie słowa...Czyżby mieli na myśli, że za rzadko są starania, że nie w terminie i trzeba się douczyć znajomości cyklu.... Wiecie, bolesne są tego typu uwagi...A może to ja jestem przeczulona? Amonia, dobrze, że tak wszystko si ę u Ciebie układa. Jesteś teraz na pewno spokojniejsza, a to bardzo ważne... I r ób dalej swoje uzbrojona w cierpliwość i dobry humor... Na pewno wkrótce będziesz mieć swoją radosną nowinę.... Pozdrawaim szczególnie Folikówki, które w taki piękny dzień siedzą w pracy...Pa Monia Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: słoneczny wtorek 04.07.06, 12:59 dzieki za pozdrowienia ja wlasnie w pracy i wlasnie kupilam ksiazki o dziecku na allegro doksztalce sie a po pracy zakupy i szykowanie sie na wyjazd...nienawidze prasowania!! a kilka koszulek malzowi musze... pozdrowienia dla was zza biurka Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: słoneczny wtorek 04.07.06, 13:06 I ja cieplutko witam was we wtorek!! Jak to dobrze że nasza Myszka odzywa sie do nas z wakacji-Kochana-odpoczywaj ile wlezie i zabierz sobie troszkę tego luzu i braku zabiegania do Warszawy.Mam nadzieję że wycieczka nad jeziorko uda sie znakowmicie,szczególnie że pogoda dopisuje!!Poopalaj się za mnie,ja niestety nie mogę chociaż bardzo bym chciała poleniuchować na słoneczku.Za niecałe 3 tyg.idziemy na wesele,mam czarną sukienkę a w tym roku jestem strasznie blada. Martajotka-wiem że to bedą dla ciebie najdłuższe 2 tyg.ale sama zobaczysz że zleca jak z bicza strzelił.Oczywiście mocno trzymam kciuki. Folik był do śniadanka,lecz niedługo moja z nim przygoda dobiegnie końca-mam brać do końca 12 tc.Ale liczę że po tym czasie nie wyrzuciecie mnie ze swego zacnego grona) Pozdrawiam wszystkie wypoczywające i pracujące( Folikóweczki,miłego popołudnia!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Od Misi do Was 04.07.06, 13:11 Witam Chcialam Was tylko przeprosic ze ostatnio malo pisze albo mnie wcale nie ma, ale zle sie czuje. Od 3 dni moge jesc tylko zupy wszystko inne odpada ! Na wymioty zbieralo mnie juz 3 dni i dzis sie zaczelo co tylko zjem zaraz oddaje. O 14:20 mam wizyte u ginekologa ide z wynikami i na badanie. Tesknie za Wami nie mam narazie sily zeby posciki przeczytac. Pa Wasza Angelika Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Od Misi do Was 04.07.06, 13:22 od kiedy zaczęły ci się te ciężkie dni? tzn. który tydzień ciąży to wypada?? daj znać co u lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Po wizycie :) 04.07.06, 17:25 Moniczko ciezkie dni zaczely sie w sobote. U lekarza bylo fajnie widac juz bylo dzidzie, no i serduszko juz biło. Lekarka powiedziala ze wszystko jest ok. zalozyla mi karte ciazy (hura)no i to jest 8 tydzien według ostatniej @ , a wedlug plodu 7 tydzien. Nastepna wizyte mialam miec za 4 tyg czyli 1 sierpnia, ale ze moja gin idzie na urlop na 4 tyg to spotkamy sie 18 lipca. Pozdrawiam!!! Dakota a jak u Ciebie bo jak dobrze pamietam to idziemy leb w leb ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Po wizycie :) 04.07.06, 17:36 Misiu u mnie 9 tc(dokładnie minęło 8 tyg.i 3 dni).To według OM,do lekarki idę za tydzień ale nie wiem czy będziemy podglądać maluszka.A co do dolegliwości to w tamtym tyg.miałam kilka dni nudności z rana-śniadanka jadłam dopiero w pracy ok.11,wcześniej mnie po prostu odrzucało.Na szczęście mam to już za sobą czego i Tobie jak najprędzej życzę.Cieszę się że z twoją dzidzią wszystko ok i pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Po wizycie :) 04.07.06, 18:32 No to mnie wyprzedzasz o pare dni hehehe buzioki !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka :) 04.07.06, 14:34 Hej, to znowu ja Dzięki Wam za wszytstkie dobre słowa i myśli! to takie pozytywne, że jesteście! Właśnie przeczytałam drugą część "opowieści z brzucha" i... się popłakałam www.polki.pl/?page=rodzina_ciaza_rozwoj_artykul&cmn_id=10000841&ph_news_page_no=3&ph_news_page _no=1 nie wiem jak to się wkleja ale na pewno znajdziecie... Biedna MIsia! a więc dopadły Cię dolegliwości ciążowe... jeżeli to Cię pocieszy to związane jets z dużą ilością hormonów ciążowych i jest znakiem, że wszytko dobrze się rozwija. A! moja przyjaciółka na mdlości stosowała radę swojej babci; kawałek bułki z masłem, przed wstaniem z łóżka podany oczywiście przez męża! Czekamy na relację po wizycie u lekarza. Myszko! mejla napisałam w związku z Twoim wątkiem; mój gin jest naprawdę świetny, mam do niego całkowite zaufanie. Zwykle chodzę do niego na kasę chorych, choć na te USG to prywatnie- choć to mój wybór, bo nie muszę się urywać z pracy. I płacę mniej niż TY bo 50 zl. On mi dużo mówi,a le ja też zasypuję go pytaniami! W końcu pacjent ma prawo do informacji!!!! Pozdrawiam Was wszytskei częściej i rzadziej zaglądające na forum! pa m Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: :) 04.07.06, 17:54 Cześć dziś minął już mój drugi dzień pracy Myszko fajnie, że pamiętałaś W poniedziałek byłam od 10 w pracy, bo wcześniej robiłam badanka. Rozliczam materiały na magazynie i produkcje (WZ, RW, Pw)przyucza mnie starsza kobieta, która sama się plącze i chyba za bardzo nie wie co z czym się je ale dzisiaj wróciłam na stare śmieci, bo w firmie gdzie miałam staż moja obecna firma wynajmuje hale produkcyjną i przyglądałam się jak się robi drzwi(dokładnie jakie materiały się zużywa - no bo jak inaczej rozlicze produkcje ) Generalnie jest fajnie Misia biedactwo, ślub tak blisko a tu takie wredne dolegliwości Cię złapały Mam nadzieję, że do wesela Ci przejdzie Martajotka ciesze się, że torbiela już nie ma no i pęcherzyk pięknie pękł Agnieszko uważaj z tą luteiną i aplikuj ją dopiero po owulacji, bo podobno ją hamuje ;/ Dakota na wesele w czerni?? Uważaj na siebie i maluszka MOnjan udanego wyjazdu Pozdrawiam Myszke, Misie, dakote, aagniesie, amonie, adrestee i nowe folikówki, które tak mało piszą, że nie zdążyłam zapamiętać nicków ciumek pa aha umowe mam na 3 miesiace za najniższą krajową - mam nadzieje ze pozniej bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Nadya 04.07.06, 18:35 No to fajnie ze Ci sie w pracy podoba- powodzenia Wz,Rw rachunkowosc z tego co pamietam buu jak ja to lubie Pozdrawiam. P.S. A macie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od czasu do czasu trzeba Wam dodac energii. Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Upalny wtorek :) 05.07.06, 09:07 Hej dziewczyny!! Monjan pozdrowienia dla Ciebie, już widzę że powoli szykujesz się do wyjazdu Misiu trzymaj się dzielnie, widzę że jak na razie z naszego grona chyba ty naciężej znosisz początki, oby jak najszybciej u Ciebie skończyły się te mdłości, żebyś mogła jak najszybciej zacząć jeść na co masz tylko ochotę Widzę że nasze fasolki zdrowo rosną, odwiedzają ginow co jakis czas i tylko czekac jak zleci te 9 miesięcy, fajnie dziewczyny że jestescie z nami i piszecie nadal, buziaki dla Monjan, Misi i Daktoki i usciski dla ich fasoleczek i kropeczek Wiesz Mycho tak to jest z rodzinką że dla nich te słowa "za mało się staracie" to są żarty, lubią sobie ci starsi doświadczeni tak pognębić młodych, nie pomyślą tylko nigdy o tym że może ktoś tak bardzo się stara a nie może, ja narazie przechodzę jeszcze nad takimi "zagrywkami" do porządku dziennego, uśmiechnę się i tyle, ale w przpadku dziewczyn takich jak ty Mycho czy innych z problemami to bym chyba z płaczem wylatywała, jak można tak bezdusznie nie myśleć o innych ... przecież skoro przez jakiś czas nie ma nic (tzn. bobo), to kazdy normalnie myślący człowiek doszedł by do wniosku że może tam coś jest nie tak i dałby spokój z takimi komantarzami, ale widać tak chyba musi być Mnie to jeszcze denerwuje to że u mnie np. mowia ze nasz pierwszy rodzinny bobo i jego mama tak wysoko ustawili poprzeczkę że teraz ciężko bedzie o drugą taka fajną pociechę, wyobrażacie sobie taki tekst? Przeciez kazde bobo jest słodkie i śliczniutkie, zreszta to u mnie w rodzinie akurat kwestia faworyzacji jednych dzieci nad innymi, ale chyba jak wszędzie, Wiecie ten nasz mały bobas rodzinny, raz go widziałam tylko, ale jest radosny bardzo jak mówią, jego mama nie pracuje, ma dla niego duzo czasu, czuje miłość matczyną cały czas to i jest wesoły, nie przechodzi ciągle z rąk do rąk tylko z mamą spędza najwięcej czasu, to ma pewnie duży wpływ na rozwój takiego maluszka .. no ale niestety u mnie nie bedzie tak błogo bo trzeba bedzie wracac szybko do pracy, ale co tam poradzimy sobie Nadyu pracuj sobie dalej dzielnie, nie przejmuj sie na poczatku zawsze daja krótka umowę i marne pieniążki, ale potem na pewnoe bedzie lepiej ! Oj ja też przeczytałam opowiesci z brzucha Martunia ale to ładnie napisali, i tak wzruszająco dobra dziewczynki zabieram się za robotę, papa Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa A u mnie dzisiaj... 05.07.06, 09:29 strasznie wrażliwe sutki i nawet czasami takie "bolące".... Cisza.... Nie zapeszamy Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: A u mnie dzisiaj... do Amonii 05.07.06, 09:41 AMoniu a ktory u ciebie dzień cyklu?? wiesz może to akurat będzie TO ale za bardzo się nie nakręcaj, wiecie ja takich objawów to mam zawsze tysiące, powiedziałam teraz sobie że już na nic nie patrzę, staram się, mierzę tempkę i robię testy owu, ale w drugiej fazie, olewam i biorę się za czytanie i sprzątanie żeby się czymś zajmować i niepotrzebnie nie nakręcać, naprawdę te objawy @ są tak podobne do ciążowych że zawsze można sobie coś wmówić, a potem przykro jest ale Amonia trzymam za Ciebie kciuki To że jednym się nie udaje nie znaczy że innym ma się nie udać może wreszcie zdrowy jajniczek zadziała jak trzeba i będzie z tego piękna fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: A u mnie dzisiaj... do Amonii 05.07.06, 09:46 dziś mam 28 dc. ale ostatnio mam cykle po 36 dni. tak więc owu miałam w piątek (mierzę temp.) czyli było by dopiero jakieś 5 dni od zapłodnienia... Nie wiem czy mogą już być jakieś objawy. Nie nakręcam się - serio!!! Pierwszy raz podchodzę do tego na tak wielkim luzie. A że jestem uzależniona od tego forum to piszę wam co u mnie nowego Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Środa? 05.07.06, 10:26 Cześć Dziewczynki! Z tych całych wakacji to mi się już dni tygodnia mylą Przeczytałam Wasze nowe pościki i...popłakałam się. Nie wiem z czego bardziej, czy z tej pięknej wzruszającej historii z brzucha czy z drugiego tesktu rodzinki Agniesi o postawieniu wysokiej poprzeczki i że cięzko będzie o drugie takie fajne bobo... Ale juz przetarłam łzy i jest lepiej Bobas z opowiadania brzuchowego rozczula mnie i wzbudza mą sympatię Chciałabym go mieć w brzuszkuA niechby nawet rozrabiał... A co do komentarza rodzinki Agi, to dla mnie ten tekst jest jeszcze bardziej przykry niż o staraniach. Ja rozumiem, że to wszystko jest powiedziane lekko, w żartobliwym tonie, ale...mnie te żarty nie śmieszą. Za długo czekam na dziecko, by mnie śmieszyły. Wysoka poprzeczka! A czy to konkurs lub wybory miss bobo? A co mają powiedzieć mamy dzieci niepełnosprawnych, okaleczonych? Oj, z rodzinkami to tak bywa... W mojej jeszcze nie ma bobasa rodzinnego...wszyscy czekają na nas. Tzn. bobasy są u kuzynostwa, ale moi rodzice i teściowie jeszczenie są dziadkami. Mój brat i brat męza są kawalerami, za to my z męzem będziemy mieć za miesiąc 3 rocznicę ślubu, więc tym bardziej czujemy presję rodzinki i nadzieje na wnuczęta składane właśnie w nas Amonia, Martusia i inne oczekujące...spokoju, spokoju i jeszcze raz spokoju i cierpliwości. A my trzymamy kciuki i jesteśmy przy Was Misiu, biedactwo...Mam nadzieję, że dolegliwości ciążowe miną tak szybko jak nagle się pojawiły...Oby lekarz coś doradził. Pomaga: pogryzanie czegokolwiek w krytycznych chwilach, a najlepiej jeszcze przed wstaniem z łóżka oraz herbataka imbirowa. W aptekach są też leki homeopatyczne przeciw wymiotom dla kobiet w ciąży typu cocuuline (nie wiem jak się pisze...) Dobrze, że Dakotka i Monjan nie mają takich silnych mdłości...i oby nie przyszły! Dakotko, do wesela jeszcze 3 tygodnie...Wiem, że pracujesz, ale myślę, że w weekendy (a spędzacie je tak aktywnie i na powietrzu)złapiesz troszkę kolorku...I wystarczy, za mocna opalenizna też nie wygląda ładnie... A Twoja kropka doda Ci blasku i i tak będziesz pięknie się prezentować Nadya, z tymi umowami to tak teraz jest na początku...Ale to początki, więc nie zniechęcaj się i bądź cierpliwaNajważniejsze, że atmosfera w pracy miła, a ludzie uczynni...Dzielna jesteś dziewczynka! A jak nastroje po meczu Kochane? Oglądałyście? Ja to chyba nie nadaję się do oglądania meczów, bo zawsze mi żal tych co przegrywają. Wczoraj cieszyłam się z radości Włochów, a płakać mi się chciało, gdy widziałam smutek Niemców i łzy ich kibiców... Krokodylek, dawno się nie melduje, zapomina o foliku, bo pewnie siedzi po pracy na lodach z Agnieszkąmoniką i plotkuje Pozdrawiam Ps. Dziś znowu jadę nad jeziorko pływać. I cieszę się, bo na weekend odwiedzi mnie mój blady warszawski mążPrzyjedzie raptem na 2 dni, ale już za nim jestem stęskniona))) Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa No coś Ty???? 05.07.06, 10:30 Gebelsy do domu!!!!! Strasznie ich ne lubię.... Włoch Fabio z nr 5 baaardzo mi się podobał PS. Jestem baaaardzo spokojna, tylko cycusie bardzo mnie bolą i nawet staniki są mi za małe.... Odpowiedz Link Zgłoś
monjan środa 05.07.06, 10:49 czesc Wam Misia u mnie mdłości mineły, jestem w 12 tyg wiec trzymaj sie!! Dakota-odpisywałam ci na styczniowkach Agniesiaa -list juz wysłany ja powoli robie zakupy na wyjazd, ale mecze mi przeszkadzajano i dzis ogladam kolejny kto powiedzial ze kobiety nie lubia pilki noznej????Ciesze sie ze Włosi wygrali teraz jestm za Portugalia!!! a po pracy ide na niezdrowe ale pyszne jedzenie do Mac donalda)nie jadłam takiecgo chyba pol roku!!a nie chce mi sie gotowac... i ide ogladac folkor-uwielbiam))bo mamy Spotkania Folklorystyczne i przyjezdza duzo zespolow z calego swiata nawet niektore znajome-sama przez wiele lat tanczylam i jezdzialm pos wiecie ech piekna historia a potem mecz!!! pozdrowienia dla Amonii, Nadyi, Martyjotki paa Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do monjan 05.07.06, 15:18 No to wyprzedzasz mnie o miesiac, Ty pewno juz mam malenki brzuszek ??? Ja tez lubie mecze, dzis kibicuje Portugalii ale mysle ze Francja ich pokona Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: No coś Ty???? 05.07.06, 10:52 Ja też się cieszę, że Niemcy odpadli. Nie podobało mi się zachowanie kibiców jak odgywany był hymn włoski - buczeli i gwizdali. Ale wracając do przyjemniejszych tematów to trzymam za Ciebie amoniu kciuki, intuicja podpowiada mi że to właśnie to, ale nie można zapeszać Co do reakcji, żartów rodzin to jest to rzeczwyiście przykra sprawa. Moja rodzina przestała już się dopytywać kiedy dziecko bo za każdym razem dawałam do zrozumienia że tych pytań po prostu nie chcę słyszeć, więc teraz wszyscy skupili się na mojej młodszej siostrze. Ale nawet ostatnio pomyślałam sobie, że najważniejsze to że jak już się pojawi to będziemy z mężem tworzyli taką "pełną" rodzinę i chyba to co będzie między nami jest najważniejsze..... Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: No coś Ty???? 05.07.06, 11:39 alfa mi napisała że już nie ma co zapeszać bo albo jest albo nie ma nic z tego miesiąca wiec zobaczymy co to wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: No coś Ty???? 05.07.06, 11:47 dziewczyny jakby nie było to mamy po 50% szans, że albo ciąża jest albo jej nie ma a nadzieję zawsze można mieć co do meczu to ja nie wytrzymałam do końca i poszłam spać, spodziewałam się że będą karne a tu proszę akurat jak zasnęłam to tak ladnie się zakończyło Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: No coś Ty???? 05.07.06, 12:18 Ja to nawet nie będę wiedziała czy jestem w ciąży czy nie, bo to mój pierwszy cykl po odstawieniu anty i nawet nie wiem, czy bez staranek dostałabym @ i jak długi będzie to cykl. Więc jak będzie termin @ to chyba umrę z niepewności... Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: No coś Ty???? 05.07.06, 12:31 kka po tabsach różnie jest, trzymam kciuki aby u ciebie było jednak OK !! Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: No coś Ty???? 05.07.06, 12:44 Dzięki. Jestem optymistycznie nastawiona. Jak będzie zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do mycha :) 05.07.06, 15:16 Dziekuje za rady Buzior Amonia trzymaj sie (cichooo) Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do mycha :) 05.07.06, 15:20 trzymam się trzymam Ale jak Boga kocham takich cycorów to ja jeszcze nigdy nie miałam Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: do mycha :) 05.07.06, 15:34 Podziwiam Cię, że tak wytrzymujesz z tym testowaniem. Ja bym chyba wyszła z siebie i stanęła obok. Ale trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do mycha :) 05.07.06, 15:37 ale ja @ mam mieć dopiero gdzieś najpóźniej 14ego.... więc test może jeszcze niczego nie wykazać w piątek miałam owulację ale jak mnie bolą cycorki: ((( Nie chcę zapeszać ale ja się dziwnie czuję. Tak nie miałam jeszcze nigdy. we wtorek zrobię test Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: do mycha :) 05.07.06, 15:48 Czekam zatem z niecierpliwością, nie zapeszając..... Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do mycha :) 05.07.06, 15:50 chyba oszaleję kurcze chcę już testować!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 ŚRODA 05.07.06, 16:45 Jeszcze tylko dwa dni i zobacze mojego ukochanego To coś tak jak Myszka Amoniu oby to był znak na dwie kreseczkiale jeszcze niestety musisz troszke poczekać testy radzą robić 14 dni po owulacji, także wtorek to wcześnie chyba Opalajcie się dziewczyny i odpoczywajcie Już niedługo znowu weekend Inwentaryzacje już prawie skończyłam Dziś księgowałam zakupy hihi w sumie szybko się wdrażam Problem polega tylko na tym, że laska która ma mnie przygotować do pracy, sama się uczy teraz czegoś innego na nowym stanowisku, więc nie ma zbyt dużo czasu dla mnie ale i tak jest ok Monjan zrobiłaś mi smaka na fast fooda Tyle, że ja tymi z Mc Donalda nie moge się najeść jakieś małe są Pozdrawiam serdecznie dziewczynki aha Agnieszko nie martw się Twoje bobo będzie lepsze i przez to, że będziesz chodzić do pracy to wcale nie będzie mniej wesołe - nie ważna jest ilość czasu ale jego jakość Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: do mycha :) 05.07.06, 18:39 HAhahaa Amonia Ty jestes ZAJEBISTA "cycorow" hahahhahahha ale mnie rozbawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Po wizycie u lekarza... 05.07.06, 17:20 Witajcie Folikówki.... Nie za bardzo mam teraz o czym pisać, gdyz nic się nie dzieje u mnie. Dzis mam 6 dc www.fertilityfriend.com/home/13edf8 tempka szaleje...., ale zwalam winę na pogodę.... W poniedziałek mam wizyte monitoringu. Zobaczymy co to bedzie. Dzis byłam z wynikami u endokrynologa. Pani doktor popatrzyła na wyniki i powiedziała, że na razie nic nie bedziemy robić Ale sie ucieszyłam. Powiedziała, że mamy sie dalej starać i jak tylko bedę w ciąży to do niej mam sie zgłosić.... I nagle dodała.... Niech bierze pani ze mnie przykład.... Mnie wcięło... I wywaliłam do niej prosto z mostu : "jest pani w ciąży???" Faktycznie ma już brzusio, ale jak siedziała za biurkiem to nie widać było. Zaczęłam sie śmaić, że już chwytam fluidki Ale mi sie trafiło.... I jak tu nie pójśc w ślady pani doktor ??? monjan.... życzę Ci abys wypoczęła porządnie ... Oderwac sie od tego wszytskiego.... Super sprawa. Maleństwo na pewno też odpocznie razem z Tobą.... Misia, Dakota, monjan... jako zafasolkowanym życzę aby te upały, jak naj mniej Wam doskwierały. Na receptę proponuje duży Chiński wachlarz.... i koniecznie osobe, która będzie Was wachlować.... Nadya... ja wierze w Ciebie i w to, że przedłuzą Ci umowę. Zawsze KAŻDY pracodawca najpierw podpisuje umowę na czas okreslony. zasem nawet i dwa razy, zaczynając od najniższej krajowej. My robimy tak samo. Nawet naszemu uczniowi, zatrudniając go jako pracownika sporządzliśmy umowę na czas okreslony. Tak sie robi. Ale Ty na pewno pokażesz im, gdzie raki zimują i zagrzejesz stołek na dłużej.... amoniaa... przychylam się do Nadyi, żebys się tak bardzo nie spieszyła z testem. Pamietaj, że gro dziewczyn robiło test przed @, potem @ przychodziła i było im smutno, bo okazywało się, że to była ciąża biochemiczna. Tak więc i ja radzę Ci poczkac do terminu @ lub nawet dzień czy dwa po niej.... A jeśli chodzi o Twoje piersi , to ja pamietam takie stwierdzenie: "Precz z buistonoszami ... cyce wolne " To tak na wszelki słuczaj... Mycha.... nie zdążyłam się skontaktować z anieszkamonikaz, tak wię nie mam pojęcia co u niej słychac. A szkoda. Życzę Ci abyś jeszcze czerpała przyjemnośc bycia poza wielkim miastem.... ile się da... A CO !!! Pozdrówki dla pozostałych Folkiówek - Całuski Kaśka PS. Folika nie brałam juz od 5 dni. Zaczne spowrotem od piatku. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Środa 05.07.06, 18:35 Hej,hej!! Rano zapomniałam o foliku i pewno gdyby nie forum to juz by mi się dziś nie przypomniało a tak mam czyste sumienie,połknęłam przed chwilką! Nadya-cieszę się że jesteś zadowolona z pracy,najważniejsze to robić to co sie lubi.A co do umowy to dziewczyny mają rację-jak tylko się na Tobie poznają to i stawke podniosą i umowę przedłużą! Aagniesiu-wyobrażam sobie jak musisz się czuć słysząc takie teksty ze strony rodzinki.Niby żarty ale przykrośc pewnie wielka.Nic sie nie przejmuj-Twoja dzidzia i tak będzie najśliczniejsza w rodzinie!A co)) Amoniaa-wiem,wiem teścik korci ale jak napisał Krokodylek nie warto się tak śpieszyć-poczekaj przynajmniej do terminu spodziewanej @.Po co sie niepotrzebnie rozczarować.Ale swoja drogą-u mnie sutki były pierwszą oznaka ciąży.Ale na razie ciiiiiii-żeby nie zapeszyć.I oczywiście trzymam kciuki!! Myszko-wspaniale że tak fajnie się bawisz-jeziorko,kocyk,stare śmieci i koleżanki ze szkolnych lat.A jak zamierzona rozmowa,dalej nic z tego? Dobrze że mąż dołączy do Ciebie chociaż na weekend-my jesteśmy po ślubie 8 lat a trudno nam się rozstać choćby na 2 dni.Baw się dobrze i jak najdłużej!! Krokodylku-to dobrze że u Ciebie wszystko ok.Teraz nic tylko zastosować się do zaleceń p.doktor-w końcu lekarza pacjent słucha.Miłych staranek!! Ściskam Was wszystkie kochane,do jutra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Środa 06.07.06, 09:07 czesc wam o tak walchlarz i "murzyna" do wachlowania)moze byc malz) Misia brzuszek jest wieczorem choc zdaje mi sie ze wyskoczy z dnia na dzien bo na razie lekarz twierdzi ze macica jest mala, wiec to co widac to tłuszczyk()i jelita(wzdete) dzis nie moglam sie dopiac w spodnie, buuuuuuuuuuuuuuuuu a bedzie jeszcze gorzej....taki smutas mnie naszedł... nie zegnam sie z Wami bo jeszcze jutro!! Trzymam kciuki za testujace!! pa Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Krokodylka 05.07.06, 18:45 Mysza, a ciemu nie bierzesz tego Folika cio mam krzyczec ? O tak ktos do wachlowania No, no idz w slady pani doktor moje, monjan dokaty, bo my czekamy na nowe fasolki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka już czwartek! 06.07.06, 09:05 Hej Dziewczyny! wczoraj się nie meldowałam, bo miałam urwanie głowy. Oczywiśćie się to odbiło i zapomniałam folika. Ale dziś już nadrabiam U mnie 5 dzien po owu. Dluuugie to czekanie....ale dużo się wokół dzieje więc nie za bardzo mam czas o tym myśleć. Najpierw zaległości: Dakotko! moja koleżanka będąc też w ciązy z powodzeniem używa nowego mleczka Garnier Loreal" skóra musnięta słońcem". Emulsja nadaje łądny złoty kolr a nie ma przy tym wad typowych dla samoopalaczy w kremi (zacieki, plamy itp). NAdya! Mam nadzieję, że praca Ci się spodoba. jak Dziewczyny pisały zatrudnianie na czas określony jest normą. Tak samo jeśli chodzi o płacę. Jeszcze Cię docenią!! Krokodylku! strasznie się cieszę z Twoich wyników i z TAKIEGO spotkania z p.doktor- ciężarówką! Oby to był dobry znak dla Ciebie. to też mój pierwszy cykl monitorowany wię cmam nadzieję,że dla nas obu będzie on szczęśliwy Amoniu! ja też jestem za tymbyś wcześneij niż 14 dp owu nie robiła testu...więc cierpliwości. Ale trzymam kciuki! AAgniesia! rozumiem Cię doskonale. Presja mojej teściowej jeśli chodzi piękne, super dzieci jest niesamowita. Ona ma już dwójkę wnuków od mojej szwagierki i już wiem, że poprzeczka jest podniesiona bardzo wysoko. Zresztą mój M się już nie raz pokłócił z ze zwoją matką i babką które wywierały na nas presję szybkiego "robienia" dzieci. eech! nie ma się co przejmować!! Myszko! odpoczywaj! ale cały czas kibicuję Twoim rozmowom. Dziś powinnam znaleźć czas na napisanie mejla! Misiu! mam nadzieję, że mdłości nie są już takie uciążliwe! trzymajcie się! pa MArta Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Wczoraj kupiłam test... 06.07.06, 09:22 nie mogłam się powstrzymać bo byliśmy na zakupach przedwakacyjnych i sam mi wpadł w ręce Korci strasznie ale zrobię go na wakacjach tak jak mówicie. Okres mam mieć gdzieś za tydzień w piątek więc w sobotę go zrobię Czytajcie na staraniach lipcoowych bo dam znać Gosi (buzka5) i ona wam napisze na forum co u mnie. Ona idzie ze mną łeb w łeb (widzę że nie tylko ona). Ja miałam owu dzień przed nią i tak się dopingujemy Tak więc w przyszłym tygodniu w sobotę czytajcie co tam u mnie Ja już za 6 lecę na wakacje ale myślami będę wciąż z Wami ))) Milusiego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Czwartek 06.07.06, 09:36 to ja wczoraj pomyliłam dni, była sroda a ja napisałam że wtorek, zakręcona jakaś jestem Wiecie wcale się nie przejmuję tekstami rodzinki, przytacza je dla was, zeby pokazac poziom absurdu, a moje bobo i tak bedzie najsłodsze, jak każde bobo dla swojej mamy roboty masa wiec uciekam i pozdrawiam was wszystkie Kasiu krokodylku widzisz jest ok, nieczym sie nie martw teraz tylko działajcie, to musiał byc znak od tej Pani doktor, pewnie posłała ci fluidki wiec teraz do dzieła, nowy cykl przed toba czekamy na wyniki u Amoni Mycha jak rozmowa, oby jak najszybciej i bedzie z głowy moze w weekend sie uda przy wsparciu męża Buziaki dla Dakotki x2, Monjan x2, Nadyi, Martyjotki, Misi x2, Krokodylka, Agnieszki zd, Agnieszkimoniki i wszystkich innych ktorych nie wymieniłam, zafasolkowane są dwa w jednym wiec ślę podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Czwartek 06.07.06, 09:42 sama czekam z utęsknieniem co będzie u mnie meżuś mówi już do mnie "mamusia" haha i dziwnie mi się przygląda.... Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 cześć dziwczynki:-)) 06.07.06, 10:25 Witam was po długim czasie, leniwy dla mnie czerwiec się skończył, urlop też więc wracam już aktywniej w między czasie wyleczyłam ząbki, regularnie łykam folik i czekam do 06.08 na ost. WZW Potem starania pełną parą... Ostatnio albo popadam już w schizy albo faktycznie wokoło jest peeełno ciężarówek, plaga normalnie.I bardzo fajnie)) Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Nasz post spada na dół 06.07.06, 11:28 trzeba go podrzucić do góry żeby wszyscy widzieli ile nas tu jest Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Nasz post spada na dół 06.07.06, 12:04 ale co tam że spada i tak mamy wsród nas fajne grono miłych kobitek, pomocnych, sympatycznych i pocieszających gdy trzeba, tak trzymajmy dziewczyny !! ej wiecie superowa pogoda dziś, wlasnie bylam załatwiac sprawy poza budynkiem jest cieplutko słoneczko super grzeje a człowiek się meczy w tych murach jeszcze szef maruder marudzi ... wiecie ciągle zapominam o foliku, chyba sobie na czole zapiszę Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa A mnie boli brzuch jakby na @ :( 06.07.06, 12:08 Kurcze mam nadzieję że nie przyjdzie, a w ogóle to nie ten czas jeszcze na to nawet gdyby miała przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: A mnie boli brzuch jakby na @ :( 06.07.06, 13:37 Amonia! nie nakręcaj się! wiem, że to trudne, ale myśl o tym wszystkim jak najmniej. Są kobiety, które brzuch jak na @ boli przez pierwszy trymestr ciąży! A to wszak u Ciebie jeszcze trochę do terminu! M Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: A mnie boli brzuch jakby na @ :( 06.07.06, 13:39 próbuje się nie nakręcać, ale wiesz jak to jest... czekam... do okresu jeszcze trochę czasu ((( brzuch pobolewa coraz bardziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: Nasz post spada na dół 06.07.06, 12:41 A ja nie wiem czy wzięłam dzisiaj czy nie. Taka zakręcona jestem od rana.... Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Nasz post spada na dół 06.07.06, 12:56 a ja biorę zawsze wszystkie witaminki po obiadku jak wracam z pracy czyli koło 18ej Odpowiedz Link Zgłoś
breili Re: My, Folikówki :) 06.07.06, 14:15 Czesc Dziewczyny! Melduje sie po urlopie. Tyle sie u Was podzialo przez ostatnie 2 tygodnie. Gratuluje z calego serca wszystkim przyszlym mamusiom. Po odstawieniu tabletek troche mi sie cyklik rozregulowal (cholela!!!). Mam nadzieje ze szybko sie unormuje i ze moze lipiec to moj miesiac (sama mam w lipcu urodzinki). Dzisiaj 7 dc. Buzka dla wszystkich Folikowek! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Dziewczyny 06.07.06, 16:06 to zależy jak na to patrzeć... do tego boli mnie lewy jajnik właściwie pobolewa... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: 1500 :) 06.07.06, 17:46 Gratuluję okrągłego posta Kasiu Martajotka - idziemy równo - u mnie też dziś 5 dpo. To kiedy testujemy?? Ja tak wstępnie myślę o 15-stym lipca O ile oczywiście nie nawiedzi mnie wredna @. I oczywiście już zaczynam się nakręcać i szukać u siebie miliona objawów (choć jak to zwykle bywa nie mam absolutnie żadnych)) Pogoda super. Oby utrzymała się taka do końca lipca (mam wtedy urlop i wyjazd na Mazurki). Pozdrawiam Was wszystkie (Myszkę, Misię, Krokodylka, Agnieszkęmonikę, Aagnieś, Dakotkę, Martęjotkę, Nadyę, Monjan i wszystkie niewymienione powyżej) Wielka letnia buźka PS. Myszko - jak tam?? Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s lista - z małą zmianą 06.07.06, 20:00 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży myszka2312 - w ciąży monjan – Monika - Lublin - w ciąży szarlotti - Anna - w ciąży - syn Sebastian 08.06.2002 dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w ciąży - córka Julia 20.09.1998 misia9944 – Angelika – Siemianowice Śl. - w ciąży niuta_s - Ania - Warszawa - w ciązy Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - w trakcie starań (maj) - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub marta76 - Marta - starania od sierpnia - syn Mateusz 04.03.2002 Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - agusiast@wp.pl - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - martajotka@gazeta.pl - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań (grudzień) renne2 – Świdwin - w trakcie starań kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Daria- dakulka@wp.pl - Rawicz - w trakcie starań (kwiecień) lamia1978 - Judyta - Gdańsk - starania od sierpnia monica233 - Monika - sara2283@o2.pl - Krosno - w trakcie starań miracle55 - Ania - Gdańsk - starania od kwietnia 2007 heejakawa - Kasia - Coventry - w trakcie starań necia27 - Aneta - Warszawa - w trakcie starań an_76 - Aneta - Szczecin - w trakcie starań (kwiecień) alfa156 - Karolina - Warszawa - w trakcie starań (maj) rybka303 - Magda - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) iwela - Iwona - Białystok - starania od sierpnia ewa41178 - Ewa - Warszawa - majowa-panna - Magda - Mikołów - starania od lipiec/sierpień amoniaaa - Monika - okolice Katowic - w trakcie starań eva.1981 - Ewa - Warszawa - w trakcie starań (marzec) zaxia - Agnieszka - Poznań - starania zaczna sie pod koniec czerwcav ps. dawno nie zaglądałam więc wtrącam.. 9 tydzień, piękna rybka z mocno bijącym serduszkiem, gratuluje wszystkim oczekującym, i trzymam kciuki za staające się - bo to najprzyjemniejsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 już prawie weekend 06.07.06, 20:38 Witajcie Kochane!! Oj,jaka piękna,zaokrąglona liczba pościków na naszym wątku-Krokodylku-łowcu 1500 pościka życzę Tobie abyś i Ty jak najszybciej się zaokrągliła,oczywiście z wiadomego powodu)) Martajotka-5 dpo,wiem jak może ciągnąć się czekanie ale widzę że conajmniej w trójkę możecie razem zatestować w jednym czasie-razem z agnieszką_z-d i amonią.Jak to mówią w kupie raźniej,całej waszej trójce życzę pięknych,tłustych kreseczek!!Co do balsamu to też wpadłam parę dni temu na ten pomysł i kupiłam Johnsons holiday skin-zobaczymy czy da jakieś rezultaty. Amonia-test pewnie korci co?A brzucholek dalej boli? Lamia-dawno się nie odzywałaś ale widzę że bardzo rzetelnie przygotowywałaś się do zafasolkowania-życzę więc miłych i owocnych staranek!! Breili-troszkę Ci zazdroszczę że już po urlopie-ja na swój muszę czekać jeszcze miesiąc(Tobie również miłych staranek-to już niedługo,prawda?? Agnieszko_z-d-ja też wybieram się na Mazurki moje ukochane ale niestety dopiero za miesiąc.Gdzie dokładnie jedziesz?My do Wiartla-to niedaleko Piszu.Jeszcze tam nie byliśmy ale mam nadzieję że będzie fajowo!!Czego i Tobie oczywiście życzę!! Niuta_s-wielkie gratulacje-idziemy więc łeb w łeb-ja jutro kończę 9 tc.Bywasz na forum Luty 2007?Tak przynajmniej mi się wydaje. Pozdrawiam wszystkie folikóweczki,trzymajcie się cieplutko,papa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 No i ja jestem ! 06.07.06, 20:28 Witam bardzo goraco !!!! Kasiu !!! Widze ze kolejny raz udało Ci sie ustrzelic taka piekna liczbe Martusiu - niestety wymiotuje 95% pokarmu co zjem. Nie ma latwo !!! Dzis bylam u zwyklego lekarza i dostalam L4 ale tylko na 5 dni. Szkoda. Nie byla to moja lekarka i dlatego tak pozalowala tego L4 Moniczko (amonia)- udanego wypoczynku zycze Agnieszko (agniesiaaa) - dziekuje za buziaczki Witam ponownie Lamie !!! breili- powodzenia w staraniach, oby lipiec był TWOJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: No i ja jestem ! 07.07.06, 09:25 dziękuję ci bardzo. Ja jeszcze do wtorku będę w pracy i tym samym na necie Tak wiec jeszcze nie raz sobie pogadamy. Jak się czujesz??? Napisz co tam u Ciebie Pozdrawiam A wiesz że jest jeszcze jedna forumowiczka z Siemianowic Śl.???? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Wolne 07.07.06, 14:58 Moniczko - kto jest jeszcze z Siemianowic ? A ja teraz bede przez 5 dni odpoczywac mam L4. Aha dzis bylam na jagodach sama nazbieralam 3l fajnie bylo troszke swierzego powietrza sie przyda. Ale teraz ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Siemianowice górą ;-) 07.07.06, 15:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=44774468 Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Siemianowice górą ;-) 07.07.06, 17:57 Ano fajny wateczek bede go podczytywac Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: My, Folikówki :) 06.07.06, 20:37 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży myszka2312 - w ciąży monjan – Monika - Lublin - w ciąży szarlotti - Anna - w ciąży - syn Sebastian 08.06.2002 dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w ciąży - córka Julia 20.09.1998 misia9944 – Angelika – Siemianowice Śl. - w ciąży renne2 – Świdwin - w ciąży niuta_s - Ania - Warszawa - w ciaży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - w trakcie starań (maj) - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub marta76 - Marta - starania od sierpnia - syn Mateusz 04.03.2002 Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - agusiast@wp.pl - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - martajotka@gazeta.pl - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań (grudzień) kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) wiolasb - Wiola - Wałbrzych - w trakcie starań breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca gwiazdusia12 - Agnieszka - Poznań - w trakcie starań (maj) dakulka - Daria- dakulka@wp.pl - Rawicz - w trakcie starań (kwiecień) lamia1978 - Judyta - Gdańsk - starania od sierpnia monica233 - Monika - sara2283@o2.pl - Krosno - w trakcie starań miracle55 - Ania - Gdańsk - starania od kwietnia 2007 heejakawa - Kasia - Coventry - w trakcie starań necia27 - Aneta - Warszawa - w trakcie starań an_76 - Aneta - Szczecin - w trakcie starań (kwiecień) alfa156 - Karolina - Warszawa - w trakcie starań (maj) rybka303 - Magda - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) iwela - Iwona - Białystok - starania od sierpnia ewa41178 - Ewa - Warszawa - majowa-panna - Magda - Mikołów - starania od lipiec/sierpień amoniaaa - Monika - Siemianowice Śl.- w trakcie starań eva.1981 - Ewa - Warszawa - w trakcie starań (marzec) zaxia - Agnieszka - Poznań - starania zaczna sie pod koniec czerwca kka77 - Kasia - Warszawa - w trakcie staran (czerwiec) Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
ewacia Re: My, Folikówki :) 14.07.06, 08:59 i jeszcze ja niesmialo dolaczam do starajacych sie... Ewa z Olsztyna - starania od stycznia 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Lista 06.07.06, 21:49 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży monjan – Monika - Lublin - w ciąży szarlotti - Anna - w ciąży - syn Sebastian 08.06.2002 dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w ciąży - córka Julia 20.09.1998 misia9944 – Angelika – Siemianowice Śl. - w ciąży renne2 – Świdwin - w ciąży niuta_s - Ania - Warszawa - w ciaży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - agusiast@wp.pl - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - martajotka@gazeta.pl - Poznań - w trakcie starań arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca monica233 - Monika - sara2283@o2.pl - Krosno - w trakcie starań heejakawa - Kasia - Coventry - w trakcie starań an_76 - Aneta - Szczecin - w trakcie starań (kwiecień) rybka303 - Magda - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) amoniaaa - Monika - Siemianowice Śl.- w trakcie starań zaxia - Agnieszka - Poznań - starania zaczna sie pod koniec czerwca kka77 - Kasia - Warszawa - w trakcie staran (czerwiec) Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Piatek za godzin pare wakacje 07.07.06, 07:27 Witam wszystkie folikówki jeszcze tylko 8 godzin w pracy i rozpoczynam urlop ( 3 tyg) Wyjezdzamy z malzem na zalegla podróz poślubna małe opóźnienie ( roczne) do Hiszpanii na 2 tyg już nie mogę się doczekac Mam nadzieje, że jak wróce to będzie na liście wiecej dziewczyn zafasolkowanych czego z calefgo serca zycze wkrótce testującym Folikówkom, które są juz w ciązy zyczę wytrwalości w znoszeniu upałów i różnych innych dolegliwości ciązowych U mnie dziś 1dc i mam zielone swiatło więc może jakiegoś Hiszpana przywioże Wybierającym sie na urlop zycze udanego wypoczynku i pogody nie tylko ducha A z rana wszystkim smacznej kawki ide wlaśnie sobie zalać papa Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Piatek za godzin pare weekend! 07.07.06, 08:53 hej Dziewczyny! Andrastea za chwilę wyjeżdża na wakacje! Dobrze jej! Wypoczywaj! Baw się! i wracaj z małym "hiszpanem" w brzuszku!! a dla nas za kilka godzin rozpocznie się weekend! Też dobrze! My wplanach mamy znów jeziorko i spotkanie ze znajomymi. Agnieszkoz-d! Wolałabym poczekać z testowaniem do niedzieli- 16. Ale zobaczymy- wszytsko zależy od objawów. Na razie nei mam żadnych; ani na ciążę ani na @. Pożyjemy- zobaczymy. Powoli czuję, że mam coraz wiuększy dystans... Amonia! jeszcze raz powqtarzam !nie nakręcaj się! Ale oczywiście z całego serca życzę by to Twoje różne objawy były ciążowe! Misia! przykro mi z powodu Twoich dolegliwość! Bądź dzielna! Krokodylku! ustrzeliłaś kolejną już okrągłą liczbę. Jak już któraś z nas napisałą- obyś i Ty się szybciutko zaokrągliłą Jeszcze się dziś odezwę! ściskam Was wszystkie mocno! m Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Piatek za godzin pare wakacje 07.07.06, 08:59 Adrasteaa miłego urlopu i przede wszystkim owocnego To samo Monjan udanego wypoczynku kochana !!! niech fasolka tez popływa powypoczywa i poodycha świeżym powietrzem !!! Misiu jak to dobrze że wzięlaś L4, wiesz moja kuzynka miała to samo nic nie jadła i na początku więcej schudła niż przytyła, oby u ciebie jak najszybciej te dolegliwosci odeszły w siną dal !! Amonia, Agnieszka zd i Martajotka to czekanie moze wykończyc,a le dobrze ze jedziecie równo wiec nie jestecie same w oczekiwaniu, ja proponuje zająć się czymś zamiast na siłę szukać objawów pospacerujcie, pogadajcie z mezami, poczytajcie wieczorami, ugotujcie cos dobrego a co ma być to i tak będzie !! ja wierzę że tego lata nasze forum zaowocuje w fasolki więc głowy do góry, ja sobie postanowiłam ze w tym cyklu nie patrze w dpo bo te objawy są zwodnicze, postaram się nie myśleć, zresztą bede na urlopie wtedy i chociaz w miesvci to cos tam sobie znajdę do roboty, także dziewczyny trzymajcie się !!! a my dla was trzymamy kciuki No tak tez bym chciała ale w tym roku urlopik nas ominie, mam nadzieje ze uda mi sie chociaz troche na działke pojezdzic narazie nawet nie mam czym ale co tam ważne że będzie wolne od pracy ... Pozdrowienia dla Myszki Dla Daktoki i w ogóle całuski dla wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Piatek za godzin pare wakacje 07.07.06, 09:34 adrasteaa - udanego i owocnego urlopu. Pewnie przyjedziesz ślicznie opalona Baw się dobrze i wracajcie szczęśliwie do domku. No to moje kochane ja już odliczam dni też do naszego wylotu, robię ostatnie zakupy, piorę, układam powoli co trzeba... Jutro w nocy wraca moja rodzinka z wakacji i aż mi głupio bo oni przyjadą tacy opaleni a ja jeszcze taka blada No więc dobrze że przyjadą w nocy bo jak ich będę odbierać to niebędzie widać tej mojej bladoty haha Oj dziewczyny.... Spacerujemy z mężem po pracy każdego dnia, potem wracamy do domku, to biorę się za jakieś zmywanie po obiadku i potem znowu jakieś pranie, prasowanie no i obiadek na następny dzień. W sumie jestem bardzo zajęta i uwierzcie mi że NIE wymyślam sobie tych wszystkich objawów!!! Poza tym wczoraj na spacerku znaleźliśmy śliczny domek z pięknym ogródkiem który stoi pusty... Idealne jak dla nas miejsce, a że nie chce nam się budować, to mój bardzo zajęty mąż dał mi na dzisiaj zadanie bojowe: obdzwonić wszystkie biura nieruchomości dookoła i zapytać czy mają go w swojej ofercie, bo gdyby nie był za drogi to zaraz pylamy po kredyt i go kupujemy )))) Dziewczyny, o niczym innym teraz nie myślę!!!!!!!!!!!!!!! Buziaki dla wszystkich i miłego dnia dziewczynki - przyjaciółki internetowe Monia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 adrasteaa udanego urlopu :) 07.07.06, 15:02 odpoczywaj slonce i odezwij sie zaraz po powrocie, bedziemy czekac papa. P.S. przywiez mi cosik hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: My, Folikówki :) 07.07.06, 14:46 ale dziś nuda.... do tego jestem nadzwyczajnie rozdrażniona, wszystko mnie dookoła wkurza, a juz najbardziej ci debilni klienci Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: My, Folikówki :) 07.07.06, 14:58 WSPÓŁCZUJE AMONIAA klienci są okropni ale petenci chyba jeszcze bardziej są debilni Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: My, Folikówki :) 07.07.06, 15:01 ręce mi czasami opadają i chwilami nie chce mi się juz na nich nawet patrzeć a co dopiero z nimi gadać... oj jak ja bym im czasami wpinkoliła zwłaszcza dziś kiedy wszyscy mnie drażnią!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kka77 Re: My, Folikówki :) 07.07.06, 15:10 Ale pomyśl o plaży i słońcu które będziesz miała za chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Misia a co byś chciała?? 07.07.06, 15:16 To ja juz ide myć gary i zaczynam wakacje jeszcze tylko musze dojechac do domu a w aucie to chyba ze 100 stopni uffffffff papapapapa odpoczywajcie dziewczynki, czekam na same dobre wiesci od was Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Misia a co byś chciała?? 07.07.06, 18:00 Rozumie ze chodzi o plec dzidziusia? Chcialabym dziewczynke ale jak bedzie chlopak to sie nic nie stanie Kibicuje za Zuzia a moj za ...facetem choc ostatnio stwierdzil ze bedzie dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: My, Folikówki :) 07.07.06, 15:17 no już sobie właśńie fotki w necie oglądam i odpływam oj niech już jest wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: My, Folikówki :) 07.07.06, 15:43 jupi! jeszcze pół godziny i weekend!chyba jeszcze dziś wieczorekim podkedziemy nad jeziorko się ochłodzić... Adrastea, Monjan! wypoczywajcie! udanych wakacji! Wszystkim innym życzę miłego weekendu! pa m Odpowiedz Link Zgłoś
monjan paaa idę na urlop 07.07.06, 16:22 i żegman sie urlopowo!! odzewę sie za tydzień!!! buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 nareszcie weekend 07.07.06, 20:05 Ale wam dobrze dziewczynki rozpoczynające niedługo urlop!Ja też już chcę!!!!! Adrastea,Monjan-dziewczynki wypoczywajcie,bawcie się dobrze i wracjacie do nas szybciutko. My jutro odwozimy Julkę do teściowej na wakacje,zostanie tam prawdopodobnie do końca miesiąca a my z mężulkiem znowu poczujemy się jak młode małżeństwo świeżutko po ślubie.Mąż już mnie zagaduje czy przewiduję jakieś specjalne "atrakcje")) A tym które niestety urlop dopiero czeka życzę miłego weekendu,odpoczywajcie kochane,papa!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: nareszcie weekend 08.07.06, 15:58 Witam Was weekendowo Nareszcie się wyspałam, co prawda nie wstaje tak wcześnie jak Misia ale jak dla mnie to i tak w środku nocy 5:30 Mam nadzieję, że macie racje i faktycznie mnie docenią i podwyżke dostane tylko kto zauważy, że robie dobrą robote??Nie ma się czym wykazać w księgowości(czy jak tam zwał, bo rozliczam też magazyn) Także o wakacjach to moge sobie pomarzyć nio chyba, że tylko krótki wypad na weekend na Słowacje albo w Bieszczady nad jeziorko A gdzie właściwie pojechała Monjan i Amonia, bo nie moge załapać a nie przypominam sobie??Kurcze ktoś pisał, że może małego Turka przywiezie teraz znowu o małym Hiszpanku mowa przez tą prace wyszłąm z obiegu za co Was przepraszam Adrestea do Hiszpani?? Kasiu koniecznie napisz jak po monitoringu w poniedziałek Faktycznie tempka Ci szaleje, ale nie zaznaczasz śluzu ?? Misia dobre i te 5 dni a potem może znowu dostaniesz L4 Biedactwo. Myszko kiedy wracasz z urlopu??Stęskniony mąż przyjechał, więc możecie poodpoczywać razem Trzem dziewczynką, które będą testować ok16 życze powodzenia ciumaski papa Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Weekendowo 08.07.06, 16:58 Witam Was... Od razu życzę wszystkim urlopowiczkom .... udanego wypoczynku.... U nas na urlop sie nie zanosi, chyba ze we wrzesniu jakis wypad na Pd Polski, ale to jeszcze nic pewnego Nadya... jak miałm wpisywac sluz, skoro zaczęłam mierzyć tempki podczas @ Teraz dopiero moge wpisywać, a i tempka sie uspokoiła. Zobacz: www.fertilityfriend.com/home/13edf8 Idę kosic trawę, bo dzis dzień bez słońca.... Uffff.... Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 pracująco:-) 08.07.06, 18:48 Właśnie rozpętała się burza, mam nadzieję, że mają tu piorunochrony...zazdroszczę tym co mają wolny weekend a jeszcze bardziej tym co mają właśnie urlop Chociaż ja nie mogę narzekać bo praktycznie cały czerwiec urlopowałam, aktywny urlop w pieninach wpłynął na mnie kojąco i teraz pełną parą szykują się do staranek. Jeszcze 2 godziny i do domku))) Pozdrawiam wszystkich gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Weekendowo 08.07.06, 22:10 Krokodylku ja do Ciebie przyjade w odwiedzinki hehe, popływamy w morzu Pozdrawiam. Wypoczywajcie Kochane Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Weekendowo 09.07.06, 21:20 Witam Was cieplutko wszystkie Folikóweczki Przed paroma godzinami wsadziłam mężulka do pociągu. Odjechał do Warszawy, a ja nadal odpoczywam u rodziców na Pomorzu Spędziliśmy cudowny weekend. Było moc atrakcji: pływanie w jeziorku, wycieczki rowerowe, spływ pontonem po Brdzie, spotkanie i zabawa z naszym jedynym chrześniakiem (4 miesiące), wieczorny grillek w ogrodzie... Ach, Kochane - żyć nie umierać Bladziutki warszawski mąż wyjechał upiększony, opalony, uśmiechniety i taki jakiś zdrowszy...Nie chciało mu się wracać do dusznej stolicy... Zwłaszcza, że pod koniec tygdnia czeka go badanie nasienia (trzecie w jego 27 letnim życiu i kolejna wizyta u androloga... Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej, że wyniki nie pogorszą się jak było na tym drugim badaniu, ale wszystkie parametry skoczą w górę A poza tym - jeśli chodzi o mnie: wyluzowuję się i dystansuję od staranek... NIe wiem dokładnie, który mam dziś dzień cyklu (15, 16, a może 18?), tempek już od kwietnia nie mierzę. Folika też nie łykam odkąd jestem u rodziców, ale w zamian codziennie podjadam maliny z krzaka i czereśnie, więc chyba jest ok? ))) Kochane Kobietki, choć nie było mnie parę dni na forum, zapewniam Was,że wszystkie zaległości forumowe nadrobiłam, Wasze pościki sumiennie przeczytałam, tak więc wiem, co w trawie piszczy... Wybaczcie, że nie odpisuję imiennie, ale przesyłam buziaczki zbiorowe. Pozdrawiam Folikóweczki zapracowane i odpoczywające, z Fasolinkami i bez, siedzące w domku i wczasujące się. Niektóre z nas wyjeżdzają w takie piękne miejsca, że tylko cieszyć się razem z Wami: Hiszpania, Mazury, Kołobrzeg, Turcja, może Słowacja lub Bieszczady Ajaj - już jestem ciekawa wrażeń I cały czas kibicuję i czekam na dobre wieści I pozwólcie, że wyróżnię Misię, naszą matkę założycielkę tegoż wątku i jako że jest szczególnie nękana dolegliwościami w taki upał, przesyłam mocne przytulańce i życzenia dobrego samopoczucia. Mdłościom mówię - Stop! Dobrej nocki nam wszystkim....Monika Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Weekendowo 10.07.06, 08:46 Witam Widze, ze w weekend nastala cisza, dziewczyny odpoczywaja i BARDZO DOBRZE !!! Ja wlasnie wrocilam z badan HBS i USR, dzis jeszcze mam wizyte u lekarza rodzinnego. Moniczko oby te moje zle samopoczucie posluchało Twoich slow Wyobrazcie sobie,ze nie moge pic nawet moich ukochanych KUBUSIÓW ! wszystko bee, tylko herbata mi pozostala. Wypoczywajcie Kochani Aha zrobilam suwaczka ale nie wiem czy On teraz sie pokaze <zobaczymy> Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka nowy tydzień 10.07.06, 09:20 Hej, upał najwyraźniej nas rozleniwia... cisza i spokój na forum. weekend minął miło z dużą ilością wody minerlnej i innych napojów chłodzących. Spotkania z przyjaciółmi, jeziorko, obiadek z Rodzicami i mecze finałowe Ale z zupełnie mi nieznanych powodów w niedzielę rano obudziłam się i zaczęłam płakać. Hmmmn, to znaczy było mi jakoś smutno i łzy leciały jak z fonatanny. Mąż był przerażony a ja sama nie wiedziałam o co chodzi! najwyraźniej hormony szalały. POtem mi przeszło i nastał piękny dzień! Misiu!Śliczny suwaczek! Życzę Wam spokojnego i nieco chłodniejszego tygodnia! pa Marta Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Poniedziałek w pracy :( 10.07.06, 09:21 Myszko jak fajnie że weekend minął wam tak przyjemnie trzymam kciuki za wyniki męża, będą napewno lepsze, po takim weekendowym wypoczynku Misia słodki suwaczek już działa i odlicza Dziewczynki przychodzcie i cos piszcie, mam nadzieje ze troszkę nas jeszcze zostało, upały są fajne, ale szkoda że się siedzi w pracy ale cóż takie życie Krokodylku pozdrowionka, tempka widzę że mierzona regularnie ja tez mierze ale przez te upały to chyba naprawdę te temperatury wariują szef mnie męczy jak zwykle ... muszę uciekać buziaki dla wypoczywających też !! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Poniedziałek w pracy :( 10.07.06, 09:43 a u mnie jednak dzisiaj 3 dc.... @ przyszła o tydzień wcześniej, tzn. wg wykresu ale moze przez ten torbiel mój wykres w ogóle sie nie sprawdził w tym miesiącu.... NIeważne dziewczyny, wisi mi to. U mnie ostatnie pakowanko i jutro o 24 jedziemy już na lotnisko Zaczynają się nasze wakacje!!!!! O hotelu czytam same dobre opinie więc lecę bez obaw Pozdrawiam wszystkie. Jutro ostatni dzień przed urlopem będe na forum Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Amoniaa udanych wakacji 10.07.06, 09:55 nie przejmuj się - przyjdzie kiedyś ten dzień że @ się nie pojawi !! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Amoniaa udanych wakacji 10.07.06, 10:18 dziękuję, mam nadzieję że wakacje będą udane A co do @.... to olałam to, choć może niektóre z was myślą że mam schizy i wymyślam objawy, ale to co pisałam to była prawda!!!! Tyle że się skończyło Teraz żyję wakacjami i mam wszystko w nosie !!!!! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Amoniaa udanych wakacji 10.07.06, 10:24 no i tak trzymać Moniko, w życiu różnie się układa, czasami nawet nie można nigdzie pojechać, także życze wam aby ten wypoczynek był spokojny, zebyscie spedzili fajne chwile razem i zeby te wakacje owocne były, a często się tak zdarza teraz to juz tylko spakowac się poczelac az @ pojdzie w las i szalec !! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Poniedziałek w pracy :( 10.07.06, 14:31 Amoniu a wiec zycze udanego wypoczynku nie mysl o niczym tylko wypoczywaj. Pozdrow ode mnie ciekawe zakatki Odpowiedz Link Zgłoś
zaxia Re: My, Folikówki :) 10.07.06, 12:58 Hej Folikówki! Nic nie wyszło ze staranek czerwcowych, może lipiec będzie łaskawszy... @ zaskoczyła mnie wcześniej niż się spodziewałam, więc nawet nie miałam okazji przeżyć dreszczyku emocji i potestować... Liczyłam się z tym, ze @ nadejdzie, ale rozczarowanie jednak jest... No ale starania i to nasze oczekiwanie tez jest bardzo przyjemne, więc zaczynamy ochoczo drugi cykl starań Pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: My, Folikówki :) 10.07.06, 16:14 Hej, Amoniu, Zaxia! przykor mi ze przyszla wredna @. Oby ostatnia w tym roku! ale ciesze sie ze taqk pozytywnie do tego podchodzicie! Amoniu! udanych wakacji! pod wszystkiemi (!) wzgledami. milego popoludnia wszystkim pozostalym! m Odpowiedz Link Zgłoś
zaxia Re: My, Folikówki :) 10.07.06, 19:17 Hej martajotka! Oj @ rzeczywiście wredna, bo przyszła na sam weekend i go popsuła, a tak jak Ty mieliśmy w planie jeziorko i kąpiele, no a z @ to mało komfortowo jest Tobie życzę również fajnego popołudnia/wieczoru i owocnego, miłego oczekiwania... Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: My, Folikówki :) 11.07.06, 09:02 dziękuję ci bardzo jeszcze tylko dziś w pracy i potem wszystko olewam.... wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 1 monitoring .... 10.07.06, 16:59 Witam Was dziewczyny .... Właśnie wróciłam z pierwszego monitoringu. I to co się dowiedziałam: *** Pęcherzyk jest w prawym jajniku ok 14 mm, sluzówka macicy prawidłowa, przejzysta dobrze zaznaczona. Za około 2 -3 dni pęcherzyk powinien pęknąć. Za 2 dni czyli w środę mam nastepną wizytę, ale rano w środę musze zrobić badanie krwi Estradiol (E2). To tez będzie ważne, czy jest wszytsko dobrze, ze sobą powiązane. *** W zeszłym cylku na 90% był też pęcherzyk i momo starań w prawdiowym czasie nic z tego nie wyszło, więc gin się "rozkęca" i teraz już idziemy w konkretnym kierunku eliminując co się da. Bardzo się z tego cieszę. Popatrzył sobie na moje teraźniejsze tempki.... jak one wariują, ale powiedział, że nie ma się czym martwić, gdyż to moga być zafałszowania spowodowane pogodą. Tak może reagować organizm. A do tego dochodzi to, że od dwóch dni meczy mnie migrena ... Powróciła po 2 miesiącach Ale wczoraj wziełam tylko 2 apapy.... I dziś rano też wziełam 2 apapy i nic więcej. Na razie "odpukać" głowa przestała boleć. Po prostu jestem meteoropatką i mój organizm tak reaguje. I to jest u mnie wyjaśnienie tych wzrostów i upadków tempek, itp. rzeczy. Ach... teraz czekam na środę... Przesyłam uściski dla Was kochane... Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Witajcie!! 10.07.06, 20:18 Hej dziewczynki,witam was po weekendowej przerwie! Myszko-trzymam kciuki za wyniki męża-mam nadzieję że po wspaniałym,rodzinnym wypoczynku będą lepsze.Dobrze że nacieszyliście się sobą chociaż te 2 dni,pewnie na peronie nie mogliscie się rozstać?? Amonia-udanego urlopiku,wypoczywaj i się opalaj ajeśli dziś 3 dc to albo pod koniec urlopu albo tuż po powrocie zabieraj sie ostro do dzieła,po odpoczynku bedziecie mieli na to nowe siły) Zaxia-przykro mi że przyszła @ i to jeszcze na weekend.Oby to była ostatnia w tym roku!! Krokodylku-według monitoringu wszystko ładnie,razem z Tobą przyśpieszam czas-niech juz będzie środa. A my w sobotę wieczorem odwieźliśmy Juleczkę do babci na 3 tygodnie-czujemy się ponownie jak świeżo upieczenie małżonkowie podczas miodowego miesiąca!!Tylko niestety mąż pracuje w tym tyg.na drugą zmianę w ięc w domciu jest dopiero po 22 Pozdrawiam Was cieplutko,do jutra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Witajcie!! 11.07.06, 09:06 oj będę wypoczywać i opalać się ile się da dziekuje ci bardzo. moje owu wypadnie jeszcze na wakacjach wiec nie myslac o nim w ogole bedziemy szalec non stop taki mamy plan <lol> pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Witajcie!! 11.07.06, 11:50 Dakotko idziemy prawie łeb w łeb hehe obserwuje Twojego suwaczka pieknego o 3 dni jestem za Toba Wypoczywajcie Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: 1 monitoring .... 11.07.06, 09:04 u mnie też wykres jak na EKG.... nie wiem czemu. Życzę powodzenia i wiem że się uda mój krokodylku )))) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
eva.1981 Re: My, Folikówki :) 10.07.06, 20:17 Hej, ja też czerwiec zakończyłam bez efektów Rozczarowanie było. NIe testwałam bo dzisiaj mial upić test ale @ z kilkudniowym opóźnieniem ale jednak nadeszła. No nic lipiec będzie piątym miesiącem starań, mam nadzieje że piątka będzie dla mnie szczęśliwa. Pozdrawiam wszystkich i życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: My, Folikówki :) 11.07.06, 09:07 Eva ja też jestem 81 rocznik ))) powodzenia w staraniach i nie myśl tyle o tym bo oszalejesz tak jaka ja. U nas już 11te podejscie i pewnie gdyby nie te myślenie dawno by już wyszło... powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: My, Folikówki :) 11.07.06, 09:42 Kasiunia widzisz jak dobrze poszło na monitoringu, dobry ten gin, jak sie płaci to się ma wszystko co sie chce, oby do środy i do dalszego wyniku Dakotka no to poszalejecie, rzeczywiscie jak młode małzenstwo bez dzieci miłych wieczorków Wam życzę Misiu jak tam twoje samopoczucie, oby mdłości jak najmniej ... Martajotka a jak u Ciebie teraz, ile jeszcze czekania zostało na rezultat po monitoringu oby czas upłynął ci szybko Amonia, Zaxia i Ewa trzymajcie sie bo nowy cykl to ZAWSZE nowe nadzieje folik łyknięty, wczoraj ostro sprzątałam i myłam podłogi, pozdrowienia dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka My, Folikówki :) 11.07.06, 10:07 Hej Dziewczyny, u mnie dziś od rana niewesoło. Mam dość silne problemy jelitowe i w związku z ym czuję się osłabiona. Mam nadzieję, że to nic groźnego a jedynie skutek upałów (które zawsze źle znoszę) i skutek uboczny duphastonu ( wg ulotki mogą byc takowe). Albo to stres związany z pracownikami- wczoraj było spore zamieszanie...Jak nie przejdzie do popołudnia to się będę zasanawiać co dalej. U mnie 10 dzień po owu. Ale jakoś nie nastawiam się na wspaniały wynik. Takie przeczucie wewnętrzne. Krokodylku! Cieszę się że masz ładny pęcherzyk Dakotko! ciesz się Mężem Aagniesia! aleś TY pracowita! i jeszcze w taki upał! Myszko! mam nadzieję, że wszystko dobrze... Inne dziewczyny pozdrawiam serdecznie! marta Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka My, Folikówki :) 11.07.06, 11:16 Misiu! znalazłam taki artykuł na te,at mdłości w ciąży www.tik- tak.pl/publikacje.php?id=434 Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Dziękuje Martusi za artykuł 11.07.06, 11:59 Poczytam sobie Buziaczek !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Agnieszki 11.07.06, 11:55 No lepiej sie czuje wymioty ustaly jak narazie, siedze na L4 do 18.07 obym pozniej nie musiala isc do pracy ;/ bo juz tak pieknie nie bedzie. Teraz zyje tym, ze za niedlugo urodzinki , wesele (19.08.) a my tanczyc nie umiemy pewno skaleczymy ten "1" taniec hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: upalny wtorek... 11.07.06, 12:53 Cześć Dziewczyny I ja melduję się we wtorek... POnownie odezwę się pewnie dopiero w przyszłym tygodniu, bo wyjeżdżam na kilka dni do sąsiedniego miasteczka do przyjaciółki. Ona ma dwoje dzieci:córcię 2,5 let. i synka 4 miesięcznego, który jest moim chrześniakiem. Jadę więc jej pomóc przy dzieciach, pobawić się z nimi i nacieszyć...no i nagadać z przyjaciółką (pewnie dopiero wieczorami, jak skarby usną I cieszę się na ten wyjazdU nich jest tak spokojnie, żyją sobie bez telewizora, bez komputera, są bardzo szczęśliwi. Zawsze wracam od nich pełna pozytywnych myśli Amonia...jutro jedziesz Szczęśliwej podróży i przyjemnego pobytu w Turcji! Gdy będziesz na miejscu ( ba - już w samolocie!) gwarantuję - zapomnisz o wszystkich trudnościach i codziennych problemach. Dakotka...dobrego wypoczynku Juleczce i Wam... Wykorzystajcie ten czas dla siebie! To taki kolejny miodowy miesiąc Misiu...jak dobrze, że mdłości poszły sobie. I niech nie wracają!!! Wspaniałe dni przed Tobą A pierwszym tańcem się nie stresuj - nóżki same poprowadzą, gdy muzyka zagra... Martusiu...oj, jak to musi być ciężko siedzieć w pracy w taki upał i to jeszcze z takimi nieprzyjemnymi dolegliwościami.Mam nadzieję, że są one przejściowe i szybko przejdą. Jesteśmy z Tobą i kibicujemy... A przeczucia, cóż - czasami,jak ze snami, bywa dokładnie odwrotnie... Tego Ci zresztą życzymy... Krokodylku...pęcherzyk taki piękny i duży! Pewnie w czasie jutrzejszej wizyty gin zada Wam termin "pracy domowej"...I niech będzie owocna i miła. Agniesiu...ależ Ty zapracowana w te upały..I w pracy i w domu... Oj, nie jest Ci lekko, ale dziękuję za Twój optymizm w tym wszystkim. Pozdrawiam Evę, Zaxię i wszystkie Folikówki zaglądające tu oraz te na urlopach od kompa Do przeczytania w niedzielę lub poniedziałek Monika Gdy wrócę, dam Wam znać jak wyniki mojego męża Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: upalny wtorek... Do Myszek 11.07.06, 13:03 Misia - jak fajnie wesele i ślub i z fasolką w brzuszku do tego czasu napewno dolegliwości miną, a o taniec się nie przejmuj, my się mielismy uczyć ale potem tak jakoś czasu zabrakło i tańczyliśmy jak nogi niosły (jak to napisała Mycha), także nic się nie przejmuj !! Mycha oj taka wizyta u koleżanki i plotuszki mogą dać wiele optymizmu na przyszłość - będziemy czekać na ciebie, a ty wysciskaj tam chrześniaka swojego za wszystkie czasy bez komputera i telewizji można się zająć byciem z drugim człowiekiem i rozmową bo jednak te nowoczesne media często zabierają nam czas i brakuje nam go potem dla bliskich, więc moze lepiej że u koleżanki tak jest - będzie czas na pogaduchy Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: upalny wtorek... 11.07.06, 13:35 Witajcie, Kochane!Wczoraj wrocilam z wakacji, a dopiero dzis nadrobilam wszystkie zaleglosci.Ale cudownie wypoczelam.Uwielbiam Kolobrzeg.Nawet przedluzylismy pobyt o 3 dni-tak bylo przyjemnie. KROLODYLKU-jaka szkoda, ze nie zdazylam przeczytac Twojego posta.Fajnie byloby sie spotkac przy takiej okazji.Ale nastpnym razem na pewno))Ciesze sie, ze wszystko dobrze z pecherzykiem. Misia-biedactwo!To dobrze, ze czujesz sie juz lepiej.A jak sie bedzie dalo, idz dalej na L4!! Amoniaa-milego urlopu i owocnych staranek! Mycha-jak cudownie, ze mozesz tak sobie wypoczywac.A tesknota to cudowna sprawa.Wiem cos o tym, bo w Kolobrzegu bylam bez meza(ja mam 2 mies wakacji, podczas gdy on tylko 2 tyg), wiec wczoraj nie moglismy sie soba nacieszyc)))))))))))))))))))Jedziemy razem w przyszlym tygodniu, tylko jeszcze nie wiemy gdzie.Mnie ciagnie nad morze(uuuuwielbiam, choc opalac sie nie lubie), ale przeraza nas 11 godzinna podroz. Takze byc moze pojedziemy do Karpacza, w gorki. Dakota-korzystajcie z drugiego miesiaca miodowego)) Pozdrawiam wszyskie Folikowki, buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Do agnieszkimoniki i agniesi 11.07.06, 14:32 Hej Agnieszkomoniko! Jak wspaniale, że znowu jesteś z nami, choć z tego co widzę to nie na długo ale w końcu od tego są wakacje, prawda? Chyba największy plus naszego zawodu)) Pogodę miałaś cudowną, pewnie jesteś brązowa jak czekoladka A morze zimne? Pływałaś? A ta tęsknota za męzem ma swój urok, prawda.... Uczy docenić tę drugą połowę...Uświadamia, jak wielka jest miłość... Pozdrawiam gorąco. Ps. A Karpacz też jest super! Jakie widoki i powietrze! No i z Olkusza - bliżej Agniesiu... dzięki za miłe słowa "do myszek". Buziak dla Ciebie I fajnie się do Was wraca. I tęskni się za Wami....jak w małżeństwie już na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa jestem tu ;-) 11.07.06, 14:44 no i tak, podatki moje i męża policzone, tylko wysłać deklaracje pozostało.. teraz chwila odpoczynku bo już mam oczopląs od tych cyferek i znowu jeszcze jedno rozliczenie mi zostało do zrobienia, potem lista spraw dla mojej siostry która zastąpi mnie w sklepie i chyba na tyle. W domku dwie koszulki do wyprasowania i spakowania, wykąpciać się i właściwie gotowi Tyle dziś u mnie ------> buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Ach te "wakacje".... 11.07.06, 18:26 Witam Was kochane... amoniaaa.... życzę Ci kachana, aby wakacje w Turcji były relaksem dla Twojego ciała i duszy Pamietaj tylko, żey uważać na "mdłości" gdy samolot bedzie schodził do lądowania oraz gdy "przypadkiem" traficie na gęste chmury i troszku Was turbulencje poszarpią.... Tak więc zycze spojonej podróży Jak masz miejsce przy okienku to skorzystaj... piekne widoki są na dole lub w chmurach.... Tak więc .... szalonej zabawy i pozdrów od nas Turcję.... Tez bym chciała takie wakacje... Fakt nie mogłam znaleźć określenia na nasze wykresy..... i faktycznie jak EKG wyglądają... !!! martajotka... bidulko, mam nadzieje, że juz ból brzucha przeszedł. Przesyłam moc zdrowych fluidków <****~```~~~```~~~`****> mycha76.... no... teraz czas na odpoczynek jeszcze dalej od rodzinki.... agnieszkamonikaz - no tak....., na pewno gdzieś tam sie mijałysmy na mieście i nawet nie wiedziałysmy, że my to my Ale nastepnym razem .... NO !!! Ja dziś pierszy dzień (od 2 dni) obudziłam sie bez bólu głowy Jak fajnie może sie żyć, bez dymiącej czaszki Jutro mam drugi monitoring... Uściski dla wszystkich Pań.... Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 cieplutkie morze:-)) 11.07.06, 19:05 wczoraj korzystając z wolnego dnia pobrykałam nad morze, woda cieplutka że aż nie chce sie z wody wychodzić.Chyba jutro też pójde) Chciałabym żeby już był sierpień pozdrowienia dla wszystkich urlopujących folikóweczek Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 upałłłł 11.07.06, 20:58 Dziewczyny,czy Was też tak wykańcza ten upał??Normalnie odechciewa się wszystkiego a tu jeszcze w pracy trzeba siedzieć((Też już bym chciała urlop!! Julka wyjechała,mąż ma w tym tygodniu II zmianę więc nadrabiam zaległości "plotkarskie" i umawiam sie z koleżankami-takich babskich pogaduchów trzeba mi było od dawna!! Misiu-faktycznie dzielą nas tylko 3 dni-ciekawe w jakim odstępie urodzimy))Suwaczek masz śliczniutki,cieszę się że nudności dały Ci już spokój-chociaż mi przy tej pogodzie to i bez nudności nie chce się jeść! Eva-powodzenia w nowym cyklu-weź przykład z Amoni i spróbujcie na jakiś czas wrzucić na luzik i przytulać się spontanicznie a nie kiedy trzeba. Amonia-wypoczywaj i opalaj się za nas wszystkie, i pamiętaj przywieźć sobie małego Tureczka) Martajotka-mam nadzieję że już lepiej się czujesz,biedulko nie dość że upał to jeszcze kłopoty z żołądkiem.Kuruj się!! Myszko-naciesz się dziciaczkami koleżanki.poplotkuj za wszystkie czasy(to najlepszy sposób na wszystkie problemy),odpocznij.I daj znać po powrocie co z wynikami męża. Krokodylek-jutro dostaniecie poważne zadanie domowe,zamelduj czy je odrobiliście)) Pozdrawiam wszystkie Folikóweczki,papa Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: upałłłł 12.07.06, 10:00 Czesc Dakotko ! Upal niesamowity, wczoraj lezalam w domku z nogami w lodowatej wodzie- szlo zglupiec ! Dzis powtorka z rozrywki juz od 7 rano grzeje !!!! Musisz mi dac swoj numer kom to jak urodze to Ci napisze i na odwrot wtedy zobaczymy ta roznice Buziolki. Lamia ja tez chce nad morze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Środowo 12.07.06, 09:20 hmm trochę chmurek od rana było ale teraz już się słonko przedziera ... Dakotka upał jest nieznosny jak się siedzi w pracy ale tak czy ianczej ja lubię bardzo - chociaż nie wiem czy w takim stanie jak twój by nie było inaczej Krokodylku trzymam kciuki za następny monitoring ! i u Martyjotki za wyniki monitoringu będzie dobrze dziewczyny !! Wczoraj poskakałam sobie na aerobiku a dziś już od rana szef ma skrzywioną minę i burczy na mnie jakby wszystko było moją winą - DUPEK trzymajcie się dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Środowo 12.07.06, 09:50 hej, dziewczyny! dzięki za troskęjuż czuję się znacznie lepiej, brzuch się uspokoił, tylko jeszcze głowa pobolewa. W nocy nad Poznaniem przeszła burza, któa przyniosła chwilowe ochłodzenie, ale już znów się robi gorąco. Dakotko! chyba się wszystkie rozpływamy z tego upału... Krokodylku! cieszę się, że migrena sobei poszła! i życzę dziś wspaniałych wyników monitoringu i jeszcze piękniejszych efektów za 9 miesięcy!! Aagniesiu! nie wkurzaj się na szefa - nie warto- ten typ tak ma Jak przeżyłaś ten aerobik w taki upał? mó M poszedł wczoraj biegać i wrócił ociekający jak gąbka.. Nadya! na pewno jesteś pięknie opalona i wypoczęta po tych chwilach nad morzem... wczoraj mieliśmy małe spotkanie ze znajomymi ze studiów- bardzo miły wieczór- ale cały czas teraz ziewam ;O dobrego dnia! Marta Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Kasiu czekam na jakies wiadomosci :) 12.07.06, 10:05 zwiazane z monitoringiem oczywiscie Agnieszko Ty chyba jestes sekretarka ? i szef ma najbizej do Ciebie i Cie wkurza ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Do Misi 12.07.06, 11:06 oj Misiu jakbys zgadła, samą pracę w sbie lubię, bo nie robię rzeczy jednostajnych, poza tym na państwowym więc jest ok, umowę na stałe mam tylko ten jeden detal nie daje mi spać, ten dupek, trafił mi się taki psychol naukowiec i muszę się z nim uzerać - jest pracoholikiem do n-tej potegi igdyby nie inni mili pracownicy to bym tu padla, chociaz rzeczywiscie on ma najblizej do mnie i mnie nęka 500 razy na dzień, jest po rozwodzie więc stany typu rodzina i dzieci go nie interesują, nic tylko praca po 24h na dobę najlepiej ... ah mówię Wam Misiu pisałam tez wczesniej do ciebie o slubie w posciku Do myszek, mam nadzieje ze czytałaś, buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Do Mychy-Moniczki 12.07.06, 12:45 Oj, tak.Pogoda byla piekna!!Co do opalania-jakos nie przepadam, ale troche oczywiscie jestem))Woda w morzu byla bardzo zimna, nawet 7,9 st.C,wiec tez nie poplywalam.I tego mi troszke zabraklo.Ale i tak bylo wspaniale.Jeszcze nie moge uwierzyc, ze juz mnie tam nie ma.Choc z drugiej strony, tu stęskniony meżuś czekał, a i mnie nie bylo latwo.Takze teraz aklimatyzacja z powrotem w domu i kolejny wyjazd))Tak, tak, my to mamy dobrze z tymi wakacjami.Nie wiem tylko czy to nie moje ostatnie, bo pracy w szkole mam serdecznie dosc.Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Nie mam dobrych wieści.... :/ 12.07.06, 16:49 Witam Was serdecznie.... Dzis byłam na drugim monitoringu i.... jajeczka juz nie ma. Endmoetrium teraz było 10,4 mm. Czyli ładne. Wczoraj było przytulanko, ale raczej nic z tego, gdyż.... To, że ja Wam pisałam, że wyniki mam w normach, to prawda, ale to są max górne granice. I niestety gin przyjrzał sie prolaktynie i.... "Oooo, wiedze, że prolaktyna jest bardzo wysoka ..." Estradiol jest dobry, ale nie prolaktyna. To na pierwszy rzut przejrzał jeszcze raz wszytskie wyniki, które robiłam. I tylko go powaznie ta prolaktyna zaniepokoiła. Mówi, że to może być przyczyną z moją płodnością. Mówi, że są odstepstwa, ale raczej bym sie nie łudziła, że i w tym miesiącu na 90% sie uda. Praca domowa jest na dziś - na te 10%. Skoro wczoraj było przytulanko, to i dzis też zalecił. Ale ..... Do tego wszytskiego dochodzi krótki cykl.... I masz tu babo placek. Teraz tylko mam czekać na @. Gdy już się skończy mam przepisany Bromergon (chyba dobrze napisałam) , aby troche przystopowac prolaktynę. I gdy tylko zaczną sie plamienia mam go zacząć brać. Sumtno mi troche, ale z drugiej strony cieszę się, że juz cos badania krwi wykazują i zaczyna wszystko iść w kierunku radzenia sobie z problemem To ja już sie piszę na sierpień Całuski dla Was wszystkich kochane Folikówki Folik łykamy Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Nie mam dobrych wieści.... :/ 12.07.06, 16:52 Tzn.... poprawiam błąd .... na 90% się NIE UDA .... Przepraszam za przejęzycznie pisemne Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Misi - do Agusi :) 12.07.06, 16:35 No domyslilam sie ja przez 9 m-cy pracowalam w takiej firmie i siedzialam wlasnie w Sekretariacie z taka Sekretarka i widzialam jak Prezes ja nekal co chwilke, narzekal jak tylko cos zle poszlo, a ta bidulka musiala to wysluchiwac choc ona juz do tego byla przyzwyczajona. Patrzyla na niego, kiwala glowa, a miala go w dupci hehe. No ja tez sie ciesze, ze slub juz bedzie z malutkim dzidziusiem w brzuszku. P.S. mnie teraz mecza znajomi i nawet niektorzy z rodziny co nie wiedza o ciazy pytaniemi w stylu " A co nie idziesz na solarium sie opalic do tego wesela?" "taka blada jestes" ...gdyby oni tylko wiedzieli jak mi bez opalania cieplo i ciezko, a co dopiero jak bym miala lezec i sie grzac ale ja nie chce "dziecka wsadzac do mikrofalowki" i nie bede sie opalac na solarium !!!!No no wygadalam sie Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Środeczek!! 12.07.06, 20:26 Witam Was kochane dziewczynki!! Krokodylku-strasznie mi przykro że w tym cyklu macie takie malutkie szanse ale może jednak zdarzy się cud)To zawsze 10 %.A przynajmniej już wiesz w czym problem i jak nie w tym cyklu to na pewno w sierpniu-czego bardzo Ci życzę!! Misia-zazdroszczę Ci tego leżenia z nogami w zimnej wodzie-ja niestety latam codziennie do pracy,po pracy też jakoś dziwnie dużo mam na głowie że jak przychodzę do domu to po prostu padam! Aagniesia-świetnie określiłaś swojego szefa-dupek-to również odpowiednie określenie na mojego.Jaka byłam szczęśliwa w ubiegłym tygodniu kiedy była na urlopie i moje oczęta nie widziały go przez tak długi czas!!Ach,żyć nie umierać.Niestety nic co dobre nie trwa wiecznie i urlop nawet szefa też kiedyś się kończy( Martajotka-cieszę się że z twoim brzuszkiem juś ok,główka też przejdzie!! Ja dziś byłam na ploteczkach u koleżanki-też brzuchatki i oczywiście temat przewodni to była ciąża.Z tym że ona juz ma bliżej niż dalej-termin na 2 listopada.Ma już taki łądny ciążowy brzuszek-też już chcę taki!! Pozdrawiam Was cieplutko Folikóweczki kochane-trzymajcie się chłodno!! Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa I już czwartek ... 13.07.06, 08:28 Hej dziewczynki Krokodylku bez smutaskowania mi tutaj, będzie dobrze, słuchaj lekarza i postępuj tak jak mówi, problem został zlokalizowany więc już teraz moze być tylko lepiej głowa do góry Kasiulka zobaczysz może już w sierpniu zaowocuje, a teraz dbaj o siebie , buziaki Daktoka widzę że nie tylko ja nie lubię szefa, moj to nawet na urlopy nie chodzi Misiu nie opalaj sie w solarium masz rację, kup sobie taki balsam brazujący i troszkę sie posmaruj, ktoras tam dziewczyna chyba juz pisała, nie pamietam Dakotka czy to ty, ale o Johnsons, ale ja miałam dwa i ten i Garnier i uważam ze akurat Garnier jest lepszy bo tak nie brudzi, jest bardzo delikatny - także nic sie nie marwt, a napewno od samego chodzenia tez cie jeszcze do sierpnia przybrązowi biore się do roboty, w domu planujemy wlasnie jak ta nasza łazienka bedzie wygladac, a ze jest kanciata strasznie i krzywa to mamy nie mały problem z rozplanowaniem... 13dc folik łyknięty - Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: I już czwartek ... 13.07.06, 09:05 i dobrze ze czwartek... bo juz powoli mam dosc tego tygodnai i marze o wypoczynku weekendowym. U mnie 12d po owu, ale jakoś nie mam wielkich złudzeń. Folik biore, clo tez ale tak troche mechanicznie. Wczoraj kolezanka urodziła synka, dowiedziałam się też że inna jest w ciąży. Ale powiem tu Wam, że nie do końca potrafię się cieszyć takimie wiadomościami, bo jakiejś części mnie jest " w środku" smutno... Krokodylku! 10% szans to więcej niż nic ale uważam, że dobrze że problem zdefiniowany, szybciutko się go usunie i będzie ok. Aagenisiu! to dla Ciebie zbliża się gorący okres! wykorzystajcie ten czas na baaardzo owocne przytulanka! Pozdrawiam też Misię, Dakotkę, NAdyę, Zaxię, agnieszki, oraz te inne ostatnio mniej aktywne na forum ale zapewne podczytujące... pa m Odpowiedz Link Zgłoś
zaxia Re: I już czwartek ... 13.07.06, 13:09 ...hej dziewczynki! ale duchota znowu dzisiaj - a mialo byc chłodniej... ale weekend sie zbliza wielkimi krokami, więc glowy do góry! Nie bądź smutna Marto, na pewno i Ty już niebawem rozpromieniejesz z radości, a tymczasem delektuj się tym oczekiwaniem i latem i myśl pozytywnie! Kiedyś za wiele lat wspomnisz, jak przyjemne i niepowtarzalne były chwile kiedy się staraliście o dzidzię i czekaliscie na wiadomość czy już jest - a będzie prędzej czy poźniej! Także Ty Dakotko z pewnością będziesz cieszyć się i będziesz dumna ze swojego krągłego brzusia! Myślmy pozytywnie Folikówki! Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: I już czwartek ... 13.07.06, 14:14 Witam Witam Krokodylku nie smutkaj sie tak jak piszesz SIERPIEN BEDZIE TWOJ !!!! U Nas duchota niby wieczorem ma popadac ale...watpie. Ja o 18:30 ide na grilla na ogrodeczek, a teraz odpoczywam. Leniuch ze mnie Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: I już czwartek ... 13.07.06, 19:55 Ojojoj!Jakie tu dziś pustki,nie dziwię się bo przy tym upale nikomu nie chce się siedzieć przy kompie.Ja byłam dziś u fryzjera-mam teraz grzywkę i śmiesznie sterczące na boki włoski.Trzeba mi było jakiejś odmiany i wbrew zabobonom ścięłam włosy,a co!! Misiu-jeśli będziesz kupować balsam brązujący to posłuchaj Aagniesi-jeśli wypróbowała i garnier i johnson to ma porównanie.Ja od 2 dni smaruję się johnsonem i niestety nie jestem zadowolona-zostawia smugi i przebarwienia.Ale ja idę na wesele jedynie w charakterze gościa więc nikt nie zauważy natomiast Ty musisz błyszczeć bo to przecież bedzie Twój Dzień)) Martajotka-nie spisuj jeszcze tego cyklu na straty-a nóż spotka ćię niespodzianka chociaż się tego nie spodziewasz!!!Czego oczywiście ogromnie Ci życzę.Będziesz testować?? W niedzielę jedziemy pooglądać synka znajomych-urodził się 26.06,przeszło 2 tyg.przed terminem ale wszystko ok.dostała 10 punktów i już przybrał 0,5 kg))Ze zdjęć widać że śliczny chłopczyk!! Pozdrawiam Was cieplutko,obecne i nieobecne,papa!!! Odpowiedz Link Zgłoś