kuku1978 15.10.07, 11:47 15 tc, przed 30 min. złapał mnie ból w lewym boku, niby nie jest wielki, ale dyskomfort czuję i tak mnie ciągnie jakoś. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promyczek3054 Re: ból w lewym boku 15.10.07, 12:02 wdłg.mnie to się więzadła rozciągają,spróboj sie położy i poleż chwilkę,a jak się bardzo denerwujesz,to zadzwoń do szpitala i powiedz co cię boli.Ja też tak miałam jestem w 19 tyg.i dosc często mnie pobolewa raz jedna strona raz druga Odpowiedz Link Zgłoś
kuku1978 Re: ból w lewym boku 15.10.07, 12:05 Och... dziękuję kochana. Ciągle mam jakieś "jazdy", a już po wczorajszym odcinku "Na dobre i na złe" to już w ogóle... Faktycznie, boli jakby się rozciągało. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek3054 Re: ból w lewym boku 15.10.07, 12:12 proszę no zazwyczaj zawsze nam coś dolega ale to mija mnie ostatnio brzuch pobolewa za dużo mieszam pewnie z jedzeniem ale ide do lekarza 18-ego i zaraz mu powiem o tym Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1977bis Re: ból w lewym boku 15.10.07, 13:20 ja tez miewam takie bóle (16 tc) i już nawet myślałam, że cos może się dziać z szyjką macicy itp. (normalka- jak sie człowiek naczyta, potem łatwo popaść w paranoję, no ale lekarka mnie dziś uspokoiła, powiedziała, że prawdopodobnie to, jak wspomina moja poprzedniczka, naciągające się ścięgna macicy- to też brałam pod uwagę, tylko zastanawiało mnie, dlaczego mnie kłuje tylko z prawej strony. No i mam brać nospę i na razie tyle- a gdyby się nie poprawiło, tylko np. doszły wymioty i podwyższona temperatura, to zasugerowała, że to może być wyrostek Tego oczywiście bym nie chciała... Nie dajmy się, Kobietki, pozdrawiam Asia )) Odpowiedz Link Zgłoś