Dodaj do ulubionych

dziwny śluz

27.06.07, 09:55
Obserwuj wątek
    • ninka_p Re: dziwny śluz 27.06.07, 09:58
      kurcze, za szybko kliknelam
      Co do tematu...jestem w 5tc i od trzech dni mam dziwny śluz,kurcze troche
      niezrecznie mi o tym pisac,ale moze mi pomozecie.jego kolor to
      zoltawo,bezowo,lekko brazowy...boli mnie rowniez dol brzucha jak na @ i nie
      wiem czy tak powinno sie dziac!Jak myslicie?wszystko jest w porzadku?
      • apu14 Re: dziwny śluz 27.06.07, 10:01
        idź do lekarza.
      • anecik3 Re: dziwny śluz 29.06.07, 21:16
        ja dostalam na poczatku 5 tc lekkiego plamienia i lekarz bez problemu wykonal
        mi badanie usg,zeby sprawdzic czy wszystko jest wporzadku...i wyladowalam wtedy
        pierwszy raz w klinice ,bo stwierdzono ewentualne zagrozenie poronieniem,bole w
        dole brzucha tez mialam,ale lekarz mi powiedzial ze raczej sa one w ciazy
        normalnym zjawiskiem ...ja jak juz slysze brazowy,brunatny sluz to mi ciarki
        przechodza po plecach,moze dlatego ze juz 3 razy lezalam w szpitalu.Trzymama za
        Ciebie kciuki,jesli sluz nadal bedzie mial brunatny ,brazowy kolor nie czekaj
        tylko idz do leakrza
    • ninka_p Re: dziwny śluz 27.06.07, 10:17
      wczoraj rozmawialam z moja lekarka,powiedziala,ze tak czasem jest,ze na usg
      jest za wczesnie i mam przyjsc na poczatku lipca.Nie wiem sama co o tym
      wszystkim mam myslec,martwic sie, nie martwic...w glowe chyba dostane
      • agnrek Re: dziwny śluz 27.06.07, 11:28
        Ja uważam, że powinnaś dostać duphaston albo luteinę.
        • mamaanieli Re: dziwny śluz 29.06.07, 19:16
          mi się też tak wydaje. przy plamieniach zawsze dostawałam. to może być oznaka
          niedomogi lutealnej. w każdym razie mocno się oszczędzaj.
      • anecik3 Re: dziwny śluz 29.06.07, 21:19
        poczatek lipca to juz praktycznie bedzie,,,przede wszystkim odpoczywaj duzo i
        nie nadwyrezaj sie,i przede wszystkim pozytywnie mysl.daj znac koniecznie jak
        bedziesz po wizycie u lekarza...trzymam za Ciebie kciuki i napewno bedzie
        wszystko dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka