justi220829 07.01.09, 16:45 Czy brązowa kreska na brzuchu prostopadła od pępka w dół to objaw ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corkaswejmamy Re: pytanie 07.01.09, 16:58 no ja w ciązy takowa kreskę posiadałam, ale na pewno ni w momencie gdy w ogóle nad prawdopodobieństwem ciązy się zastanawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra_m Re: pytanie 07.01.09, 17:17 Możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z tą kreską ? Jestem już prawie w 5 miesiącu i żadnej kreski nie mam, jak ona wygląda, czy chodzi o owłosienie,czy coś pod skórą ? Przepraszam za głupie pytanie, ale po prostu nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
monika7895 Re: pytanie 07.01.09, 17:32 u mnie ta kreska wyszla dopiero pod koniec 7miesiaca ciazypredzej jej nie mialam,pojawia sie to na skorze od pepka w gore do piersi i wyglada to jak przebarwienie na skorze,brazowa kreska Odpowiedz Link Zgłoś
malenka_e650 Re: pytanie 08.01.09, 12:29 kreska pojawia się zazwyczaj pod wpływem hormonów ciążowych, ale nie u wszystkich dziewczyn i nie w tym samym czasie, to takie przebarwienie na skórze, w pierwszej ciąży pojawiła mi się dopiero ze 3 tyg. przed porodem, była ledwo widoczna i miała tylko kilka cm długości, w tej jeszcze w pierwszym trymestrze - zaczyna się pod biustem i wygląda jakbym do jej zaznaczenia użyła brązowego flamastra... chyba nie ma reguły na to kiedy się pojawia i jak jest intensywna Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 a piłaś dzisiaj alko?? 09.01.09, 02:39 jak tak, to radzę odstawić, bo widać że źle na Ciebie działa..a przynajmniej na Twój mózg.. no chyba że masz 5 lat, to usprawiedliwiam pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś