antosia80 12.03.08, 12:03 Witam, Dziewczyny czy któraś z Was zaszła w ciążę w pierwszym cyklu brania clo? Biorę go jak również od 15 dnia cyklu duphaston. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
69aneta Re: Clostibegyt 12.03.08, 12:15 witam, ja bralam Duphaston kilka miesiecy wczesniej zanim czelam brac Clostibegyt. Potem bralam te 2 leki jednoczesnie i zaszlam w ciaze w 2 cyklu gdzie lekarze nie dawali mi za duzych szans. Dodam ze wszystko bylo robione w ciemno, nie mialam zadnych badan na ocene jajeczkowania. na szczescie sie udalo !!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
antosia80 Re: Clostibegyt 12.03.08, 12:39 Od którego dnia cyklu brałaś clo i duphaston? Bo ja clo od 4 do 8dc a duphaston od 15dc do wystąpienia krwawienia miesiączkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelam78 Re: Clostibegyt 12.03.08, 14:59 Dzisiaj zrobiłam test i Udało się!! Clostybegyt brałam w lutym od 5 dc przez 5 dni, następnie luteina pod język Wcześniej kilka mscy starań i nic a clostybegyt za pierwszym cyklem Pozdrawiam i życzę powodzenia Iza Odpowiedz Link Zgłoś
antosia80 Re: Clostibegyt 12.03.08, 15:29 Gratuluję!!!! A czy miałaś cykl monitorowany, bo ja nie mam. Od którego dnia brałaś luteinę? Odpowiedz Link Zgłoś
izabelam78 Re: Clostibegyt 12.03.08, 16:49 Dziękuję Co to znaczy cykl monitorowany, bo szczerze to nie wiem... Luteinę brałam najpierw przez 10 dni i wystąpiłam @, następnie od 5 dc Clostybegyt przez 5 dni i luteinę od 24 dc. Pozdrawiam im Odpowiedz Link Zgłoś
antosia80 Re: Clostibegyt 12.03.08, 18:57 Monitorowany to znaczy czy chodziłaś na USG i sprawdzali Ci czy urósł pęcherzyk i czy pękł. A dlaczego luteinę brałaś tak późno dopiero od 24dc? Odpowiedz Link Zgłoś
izabelam78 Re: Clostibegyt 12.03.08, 19:48 Nie nie miałam monitorowanego cyklu. Poprostu w styczniu na wizycie kontrolnej powiedziałam mojej gin, że staramy się o drugiego dzidziusia i nic, więc zbadała mnie zrobiła usg i stwierdziła, że jest wszystko w normie i że w takim razie "pomożemy lekami". Rozpisała mi co i kiedy brać i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
69aneta Re: Clostibegyt 13.03.08, 09:33 witam, Gratuluje ze sie tez udalo !! Ja mialam policystyczne jajniki i dlatego mialam male szanse, lekarz powiedzial ze nie jajeczkuje wcale albo b.zadko. Dup. bralam od 16 do 25 dnia cyklu, a Cl. od 5 przez 5 dni. Teraz Dup. biore 2x dziennie, gdyz mam slabe jajniki i lozysko musi sie dobrze rozwinac. Wlasnie koncze 14 tydzien, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś