kasik_b Re: Start--Maj 2008 16.05.08, 10:51 Witam niestety mnie sie w tym miesiacu nie udalo niby do jutra powinnam miec jeszcze nadzieje ale nic na to nie wskazuje a do tego zlapalam zapalenie pecherza i jestem na jakis mocnych lekach bo bialka w moczu cala fura - takze moze i lepiej ze sie nie udalo bo tak zaczynac od problemow to po mojej ostatnie ciazy zle wrozy Ale i tak jakos mi tak smutno ze nic z naszych staran. A wam wszystkim zycze powodzenia i tylko i wylacznie 2 kreseczek A ja coz musze czekac znow na swoje dni - ide jeszcze wczesniej do gina na usg czy wogole jest owulacja i zobaczymy co powie ... Odpowiedz Link Zgłoś
krysiia Re: Start--Maj 2008 16.05.08, 11:03 Jak mówi mój mąż, nie ma się czym przejmować, za to można dalej się starać Na pewno bedzie dobrze i nie długo zobaczysz II kreseczki Pozdrawiam, kuruj się szybciutko Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_b Re: Start--Maj 2008 16.05.08, 11:25 Dzieki i oczywiscie staran nie zaniecham i podobnie mam prawie 2- letnia corcie a teraz myslimy ochlopcu do pary Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
krysiia Re: Start--Maj 2008 16.05.08, 11:56 moja córcia w lipcu skonczy 2 tez myslimy o chlopcu ale jakos sie nie fasolkuje,dziwne to dla mnie o tyle, ze mala przy pierwszym podejściu się poczęła, a teraz juz trzecie bedzie, moze z chlopcami trudniej Pozdrowionka i niech będą chłopcy Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_b Re: Start--Maj 2008 16.05.08, 12:56 Niezle sie dobralysmy bo moja w czerwcu konczy 2 latka i tez udalo nam sie za pierwszym podejsciem a teraz juz nie idzie tak prosto wiec chyba faktycznie chlopcy sa trudniejsi Pozdrufki Odpowiedz Link Zgłoś
cupidella Re: Start--Maj 2008 16.05.08, 13:07 Dziewczyny strasznie Wam zazdroszcze już jednego dzieciaczka to musi być niesamowite trzymać na rękach i przytulać własne dziecko - swoją kruszynkę - oj pragnę tego uczucia jak niczego na świecie Pozdrawiam Was i również trzymam kciuki za Waszych chłopców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krysiia Re: Start--Maj 2008 16.05.08, 15:54 cupidella masz rację, uczucie jest nie do opisania, dlatego wszystkim życzę z całego serca, żeby w najbliższym czasie zobaczyły upragnione II kreseczki I mogły się same przekonać, jakie to wspaniałe kasik_b bardzo się cieszę napewno mamy dużo wspólnych tematów to kiedy u was wybije godz 0, u nas bedza to pierwsze dni czerwca, wiec pod koniec mam nadzieję, że że bede szczęśliwa zafasolkowaną Odpowiedz Link Zgłoś
aldonawac Re: Start--Maj 2008 16.05.08, 20:52 witajcie! i ja dołączam, to nasz już 7 cykl starań, i jak dotąd nic.Mamy już 3 letniego synka i teraz marzy się nam córeczka! owulacja dziś lub jutro....a okresu nie mam dostać 31 maja.pozdrawiam serdecznie!!!!! życzę sukcesów i podwójnych kreseczek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bkruszynka Re: Start--Maj 2008 16.05.08, 22:32 Ja też dołaczam sie do Was z tymi majowymi staraniami. To już starania o trzecia pociechę-strasznie chcę dziewczynkę. Dziś 18dc , mam nadzieję ze sie udało bo wszystko było jak w ksiazkach pisze. Testuję 28 maja-jak wytrzymam. Życzę udanych prób i 2 kresek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lovehathor Dziewczyny, jak się czujecie? 17.05.08, 08:21 U mnie właśnie pełną parą ruszył pms (nieco wcześniej niż zwykle), więc mam mnóstwo objawów do nakręcania się Szkoda tylko, że w poprzednich cyklach czułam się identycznie i nie oznaczało to ciąży. Ratunku, następne 2 tygodnie to będzie jakiś koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 Re: Dziewczyny, jak się czujecie? 17.05.08, 09:22 Jak narazie nic nie wskazuje na ciążę czekam na @ do 27 maja! To mój 2 cs! zabardzo się nie nakręcam! Jak będzie to będzie )) teraz zajmuję się moją 3-letnia córeczką i staram się nie myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
ata79 Re: Dziewczyny, jak się czujecie? 17.05.08, 10:55 Jak pisalam wczesniej to moj pierwszy cykl staran o pierwsze nasze malenstwo... i sama nie wiem co myslec(( Owulacje mialam 13 maja ( a wiec zaledwie 4 dni temu) i nie wiem czy jest to sila podswiadomosci,zludzenie... Piersi mnie troszke swedza ( wlasnie swedza, a nie bola), i mam ogromne niestrawnosci. Przypadek? Staram sie nie nastwiac, ale same wiecie jak to jest. Okresu powinnam dostac 26 maja, ciezko bedzie wytrzymac ten tydzien. Ech, zycie samo... Trzymajce sie dziewczyny. Zycze duzo sily wewn i cierpliwosci) Odpowiedz Link Zgłoś
lovehathor Re: Dziewczyny, jak się czujecie? 17.05.08, 11:12 ata79 - u mnie identycznie! Piersi mnie swędzą, żołądek mam nerwowy (ale to raczej przez panującą powszechnie grypę żołądkową). Owulację miałam ok 11/12 maja. Cykle mam długie więc @ spodziewam się 30 maja. Też staramy się o pierwsze maleństwo i to pierwszy cykl starań. Z uwagi na to, że trzydziestka już mi się na dobre zadomowiła na karku, czuję sporą presję... Jak tak dalej pójdzie to za 2 tyg wyląduje u psychiatry zamiast u ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
ata79 Re: Do lovehator;) 18.05.08, 12:29 Jak sie miewasz? Jak Twoje samopoczucie psychiczne i fizyczne? Mnie brzuch wciaz pobolewa...Dobrze, ze napisalas o panujacej grypie zoladkowej, bo nakrecalabym sie dalej Nie wiem czy wytrzymam do 26 maja, kiedy powinnam dostac @, moze zrobie sobie test w tym tygodniu (podobno sa takie b.czule testy, ktore wyrywaja ciaze 7 dniowa). Trzymaj sie! Zycze upragnionych dwoch, wyraznych kreseczek Odpowiedz Link Zgłoś
lovehathor Re: Do lovehator;) 18.05.08, 18:10 Oj samopoczucie psychiczne to koszmarnie, mam doła jak wielki kanion. Na dodatek mój M. bardzo kibicuje, a mi się wydaje, że jednak nic z tego. A fizycznie hmmm dół brzucha pobolewa, jajniki też, w zasadzie wszystko jak przed @. Dziś miałam nawet lekkie plamienie, takie jak zawsze zwiastuje @ ale to przecież by było co najmniej tydzień za wcześnie. To pewnie stres. Takich wczesnych testów nie polecam z uwagi na możliwość wystąpienia ciąży biochemicznej o której się ostatnio naczytałam, z tego to dopiero może być deprecha... Ech, nie wiedziałam, że będzie tak ciężko Pozdrawiam serdecznie i również życzę pozytywnego testu! Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.o Re: Start--Maj 2008 17.05.08, 20:03 I ja do was dołączam. To mój pierwszy cykl starań o drugie maleństwo. W domciu już lata 3 letnia panienka. Owulacje miałam ok. 12-13 maja (cykle 27-30 dni). Mam nadzieję, że jestem w ciąży. Przy córeczce udało się nam za pierwszym razem. Narazie czekam obsesyjnie wsłuchując się w swój organizm. Jeśli @ się nie pojawi to testuję 28 maja. Mam 29 lat i jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_b Re: Start--Maj 2008 19.05.08, 16:22 Czesc dziewczyny - pisalm niedawno ze u mnie chyba nic ze staran a do tego zapalenie pecherza. I co dzis jak okres spoznial mi sie 3 dzin zrobilam badania i lekarz potwierdzil ciaze Strasznie sie ciesze ale i martwie bo bralam na ten pecherz Nolicin oczywiscie teraz przerwalam ale co wzielam to moje a tam pisze ze w ciazy nie wolno i teraz strasznie sie martwie czy nie zaszkodzilam mojemu malenstwu Pozdrawiam wszytskich i zycze wam rowniez 2 kreseczek! Odpowiedz Link Zgłoś
aldonawac Re: Start--Maj 2008 20.05.08, 13:27 hej kasia b -gratulacje!!!!ale masz się super!!!! ja tez czekam...mam do czekania jeszcze cale 10 dni, nie wiem jak to wytrzymam.Tez mnie troche jakos dziwnie bola piersi, byly strasznie gorace wcozraj ale dzis juz sa zwyczajnie cieplo-zimne. brzuch mnie boli, tak mnie jakos kluje po obu stronach...w pierszej ciazy tez mnie pobolewal ale to teraz pewnie moja wyobraznia.bardzo chcialabym zeby mnie tak bolal brzuch i zeby pojawily sie tez charakterystyczne zaworty, jak w 1 ciazy...jestem 3 dni po owulacji, dalismy w tym miesiacy z siebie wszystko wiec zobaczymy.nie umiem przestac jednak obsesyjnie zastanawiac sie, czy aby sie nie udalo. tak bardzo bym juz chciała bo dlugo sie staramy.... Tez mam 3 letniego synka, on tez chce rodzenstwo.....mozna zwariowac od tego czekania!! zycze pozytywów!!!!pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ola2811 Re: Start--Maj 2008 20.05.08, 14:09 Hej, ja niestety musiałam przesunac termin starań na czerwiec, bo teraz @ jak malowanie pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka1313 Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 09:25 witam dziewczyny!co tam u was ?pewnie niektóre juz przygotowują się do testowania a niektóre jak Ja dopiero w trakcie fasolkowaniamimo że jak wcześniej pisałam mam podwyższoną prolaktynke i biore bromek to działam ostro i się nie poddaje .Cyztałam wiele o tym problemie i różnie z tym bywało jedne zachodziły zaraz w pierwszym miesiącu kuracji a inne troszke później więc nadzieja do mnie wróciła że jeszcze ten maj nie taki do końca przegrany Odpowiedz Link Zgłoś
1fifi Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 09:39 ja testuje jutro chyba ze przyjdzie @. Dzis 29dc Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_b Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 10:24 Hej dziewczyna ja mam wizyte 28 maja zeby zobaczyc czy wszystko ok. Majeczko ja przed pierwsza ciaza tez miala wysoka prolaktyne i bralam bromergon i wszytsko sie wyrownalo i za pierwszym podejscie nam sie udalo- takze za was tez trzymam kciukiPozdrufki Odpowiedz Link Zgłoś
bkruszynka Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 10:30 nie poddawaj się. to moje starania o trzecie maleństwo. Z drugą ciążą starałam sie blisko dwa lata, aż trafilam do madrego lekarza, który zrobił badania hormonalne i wyszła bardzo wysoka prolaktyna , mimo ze nie karmiłam już od 4 lat. Od diagnozy w ciągu 2 miesiecy byłam w ciąży. Teraz już wszystko super. Mam nadzieję że tym razem uda się szybciej, bo cykle mam klasyczne jak w książkach pisze. W domu mam wspanialego 10 latka i kochaną 5 latkę. To 23dc i czekam, ale nie wiem czy wytrzymam Wszystkim starajacym się życzę ... dwóch kresek Odpowiedz Link Zgłoś
mmisiaaa Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 11:12 Jak już wcześniej pisałam chciałam testować w Dzień Matki, ale dziś od rana (28 DC przy 33 dniowych), czuję że @ przyjdzie lada chwila. Trochę mi smutno, ale trudno może w następnym cyklu. PS czuję się okropnie - zmęczenie, rozdrażnienie, jest mi niedobrze gdy coś zjem i takie tam różne objawy które mogłyby wskazywać na dwie kreseczki, no ale trudno. życzę Wam powodzenia, może wam się uda) Odpowiedz Link Zgłoś
lovehathor Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 12:39 Dopóki nie ma @ jest nadzieja! I tego się trzymajmy Bardzo wiele dziewczyn czuje się w pierwszych tyg ciąży jak przed @. Odpowiedz Link Zgłoś
mmisiaaa Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 12:49 No tak masz rację, nawet wczoraj sama tak mówiłam. Dzięki za podniesienie na duchu!!! Tak bardzo bym chciała wiedzieć, ale raczej wątpię czy się udało(( No ale malutką iskierkę nadzieji jeszcze mam "Dopóki nie ma @" - to chyba będzie nasze hasło przewodnie)) A Ty jak się dziś czujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
lovehathor Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 13:42 Ja to dzisiaj dziwnie się czuję... Od wczoraj bolą mnie piersi, mam spuchnięte, krwawiące dziąsła, poleciała mi krew z nosa tak ni z tego ni z owego. Poza tym czuję niepokój. Może łapie mnie jakieś choróbsko? Odpowiedz Link Zgłoś
mmisiaaa Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 13:46 tak tak choróbsko... Nic nie mówię, żeby nie zapeszyć. Daj znaka jak będziesz coś wiedzieć. TRZYMAM BARDZO MOCNO KCIUKI!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olanowak24 Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 15:23 Staramy sie o drugiego maluszka od marca, poki co niestety cisza ale walczymy dzielnie nadal, pozdrawiam cieplo ola Odpowiedz Link Zgłoś
aldonawac Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 20:58 Pewnie, ze trzeba mieć nadzieję, bez niej już dawno zalałybyśmy klawiatury łzami, no nie?? ja tez czekam, do końca miesiąca. dziś jeszcze bardziej kłuje mnie w dole brzucha, do okresu jeszcze "kupa" czasu a ja się tak jakoś w brzuchu dziwnie czuje...to byłby 4 dzień od poczecia mniej więcej...jedna ciąże już mam za soba i co mnie w tym momencie pociesza-na początku pierwszej ciązy tez mnie tak dziwnie dolalo w dole brzucha i pachwinach....nie wiem czy sobie nie wkrecam sama ale marze, zeby to byl objaw ciązy.... pewnie wiekszosc z Was usłyszałą, a nawet sama uważa , ze objawy wczesne, takie jak np.ten moj brzuch to nie są wiarygodne i dopiero brak okresu się liczy...niemniej jednak ta myśl mnie trzyma przy nadziei.w pierwszej ciąży okolo 10 dni po poczęciu mialam wrażliwe piersi, powiększyły mi sie i były gorące strasznie, a do tego zawróciło mi się kilka razy w głowie...taki uczucie jakby wszystko w około wirowało....być może któraś z Was też coś takiego ma....byłam u lekarza krotko po tym jak nie dostałam okresu, wiedziałam, że to ciąża a on nie umiał jeszcze nic powiedzieć, bo jego test z moczu wyszedł negatywny....ja wierzę więc w kobiecą intuicje, niektóre panie mogą nie mieć objawów ale ja czekam na te małe sygnały bo za 1 razem one mnie nie zawiodły! piszcie dziewczyny jak się czujecie....pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
krysiia Re: Start--Maj 2008 21.05.08, 23:31 Długo mnie nie był, ale już się melduję spowrotem. Ach jakie nudne jest to czekanie, u mnie owu pewnie kolo 1 czerwca, wiec sobie jeszcze troche poczekam Kasik_b serdeczne gratulacje bardzo się cieszę, dzidzia to na pewno piękny zdrowy chłopak, zobaczysz poczujesz przy pierwszych kopniakach Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim owocnych starań A zafasolkowane niech się po brzuszkach pogłaszczą Odpowiedz Link Zgłoś
1fifi Re: Start--Maj 2008 22.05.08, 08:34 no witam wszystkie staraczki. U mnie 2 kreski na tescie Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka1313 Re: Start--Maj 2008 22.05.08, 10:17 kasik_b i 1 fifi serdeczne gratulacje suuupeeer coś się rusza widze w naszym gronie oby tak dalej , jednak coś ten maj ma w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
1fifi Re: Start--Maj 2008 22.05.08, 10:57 dziekuje. No cos sie rusza. Skoro start w maju to mam nadzieje ze wszystkie tu wystartujemy . Czego Wam bardzo bardzo zycze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
banaskiewiczj Re: Start--Maj 2008 22.05.08, 21:39 No hej. Ja też ten miesiąc. Marzę o córce. Dziś zmierzamy z mężem do sypialni... W sobotę przypadają te dni.Więc myślę, że dziś ostatni raz przed. Odpowiedz Link Zgłoś
solania123 Re: Start--Maj 2008 25.05.08, 14:38 Witam, chciałam się dołączyć. Zaczęłam właśnie 2 miesiąc starań- w maju się nie udało. Teraz jestem w 8 dc i dni płodne przewidujemy na 28.05-3.06 także zabieramy się ponownie do pracy. Gratuluję wszystkim, którym się już udało- teraz trzymajcie kciuki za nas. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 :-( 23.05.08, 08:16 2cs poszedł na straty właśnie dostałam @ ale zauważyłam że odkąd się staramy skróciły mi się cykle!!! miałam i tak krótkie bo 25-26 a teraz mam 22 dni!!!!! Niby dobrze bo w miesiącu mogę dwa razy się starać według kalendarza z netu mój dzień to 29.05 Zobaczymy może do 3 razy sztuka )) Czy ma ktoś jeszcze tak krótkie cykle???? Odpowiedz Link Zgłoś
guarda to i ja sie dopiszę:) 23.05.08, 12:19 Jestem w trakcie starań, dziś 17dc z 27-29. Starania były 7, 9, 12, 15 i 16dc. Nie robię testów, bardziej się przez nie nakręcałam, a potem były tylko rozczarowania Jest wszystko ok, owulacja występuje, cykle regularne, badania moje ok. Mąż się nie badał, myślę, że albo działa psychika, albo plemniczki za słabe (kawa, papierosy, wiek). Tak więc postanowiłam spróbować się wyluzować i jak nie uda się do wakacji to wtedy szczegółowe badania. Przepraszam za te żale, ale czasem trzeba się wygadać Pozdrawiam i trzymam kciuki!!! sylwia7611: czy zaobserwowałaś wcześniejszą owu? Mi też się skrócił cykl na początku starań, potem wróciło do normy. Lekarz pytał, która faza się skróciła, ta druga - po owulacji - podobno nie powinna, ta pierwsza może. Więc jak masz owu wcześniej to chyba ok. Chociaż te 22 dni to rzeczywiście króko, może podpytaj przy okazji jakiegoś lekarza. Trzymam kciuki za nowy cykl Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka1313 Re: Start--Maj 2008 25.05.08, 10:41 dziewczyny jesteście ?pewnie większość jutro testuje ja niestety czekam jeszcze tydzień więc w Dzień Dziecka ale trzymam mocno kciuki za te które w tym tygodniu powitają dwie kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
magdula55 Re: Start--Maj 2008 25.05.08, 13:40 To i ja się dopisze. Pierwsze starnka poczynione. Testowanko jednak dopiero w czerwcu. Zobaczymy za którym razem się uda. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ata79 Re: Start--Maj 2008 26.05.08, 19:05 To byl nasz pierwszy miesiac prob o malenstwo, dzisiaj testowalam (spodziewany dzien @), na tescie pojawila sie niestety tylko jedna kreseczka... A @ nie mam, chyba sie przesunela. No nic, probujemy dalej...Pozdrawiam wszystkie "staraczki", a tym, ktorym sie udalo serdecznie gratuluje. Ata Odpowiedz Link Zgłoś
aggelti Re: Start--Maj 2008 26.05.08, 21:58 Kilka dni przed @ zrobiłam sobie test, bo juz nie mogłasm wytrzymac. Były dwie kreseczki: ta oznaczajaca ciążę gruba a ta testowa cieniuteńka. Bardzo mnie to zdziwiło, bo sądziłam, że może byc odwrotnie, czyli ta ciążowa bladziutka. Pojutrze minie tydzień odkąd powinnam dostac @ a nie dostałam. Cieszę się, choc ponownego testu nie robiłam. Czuje się jednak dziwnie, uważam więc, że się udało Za kilka dni wybieram się do lekarza, mam nadzieję, że zobaczę serduszko Odpowiedz Link Zgłoś
solania123 Re: Start--Maj 2008 01.06.08, 17:47 U nas właśnie dni płodne i dziś owulacja także staramy się , staramy Mam nadzieję,że tym razem się uda. A czy tak będzie dowiemy się około 17.06- strasznie dużo czekania przed nami Odpowiedz Link Zgłoś
krysiia Re: Start--Maj 2008 01.06.08, 21:11 Mam tak samo, będziemy razem testować jak nie będzie @?? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.o Re: Start--Maj 2008 02.06.08, 14:46 No i chyba w lutym drugi raz zostanę mamą. 28 maja testowałam no i były 2 wyraźne kreseczki. Okres spóźnia mi się już tydzień. Dziś zrobiłam betę a do lekarza idę 6.06. Nie mam żadnych objawów ciaży i aż nie dowierzm że się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
solania123 Re: Start--Maj 2008 08.06.08, 22:52 U mnie dzisiaj 22 dc i albo mam ciążę urojoną, albo zaczynam mieć dziwne objawy. Temperatura od 2 dni 37,3 stopni, dziś zaczęłam mieć bóle (jak przed zbliżającą się miesiączką) oraz lekko powiększone i bolesne piersi. Wiem, że nie powinnam się nastawiać, ale mam nadzieję, że tym razem się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
hm1976 Re: Start--Maj 2008 09.06.08, 08:58 witam! ja tez startowałam w maju ale nic z tego nie wyszło, wczoraj dostałam miesiaczkę. Zawsze miałam regularne miesiaczki i nie wiem co sie stało w tym cyklu bo okres powinnam dostać 13 czerwca a nie 8. Trochę smutna jestem ale próbuje dalej w czerwcu. A mam jeszcze pytanie, poprzedni okres dostałam 17 maja na wizycie u ginekologa byłam 29 mają czyli czyli 13 dc. A doktorka powiedziała mi ze znajduje sie juz po owulacji czyli w II fazie cyklu. Czy to mozliwe,ze mogłam miec wczesniej? Czy może byc tak ,ze owulacji w ogóle nie ma w miesiacu? Mam 32 lata Odpowiedz Link Zgłoś
solania123 Re: Start--Maj 2008 13.06.08, 19:37 Witam, od kilku dni miałam oczywiście objawy-wiele objawów, ale oczywiście ciągle sobie wmawiałam , że pewnie to na miesiączkę. Podświadomie czułam jednak, że jest jakoś inaczej. Właśnie przed godziną zrobiłam test- zaraz po 2 min. sprawdziłam i wyszedł negatywny. Zostawiłam go jednak w łazience i jak pół godziny później tam poszłam- zobaczyłam, że jednak jest i druga kreseczka Miesiączkę powinnam dostać w niedzielę. Mam nadzieję, że wynik nie jest błędny. Strasznie się boję, że może tak być. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bkruszynka Re: Start--Maj 2008 14.06.08, 19:51 kochana. Miałam dwukrotnie podobnie. teoretycznie test negatywny a za kilka minut pokazała sie druga krecha. Robiłam dwa rózne testy i na obu podobnie. Potem na kilka dni odpusciłam i na kolejnym teście były juz dwie wyraźne kreski. Za dwa dni zaczynam 8 tydzień i ...czuje sie coraz gorzej ale to akurat to dobry znak. Lekarz potwierdził ze maluszek jest. Za kilka dni idę zobaczyć serduszko pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
solania123 Re: Start--Maj 2008 14.06.08, 21:41 Dzięki, pocieszyłaś mnie. Przyznam się, że dziś rano znowu zrobiłam test. Tym razem od razu pojawiła się druga kreska, ale bardzo słabo widoczna. Postanowiłam odczekać, tak jak piszesz. Kolejny test dopiero po niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś