Dodaj do ulubionych

córeczka?????

15.01.08, 20:05
Witam,
czy któraś z Was ma córeczkę, z przytulania w dniu owulacji. smile
Szukam dowodów zaprzeczających teorii. smile
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: córeczka????? 15.01.08, 20:22
      dzieci biora sie z sexu a nie z przytulaniasmile.I skad wiesz ze nie przesunela Ci
      sie owulacja?
      • claudia84 Re: córeczka????? 15.01.08, 20:34
        wiem wink

czy któraś z Was miała córeczkę z seksu w owulację? smile

skąd wiem...
        bo mam regularne cykle (29dni) i klasyczne objawy czyli ciągnięcie brzucha,
        lekki ból krzyża, jak na okres...
        • maja285 Re: córeczka????? 15.01.08, 21:00
          ja mam, wycyrklowane na chłopaka, jest dziewczynka wink)))))))))
          • robin2510 Re: córeczka????? 15.01.08, 21:07
            Jeśli wierzyć książce Wójcika o planowaniu płci to nie tylko sex w owulację czy
            przed gra rolę w poczęciu córki czy syna to jedynie jeden z elementów , które
            wpływają na daną płeć. Jeśli np. stosunki są częste czyli od skończenia
            miesiączki do dnia i nawet w dniu owulacji to szansa jest większa na dziewczynkę
            niż na chłopca. (niby taka teoria??? wink))))
    • mamakingi Re: córeczka????? 15.01.08, 21:50
      Ja mam córeczkę poczętą w samym dniu owulacji(zawsze wiem kiedy mam
      owulację)Teraz też najprawdopodobniej noszę pod sercem dziewczynkę też z dnia
      owulacjiwink)Ale z tego co się orientuję to nie wystarczy się kochac w dniu owulacji.
      • toffix Re: córeczka????? 16.01.08, 11:16
        Moja jest klasycznie z 2 dni przed owulacją. Czyli niby potwierdza teorię.
        • cesarus Re: córeczka????? 16.01.08, 15:04
          moja jest dziewczynką na 90% i też jest z dnia....
          A w pierwszej ciąży trafił się chłopak...
    • orzeech Re: córeczka????? 27.03.08, 16:25
      podciągamsmile)
    • nglka Re: córeczka????? 27.03.08, 20:31
      1. ŻADNA domowa metoda nie zezwala na określenie dnia owulacji a juz na pewno
      nie ból w okolicy jajnika! Tak, w jego okolicy bo nie wiesz czy boli Cię jajnik,
      czy inny narząd.
      2. Owulacja NIE BOLI w związku z czym boleć może wzrost pęcherzyka, uciskanie na
      otrzewną, pęknięta powłoka jajnika po uwolnieniu komórki jajowej. niejedna ma
      bóle owulacyjne kilka dni przed i po owulacji a monitoring wyraźnie wskazuje, że
      owulacja odbyła się w innych dniach
      3. Plemniki męskie są szybsze i żyją krócej ale to nie znaczy, że muszą
      zapłodnić komórkę jajową nawet, jeśli współżycie jest w dniu owulacji lub tuż po
      niej. Zależy od wielu czynników. niektórzy mężczyźni maj w spermie znaczną
      przewagę żeńskich plemników, istnieje też taki termin jak polaryzacja komórki
      jajowej kiedy to zapłodnić może tylko plemnik z konkretnym chromosomem, XX albo
      XY i wtedy żadne cuda na kiju nie pomogą w planowaniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka