mar414 25.11.06, 17:50 czy w czasie ciazy mozna podmywac sie tantrum rosa bo cos mnie piecze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika291 Re: tantum rosa a ciaza 27.11.06, 13:53 Tak, można stosować, ale tylko do przemywania na zewnątrz, zabronione są tzw irygacje. Mi tantum rosa poleciła właśnie ginekolog. Ale jeśli infekcja przedłuża się lepiej nie czekać tylko udać się na wizytę. Doktor przypisze bezpieczne lekarstwa, a tantum trzeba trakotwać jako doraźną pomoc do czasu wizyty, przynosi ulgę na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
irka15 Re: tantum rosa a ciaza 28.11.06, 10:34 A mi lekarz zalezcil wlasnie irygacje. I badz tu czlowieku madry... Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaaa Re: tantum rosa a ciaza 29.11.06, 17:23 Hej, Ja polecam Lactacyd - są 2 rodzaje płyn do higieny intymnej i płyn leczniczy. No ale najlepiej to faktycznie udac sie do lekarza. Ja miałam zalecenie ze jak tylko bede widziala niepokojace objawy to mam wziąśc z 2, 3 dni pod rząd Sterovag. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rytelg Re: tantum rosa a ciaza 30.11.06, 21:32 Witam, Wczoraj byłam u lekarza. Prawdopodobnie jestem w ciąży, ale bardzo wczesnej. Lekarz zabronił mi stosowania Tantum Rosa. Polecił Clotrimazolum - krem i tylko w sytuacjach, gdy świąd staje się uciążliwy. Czekam na wynik badania bakterologicznego. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
rytelg Re: tantum rosa a ciaza 01.12.06, 10:34 Zapomniałam dopisać, że krem jest do kupienia bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś