tycja78 15.05.06, 21:51 Moze bym Was pogodziła???? jak da radę to tutaj piszmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feromonka Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 21:53 nio swietny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 21:53 widzę, ze to klęska urodzaju )) no ładnie- idziemy na kompromis Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 21:53 Jak dla mnie, może byc tu tycja78 napisała: > Moze bym Was pogodziła???? > jak da radę to tutaj piszmy > Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 21:54 Tycjo, właśnie chciałam to zaproponowac!! Gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 21:54 I to mi się podoba!!!!! Tycja na prezydenta!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 21:55 No to zostajemy tutaj....a na przyszlosc musimy ustalic kto zaklada, by bójek nie bylo hihi Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 21:58 dokładnie, musimy ustalać, bo potem sie kołowrotek robi prezydentem to chyba bym nie chciała byc, ale kiedyś byłam przewodnicząca szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 21:59 A tam od razu bójki - toż to tylko wyścig mały był ) I nawet mi się soodobała ta zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 22:03 w sumie to bardzo wesołe było takie małe zamieszanko sie wkradło Tatanko, to moze jakiś inny pan lekarz ci powie? Nie masz do kogo zadzwonic i spytać ? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 22:15 Tatanko,piszę ponownie, bo nie wiem czy odnajdziesz moja wypowiedź...lec szybko zrobic usg..i nie czekaj na tego gina!!Szkoda twego zdrowia..a tydzień to szmat czasu!!! Babeczki, wykończyły mnie te zawody forumowe...lece sie myć...,a potem jeszcze tylko teścik ułożę..ilekturka)) do juterka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 22:00 Tu przeskakuję i mam nadzieję, że tak już pozostanie! Zaraz lecę umyć ząbki i śpinkać w pustym łóżeczku... Nie piszcie za dużo, bardzo Was proszę! )) Buziale wieczorne przesyłam i życzę spokojnej nocki wszystkim! M. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 22:01 Słonka - ja też zmykam spać. dobranoc!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 22:14 Człowiek na chwilkę się do męża przytuli a tu 60 postów w plecy w starym wątku i trzy nowe)) ech może ja już za stara jestem i nie nadążam?)) Miki bryka ale nie ma zamiaru wychodzić Fantaisie trzymam kciuki za bezbolesną wizytę u dentysty!!! Dobranoc szalone kobiety))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 22:19 Balbinko, na początku sie wystraszyłam jak mi napisałaś ze mam leciec do ginka, ale potem się zorientowałam, ze pomyliłaś nicka. Wybaczam)) No i ja tez sie bede zmywać. miałam dzis dzień pełen wrazeń, porody, czopy, moj pierwszy wątek... do juterka kobitki! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 22:35 tiaaa, więcej się nie dało załozyc???)) patrze i oczopląsu dostaję) i nawet chciałm wejśc na "wędzoną rybe i toxoplazmozę") pomyślałąm, ze też może byc nasz)) Tatanko- cholera, niedobrze to wyglada(( może jednak pojedź na to USG... ściskam Cię kochana... Jutko- ja oczywiście na foty z Indii tez się piszę)) policzyliśmy z Wojtkiem, ze jak bedziemy mogli pojechac na podobna wyprawę to bedziemy mieli dobrze koło 5o-tki(( ech, te dzieci... zakała ludzkości)) k. ps. czyli jednak tu piszemy??? boshe! zwariowac można) a mówią, że od przybytku głowa nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 22:47 no dobra: tutaj mowie Wam slicznie dobranoc i poczekam z dalszym pisaniem do jutra, tak zeby zobaczyc na co padla ostateczna decyzja ))) P.S. moj synek nie chadza spac. co bedzie jak mu tak zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 22:51 Weszłam na forum i się pogubiłam, ale chyba dobrze w końcu trafiłam Kumpela była i już poszła, mąż z pracy wrócił i "obiad" mu dałam, teraz chyba czas spać... Jutko, ja też poproszę zdjęcia z Indii!!! Aha, ja aplikantka radcowska jestem, a Ty??? I jeszcze jedno, zanim zasnę z reką na klawiaturze - ja Balbinko żadnych złoczyńców nie ścigam, ewentualnie o ich pieniądze moge powalczyć) Dobranoc Słonka, dziś był długi dzień.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 22:53 I jeszcze jedno, Tatanko, nie czekaj na swojego gina, idź na USG jak najszybciej. Tulę Cię mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 23:00 Melduję się w nowym wątku! Starego nie dalam rady doczytać - czy WY wiecie ile postów dzisiaj nastukałyście???? ponad 200.... juz dawno tak nie było Oluś jeszcze raz wielkie BUUUUZIAK!!!!!!!!! Ogromnie się cieszę, az mnie od środka rozpiera i bym najchętniej sobei z tej radości poskakała Monia - dzięki za SMSa jak tam gamy? Wszystkie Was ściskam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 23:01 Tatanko, dziewczyny mają rację-idx do lekarza jak najszybciej! Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 23:15 mój refleks mnie dobiłPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 23:15 Jutka, ja też się na zdjęcia piszę Idę spać, nagle dopadło mnie maks zmęczenie... a jutro dzień więcej niż pełen wrażeń! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 23:16 Bebelku, wystraszyłam się!!!! Ty i wędzona ryba z toxo? dobrze, że nie poszłaś na jedzenie chleba... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 15.05.06, 23:18 Idę więc spać.... Tycja miałaś świetny pomysł!!!!! To Twój pierwszy wątek? Gratuluję.... Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 07:21 A ja juz wstałam...i przez pół nocy jakieś dwa małe potwory urzadzały sobie biegi przełajowe po naszym łóżku.Dobrze,ze są lekkie;P Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 07:46 dzien dobry, Melba, czy to znaczy, ze Pan Maz juz nie oponuje tak bardzo w sprawie drugiego koteczka? Slonce o nas dzis zapomnialo, ale na szczescie nie jest zimno. MIlego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 07:53 Witam z rana! Zwariowac mozna, 4 watki??? Ale chyba w koncu tu piszemy, tak? Zrobilam drugigo sikanca i na tym nie da sie ukryc ze jest krecha jak byk!!! Tym samym przesylam tysiace fluidkow!!!! czekam na nastepne zaciazone! Nie moglam spac w nocy. Chyba za duzo emocji. Mam katar, chyba alergia, a o ahtyhistaminkach moge tylko pomarzyc. Zaraz jade do szkoly a pozniej bede konczyla pakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 07:59 Ja tak zaraz po szcześliwej wiadomosi!! Dzisiaj gratuluje juz bez tej niesmialości!!! Buziaki i uważaj na siebie Poza tym witam i zycze Wszystkim milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 08:12 Altheo, ja nie atpiłam w tą drugą kreskę ale tym bardziej ściskam serdecznie skoro już dwa testy są zgodne)) Tatanko jak Ty się czujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 08:22 Wzielam leki i jest troszke lepiej. Chyba nie bede robila alarmu w szpitalu i zobacze, czy @ pdousci sobie. Nic poza hormonami nie mogliby mi dac, a poki nie zrobie badan, to hormonów brac nie chce. A jak Ty się Megi czujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 08:35 Tatanko, szkoda, że ten Twój ginekolog jest za granicą. Może jednak dobrze by było żeby ktoś Cię zbadał? Przynajmniej sie uspokoisz. U nas ok, na 10.00 jedziemy na kolejne ktg Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 08:36 Megi - może Miki się w końcu odważy i wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 08:39 Erguś jakoś już na to nie licze) Może nawet Nika zdąży pojechac na porodówke przed nami)) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 08:39 Witam w nowym wątku, Tycja bardzo dobry pomysł na zgodę Pkanetko przykro mi z powodu jednej krechy i mam nadzieje, ze obejdzie sie bez pobytu na oddziale. Jutko ja też czekam na zdjecia z podrózy! Tatanko dobrze ze jest troszke lepiej, ale jesli nic sie nie zmieni to moze lepiej wybierz sie do lekarza. Balbinko, Fantaisie podziwiam za ta energie do dzialania. Mi chwilowo takowej brakuje i najlepiej wychodzi mi leniuchowanie. Althea jeszcze raz gratulacje!!! Ściskam Cie delikatnie No i gratulacje na rodziców wczoraj urodzonych maleństw. Miki nadal grzecznie siedzi w brzuszku. Megi czy ty tez odczuwasz teraz ruchy Mikiego mocniej? Ja zawsze czułam ruchy wyraźnie ale były delikatne, a teraz odczuwam je mocniej. Moze to przez to ze mala ma coraz mniej miejsca. Dzis wstałam wczesniej, bo mam kilka rzeczy do zrobienia, a pozniej jade do fryzjera zrobic jakas nowa fryzurke. A po fryzjerze chcemy kupic jeszcze ostatnie rzeczy z listy wyprawkowej, zostało na niej jescze kilka drobiazgów. Miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 08:42 Niko w sumie różne to bywa, czasmi Miki jest spokojniejszy ale jak się rozbryka to moje żebra cierpią no i jakby nie patrzeć nasze maleństwa rosną a miejsca nie przybywa więc ruchy czasami są dużo bardziej energiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 08:47 Własnie mam tak samo. Albo siedzi cicho zwlaszcza kiedy ja sie wiecej ruszam, albo tak sie wierci ze wytrzymac nie mozna. Wczesniej nie odczuwalam ruchow az tak mocno. No i rano coraz trudniej sie rozruszac po nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 08:53 Megi, podobno byki są flegmatyczne...do czasu Althea, gratuluję po raz kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 08:25 Althea-ja też byłam pewna tej dzisiejszej drugiej!!! I łapię fluidki!!! I ściskam mocno!!! Tatanko-leć do ginka Jutka-a ty coś tak zamilkła??? Pisz kochana! Melbuś - jak tam Pan Mąż i Władca? zgodził sie?? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 09:01 Althea, gratuluję jeszcze raz!!!!!!!!!! i ślij Kochana te fluidki)) Tatanko, jeśli nie jedziesz to obserwuj siebie, jakby co to pędem do szpitala... Melbuś, fajnie mieć maluchy w domu, co? a jak jeszcze latają po człowieku...aż mi się miło zrobiło, bo przypomniałam sobie jak mój po mnie latał, a teraz niby tez lata, ale jakoś bardziej to czuję) Miłego dzionka! Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 09:08 Witaj Monisiu!!! Zrobie wlasnie tak jak mowisz!!! Rozmawialam z lekarzem, który jest dzisiaj na dyżurze i jak tylko cos sie bedzie dzialo, to mam szybko przyjechac. Poki co zasiadam ponownie do pisania pracy Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 09:09 wy zescie powariowaly!!! tyle watkow nowych!!!! matko a ja musialam to wszystko przeczytac DD Megi czekamy na newsy z ktg Tatanke i Pkanetke sciskam mocno. Tatanko moze faktycznie ktos cie powinien obejzec?? Fantaisie dzis to katowanie na fotelu dentystycznym?? wspolczuje i wyobraz sobie ze tez tego nie cierpie) I wiecej nie pamietam. AA mijecie litosc jutro nie mam mnie w pracy, na domowy komp szans tez nie mam wiec nie naskrobcie duzo, plizzzz. i gdyby jednak Miki sie zdecydowal BLAGAM o esa ) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 09:15 Widzisz Marudko, to wszystko prze te Altheowe Newsy. Gdyby nie ten poranny zryw, to bylo by spokojnie. Pozdrawiam Cię mocno i również przytulam. Niestety nie moge Ci obiecać, ze w czwartek nie bedziesz musiala czytac kolejnych 4 watków, bo widzisz, ze jak czasem ruszy... Ale to Wy przecież weteranki i wiecie najlepiej!!! Marudko, a jak Ty sie czujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Witam w piękny poranek! 16.05.06, 09:15 Telefon wyrwałl mnie ze snu coś po 8, więc już jestem i bardzo się cieszę, że nie rozpędziłyście się za bardzo wczoraj! Niko, Megi, mnie się właśnie wydawało, że Dzidziuś w 9 m-cu rusza się dużo mniej ze względu na brak miejsca do szaleństw, a Wy mówicie, że jest wręcz odwrotnie?! Ruchy Elizki owszem są mocniej odczuwalne (gdzie się nie obróci to w coś uderzy), ale mam wrażenie, że nie są już tak bardzo liczne jak kilka tyg.temu, może ma poprostu bardziej senny okres! Altheo, gratuluję ponownie dobrze nasikanego testu! )) I wcale się nie dziwię, że spać nie mogłaś!!! Erguś, a ja znów siedzę w tematyce z Twojej branży... Melba, czy są już jakieś decyzje odn. kotka??? Tatanko, jak dziś samopoczucie??? Dziewczynyu chyba mają rację, jeśli nic się nie zmieniło nie zwlekaj z wizytą! Mam do Was małe pytanko! Czy wiecie co znajduje się pod pachą? Strasznie boli mnie w tym miejscu, dokładnie wewnętrzna strona prawego ramienia, tam gdzie usuwamy zbędne włoski! Bólu nie odczuwam jak luźno stoję i się nie ruszam, ale każdy ruch ręką albo napięcie mięśni go wywołuje, a gdy dotknę to miejsce to jakbym dotknęła ogromnego guza, z tym, że nic tam nie widać! (dodam, że to raczej nie ma nic wspólnego z piersią, która nic a nic nie boli, boli tylko ta "wnęka" pod pachą) Dziwne to!!! Może macie jakiś pomysł?! Słoneczne buziaki na cały dzień!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam w piękny poranek! 16.05.06, 09:18 Gviadzko - w tym miejscu, gdzie opisujesz są pachowe węzły chłonne. Czasem mogą boleć przy nawale pokarmu albo stanie zapalnym gruczołu mlekowego. Ty chyba nie masz z tym problemu. Proponuje udac sie do lekarza pierwszego kontaku i niech sobie pomaca. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Witam w piękny poranek! 16.05.06, 09:25 O matko, dziewczyny!!zwatpilam, jak spojrzalam na liste watkow!!! niezle jestescie ) althea, jeszcze raz najlepsze gratulacje!! fantaisie, trzymam za Ciebie kciuki!Aha, a czy po 25 maja jakis koncert czy cos masz?moze sie na cos zalapie? Melba, czyli kotecki zostaja? Pamietam jak nocowalam u rodzicow czesto, na kanapie w salonie i niestety lezalam na czesci toru wyscigowego oraz ringu malych lobuzow!! szkoda, ze kociaki rosna!! Tatanko dbaj o siebie i trzymmaj reke na pulsie! wiecej nie pamietam, bo jestem w szoku z powodu nadmiaru watkow... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam w piękny poranek! 16.05.06, 09:29 Gviazdeczko - widze ze Tatanka juz ci o wezlach chlonnych juz powiedziala. ja tez radze sprawdzic to z lekarzem!! Althea - ja stara sklerotyczka jestem wiec blagam o wybaczenie - jeszcze raz sciskam i gratuluje kolejnej krechy!!!! Tatanko ja sie czuje jakbym wogle nie byla w ciazy, oprocz duzego brzucha wieczorami, wiekszych piersi (HA!!) i nie mieszczenia sie we wszystkie prawie ciuchy to czuje sie SUPER!! tylko za duzo mysle .... i wymyslam bzdury ( Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Witam w piękny poranek! 16.05.06, 09:34 Aha, Gviazdko, ja kiedys taki tajemniczy bol pod pacha mialam, nawet u lekarza bylam.wyszlo na to, ze cos tam sobie nadwyrezylam. i rzeczywiscie przypomnialam sobie, ze dzien wczesniej jechalam autobusem, ktory gwaltownie szarpnal, wiec to chyba wtedy... idz skonsultuj z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam w piękny poranek! 16.05.06, 09:36 Oj jakie my baby głupie jestesmy!!! Zamiast cieszyć się tymi szczęściami, które pod serduchami nosimy, to wymyślamy sobie problemy, choroby i martwimy sie na zapas. Chyba kazda z nas jest taka sama... Ciesze się Marudko, ze dobrze sie czujesz, a brzuszkiem nie martw sie, bo o to chyba chodzi, zeby byl duży. Co do piersi, to Ci zazdroszcze i to bardzo, bo moje w tym tygodniu dopiero zmalaly i musialam wrócic do mojego, malego 75b....buuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Witam w piękny poranek! 16.05.06, 09:59 Dzieki laski za pomoc!!! Faktycznie będę musiała skontaktować się z lekarzem, choć dziś to raczej niemożliwe... Męża nie ma, jak na złość wszystkie autka poza domem, a najbliższy lekarz (rodzinny) jest w sąsiedniej miejscowości! Marudko, tylko pozazdrościć takiej ciąży!!! Choć ja tam też się nie skarżę, jest OK! Tatanko, 75B to chyba standard, więc nie masz się czym przejmować!!! Mój biuścik urósł tylko nieznacznie i to na samym początku ciąży do 75C i tak stanął... (wcześniej było 70-75 B) Uciekam kobietki na jakiś czas - idę do pobliskiej szkoły na xero (ćwiczenia na korki!) Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam w piękny poranek! 16.05.06, 09:59 chyba pojawił się trzeci bocianek na świecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Witam w piękny poranek! 16.05.06, 10:01 erga, widzialas? bo ona ciagle siedzi... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam w piękny poranek! 16.05.06, 10:12 No właśnie nie widziałam - ale kilka osób tak pisało. Ja wtedy byłam skupiona na wypisywaniu faktur ( Ale teraz siedzę i czekam aż wstanie Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam w piękny poranek! 16.05.06, 10:17 Decyzji odnosnie kotecka jeszcze nie ma, ale kiciuś chyba wie, o co biega-włazi małżowi na klatę, hipnotyzuje go swoimi wielkimi oczyskami, a następnie mosci się między uchem a ramieniem i zaczyna mruczeć sama nie zrobiłabym tego lepiej;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam w piękny poranek! 16.05.06, 12:21 Gviazdko, ja tez mam takie cos pod pacha. Wczoraj mi to wyskoczylo. Boli mni to szczegolnie jak dotykam, jak ruszam reka tez troche. Jak podniose reke do gory to widac taki cos wystajace i czuc pod palece. Nie mam pojecia co to jest, ale mam nadzieje, ze niknie. Moj maz sie dobrze dzisiaj spisal, zapisal nas na USG, zaraz po naszym powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 10:14 Widze, że jakaś kłótnia mała była o wątki? no ładnie a ja wczoraj padłam i zasnęłam snem kamiennym. dzisiaj w planie wielkie porządki i prasowanie. zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieję, ze nie rozpiszecie się za bardzo i będę mogła jutro nadrobić zaległości. zajrzę jeszcze później. teraz do pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 10:18 Enterku ja tam wscibska byc nie chce, ale mialas jakąś prace chyba pisac??? Mialam Cię mobilizowac, wiec pytam się jak Ci idzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 10:19 mi też się nie chce zabierać za pracę - pocianie gniazdo wciągnęło mnie na maxa!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 10:32 Dobrze, sytuacja z watkami ustabilizowała się Althea- oficjalnie GRATULUJĘ!!!! lalalala... Ma_rudka- a gdzie Ty jesteś jak Cie nie ma??? jutro??? Fantaisie-miłej wizyty dentystycznej) Enterku- Ty pisz lepiej tę pracę, a nie się za prasowanie bierzesz! jak tak dalej pójdzie to się i na lipiec nie wyrobisz... mobilizuję Cię do spółki z Tatanka) Tatanko- martwię się o Ciebie( ściski k. ps. aha, chciałabym jeszcze publicznie powiedziec, że akceptuje wybór trenera Janasa) wierzę, że wyboru zawodników nie dokonał w pijanym widzie i wspieram go mentalnie! ha!)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 10:41 Pocian sie podniosl, ale kurcze nie widze czy to 3 to maly pocianek czy jako - jakies nieruchhliwe jest (( Erga moze ty masz lepszy wzrok Bebele - jade jutro zebrac w spoldzielni mieszkaniowej o 2 pokoje. a nuz widelec sie uda??? Musze poczytac o tej decyzji Janasa, wiem ze Dudka nie powolal i chwala mu za to DD Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 10:53 Ma_rudka- dobry pomysł!! trzymam kciuki)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 10:56 dzieki Bebelek ) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Bebell!!! 16.05.06, 10:41 Aż się poplakałam Oby ta Twoja akceptacja i wsparcie pomoglo tym naszym miernotom na mundialu, bo obawiam się, ze inaczej nie na tarczy wrócą, ale na butach ich wyniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Bebell!!! 16.05.06, 10:45 www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/3/2/2/16309029_d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Bebell!!! 16.05.06, 10:46 Ma_rudko-ja też nie widzę dobrze - mnie się wydaje że nadal są dwa i dwa jajka. Ale niektórzy widzą tam trzecią głowkę Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 tu lepiej widać! 16.05.06, 10:50 pix.nofrag.com/0d/f9/6cccd95be73e203c245bd81068cb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Bebell!!! 16.05.06, 10:52 Tatanko- to co mówisz jest oczywiste)) ja nawet nie zamierzam meczów reprezentacji ogladac) po co sobie krew psuc??? ale trenera wspieram)) a tak w ogóle to może ktoś chce zaopiekowac sie dzieckiem, dziewczynką, średnio ułożoną pomiedzy 9. czerwca a 9. lipca??? bo nie wiem co mam z Toską zrobic, w ogladaniu meczy takie dziecko cholernie przeszkadza(( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Bebell!!! 16.05.06, 10:58 Bebelek wiesz ze zrobie dla ciebie wszystko, ale kurna nie w TYM terminie )) Sorki .... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Bebell!!! 16.05.06, 11:05 Ja tam się chetnie zaopiekuje Tosicą, bo mi coś pustawo w domku!!! Tylko bezpiecznie zapakuj i wsadz w pociąg do Wrocka, to ją odbiorę Po waszym apelu uleglam namowom i mam dzwonic między 13-14 i umówić sie na popoludniowa wizyte u kolejnego gina. Niby teraz jest lepiej, ale to dzieki lekom, wiec moze faktycznie nie ma na co czekac... Z łaski swojej przypomnijcie mi po 13, ze mam siegnac po tel, bo znajac moją "dobrą" pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Bebell!!! 16.05.06, 11:10 nastawię sobie przypomnienie w telefonie i Ci przypomnę) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Bebell!!! 16.05.06, 11:13 Kurcze, ja mam takiego dziwnego samsunga i nie potrafie ustawiac przypomnien, bo mi co godzine dzwoni Musze sie chyba przylożyć i w końcu nauczyc,.... będzie prościej Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Bebell!!! 16.05.06, 11:45 Pomimo, ze Tosia jest jedna z najpiekniejszych dziewczynek jakie ostatnio widzialam, dodajac fakt, ze powinnam pocwiczyc na jakims zywym dziecku, termin jest stanowczo nie ten. Bebell, i u mnie nic z tego nie bedzie. Ale jakis czas temu wpadlam w absolutna euforie, o czym zapomnialam Wam powiedziec. Otoz jakos przeoczylam informacje, ze Zizou postanowil wrocic do reprezentacji!!! Wczoraj w TV byl caly dokument o nim. Maz chcial wylaczyc telewizor, ale wygralam walke o pilota. Z tego co pamietam zadna z Was nie byla fanka druzyny francuskiej, ale ja w tym ukladzie pozostane wierna. Szkoda, ze Dudek nie jedzie. On naprawde ostatnio dobrze gral. Przez te wszystkie kontuzje malo, ale jak juz gral to bylo OK. To tyle footballu. W sprawach ciazowych mam pytanie Zawsze jak sie rano budze, po malej chwili, jeszcze zanim wstane z lozka, budzi sie tez Kamyczek. I to tak konkretnie sie budzi. Moj chlop twierdzi, ze on chce tylko powiedziec swojemu tacie dzien dobry, ale ta wersje odpuscmy. Czy zwiazane jest to z jakas reakcja chemiczna w moim organizmie, czy jak? absolutnie nie przeszkadza mi to, wrecz jest to mile, ale tak sie zastanawiam, bo dzieje sie tak codziennie, wiec to nie przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Abie 16.05.06, 12:14 Moja Kaśka, ( siedziała z nią w Ławce w liceum, teraz jest w ciązy razem ze mna tez tak ma. Sama sie jej dziwiłam, więc wychodzi na to ze to normalne. Jej sie tez zdarza, ze malutka sie budzi o 02 nad ranem i wierci sie i kopie całą noc. Moj znowu jest inny. W nocy jeszcze nigdy mnie nie obudził, nie przeszkasza mi w zasypianiu, ale od jakiegos tygodnia jets aktywny w ciągu dnia. Ale jest bardzo delikatny. Jeszcze nigdy nie sprawił mi bólu. Czekam az mi zacznie wbijać sie pod zebra)) Gwiazdko, Megi, Niko! Kiedy to sie u was zadziało po raz pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Abie 16.05.06, 12:22 no pieknie, Tycja!!! Kaska jest z Toba w ciazy DDDD Wieczorne krecenie i czasem pobudki w nocy wliczam w standard. Ale to wspolne wstawanie mnie dzwiwilo, mimo to przyznaje, ze jest milutkie. I ciesz sie, ze Twoj synek jest taki delikatny. Moj chyba nie ma wyczucia, bedzie piklarzem Ale jak wczoraj uslyszalam ile pilkarz zarabia, to pomyslalam, niech bedzie i skorokopem, a co mi tam ... A jak sie czujesz? Juz wczoraj mialam Ci powiedziec, ze jesli jestes niepewne, to jedz na USG do jakiesgos innego lekarza, ale nie powinnas sie denerwowac. Twoja lekaarka mowi Ci o takich rzeczach, bo: wie pewnie jak to jest, zna swoj sprzet i domysla sie, ze moze ktos chce wiecej. Jakby sie cos dzialo, to na 100% wyslalaby Cie do specjalisty nie sciemniajac, przeciez to lezy tez w jej interesie. Juz Ci kiedys pisalam, ze moja przyjaciokla czula bardzo niewiele, a jej coreczka urodzila sie bardzo malutka (2600) a oboje rodzice sa raczej postawni, choc w pelni zdrowa i rozwinieta. Teraz jest piekna dziwczyneczka, rosnie tabelkowo i jest super. Poza tym ta grzecznosc z brzucha jej zostala, ladnie spi i nie jest awanturnica. Moze Twoj synek jest tez taki. Tak wiec nie denerwuj sie, na pewno wszystko jest w najlepszym porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Abie 16.05.06, 12:33 Tycjo, noz nie pamiętam kiedy pierwszy raz dostałam kopniaka pod żebro i to bolesnego, ale już dość dawno, chyba między 27 a 30tc, bo właśnie wtedy ruchy Małej sprawiały mi ból! (teraz jest już OK) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Bebell!!! 16.05.06, 13:13 wiedziałam, ze tak bedzie... cóz dziecina bedzie się musiała przyzwyczaic do pedzenia żywota od godziny 15.00 w knajpie pełnej kibiców) a Zizu nie lubie... i Francuzów tez nie) w tym roku będę kibicowac Holendrom, w końcu prowadzi ich moja miłośc z dzieciństwa: Marco van Basten. Bardzo lubie tez Argentyńczyków, cho beż Verona to juz nie to samo((( tradycyjnie tez bedę zaciskac kciuki za Włochów- wiem, wiem to zboczenie kibicowac Włochom) ale czynię to niezminnie od '90 roku)) no, i zawsze dużą estmą darzę Irlandczyków: oni są tacy waleczni) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Bebell!!! 16.05.06, 13:15 bebelku - jak każdy facet - Tadzik też będzie za piłką latał. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Bebell!!! 16.05.06, 13:18 Tatanko - nie wykręcaj sie i dzwoń do skutku!!!! Ja idę przygotowywać zupe, moze w międzyczasie przyjdzie mi jakis pomysł na drugie danie.... Będę zagladać i pilnowac co ustaliłaś z panem doktorem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Bebell!!! 16.05.06, 12:08 kurde, Bebell, wziełabym to dziecię, ale wypada mi poród w tym czasie i mogłoby być niezbyt . A moj mąż zapowiedział mi ze mam absolutnie nie rodzić jak bedzie mecz, albo bierze telewizor na porodówke.)) mogłoby to być nawet ciekawe hihihi! Kurde, jestem w stanie mu uwierzyć. Dwa weselamoich przyjaciółek wypadły w podobnym terminie ( jakies wazne mecze były) to uciekał do recepcji zeby sobie troche pooglądać. Ciekawe go go bardziej be4dzie rajcować... A jeśli małe wyskoczy w momencie GOLa? to on sie chyba pogubi i nie bedzie wiedział komu kibicować))))))))))) hahahahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Bebell!!! 16.05.06, 12:28 Wróćiłam ze szkółki i qrka stópki mam znów jak balony, buuu Bebellku, tak ogólnie to chętnie zajęłabym się Tosią, ale po pierwsze na porodówkę z dziećmi nie wpusczają, a po drugie ja też chcę meczyki oglądać, a co!!! Abie, nie wiem czy takie budzenie się dzieciątka krótko po Tobie jest związane z jakąś "chemią", ale u mnie wygląda to bardzo podobnie! Często (choć nie zawsze) Elizka budzi się chwilkę po mnie, wówczas mówię sobie, że jest głodna i idę na śniadanko! Dzwonił mężuś i tak jak Wy wysyła mnie do lekarza, najpóźniej jutro rano (jako, że dziś nie mam jak się tam dostać) Jeśli jutro rano dalej będzie mnie bolało pod tą pachą, dzwonię do rodzinnego! A teraz muszę nieco pokój ogarnąć przed lekcjami i poleżeć z nogami w górze! Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 12:21 Baby! Dajcie spokój z moją pracą do jutra dzisiaj naprawdę muszę "odgruzować" dom ale od jutra ostro się zabieram przyrzekam a.. jutro widzę się z koleżanką po pracy no to, jak wrócę, czyli od wieczorka. I mozecie mobilizować wskazane Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 12:31 No ja powiem tylko tyle, kolejne ktg w piątek)) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 AVE MIKI 16.05.06, 12:34 Mikolaj ma wlasne zdanie na temat tego swiata i chyba musiasz to zaakceptowac. Zjedz moze cos niezdrowego, to mu sie nie spodoba i wtedy wylezie by Ci o tym powiezdiec ... A poza ktg patrzyli jeszcze na cos? w sensie szyjka itd ...? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: AVE MIKI 16.05.06, 12:36 Boshe co za uparciuch!!! on nam wszystkim robi na zlosc, my tu czekamy, pazury poobgryzane a Miki nic ... eh. ale nadal obstawiam 18.05 sciski Megi Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: AVE MIKI 16.05.06, 12:38 Badali szyjkę, bez zmian)) Mój lekarz musiał zająć się cc, bo jakiś maluch miał problemy w brzuszku mamy, więc pewnie w piątek dowiem sie co on dalej chce z nami zrobić A co do pobudek, to Miki praktycznie codziennie budzi się, po moim obudzeniu i serwuje tatusiowi kilka kopniaczków w ramach pobudki więc to chyba jakaś norma jest Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 12:36 Megi, w piątek?!?! Ależ to już będzie 19.05., 1 dzień po terminie!!! Nieźle ten Mikołajek sobie z nami pogrywa!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 12:38 Ja też obstawiam 18 maja - choć może Miki chce zrobić prezent mamie na dzień Matki.... Gviazdko-pod pachą to węzły - mnie własnie ostatnio też bolą i to obie pachy.. A dodatkowo cycki - pewnie od duphastonu Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 12:40 Ja już nie będę tego uparciucha usprawiedliwiać, ale może on gentelmen jest i chcę przepuścić w kolejce porodowej najpierw córeczkę niki? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 12:48 Hej hej Megi - słyszałam, ze cola wywołuje skurcze - takiej rady udzielała znajoma położna mojej siostry przed porodem (też długo nic sie nie działo) Nie wiem na ile sposób jest skuteczny bo w końcu urodziła bez tego. Cola podobno ma jaieś substancje wywołujace skurcze-nie wiem ile w tym prawdy Tatanko - 13 już blisko, dzwon i umawiaj sie na wizytę i koniecznie daj znać co i jak!!!!! Gviazdko - czasami takie zgrubienia sie robia jak sobie coś nadwyręzysz ( już ktoś o tym pisał) ale lepiej dmuchać na zimne i pójść do lekarza a ja mam dzis wyjątkowo urlop - musiałam mamę na badanie zawieźć i już wszystko ząłatwiłam. Mam troche laby a potem zrobię obiad dla lubego - niech skorzysta ze żona w domu i zrobię chyba dwudaniowy!!!!!! ale będzie swięto!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 12:59 No i jak zwykle co ja wpadnę na forum to reszte wymiata ((( Haloooo - jeeest taaam ktoooo????? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:03 wiesz jaaniu, ja tez mam zawsze takie wrazenia, wiec to chyba tylko wrazenia. niestety ja musze uciekac zglebiac wiedze germanska, wiec nie moge Ci potowarzyszyc, ale na pewno zaraz ktos sie odezwie sciski dziewczynki, do potem, papa Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:04 wiem wiem Abie, mam nadzieję ze to wrażenie ;PPPP Brrrr - wiedza germańska, strasznie zabrzmiało..... Papa Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:05 Jestem JA Caly czas tutaj siedze, tylko staram sie rzadko zaglądac, bo jak tak dalej pojdzie to P. w życiu się nie obroni. Pamietam, ze mam dzwoinić, ale jakos tak sie boje... Chyba wole nie wiedziec co tam sie dzieje i myśleć, ze tak ma byc Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:07 UUUUUUUUUU, tatanko - nie wkurzaj mnie, co to ma znaczyć?? taka duza dziewczynka i sie boi? Dzwon natychmiast!!!!! Bo zaraz zacznę straszyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:08 No, własnie tatanko! jaania dobrze prawi! dzwoń natychmiast! Jaania- dwudaniowy powiadasz) tos to szaleństwo) i rozpusta) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:10 No nie? Bebel - takiego juz dawno nie było więc prawdziwa rozpusta...będzie grochówka bo luby uwielbia (ja juz mniej ale czego sie nie robi dla kochanego męża...) a na drugie jeszcze nie wymyśliłam - pewnie jakieś mięso bo on mięsożerca, a skoro obiad jest "pod niego" to niech ma!!!! tatanko - i co przestraszyłaś sie????????? Dzwonisz czy nie????? Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:08 Tatanko - DZWON!! jak nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:08 I ja jestem ) Tatanko-bo klapsa dostaniesz!!!! proszę dzwonić!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:12 Juz juz, poplakalam sobie i juz dzwonie Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:13 wiecie co/ ja juz nie wiem - ile wątkow jednoczensie mozna zakladac.... mam pomysl na to, by sie nie dublowac. moze kazda po kolei, wg alfabetu bedzie zakladac.... Althea - z tymi antyhistamikami to witaj w klubie. ja tez nie moge, nie wiedziec czemu. co prawda od weekendu jest lepije, ale wlasnie Konsul byl na moich kolanach i strasznie mnie zaczelo wszystko swedziec Gviazdka - z tymi węzlami to pewnie nic powaznego, czasem tak jest jako pamiątka po wczesniejszej chorobie, lub po nadwyrezeniu się. czy nawet jakims wysliku - a ty przeciez masz malutką w brzuchu - wysilek nie lada buziaki i idz jak najszybciej i nie daj sie zbyc lekarzowi. Tatanka - ty idzże wreszcie do lekarza, co? pozostale - milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:14 tatanka-dzwoń i daj znać co ustaliłaś!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:14 I dupa... Jak juz sie zebralam, to on nie odbiera... Spróbuje za chwile... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:22 próbuj do skutku!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:25 teraz sobie z kieszenią pogadalam... Chyba chcial mnie rozlaczyc, wiec wnioskuje, ze nie moze gadac. Bede próbowac do skutku!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:30 No ja myśle, ze do skutku!!! Bo jak nie to bedzieszmiała z nami do czynienia - a ja jestem najbliżej, na miotle przyjadę i będą bęcki!!!! Gdzie jesteś teraz, we Wrocku czy w Brzegu?? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:34 Wlasnie o to się rozchodzi, ze w Brzegu. Nio i P. zabral autko, wiec jestem uziemiona. Gdybym byla we Wrocku, to dawno pojechalabym na oddzial, a tak to musze lapac lekarza ze szpitala, który ponoć dzisiaj po poludniu ma w Brzegu konsultacje. Jak go nie zlapie, to pojade wieczorem na dyżur. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:35 oczywiśce przylecę - czy widział ktoś kiedys miotłę z kółkami??? PP Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:38 JA Cię zapraszam z tą Twoją miotłą, Moze szybciej do szpitala dojade na tej Twojej miotle, niz dodzwonie sie do niego na kom. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:42 no pewnie masz rację - to miotła supernowoczesna bo odrzutem rakietowym ;PPP kurcze, z tymi lekarzami to tak juz jest, jak naprawdę coś potrzebujesz to nigdy ich nie ma...(((( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Aaaaaaaa 16.05.06, 13:50 Zapomnialam o kolejnej dobrej nowinie! Zdalam egzamin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 13:51 Gratulacje!!!!!!!!! tydzień dobrych wiadomosci jednym słowem, to jeszcze Miki na świat przyjdzie i kotek u Melby zostanie i w ogóle bedzie radocha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 13:53 Altheo!!! Gratuluje zdania egzaminu!!! To bylo to na co dwa tyg czekalas??? Taka matura z barbarzyńskiego?? Czy cos poknocilo mi sie?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 14:00 Zakupilam dzisiaj ksiazeczke z imionami, ktora dostanie moj maz 700 imion, bedzie w czym wybierac)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 14:03 Ale numer.. 700 powiadasz??? To tyle mamy imion???? Hmm.... Dobrze, ze moj P. ma juz jakies propozycje na przyszlość, bo chyba bym oszalala, gdybym miala sposród 700 wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 14:05 Althea - a te imiona to polskie czy barbarzyńskie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 14:07 Althea- no, to piknie)) gratuluje egzaminu)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 14:12 Althea - a macie juz jakieś typy?? Bo od 700 to można krecka dostac.... Tatanko - my też w sumie mamy typy -podobają nam sie wschodnie imiona - dla dziewczynki Lena a dla chłopca Borys albo Igor. Ewentualnie Zuzia moze być. Ja po Jeżycjadzie miałam bardzo długo typy takie - Ida i Ignaś ale trzyliterowych imion nie lubi P. a o Ignacego byłaby straszna wojna....no i ustąpiłam. A najbardziej to teściowa mnie wkurzała z tym Ignasiem, bo jej się źle kojarzy i jak raz powiedziała, ze jakbyśmy nazwali syna Ignacy to ona by takiego dziecka nie lubiła - i we mnie jakby złe wstąpiło - a co mi tu teściówka bedzie imiona dla dzieci wybierac????? Ale w sumie samej mi sie odwidziało... ciekawe ile razy jeszcze nam sie zmieni zanim zajdziemy w ciażę??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 14:14 Tatanko - super!!!!!!!! super, ze sie umówiłaś!! czekamy na wieści po 19, koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 14:18 Hmm.. Ja tam nie mam nic do powiedzenie w sprawie imion P. bezapelacynie wymyslił Mateuszka i koniec. Dla dziewczynki to Iga albo Kinga, ale tu mu sie zmienia... Wczesniej na tapecie byla Wiktoria albo Weronika, tylko jak popatrzylam na statystyki, to w zeszłym roku byly same Weroniki i Wiktorie. Wiec nastapila zmiana typów... Zobaczymy ile razy jeszcze coś wymysli... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 13:52 no kochana!! jak mogłaś zapomnieć się pochwalić?? gratuluję!!!! No to wycieczka jak najbardziej ci się należy!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 13:54 podpisuje sie pod tym co Erga pisze!!! wycieczka ci sie nalezy!! ) Ola GRATULUJE!!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Aaaaaaaa 16.05.06, 14:01 No to ja też HIP HIP HURA!!!! Altheo, wypoczynek należy Ci się jak najbardziej!!! A moze macie miejsce dla jeszcze jednego pasażera na gape, bo ja tez bym sobie gdzies pojechala Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:40 no to próbuj próbuj, musisz go złapac koniecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:47 ciągle nie odbiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:48 Chyba wyslę mu sms'a, to moze go odczyta, bo juz nie wiem jak go zmusic do rozmowy ze mna Moze cos go zatrzymalo w szpitalu, bo przecież nikt nie moze przewidziec kiedy dzieciątku zachce sie przyjsc na świat Prawda Megi?? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:50 Tatanko - ten sms to chyba dobry pomysł, zrób tak, moze odczyta Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 13:55 Spróbuje zaraz po 14 - ostatni raz. Jak nie odbierze, to napisze sms'a i bede czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Dodzwoniłam się.... 16.05.06, 14:09 Wiec jestem umówiona na 18.30 na wizyte, wiec pewnie dopiero po 19 powiem Wam co jest grane. Powiedzial, ze zrobi USG, zeby dokladnie sprawdzic co sie dzieje i jak bedzie potrzeba, to w czwartek polozy mnie na pare godzin do szpitala zeby zrobic badania. Wiecej na razie nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dodzwoniłam się.... 16.05.06, 14:12 Tatanka, dobrze ze sie kotek dodzwonilas i ze cie jeszcze dzis zobaczy! bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dodzwoniłam się.... 16.05.06, 14:16 Tatanko dobrze, że się umówiłaś na wizytę no i mam nadzieję, że wszytko będzie dobrze i żaden szpital nie będzie potrzebny!!! Kupiłam sobie dziś kilka krówek, chcecie?? Jak ja dawno nie jadłam krówek i jakie one dobre są)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Ja chce..... 16.05.06, 14:19 Buuu... Ale mi sie przypomnialo z tymi krówkami i az mnie skrecilo!!!! Oj chyba do sklepu polece... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ja chce..... 16.05.06, 14:20 Tatanko należy Ci się coś słodkiego, jeżeli sklep niedaleko to zrób sobie spacerek)) Ja kupiłam tradycyjne ale wkradła się jedna kakaowa krówka i była strasznie dobra) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Ja chce..... 16.05.06, 14:25 Tatanko - dzielnie zadzwonilas, wiec teraz nagroda sie nalezy!spacerek dla zdrowia i urody po krowki Althea - gratuluje tym razem egzaminu!ale masz dobra passe.... Bebellku, a czy Twoje slodkie dziecko jako przyszla zagorzala fanka, nie lepiej, zeby zaczela sie wciagac w atmosfere pilkarska z rodzicami?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dodzwoniłam się.... 16.05.06, 14:21 Ja chcę krówkę!!! uwielbiam!!! właśnie rano zjadłam ostatnią z moich zapasów- muszę lecieć do sklepu.. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dodzwoniłam się.... 16.05.06, 14:23 Erga ja się mogę tylko wirtualnie z Tobą podzielić, bo krówka za duża jest żeby ją przez łącza internetowe przesłać, zapchałaby te światłowody Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Dodzwoniłam się.... 16.05.06, 14:28 Opowiem wam moją rodzinną historię odnośnie imion... Chcecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:15 Pokój ogarnięty, niestety kosztem moich plecków i stópek, muszę się wreszcie położyć na godzinkę przed lekcjami, bo nie dam rady ich przeprowadzić! Aaa i obiad jeszcze zjadłam! Altheo, ależ masz cudowny tydzień!!! Najpierw dwie krechy, teraz zdany egzamin i jeszcze ten wyjazd!!! Gratuluję z całego serduszka!!! DD Tatanko, oby udało Ci się skontaktować z tym doktorkiem, a jeśli nie, ruszaj na dyżur do szpitala wieczorkiem, koniecznie!!! Jaaniu, mój M.też uwielbia grochówkę, zwłaszcza taką wojskową serwowaną na imprezach plenerowych, a ja nie znoszę!!! Co wymyśliłaś na drugie?! Laski, powiedzcie, macie jakieś wieści od ANT??? Marudka, może Ty coś wiesz?! Bebellku, a może Twoja Tosia ma coś po rodzicach i chętnie będzie te mecze oglądać razem z Wami?! A za Francję masz małego minusika u mnie! )) Dobra, idę się położyć, bo mi zaraz kręgosłup odpadnie (tak się czuję)... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:17 Tatanko, bravo za wytrwałość w dzwonieniu do doktorka! A wieczorkiem koniecznie napisz co i jak po badaniu USG!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:18 Gviazdko marsz leżakować bo coś Cię energia roznosi!!!! A przecież Elizce przyda sie jeszcze kilka tygodni w brzuszku mamy!!! Althea Ty zdolna kobieto!!! Dla mnie języki obce to męka więc z podziwem chylę czoła przed Twoimi umiejętnościami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:22 Wiec chyba wiecej niebede pisac, bo ciagle mnie wywala z tego forum... Moze to jakis znak A tak na poważnie, to własnie Gviazdka uprzedzila mnie w pytani o Ant. Od czterech dni nie ma wieści... Jak tam sie czuje i jak tam dietka??? Wie ktos?? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:23 Gviazdko, no właśnie nic nie wymyśliłam grochówka sie pichci a na drugie jak na razie dostałam dzis od mamy mięsko na schabowe i sie właśnie rozmraża ale ja takich tradycyjnych nie chcę i dumam cały czas co z tym fantem zrobić. Moze uduszę z czosnkiem i winkiem i do tego ryż oraz sałata?? Tatanko -Weronika mi się też podoba, ale to prawda ze urodzaj ostatnio ale czy wy też tak macie , zę jak imię kojarzy Wam sie z osobą to za nic w świecie nie nazwałybyscie dziecka w ten sposób?? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:23 oczywiscie jak sie źle kojarzy bo jak z lubianą osobą to co innego )) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:25 Jaania chyba każdy tak ma a szczególnie mój M. )) Mikołaj to było jedyne imię męskie, na jakie się zgodził ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:29 to oczywiste!! i dlatego ja tak jak Gviazdka w życiu nie dałabym na imię Emilka... choć imię jest ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:26 Jaaniu, ja tak nie mam... Ale moj P. owaszem... Mam wielki sentyment do Bartków, zarówno do Bartoszy jak i Bartłomieji, bo troszke sie ich przez moje życie przewinelo, ale moj P., jak słyszy Bartek, to dziwnie mu sie włos jeży i chyba by mnie za tego Bartka zjadł. Ciekawe dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:30 no mnie zjadł by mnie za Piotra - mi naprawdę zawsze to imię sie podobało - ale za nic w świecie nie nazwałby tak swojego syna, właśnie dlatego, ze był taki jeden w moim zyciu(dawno ale niestety prawda ) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:30 opwiadaj opowiadaj, niech grochówa sie przypala ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:31 To na tej samej zasadzie mój niechciałby Jacka... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:33 W mojej rodzinie tatusiowie zawsze nadawali imiona dzieciom. Nie żeby mamusie się na to godzily, ale zawsze w drodze do urzedu jakos tatusiom sie opcje zmienialy i juz. Moja mama miala być Anna a jest Magdalena, Jej brat mial być Tomasz, a jest Donat. Ja mialam być Karolinką, a moja siostra Ala, a wyszło jednak, ze będzie Ania. Wujek Donat, wymyslal imiona w urzedzie, przy okienku i dzieki temu moje kuzynki to Karolina, Dobrawa i Miłosława Córka Karoliny miala być Sylwia, ale w papierach jest Bianka i co takim facetom zrobic??? jestem ciekawa co mój P. wymysli, bo to juz chyba tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:38 hehehehe, niezłe pomysły mieli tatusiowie, nie ma co!!!! To Ci dopiero figlarze ) Tatanko z tego co wiem to zawsze masz ileś tam miesięcy (chyba 6) zeby imię zmienic jesli mąż da takie, ze nie bedzie Ci sie podobało )) Ale tak mi sie od razu skojarzyło - ludzie wymyślają oj wymyślają - u moich sąsiadów jest synek o imieniu Ramzes PP nazwisko kończy sie na -ski, śmiesznie brzmi. A rodzina jest lekko patologiczna i ta matka zawsze woła, Ramzes k.... do domu!!!! A ja ryczę ze smiechu ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:42 Jaania - moi sąsiedzi mają psa o imieniu Ramzes.. Ale Tatanko-porzyznam ci się że ja bym takiego "tatuśka" przywróciła do porządku - nosz nie zgodziłabym się na takie zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:49 no nieźle z tym psem...;P Ja nie nazwałabym dziecka Sara, przepraszam jeśli kogos uraże, ale własnie mój kolega miała psa który sie tak nazywał i zawsze mi sie bedzie kojarzyc Teraz to w sumie takie imiona nie dziwią, po wysypie w latach 80 Isaur i Solidariuszy a moi kuzyni na osiedlu mieli chłopaka o imieniu Ariel - i było to na przełomie 70/80 - nie wiem jak rodzice przemycili takie imię w urzędzie. Moja kuzynkę (starszą ode mnie) rodzice chcieli nazwać Jagoda i w urzędzie sie nie zgodzili - wiec dali jej Jadzia chociaż przez całe zycie i tak jest Jagoda. W sumie to sie dziwię, ze sobie nie zmieni tego imienia bo mogłaby gdyby chciała. W mojej rodzinnej miejscowości jest rodzian w której jest "urodzaj' na takie imiona - ramzes to jedno z tych dzieci, mają tam jeszce Abigail, Salomeę i Nataniela....więcj nie pamiętam ale to chyba wystarczy szefowa mojego P. chciała nazwać swojego syna Marco - w latach 80 w urzędzie sie nie zgodzili ale potem, dla corki już wynegocjowała Nelly - nie będę pisać nazwiska ale jest to bardzo polskie nazwisko i jest to rzeczownik, dziwnie brzmi..... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:53 mi Donat kojarzy sie z Chmielewską - mąz jej przyjaciółki Janki ( Autobiografia) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:54 na osiedlu za to jest u nas Amanda i Ariel. Pewna polonistka też nazwała swoje dzici Tristan i Eliasz Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:55 e tam mądra..zdarzają mi się przebłyski zdrowego rozsądku Tatanko ) ja nie miałam weselicha, ale teraz czeka nas w lipcu weselicho najbliższego kolegi ze studiów tylko W CO JA SIE UBIORĘ???? a weselicho dwudniowe i dwie kreacje musze miec.... a w swoja ślubną to dawno sie juz nie mieszczę (( Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:59 Erga - zgadzam sie w 100 % z ta zasadą - to sie sprawdza - najdziwniejsze imiona są u prostych ludzi. Mój szwagier jak rejestrował swojego syna to przyszedł facet i stanął za nim. Szwagier zrobił co miał zrobić ( syn - Szymon) a jak przyszła kolej faceta to ten popatrzył z wyższością na mojego szwagra i powiedział "Wiliam" )) tylko jak urzędniczka zapytała go o pisownie to juz zmiękł bo nie wiedzial PPP Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:02 hehehe - Wiliam - dobre!!! Mnie się podoba Szymon i Maksymilian - choć właśnie co do tego drugiego obawiam się że troszkę takie... zwydziwiane?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:03 A co do dziewczynek to Ola, Ania, Hania Marysia... czyli typowo polskie Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:22 no ale fajny temat.... wiecie, ze jak dla mnie, to o wiele latwiej jest zimieniem dla chlopca? bo dla dziewczynki am tylko jedno "normalne", a drugie to nie jest polskie i pewnie rejstrowalabym tutaj,z eby sie udalo. a z tymi dziwnymi imionami to zabijają mnie spolszczne wersje zachodnich imion, np. Dzesika, Dzonatan, Andzelika itp. Makabreska Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:06 No Szymon włałsnie to mój chcrześniak. Moja kuzynka dała na imię synkowi Max - włalsnie tak, przez x i nie wiem dlaczego. A Maksymilian to jeszcze tak normalnie, jak ojciec Kolbe - tak mi sie kojarzy (byle nie przez x...) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:08 Erga - jak mi miło Ania A Hania to typ mojej siostry (ale chyba już nie będzie wykorzystany...) i moja koleżanka z pracy nazwała tak córcię. A druga ma Marysię Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:16 no właśnie - nie Max tylko Maksymilian - dokładnie tak jak maksymilian Maria Kolbe ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:53 hehehe - dobre te imiona!!! ktoś kiedyś napisał że wykształceni ludzie dają proste imiona a takie dziwaczne ludzie prości.. I chyba coś w ty jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:32 Czesc Dziewczynki Dawno mnie nie bylo, przyznam sie bez bicia, ze innych nowych watkow nie czytalam. Althea, GRATULACJE!!! Super nowina! no i w dodatku zdany egzamin! Bardzo sie ciesze! Megi, Miki dzielny chlop jest. Trzyma sie dzielnie w brzuszku u mamy Tatanko, mam nadzieje, ze wizyta u lekarza Cie uspokoji. Ja ostatnie kilka dni biegam po domu i sklepach. Siostra z rodzinka przyjezdza jutro (a ja caly czas bylam pewna, ze w czwartek). Nie wiem czy Wam wspominalam, ze podczas tej wizyty odbedzie sie rowniez jej slub koscielny (bo poki co maja tylko cywilny) - wiec przygotowan cala masa. Tak wiec przez najblizsze 3 tyg. z moimi wizytami na forum bedzie cienko - oczywiscie postaram sie zagladac w miare mozliwosci. Sciskam Was wszystkie! Buziaki, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:34 Kocurku, tylko Ty nie lataj za dużo - oszczędzaj sie moja droga. przygotowaniami może sie pewnie zając mnóstwo innyc osób a Ty sie przypadkiem nie przeforsuj!! Siostra i tak ślub weźmie a Ty sie masz dobrze czuć!!! Dużo szczęścia dla siostry!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:38 Jaaniu, bardzo dziekuje w imieniu siostry. Dzis juz mniej biegam i spac pojde wczesniej - obiecuje! Tatanko, noz normalnie jaja sobie robili ja tam bym sie wsciekla... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:44 ale imię Donat jakoś źle mi się kojarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:44 Nigdy sie nie zdażylo, zeby któraś mamusia zmienila i juz zawsze tak zostaje, jak Tatuś wymyśli. Kocurku, Jaania to chyba musi być inteligentna kobietka skoro takie mądre rzeczy Ci tu nawypisywała. Nic Ci nie pozostało jak tylko posłuchac i troszke zwolnic Poza tym juz zazdroszcze Młodej Parze fotografa Oj ale bym sobie slubną kiecke ubrala i potancowala... Szkoda, ze juz sie w nia nie zmieszcze... I oczywiśćie także życzę wszystkiego dobrego Twojej siostrze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:47 Ale ja byka strzelilam.... Mialo być zdarzyło...uuu... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 14:57 Jestem, zyję, nic mi nie robili, tylko czyszczenie a ja ubóstwiam piaskowanie!!!! Tatanko, czekam na wieści Althea gratuluję Wszystkie całuję bardzo mocno!!! Spdam robić lekcje... pa Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:20 ciekawe czy zakłady pracy tez będą miały wolne.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:21 no uwazam ze przesadzaja!! dzien wolny!! ale ja mam dziwny stosunek do nowego papieza - nie akceptuje go) co do imion to moje (Sylwia) szalenie mi sie podoba i tylko wrodzona skromnosc (HIHI) nie pozwala mi tak nazwac corki. wiec moje dzieci dostana na chrzcie: Malwian Irena i Blazej (nad drugim myslimy) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:29 mialo byc MALWINA!!! Malwina a na drugie Irena - matko ale moje dziecko bedzie miec glupia matke - analfabetka normalnie P Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:30 Łomatko!!! Marudka - że ja się nie domyśliłam!!! hahahahaha Myślałam że takie imię dla chłopca )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:31 Sylwia też mi się podoba - podobno moja mam chciała mnie tak nazwać bo to jej ulubione imię ale tatuś się uparł na agatkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:34 Agatka tez ladnie, chociaz Sylwia ladniej P ja mam kolezanke siedzialysmy prawie cala podstawowke w jednej lawce i ona jest Anna Sylwia a ja odwrotnie tez miala byc Sylwia ale tatus sie nie zgodzil a najlepszy numer jest taki ze numer dowodu jej meza to dokladnie data jej urodzin!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:32 cos mi sie Ergus widzi ze my obie juz myslami w domku, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:33 no no - masz rację )) jeszcze 25 minut i w drogę ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:53 Czy wyscie zwariowaly!!!!! Tylko sie na chwilke polozylam a wy tyle nastukalyscie!!! Megi ja chce krowke!!! Teraz, natychmiast! A nie mam i nie ma szans ze bede miala w najblizszym czasie. Fantaisie, dzielan z ciebie dziewczynka Bebell, mowisz z Tosicy robicie fana pilki noznej? Widze, ze pojawila sie cala lista imien. Ja mialam psa Maxa i kiedys byly jaja, jak bylismy u znajomych, do ktorych przyjechala rodzina z synkim o takim imieniu. Udawalismy ze pies ma na imei misiek... ale w pewnym momencie mi sie pomylilo. My juz kiedys mielismy jakies typy... ale juz ich nei pamietam. Zreszta u nas wiekszosc imion odpada w przedbiegach. A ksiazka jest z imionami barbazynskimi, gdzie ja tu z naszymi znajde. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:33 nie martw się Tatanko - ja tez nie mam linka do tej stronki hehe Malwina to moja kuzynka - ładne ale nie przepadam za osobą ))) melduje ze grochówka gotowa - ktoś chce??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:34 jaaaaaa!!! tez jestem głodna - już pazury gryzę.. a u mnie ponoć placuszki ziemniaczane Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Zobaczcie 16.05.06, 15:22 widziaąłm to już, kurcze tez chciałabym wolne....... Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 zdjęcia poszły 16.05.06, 15:23 witam sie szybciutko i wracam do pracy wysłałam Wam zdjęcia z Indii, sa duże, ale może pójdą... Zuza- ja tez jestem na radcowskiej, pierwszy rok, a Ty? i gdzie robisz? przepraszam, ze jeszcze nie zwracam sie do Was indywidualnie, ale wciąż nadrabiam zaległości i potrzebuje czasu zanim zorientuje sie kto co i jak aaa i bardzo dziekuję Wam wszystkim za zdjęcia, które wysyłałyście mi nawet gdy z Wami nie byłam nadrabiam zaległości z przyjemnością oglądałam też Wasza tajemniczą stronkę- Erguś, dziękuję za link Megi- przez kilka miesięcy nie zaglądałam do poczty gazetowej, dlatego nie odpisałam i trzymam mocno kciuki za pomyślne rozwiązanie kochana )) na razie tyle, buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: zdjęcia poszły 16.05.06, 15:27 ja też uważam że to przesada - jak nasz papież przyjeżdzał tonie robili wolnego!!! Mało tego - jak był w krakowie na AGHu to ja właśnie wtedy robiłam zaliczenie z fizyki!!! do tej pory chce mi sie płakać jak sobie przypomnę.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:18 Chyba tylko we dwie jesteśmy na forum ) Dziewczyny sie obiadem zajęły. A ja za pół godzinki do domu uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:22 Nio ja tez tancuje po kuchni. Fantaisie wiesci dla Ciebie na skrzynce... Nio prosze, to bedzie narodowe odpoczywanko, oby prywaciaże poszli w ślad za premierem. Ja ja wybieram sie na Papieża do Krakowa na 28.o5... Mamy autko na krakowskich rejestracjach, wiec powinno byc łatwiej dojechac. A firma P. miesci sie kolo Błoni, tylkoprzepustke trzeba zalatwic... wiec moze dojedziemy na samo miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:27 Jak tak dalej pojdzie, to chyba do Balbinki na korepetycje sie wybiore Juz wiecej nie pisze, bo pewnie znowu jakiś byk się kradnie. A ja nic o tajemniczej stronce nie wiem... (( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:32 no nie przesadzaj!!! każdemu zdarzają się literówki - ja ostatnio napisałam "drugi" przez ó - no pomyśl - jak to zobaczyłam to spłonęłam ze wstydu.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:36 ja tam nawet nie zwracam uwagi na swoje literowki!! szczyt moich zdolnosci to slowo 'meszczyzna' w wypracowaniu DD popisalm sie !! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:22 Erga ale ci fajnie, ja za godzine a w domku czeka gar ogorkowej - M wczoraj ugotowal, pychotka!!! a ja tu glodna siedze, wlasnie wszamalam ostatnia kanapke (( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:37 a z dobrych wiadomości to siostra mojego M była wczoraj u ginka i potwierdził ciążę )) ech - zazdroszczę jej - ma wszystko dokładnie tak jak sobie zaplanowała... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:43 ale w przypływie radości kupiłam jej takie cudne malusieńkie skórzane buciki.. ale poczekam jeszcze jakiś czas zanim jej dam. Niektórzy nie lubią takich prezentów zbyt wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 15:46 zmykam na razie net mi coś muli strasznie musze zobaczyć co jeszcze w domku trzeba zrobić no i muszę dokończyć obiad papa Tatanko -wejdę wieczorkiem żeby zobaczyć co ci doktorek powiedział!!! Sprawdzę na pewno!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 SMS od Ant! 16.05.06, 16:01 cytuje: jestem na razie na zwolnieniu i siedze u rodzicow bo nie daje rady sama zajac sie mala, niestety boli mimo lekow i scislej diety nie odzywam sie bo troche sie tym zdolowalam i tutaj nabieram sil wroce niedlugo buziaki ani Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: SMS od Ant! 16.05.06, 16:07 Antus wracaj szybko do zdrowia! Buziaki i sciski dla Ciebie!!! Mam chwilowo dwoje dzieci Jedno polroczne wypozyczone. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: SMS od Ant! 16.05.06, 16:17 Przeslij jej buziaki od Nas!!! Biedactwo...ale sie narobilo... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: SMS od Ant! 16.05.06, 16:27 Jaaniu, nie martw sie, kiedyś sobie zaslużymy i może dostaniemy... Troche cierpliwosci i a nóż Ja tak napisalam, bo niewiedzialam o co chodzi, ale juz mi świta. Buziaki dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: SMS od Ant! 16.05.06, 16:32 Ale jesteście! Najpierw mówicie, żebym się położyła, a pod moją nieobecność stukacie i stukacie na tych klawiaturach!!! )) Dobrze, że Antusia się odezwała i że chociaż na L-4 lekarz ją namówił, bo już się bałam, że biedaczka do pracy jeszcze biega! Oby szybko wróciła do zdrowia i dobrego samopoczucia u rodziców!!! Buźka dla niej ogromna!!! Ale się nagadałyście o tych imionach... Tatanko, mężczyźni w Twojej rodzince są naprawdę niesamowici, hihi, ciekawe co Twój wymyśli?! Mój mężuś też mnie zawsze straszył, że mogę sobie wybierać co tam chcę, bo i tak on pójdzie dziecko rejestrować i poda inne imię!(oczywiście mówił to nie na serio!) Fantaisie, widzisz, przeżyłaś! A nagrodę dostałaś za dobre sprawowanie na foteliku dentystycznym?! Ja jutro muszę się umówić na wizytę, chcę jeszcze raz wszystko skontrolować przed porodem! Pozdrowionka popołudniowe! Zaraz przyjdą laski na korki... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 16:30 No dobra ja powoli do domku ) Blagam nie rozpiszcie sie strasznie dzis wieczorem i jutro, pilzzzz.... Althea tobie zycze udanego wypoczynku tylko nie szalej!!! buzi pa laski Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 16:46 Ja chyba zgasze kompa tak na wszelki wypadek, właśnie burza szaleje za oknem Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 16:51 Wylacz Tatanko! I odlacz kabel od telefonu. U na sbyla jedna burza w tym sezonie i rozwalila nam centrale telefoniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 17:02 cześć, tylko się odmeldowuję i lecę czytać te miliony zaległych postów Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 17:04 Ja sie troszkę wyspałam )) Poczytałam sobie o waszych typach imion)) fajny temat ) Altheo jak wrócisz z wakacji to mogę Ci wysłać krówki do barbarzyńskiego kraju, bo achcianki ciężarnej trezba spełniać!!! Mam ochotę na zupę i chyba tylko pomidoraowa jest w zasięgu moich składników)) więc do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 17:09 Megi, kochana jestes Ale przesylka bedzie pewnei duzo drozsza od zawartosci. Pomyslimy nad tym jak wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Gviazdko! 16.05.06, 17:57 Moja gula (wystajaca kulka) pod pacha okazala sie byc zapaleniem gruczolow potowych (chyba). Zostalam potraktowana jakas mascia i zostalo to zaklejone plastrem. Jesli nie bedzie zchodzila, a zamiast tego bedzie sie powiekszac mam wziac antybiotyk, a gdyby bardzo uroslo, mam isc z tym do lekarza, wtedy przetna to i oczyszcza. Ale rownie dobrze moze sama zniknac. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 17:40 Ale cicho!!! To ja zbieram sie do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 18:10 a ja zaraz idę na pifko. O!! Tatanko-daj znać co ginek stwierdził. Althea-wypiję wasze zdrówko ) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 18:47 Tatanko czekamy na info po wizycie! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 19:14 naiwnie myślałam, ze Tatanka już jest ale to przecież jeszcze za wcześnie... wpadam teraz na chwilkę bo zaraz z pewnością zostanę wygoniona od komputera Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 19:32 Cześć!!! Czekam z zapartym tchem na info od tatanki... Pkanetka tez cos przycichła(Mam nadzieję,że u niej wszystko juz ok... Fantaise, widzisz, przeżyłaś)) Althea..ki diabeł..skad ci sie to wzięło??? Gwiazdeczko, też mi sie widzi,ze to może byc węzeł...a nie jestes troszke podziębiona??Spróbuj rozgrzac to miejsce...Można pezyłożyć termofor, albo butelke z gorąca wodą, ale z cieplota nie można przesadac w ciązy...zatem uważaj i tylko ta pacha niech będzie ogrzana..Możesztez próbowac z gąbką maczana w gorącej wodzie...ale to troche niewygodne...w twoim stanie.Mnie niestety życie nauczyło,nie siedziec w przciągach(chociaz wielu twierdzi,ze to bzdury)i nie otwierac okna w samochodziku ...poza oczywiście tym z tyłu...to nie zaszkodzi. Kocurku, chyba nic o slubie nie pisałaś...ale ja to juz mam głęboko posunięta sklerozę..nie ten wiek moje panie... Tak ,tak, masz zbyt duzo nie latac!!To ślub twojej siostry, niech ona lata))A ty przeciez chcesz na nim byc no nie??? Megi, a mnie sie widzi jeszcze jedna opcja..moze Miki chce sie urodzic tego samego dnia z malutka Niki???Jejku, ale byłoby stukanie na klawiaturce!!! Chyba pobiłybysmy wszelkie rekordy)) Bebel, pakuj małą..niech do cioci balbinki przyjedzie)) I co ja miałam jeszcze napisać.... Melbus jaknegocjacje z lubym???Kiedy wióry poleca??? I uprasza sie o zrobienie jakiejś listy testowanek i porodów.... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 19:47 Witam wieczorkiem zwłaszcza Balbinkę, Kocurka i z kim tam się jeszcze dziś nie "widziałam"! Korepetycje zrobione i już luzik mam! Na kolację podałam sobie kołocz weselny od naszej sąsiadki (z makiem i serem), pychotka!!! Dzięki za informacje Altheo i Balbinko! Nie zamierzam zbagatelizować moich dolegliwości i jeśli do jutra ból nie minie, jadę do lekarza, mimo, iż póki co nie mam w tym miejscu żadnego zgrubienia i nawet mniej boli! (Mam wrażenie, że faktycznie po ciepłej kąpieli nieco przeszło, więc może się gdzieś jakoś przewiałam...,zobaczę jutro) "Krówkowe" dziewczynki, mogłybyście sobie rączkę podać z moim mężem, bo to jedne z nielicznych słodyczy, za którymi on niezwykle przepada! Ja tam wolę lody!!! Kocurku, nie szalej kobietko!!! Kazania już poleciały, więc ja tylko proszę, byś wzięła sobie do serca nasze słowa! Ktoś wczoraj pytał o nauczycielki gimnazjalne, więc grzecznie informuję, iż do tego szacownego grona należy Balbinka i ja! Tycja uczy w liceum, zaś Finka w przedszkolach! Nie wiem czy którejś belferki nie pominęłam?! Sorki jakby co! Więcej nie pamiętam, poza tym, że jak wszyscy czekam na newsy od Tatanki!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Aaa i jeszcze... 16.05.06, 19:48 Bebellek jest wykładowcą, ale nie wiem gdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 19:56 Nie mam pojecia skad mi sie to przyplatalo. W dodatko okazalo sie, ze w tej masci ktora zostalam potraktowana jest jakas substancja, ktorej nie mozna stosowac w ciazy, wiec nie moge jej wiecej stosowac. Czekam na wiesci po wizytach. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 20:05 Faktycznie Altheo, ciekawe skąd się wzięła ta "gulka"?! Ja w sumie też nie mam pojęcia gdzie się mogłam przewiać tym bardziej, że ból dopadł mnie nagle, wczoraj wieczorkiem i myślałam, że do rana minie! (aaa i nigdy mnie nie przewiało w tym miejscu!!!) A tak poza tym, jesteście już rozumiem kompletnie spakowani i gotowi do wyjazdu?! Fajnie się macie!!! Życzę bardzo, bardzo udanego, słonecznego wypoczynku w trójkę!!!DD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Dziewczyny! 16.05.06, 20:11 Padam na pyszcze, a jeszcze musimy dokonczyc pakowanie, wiec mowie do widzenia na dwa tygodnie! Trzymajcie sie cieplo! Mam nadzieje, ze jak wroce bedzie na mnei czekalo cale stado nowych fasolinek. Powodzenia, dla wszystkich testujacych w najblizszym czasie i spodziewajacych sie wizyt wszelakich. Cytrusiu za ciebie specjalnie trzymam kciuki! Buza buzka dla wszystkich i do zobaczenia! (pewnie dopiero 2 czerwca) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Dziewczyny! 16.05.06, 20:26 Witam wieczorkiem! Althea - gratuluje zdanego egzaminu. Ten wyjazd jak najbardziej Ci się należy! Odpoczywaj i wygrzewaj się na słońcu, bo zasłuzyłaś No i dbaj o siebie podwójnie. Jutka, no to my koleżanki po fachu i aplikacji - ja to OIRP Poznań, drugi rok, a Ty w jakim mieście się kształcisz? Właśnie dziś miałam maraton praktyk w sądzie i wykładów w izbie. Urwałam się pod koniec, bo M po mnie przyjechał i plany wytrzymania do końca diabli wzięli. Gdzieś w kącie leżą akta i czekają, aż poświęcę im trochę czasu i siądę do uzasadnienia. Na szczęście wyżebrałam dwa tygodnie (w tym mam "najazd" rodziców"), więc pewnie następny weekend będę kwitła przed komputeremi udawała, że piszę a i tak skończy siie na zarwanej nocy w poniedziałek Tatanko, czekam na wieści wieczorem. Tatanko, Jaaniu, ja też nie mam dostępu do tajemnej stronki z fotkami, a jestem tu już od końca lutego(( I nie wiem, kiedy się doczekam... A dziś rano tempka spadła do 36,3, więc znowu nic z tego w tym cyklu: ((( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Dziewczyny! 16.05.06, 21:09 Jania i żuza, prosze sie nie smutaskowac, bo z tego co wiem, to ta stronka od dawna nie działa(( Altheo, gratuluje zdanego egzaminu!!! No to teraz przed tobą big wypoczynek! Nalezy ci sie !!! Tylko prosze cię, uważaj na siebie i na fasolinkę!!! Gwiazdko, dobrz,ze juz troszke mniej boli! Wsadź sobie butlę z ciepłą wodą pod pachę, niech sie dogrzeje)) Pkanetko....no cos ty..my szybciutko odwalamy robote i biegniemy do kompa)) Fantaise, ja tez miałam dzis mniej energii.Niestety, dzisiaj miałam wpracy bardzo duzo dodatkowych zajęc, potem do domu musiałam wracać autobusikiem..i pieszo...a mam kawał drogi buuuu.Jutro orka przez przynajmniej 10 godzin: ((((Mam jeszcze spotkanko z rodzicami.... Po kąpieli i drzemce mogłam was troszke poczytać...wcześniej oczęta same mi sie zamykały....i ta pogoda(( Własnie lunęło...pranko mokre...nie zdążyłam ściągnąć( Abi,, jania..to tylko takie wrażenie...ilez razy tez tak czułam Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Dziewczyny! 16.05.06, 21:16 Jejciu...Zuza miało być.... Tatanko...mmmmmm,nie wiem co ci powiedzieć, mam nadzieję ,ze ginek wie, co robi. U mnie tez nie była znana przyczyna krwawień(( Piguły nie pomogły: (((Tylko, mną sie nie sugeruj, kazdy organizm inaczej reaguje....Ściskam mocno))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 19:38 Witajcie kochane Nie jestem pewna czy uda mi się to wszystko przeczytać- no Wy chyba nic nie robicie tylko piszecie Uciekam do czytania- na pewno się jeszcze odezwę Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Po wizycie... 16.05.06, 20:57 Wiec jest tak, ze nie znaleziono przyczyny krwawienia... Jest 5 centymetrowa torbiel na jajniku jako pozostalość po cialku żółtym, ale to w granicach normy. Mam odstawiac powoli tabletki i dostalam od dzisjaj antykoncepcje dla odbudowy endometrium i wchłonięcia torbieli. Mam ją brac tylko miesiac i pozniej jeden cykl odczekac zanim zaczniemy dzialac. Uciekam, bo dzisiaj w domu grzmi.... jak tak dalej pojdzie, to chyba wyjade do rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Po wizycie... 16.05.06, 21:01 Tatanko, dobrze,że doktorek nic groźnego nie znalazł, a skoro ta miesięczna antykoncepcja może pomóc, łykaj grzecznie piguły!!! (czasem to nawet pomaga w zafasolkowaniu!!! Ja miałam 3 m-ce pigułek po zabiegu...) Ściskam serdecznie i oby krwawienie poszło sobie precz! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Po wizycie... 16.05.06, 21:18 Tatanko, dobrze że jest ok! Antykoncepcją się w ogóle nie przejmuj, spokojnie będziecie się mogli kochać Czy coś się nie możecie dogadać z P??? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Po wizycie... 16.05.06, 21:22 Balbinko, rozumiem, że już wyspana jesteś i teraz conajmniej do północy będziesz pościki trzaskać!!! )) Tatanka chyba ma wyłączony komputerek w związku z burzą... Fantaisie, masz gg, bo mam małą, szybką sprawę??? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Po wizycie... 16.05.06, 21:28 Gviazdko Burza na dworze minela... Teraz to iskry z innego powodu leca, a zaraz za nimi chyba rusza talerze bo ju zsily nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Po wizycie... 16.05.06, 21:27 Tatanko, tylko pamietaj, gdy wróci ten twój gin...szoruj do niego.Cosik mi sie to wszystko nie podoba...zbyt bardzo przypomina moja historię, zbyt bardzo ! Modlę się, by twoi okazali sie lepszymi lekarzami niz moi...pisałam już...niedługo wąchałabym kwiatki od spodu(( Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Po wizycie... 16.05.06, 21:29 Balbinko ja niestet nie znam Twojej historii. Ale wolalabym ją poznac, bo martwiąmnie Twoje przypuszczenia. Mozesz napisac na priva??? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Po wizycie... 16.05.06, 21:36 Tatanko, mam nadzieję że tabletki pomogą. Ściskam Cię serdecznie, bądź dzielna!!! A co do burzy w domu to niech szybko minie! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Po wizycie... 16.05.06, 21:48 Tatnko - mamnadzieję, ze doktor ma rację i to nic poważnego!! Dobrze zę poszłaś w każdym bądź razie, będzie ok!!! Balbinko - prosze mi nie stresować pacjentki !! ) A Ty Tatanko rzeczywiscie od razu po powrocie swojego ginka wal do niego jak w dym.. a dlaczego z innego powodu idą iskry i talerze?? czyżby jakas sprzeczka?? czy ja jakaś nie tego jestem i nie wiem o co chodzi?? U nas też dzis była burza, taka prawdziwa - z piorunami - ale krótka była i znowu sie jakoś duszno zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Po wizycie... 16.05.06, 21:53 Ufff...doczytałam . Teraz jednym okiem oglądam Magdę M. a drugim okiem i palcem kontaktuję się z Wami Gwiazdko- mam nadzieję że nie będziesz lekceważyć bólu pod pachą- nawet jakby to miało być zapalenie mieszka włosowego to idź kochana- dbaj o siebie Althea- Kochana- gratuluję zdanego egzaminu i życzę wspaniałego wyjazdu- szczęśliwej podróży Kochane nadal jednak się troszkę gubię- co się dzieje z Ant?? Napiszcie mi proszę A jeśli chodzi o mnie to krwawię nadal i to wcale nie mniej- juz zaczynam się martwić A w góle to wczoraj dałam taką plamę jak nie wiem co - już opowiadam: Napisałam smsa do bratowej mojego Jacka a w smsie opisałam moje 8 dni męczarni z @, opisałam co mi lekarz powiedział - takie babskie ble, ble i wysłałam tego smsa do ...mojego szefa. No i dostałam zwrotnego - napisał że się o mnie martwi i trzyma kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło...hihihihi. I co powiecie?? Dzisiaj nie potrafiłam mu się w oczy popatrzeć Postaram się jeszcze odezwać dzisiaj Lecę na Magdę Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Po wizycie... 16.05.06, 21:57 Ha!! to dlatego taka cisza na forum - wszystkie Magdę M oglądają!!!! ja nie ma telewizora wiec wyłączona jestem, ale wcale nie płaczę z tego powodu ;PPPP milego oglądania laski - spadam pod prysznic i raczej sie nie pojawię dziś już bo coś mi się widzi ze mój małżonek ma inne propozycje na dzisiejszy wieczór niż siedzenie przed kompem ))) Erga chyba nie ogląda bo miała iśc na piffko papa Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Po wizycie... 16.05.06, 22:04 ja nie ogladam! wole necik, zresztą moj M sobie imrezuje, wiesniak jeden! nie lubie tych jego sluzbowych wyjsc nie widzielismy sie od rana, nie wiadomo kiedy wroci... chcialam jutro jechac do Ikei i co? dupa, bo nie ma kasy na koncie, super. o kupnie maseczki na palącą twarz nie wspomne... ja musze tak raz na jakis czas miec pod gore Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Po wizycie... 16.05.06, 22:13 Oj biedactwo... Ja tez nie lubie tych firmowych imprez... A co do kaski, to chyba zadna z nas nie lubi pustego konta. Ja tam Ci moge pożyczyc, bo i tak bede ten kredyt splacac 30 lat A tak na serio, to jak sie czujesz??? Chyba Cię nosi przed tym poniedzialkiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 16.05.06, 21:23 Pkanetko bierz się do roboty i czytaj Balbinko, a ja zdążyłam wczorajsze pranko zebrać!!! i całe szczęście Dzieci dzisiaj ze mnie wydusiły wszystko co się tylko da(( pijawki! Mordują mnie o te Mazury, a ja się miotam Dzownili do mnie z tego międzynarodowego kursu, że pchają się do mnie kursanci i musze podać ile osób jestem w stanie przerobić! Powiedziałam, że max 15 sztuk, czyli przez tydzień 90 lekcji!!!!!!!!! Potem to już tylko sanatoriumPP i pani radośnie powiedziała: pani profesor proszę w lipcu dobrze wypocząć Bebelku, ja Tosicę biorę Althea, odpoczywaj na całego!!!! Jutka, dzięki za fotki i proszę o ciąg dalszy z Tobą w roli głównej Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Chyba się już położę... 16.05.06, 22:04 Nie oglądam Magdy M., ale i tak pomału uciekam z kompa, bo Elizka chyba chce już spać, co oznajmia twardym brzuszkiem! / Zatem dobrej nocki laseczki!!! I do jutra!!! I nie szaleć mi tu, proszę! M. PS- wrócę jeśli nie będę mogłą zasnąć w pustym łóżeczku! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 22:20 Gviazdko ja chyba odgapie od Ciebie oraz Elizki i ide spac... Za duzo wrazen jak na jeden dzien... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 22:24 Ja też już spadam- łózio wzywa. Jutro kolejny, ciężki dzień Do jutra kochane Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 22:30 Jaaniu-mylisz się ) wróciłam z pifka na magdę M. hihi-chyba jestem od niej uzależniona. Pkanetko-oj nie dziwię się że nie miałaś śmiałości popatrzeeć na szefa - ja chyba tez zapadłabym się pod ziemię.. Z takimi smsami zawsze uważam żeby nie pomylić odbiorcy. Althea-miłego odpoczynku!!!! Dbaj o siebie kochanie!! Bocianki pewnie do tego czasu nieźle urosną. Tatanko-mam nadzieje że lekarz ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 22:37 Hello!!! Melduje się grzecznie Pkanteko, ale numer z tym SMS do szefem. Przynajmniej odpisal, ze sie martwi... Tatanko, obz sprawa sie za dlugo nie ciagnela i szybko miala to wszystko za soba. Balbinko = sciskam... Antusie tez sciskam, kuruj sie skarbie. Buzki!!! A Ja dzis orla wywinelam jak wysiadalam w deszczu z auta. Na szczescie na bok polecialam... stopke mam obdarta dosc mocno ale na tym moje urazy sie koncza, ufff... Acha, Megi wiesz moja szwagierka jak juz chciala urodzic to lekarz powiedzial jej tak: No jak pani Aldono nie wie Pani jak to sie robi? Pol szklanki piwa, Pol papierosa i seks z mezem... No i pojechaa na porodwke bradzo szybko Ktos pisa o Coli ze moze wywolac skurcze i przyspieszyc porod, Ja nie slyszalam o takiej metodzie - ale probowac mozesz wszystkiego buzki i kolorowych snow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 22:39 A i Althea gratulacje z powodu zdanego egzaminu!!!!! To juz wzjezdzacie????? w kazdym razie udany wypoczynek sie Tobie nalezy ))) no i brzusia teraz na slonko nie wystawiaj Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 23:15 A ja niestety tylko moge pomarzyc o spanku....czeka mnie jeszcze ful biurokratycznej roboty na jutro(( A do tego jeszcze sprawdzianiki....oj, chyba je odłoże na później... Normalnie boje sie pomyślec o jutrze...jak ja się z wszystkim wyrobię??? a do tego ma być 26 wolny...nie, nie, ja nie chce...ja mam umówione sprawdzianiki, projekty..recytację....o kurczaki... Tatanko, teraz nie bede opisywac, bys sie nie przeraziła...powiem tylko ,ze na szczęście wyszłam na prostą..i moge tu z wami sobie stukac))Opowiem ci , później, dobrze??? To nie żadna tajemnica, tylko brak czasu...... Biegiem mi do łóżek! Raz, raz, raz!!! Niech się wasze dzieciaczki wyspią)) Bebelku..proponuje rozpisac konkurs...zobacz ile babek chce sie zaopiekowac Tosiczką))) Ja juz sie reklamuję..mam doswiadczenie...15 letnie...w opiece nad noworodkami, niemowlakami, przedszkolakami(siostrzency i bratanice)...teraz moja specjalizacja zawęziła sie wprawdzie do gimnazjalistów...ale..rozwaz to..proszę...no i 10 lat pracy w zawodzie belfra.... nic nie umknie memu czujnemu spojrzeniu)))hihihi A i męzul wycwiczony w zabawach z dziecmi, może jej dac gwizdek..i piłeczki...i jakies tam dresy tez by sie znalazły)) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 23:17 dopiero zdązyłam doczytać i widzę, że sie zabieracie do łózia. Miałam dziś napięty dzień odwiedzin kolezanek i nie właczałam komputerka. Kurde, a ja się nie wciągnęłam w Magdę M. Znudziły mnie początkowe odcinki, bo prawie nic się nie działo i nie wiem czy by mi się spodobał. Ant, mam nadzieję, ze ci szybko przejdzie, wypoczniesz u rodziców i wrócisz wesoła i zdrowa. Althea! życzę ci samych superowości na wypadzie. Odpoczywaj i ciesz sie słońcem kochana! Tatanko- mam nadzieję, ze twoje dolegliwości to naprawdę nic poważnego. To samo tyczy sie pachy Gwiazdeczki. i o imionach dzis było. Mnie sie bardzo Ariel podoba, ale ta reklama zabiła piekno tego imienia. Nie nazwę też dziecka Kajetan, bo teściowie mają Kajtka na działce i tez im sie tylko z psem kojarzy.Juz kiedyś pisałam, ze jesli bede miec córkę to będzie Blanka. Bardzo podoba mi sie Kaja i Kalina ( ale skoro mamy mieć 5 dzieci to zdązę moze wykorzystać wszystkie te imiona). Co do chłopaków to ciągle mam dylemat: Natan Olaf Oliwier Igor Oskar Marcel Nie wiem Tak naprawde to zadne mi sie jakoś bardzo nie podoba. Musi być krótkie, bo mam długie nazwisko. No i gdybyśmy sie kiedys zdecydowali na wyjazd do Hiszpanii ( coraz częściej o tym myśle) to musi imię tam być w miare pasujące. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 23:19 Anialm, całe szczęście że tylko się lekko obtarłaś, i że nie poleciałaś na brzuszek!!!! A jak Twoje samopoczucie? Pkanetko, niezłego sms-a otrzymał Twój szefuńcioPP ale zachował się na poziomie Tylko dlaczego ta @ tak Cię trzyma??? Mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej... Dostałaś zdjęcia ode mnie? Cytruś, wracając do tematu maseczek, to ja lubię z AA, są naprawdę bardzo fajne, kupuję sobie saszetki za 2,80zeta i mam)) jedna nawilżająca jest naprawdę boska! mogę Ci przesłać w liściePP chcesz??? Megi, ktg na piątek,ale to przecież już będzie 19)))))))) Melby nie ma, bo pewnie nasikała dzisiaj i ma owulację i się radośnie bzyka a kociaki po nich sobie skaczą))))))))) Tatanko, jak nastrój-lepiej??? doszliście do porozumienia??? Bebelku, trzymam za Ciebie jutro kciuki, tylko tak delikatnie proszę o uściślenie godzinki Gdzie Tycja? Martwię się o Ant, dobrze że jest u rodziców... A Jutka masz zdjęcia ode mnie? ja nadal się piszę na Twoje... Balbinko, duże buziaki dla Ciebie!!!! czy już wszystko dzisiaj zrobiłaś? Kocurku, wszystkiego dobrego dla siostry)))))))) może jej zagrać na ślubie? Potwors, obawiam się że tym razem nie zagram dla Ciebie, no chyba że prywatnie bo wyjeżdżam na wakacje)) Hurtem też odpowiadam: niestety nie mam koncertu we Wrocławiu((, ale jak załatwicie cosik to jadę)) Teraz gram w Warszawie, we wtorek kolejny Mozart w przedszkolu w Wołominie, i to z moimi bachorkami... Jaaniu narobiłaś mi smaku na dobre jedzonko, potem już nie pamiętam która mówiła o plackach ziemniaczanych i ogórkowej, sumienia nie macie!!! ja w biegu, nie mam czasu gotować, jem jakieś świństwa(( chcę dobrego obiadku!!! Więcej nie pamiętam jutro muszę gdzieś złapać moment i polecieć na zakupy, nie mam butków na plażę, jakiejś spódniczki, w ogóle nic nie mam, i nie mam tez pomysłu gdzie iść, a w ogóle to nie mam do tego głowy Buziaki, kolorowych snów papapa Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 23:24 no i jutro się i u mnie zaczyna... koniec słodkiego lenistwa bez lekcji i zdzierania gardła... ale to fajowo, ze 26 wolne.akurat mam jedna lekcje na 7.00, więc sobie dłuzej pośpie Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 23:26 Jeszcze jestem Tycja sie właśnie zameldowała! A Balbinka zakopała w pracy... Co do tego 26, to ja mam załamkę! my lecimy od 22 z konkursem, i jak oni to sobie wyobrażają, że co? konkurs będzie miał przerwę???? to międzynardowy, full luda zjedzie....debile(((( a Giertych jak minister edukacji doprowadza mnie do szału! Cholera jasna, jak Polak był Papieżem to tak nie idiocieli!!!! tfu, nie wdaje się w politykę!!!!!!!!!! kretyni, paszkiwile....przepraszam Gviazdeczko, smaruj sie maścią i obserwuj! może coś podnosiłaś, albo podziębiłaś się, teraz niby ciepło i przeciągi są..... A co do imion, to ja lubię Michała, ale ten baran(brat P.) ma tak na imię, to jeszcze by pomyślał, że to na jego cześć!!!! więc chyba Bartuś.... na pozostałe mój szanowny ma wysypkę, bo podobno kojarzą mu się)) ale że aż tyle.... A dla dziewuszki to Natalka! tylko i wyłącznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 23:32 Fantaisie, Michał, tez mi chodzi po głowie i Patryk, na cześć mamusi, ale... kiedyś byłam z takim Patrykiem i moj mąz tez myśli ze to z sentymentu. A! Mary=udko, własnie miałam napisać coś o niesamowitości twojego imienia. Zyję juz 28 lat na tym świecie, w róznych miejscach byłam i z róznymi ososbami. Jeśli sie ktoś mylił to ZAWSZE mowił do mnie Sylwia. Bardzo mnie to zastanawia, nie tylko ja to zauważyłam. ćos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 23:39 O, Michał)) Idę jednak już spać, powoli usypiam Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Chyba się już położę... 16.05.06, 23:22 Anialm, skarbie, ty uważaj na siebie! Dobrze,ze nic powaznego sie nie stalo! Zuzek, ty sie nie gniewaj,ze nie napisałam ci o moim ginie ...zupełnie zapomniałamA jak samopoczucie??? cytrus..jak myslisz, dlaczego mi tak wszystko wolno idzie??? No czym ja mam pisać , skoro kciuki trzymam??? Buziaki))) Pkanetko, ja nic nie mówie poza tym,ze jutro marszerujesz naten oddział i koniec! niech ci zrobia te badanka, usg i co uznaja za słuszne...trzymaj sie )) Lece do pracki!!! Zafasolkowane przytulam i glaszcze po brzuszkach na dobranoc)) Ergus, enterku, feromonko, melbusiu, jania, zuza, tatanka, fantaise,pkanetko,jutko..i wszystkie ukrywajace sie a podczytujace starajace sie ...ściskam i buziakuję))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Chyba się już położę... 17.05.06, 08:28 i witam z rana w środku tygodnia. Anaialm-jakie szczęscie że nie upadłaś na brzusio. Pkanetko-ale trzeba przyznać że ładnie się szef zachował - ciekawe czy sie domyśłił że to pomyłkowo do niego poszło... Megi-no to dawaj: pifko, papierosek i sexik bo jutro już 18-ty!!!! OK - pojawię się później bo mam troszkę pracy Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Rankiem 17.05.06, 08:42 Witam sie rankie, dobrze, ze już środa. Zupełnie zapomniałam a nie wiem czy Althea jeszcze bedzie nas dzisiaj czytac - moja Droga - życzę Wam cudownego wyjazdu, pieknej pogody, świetnych plaż - bawcie sie dobrze, uważajcie na siebie i odpoczywajcie, odpoczywajcie. bieraj siły bo jak wrócisz za dwa tygodnie to bedą Ci potrzebne aby nadrobić wszystkie nasze wątki na forum - bo pewnikiem będzie ich dużo (znajać naszą produktywnosć) Przyjemnego wyjazdu!! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Rankiem 17.05.06, 08:53 witam w srode! mam nadzieje, ze Althea milo wakacje spedzi z pasazerem na gape I ze Melbowy kotecek zahipnotyzuje swoim mruczeniem i oczyskami jej meuza i zostanie) A propos, moze jakies nowe kocie fotki powstaly? dluga dyskusja o imionach... ja bede miala latwiej w przypadku dziewczynki - pewnie jak u Fantaisie Natalia to by byla, ale nie wiem, co z chlopakami - tu mialabym problem, bo chcialabym, zeby te imiona byly dobre bez wzgledu na to, gdzie bedziemy mieszkali. Np. Wojciech czy Szymon z tego powodu by odpadli, hmm. No ale na razie nie mam sie nad czym zastanawiac Sciski dla Gviazdki!I mam nadzieje, ze gula znika! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Chyba się już położę... 17.05.06, 08:52 cześć, witam się z rana i zaraz lecę do pracy- o dziesiatej spotkanie z szefem, a do tego czasu jeszcze sporo projektów musze przejrzeć.. Niestety nie dałam rady doczytać zaległych dwóch wątków, bez tego netu w domu to prawie niemożliwe) Althea już chyba w drodze do ciepłego kraju, co? Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Chyba się już położę... 17.05.06, 09:23 Czesc dziewczyny, normalnie sumienia nie macie, tyle napisac przez jeden dzien. Tycjo, ja takie mocne ruchy czuje dopiero teraz od jakiegos tygodnia czyli juz na samej koncówce ciąży. Wczesniej były zawsze delikatne. Bebelku ja tez zawsze kibicuje włochom od wielu lat, w zasadzie to od kiedy zaczelam pilke nozna ogladac. W zwiazku z mistrzostwami moj maz tez sie martwi czy dziecie da mu w spokoju mecze ogladac. A i ja bym chciala chociaz kilka spotkan obejrzec. Althea gratuluje zdanego egzaminu no i udanej słonecznej wycieczki życzę. Ant zdrowiej szybko. Dobrze ze jestes na L4. Tatanko ciekawie sie w wazej rodzinie imiona wybiera. ja bym jednak wolała mic wpływ na imie dziecka. Chociaz sama z imieniem dla corci nie jestem jeszcze do konca zdecydowana. Marudko Malwina to bardzo łdne imię Jutko dziekuje za zdjecia i prosze o wiecej z toba w roli głównej! Megi prawdziwy uparciuszek z Mikiego, a moze jak wrozy Balbinka rzeczywiscie nasze dzieciaczki urodza sie jednego dnia. Pkanetko fajna historia z tym sms-em. A szef zachowal sie na poziomie. Balbinko ty pracujesz o tak poźnej porze. Podziwiam. Gviazdko idz koniecznie do lekarza, lepiej sprawdz co to ci dokucza. Abie moja mała tez sie budzi zaraz jak ja wstanę. Bo w nocy na szczescie daje mi spokojnie spac. Ja wczoraj zrobilam sobie nowa fryzurkę. Ściełam włosy na krótko. bedzie mi wygodniej przy malej, choc nie wiem czy ulozenie fryzury zajmie mi mniej czasu niz do tej pory. I znalazlam wkoncu firanki do pokoiku, wiec juz dzis bedzie gotowy. Pozdrowienia i ściski dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 17.05.06, 09:00 czesc dziewczyny zisiaj obdzwonilam wszystkich alergologow w tychacjh i wybieram sie jutro do jednej mam sie powolac na zone mojego gina moze wtedy bardziej szczegulowo sie nami zajmie choc i takjest to wizyta prywatna ale M powiedzial ze na naszym zdrowiu nie ma co oszczedzac i ze nawet jak testy z krwi beda konieczne to zrobimy prywatnie. moze powie mi jakas dokladna diete co mam jesc Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Dzień dobry 17.05.06, 09:06 Lalisiu, mam nadzieję, ze wizyta u alergologa przyniesie dobre efekty!!! Ergo po papierosku to nie byłoby ani pifka ani seksu tylko błyskawiczne spotkanie z wc, bo ja nie toleruję nawet dymu z papierosów. Poza tym mój M. ma dziś wizytę u okulisty i umawiałam się z Mikim, że dzis się nie rodzi Anialm, uważajna siebie, dobrze że to potknięcie nie skończyło się bardziej niebezpiecznym upadkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dzień dobry 17.05.06, 09:12 Nie miałam wczoraj internetu, pewnie przez tą burzę.Lecę czytać Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dzień dobry 17.05.06, 09:14 hehehe - megi skoro ty się z nim tak umawiałaś a on przekorny jest to coś czuję że zrobi cio dziś niespodziankę )))) Co do imion to mnie się podobają z męskich Michałek, Mateusz, Szymon, Maksymilian. Wcześniej bardzo chciałam kajetana ale jak już któraś napisała to psów Kajtków jest mnóstwo. Kubuś i Kacper to już troszkę się osłuchały bo jest ich mnóstwo, ale tyeż ładne A z dziewczynek to tak jak pisałam. Choć z dziewczęcymi jest dużo trudniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dzień dobry 17.05.06, 09:18 Erga mi też zawsze się podobał Michał, po Michale Wołodyjowskim oczywiscie), ale mój mąż powiedział liberum veto więc z bólem serca musiałam zrezygnować. Z Mateuszem było podobnie. A Szymon i Maksymilian też bardzo łądne są, takie "męskie" Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Dzień dobry 17.05.06, 09:15 Hej!!! Właśnie wstałam (serio!), jestem jeszcze nie całkiem przytomna, więc idę się umyć, zrobić śniadanko i wracam do Was za jakiś czas! A na razie buziale dla wszystkich! M. PS - Ciepły okład i spanie z jaśkiem pod pachą poskutkowało, nic mnie już tam nie boli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dzień dobry 17.05.06, 09:23 Gviazdko czy ty już kompletowałaś sobie specyfiki z apteki dla Elizki takie jak sól fizjologiczna itp? Jeżeli tak to możesz mi podpowiedzieć co trzeba jeszcze kupić bo zabrałam się za robienie listy Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Dzień dobry 17.05.06, 09:25 Witam się i ja i juz niestety uciekam Miłego dzionka dla wszystkich Laseczek)) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Dzień dobry 17.05.06, 09:29 Aha, a jeszcze a propos rodzinnych historii imion, moja ciotke rodzice postanowili nazwac Magda, ale moj dziadek jak poszedl do urzedu, to nie nie mogl sobie przypomniec, od czego to zdrobnienie. No i w papierach jest Malgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dzień dobry 17.05.06, 09:33 Potwors Małgorzata też ładne imię, a przecież dziadek mógł się wykazać wiekszą inwencją twórczą i ciocia mogłą mieć bardzo interesujące imię ) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Dzień dobry 17.05.06, 09:46 Oj mogla No ale i tak funkcjonuje jako Magda, i tylko dokumenty temu przecza Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dzień dobry 17.05.06, 09:48 Pobieżnie doczytałam Althea, gratuluję zdanego egzaminu (ale ona pewnie już w samolocie, i nie przeczyta) Gviazdko, kuruj tą swoją gulę pod pachą,oby jak najszybciej wszystko wróciło do normy Tatanko, dobrze,że już po lekarzu... Megi-ja słyszałam,że w takich sytuacjach sprawdza się zasada 3 razy s-sprzatanie, seks, supermarket)) Drugie s najprzyjemniejsze)) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Dzień dobry 17.05.06, 10:14 heloł, Althei chyba nie pogratulowalam zdania egzaminu, bo sie skupilam na dwoch kreskach. wiec gratulacje! Balbinka - to trzymaj, mtrzymaj kciuki. tym bardziej, ze coraz gorzej sie czuje. Fantaisie - jesli bylabys tak kochana, to podeslij mi!!!ja ci sie moge jakąs inną, szwabską odwdzieczyc, choc chyba jednak Tobie bym nie przeslala. to raczej komus, komu bym chciala zaszkodzic A propos przesylania - jak chcialybyscie cos z Niemiec dziewczyny, moze jakis kosmetyk popularny, ktorego nie ma w Pl czy cos innego, walcie jak w dym, dobra? to bedzie dla mnie przyjemnosc!!!! A co do imion to myslalam, ze bede orginalna z Natalią. ale widze ze nie! Nie szkodzi, bo Natalia to bedzie drugie imie, pierwsze to bedzie to obco brzmiace wlasnie. a chlopak to Tomasz i koniec kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Dzień dobry 17.05.06, 10:16 tak se doczytuje powoli, ominely mnie na przyklad fotki Jutki z Indii. jakies inne też Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Dzień dobry 17.05.06, 10:00 Będę do Was mówić z pełnymi ustami, wcianm wiosenne kanapeczki, mniam, mniam!!! Jutko, ogromne dzięki fotki z Indii, rzeczywiście długo się otwierają, ale warto czekać na takie cudeńka! I oczywiście chcę więcej, w tym z Tobą w roli głównej!!! Megi, jeśli chodzi o zakupy w aptece (i nie tylko) nabyłam następujące produkty: - gaziki Leko - 10 szt. (one są już nasączone spitytusem 70%) - sól fizjologiczna w małych ampułkach - ok.10 szt. - rumianek - maść Alantan - Sudokrem (nie kupowałam, ale mam) - Paracetamol w czopkach dla niemowląt - termometr elektroniczny z miękką końcówką - aspirator Frida do noska (zamiast "gruszki") to akurat kupiłam na allegro - patyczki higieniczne dla niemowląt (mają inną końcówkę niż normalne) Belli - płatki kosm. Bella zwykłe Pkanetko, ale się uśmiałam z tego Twojego SMSka do szefa, choć wierzę, że Tobie nie było tak wesoło wczoraj w pracy! Erguś, wolisz Magdę M. niż piffko, no wiesz?!?!! Zuza i Jutka, widzę, że koleżankami po fachu jesteście! Fantaisie, podziwiam Cię kobieto za tą moc energii do robienia TYLU lekcji tygodniowo, ja mam tylko 3 uczniów + siostrę i czasem to tak mi się nie chce... Tatanko, co to za iskry lecą u Ciebie?!?! Ja na serio myślałam, że nie ma Cię na kompie z powodu szalejącej burzy za oknem! Cytruś, Monia dobrze prawi, ja też kupuję te maseczki z AA w jednorazowych saszetkach i są naprawdę spoko (ostatnio jakoś mi to umknęło), a nie kosztują dużo! I witaj w klubie, u mnie też pieniążki z konta pouciekały! Aniulm, całe szczęście, że upadek nie był groźny, wystraszyłam się nim doczytałam Twój post do końca! Uważaj kobietko na siebie i dzidzię!!! Niko, super, że znalazłaś firanki pasujące do pokoiku córeczki!!! Jak już je powiesisz, to prosimy o fotki!!! Balbinko, mam nadzieję, że się wyrobiłaś (nocą chyba) z pracą i dziś nie będzie tak źle z tej szkółce! Poza tym myślę, że kandydatką na nianię Tosi jesteś bardzo odpowiednią, szkoda tylko, że nie ze stolicy! Tysiu, dobrze, że Ariel Ci obrzydł! :p Z Twojej listy najbardziej podobają mi się: Oliwier i Natan!!! Potwors, dzięki za ściski, dziś już nic nie boli, a wspomnianej przez Ciebie guli na szczęście nie miałam (zrobiła się Althei)! Imię Natalka jest śliczne, niestety dookoła mnie 99% urodzonych dziewczynek to Natalki, więc od razu sobie odpuściłam! Hortika, a Ty dalej biegasz do tej pracy?! Może wzięłabyś sobie jakieś L-4 wreszcie, martwi mnie to Twoje niesamowite zabieganie! Lalisiu, mam nadzieję, że alergolog wreszcie poradzi Wam coś konkretnego!!! Erguś, dla mnie imię nr 1 dla chłopczyka to Mateuszek!!! A Michały to mój brat i szwagier, którzy poza imieniem niczym nie są do siebie podobni! Tyle na razie, bo zanim to wyślę będę mieć pewnie kolejne 100 postów do nadrobienia! )) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dzień dobry 17.05.06, 10:04 Dziekuję Gviazdko za informacje Chyba czas się ruszyć na jakiś spacerek, tak więc będę później Miłego dnia! ps. Melbus i co z białym rozrabiaką? zostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dzień dobry 17.05.06, 10:08 Co będzie z białym-nie wiadomo, może się chłop złamie Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Dzień dobry 17.05.06, 10:10 Melba, a próbowałaś już wywrzeć presję wspomnianymi ostatnio groźbami?!?! )) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Dzień dobry 17.05.06, 10:18 Witam w srodku pracowitego tygodnia!!! U mnie juz lepiej i wszystko wraca do normy. Burza z P. minela i oby jak najszybiej zaswiecilo sloneczko, bo juz mam dosyc tych spiec. Dziękuje za Wasza troske i zainteresowanie. Gviazdko - burza taka prawdziwa tez byla i dlatego wczesniej wylączylam kompa. Anialm uważaj Słonko na siebie i ciesze sie, ze to tylko obtarcie nóżki. Lalisiu - trzymam kciuki, zeby wreszcie ktos mąrdy powiedzial co sie dzieje, bo tak dluzej byc nie moze... Melbuś - i jak białasek??? Dam się mężyś zahipnotyzowac??? Jutka zdjecia z Indii sa super i jako kolejna piszę się na te ż Toba w roli głównej!! Erguś - Mateuszek jest The Best, a z reszta jakby nie byl, to i tak P. dal by synkowi na imie Mateuszek. Dobrze, ze dzewczynce nie chce dac Mateuszka Fantaisie podziwiam przez wielkie P. Balbinke i Horticzke tez!!!! Dziewczyny przystopujcie troszke z tą pracą, bo sie nam wykonczycie... Nikuś - firaneczki na pewno boskie!! zdjecia pokoiku mam nadzieje dostac Althea leci sobie gdzieś wysoko i wspanialy odpoczynek ją czeka... Jest kobietka na fali....oby tak do Stycznia Cytrusku i ja tez trzymam kciuki!!! Enterek dzisiaj za pisanie pracy sie bierze!!!! JASNE!!!! Ide zjesc sniedanko i wracam do pisania pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dzień dobry 17.05.06, 10:38 co do gróźb-nastraszę go,ze mu urodzę trojaczki, jak się na kota nie zgodzi, o!!!!Trzy dziewczynkiPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Gviazdko! 17.05.06, 10:38 Gviazdeczko mam pytanie co do Twojej listy z kosmetykami. Do czego jest ta maść Alantan? Jaki termometr, jakiej firmy kupilaś? U nas w aptekach ciezko dostac taki ktory szybciutko mierzy temperature, a nie wiem czy kupowac na alegro. I jeszcze jedno, moze glupie ale nie do konca wiem jak sie do tego zabrac. Jak, ile czasu wygotowywalas butelki, smoczki i inne rzeczy. chcialabym to dzisiaj zrobic, a tez nie mam sterylizatora. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: do Niki! 17.05.06, 10:55 Sorki, za szybko enter! Maść Alantan stosuje się na oparzenia (również słoneczne), na różne stany zapalne skóry, działa przeciwzapalnie i ściągająco; wg naszej położnej warto mieć coś takiego pod ręką, dlatego kupiłam! Termometr kupiłam na allegro, płaciłam poniżej 10zł, nic nadzwyczajnego, ale szybko mierzy temperaturkę i ma miękką (gumową) końcówkę. Jeśli chodzi o wygotowywanie, zgodnie z instrukcją smoczki i grzebyk - 5 minut, zaś wszystkie elementy laktatora - 10 minut! I tak jak już wcześniej napisała Bebellek, szczotki do włosków nie wrzucałam do garnka, tylko sparzyłam wrzątkiem i wysuszyłam suszarką. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: do Niki! 17.05.06, 10:58 Aaa, butelki (i wszystko co do nich) jako część zestawu z laktatorem - gotowały się 10 minut! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: do Niki! 17.05.06, 11:57 Dzięki Gviazdko, Teraz moge sie zabierac za wyparzanie. Ja chyba tez poszukam termometru na allegro, bo w aptekach sa albo takie co mierza temp. długo, albo kosztuja 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ooo, co za cisza! 17.05.06, 11:40 Ja też uciekam; jadę umówić się z dentystką licząc, że przyjmie mnie jeszcze przed porodem (prywatnie oczywista), no i muszę rozejrzeć się za jakimiś prezentami urodzinowymi dla męża, taty i koleżanki... Wpadnę popołudniu na chwilkę, bo wieczorkiem udajemy się na ostatnie zajęcia w szkole rodzenia! (w związku z czym dziś nie będę sama spać!) Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ooo, co za cisza! 17.05.06, 11:49 Ja wróciłam ze spacerku i biorę się za pisanie pracy a raczej poprawianie. Melbuś ten szantaż z trojaczkami jest super)) a najlepiej niech zostanie biały i urodzą się Wam trzy dziewczynki)) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Ooo, co za cisza! 17.05.06, 11:59 witam was z rana. Od 7.00 xeruję i sie szykuję do cięzkiego dnia. Mam tez tak jak Gwiazdka szkołę rodzenia, ale ide na nią sama. Na szczęsci dzisiejsz noc to ostatnia bez męża. A nawet jest szansa ze w nocy się pojawi w domku)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Ooo, co za cisza! 17.05.06, 12:32 Zobaczy Tycjo jak to szybko przelecialo i juz Twój T. wraca do domku. Ja tam własnie skonczylam kolejny rozdzial dla P. Jeszcze tylko trzy i koniec!!! Tylko powinnam to do jutra zrobić... Dobrze bedzie jak jeszcze jeden powstanie. Oj przydal by mi sie jakis dopalacz, cobym szybciej myślala... Moze jakaś amfa??? Żartuje Ide po herbatke i zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ooo, co za cisza! 17.05.06, 12:52 Tatanko gratuluję kolejnego rozdziału!!! A w ramach dopalacza polecam zupkę pomidorową) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 dzien dobry! 17.05.06, 13:04 dzis przeszlam sama siebie. wstalam z M i do 9 poczytalam sobie ksiazeczke, a potem usnelam i wstalam o 11:45. I tak mi sie dobrze spalo.... Megi, no wlasnie moze po dlugiej abstynencji, troche przyjemnosci? No i z pozytkiem :o) Gviazdeczko, z tym zgrubieniem to jeszcze zastanow sie czy sie nie golilas starym ostrzem. Mnie sie kiedys zrobilo zwykla zapalenia mieszka i tak zgrubialo, ale przeszlo samo, Mozesz sprobowac rozgrzac jakims alkoholem, nawet perfumami. Tak sobie mysle, ze moze pojde w koncu na basen i posprzatam samochod mojego meza, bo syf taki, ze az strach. A odkad ja dostalam moj sliczny samochodzik, jezdzi nim oczywiscie M. Tlumaczac to logicznym faktem, ze przeciez jak urodzi sie Kamyczek, to on przesiadzie sie do fiesty. I tyle "namialam" sie narazie prezentu urodzinowego. A wczoraj kupilismy Lusiowi posciel i taka fajna kape do lezenia na podlodze. Chyba sie poprawiamy w naszych zakupach Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: dzien dobry! 17.05.06, 13:19 uff...doczytałam.. nie róbcie mi tego nigdy więcej!!! tyle postów, wątków, a już niedługo kolejny weekend i w poniedziałek znów mnie nie będzie bo jadę na komunię na Śląsk i muszę odpocząć po niej! Biedna Ant, kurczę, ależ się nacierpi!! Jak fajnie, że Jutka wróciła (ale dlaczego nie dostałam zdjęć z podróży, hę??) i Pkanetka!!! Fantasie, kurczę, dlaczego Ty masz ZAWSZE koncerty jak ja wyjeżdżam-specjalnie, czy co??? Ja też chcę posłuchać!!! I Maleństwu bym zaserwowała kawałek dobrej muzy!! Bebell chyba na usg? Kasiu, mam naiwne pytanie, czy te ostatnie zdjęcia z usg to było 3D właśnie? Dasz jakieś namiary na lekarza, u którego je robiłaś?? I może szepniesz o cenach... Ja mogę się Tosicą zająć, mecze sobie odpuszczam tylko nie wiem czy nie wymięknę na imprach w piaskownicy... Gvizadko, jaki sterylizator kupiłaś- Aventu? Czy butelka jest w komplecie, czy może kupowałaś dodatkowo jakąś? Tutaj też zupełnie zielona jestem.. Lecę dziś na zakupy z osobistą mamą (prezent na komunię dla chrześniaka)i może Maleństwu się coś dostanie z okazji rozpoczęcia 7 miesiąca życia po niepublicznej stronie świata Ściski dla Wszystkich, na L4 się na razie nie wybieram, w pracy chwilowo mam luz, no i dostęp do sieci. Jak uzbieram na modem to zaraz przenoszę się do domu hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: dzien dobry! 17.05.06, 13:28 Czesc Laseczki Zagladam jeszcze na chwileczke - siostra z rodzinka jest w drodze z lotniska Bardzo Wam dziekuje za wszystkie zyczenia dla siostry! Fantaisie, dziekuje za propozycje grania, szczerze powiedziawszy to nawet o tym kiedys myslalam - ale nasz koscielny organista rozwial moje mysli co do tego... on gra tylko ze swoja ekipia W kazdym razie b.b.b.b.b. monco dziekuje! Megi, z ta pomidorowka dopalaczem to mnie rozbawilas Tatanko, ciesze sie, ze sytuacja sie wyjasnila! Czas szybciutko zleci i zanim sie obejrzysz zobaczysz dwie kreseczki Anialm, mialas szczescie z tym updadkiem! Uwazaj na siebie Mam nadzieje, ze Ant szybko wroci do zdrowia - no i do nas Althea, zycze przyjemnej podrozy - a jezeli chodzi o slonce to bym uwazala. Melba, a moze rzeczywiscie beda trojaczki??? No i chyba juz nic nie pamietam... Duze buzki dla Was! Nie wiem kiedy znowu zajrze... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dzien dobry! 17.05.06, 13:36 Kocurku - pamiętaj nie przemęczaj sie, dużo odpoczywaj, bo Dzieciątko jest najwazniejsze, a tak jak Jaania pisala slub tak czy siak sie odbedzie. Jeszce raz życzenia dla Młodej Pary Megi, to ja chyba do Ciebie musze na pomidorówke przyjechac, bo u mnie dzisiaj nie serują... Chociaż....chyba zrobie dzisiaj zupke, bo moj P. tez lubi obiadki dwudaniowe, a zupki dawno nie bylo... Poza tym tak na niego wczoraj pokrzyczalam, ze ze musze sie dzisiaj w łaski wkupic, to moze jakis masażyk mi sie trafi Megi jesteś wielka z tą pomidorówką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dzien dobry! 17.05.06, 13:38 Tatanko masz rację, jak zjem ten gar pomidorówki to będę baaaardzo wielka)) Kocurku serdeczne życzenia dla siostry i jej ukochanego!!!)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dzien dobry! 17.05.06, 13:52 Megi oczywiście nie to mialam na myśli.... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dzien dobry! 17.05.06, 13:59 tatanko, ale taka jest brutalna prawda)) Abie, Lusiek się z pewnością cieszy z nowych zakupów, a ta kapa do leżenia to taka mata edukacyjna z zabawkami? Popieram pomysł z basenem, ze sprzataniem samochodu juz trochę mniej) tzn ja nie wyobrażam sobie teraz sprzatania samochodu z brzuszkiem, bo to już wyższa forma gimnastyki artystycznej by była a tak btw. to obiecałaś Abie nam kiedyś zdjęcia i czekamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: dzien dobry! 17.05.06, 14:13 Wróciłam na nasze, dziś mocno "pomidorowe", forum!!!DD Megi, hmm, coraz więcej znajduję smakołyków, które podchodzą zarówno Tobie, jak i mojemu G.(najpierw krówki, teraz pomidorówka) Czyżby ludzie z "tamtych" okolic (Skoczów, Cieszyn...) byli aż tak do siebie podobni?! )) Kocurku, sto lat Młodej Parze, znaczy się siostrze i jej wybrańcowi!!! Muszę spadać, mam gościa!!! Nara Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dzien dobry! 17.05.06, 15:29 Ale znowu pusto sie zrobilo... Dzisiaj wszystkie odpoczywają po wczorajsym szaleństwie Ja tam ide dalej mieszać w pomidorówce Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dzien dobry! 17.05.06, 15:36 własnie zaglądnęłam i jestem w szoku że tak mało napisałyście!!! co jest z wami?? Hortika na was nakrzyczała i się wystraszyłyście )) A ja już zerkam na zegarek bo za 20 minut do domciu )) I pewnie dziś na basen pojadę-bo wybieramy się już od poniedziałku i wybrać się nie możemy Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Cytruś 17.05.06, 15:38 wysłałam ci fotki Jutki - bo chyba pisałaś że nie dostałaś.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Jutko 17.05.06, 15:42 I ja jestem chętna na kolejne fotki!!! podeślij jeszcze conieco - mam nadzieję że jakieś będzie też z tobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Jutko 17.05.06, 15:50 Widzisz Erguś co tu sie dzieje... Smutno i pustawo... Poza tym fajnie Ci z tym basenem... Ja tez mam w Brzegu, nawet calkiem nie zly i co lepsze, za rogiem, ale mam zakaz poki co .... Popluskaj troszke tę wodę za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Erga 17.05.06, 16:23 Witajcie Kochane, i od razu przepraszam Cytrusia, Pkanetke i Hortike za pominiecie Was przy wysyłce, tyle Was jest, ze tak wyszło Ale poprawię się, obiecuję Jezu, cały dzień byłam dziś w sądzie rodzinnym na rozprawach. Rozwody, alimenty, ustalanie zakresu kontaktów z dziecmi- wiecie co, to strasznie trudne orzekac w takich sprawach, podziwiam tych sedziów. Na jednej sprawie popłakałam się ze smiechu gdy pozwany (w sprawie o rozwód) ciągle używał słowa "kurde" co bardzo irytowało sędziego i zagroził wydaleniem go z sali, jednak po chwili sedzia doszedł do wniosku, ze nie przesłucha pozwanego inaczej bo ten nie potrafi nie uzywać "kurde". I sędzia zaczął troche drwic z gościa pytając np- ale co pan o tym sadzi kurde? Ale poza ta humorystyczna sytuacją życie sobie ludzie komplikuja i w ogóle takie pranie brudów przed obcymi ludźmi jest strasznie przykre. Uswiadomcie mnie proszę gdzie Althea bedzie sie byczyć? Zresztą nieważne gdzie, i tak jej zazdroszczę Okrzepłam troche po powrocie z Indii i znowu mnie nosi Zdjęcia zaraz wyślę i z Nepalu kilka też. Na razie tyle, musze trochę popracować. Aaaa, Megi, moja koleżanka, która urodziła w sobote córcię zastosowała własnie metodę seks za namowa lekarza. Malutka siedziała w najlepsze w brzuszku, a przez całą ciążę seksik był zabroniony no i w piątek lekarz nakazał się przytulić, a w sobotę w południe Zuzka już była na świecie Tak więc do dzieła Moja Droga ) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Jutko 17.05.06, 16:30 Witajcie) dzisiaj okazałyscie litosc)) krew i mocz oddałam) USG zrobione: Bąbel waży 140 gram!!! I jak tylko sie skapował, że pani doktor chce płec namierzyc to się tak sprytnie odwrócił, że widac było i owszem lecz li i jedynie posladki) No, cóż czekamy... O imionach było: u nas oczywista Tadeusz Józef jeśli byłby to mężczyzna, a gdybym miała rodzicic już samych synów to byłby jeszcze Ignacy Bolesław i Stanisław Jerzy) a dziewczynka... hmmm... Misia pewnie (Michalina Anna w wersji oficjalnej), choc tu sie jeszcze moze coś zmienic (M myśli o Łucji a ja o Hani, plącze się jeszcze Justyna po zwojach). Aaaaa, jest jeszcze miejsce na Stefana) Anialm- dobrze, ze ten upadek to nic powaznego... uważaj, proszę... Nika- tez wygotowywałam wszystko ok. 10 min. i nam lekarze sugerowali olanie sterylizatora, gotujac tez wyjaławiasz, a nie ma w tym chemi... Lalisiu- cieszę się, ze idziecie do specjalisty. I mam nadzieję, że coś pomoże)) kciuki trzymam) Potwors- my imiona dla dzieci ustalilismy w trzecim miesiącu bycia razem, a same dzieci nie były w planach w najbliższej pięciolatce)) trzymamy się ustaleń i nie ma nieporozumień) Tatanko- w taki sam sposób ja zamiast byc Aleksandrą jestem Katarzyną Martą)) tez sobie mój tatus cosik po drodze pozmieniał) a Tośkę rejestrowałam ja, więc nie było obaw, że W coś pokręci) Fantaisie- kiedy dokładnie masz ten koncert w Katedrze Polowej??? Hortiko- to było 3d, robiłam na grenadierów 21 tam gdzie Melba podglądała swoje jajejeczka) robiłam u dr. Jaczyńskiej, ale przyjmuje tam tez dr Zwoliński- podobno bossu) zaraz poszukam link i Ci wyśłę na priva. ściski k. ps. u mnie dzis botwinka) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 16:25 Na serio, jakoś cichutko tu dzisiaj, nie wiem jak u Was, ale u mnie to ciężkie burzowe powietrze wywołuje z leksza senność... Odwiedziła mnie koleżanka, ta, dla której kupowałam dziś prezent na urodzinki, wpadła bez zapowiedzi, ale na szczęście upominek zdążyłam ukryć! Hortiko, jeśli chodzi o laktator, kupiłam sobie "Avent Isis" na allegro. W zestawie są także dwie buteleczki, które można zamienić na pojemniki do przechowywania pokarmu oraz komplet wkładek laktacyjnych (2 szt. chyba na wybróbowanie). Całość kosztowała mnie 110zł (w aptece ten sam kosztuje ok. 155-160zł) I znów uciekam, pędzę pod prysznic, a po nim będę się zbierać na zajęcia w szkole rodzenia! I zaraz wróci meżuś, lalalalala DD Papatki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 16:30 no ja jestem, ale dzis amm jakis rozmemlany dzien. moj mezulek byl na godzinke w domu, wyszedl o 14 gdy okazalo sie, ze przy okazji prac budowlanych pod parking przy ich pracy, znaleziono bombe. a to jest dokladnie w centrum miasta, Niemcy to pedanci, wiec wszystko bylo dokladnie rozpracowane - ewakuacja, odlaczanie gazu, pradu, itp....i juz myslelismy, ze nie bedzie musial wracac. iestety, wrocil. ale jeszcze tylko dwie godziny i bedzie znowu w domu. dzis amm dzien lenistwa, nic mi sie nie chce - nawet poszlabym jutro na wagary, ale musze isc by odebrac jeden papier od nauczycielki cholera jasna psia krew..... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 16:33 a jeszcze jedno - jednak czuje sie podpuszcozna przez wlasne mysli i coraz czesciej mysle o zatestowaniu. co wy na to? oficjalnie mam czekac do poniedzialku Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 16:35 cytruś- wstrzymaj sie jeszcze kilka dni z tym testem)) przynajmniej do soboty, plizzzz) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 16:37 no bebell - jesli wogole bym sie zdecydowala, to tylko w sobote. to bedzie 12 dzien po transferze. wczesniej nie ma absolutnie sensu Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 16:44 Cytruś, wstrzymaj się z testem, przeciez to dopiero 9 albo 10 dni chyba.... Jutka, dzieki za piękne zdjęcia... Jutro idę na ogladanie jajek, do Jaczynskiej własnie.Była ostatnio w TVN style Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 17:06 oj le nieporozumienie wyzlo, hihihi napisalam, ze mysle sobie o zrobieniu testu NAJWCZESNIEJ w 12 dniu po, czyli w sobote. i sie glosno zastanawiam czy jest sens, bo korci niemozliwie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 18:23 Cytruś!!! Rozumiem że korci. Ale ja na twoim miejscu bym się wstrzymała, bo: Wiadomo że masz w sobie zapłodnione jajeczka-tak? Jeśli @ nie przyjdzie to będzie równoznaczne z tym że się udało-tak? Wiadomo że bhcg wtedy wzrasrta - tak? Jeżeli beta bedzie za niska to test wyjdzie negatywny-tak? co za tym idzie bardzo to przeżyjesz i nie będzie to dobre dla jajeczek - tak? czasami nie warto się spieszyć z testowankiem... Dlatego ja cie proszę - nie testuj tylko spokojnie poczekaj. Bo mnie sama myśl o testowaniu przyprawia o mdłości nerwówkowe.. I dlatego nie lubię testowania. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 18:25 Same mądre główki na tym forum... Erguś święta racja i ja tez tego nie lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 18:33 Ja tez nie. Raz zatestowalam i rozczarowanie bylo bolesne (2 dni spoznienia. Zreszta pare godzin pozniej doczekalam sie @... Takze ja bym sie Cytrusiu starala jak najdluzej powstrzymac od testu.Ciekawe, ile sama bym wytzrymala... no nic, trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 18:43 140 gramow! Bebell, toz to kawal dziecka. A ze nie pokazalo co mam miedzy nozkami, no coz wytrzymacie jeszcze chwilke. Na dziewczynke przemawia fakt, ze Gviazdkowa Elizka zet sie tak ukrywala i zobacz co wyszlo to tak na odanie Ci otuchy. Na jej odebranie, natomiast, podobno wiekszosc planowanych dzieci to chlopcy ... Ale przeciez wiesz, ze Babel i tak bedzie czaderski, wiec spoko, spoko. Cytrus, dziewczynki madrze gadaja, ale Ty pewnie sama to wiesz, wiec ja juz sie zamykam. Chcialam Ci jeszcze cos w kwestii kosmetykow Avene powiedziec: jesli zastanawialas sie czy chcesz je z Polski, to w Niemczech sa tansze. Sprawdzilam, bo sama tez ich uzywalam. I to dobre 20PLN na sztuce mniej wiecej. To samo tyczy sie Vichy, jesli bys sie na to zdecydowala. Tylko odpusc Douglasa, zreszta nie wiem czy tam sa, idz do apteki. Tu jest taka siec Sani Apotheke, nie wiem czy w KOlonii tez, ale sa cenowo OK. Megi, i jak? Pomodorowka pomogla? Zdjecia przekopiuje z drugiego kompa i zmniejsze i zaraz potem Wam posle. Ja samochod wysprzatalam, slicznie odkurzylam i wypucowalam tapicerke. No nie moglam dluzej takim jezdzic, po prostu to nie na moje nerwy. Bylam tez na basenie. Fajowo bylo. Poplywalam, posiedzialam w babelkach, dalam sie poniesc sztucznej fali i tak na zmiane przez 2 godziny. Jak wyszlam, to Leonard zrobil awanture, ze koniec luli - luli. Jutce chcialam jeszcze za zdjecia podziekowac, bo zapomnialam wczesniej. Piekne, a i tak na pewno nie oddaja jeszcze wszystkiego co tam zobaczyli. Jestem pod wrazeniem. Powiedzcie kiedy Hortika ma termin? Mowicie, ze Miki chce puscic jej coreczke przodem, to znaczy, ze juz? Boshe jak ten czas zasuwa! Nie wiem co chcialam jeszcze napisac, ale pewnie mi sie przypomni. Jeszcze sie odezwe... Dzis final Ligii Mistrzow, kto jest za kim? A niech bedzie, ze wprowadze troche zamentu, ja kibicuje Arsenalowi. Bebell pewnie za Bacelona, co? sciski Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 18:53 Abie - Megi mówiła o Nice a nie Hortice. Nika też maj/czerwiec ma termin Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 18:56 Erguś a Ty nie na basenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 19:13 Bebelku... Miło słyszeć, ze Bąbelek rośnie jak na drożdżach... Toż to niedawno taki mały fasolinek był. Co do płci...., to najważniejsze, ze zdrowe i juz!!! ha.. Cytrusiu ja dopiero zem doczytała, ze Ty w Kolonii mieszkasz... Jest tam teraz moja przyjaciółka na stażu międzynarodowym i jest zachwycona tym miastem... Ponoć o 4 w nocy chodzi na spacery i sie nie boi. Juz jej chcialam wirtualnie klapsa za to sprzedac, ale mówi, ze jest bezpiecznie. Powiedz mi Kochanie jak to tam u Was jest, bo chyba tej mojej wariatce głowe urwe jak wróci. Jutko - straszne jesto to co ludzie ze swoim życiem wyrabiają. Ciężki dzień za Toba... Ja to bym tak nie mogla!!! A ja dalej siedze nad pracą dla P. Jeszcze tylko 10 stron i bedzie koniec na dzisiaj. Poza tym czuje sie lepiej po tych tabletkach i mam nadzieje, ze to juz koniec problemów. Balbinko nie obraże sie i wiem, ze nie chcesz mnie straszyc. Przesyłam buziaki. Uciekam dlaj pisac, bo meczyk bym sobie jeszcze obejrzała... Chyba za Barceloną obstawiam, bo uwielbiam Katalonię... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 19:55 Ciiisza...laski, gdzie Was wywiało? Megi, jak samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 20:02 Melbuś, może wszystkie na finał pojechały na żywo mecz obejrzec??? Tylko my jakieś inne i zostałyśmy... Melbuś masz jakieś nowe fotki z Białaskiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 20:50 Tatanko a za co uwielbiesz Katalonię? jesli mozna spytać oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Co za cisza, jestem pod wrażeniem!!! 17.05.06, 18:55 Wszystkie mądre głowy wypowiedziały się w kwestii testowania więc ja tylko trzymam kciuki) Bebelku, świetnie że Bąbelek tak ładnie rośnie )) no i że u niego wszytko w porządku. A co do płci, to może to takie nieśmiałe dziecko jest, co by bardziej wskazywało na dziewczynkę)) Abie, ja chyba tez za Arsenalem, w ramach przekory) Leonard wie co dobre, ja też bym się buntowała, że tylko 2 godziny na basenie )) a Miki jest posadzany o czekanie na córeczkę Niki, bo na maleństwo Hortiki to raczej się nie doczeka - to jeszcze przynajmniej 12 tygodni) no chyba ze ja go nie doceniam)) Czekamy na zdjęcia Jutko mam nadzieję, że po takim intensywnym dniu znajdziesz troszkę czasu na relaks. Takie słuchanie cudzych żalów i brudów musi wykańczać. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 17.05.06, 20:01 Dobry wieczór Dziewczynki! Wczoraj byłam u ginki i wszystko jest ok. Jednak w zupełności będę spokojna po jutrzejszym dniu - idziemy na pierwsze usg . Czuję się dobrze - cczęsto mnie mdli (na szczęście nie wymiotuję), czasem poboli brzuszek, budzę się w nocy... Także jest znośnie . Najgorsza jest niechęć do niektórych potraw - wręcz nie mogę na nie patrzeć! Wieczorkiem nie siedzę przed kompem, bo po całym dniu przed monitorkiem w pracy nie mam na to kompletnie ochoty. Buziaczki dla Wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 17.05.06, 20:03 Stokrotko!!! Ciesze sie, ze jest oki... Ponoć kobieta w ciązy nie powinna wiecej niz 4h spędzać przed kompem... Niestety życie pokazuje brutalną prawde i poza pracą jest jeszcze uzaleznienie od forum... Trzymam kciuki za jutrzejsze USG!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 17.05.06, 20:11 Tatanko, u mnie w pracy ie ma za bardzo mozliwości nie siedziec przed kompem... Aha, zapomniałam napisać, ginka wyliczyła datę na 3 stycznia - czyli o 4 dni później niż tabelki z netu Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 17.05.06, 20:11 Stokrotko, czekamy na same dobre wieści po jutrzejszym usg)) Tatanko, dobrze, że tableki Ci pomagają, niech szybko już się ta sytuacja unormuje, żebyś mogła szaleć na basenie i nie tylko tam) Melbuś czuję się nawet za dobrze, jak na dzień przed terminem, skurczy praktycznie zero) o której idziesz na podglądanie na usg?? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 17.05.06, 20:13 Megi, ale twardziel z Waszego Mikusia!!! Wcale a wcale mu się nie spieszy na świat Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 17.05.06, 20:31 witajcie dziewczynki wieczorem siedzę przed kompem, a za oknem pięknie slońce zachodzi, w zasadzie już zaszlo, ale niebo zostało jeszcze takie pomarańczowo-różowe, jak namalowane. Zielen taka soczysta, moje kwiaty w ogrodzie oszalały i zakwitły konwalie, różaneczniki, tulipany, narcyzy i cala masa innych, bez pachnie obłednie... Tak tylko chciałam się z Wami podzielić moją radoscią jest bosko mieszkać pod lasem Megi i Tatanko, faktycznie jestem skonana dzisiejszym dniem. Niby nic nie robiłam, tylko słuchalam, ale ja za bardzo wczuwam się w losy tych wszystkich ludzi i moje serce skakalo od żony do męza, od corki do ojca itp. Trochę zrelaksowałam sie dziś w fajnej knajpce hiszpańskiej, do której zaprosiłam męża z okazji jego urodzin. Ostatnich z dwójką z przodu Ale Wam wszystkim fajnie- tym które dzidka już mogą oglądać na usb (jak mawia mój kolega )) buziaki wieczorne Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 17.05.06, 20:34 Dziewczyny, co z Altheą? Czy althea35 na forum styczniówek to nasza Althea? Megi, ściągnęłam od Ciebie tickerka Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Jutko, poproszę o fotki z Tobą;)n/t 17.05.06, 20:50 będą, jutro z pracy wyślę, bo z domowego to jakaś porażka Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Jutko, poproszę o fotki z Tobą;)n/t 17.05.06, 21:05 Witajcie Kochane Jutko- tak jak w tytule- poproszę o fotki bo nie dostałam jeszcze buuu... Melbo- kiciuś śliczny!! No niech że się ten Twój M. ulituje - chcesz to podpisze się pod zbiorową prośbą do Twojego M.?? Wszystkie się podpiszemy ) Witaj Stokrotko- nawet nie wiesz jak się cieszę że wszystko u Ciebie super się ułożyło i jeszcze wkrótce zobaczysz maleństwo na USG. Mogę troszkę pozytywnie pozazdrościć?? Tak na szczęście dla Ciebie Tatanko- czy to ty mi obiecałaś jakieś info na temat doktora Zimmera? Czy już mi się wszystko pokręciło?? Wybacz jeśli to nie Ty A za mną dzisiaj bardzo ciężki dzień- a zaczął się tak dobrze Już nie krwawię! Ale to jedyna dobra wiadomość dzisiaj Wyobraźcie sobie- 6 lat temu zawiesiłam prowadzenie działalności gospodarczej- złożyłam odpowiednie dokumenty i w ZUS i US- dzisiaj w US dowiedziałam się że oni tego faktu nie mają odnotowanego. Normalnie mnie zatkało. 6 lat nic nie mówili a teraz twierdzą że nic nie mają!! I najgorsze jest to że po przeprowadzce gdzieś mi wcięło te dokumenty - nigdzie nie mogę ich odszukać Może któraś z Was zna się na przepisach US i powie mi jak długo można do takiej sprawy wrócić?? Ile trzeba takie druki trzymać w domowym archiwum?? Idę zaraz spać=- jestem wykończona dzisiejszymi przeżyciami Odezwę się jutro- szalenie miłej nocki Wam życzę I słonecznego czwartku Papapa Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: kiciuś 17.05.06, 20:50 Melbuś, jakie to cudo )))) Boże, aż mi się ciepło zrobilo na sercu )) i jak tu nie kochać takiej maskotki? zostaje u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: kiciuś 17.05.06, 20:56 no własnie Melba? jak decyzja ostateczna męza? Kurde Jutka, wiesz ja tez włąsnie zobaczyłam ze za oknem takie piękne niebo a co jadłaś z kuchni hiszpańskiej? to moja tematyka)) Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: kiciuś 17.05.06, 21:00 a paelle z owocami morza i kurczakiem pyszota. Ale w tej knajpce cała masa potraw mi nieznanych i koniecznie do spróbowania znaczy się, ze jesteś specem od kuchni hiszpańskiej?? jaką potrawę najbardziej lubisz? może jakiś przepis? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: kiciuś 17.05.06, 21:07 Mniam mniam Jutko narobiłas mi strasznego smaka tą paellą ( zwłaszcza z kurczakiem) - taka głodna wpadłam do domu (zupełnie niedawno) ale niestety nie było już czasu na żadne smakołyki - tylko wczorajszy obiad pierwszy głód zaspokojony ale jeśli zaczniecie sie rozpisywac o jakiś hiszpańskich smakołykach to chyba znowu powędruje do lodówki A tak w ogóle to witam wieczornie )) Ja też dzis miałam chwilę relaksu - krótki spacer Parkiem Szczytnickim, pięknie tam teraz !!! Już zapomniałam zupełnie to miejsce, pierwszy raz tam byłam odkąd sie wyprowadziłam z tamtych okolic. I po takim dniu jak dzisiejszy ten spacer to naprawde było coś..... Jesli zawitacie kiedyś do Wrocka to polecam - jako jedno z miejsc warte odwiedzin - to niejest taki zwykły park.... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: kiciuś 17.05.06, 21:14 Chłop, kiedy widzi tego kota, mówi głosno i wyraźnie: -Never!!! A ja na to,że może być i Never, co prawda trochę dziwne imię, ale cóż Jeszcze się nie zgodził Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: kiciuś 17.05.06, 21:17 heheh, prawidłowe podejście Melba!!! Coś mi się widzi, że jednak ten Never zostanie PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: kiciuś 17.05.06, 21:18 hi hi, dobre ))) zmięknie, zobaczysz tylko urabiaj go tak fajnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: kiciuś 17.05.06, 21:33 Cosik spokojenie dzisiaj Cytruś - Ja popieram w pełnej rozciągłości Ergę. Poczekaj z testowankiem... jak zrobisz za wcześnie i teścik nic nie wykaze to tylko się zdenerwujesz, załamiesz... a tego nie chcemy!!!!! Poczekaj słonko jak najdłużeszej dasz radę. Judko - zapomniałam podziękować za śliczne zdjecia... i uśmiecham się do drugiego rzutu Melba - fajniusi ten wasz NEVER i ma czarny ogon.... wcześniej nie zauwazyłam. Balbinko - i do której wczoraj siedziałas nad tymi sprawdziankiami??? Kurcze szkoda, że u lekarza nie wiadomo jak wypadnie wizyta, bo byśmy sobie poszły na lody do GRYCJANA bo to nie daleko, ale chyba już Ci o tym pisałam Bebell - toż to już duży Bąbel Ja dzisiaj cały dzień spędziłam w domu podleczając moją doartą stopę... Normalnie zachodze w głowie jak Ja mogłam tak się wczoraj wygrzmocić.... a chciałam tylko sweter zapiąć idąc M kibicuje Barcelonie ... a niestety ma takiego ostatnio pecha że jak komuś kibicuje to ta drużyna przegrywa... no i jest 0:1 dla arsenału.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: kiciuś 17.05.06, 21:42 Balbinko, ja nigdy złego słowa na nauczycieli nie powiem. Mija mama uczyła 35 lat dzieciaki z 1-3, wychowałam się bloku nauczycielskim – kilka metrów od szkoły, więc pewne pojęcie o tym zawodzie mam. I wiem jedno – NIGDY nie dałabym rady z cudzymi dzieciakami – talentu pedagogicznego po rodzicielce nie odziedziczyła. Jak przyjdzie uczyć je czytać czy liczyć, to swoje do babci wyślę. Jak już się ich dorobię... Anialm, uważaj na siebie i kuruj swoja stopkę. Te chodniki tylko na nas biedne czyhają.... Jutro przede mną dzień porządków, rodzice przyjeżdżają, więc trzeba mieszkanko w każdym kącie wypucować i udawać, że tak u nas zawsze. Na szczęście tych kątów u nas niewiele. Mój M drze się do telewizora, jaki on biedny, żona taka niezainteresowana. A na forum spokój, to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: kiciuś 17.05.06, 21:47 hehe, Zuza - mój gdyby nie spał na kanapie - jak zawsze po pracy - i gdyby miał tv to pewnie tez by sie darł. A zeby pójśc do knajpy to zabraklo mu sił dzisiaj.... i biedaczek nie wie co tam sie wyprawia. Napiszcie potem wynik meczu to mu przekażę - a niech będzie ze mnie dobra żona ) spokój na forum bo jak nie Magda M to mecz )) a co jutro leci???? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: kiciuś 17.05.06, 21:52 Mój nie ma prawa spać - jego działka to sprzątanie łazienki i w przerwie meczu musi się męczyć z wanną i resztą Co jak co, ale tego bym mu nie podarowała. Resztę porządków biorę na siebie, ale łazienki się nie tykam. NO więc musi być przytomny. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Zuza 17.05.06, 21:50 a ja jeszcze Twoich zdjęć nie dostałam, popraw się proszę Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: kiciuś 17.05.06, 22:01 No to wróciłam taka prawie odnowiona...tylko mózg mi sie zbuntował, jego prawo.... Wczoraj siedziałam do 1 ... A w szkółce miałam najpierw swoje godzinki, potem za nieobecna koleżankę...potem szybciutko robiłam mini cenzurki z ocenkami dla rodziców...a potem zebranko z rodzicami, by nakładli dzieciakom,ze uczyc sie trza, bo koniec roku bliziutko... Prawdę mówia, to w biegu miałam tylko czas na herbatkę(( a rodzice zaczęli sie schodzic juz po 16....i wiecie sporo tych rozmów konsultacyjnych było.... Zuza, nawet moja siostra potrafi tak powiedziec, chociaz zna specyfike mego zawodu... zresztą ona juz o 21 w łózku była...a ja zawsze po 24( zuza, zaraz wysyłam)) Anialm ...zobaczymy, pożyjemy...może nie będzie miał poslizgu...a mogłabys wyrwac sie na godzinke? Może i zuza dołączy... Wizytę mam na 18... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: kiciuś 17.05.06, 22:11 oooo... Balbinko jak madrze piszesz Przypomnij mi proszę kiedy dokładnie masz wizytę u lekarza? 24 czy 23??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: kiciuś 17.05.06, 22:19 Anialm 23))) I może faktycznie lody dobrze mi zrobia po takiej wizytce....Tylko ostrzegam,zagadam na smierć...pkanetka potwierdzi)) Megi o sex mi chodziło)) Cytrus, kurde...przytulam, wytrzymaj do jutra z tym brzucholem...dawaj cynk, po wizycie, bo tu juz litanie będe odprawiać.... Musze do zeszytów...( Pewnie wiekszośc pał będzie juz 5 postawiłam...sierotki nie słuchaja moich objasnień i pisza o czyms innym, nie w tej formie(( Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: kiciuś 17.05.06, 22:23 Kochanie, to Ja się piszę obiema ręcami pod 23.05... M. mówi że juz trochę fiksuje w domu to nawet sam by mnie zawiózł A jeśli chodzi że możesz mnie zagadać, to tym mnie nie wystraszysz Ja spragniona jestem towarzystwa ... Zuza co Ty na to???? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: kiciuś 17.05.06, 22:23 Balbinko, jak dasz znać, o kórej możesz być juz wolna, to może mi się uda dołączyć... Cytruś, biedactwo, wytrzymaj do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: kiciuś 17.05.06, 22:12 Cytruś wcinaj ten nabiał...A kiedy znowu do gina?? Z ta dziewczyną...to bylo tak, ze gdy miała silne wodobrzusze zrobili jej szybciutko betę, potem znowu i gdy sie okazało,ze przyrasta zaczęły sie istne szaleństwa, na szczęście w wiekszości przypadków wszystko sie kończy pomyślnie....Zresztą, wydaje mi się,ze jesteś pod dobrą opieka))Jedz tylko dużo nabiału... a waga podskoczyła??? Megi..ja bym obstawiała jednak ten seź...przeciez juz wieki minęły... bierzcie sie do robotki! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: kiciuś 17.05.06, 22:17 a skad wodobrzusze? Czy to moze byc jakis efekt uboczny transferu, czy tak "z natury". Pytam, bo moj wujek mial tez wodobrzusze, a byl po powaznej operacji glowy i nie chcieli mu tej wody "odessac" poniewaz tam byly jakies elektrolity, czy cos takiego i to moglo go oslabic. skad sie to bierze? No i dlaczego, bo to tez przeoczylam, msuisz Cytrusiu tyle pic? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa balbinka 17.05.06, 22:20 noz tą waga to roznie,z alezy czy sie wyproznie, bo z tym tez mam powzne problemy. a jesli sie zmienia waga, to o gramy raczej. z 4oo gram mi przybylo moze.... wiesz, nie wiem za bardzo, co za nabial moge jesc, ale zaczelam chocby mleko z platkami, bo i pomaga na ruchy jelit, i tez smaczne. po jogurtach i serkach mnie skreca mam jeszcze kefir z PL, jak wypije to umre ze skretu zolądka, ale chyba sie na to porwe lekarz jest jutro na 15, wiec prosze mi tu trzymnac kciuki ide sie zwazyc Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: kiciuś 17.05.06, 21:24 melbusiu, twardy ten Twoj chlop...i dziwne imiona wymysla ;o) Zmieknie, co? A kotecek jest przesliczny, jak go nie pokochac? ARSENAL 1:0 NANANNANANA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: kiciuś 17.05.06, 21:28 Ja się w pełni z Tobą Melbuś zgadzam, Never, też ładnie, szczególnie jeżeli juz zawse będzie w Waszej pościeli hasać Kiciuś jest śliczny, więc musi się przełamać i się zgodzić. Zawsze mozemy do niego petycje mailem słać. Zapchamy mu skrzynkę i nie będzie miał innego wyjścia Przeciwż ten maluch to sierota, jego początki na tym świecie były tak dramatyczne, dopiero spotkanie z Tobą odmieniło jego biedny koci los. Jesteście sobie przeznaczni i tyle! Jutka, skąd ja to znam... Ludzie są naprawdę pomysłowi w komplikowaniu sobie Życia. A potem z tym wszystkim do sądu. Cieszę się, że do mnie nigdy nie będzie nalezało orzekanie, kto ma rację. Za duża odpowiedzialność. I co do zdjęć z Toba w roli głównej - ja też oczywiście się piszę. A w którym mieście robisz aplikację? Bebell, super, że Bąbelek tak zdrowo rośnie. A że wstydliwy i przekorny - no cóż, dziewczynki tak mają.... Balbinko, ja znajdziesz chwilę czasu, to napiszesz mi nazwisko swojego gina? Stkrotko, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u gina, ale jestem pewna, że maluszek rozwija się wzorcowo. cdn Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: kiciuś 17.05.06, 21:36 święte słowa Zuzka, napiszemy petycję )) ten kiciuś mojego zaginionego dawno temu mi przypomnial i tak mi się kotka znowu zachcialo... Ja we Wroclawiu aplikuję całkiem blisko jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: kiciuś 17.05.06, 21:24 Witam wieczorowa porą)) Cosik mało dzis pościków...Na szczęście ulitowałyście sie nad biedulka altheą?? Ale będzie miała zaległości....hihi Melduję,ze byłam dzis w pracy 12 godzin...i teraz prosze mi sie nie dziwic,ze gdy ktos bluźni na nauczycieli i twierdzi,ze my mamy tak dobrze, bo tylko 18.godz w tygodniu ..to mam ochote dac w zęby..metalowa brechą...A ja tu jeszcze z 3 godzinki nad zeszycikami posiedzę..i jeszcze musze jakies lekcje na jutro zmontowac, by kitu nie wciskać( a ja juz padam na pyszczol..... Zaliczylismy tez króciutką wizytę u brataniczki, bo dzis ma urodzinki)) Męzul oglada meczyk...a ja lece wziąc kąpiel, bo padam dosłownie(( Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: kiciuś 17.05.06, 21:27 Balbinko - a coś Ty robiła tam tyle czasu? no bo przeciez nie wbijałaś dzieciakom do głowy mądrych rzeczy o tej porze??? jakieś rady pedagogiczne się juz zaczynają? to nie za wcześnie?? współczuję Ci, ja w pracy siedziałm trochę krocej.... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 jutko 17.05.06, 21:36 hihhihi! kuchnia jak kuchnia... owszem, to własnie na niej sie nauczyłam gotowac ale specem na pewno nie jestem. Najbardziej chyba lubie gularz z soczewicy , karczochy w sosie pomidorowym i "cocido". Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: jutko 17.05.06, 21:40 co za skromność Tycjo a tymczasem rzucasz mi tu nazwami tajemniczymi bardzo wiem chociaż co to karczochy, ale nigdy nie jadłam nie masz wyjścia zatem- poproszę o przepisy na te potrawy i wyjasnienie co zacz owo "cocido" )) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 jutka 17.05.06, 21:38 a kto prowadzi taka kuchnię? W Warszawie taka jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: jutka 17.05.06, 21:41 a nie, we Wrocku ale w Wawie na pewno też jest u Was chyba wszystko jest? ) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: stokrotko, 17.05.06, 21:33 uups, althea zatestowala przed wyjazdem i wyszly dwie krechy, wiec pewnie juz sie zameldowala na styczniowkach A Tobie jeszcze raz gratuluje i ciesze sie, ze tak wszystko dobrze przebiega. Jutro na USG bedzie tez OK. Ktory to tydzien wg OM? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 jutko 17.05.06, 21:49 Ja nie z Warszawy, myślałam tylko ze ty tam urzędujesz Ale własnie niedawno przecztałam ze we Wrocławiu cięzko pracujesz. Cocido to taki rodzaj zupy, podobnej nieco do naszego rosołu, ale w srodku nie ma klusek, tylko jest groch zwany " garbanzos"- czyli ciecierzyca, całe marchewki, całe ziemniaki, kurczak i typowa , moja ukochana hiszpańska kiełbasa chorizo. Zupa jest bardzo dobra i kmoze słuzyc tez za drugie dania- po prostu gotowane warzywa. Hiszpanie własnie tak robia: wypijaja sam rosół, a potem wykładają na talerz te warzywa i spożywaja to na drugie danie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: jutko 17.05.06, 21:52 Tycja - brzmi nieźle, chociaż nie lubię rosołu...ale przychylam sie do proby Jutki i przepisy przepisy dawaj!!!!! Kurcze, chyba nigdy w zyciu ciecierzycy nie jadłam...jak to wygląda?? A do knajpki hiszpańskiej nie omieszkam sie wybrac - też już dawno za mną chodziła ale jakoś nie było okazji ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 przepis na gulasz 17.05.06, 22:01 gulasz z soczewicy: potrzeba: 1 pomidor 2 udka kurczaka kawałek chorizo paczka soczewicy kawałeczek cukinii czosnek 2-3 ziemniaki 1 marchewka cebula jak przygotowac: namoczyc 2-3 godziny soczewice lekko podsmazamy na patelni czosnek i cebule , dodajemy kurczaka. Następnie jak sie podrumienia , zalewmy wszystko wodą. wrzucamy całego pomidora obranego ze skórki. zagotować .( 10 minut) wrzucamy pokrojone w plasterki chorizo i soczewicę. gotowac to jakies 45 minut. wrzucamy pokrojone w kostkę( lub plasterki) warzywa i gotujemy (moze byc pod przykryciem ) az wszystko zmięknie. mieszając by sie nie przypaliło. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: przepis na gulasz 17.05.06, 22:05 to ja od razu mam pytanie- skąd wziąć chorizo, ewentualnie czy da się czymś zastąpić? bo nie wiem jak tu u nas z takim wynalazkiem Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 co do kiełbasy chorizo 17.05.06, 22:12 Ja mieszkam w 80 tysięcznym mieście i w MINIMALU mozna czasami ja spotkac. Niestety, niczym sie nie da jej zastąpić. Ja tez bardzo ubolewam nad tym, ze tak rzadko ja sprowadzają. Po prostu jest droga i mało kto ją kupuje, n o nie schodzi w sklepach... wyglada troche jak salami, ale ma inny smak a ciecierzyca to taki okrągły , jasny groch Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: przepis na gulasz 17.05.06, 22:07 Tycja - czym zastąpić tą kiełbaskę chorizo?? no bo gdzie ja to dostanę?????? Cała zupa brzmi smacznie Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: przepis na gulasz 17.05.06, 22:07 hehe, ubiegłaś mnie Jutko z pytaniem Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: przepis na gulasz 17.05.06, 22:09 poprosze przepis na sałatkę z ciecierzycą nigdy o takiej nie słyszałam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: przepis na gulasz 17.05.06, 22:13 Jaania, muszę wujka zapytać przy najblizszej okazji wydębię od niego, promise Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: przepis karczochy 17.05.06, 22:09 kurde tak średnio pamietam jak sie je robiło, bo nie mam zpisanego... ale obierało sie karczochy w zewnętrznych " liści", gotowało i kroiło sie je na pół i myje w soku z cytryny, zeby nie sczarniały. na patelni podsmazamy cebulę i szynke ppokrojoną w paseczki. Doprawiamy sola i pieprzem, zalewamy sosem pomidorowym ( przecierem z kartonika) Wrzucamy karczochy i zajadamy wszystko z frytkami. Mniam! jest tez wersja na sos cytrynowy, ale nie pamietam((( Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: przepis karczochy 17.05.06, 22:11 Tycja, ty mowisz, ze nie jestes ekspert? Jak na moj gust, Kochana, to Ty calkiem sprawna w rzeczy kuchnia hiszpanska calkiem biegla jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: przepis karczochy 17.05.06, 22:17 No bo to było tak: jak byłam w liceum to nie umiałam gotowac, rodzice podstawiali wszystko pod nosek a na studiach chodziłam na stołówkę studencką i tez tak sobie się wysilałam w przyrzadzaniu posiłkow. a na 4 roku zrobiłam sobie dziekanke w celach podszkolenia języka pojechałm do Hiszpanii. Tam musiałam sie nauczyc gotowac. No i to własnie były dania ichnie Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Jaania... 17.05.06, 21:52 skończyłam "Historyka".... no jestem pod wrażeniem tylko żeby znów nie znalezli sie tacy co w ta historię uwierzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Jaania... 17.05.06, 21:59 No na mnie też wrażenie zrobił - moze za małym wyjątkiem który był zbędny moim zdaniem (nie bedę pisac jaki bo może ktoś chce przeczytac ksiażkę). Pewnie gdyby chcieli sfilmować tą ksiażkę to też protesty by były - tak jak teraz z Kodem, bo ludzie zaczęliby wierzyć w tą historię a ja jak byłam w Krakowie - akurat w trakcie czytania ksiażki - to byłam pod knajpką Transylwania - a z drugiej strony była knajpka z nietoperzem albo smokiem (nie pamiętam nazwy) i pomyślałam sobie - kurcze - wszedzie znaki - wszedzie Ksiaże Dracula, nawet w Krakowie?? ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re:Tycjo 17.05.06, 22:04 a skąd Ty? jak się Ciebie czyta to wydaje się, ze prosto z Hiszpanii )) bo takie tajniki kuchni to mało kto zna skąd to wszystko wiesz Moja Droga? ciecierzycę jadłam, mój wujek robi pyszną sałatkę z ciecierzycą no to czekam na przepisy )) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: 17.05.06, 22:10 jestem i ja. postaram sie wytrzymac do poniedzialku. ale jutro juz nie wyjde od lekarza, poki nie poradzi cos na moje zle samopoczucie. boli mnie brzuch, co zjem czy wypije jeszcze bardziej boli, a ogolnie to mam tak wywalony brzuch, ze nie wyglada to ciekawie....wyglada na to, ze picie 3 l wody nic nie daje i pewnie skonczy sie na kroplowce u niej jutro. i dobrze. ja chce cholerka wiedziec kiedy to sie skonczy!!!!! a teraz z innej beczki; udalo mi sie dorwac mojego pormotora w domu!!!! normalnie bylam zszokowana. pierwszy rodzial okej, ogolny. czeka na kolejne, bardziej rozwiniete. mam maly dylemacik co bedzie, jak mu sie nie spodoba. problem lezy w tym, ze nie ma mnie w Gdansku, nie mam dostepu do zadnych materialow poza te, co mam. i nie daj Boze okaze sie, ze cos mam rozwinąc, dodac...to leze. albo polece do Gdańska na kilka dni, heheheh no i oboje chcemy by obrona byla do polowy lipca. a tu 22-23 czerwca egzamin z niemca....jutro sie bede meldowac. ale mam zagwozdke czy podchodzic teraz....choc juz raz przelozyny. przed powrotem do PL MUSZe zdac przynajmniej jeden egzamin, bo chce wrocic z papierkiem ale sie rozpisalam, lojejej Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Witam wieczorkiem! 17.05.06, 21:53 Bardzo dziękuję za spokój na forum dnia dzisiejszego))) szybciutko Was nadrobiłam. Bebelku, Twój Bąbel po prostu szaleje)) i bardzo dobrze! a jak Tosicy uczulenie? Koncert jest w niedzielę o 19! zapraszam Abie, czyli wymoczyłaś swoje 4 literki, też chcę! a dlaczego mężuś zabrał Ci prezencik? ja bym się nie zgodziła! Megi, ja bardzo przepraszam, ale co Ty jeszcze robisz na forum, czy Twoje miejsce przypadkiem nie jest na porodówce? Stokrotko na pewno wszystko jest super! dobrze, że tylko Cię mdli bez dodatkowych efektów. Althea będzie się smażyć na Curacao)) ciekawe czy już tam jest? Melbuś, kiciuś jest przesłodki! mężul musi go pokochać! a imięPP no cóż każdy ma jakieś! Cytruś, czekaj cierpliwie, laski dobrze mówią! maseczka nawilżająca poleci do Ciebie w piątek! A ja dzisiaj chyba wyrobiłam normę w uczeniu na najbliższe 10 lat w tzw. międzyczasie wyskoczyłam na zakupki i tym samym mam: czapeczkę, spódniczkę, bluzeczkę, koszulkę i tak seksowną sukienkę, że można paść! P. zaniemówił)) A teraz idę ćwiczyć, bo w niedzielę, na koncercie też ludziska zaniemówią jak mnie usłyszą do wieczorka Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Witam wieczorkiem! 17.05.06, 22:04 Fantaisie, ja tez chce seksowna sukieneczke! A tu tylko wory po kartoflach. Powaga, istna katastrofa jesli chodzi o kobiece - seksowne ubrania ciazowe. Barbarzynski kraj. No a cialo wymoczylam, moze ze 2 deko tluszczu spalilam. Ale bylo milutko, postanowilam czesciej robic sobie taka przyjemnosc. A z samochodem to jest tak: dostalam na urodziny i pieknie. Ale moj maz mowi teraz tak: jak chcesz to bede jezdzil fiesta, chcesz? I patrzy na mnie tymi brazowymi slepiami, a ja glupia zakochana baba wymiekam. No co zrobic? I wybacze wszystko tylko niech mi jeden paproszek tam zostawi, a skonczy sie !!!!! Biedne skorokopy makna, ale za te kase co zarabiaja nic im nie bedzie. Kurna, karny dla Bras, kon strzela, ciekawe co bedzie...? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Zuza 17.05.06, 22:11 aleś szybka ))) super z Ciebie laseczka, dziękuje pięknie a Zuza to Twoje imię? ostatnio barrrrrdzo mi sie to imie podoba jutro odwdzięczę się swoją facjatą Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Zuza 17.05.06, 22:20 Zaczerwieniłam się Na imię mam zupełnie inaczej, jak zaczynałam pisać na foum, to miałam obsesję, że rozpozna mnie ktoś znajomy albo z pracy, stąd Zuza. Swoją droga imie Zuzia baardzo mi się podoba dla malutkiej dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Cytrusku 17.05.06, 22:22 Trzymam mooooocno kciuki! oby wszystko było dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Cytrusku 17.05.06, 22:25 Cytruś, ja tez trzymam kciuki mocno mocno!! a teraz zmykam już bo padam na pyszczek....nie dowiem sie już dzisaj jaki wynik meczu papa i do jutra do wieczora!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Cytrusku 17.05.06, 22:26 Cytruś, trzymam kciuki mocno zaciśnięte!!!!!!!!! musi być dobrze!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: 17.05.06, 22:24 Abie, no ja nie wiem czemu i co przeoczylas pewnie w natloku postow.... Balbinka - no jendak wiecej mi przyrosla waga - juz 800gram. na wieczor zawsze mam wiecej, ale nie doszlo jeszcze do tej wagi co teraz. no sie powaznie zaniepokoilam.... Zuzia, nie zansz dnia ani godziny kiedy ktos moze cie rozpoznac Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: 17.05.06, 22:27 Cytrusiu, przeoczylam dlaczego masz tyle pic. Poza tym, ze to zdrowe, ale klopotliwe. I dlaczego nabial. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: 17.05.06, 22:28 a ja sie jakiś czas temu przestałam przejmować. I co z tego ze mnie rozpoznaja? przeciez nie robie nic złego na tym forum Rozpoznała mnie Althea ze zdjęcia. Wtedy napisała mi na priva czy czasami nie chodziłam z nią do szkoły i sie okazało, ze tak a potem sie okazało, ze Ant jest z mojego miasta i jej rodzony brat to kumpel mojego męza i bawił sie u nas na sylwestra świat jest mały. a na tym forum raptem 40-50 osób z całego świata moga nadawać. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Zuza 17.05.06, 22:21 Uuu, Abie to masakra z tymi ciuszkami! ale faktycznie jak sobie kiedyś oglądałam to wpadłam w popłoch... My baby to mamy jadnak za miękkie serca)) a faceci robią syf stulecia w samochodach mój ma tam wszystko... Jutka, ja tak samo jak Melba proszę o ciąg dalszy zdjęć...z mojej strony rewanżyk już był. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Pytanie!!!!! 17.05.06, 22:24 Czy któraś zna kogoś z W-wy, kto chce sobie dorobić w czasie wakacji? najlepiej w czerwcu. Trzeba uaktualnić dużą bazę danych na komputerze. Praca polega na wyszukiwaniu danych w internecie, dzwonieniu i wpisywaniu tego do kompa. Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Fantaisie 17.05.06, 22:27 jasne, będą właśnie Twoje obejrzałam )) cóż, nic tylko prawić komplementy laskom na tym forum ) nie dość, ze piękna to jeszcze utalentowana w kompleksy można popaść Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fantaisie 17.05.06, 22:31 Kochana tu same laski))))))) innych nie znajdziesz!!!!!!!!!!!! Dzięki! I czekam na Twoje) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Zuza 17.05.06, 22:28 Abie - a ja tak nieśmiało zapytotywuję o twoją fotkę z Loniem po wewnętrznej stronie... Melbuś - Never - fajowe imię ) może chłop da się przekonać.. Cytruś - bądź dzielna - wytrzymasz! Stokrotko-daj znać co tam na USG zobaczysz - a może będą dwa kwiatuszki ??? Althea pewnie już odpoczywa - oj należy się jej. I zdążyła jeszcze na styczniówki się wkręcić ) Megi - to szykuj się - jutro wasz wielki dzień - Miki musi zobaczyć światło dzienne!! Zuza-ja też miałam na początku obsesję że ktoś znajomy mnie wytropi na forum i nawet nie myślałam o wysyłaniu zdjęć! A teraz już luzik-mam to gdzieś ) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Zuza 17.05.06, 22:30 sciagnelas sobie to myslami, bo wlasnie jak pisalas posta, ja poszlam po kompa mojego chlopa i zaraz Wam cos posle Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 dobranoc 17.05.06, 22:32 babeczki posiedziałabym jeszcze, ale slubny się obraził, a w końcu to jego dzień... kolorowych snów ) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: dobranoc 17.05.06, 22:34 też zmykam do łóżeczka Słodkich snów kobietki!!!!! P.S. M. spiewa mi tu teraz "Barcelona" i cieszy sie że pech go opuścił... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: dobranoc 17.05.06, 22:36 Ja też odpływam do łóżka, oczy trochę szczypią, za dużo komputera dzisiaj. Dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 2:1 hihihih.... 17.05.06, 22:34 Więc Tycjo dlaczego katalonia... Bo tak sie sklada, ze czesć mojej rodzinki zaraz po II wojnie światowej wyemigrowała na południe Francji w Pireneje i siedzą tam do dzisiaj. W między czasie pożenili się z katalończykami i dzięki temu mam dużą rodzinke i to w taki ładnym rejonie Europy. Pkanetko wysłyałam Tobie maila, ale moze nie doszedl. Obiecuje to zrobić jeszcze raz, ale juz nie dzisiaj, bo siedze na kompie od samego rana i wstalam tylko zrobic obiad. Nawet meczu nie oglądaam, tylko jednym uszkiem suchlam co się dzieje. Dzięki temu skonczylam kolejny rozdział dla P. Cytrusku ja też trzymam kciuki!!! Wiecej nie pamietam, bo jakis balagan sie wdarl w to wszystko. buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: 2:1 hihihih.... 17.05.06, 22:38 O! SUpcio, ze masz mozliwość tam jeżdzic- ale to we Francji, czy w Hiszpanii mieszkaja? Kataloński rózni sie troche od Kastylijskiego, ale ja i tak uwazam, ze to Hiszpanie nawet jak oni sami się tego wypieraja. Uwielbiam ten kraj i bardzo bym chciała tam wrócić w przyszłosci. wiele wskazuje na to , ze tak własnie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: 2:1 hihihih.... 17.05.06, 22:41 a ja troszke placze ... Zdjecia za chwilke, bo musze skopiowac zeby je u siebie zmniejszyc, inaczej pozapycham Wam niepotrzebnie skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: 2:1 hihihih.... 17.05.06, 22:57 Samych pał nie pedzie....są juz dwie trójczyny...... Abi dlaczego płaczesz??? cytruś, noz skoro kazali tyle pic...toz waga musi troche skoczyć...a biegasz na siusiu??? Tycjo...tylko nie wyjeżdżaj na zawsze((( Stokrociu, trzymam kciuki!!! Bebelku, Tadzio nam w oczach rośnie.... Michał...to opcja mego męza...mnie bardziej Konstanty sie podoba...no i Kajetan...Naprawde taj wołaja na pieski??? Nie wiedziałam(( No, ale i tak pewnie nigdy nie bede stała przed faktem wyboru imion(( Lece sprawdac..kupka maleje)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: 2:1 hihihih.... 17.05.06, 23:00 A ja idę spać, a właściwie to się już wlokę...aż mnie serducho zaczęło pobolewać Dobranoc Laski Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: 2:1 hihihih.... 17.05.06, 23:05 Moniczko, szoruj do łózia1 miał racje Pawełe, gdy przedwczorj na ciebie krzyczał!!! I jak ty masz kurka wypoczać??? Buziaki! Tatanko,Pkanetko dobrze,ze juz lepiej ze zdrówkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: 2:1 hihihih.... 17.05.06, 23:07 E....pisali kartki z pamietnika...mieli sie stac bohaterami opowieści, przedsawic uczucia...a oni streścili(( Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: 2:1 hihihih.... 17.05.06, 23:13 matolki ktora to klasa? ja zawsze lubilam pisac i samochwalnie powiem, ze zawsze piateczki mialam z wypracowan .... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: 2:1 hihihih.... 17.05.06, 23:03 no troszke placze, bo Arsenal przegral ... A ytcja sie cieszy, bo kocha Katalonie, a Barcelona tam wlasnie lezy. Ale tylko troszke placze Zdjecia sie jeszcze kopiuja, momencik. A czym te nieszczesne potworki prace pisaly, ze tak nie zrozumialy? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell :((((( 17.05.06, 23:17 no, i przegrali( jestem niepocieszona( i nieutulony żal mnie ogarnął( i chyba sobie kupię kalendarz z Henry)) oczywiście o ile taki kalendarz nabyc można... eh... idę spac Laski- nic nie pamiętam z tego co pisałyście( k. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: :((((( 18.05.06, 10:33 Bebellku, pragnę tylko zauważyć, że T. Henry jest Francuzem... Na pewno chcesz z nim kalendarz?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: :((((( 18.05.06, 10:44 eee, tam Gviazdko zaraz Francuz)) on jest z Guadelupy) tylko się wychował na przedmiesciach Paryża, to taki tylko trochę Francuz) poza tym ja pojedynczych Francuzów to nawet lubię, nie lubię tylko drużyny w całosci)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 17.05.06, 23:20 nie mam zdjęc od Abie( i oczywista piszę się na drugi rzut zdjęc od Jutki... Zuza- to jak Ty masz na imię??? k. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Tycjo!!! 17.05.06, 23:34 Rodzika mieszka w wiekszosci po strone Francuskiej, ale nie brakuje ich tez na poludniu. Tak pisalas o ich kuchni i wiesz co, bylam tam pare razy i za kazdym razem nie mam okazji zbyt wielu potraw poprobowac, bo rodzinka kocha kuchnie polska. Zawsze wioze caly bagaznik jedzenia z polski i bedac tam gotuje. Furore robia nasze nalesniki, bo oni z innej maki robia ciasto i wychodza ciemne w dodatku suche. Nasza kielbasa i bialy ser to u nich rarytas... Jedyne co znam bardzo dobrze, to winiarnie i mialam okazje byc na zamknietych imprezach gdzie bawia sie w swoim towarzystwie przy swojej muzyce. Oj az mi sie zatesknilo.... aaa...i takiego z kraju basków tez tam przywialo i ciagle straszy, ze mi jaks bombe podesle, jak nie przyjade z tymi naleśnikami... Tycjo, a co Ty tam Słonko porabialas??? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Tycjo!!! 17.05.06, 23:43 Tataneczko, bo bialy ser to jest rarytas!!!!! Raz nawet zamrozilam, ale po odmrozeniu okazal sie absolutna kicha, wiec teraz przywoze tylko tyle zeby zdarzyc zjesc zanim sie zepsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Balbinko, 17.05.06, 23:59 dostalam raport, ze nie dochodzi do ciebie poczta. MOze masz przeladowana skrzynke? Dobra, spadam, bo i tak gadam od dobrej chwili sama do siebie. Kolorowych snow Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 zdjecia 17.05.06, 23:41 Bebell a ja myslalam, ze Ty za Barcelona bedziesz. Widzissz, mnie tez smutno... Zdjecia wlasnie poslalam, wiec wczesniej ich miec nie moglas. Olbrzymi ten moj brzuch, a jeszcze ponad 2 miesiace. Leze sama do lozia, bo M ma 24h, poczytam sobie cos dla rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: zdjecia 18.05.06, 07:51 Dzień dobry!! Ja juz uciekam do Wrocka Abie dziekuje za zdjęcia. A gdzie ty niby duzy brzucho masz??? Ja tam mówie, ze taki ma byc. Oj żebyś TY moje kuzynki w 7 miesiacu ciazy widziala... Ty przy nich, to laskeczka jestes, a ja obawiam sie, ze genetycznie w ich slady pojde Milego Dnia Do wieczorka Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: zdjecia 18.05.06, 08:55 Witam dziewczynki!!! Poczytałam Was troszkę, ale już wszystko mi z główki wylatuje, bo jakoś od rana mi pęka z bólu, buu!:// Przede wszystkim cieszę się, że wczorajsze relacje z wizyt u ginów są bardzo pomyślne; Bebellkowe dziecię już całkiem spore i wciąż takie nieśmiałe..., czyżby po mamusi?! Dziś oczywiście zaciskam kciuki za Cytrusię i Stokrotkowe USG!!! Tycja, Jaania i Jutka rozpisały się na tematy kulinarne, całe szczęście, że już zjadłam Danio i głodna nie jestem!!! )) Tatanko, masz rodzinkę we Francji, matko, jak ja Ci zazdroszczę!!! Często ich odwiedzasz??? Megi, dziś 18...... Proponuję albo delikatny sexik, albo naciskanie pewnego miejsca na nodze (obojętne której), co ponoć też może pomóc w wywołaniu porodu w dojrzałej ciąży. To miejsce to jeden punkt, który znajduje się w odległości 4 Twoich palców powyżej kostki;należy go punktowo naciskać (3 serie dziennie) Myślałam, że dłużej z Wami posiedzę, ale znów dopadł mnie znajomy w sprawie telefonowania do Francji... Zmykam, na razie! M. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: zdjecia 18.05.06, 09:09 No to i ja się przywitam Abie dziękuję za zdjęcia) do twarzy Ci z brzuszkiem)) wyglądasz promiennie! Ja nie mam planów na dzień dzisiejszy, troszkę ogarnę mieszkanko, zrobie jakieś zakupy i to chyba wszytko. Poświętuję sobie, że Miki doczekał terminu porodu, co było moim marzeniem i wydawało się takie nierealne. Bardzo serdecznie zapraszam do świetowania razem z nami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: zdjecia 18.05.06, 09:19 Witam dziewczyny! Ciesze sie, ze Babelek tak ladnie rosnie.... no i wyrosnie tez na fana pilkarskiego po dawce mistrzostw Stokrotko, jak to dobrze, ze wszystko OK, i nie daje Ci sie ciaza za bardzo we znaki! Trzymam kciuki za usg... Ja tez przywoze sobie zawsze zapas bialego sera. I kasze gryczana... ech... Megi - widzisz, jakiego Ci Miki psikusa zrobil... i ten 18 maja taki odlegly sie wydawal, a tu prosze... Oj Balbinko - ciezko masz z tymi dzieciakami. Nie sluchaja.... nic dziwnego, ze jedynki potem leca... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Do Althei i Tatanki!!!! wszystkiego najlepszego!!! 18.05.06, 09:26 Kochane! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! I Wy już na pewno wiecie co chcecie najbardziej))))))) Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Do Althei i Tatanki!!!! 18.05.06, 09:55 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Do Althei i Tatanki!!!! 18.05.06, 09:57 witam czwartkowozaraz lecę do pracy, a po pracy idę jajka ogladać, ale coś mi się nie podoba-testy owu juz powinny być dodatnie, a tu dupa blada(a raczej kreska)Nic z tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Do Althei i Tatanki!!!! wszystkiego najlepsze 18.05.06, 09:59 LASKI wszystkiego co najpiekniejsze w zyciu wam dzis zycze )) Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Do Althei i Tatanki!!!! wszystkiego najlepsze 18.05.06, 11:03 Kochane! Ja też przyłaczam się do życzeń! wszystkiego najlepszego))) Słoneczka codziennie i uśmiechu) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: zdjecia 18.05.06, 09:23 Witam się czwartkowo!!! Jakaś piękna kobieta z brzuszkiem i pieskiem do mnie przyleciała)))) Bardzo dziękuję za zdjęcia! Abie wyglądasz pięknie!!! a pies))))) Megi, ja z Tobą myślami się łączę i świętuję!!!! Aż ciężko uwierzyć, że sie udało co?? Gviazdeczko to nie dobrze, że Cię boli główka, ale jest taka lewa pogoda, że to pewnie przez to Miłych rozmów z Francją Bebelku, ściskam Cię!!!!! czasami trzeba przegrać, żeby móc się później cieszyć Skoro, nic nie pamiętasz, to piszę jeszcze raz: koncert, niedziela, 19, KP, zapraszam. Kocurku, czasami organiści są tacy nawiedzeniPP a który to kościół tak z ciekawości? Gdzie Marudzia?????? Balbinko, a ja byłam w podstawówce ok z polskiego, ale w liceum miałam gropę, która uważała że jestem beznadziejna, i czego bym nie napisała zawsze było źle, aż kiedyś zrobiłam numer i swoje wypracowanie dałam koleżance i ona je przeczytała i dostała 6! więc sie podniosłam i powiedziałam: ojej, pani profesor Iwonka sie pomyliła i przeczytała moje)) a babsztyl: wiedziałam, że coś było źle i zmieniła na 3!!!!! Ździra rąbana!!!! ale ktoś jej jak skończyłam szkołę, łomot spuścił, i przysięgam to nie byłam ja! a i na maturze ustnej z polskiego, wrzeszczała: mów mi historyczne fakty, przecież zdawałaś historię pisemną, mów, tępa jesteś, matoł!!! na moje szczęście weszła akurat dyrektorka, i z wielkim zdziwieniem: Monika? historia?, a skąd, przecież to nasz najlepszy matematyk i dopiero odpuściła!no!!!! Miłego dzionka, wszystkim życzę! niech słoneczko cały czas świeci. A ja spadam, muszę przygotować jakiś obiad, posprzątać w kuchni, pojechać do ZUS-u i urzędu skarbowego i do szkółki-uczę do 20. Nie wiem, czy mi się jeszcze uda zajrzeć do Was. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Jestem, jestem ... 18.05.06, 09:58 Melduje sie z usmiechem na ustach bo moja ukochana BARCELONA WYGRALA!!!!!!!! ale zesmy sie z M wczoraj wydzierali!! pol bloku musialo nas slyszec )) Bebelek - ktoras laska juz napisala skoro taki wstydliwy Babelek to napewno dziewczynka jak u Gviazdeczki. Miska - slicznie. A jak pieknie rosnie 140 gr, no no ...) Stokrotko kciuki za dzisiejsze usg, bo to dzis tak?? Cytrusia sciskam cie mocno kochana!!! wiecej nie pamietam ... lece sprawdzic czy Abie i Jutka o mnie nei zapomnialy ... ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 09:59 cytat: "nie wytrzymałam z bólu i poszłam z rana do gina, aktualnie siedzę pod kroplówką, krew pobrana a co dalej to się okaże, gdy po południu zadzwonię po wyniki, na forum wpadnę w międzyczasie, ponać to co mam, to dobry znak, hehe" Cytruś, trzymaj się tam!!!!!!!! i nie dawaj!!!! na pewno wszystko musi być dobrze, bo jak to wiele razy już pisałam za dużo dobrych kobiet trzyma za Ciebie kciuki!!! Dawaj sygnały co i jak. Buźki Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 10:01 Cytrus!! kciuki trzymam!! bedzie dobrze, skoro tak mowia ...)))) Jutka i Abie jednak o mnie zapomnialy, buuuu .........(((( Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 10:03 Dolaczam sie do zyczen imieninowych! Cytrusiu, trzymamy kciuki mocno! a fotek tez nie dostalam ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Cytruś...:) 18.05.06, 10:16 a mój dzisiejszy test owu wreszcie pokazał, co trzeba...zatem wióry polecą Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 AAa i zapomniałam 18.05.06, 10:30 Melbuś, kotek MUSI z Wami zostać, jest przesłodki, wygląda jak pluszowa maskotka - przytulanka!!! A skoro test owu pokazał co trzeba, nie muszę chyba pisać, że jesteś dziś zwolniona z forum wieczorem!!! DD (i oczywiście usprawiedliwiona!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Cytruś...:) 18.05.06, 10:32 Witam!!! Udalo mi sie wpasc na chwilke do rodziców i dosiadlam kompa. Dziekuje za rzyczenia imieninowe. Szczerze powiem, ze spelnilyscie moje marzenie, bo tak na prawde, to imieniny mam 26.02 i to sześć dni po urodzinkach i nikt nigdy o nich nie pamieta. Zawsze chcialam przeniesc je na Maj, ale mama powiedziala, ze nie mozna.... A dzisiaj dostalam zyczenia w innym miesiacu niz luty!!! Ale sie ciesze!!! Cytrusiu trzymam kciuki za Cytrusiątka!! Melbusiu za twoje dzialania tez, oby twoje odgrazanie sie mężulkowi tych trojaczków ziscilo sie szybciutko!!! Nio i za Stokrotke i jej USG !!!! I nie wiem jeszcze za kogo... A.... Za Mikiego, ze taki dzielny z niego chłop i nie dał sie babom zbalamucic. Megi świętuję dzisiaj z Tobą!!!!! Do wieczora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 10:28 Mam chwilkę przerwy, to piszę!!! Dziś nasze Oleńki świętują, tak?! Tatanko i Altheo, słoneczka Wam życzę, za oknem, ale i w serduszkach!!! I bardzo proszę o fotki, bo na moją skrzyneczkę jak na razie nic nowego nie przyszło... (( Abie, Jutko, plizzz Cytruś, ściskam Cię wirtualnie, skoro mówią, że to dobry objaw, to bardzo się cieszę, niech tak dobrze pozostanie!!! Balbinko, rozumiem Cię doskonale, jak sobie przypomnę ten kołowrotek jaki miałam rok temu w pracy robi mi się słabo!!! A dyskusje na tematy związane ze wspaniałym zawodem nauczyciela już dawno sobie odpuściłam, z niektórymi nie ma sensu o tym rozmawiać, bo myślą, że naprawdę belferki mają się jak u Pana Boga za piecem... Megi, jeju doczekałaś terminu, co wydawało się takie nierealistyczne, a Twój Skarb ani myśli dziś przyjść na świat!!! Ciekawe jak będzie ze mną... Tycja, byłaś wczoraj na zajęciach??? My zaliczyliśmy ostatnie - był masaż relaksacyjny robiony przez mężów (cudny!), delikatny masaż noworodka; poza tym ćwiczyliśmy pozycje i oddech podczas parcia i rozmawialiśmy o antykoncepcji po porodzie.Na zakończenie otrzymaliśmy śliczny certyfikat ukończenia kursu! Za kilka tygodni zaś odbędzie się spotkanie absolwentów wraz z pociechami! DD Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 10:45 tatanko-jak to nie można przenieść imienin?? przecież to tylko umowna data a skoro większość osób składa ci życzenia w majuu to nie widzę problemu z przeniesieniem. Cytruś-kochanie-trzymaj się - bądź dzielna!! my jestesmy z tobą. Będzie dobrze!!! Abie-cudnie wyglądasz!!!!! ojejciu - aż łezka mi się w oku zakręciła-tak się wzruszyłam. Loenard rośnie jak na drożdżach!! Melbuś-czyli rozumiem dzis się nie udzielasz na forum bo wióry będą leciały ) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Cześć! 18.05.06, 12:35 Gwiazdeczko byłam u nas było wczoraj o karmieniu piersia, przyszła tez jedna absolwentka kursu i opowiadała o swoich przezyciach po porodowych. w poniedziałaek było o połogu. w nastepny poniedziałek bedzie kąpiel noworodka. Baardzo lubię te zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 10:45 Cytruś, nigdy bym się nie domyśliłą, że to dobry objaw, ale skoro lekarze tak mówią to super, czekmay na dalsze optymistyczne wiadomości)) Melbuś napisz tylko co po podglądaniu na usg i później już (tak jak pisała Gviazdka) zwalniamy Cię z forum w celach prokreacyjnych no i trzymamy kciuki za te wióry)) Altheo, Tatanko niech dzisiejszy dzień będzie miły i radosny!!! Niech optymizm i radość życia oraz promienny uśmiech nigdy Was nie opuszczają!!! A miałam teraz dośc trudną rozmowę telefoniczną, pani z fitnessu ma który chodziłąm będąc w ciąży z Alicją, zadzwoniłą i zaprosiła mnie na kontynuację zajęc, bo wprowadzają program dla mam z dziećmi. W takich momentach jest trudno, bo nie chcę obcych ludzi obciążać moja tragedią, a trudno rozmawiać jakby nic się nie stało. Przepraszam, ale musiałam się wygadać. Idę na spacer, poukładać sobie myśli. Dziękuję, że jesteście! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 10:47 Megi-ściskam mocno - nawet trudno sobie wyobrazić co czujesz... Buziak duży dla ciebie na poprawę humoru!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 10:51 Megi ja tez sciskam!!!! Ergus przeslesz mi zdjecia Abie?? moze sie nie obrazi? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudka 18.05.06, 10:59 Ergunia - dziekuje!! Abie wygladasz cudnie!!! piekny brzusia) Jutka - dzieki za zdjecia!! piekne!!! z utesknieniem czekam na pozostale Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 11:03 Najlepsze życzenia dla Tatanki i Althei - dużo szczęscią dziewczynki! Balbinko, nic od Ciebie nie dostałam Cytruś, ściskam kciuki... Bebell- ja już swoje imie dawno ujawniłam w tabelce Ergi, więc to żadna tajemnica. O ile dobrze kojarzę, to jestem imienniczką Cytrusowej, Horkiki i Megi. I jestem głupia. Nie wiem po kiedy zrobiłam dzisiaj test (29 dc). Oczywiście jedna krecha, jakże by inaczej. Znowu w tym miesiące bieganie - do apteki wykupić komplet leków na ten miesiąc, do lekarza rodzinego po zatwierdzenie zlecenia ( bo bez tego nikt mi zastrzyku tutaj nie zrobi), nie pomylić tabletek, do gabinetu zabiegowego na zastrzyki (a jak 8 i 9 dc wypadną w weekend to dupa), potem do gina kilka razy... I jak tu do diabła wyluzowć się?! I jeszcze pewnie tylko inseminacja, bo negatywny test penetracyjny tym razem na 100% się potwierdzi(( I jeszcze @ się spóźni tak, że wszytskie badania wypadną w niedzielę( Wybaczcie moje użalanie się, ale sama nie wiem, czy jestem bardziej wściekła czy smutna.... Horoskop się nie spełnił... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 11:06 Zuza-może jeszcze jest szanas?? dopiero 29 dc.. A póki @ nie ma to jest nadzieja.. Nie smuć się.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 11:14 Owu była 14 dc, poza tym już od kilku dni czuję, że nic z tego, cycki po owu bołały jak głupie, teraz nic już nie czuję. Po obniżeniu prolaktyny cykle mam regularne, więc @ powinna i tak dziś, najpóźniej jutro przyjść. Zrobiłam test, żeby się tylko upewnić, bo musze najpóźniej jutro wykupić clo, bo jak @ przyjdzie jutro, to w niedzielę musze zacząc brać i norprolak, bo też już się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: SMS od Cytrusi!!!!! 18.05.06, 11:20 Zuza- jakos nie przeanalizowałam dobrze tej tabelki( sorki! poza tym ja Cię tak utozsamiłam z Zuzą, że przezyłam szok jak napisałas, ze to nie jest Twoje imię, teraz będę się przestawiac) i nie smuc się, proszę... często testy wychodzą negatywne, wiele z nas testowało po kilka razy... a jeśli się nie udało i tym razem trzeba walczyc dalej, i nie wolno czarno myślec... ściskam Cię mocno k. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 10:56 Hej! Ładny dzionek dzisiaj ale mam zaległoście w czytaniu ale pracy dużo.... spróbuje podczytać troszeczkę pozdrawiam słonecznie)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 11:00 Megi ściski mocniutkie dla Ciebie... Może Mikiego pogonią do akcji!!! Enterku, ja tak juz wychodząc dojrzalam Cie na ekranie wiec pytam jak tam Twoje pisanie???!!! Teraz juz na 100% uciekam papa Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 11:09 Czekamy teraz na wieści od Stokrotki... Może będą dwa maleństwa..... I Oleńkom wszytskim sto lat śpiewam!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 11:13 Kubuś rośnie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=40392849&a=41731167 Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 11:17 cześć, Bebell- dzięki za info o usg. Abie i Jutka- fajne zdjęcia! Poproszę o jeszcze. Czy na ostatnim zdjęciu od Jutki te placki z tyłu to krowie wiecie co??? Byłam wczoraj znów u Grycana-juz nie mogę patrzeć na lody!! Trzymam kciuki za Ciebie Cytruś!! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 13:28 tak, to krowie placki, suszą je i palą nimi w piecach Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 13:40 jeny, wy nie mozecie na chwile przestac pisac???? ja juz nie wiem co chcialam kazdej napisac... pamietam tylko o Zuzie: przeciez jeszce nie dostalas @, prawda? czekamy..... pamietam o Gviazdce, ze stanela na wage i jest wiecej o 12 kg: eee, co to za waga, ostatnio czytalam, ze laska przytyla 40!kilosow. ale to juz chyba chorobowe cos bylo tak na moje.... pamietam, by Jutce podziekowac za fotki Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 13:41 i Abie tez dziekuje za sliczny brzusio i pis kawaler tez Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 11:14 Yo! Abie- dzięki za zdjęcia) Super wyglądasz) Tatanko- pomimo, ze to nie Twój dzień) i tak zyczę Ci wszytskiego najlepszego) Althea- buziak imieninowy)) Ma_rudka- jak poszło w spółdzielni?? Stokrotko- życzę Ci samych miłych wrażeń i doswiadczeń na USG) Megi- świętujecie?? To my z Wami)) Melba- Ty sie testami nie sugeruj! Ty sie bierz ostro do roboty od dziś przez tydzień) w naszym przypadku to jedyna skuteczna metoda, wszelkie próby trafienia w owulację zawsze okazywały się pudłem, a jak nie liczyliśmy tylko wióry leciały przez tydzień to za każdym razem skutecznie) polecam) Potwors- a co u Ciebie? może byś się tak trochę pouzewnętrzniała Dobra Duszo) ścisk k. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 11:35 Coś smutkiem zawiało... Zuza, uśmiech proszę i więcej optymizmu!!! Pamiętaj, że laski we wszystkich stronach Polski, a nawet za granicą trzymają za Ciebie kciuki, więc MUSI się udać, jak nie tym razem to następnym!!! Buźka!!! Megi, nawet sobie nie wyobrażam uczuć jakie towarzyszyły tej rozmowie tel. z panią od fitnessu... Ściskam Cię kochana! Bebellku, tak szczerze mówiąc to ja jakąś wielką kibicką reprezentacji Francji nie jestem, nie przepadam za Zizou i jeśli "idę za nimi" to raczej z miłości do ich kraju! Są lepsze ekipy narodowe!!! Czy ktoś może przesłać mi fotki Abie??? Tak ładnie o niej piszecie, też chcę zobaczyć... Marudka, a Twoja ciąża nadal taka błoga i niemal bezobjawowa?! Tyjesz chociaż troszkę?! (Pociesz mnie i powiedz, że tak )) ) A jeśli chodzi o Zuzię (z imienia) to mamy jedną na forum Bebellku! Dziś stanęłam na wadze i o zgrozo w ostatnim czasie mocno przytyłam!!! Może to wynik puchnięcia... Mam ok. 12,5 kg na plusie na miesiąc przed terminem!!! Brzuszek też urósł, co mnie absolutnie nie martwi, obwód wynosi 91,5cm! M. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 11:43 Zuza sciskam!! i pamietaj ze w testy nie zawsze mozna wierzyc! wiem co mowie!!! prosze sie nie dolowac!! Bebelku w spoldzieni popatrzyli i kazali napisac podanie o zamiane i sie dowiadywac jakos czarno to widze!!! ale nigdy nic nie wiadomo .... tak wiec czekamy Gviazdeczko nie wiem czy cie pociesze ... ciaza nadal bezobiawowo i to mnie zaczyna martwic!! sama sie nakrecam!! a co do tycia to chyba ze 3 kilo juz na plusie!! nie wiem czy to duzo, czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 kolejne zdjęcia poszły 18.05.06, 11:43 wpadłam tylko na chwilke babeczki, zapchałam Wam skrzynki pewnikiem, ale trudno, chce Wam pokazać moje Indie, więc jeszcze cos wyślę nie ma obowiązku oglądania ) mam nadzieje, ze nikogo nie pominęłam... a nie- bebell mi sie zapodziała, zaraz sie poprawię na razie to tyle, buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: kolejne zdjęcia poszły 18.05.06, 11:52 zaraz się zapełni droga do Ciebie daleka ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: kolejne zdjęcia poszły 18.05.06, 11:57 Jutko-ślicznie wyglądasz!!! I krajobrazy jakie piękne!!! Długo tam byłaś?? I pisz kochana co widziałaś!! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Balbinka 18.05.06, 11:56 wyczyść skrzynkę Kochana ) bo nie dochodzi do Ciebie mail Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Balbinka 18.05.06, 11:58 Balbinko-wyczyść KOSZ bo on najbardziej zapycha skrzynkę!! Na gazecie się sam niestety nie czyści. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Balbinka 18.05.06, 12:04 Jutko, dzieki za zdjecia!!! Powiedz, to byla taka podroz z plecakami przez kraj, czy cos bardzij zorganizowanego. Zawsze myslalam do tej pory, ze Indie mnie nie ekscytuja, ja bardziej na Afryke "lece", ale jak ogladam Twoje zdjeciam zmieniam zdanie. Piekna podroz. I dziekuje za wszystkie komplementy!!! Gviazdko, juz Ci poslalam, a od Balbinki tez wrocilo. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Ergo, 18.05.06, 12:06 a do Ciebie mam pytanie fotograficzne, moze wiesz ile kosztuje objektyw staloogniskowy z autofokusem(50mm). U mnie jakies 100€ i chyba sobie dzis kupie (uzywany)? Tylko nie wiem czy nie przeplacam. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Balbinka 18.05.06, 12:06 Jutka zdjecia przepiekne!! Ty rowniez pieknie wygladasz!!! w ramach rewanzu na gazetowego poslalam ci moje najnowsze zdjecia z wyprawy TYLKO do rzymu ) cobys zobaczyla jak wygladam ) Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Anie i Ma_rudko 18.05.06, 12:19 Wasze zdjęcia zobaczę dopiero w domu, w pracy mam blokadę poczty na innych portalach Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Abie miało byc, literówka sie przyplatała :) 18.05.06, 12:23 Jutko śliczne zdjęcia, dziękuję) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Abie i Jutko 18.05.06, 12:25 A ja moge Wasze piekne zdjecia zobaczyc? bo wszyscy sie tak zachwycaja.... Jakiegos swojego dla Was poszukam... Bebelku, co tam mam sie uzewnetrzniac... siedze nad tlumaczeniem, zeby przed przyjazdem skonczyc, wiec pilnie pracuje Aha, i jezeli jednak cierpisz z powodu "braku" Zuz na forum to ja sie pospiesznie zglaszam, zeby sie ciezarna kobieta nie denerwowala ) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Abie i Jutko 18.05.06, 12:41 dzięki Laski za miłe słowa. Już się ie smucę tylko się wściekam, ale i to szybko minie. Nie teraz to kiedy indziej. Przeciez jeszcze nawet rok nie minął. Może nasze dziecko czeka aż rodzice zmądrzeją? Tylko, że kiedy to nastąpi?)) Jutko, zdjęcia super. Na studiach miałam kumpelę, która tak jak ty pojechala tam na misiąc z dwójką innych znajomych, bez udziału żadnego biura podróży. Przywiozła stamtąd tak niesamowite zdjęcia, że do dzisiaj nie mogę o nich zapomnieć.... Niesamowity kraj, tak piekny i kolorowy i tak brudny i biedny jednocześnie... Marudko, a kto powiedział, że ciąża musi strasznie dokuczać? Jedna moja bratowa w drugiej ciąży jak nie wymiotowała to się dusiła, bo nie mogła oddychać. Drugiej tylko brzuszek urósł i w 8 miesiącu nogi spuchły. Nie ma reguły Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Abie 18.05.06, 12:24 tak, to była podróz z plecakami. Uważam, ze nie ma najmniejszego sensu przepłacać za wycieczke organizowana przez biuro podróży- Indie sa bardzo tanie i bardzo przyjazne i bezpieczne, trzeba tylko do nich przywyknąć. Mam koleżankę, która taka trase zrobiła własnie z biurem i to takim globttroterskim, a póxniej okazało się, że ona zupełnie inne Indie widziała Zza szyb klimatyzowanych autokarów, w luksusowych hotelach- to nie są prawdziwe Indie. Owszem, taka podróż jak nasza jest bardziej męcząca, ale jakże ekscytująca W razie potrzeby służę radą i pomoca z przyjemnością )) A Afryka tez mnie mami i mam już nawet wymyśloną trase przez Kenię i Tanzanię po Zanzibar z wejściem na Kolimandżaro, ale do tego potrzebuje więcej funduszy i co najmniej miesiąc urlopu Ale zrobię to )) Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Abie 18.05.06, 12:25 Kilimandżaro miało byc, cos mnie się dzis literówy trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 ? 18.05.06, 12:40 wysłałam jeszcze jedna partię Indii... z góry przepraszam Nepal wyslę jeśli mnie nie pobijecie za zapychanie skrzynek ale tak chciałam sie z Wami podzielić tym co widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dostałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D 18.05.06, 12:42 Mam i fotki Abie i Jutki!!! Dziękuję Wam dziewczyny!!! Jutka, wyglądasz niezmiennie ślicznie, a tło zdjęć tylko zachęca do wypraw w Twoim stylu!!! Abie, Ty równie pięknie wyglądasz - promienna, uśmiechnięta mamusiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Ma-rudko 18.05.06, 12:49 od Ciebie tez wraca ) dosłownie zapchałam Ci skrzynke ) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 12:48 Gwiazdko, nie załamuj nmnie prosze!!!! 12, 5 kg? miesiąc przed??????? to niiiic. ja na 2 miesiące przed mam juz 15 na plusie. i jeszcze jedno... powiedz mi ze ty zartowałaś pisząc ze zjadłaś danio i sie nim najadłaś. ja wczoraj na kolacje miałam...chm... 5 tostów z szynka, serem,pomidorem, kukurydza i cebulka. do tego smarowane z dwóch stron majonezem. i co ty na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Jutka!!! 18.05.06, 12:56 juz wyczyscilam troszki skrzynke, sprobujesz wyslac jeszcze raz?? thx Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Tysiu!!! 18.05.06, 12:59 Kochana, na kolację to ja również jem nieco więcej (min. dwie spore kanapki!), ale śniadanka zwyczajnie mi nie wchodzą; przed ciążą wcale ich nie jadałam! Zrobiłam i tak bardzo duże postępy żywieniowe, jem śniadanie, później 2-gie śniadanie (kanapeczka lub owoc), obiadek, deserek i kolację, czyli odżywiam się regularnie jak nigdy w życiu!!! (i nie odmawiam sobie, jak mam ochotę na lody, jem lody, jak chcę żelki, jem żelki...) A z tymi kg to ja Ci za bardzo nie wierzę , u Ciebie po prostu nie widać tych 15 kg, o których piszesz!!! No i pewnie wyższa jesteś ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Macie cennik TPSA??? 18.05.06, 13:02 Wiem, że jest gdzieś w necie, ale gdzie bym nie wchodziła otwierają mi się jakieś bzdety, nie konkrety! Potrzebuję pilnie cennik połączeń międzynarodowych (dokładnie z PL do FR, na stacjonarne i kom.)! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Pytanie nieaktualne! 18.05.06, 13:12 W końcu na rachunku pisze ile wynosi koszt wszystkich połączeń międzynar., więc wg tego się rozliczę z mamą! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Jutko!!! 18.05.06, 13:43 Jeżeli o mnie chodzi to możesz mi codziennie wysyłać takie fotki!!!! Proszę - napisz jak załatwiałaś taki wyjazd i co jest konieczne - bo napaliłam się okrutnie!!! Tam jest bosko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Jutko!!! 18.05.06, 14:13 A więc najlepsza porą na wyjazd do Indii jest okres od października do marca, potem jest upał i pora deszczowa. Szukasz tanich biletów lotniczych i już Najtaniej z tego co sie zorientowałam ma Aeroflot- my płacilismy 2200 zł za 1 bilet w obie strony, ale potem i za 1800 widziałam. Aeroflot to linia jak każda inna, nie mam zadnych zastrzeżeń, więc nie należy kierowac sie stereotypami, ze ruskie to złe ) Hoteli nie mielismy zarezerwowanych żadnych, podrózowalismy głównie pociągami. Trzeba wiedziec mniej więcej co chce się zobaczyć, ale nie planowac co do dnia bo tam czas inaczej płynie i organizacja przejazdów tez Hindusom sie po prostu nie spieszy, pociągi sa przeładowane. Ale jest ich tyle, ze da sie cos znaleźć, a można tez wsiąść, zapłacic pare groszy konduktorowi i tez sie jedzie Wize załatwia sie od ręki w Ambasadzie w Wawie, trzeba sie zaszczepic przeciw żółtaczce A i B, tężcowi, durowi brzusznemu i chyba polio. Na miejscu trzeba pić wode tylko z butelek, choc i te bywają oszukane. Problemy żołądkowe dopadły każdego z naszej grupy, ale nie były jakies potworne. A więc kup bilet, przewodnik do łapki i ruszaj na podbój Indii Musisz tylko wiedzieć, ze tam nie jest tak kolorowo i bajkowo jak na zdjęciach- smierdzi, turyści są ciągle nagabywani przez naciągaczy, jest brud, bieda itp. Ale jak sie do tego przyzwyczaisz po pierwszym szoku to potem juz widzisz tylko te piekne rzeczy Jakbys jeszcze cos chciała wiedziec to pytaj. Aa, na miejscu nocleg w przyzwoitym (jak na tamtejsze warunki) hotelu to koszt 2 $ od osoby, całodzienne żarcie w knajpach bez ograniczeń to ok. 5$ na osobę. Tanio jak barszcz Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Jutko!!! 18.05.06, 14:16 Hej dziewczyny, dopiero teraz zagladam, ale mialam dzis odwiedziny znajomych z pracy. Przy okazji przyjechali zeby im rozjasnic niektore sprawy, bo nie we wszystkim co ja prowadzilam sie orientują. Widze ze wczoraj był sportowy wieczor, wszyscy meczyk ogladali. My tez. Zawiodlam sie ze Arsenal przegrał, ale nie az tak bardzo bo moja druzyna odpadla w polfinalach. Najlepsze życzenia dla Althei i Tatanki!!! Megi i my przyłączamy sie do świetowania razem z Wami! Wlasnie uczcilam okazje pysznym serniczkiem. Cytruś trzymam za was kciuki. Bedzie dobrze. Melbus tak jak dziewczyny juz pisaly jestes zwolniona z forum dzis wieczorkiem Zuza sciskam mocno. Moze jednka nie wszystko stracone w tym cyklu, testy czasem sie mylą. Stokrotko czekamy na relacje po wizycie i usg. Jutko dziekuje za zdjecia i prosze o jeszcze. Wygladasz slicznie, a Indie przecudne. Az chcialoby sie je zobaczyc na zywo. Mimo ze wczesniej jakos mnie nie ciagnely. Marudko, ty sie nie martw, że ciaza przebiega bezobjawowo. To nie oznacza nic zlego, mozesz spokojnie i bez problemów ciszyc sie swoim stanem Gviazdko alez ty malo jesz. I 12 kg to wcale nie jest duzo. Ja przytylam jakies 17, a jeszcze 2 tygodnie do wlasciwego terminu. No ale ja jem naprawde duzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Tego jeszcze nie było!!! 18.05.06, 17:07 żebym musiała szukać naszego wątku gdzieś w środku, więc up!!! Jutko, dziękuję za kolejną partię fotek!!! Leżę sobie i czekam, aż mnie głowa przestanie boleć, ale chyba coś jest w powietrzu, bo ciągle słabo się czuję, za chwilkę robię lekcję siostrze! Mam nadzieję, że Wasze samopoczucie jest dużo lepsze od mojego!!! I czekam na relację Stokrotki po USG!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Tego jeszcze nie było!!! 18.05.06, 17:26 no ja tez podciagam!\ solenizantkom samych milych chwil, slodkosci i milosci a reszta panienek to gdzie??? bylam z Konsulem na dworzu, teraz chlopak spi - tak sie zmeczyl a ja jutro jade do Ikeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a ja mam napuchnietą jak bańka rękęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę a ja mam hiperstymulacjęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę a ja jutro ide znow na kroplowkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a mi odbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa glupiejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 obejrzałam jajka... 18.05.06, 18:11 No i tradycyjne dwa, jakżeby inaczej, tym razem kanał prawy (miesiąc temu był lewy), endometrium 11 mm.Pani doktor sugeruje wióry dziś wieczorem i jutro rano, i ewentualnie jutro wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: obejrzałam jajka... 18.05.06, 18:14 Melba... no to trzymam kciuki w obu rekach ) No i dodatkowo jeszcze za bialaska, zeby zostal Ale tu dzisiaj pustki... cytrusiu, sciskam))) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: obejrzałam jajka... 18.05.06, 18:36 Ech, jakos kiepsko mi sie dzis pracuje, strasznie sie rozpraszam. no i pogoda zdechla, co chwila zanosi sie na deszcz, spadnie pare kropli, potem znowu nijako... mam nadzieje, ze sie nie rozpada, bo M. dzis do pracy na skuterze pojechal. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: obejrzałam jajka... 18.05.06, 18:38 Megi, a u Ciebie na nic sie nie zanosi?? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: obejrzałam jajka... 18.05.06, 19:16 Serdeczne żczenia dla naszych solenizantek))Oby sie spełniły wszystkie wasze marzenia!!!!!!!!!!!!!! A tak na marginesie, to ja tez miałam miec na imie Aleksandra..tylko tato sie uparł!!!Dostałam imię po babci, mama nie miała nic do powiedzenia...zreszta ona wybierała imionkdla synków.... A jesli ktos myli sie ...to zawsze na mnie Ola wola)) Cos w tym musi byc!!! Melbuś, czułam,ze będa dwa!!!Potakuję,mjestes zwolniona!!! Tylko prosze uważać na półki i na śmigajace po pościeli kociaczki!!! Kubę trza wysłac do kina))) A co...stokrotka może miec bliźniaki?????????? cytruś, skoro cie nie zostawili w szpitalu, to jest dobrze)) A kiedy wynik ??? Oj, juz nie mogę sie doczekac poniedziałku.... Zuza, najwazniejsze,ze @@@ nie ma))A ja takiego długiego nastukałam(( A ile kosztuje IUI u twego gina??? Już pisze ponownie.... Megi, no to imprezujemy...a sexowanko bylo w koncu czy nie??? potem juz zawsze będziecie mieli podsłuchujacych)) Tycja, przeslicznie wygladasz)) Już czyszczę skrzynkę....ergus , co z twoja @@@@??? Janie..a ty , co tak cicho siedzisz??? Pkanetko, Tatanko jak zdrówko??? Miki nadal w brzuchu siedzi...ma charakterek....moze on jednak chce był bliźniakiem....i czeka na córeczke Niki... Fantaise, co za baba...niestety takie belfrzyce jeszcze chodza do szkół i doslownie ludziom etety zabierą...a uczniom fundują nerwicę(( Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: obejrzałam jajka... 18.05.06, 18:15 Melbuś to trzymam kciuki!!! i niech wióry lecą))) Cytrusiu rozumiem, że pomimo tej hiperstymulacji jest wszytko na dobrej drodze tak? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Jest jest jest! 18.05.06, 19:01 O! nawet nie nastukałyście nie wiadomo ile a ja sie upajam bo wreszcie przyjechał moj mezulo! doczekałam sie i teraz upajam sie jego obecnościa. Zaraz idziemy na zakupki, coby miał co do brzuszka włozyc- wszystkie zapasy zjadłam jak go nie było Acha, w niedziele 21, jest w Warszawie Festyn Fundacji Rodzic po Ludzku, maja badac za darmo, robic usg, maja byc porady , konsultacje i wykłady. Zastanawiam się czy nie pojechać. Co wy na to? wybieracie się?-- Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jest jest jest! 18.05.06, 19:10 Megi, a jak tam Mikołaj?nie wybiera się gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Gdzie jest Stokrotka???? 18.05.06, 19:35 Już chyba po usg i nic nie melduje... Aha - ustalmy od razu która zakłada wątek... Może dwujajeczna Melba?? A może wariująca Cytrusia.... A może Megi z upartym Mikim... Czy Gviazdeczka jakiś Elizejski? Jakies pomysły na tytuł? Balbinko-co do mojej małpy to nadal jej nie ma.. kończę duphaston i cycki bolą jak nie wiem co. Więc pewnie koło środy mogę się jej spodziewać. OK - spadam na pifko Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Gdzie jest Stokrotka???? 18.05.06, 19:43 No to kto zakłada watek?ja idę się kąpać w pianie;PPPP więc rezygnuję, mogę ewentualnie tytuł podpowiedzieć-'w każdym kątku po pocianiątku' na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Gdzie jest Stokrotka???? 18.05.06, 19:50 Ja zrzekam się zakładania nowe wątku, na rzecz koleżanek Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 19:31 no i po wizycie jestem troszke weselsza mam jej wcale nie dawac tego niedobrego mleka tym ze bardzo mocno ulewa mam sie nie przejmoac bo bardzo ladnie przybiera na wadze a ulewa dlatego ze za duzo je) odciaglam muj pokarm i dalam jej wypila prawie 180 lekarka powiedziala ze za duzo ale widocznie ona taka jest. Ja moge jesc duzo wiecej zeczy nie musze sie tak katowac pozmieniala tylko masci i jak nie bedzie poprawy to mam p[rzyjsc za 6 tyg. a i mam nie pracw platkach mydlanych tylko w jelpie. no i ma nie spac na poduszce z pierza jak ja biore czasami do siebie do luzka. mam nadzieje ze bedzie poprawa najbardziej mnie cieszy to ze moge karmic)) pani doktor powiedziala ze amelka lezac na brzuszku zachowuje sie jak 6m dziecko taka jest silna Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 19:47 Lalisiu, ciesze się że takie dobre wiadomości masz po wizyciue u lekarza)) Amelka to dzielna dziewczynka jest, w mamę się wdała)) Dla zainteresowanych: Miki nie wybiera się nigdzie Tycjo ten festyn jest bardzo niedaleko szpitala w którym chcę rodzić, więc albo pojadę na festyn albo na porodówkę Stokrotko!!! odezwij się!!! jak usg??? Balbinko bardzo proszę, żebyś zjadłą jakieś smaczne kalorie w ramach obchodów "terminu Mikiego". Uprasza się o to również pozostałe forumki - każdy powód do świętowania jest dobry!))) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 19:52 Jestem, jestem! Dziewczyny, wszystko jest idealnie, jak powiedział pan doktor!!! Widzieliśmy dzidziulka i słyszeliśmy serduszko )). Niesamowite - taki mały człowieczek nie wykształcony jeszcze, a już mu bije serduńko!!! Buziaki nam się cieszyły od ucha do ucha, aż miło było na M popatrzeć, jaki był szczęśliwy!!! 7 tydzień i 4 dzień i wszystko jest jak ma być )) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 20:02 To super stokrotko!!! A moze wyciagnac ktorys z tych watkow, co poprzednio ich tyle bylo?co? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 20:04 Takie dobre wieści na forum, że aż mi się pyszczek śmieje!!! I serduszko Stokrotkowego dzieciątka pięknie bije i Melbusia wyhodowała 2 jajeczka i nastrój Lalisi dużo lepszy po wizycie u alergologa i u Cytrusi dobrze... Tylko tak dalej!!! Megi, Twój Miki już mnie niczym nie zaskoczy!!! Ale bliźniaki to też fajne ludziska! DD Marudka, kochana Ty się ciesz, a nie marudź, że się nie męczysz w ciąży jak np.biegająca non stop do WC Bebellek!!! Twoja ciąża jest po prostu idealna i nie masz absolutnie żadnych powodów do zmartwień!!! Erguś, coś ostatnio nic nie piszesz o swoim cyklu (albo przegapiałam...) Który to dc i kiedy będą cud-kąpiele?!?! Melba, nie pokazuj się już dziś na forum, wióry mają iść na maksa i już!!! Enterek, jak Ci idzie pisanie pracy?! Potwors, jakimi tłumaczeniami się zajmujesz?! (ciekawska baba ze mnie, wiem!) Gdzie się podziała Jaania?! I Kateb coś długo nie zaglądała... Buziaki wieczorne!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 20:08 Tycjo, ale Ci dobrze, że masz już mężusia przy sobie!!! Ja swoim nawet się nacieszyć nie zdążyłam, dzisiejszego ranka znów wyjechał na budowę i wróci w sobotę wieczorem... A jeśli chodzi o new wątek, Erguś załóż, proszę, myślę, że nikt Cię nie zdubluje! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 20:32 Cześć dziewczynki jesteście jeszcze tutaj? Ja dopiero teraz się melduje. Nie piszę w ciągu dnia bo w pracy normalnie nie mam kiedy - jakaś masakra ostatnio...teraz dopiero do domu weszłam i robię jakis szybki obiad - no i padam na pysk. Nie napisałam wczoraj, ze zrobiłam badania - wyniki w poniedziałek. Idę coś zjeśc i może odnajde was na nowym wątku - jak załozycie za chwilę pa Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 20:34 zuza,teraz powinien dojść.... Stokrociu, jakże się cieszę,ze serducho bije jak dzwon!!!Aż mi sie łezka w oczku zakręciła.... Gwiazdeczko, widzę,ze męzul zacięcie walczy z budowa....Pewnie chce, juz potem poswiecic swój czas swoim kobietkom... Ja mam rodzine w Twoim ulubionym kraju...i w Belgii też)) Lalisiu, superowe wiadomości! Megi, ptasie mleczko poszło w ruch)) A ja juz nie moge doczekac sie juterka....padam na twarz...dzisiaj znowu byłam w szkólce sporo godzinek..jutro tez...normalnie szok...a i tak dziekuje nie usłyszę...taki juz los(( Nie chce mi sie nic...łapią mnie wątpliwości i juz skacze cisnienie przed wizytka u ginka, mimo,ze on naprawde superowy facet(( Moni, ty chyba musisz jednakze mna iść...obiecałaś!!!! Czuje ,ze powie mi o moich torbielach...chyba opanowały mi juz 2 jajniki...ciągnie mnie jak ch....a(( I ryczec mi sie chce non stopa...i jakos juz wszelkie nadzieje odchodza w sina dal.... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 20:08 Aha i zgodnie z 7 tygodniem i 4 dniem zrobiłam nowy tickerek Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 20:30 Witam wieczorkiem!! mam necik w domku DDD widze ze Stokrtoka zdala relacje z usg. Stokrotko ale masz juz duze malenstwo,super!!! Tycja ma juz mezula w domku i sie cieszy! Miki nadal w brzuszku i nigdzie sie nie wybiera ) zjadalm lody z tej okazji, Grycanowe oczywiscie!!! Cytrusikowi odbijaDD ale z radosci (chyba). sciskam Cytrusia ) Melba tradycyjnie wychodowala 2 jajka... i zadna nowego watku nie zalozyla ( eh baby Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 20:43 Erga, gdzie jesteś, bo na nowy wątek czekamy!!! Balbinko, proszę, nie stresuj się tak i nie uprawiaj nam tu jakiegoś czarnowidztwa!!! Doktorek jak sama piszesz jest fajowy, więc nawet jeśli (tfu, tfu) coś Ci się porobiło, na pewno szybko coś na to poradzi! Będzie dobrze, bo me kciuki już zaciskam!!! A rodzinki w krajach frankofońskich jak zwykle zazdroszczę! Jaaniu, Ty też strasznie dziś zabiegana jesteś... Zjedz coś i zajrzyj do nas jeszcze! Na mnie czeka już cieplutka (nie za gorąca) kąpiel, niestety samotna! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 20:45 A i jeszcze Megi - w ramach współświętowania razem z Wami przed chwilką pochłonęłam lody śmietankowo - orzechowe! (więc drogie panie proszę mi nie pisać, że mało jem, skoro nawet po kolacji wcinam deserki!!!) Uciekam do wanny! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 20:58 Gwiazdeczko, napierdzielaja dosłownie oba..a to dopiero 8 dc...zatem może juz zaczyna sie ich intensywny wzrost, obaczymy... A co do nadziei..to chyba mój limit juz sie wyczerpał...i chyb głupia jestem,ze marzy mi sie bejbik po tylu latach niepowodzeń...Niedawno kumpela, stwierdziła,ze tylko wyrzucammy kasę, a powinnismy ja przeznaczyc na wymarzony Egipt lub wykonczenie domku....I tak sie zastanawiam czy czasem nie ma racji...bo ręce juz opadaja z tej bezsilności...Nie widze juz światełka w tunelu...ilez mozna walczyc z wiatrakami...I zycie jakos mi przelatuje przez palce...ech... Powiedzcie mi tylko jak dotrzec do wiad powyżej 20... nie moge ich nawet zobaczyć...a wiem,ze tam pewnie jakies smieci zalegaja... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 21:09 Balbinko ja wierze ze i dla ciebie zaswieci sloneczko ale wiesz co moze ta kolezanka troszke ma racji?? moze faktycznie wyjedzcie do jakiegos egiptu czy cos??? urlop dobrze wam zrobi. a przypopminam ze wlasnie z Egiptu nasza Ant przywiozla Amelke ) moze warto sie nad takim wyjazdem zastanowic?? Lalisiu - ciesze sie ze takie dobre wiesci od lekarza. sciskam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 20:50 normalnie nie wysiedze przed kompem dzisiaj musze odpocząc bo mój organizm wysiądzie jak tak dalej pójdzie, no a oczy na pewno.... Do jutra !! Niech wióry lecą, niech dzieci się robią, te juz w brzuszkach niech dobrze rosna a te które mają sie rodzić niech sie szybko rodzą !! Wszystkiego dobrego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Altheowe pociany i sexowne Fantaisie- chodźci 18.05.06, 21:27 Marudko, tylko nie wiem skąd wziąć tę forsę na ten Egipt(( 5000 nie starczy: (((Znajomi niedawno byli... Janiaa, odpoczywaj, odpoczywaj...a jakie badanka zrobiłas??? Jutko, kolega mego męzula był ...ale oni jechali tam posiagiem...wrócił zachwycony)) Tycjo, jak samopoczucie??? Niki, mała nie wybiera się na druga stonke brzuszka?? Kiedy masz wizytę u ginka??? Fntaise , co z twoja @@@ nie powinna juz sie pojawić??? A moze juz sie nie pojawi??? Abi, Leonard szaleje??? no ja mu dam, tak matke męczyć. Bebelku...a co u ciebie, poza meczykami ??? Kateb juz dawno nas nie odwiedzała....i ktat..też((((( I powiem wam jeszcze,ze paniusia z pracy obraziła sie na mnie śmiertelnie, nie odzywa się do mnie , ignoruje, wręcz prycha na mój widok...ale fajnie mam z nia spokój, nie zamęcza mnie opowiesciami o wadach kolegów z pracy)) Odpowiedz Link Zgłoś