antosia80 02.07.08, 07:09 Dziewczyny byłam wczoraj na USG, początek 6 tygodnia. Lekarz zrobił mi USG, był pewien, że nic nie będzie widać a było widać czarną kropkę otoczoną ciałkiem żółtym, czy to dobry znak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antosia80 Re: USG 02.07.08, 07:55 Lekarz powiedział, że wszystko idzie ku dobremu. To chyba był pęcherzyk ciążowy. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: USG 02.07.08, 08:03 antosia80 napisała: > Lekarz powiedział, że wszystko idzie ku dobremu. To chyba był > pęcherzyk ciążowy. więc chyba opinia lekarza jest bardziej wiążąca niż uczestniczek forum? Odpowiedz Link Zgłoś
antosia80 Re: USG 02.07.08, 08:28 Oczywiście, ze tak ale chciałam wiedzieć czy któraś z Was też tak miała??? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: USG 02.07.08, 09:20 Ech, te ciężarn. Nic jeszcze nie widać - tragedia. Widać w normie - tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
antosia80 Re: USG 02.07.08, 09:35 Jak jest sie po poronieniu to wszystkiego człowiek się boi. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 Re: USG 02.07.08, 11:06 Haha lekarz powiedział :" To chyba był pęcherzyk ciążowy" ?? czy Ty tak domniemywasz? Po prostu potwierdziłaś ciąże i jeśli nie masz żadnych widocznych krwiaków itp. to nic więcej na tym etapie nie można stwierdzić czyli jest dobrze Gratuluję Mamusiu Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: USG 02.07.08, 11:54 Tak, ciemna kropka z pęcherzykiem żółtkowym (ciałko żółte masz w jajniku) to b. dobry znak! W 6 tc właśnie to powinno być widać, po ukończeniu pełnych 6 tyg czasem można pokazać już pikające serduszko, ale często jest na to za wcześnie. Gratulacje i życzę przyjemnego oczekiwania na maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
antosia80 Re: USG 02.07.08, 11:59 Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Dokładnie to co napisałaś było na USG, ciemna kropka w koło z ciałkiem żółtym. Jestem po samoistnym poronieniu i dlatego tak bardzo się boję. Ty też miałaś taką kropkę i ciałko żółte? Odpowiedz Link Zgłoś