antosia80 11.07.08, 09:41 Dziewczyny jestem w 6 tygodniu ciąży a praktycznie nie mam żadnych obajwów, oprócz rozdrarznienia. Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3-martek Re: Objawy ciąży 11.07.08, 09:49 każda ciąża jest inna- ja do ok 8tc czułam się całkiem normalnie, nie siusiałam, piersi mnie nie bolały, zero mdłości i senna nie byłam. Potem trochę mnie wzięło, ale minęło w 11tc, więc się nie martw. Jedyne, co nie minęło jeszcze to płaczliwość To, że ktoś ci tu napisze że wymiotował już od dnia miesiączki wcale nie musi świadczyć o tym, że u Ciebie coś jest nie tak. Za objawy odpowiada progesteron- jeżeli twój jest niższy (ale w normie) objawy będą łagodniejsze. Mi progesteron podskoczył po lekach właśnie ok 8tc. Możesz zbadać poziom progesteronu dla pewności, ale póki co ciesz się dobrym samopoczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś
lili-a31 Re: Objawy ciąży 11.07.08, 10:09 Zero objawów, w 8 tyg. tylko przez 3 dni zgaga-nie wiem z jakiej beczki. Teraz 10tydzień- nic- co wcale mnie nie bawi....... Ale moje dwie koleżanki tez miały zero objawów i przez całą ciążę nawet biustonosza nie zmieniły na większy..... Odpowiedz Link Zgłoś
antosia80 Re: Objawy ciąży 11.07.08, 10:13 Progesteron na pewno ok, bo biorę duphaston 2 razy dziennie.Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alina1980 Re: Objawy ciąży 11.07.08, 10:23 Swoja droga fajnie nie miec żadnych objawów, dla formalności zrobić test , by dowiedziec sie o niespodziance . Odpowiedz Link Zgłoś
judytka777 mam tak samo!! 11.07.08, 11:00 hej ja jestem wedlug obliczeń w ok 5,5 tygodnia i tak samo zero objawow a wrecz przeciwnie bo rozpiera mnie energia!!ciagle musze np sprzatac.pod wieczor dopiero mnie bierze zmeczenie.piersi tez nie bola i moze troche jedynie to mam mdlosci ale nic pozatym!w poprzedniej ciąży to byla masakra!nie mialam sily zwlec sie z łóżka a piersi to mnie potfornie bolaly tak wiec sie ciesze ze narazie spokój poniewaz mam 2 letniego szkraba za ktorym trzeba ganiac)ale dzis znow robie test dla upewnienia sie w 100% pozdrawiam i zycze dobrego samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 Re: Objawy ciąży 11.07.08, 11:40 poczekaj objawy jeszcze przyjdą...ciesz się, ze narazie nic Ci nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś