panixx 11.06.07, 17:04 Mam pytania co do opieki lekarskiej nad kobieta w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smily4kama1 Re: Ktora z Was mieszka w Anglii ? 11.06.07, 17:28 Ja mieszkam w Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: Ktora z Was mieszka w Anglii ? 11.06.07, 17:29 jestem w 23tc od poczatku w Londynie,pytaj... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
panixx Do migotki 11.06.07, 18:00 W sumie na razie chodzi mi o badania na poczatku ciazy. Kilka dni temu zrobilam test, potem poszlam do GP, kazal brac kwas foliowy i umowi mnie na wizyte do szpitala na USG, poniewac mam bardzo nieregularne cykle i nie wiadomo, w ktorym tygodniu jestem. A czy Ty mialas robione jakies dodatkowe badania? (Np krwi, moczu)? Wydaje mi sie, ze w Polsce to standard? Czy zdalas sie na panstwowa opieke, czy chodzilas moze prywatnie do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Forum Z dala od Polski"polecam 11.06.07, 18:24 Tam sa emamy z różnych krajów w tym z Anglii) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=591 Odpowiedz Link Zgłoś