megi231 Re: Czerwcowe testowanie 01.06.09, 20:03 Ja czuję sie zwyczajnie czyli tak jak zawsze. Testuje dopiero 11 wiec objawów narazie brak i niewiadomo czy w ogóle jakieś będą. Tak sie zastanawiam czy wytrzymam z testem do tego 11-tego , chociaz znajac siebie zatestuje pewnie wczesniej. A co tam u was? Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Czerwcowe testowanie 01.06.09, 20:08 ja tez normalnie. Kolezanki dodaja mi "otuchy" mówiąc ze juz od pierwszych chwil wiedziały.. Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 01.06.09, 20:15 stefaninka a ja sie pocieszam tym że niektóre dziewczyny mówią że brak objawów to też objaw)) Mam nadzieje że tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
serpentynka850 Re: Czerwcowe testowanie 01.06.09, 20:24 Dobry wieczór przyszłe mamuśki Faktem jest , że poprzednim razem istotnie , ja też prawie od samego początku czułam się tak jakoś inaczej (trudno opisać to uczucie , bo przecież takich typowych objawów ciążowych jeszcze nie ma). Mam jednak przyjaciółkę , która nie miała objawów prawie wogóle nawet w pierwszym trymestrze , więc raczej nie ma zasady. Z moim testowaniem też jeszcze czas - w najważniejsze dni normę wyrobiliśmy , więc pozostaje tylko czekać Mam nadzieję , że w czerwcu będzie nas dużo (oczywiście pozytywnych). Życzę Wam miłego wieczoru i czekam na jakieś ``ciążowe wieśći`` od już testujących Trzymam kciuki (W grupie istotnie jest raźniej ) Odpowiedz Link Zgłoś
aloofania Re: Czerwcowe testowanie 01.06.09, 21:00 Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów "zaciążenia", ale też ich specjalnie nie wypatrywałam, bo byłam przekonana, że cykl był stracony. W dniu kiedy miałam mieć miesiączkę, pojawiły się plamienia, które wzięłam za skąpą @ (trwały ok. 5 dni). Dopiero po upływie kolejnego tygodnia zrobiłam test ciążowy (bo te plamienia nie dawały mi coś spokoju) i okazało się, że jestem w ciąży. A plamienia powodował krwiak w macicy. Dostałam luteinę i na następnym usg po krwiaku nie było już śladu, a ja mam dzisiaj ślicznego synka:- ) Teraz staram się o drugie dziecko, ale niestety w czerwcu raczej testować nie będę, gdyż wszystko wskazuje na cykl bezowulacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
monia02115 Re: Czerwcowe testowanie 02.06.09, 10:24 jak można zauważyć że ma się cykl bezowulacyjny??? może ja też mam tak i dlatego nie mogę zajść?? Odpowiedz Link Zgłoś
aloofania Re: Czerwcowe testowanie 02.06.09, 11:50 Ja w tym cyklu postanowiłam użyć testów owulacyjnych, które niestety wyszły negatywne. Nie zaobserwowałam także śluzu płodnego. U mnie brak owulacji może być spowodowany wysoką prolaktyną, w następnym cyklu wybieram się na badania hormonów, które może coś mi wyjaśnią. Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 01.06.09, 22:34 Niestety ninka.1 nie udało się, oby następnym razem poszło lepiej, więc chyba ja będę się pierwsza testować. na tescie owulacyjnym wyszly mi dwie kreseczki i bardzo sie staraliśmy wiec mam nadzieje ze sie uda. chociaż moj M bardzo chce żeby dzidzia urodzila sie w kwietniu, tak jak on, a znajac jego szczeęście to jest bardzo prawdopodobne, czyli wynika z tego ze za miesiac się uda Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_net Re: Czerwcowe testowanie 02.06.09, 08:56 Dziewczyny!!!! Chyba sie udało!!!!!!!!!!!!! Jesteście pierwsze którym to komunikuję- mój mąz prowadzi teraz naradę, a po takie wiadomosci chyba by juz nie był w staniea musze sie z kims podzielic informacja bo zaraz zemdleję. Jak pisałam wczesniej miałam testować 08.06, z tym, że zwykle moje cykle są 26 dniowe a dni płodne miałam w 10 dniu. Poza tym czuje sie zupełnie inaczej jak przed miesiączką i postanowiłam tzn. miałam nieprzeparte uczucie, że koniecznie muszę zrobić test , no i ZROBIŁAM Wyszła słaba, ale jednak druga kreseczka!!!! Oczywiście powtórzę jeszcze test, ale ja naprawdę czuję , że to JUŻ!!!! Trzymam za was kciuki!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 02.06.09, 10:52 Dołączam się do Was moje drogie Dziś mam 9 dc i 8 cykl starań. W sumie to powinnam się cieszyć i zaciągać męża do łóżka ale prawda jest taka, że straciłam zapał... miało się udać w maju na 4 rocznicę ślubu miały być te 2 kreski ale niestety znowu porażka... chyba potrzebuję przerwy. Trzymam za was kciuki żeby w tym miesiącu znowu komuś się udało zobaczyć te magiczne 2 kreski Odpowiedz Link Zgłoś
serpentynka850 Re: Czerwcowe testowanie 02.06.09, 11:23 milenka_net gratuluję serdecznie 2 kreseczek - podeślij nam tu wszystkim ciążowe fluidki Ja niestety mam jeszcze około 2 tyg czekania na testowanie. W tym miesiącu się już nie nakręcam - co ma być to będzie (tak sobie przynajmniej wmawiam). Miłego dnia Dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_net Re: Czerwcowe testowanie 02.06.09, 12:36 serpentynka850 napisała: > milenka_net gratuluję serdecznie 2 kreseczek - podeślij nam tu wszystkim cią > żowe fluidki Ja niestety mam jeszcze około 2 tyg czekania na testowanie. W t > ym miesiącu się już nie nakręcam - co ma być to będzie (tak sobie przynajmniej > wmawiam). Miłego dnia Dziewczyny!!! Oczywiście podsyłam i przesyłam WAM same pozytywne ciązowe fluidy Ja tez w tym miesiącu bardzo sie nie nakręcałam, wręcz czasami myślałam , żeby jednak sie nie udało ponieważ 20.06 wyjeżdzamy na urlop. No ale pewnie dlatego , ze tak myślałam to sie udało Trzymam za was mocno kciuki dziewczyny!!!! Najważniejsze to sie wyluzować i nie stresować samej siebie oraz najblizszej rodziny - tak powiedziała mi moja ginekolog Odpowiedz Link Zgłoś
bjarkan Re: Czerwcowe testowanie 03.06.09, 13:41 Gratuluję zaciążonym, trzymam kciuki za resztę. Ja się wypisuje z listy, bo mi mąż wyjechał przed owulacją i nic z tego. W ogóle sobie już to wszystko odpuszczam. Co ma być to będzie :I Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 11:09 Dołańczam się do was! Dziś mam 13dc i za sobą 14 cykli starań . Nie trace nadziej. Testować będe 20 czerwca. Miłego dnia Dziewczyny!!! ninka.1, 1cs, 2 czerwca inakaro, 5cs, 5-6 czerwca agapola, 2 cs, 8 czerwca mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca kasiaagata, 10cs, 9 czerwca agatek.2, 2cs, 9 czerwca pit313, 1 cs, 9 czerwca stefaninka, 1cs, 10 czerwca marbus, 10-12czerwca megi231, 1cs, 11 czerwca majeczkad, 11 czerwca mejbibejbii, 12 czerwca serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Wczoraj testowałam 04.06.09, 13:38 Wyszły dwie kreseczki !!! Tak więc jestem w ciąży z trzecim dzieckiem Mateuszek ma Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
galgo Re: Wczoraj testowałam 04.06.09, 14:04 serdeczne gratulacje!! ktora nastepna? Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 11:05 Hej Wszystkim!! Jestem tu pierwszy raz.Chcę się dołączyc do was. Dziś mam 13dc i już za sobą 14 cykl starań. Nie trace nadziej testować będe 21 czerwca. Pozdrawiam wszyściutkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzigusia1 Re: Czerwcowe testowanie 09.06.09, 22:13 To jeszcze ja się dopisuje. dziś 18 dc testowanko 20 czerwca... oby owocne Trzymam kciuki za Was (Nas) wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 02.06.09, 12:57 milenka wielkie Gratulacje Mam nadzieje na wiecej takich pozytywnych informacji) Odpowiedz Link Zgłoś
galgo Re: Czerwcowe testowanie 02.06.09, 13:22 gratulacje milenka i wszystkiego dobrego, oby to byl tylko poczatek czerwcowych wynikow na tym forum!! Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_net Re: Czerwcowe testowanie 02.06.09, 15:21 galgo napisała: > gratulacje milenka i wszystkiego dobrego, oby to byl tylko poczatek > czerwcowych wynikow na tym forum!! Życzę Wam tego z całego serca dziewczyny Będę bacznie obserwować, która z was następna i mocno trzymać za Was kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mejbibejbii Re: Czerwcowe testowanie 02.06.09, 20:47 milenka wielkie gratulacje mam nadzieje, ze w tym miesiacu posypia sie same usmiechniete buzki na naszej liscie U mnie dopiero 5 dzien wyzszych temperatur, nie doszukuje sie zadnych objawow, bo wiem ile psychika moze zamieszac. W ktoryms tam miesiacu mialam wszystkie objawy i oczywiscie @ przyszla. Teraz tylko zastanawiam sie jak ma sie temperatura do owulacji. Moze ktoras z was wie do ilu dni przed jej wzrostem jest owu, chyba ze jest dokladnie w tym samym?? Tak, czy siak jeszcze tydz czekam, dobrze ze czas jakos szybko mi leci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zabolix Re: Czerwcowe testowanie 03.06.09, 09:36 Milenko gratulacje, gratuluje dzis juz 4 osobie wiec oby ten miesiac był bardziej owocny i dla mnie niz maj bo u mnei nie ma co testowac, przyszła wredota terminowo jak trzeba dzis 1 dc, no cóz. Uwazja na siebie i duzo odpoczywaj! przeslij i mi te ciązowe fliudki bo bardzo chciałabym sie zarazic! buzki Odpowiedz Link Zgłoś
marbus Re: Czerwcowe testowanie 03.06.09, 10:51 ja tez sie zegnam.Dzis 1dc.Ale co tam-sprobuje znow Odpowiedz Link Zgłoś
babaaja31 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 22:10 na pewno zobaczysz trzymam kciuki mnie lekarz przepisal clostilbegyt i zaszlam w pierwszym cyklu zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
katharin Re: Czerwcowe testowanie 02.06.09, 19:06 Witam,także testuje w czerwcu-w sumie już powinnam ale mój organizm szaleje:+( Odpowiedz Link Zgłoś
belinea_5 Re: Czerwcowe testowanie 03.06.09, 10:54 Cześć, ja też powinnam już testować ale jakoś się boję Dziś jest 27dc przy cyklach 26-27 dni. Jak @ nie przyjdzie na dniach to zrobię test w piątek bo wtedy wraca mąż z wygniania... Trzymam kciuki za was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
agataa25 Re: Czerwcowe testowanie 03.06.09, 11:28 Witam ponownie dziś 21dc-tak się zapędzisliśmy z mężem,że chyba nie przestaniemy, hehe.Wczoraj znowu(przy pierwszej ciąży tez tak było) czułam taki lekki ból, kłucie w podbrzuszu.Mam nadzieję, że historia sie powtórzy.Trzymam kciuki aby było nas więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
wikikul ostatni dzwonek 03.06.09, 15:44 czesc dziewczyny ja juz teraz tylko w tym cyklu mam szanse na ciąże. Własnie sie dowiedziałam że prace bede miała tylko do końca lipca wiec albo mi sie uda w tym cyklu i bede na chorobowym tzn. bedąc na wypowiedzeniu bede już w ciaży i wtedy zostaje mi L4 i tego bartdzo bym chciała.A jak nie to wracam do tabletek i bede szukac pracy a potem zobaczymy jak wszystko sie ułoży. Teraz mam 6dc wiec zobaczymy co z tego wyjdzie tylko problem w tym że moje kochanie tylko w piątki soboty i niedziele jest w domu ale licze na długoi weekend bo bede go miała od 13 do do 17 dc w domy trzymajcie kciuki. Tk bardzo chciałam dziecka a tu ta praca, wiec albo teraz albo musze czekac z ciażą chciałabym teraz bo z szukaniem pracy różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
galgo Re: ostatni dzwonek 03.06.09, 16:59 hej wikikul, no strasznie niefajna sytuacja, bardzo mi przykro z powodu tej pracy... rozumiem, ze komplikuje to dosc powaznie Wasze plany. Czy sadzisz, ze znalezienie nowej pracy w trybie ekspresowym, tj. zaraz po skonczeniu wypowiedzenia jest niemozliwe? Moze sie uda, badz dobrej mysli! A co do dzidziusia, to pewnie wlasnie teraz sie pojawi, jak sie zycie komplikuje to najczesciej pelna para! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
wikikul Re: ostatni dzwonek 03.06.09, 17:54 Ja własnie na to licze że sie w tym cyklu uda jak bede w ciąży na okresie wypowiedzenia to niemoga mnie zwolnić nawet jesli zamykają sklep ja pójde na l4 i bede miała płacone przez zus do dnia porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniunia27 Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 14:04 Witam ponownie. Dopisuje sie do listy choc przeszla juz mi szalencza pogon za ciaza. To jest moj 6cs i po wszystkich lzach wylanych na widok @ przyszla pora zobojetnienia. Co ma byc to bedzie. Testowac bede ok 24/25 czerwca. ninka.1, 1cs, 2 czerwca inakaro, 5cs, 5-6 czerwca agapola, 2 cs, 8 czerwca mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca kasiaagata, 10cs, 9 czerwca agatek.2, 2cs, 9 czerwca pit313, 1 cs, 9 czerwca stefaninka, 1cs, 10 czerwca marbus, 10-12czerwca megi231, 1cs, 11 czerwca majeczkad, 11 czerwca mejbibejbii, 12 czerwca serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 18:46 ja też już mam dość a u mnie to jest 8cs... nie liczę na cuda- jak ma być to i tak będzie jeżeli nie pojawi się wcześniej @ to testować będę 23 czerwca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 19:02 ninka.1, 1cs, 2 czerwca inakaro, 5cs, 5-6 czerwca agapola, 2 cs, 8 czerwca mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca kasiaagata, 10cs, 9 czerwca agatek.2, 2cs, 9 czerwca pit313, 1 cs, 9 czerwca stefaninka, 1cs, 10 czerwca marbus, 10-12czerwca megi231, 1cs, 11 czerwca majeczkad, 11 czerwca mejbibejbii, 12 czerwca serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 20:04 no to jak dziewczyny zaznaczamy + i - na liście?? u mnie - dzisiaj zrobilam test, dzień wcześniej. mam jeszcze mała nadzieję, że może za szybko go zrobiłam, ale naprawdę bardzo małą. kurcze nie wiem co jest nie tak, robiłam testy owulacyjne, więc na pewno było trafione. Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 20:05 Gratulacje dla milenki i mariolki Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 06.06.09, 11:50 Inkaro witaj!!!! I jak tam testowałaś moze drugi raz?? Jakie wyniki?? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ninka.1 Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 21:34 inakaro, 5cs, 5-6 czerwca agapola, 2 cs, 8 czerwca mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca kasiaagata, 10cs, 9 czerwca agatek.2, 2cs, 9 czerwca pit313, 1 cs, 9 czerwca stefaninka, 1cs, 10 czerwca marbus, 10-12czerwca megi231, 1cs, 11 czerwca majeczkad, 11 czerwca mejbibejbii, 12 czerwca serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 20:31 Inkaro jeszcze nie wszystko stracone poki @ nie ma trzeba miec jeszcze nadzije A co do + i - to oczywiście jestm za tym zeby wstawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ninka.1 Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 21:40 Jeszcze was nie opuszczam w tym miesiącu Wprawdzie @ przyszła kilka dni temu ale zdążę się jeszcze załapać na końcówkę czerwca. Chciałabym żeby mój pierworodny miał rodzeństwo I to jak bym chciała To dopiero 5 dc więc starania jeszcze przede mną. Powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi testami owu? Robi się je w dniach najprawdopodoniej najpewniejszych? Czyli w okolicach 15-18 dc? Przyznam się że jeszcze nie miałam z nimi do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
babaaja31 Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 21:38 ja wlasnie zrobilam pierwszy test i zobaczylam upragnione 2 kreseczki ja tez poronilam swoja pierwsza ciaze w lipcu w zeszlym roku a teraz mam nadzieje ze wszystko bedzie ok zycze powodzenia i 2 kresek wszystkim starajacym sie Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 23:56 Babaaja31 Moje gratulacje!!!! Także już bym bardzo chciała zobaczyć te dwie kreseczki Ja straciłam ciąże w 11 tygodniu w zeszłym roku w marcu , staramy sie i staramy ale nic z tego nam nie wychodzi.Lekarz dał nam jeszcze 3 miesiące a później jakieś badania. Ale jesteśmy cały czas dobrej myśli 14cs.mam nadziej ze się powiedzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
belinea_5 Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 22:23 I ja dziś odpadam Następna nadzieja w lipcu... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2327 Re: Czerwcowe testowanie 04.06.09, 22:53 Hej jestem tu nowa,i proszę o pomoc, 3 maja poroniłam naturalnie i odbyło się bez zabiegu. Dzisiaj zrobiłam bhcg i mam 27,51 lekarka nie dała mi jednoznacznej odpowiedzi,czy to ciąża i kazała powtórzyc bete w poniedziałek,ale boje się,że do tego czasu zwariuję. Proszę o pomoc,czy miał ktoś podobną sytuację? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 08:11 hej ) ja tez jestem nowa i mam do was dziewczyny duzzoo pytan, jezeli bedziecie wiedziec albo macie podobna sytacje to prosze o pomoc. 22 maja powinnam dostac okres a do tej pory jeszcze nie mam, dzis mija 2 tyg.na testach nic nie wykazuje, we wcześniejszej ciazy w której byłam i niestety poroniłam test mi wyszedł dopiero po 4 tyg.. błagam doradzcie cos bo do lekarza jade dopiero w poniedziałek a nie moge wytrzymac z niecierpliwosci!! z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 09:03 Witaj Sylwia Nie napisze Ci jakie są przyczyny tego ani dlaczego tak jest. Powiem Ci ze tez tak miałam.O pierwszej ciąży wiedziałam juz w 4 tygodniu(synek 3 latka),ale za to o drugiej nie wiedziałam do dnia gdy trafiłam na ginekologie z krwotokiem a był to juz 11 tydzień.Podejrzewałam ze mogę być w ciąży gdyż okresu nie miałam ale to była norma od urodzenia synka miałam z tym problem poniewaz karmiłam 22 miesiące i raz miałam a raz nie. Robiłam chyba z 5 testów ale kazdy był negatywny.Nie małe było moje zdziwienie gdy lekarz oznajmił mi ze jestem w 11tygodniu ciąży no ale nie stety serduszko przestałao bić i trzeba usunąć. Takze dobra i straszna wiadomośc w jednej chwili. Od tamtej pory mineło 15 miesięcy. Ja nie wieże testą,lepiej to skonsultować z lekarzem. A u Ciebie są jakies inne obiawy oprócz braku okresu,co by mogły sugerować ciąże?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
serpentynka850 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 09:11 Witam Was dzoewczyny! Z całego serca gratuluję mariola1315 i babaaja !!!Do testowania został mi ponad tydzień , ale już czuję ,że i tym razem się zawiodę. Do tego od wczoraj dopadło mnie straszne przeziębienie- wszystkiemu winna ta pogoda na wszelki wypadek nie szaleję z lekami . Życzę Wam miłego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 10:22 i lekarz zabronił mi poł roku zachodzic w ciaże. wam tez?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2327 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 09:25 Sylwia proponuję zrobic z krwi GHCG,koszt ok.20 zł a wynik masz pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 10:20 no juz bety nie bede robic bo na poczatku tyg jade do lekarza to sie wtedy dowiem!! nie wiem czemu ale sie bardzo boje moze ta pierwsza nieudana ciąza mnie tak przeraziła ze boje sie czy druga donosze:// nawet nie sadziłam ze tak strasznie duzo nas ,,dziewczyn,, ma takie problemy!!! Fasolka[*] 21.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2327 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 10:31 To życzę powodzenia,daj znac po wizycie. A swoją drogą takie badanie pomogło by lekarzowi w diagnozie,bo we wczesnej ciąży trudno jest rozpoznac na podstawie badania,u mnie tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
agataa25 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 10:47 Witam, ponownie.Mąż wczorak wyjechał w delegacje.Ostatnie przutulanko w 21dc przy cyklach 32-34.Zobaczymy co z tego wyniknie. czymam kciuki za siebie i za testujące wczerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 10:54 kasia jesteś we wczesnej ciąży Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2327 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 10:59 megi bardzo bym chciała żeby tak było,ale coś mi nie pasuje bo ze stosunku to by był 2 tydz,a na tym etapie beta powinna byc koło 100. Boję się,że zaczyna się poronienie,tak jak miesiąc temu lum zarodek nie prawidłowo się rozwija. Odpisz plis... Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 12:18 Kasiu po pierwsze odrzuć czarne myśli i ciesz sie ciaza bo w niej jesteś to że stosunek został odbyty 2 tyg temu wcale nie świadczy o tym ze własnie wtety doszlo do zaplodnienia bo owulacja mogla nastąpic pózniej. Nie martw sie na zapas - kochana bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2327 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 13:15 Megi podtrzymujesz mnie na duchu,bardzo Ci dziękuję-jesteś kochana! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 11:00 napewno dam znac!! ale jak bede to chyba skocze pod niebo, rano przed wizyta jeszcze tescik sobie zrobie iii trzymajcie kciuki)) Odpowiedz Link Zgłoś
mania-3004 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 11:10 Cześć dziewczynyNa wstępie gratuluje wszystkim zaciążonym U mnie jest 2cs a dzisiaj 22dc.Jestem juz po owulacji i przytulanku.Nie mam zbytnio nadziejii ,że tym razem zajde w ciąze nawet się nie nastawiam.Okaże się ok 15 czerca.Tak przeglądam te nasze listy i mam pytanko czemy mnie nie ma ?dziewczyny dopiszcie mnie też plisss Mama dwóch aniołków w niebie i jednego diablątka na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 12:22 inakaro, 5cs, 5-6 czerwca agapola, 2 cs, 8 czerwca mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca kasiaagata, 10cs, 9 czerwca agatek.2, 2cs, 9 czerwca pit313, 1 cs, 9 czerwca stefaninka, 1cs, 10 czerwca marbus, 10-12czerwca megi231, 1cs, 11 czerwca majeczkad, 11 czerwca mejbibejbii, 12 czerwca serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca mania-3004, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca mania - dopisałam cię do listy Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 12:36 co zancza te skróty cs?????? mnie tez dopiszcie kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 12:51 sylwio cs - to znaczy cykl starań Tylko ja niewiem jak mam ciebie dopisac bo juz niby testowałaś i teraz czekasz na wizyte u gina tak? Napisz kiedy dokładnie testowałaś to dopisze cie do listy tylko dam znaki zapytania Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 12:51 Kochana tnz.który cykl starań jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia1980 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 13:54 Dziewczyny, to i ja dołączę do waszej listy. Testować będę 14 czerwca (no chyba że nie wytrzymam to wcześniej). To nasz 8 cs i mam przeczucie że chyba nie ostatni (odpukać!) Megi, jak możesz to mnie dopisz Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 14:21 inakaro, 5cs, 5-6 czerwca agapola, 2 cs, 8 czerwca mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca kasiaagata, 10cs, 9 czerwca agatek.2, 2cs, 9 czerwca pit313, 1 cs, 9 czerwca stefaninka, 1cs, 10 czerwca marbus, 10-12czerwca megi231, 1cs, 11 czerwca majeczkad, 11 czerwca mejbibejbii, 12 czerwca serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca dominisia1980, 8cs, 14 czerwca bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca mania-3004, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca dominisia1980 dopisałam cię do listy to mój również 8 cs i też jakoś nie liczę na to, że ostatni gratuluję zaciążonym w tym miesiącu i trzymam kciuki za resztę Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 13:49 1 cs, 23 maja w sumie majowo/czerwcowe testowania Odpowiedz Link Zgłoś
mania-3004 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 14:54 Dzięki dziewczyny za dopisaniemyslałam ,że już zapomniałyście o mnie mama dwóch aniołków w niebie i jednego diablątka na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
mejbibejbii Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 17:09 Dziewczyny, doszukujecie się już 'objawów" U mnie dziś 7 dzień wyższych temperatur..oby tak dalej aż do 12tego. Ogólnie często boli mnie podbrzusze, jakieś takie kłucia w jajnikach. Przeczuć nie mam, bo jak pisałam, często staraczki mylą się w tym względzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_83 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 16:56 Dziewczyny udało się, są dwie kreseczki na teście ciążowym! Za 2 tygodnie idę na umówioną wizytę do gina i wtedy będę w 100% pewności Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 17:05 lucynko serdeczne Gratulacje) rosnijcie zdrowo Mam nadzije że ja wkrótce dolacze do lutowych mam Poki co nadal czekam a do testu zostalo jeszcze 6 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 17:27 Lucynko Moje wielkie Gratulacje!!!! Życzę powodzenia!!! Buziam mocniutko Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 17:57 Gratulacje)) Dbaj teraz o swojego maluszka bo wiesz ze do 3 miesiaca jest najwazniejszy okres) ja ide w poniedziałaek i juz na bede wiedziała) juz sie niemoge doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
agaciatko1 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 19:27 Dopisuje sie i ja. inakaro, 5cs, 5-6 czerwca agapola, 2 cs, 8 czerwca mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca kasiaagata, 10cs, 9 czerwca agatek.2, 2cs, 9 czerwca pit313, 1 cs, 9 czerwca stefaninka, 1cs, 10 czerwca agaciatko1, 3cs, 10 czerwca marbus, 10-12czerwca megi231, 1cs, 11 czerwca majeczkad, 11 czerwca mejbibejbii, 12 czerwca serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca dominisia1980, 8cs, 14 czerwca bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca mania-3004, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 20:15 Hej dzis juz 30 dzien mojego 31 dniowego cyklu od 6 dni mam temp 36,9 a od 2 dni 37. ale mysle ze to przed okresem, w sumie to objawów nie mam zadnych ani na okres a na ciaze niewiem jakie objawy. Lekko mnie jajaniki czasami leciutko kują także nastawiam się na @. Ale od paru dni jestem strasznie spiąca tak co drugi dzien bo np. we wtorek wstałam norlmalnie o 7 o 17 wrocilam o 18 juz kimono do 19:50 i od 22 znów do rana. Wczoraj z kolei od 21 juz kimono. Przy tym strasznie rozpalona ale goraczki nie miała. Takze niby licze na @ ale doszukuje sie kazdych objawów ) hihi niby zapisałam sie ze testować bede 10 ale moze juz wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 20:22 stefaninka chyba nie bedziesz nas tak trzymała w niepewnośc aż do 10-tego?? jutro lub pojutrze spokojnie możesz testować - zycze ci II kreseczek Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Czerwcowe testowanie 05.06.09, 22:19 hii tak się boje ... rozczarowania Ale masz racje w niedzielę z ranka zrobię test Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 06.06.09, 13:37 Hej dziewczyny jak u was samopoczucie? U mnie coś kiepsko , brzuszek pobolewa tak jak na @ i przed chwilką zobaczyłam na bieliźnie dwie kropki krwi ale jest to dla mnie bardzo dziwne bo nigdy przed @ nie maiłam żadnych plamień wiec pocieszam sie tym że może to implantacja zarodka?? hmmm zobaczymy Inakaro daj znac czy testowałaś ten drugi raz?? Czekamy na pozytywne wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 06.06.09, 14:07 Witaj megi!! U mnie dziś samopoczucie kiepskie strasznie boli mnie brzuch ale wiem to normalka zawsze mnie boli w czasie jajeczkowania. Mam taka nadzieje ze tym razem nam sie uda druga dzidziunia. Megi a za ciebie trzymam kciuki oby to było tylko plamienie. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 07.06.09, 19:07 no jeszcze nie testowalam drugi raz, boje sie ze znowu bedzie tylko jedna kreseczka. moze jutro z rana w takim razie sprobuje. Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 07.06.09, 20:19 Kurcze mnie też kusi juz testowanie - tym bardziej że w domu mam 2 testy ultra czułe i tak sobie leżą i czekają Jak zatestuje jutro a bedzie to 26dc to bedzie to testowanie 3 dni przed (nie)spodziewaną @. W zeszlym roku test pokazał drugą blada kreseczkę właśnie w 26 dc , lecz niestety nie donosiłam tamtej ciązy Inakaro daj koniecznie znać zaraz po testowaniu. Trzymam mocno kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 07.06.09, 21:38 No jutro mój sądny dzień o 18 wizyta u lekarza!! Trzymajcie za mnie kciuki mocnooo Mam nadzieje ze sie udało!! Megi mozesz mi podac nazwe tych twoich testów?? Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Czerwcowe testowanie 07.06.09, 21:38 Hej kobitku u mnie niestety jedna kreska( także czekam na lipcowe testowania. Teraz czekam na @ i chyba cykl mi sie wydłużył na 33 dni w poprzednim msc tez tak miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
babaaja31 Re: Czerwcowe testowanie 07.06.09, 21:52 dziwczyny zycze powodzenia podczas jutrzejszego teetowania i czekam na dobre wiesci Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 07:49 Dzisiejszy test negatywny ale w pierwszej ciazy test wyszedł po 4 tyg. nie wiem juz co myślec. Bez lekarza sie jednaj ie obejdzie! Dziewczyny a jak wasze testowanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mejbibejbii Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 08:57 Ja zaczynam wariować i już zatestowałam, chociaż powinnam 12tego. Póki co jedna krecha , a test o czułości 25 mlU/ml. Pociesza mnie podwyższona tempka..już 11-ty dzień Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 09:03 dziewczyny a więc definitywnie nie ma ide w tym miesiącu do lekarza, zrobie może test na prolaktynę, może to jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 09:13 nie załamujmy sie tylko!! nie wiem czy wy tez ale ja juz całkiem głupieje! trzeba jakos wyluzowac! Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 09:46 Kurcze ja też zatestowałam dziś rano i sama nie wiem co o tym mysleć. niewiem czy mam omamy jakieś czy sama wmawiam sobie ten cien cienia który pojawił sie na teście . Najpierw pojawiła sie jdena krecha - no wiadomo a po 3 min tak jak patrzyłam pod swiatlo to wydawalo mi sie ze zobaczyłam naprawde bardzo bardzo prawie niewidoczną kreske - hmmm niewim co o tym mysleć wprawdzie to 26dc i do testowania pozostalo jeszcze 3 dni wiec zobaczymy. Narazie nie nastawiam sie w ogole - zobaczymy w czwartek jak powtórze test ale poki co żadnych objawów nie mam. trzymam kciuki za pozostałe testujące. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 09:50 Daj znac jak poszło!! ale pamietaj - ,,nawet najjasniejsza kreseczka,, może świadczyc o Ciąży a jeżeli chodzi o objawy to nie występuja od razu!! z kazda ciążą jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
serpentynka850 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 09:59 Witam wszystkie ``Testowniczki``. Nie było mnie tu tylko przez weekend a tu tyle postów do nadrobienia Oczywiście gratuluję wszystkim , którym sie udało. Ja jakoś w tym miesiącu jestem pewna , że mi nie wyszło. Do testowania jeszcze ok.6 dni , wiec spokojnie czekam. Na dodatek przez tą pogodę dopadło mnie silne przeziębienie a muszę siedzieć w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 10:07 serpentynko mam do Ciebie pytanko!! poroniłaś pod koniec grudnia i czy lekarz czy zabronił zachodzic w ciaze przez pół roku?? ja poroniłam 21.11.22008 11tc i mi powiedział ze lepiej nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia1980 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 09:54 Megi, trzymam kciuki, żeby ten cień cienia lada dzień stał się grubą krechą Jak zrobisz kolejny test to daj znać. Ja mam w planach zatestować pod koniec tygodnia, ale jakieś mam dziwne przeczucie, że w tym miesiącu sie nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 10:44 Witam dziewczynki!!! Trzymam za was wszyściutkie mocno kciuki. Megi tobie życze tej drugiej kreseczki grubszej!!!!!! U mnie do testowania jeszcze 12 dni ale jakieś dziwne mam przeczucie że tym razem nam się naprawde udałao-zobaczymy co z tego będzie. DOMINISIO trzymam kciuczki mocniutko by było + POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 10:49 agapola,i mwiktorianka TESTOWAŁYŚCIE JUZ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
agapola Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 14:23 ja jeszcze nie testowałam. dziś mam 33 dc a w zeszłym miesiącu dostałam @ w 34 dc, więc z uwagi na to że od kilku dni pobolewa mnie brzuch stwierdziłam że z testem jeszcze poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
galgo Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 10:51 lucyna_83 gratulacje, ale zazdroszcze!!! Inakaro, b. mi przykro, trzymam mocno kciuki za wyniki badan i za lipcowe wyniki testu!! I ogolnie tak jak przeczytalam teraz te wszystkie weekendowe posty, to mysle sobie, ze wszystkie jestesmy takie poglupiale za ta ciaza, ze szkoda gadac. Osobiscie uwazam sie za bardzo statecznego i zrownowazonego czlowieka, ale w tym temacie nie potrafie utrzymac emocji na wodzy, tez podniecam sie byle jakim objawem, choc zdaje sobie sprawe, ze na tym etapie, to i tak nic nie znaczy... Test lezy na polce i czeka na ten wlasciwy dzien, a ja chodze naokolo i przebieram nogami zalujac, ze jeszcze nie moge sprawdzic... Tez Wam sie tak dni ciagna?? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 11:26 Nawet nie wiesz jak bardzo długo te dni sie ciągną!! dzisiaj mam wizyte u lekarza o 18 a obecnie jestem w pracy. Nie moge sie na niczym skupic ani nic robic, ciągle myśle o jednym!!ponad 2 tyg mi sie juz @ spóżnia zrobiłam chyba z 5 testów ale wszystkie wyszły negatywnie. Ta niepewność mnie dobija! Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 13:09 Sylwia trzymam kciuki za ciebie. Ja w zeszłym roku robiłam chyba z 5 testów i kazdy był negatywny a po miesiącu okazało sie ze jednak byłam w ciązy . Takze zycze ci by testy były mylne a lekarz potwierdzi tylko ciąże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 13:14 Na forum zaczełam pisać od tygodnia i nie wiedziałam ze można sie tylu rzeczy dowiedzieć i Że są takie życzliwe osoby)) Dzięki Kochane za Wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 13:26 Ależ nie ma za co Sylwio!!! Ja takze jestem tu od ok.tygodnia i bardzo dużo sie tu dowiedziałam.Są czasem sprawy ,mysli o których nie jest tak łatwo rozmawiać z mężem czy wogóle z kimś oko w ok a tu pisze co mysle. Pozdrawiam. Mam synka 2latka i 10 miesięcy i aniołka 19.03.08(11tydz.) 14cs.starań Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 13:29 A Ty Kustonko z jakim problemem zawitałaś do nas???? A może dla przyjemności?? Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 13:40 Z jakim problemem? Takze jestem jedna z tych co beda testowac w czerwcu (20) . Jestem moze tu i pierwszy raz ale juz staram się o dzidziunie od 14 miesięcy. Mam nadzieje że teraz sie uda!!! Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 13:53 Nio ja tez mam nadzieje że Ci sie uda)) Czemu az 14 miesiecy???? nie możesz za bardzo i leki bierzesz czy tak poprostu wymaga to cierpliwości?? Odpowiedz Link Zgłoś
mania-3004 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 14:01 Cześć dziewczyny lucynka gratuluje U mnie dzisiaj jest...cholibka pogubiłam się już...25dc-takżadnych objawów ciąży nie ma-no prócz tego ,że brzuch zrobił mi się jak balonale ja już mam tak od jakiegoś czasu.Tak jak większość dziewczyn głupieje z tym czekaniemale my to już chyba mamy to w naturze. Żadnych objawów ciąży się nie doszukuje bo póżniej przychodzi tylko rozczarowanie... To jest mój 2cs(pewnie znowu klapa bo coś tak czuje) a testować będe 15 czerwca...ah... Dziewczyny trzymam kciuki za Was Ps.dominisia a Ty kiedy będziesz testować?masz jakieś przeczucia? Mama dwóch aniołków w niebie i jednego diablątka na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
mania-3004 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 14:04 sylwia trzymam kciuki za wizyte i za dobre wieścidaj znać jak już będziesz po kustonka i Tobie się uda,zobaczysz my z mężem o synka staraliśmy się 1,5 roku mama dwóch aniołków w niebie i jednego diablątka na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 15:38 Sylwia .leków żadnych nie biore tylko tak po prostu jakos nie wychodz.Pocieszam sie tym ze o synka staralismy sie 10 miesięcy a tu może trzeba troszke więcej cierpliwości.Pozyjemy zobaczymy. Mana a tobie dziekuje za miłe słówko!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 14:31 Mania troszke cierpliwości by sie przydało nie?? a Baby takie już są)) Ja też sie różnych objawów doszukuje a najlepsze jest to.... moja głowa tak reaguje na mój stres że tylko jak mi sie dzień albo dwa spóżnia @ to wydaje mi sie ze mam jakieś zachcianki mimo tego ze pożniej normalnie dostaje @ Mania za Ciebie Trzymała kciuki 15 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
mejbibejbii Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 20:37 zostawić was na trochę strach, bo później tyle czytania ale dobrze mieć świadomość, że nie jest się samemu w tym nerwowym oczekiwaniu. Dosłownie czuję stres jak przed jakimś egzaminem! tak bardzo chcę w końcu być w tej ciąży, że nie przyjmuję do wiadomości tej jednej krechy, która wyszła rano. Test powtórzę w środę i mają być II najgorsze, że mam długie cykle i dlatego tak się to ciągnie i ciągnie..już 36dc Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 08.06.09, 21:51 mejbibejbii ja tez mam dlugie cykle, zwykle 34, czasem nawet 40 dni. probuje zajsc w ciaze juz ok.pol roku. wczoraj wyczytalam, ze dlugie cykle powyzej 32-34dni swiadcza o wysokim poziomie prolaktyny i w tym moze byc problem. tak wiec ja ide w najblizszym czasie do lekarza zeby sprawdzic czy to to czy moze po prostu nie mamy szczescia. i chyba najlepiej taki test zrobic na poczatku cyklu. powodzenia w testowaniu w srode Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia1980 Re: Czerwcowe testowanie 09.06.09, 09:11 mejbibejbi, megi - powtarzałyscie dzisiaj test czy nie? Mania, pytałas kiedy bede testowac, a wiec planowałam dopiero na niedziele ale juz kombinuje żeby spróbowac wczesniej. A jesli chodzi o przeczucia to tym razem nic, wydaje mi sie ze jednak przyjdzie @. Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 09.06.09, 09:21 dominisia ja jeszcze testu nie powtarzałam , mam zamiar zrobić w czwartek. No zobaczymy czy coś jednak bedzie czy nie - jestem juz bardzo ciekawa alenie nastawiam sie. zrobiłabym bete ale u nas na wynik tzreba czekac conajmniej 3 dni!!!! wiec sie nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
serpentynka850 Re: Czerwcowe testowanie 09.06.09, 09:55 sylwia198888 - dopiero zauważyłam Twoje pytanie. Każdy lekarz (w szpitalu po zabiegu a później mój) mówił mi co innego. W szpitalu powiedzieli mi , że dobrze jest poczekać z trzy cykle , żeby poziom hormonów wrócił do normy i macica po zabiegu dobrze się zregenerowała , a mój lekarz kazał czekać przynajmniej 5 cykli, zapisał mi nawet tabletki anty (których nie brałam). W tym czasie porobiłam trochę badań - toksoplazmoza , tarczyca itp. Zabezpieczaliśmy się i doszłam do wniosku , że posłucham lekarzy, żeby kiedyś sobie nie wyrzucać , że zrobiłam coś nie tak. Mój niemąż berdzo przeżył stratę i musieliśmy dużo rozmawiać , bo nie chciał więcej próbować - bał się (boi) , że znowu coś może być nie tak. Wiem , że kolejnego razu już by nie było Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 09.06.09, 14:01 cześć dziewczynki ale się rozpisałyście przez ten weekend ja mam za sobą kilkudniowe szaleństwo łóżkowe nie liczę na ciążę- to jest 8 cs i nie mam już siły by się stresować. fakt, że do testowania pozostało 12 dni ale nie liczę na cud... postawiłam tym razem na dobrą zabawę i po raz pierwszy od kilku miesięcy dobrze się bawiłam w sypialni co ma być to będzie a wam moje drogie życzę kolejnych pozytywnych testów trzymam za was wszystkie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
mwiktorianka Re: Czerwcowe testowanie 09.06.09, 18:24 Cześć dziewczyny!Ja testowałam dziś, niestety wyszedł negatywny.@ miała przyjść wczoraj.Testowałam o 4 rano bo musiałam wstać na siusiu.Potem z tego wszystkiego do rana nie mogłam zasnąć,a rano ledwo wstałam do pracy.Miałam jeszcze nadzieję,że może test się pomylił,ale właśnie dostałam plamienie jak przed @.Jestem kompletnie skołowana.Starania o dziecko to wcale niefajna sprawa jak nie wychodzi.Sama jestem zaskoczona tym,ze tak fiksuję,tym bardziej,ze mam juz troje dzieci.Nie wiem co jest grane bo od ponad tygodnia bolały mnie jajniki i to momentami dość mocno(nadal pobolewają),nie wiem dlaczego.Składałam to na karb ewentualnej ciąży(choć w poprzednich nie miałam takich objawów),ale tym bardziej nigdy nie miałam takich objawów nie będąc w ciąży.Więc o co chodzi?Piersi bolą mnie bardzo i to po bokach takich objawów przed @ też nie miewałam,lekko pobolewały,ale tyle co nic.Zastanawiam się czy nie doszło do zapłodnienia,ale do zagnieżdżenia już nie?Ostatnią @ miałam dużo bardziej bolesna niż zwykle i ze skrzepami,zastanawiałam się nad ciążą biochemiczną.Następne starania dopiero w lipcu bo staramy się z tabelką kontroli płci dziecka,a chcemy córkę(choć chłopiec też będzie ok,ale mamy już dwóch i dla równowagi przydałaby się jeszcze jedna córka).Gratuluję wszystkim zaciążonym,reszcie życzę owocnych starań i trzymam kciuki za was wszystkie.Będę oczywiście zaglądać.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
agaciatko1 Re: Czerwcowe testowanie 09.06.09, 19:12 Witam Dziewczyny. U mnie po raz 3 się nie udało Ja nie wiem skąd u Was tyle cierpliwości i wiary. Mnie okropnie załamują niepowodzenia. Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim testującym, obyśmy się spotjkały w "lipcowym testowaniu" w jak najmniejszym gronie Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Czerwcowe testowanie 09.06.09, 21:31 hej moje drogie u mnie@ ciagle brak. Dzis 34 dc.zazwyczaj mam 31-32 ostatni 33 dni. jakichoklwiek objawów brak. Najgorze bo mam zapalenie ucha i antybiotyk. Poczekam jeszcze jutro najwyzej w czwartek powtórze test. Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia1980 Re: Czerwcowe testowanie 09.06.09, 22:23 mwiktorianka, tak z ciekawości zapytam - co to jest ta tabela kontroli płci dziecka? na czym to polega? Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 08:36 dominisia pozwole sobie odpowiedzieć za mwiktoriankę. Penie chodzi o tę tabelę jolmys.webpark.pl/ Wg niej jak udało by mi sie zaciazyc ma byc córcia Juto wielki dzień dzien testowania i nadzija jeszcze wieksza Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 08:43 wg mnie ta tabelka to bzdura, mam 2 dzieciaczków i 1 zgodnie z tab, 2 nie. Wiec szansa na trafienie wyniku z tabelki jest pół na pół. Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia1980 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 09:37 Zajrzałam do tej tabelki no i przy Bartku faktycznie sie sprawdziło, ale i tak uwazam ze szanse są 50 na 50. Nie sugerowałbym sie taką tabelą przy planowaniu dziecka, bo to raczej loteria. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczkad Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 10:18 Cześć dziewczyna, rzadko pisuję na forum ale czytam codziennie. Na wstępie gratuluje wszystkim zaciążonym i trzymam kciuki za resztę . Testować miałam dopiero jutro 11.06 ale ciekawość była silniejsza. Więc dziś rano zrobiłam test i pojawiły piękne dwie krechy. Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia1980 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 10:25 Gratuluje majeczkad i bardzo zazdroszczę... Napisz czy ten dzisiejszy test to jeszcze przed terminem @ czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
miska83 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 10:32 ogromne gratulacje!!!! co do tabelki...nie sprawdzilo mi sie niby mial byc syn a urodzila sie corcia Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 10:52 Witam wszystkie dziewczyny!! Na samym poczatku GRATULUJE zaciążonym!! Za ciebie Megi trzymam mocniutko kciuki by jutro były te dwie kreseczki. Stefaninka za ciebie także trzymam kciuki by jednak te opóźnienie to była ciąża!! U mnie do testowania jeszcze 11 dni.Jakies dziwne przeczucie mam ze tym razem sie chyba udało. Poczekamy zobaczymy,ale nie nakręcam sie bo po tylu próbach to juz wszystkiego mozna się spodziewać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 11:32 majeczkad wielkie Gratulacje - ja testuje jutro i powiem że coś zaczelo sie dziać - mam lekkie mdlości i troszke bolące piersi - ale to tak od dzisiaj. Sama niewiem czy sobie tylko tak wmawiam czy nie no ale jutro sie okaże. trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
agataa25 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 11:39 megi, widzeże @ miałysmy tak samo tj.14 maja.Ja czekam do przyszłego tygodnia z testowaniem-mam długi cykl 32-34, poza tym @ miałam dopiero drugo raz od porodu więc nie wiem czy się udało.Trzymam kciuki za nas, jeżeli sie uda to dziecię urodzi się 14 lutego-w dzień moich urodzin i rodzin babci Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 12:57 agataa dokładnie ostatnią @ mialam 14 maja ale ja mam cykle 29-dniowe wiec termin wypadałby mi na ok 18 lutego wg tego kalkulatora www.dziecko.haczewski.pl/ Korci nie bardzo testowanie ale już wytrzymam do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
agataa25 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 13:22 Przy pierwszym dziecku lekarz odejmował z od daty ostatniej miesiączki 3 msc, wiec wypada 14 luty-pierwsze dziecko urodziłam 1 dzień przed terminem.Mnie też korci, cos mnie kłuje, nie nakręcam się ale tak jak każda z Was-chciałabym chiała... Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 12:58 trzymaj trzymaj bardzo sie przydadzą - a ja bede trzymała za ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
majeczkad Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 11:44 Dziękuję i trzymam za resztę kciuki. Test powinnam zrobić dopiero jutro, ale objawy świadczyły o tym, że tym razem się chyba udało (mdłości od soboty, oraz duże piersi)chociaż brzuch boli jak na @. Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 11:50 kutonka, ja od kilku miesiecy za kazdym razem mam przeczucie, ze to juz Odpowiedz Link Zgłoś
serpentynka850 Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 12:55 Majeczka - gratuluję Ci z całego serducha. Ja mam testować za 4 dni - póki co zero objawów i ciążowych i tych na @. Za pierwszym razem czułam się tak jak jakoś ``inaczej`` - trudno to opisać , a teraz nic.Stawiam jednak na @ , bo brzuch mi już pęcznieje jak zawsze. Obiecałam sobie się nie nakręcać , ale jednak nie mogę , jestem coraz bardziej podekscytowana. Dobrze , że jesteście dziewczyny. W domu nie mogę przecież stale klepac o ciąży. Mój niemąż tylko się uśmiecha pod nosem Odpowiedz Link Zgłoś
wikikul Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 13:55 Hej ja mam dzis 13 dc i wydaje mi sie że już jestem po owulacji czy to mozliwe tak mi sie wydaje bo sluz mam dośc gesty i taki mleczny a jeszcze oare dni temu było bardziej wilgotno . Powiedzcie czy to mozliwe bardzo pragne dziecka. dodam że ma 30 dnio0ew cykle. Odpowiedz Link Zgłoś
mwiktorianka Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 18:15 Cześć dziewczyny!Jeśli chodzi o tabelkę to ja też nie jestem przekonana na 100% bo to pierwsze dziecko,które planuję z tabelką,ale pozostała trójka sprawdziła mi się.Moja siostra też zaplanowała sobie córkę z tabelką i ma córkę.Ja też podobnie jak wy bardzo się zniechęcam niepowodzeniami w staraniach.Staram się być dobrej myśli,ale chwilami nie wierzę,że się uda choć to był dopiero 2 cs.Wykańcza mnie to czekanie,doszukiwanie się objawów,choć staram się o tym jak najmniej myśleć i w sumie udaje mi się,ale na kilka dni przed @ myslę już prawie cały czas.Pozdrawiam was wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Czerwcowe testowanie 10.06.09, 19:11 Witam u mnie dalej bez @. Dzis natomiast okropnie bolał mnie brzuch. Temperatura wczoraj 37 dzis 36,8.. dzis juz 35 dc. Czekam do jutra. Gdyby nie ten negatywny test w niedziele miałabym jakąs nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
wikikul ?????? 10.06.09, 19:38 Hej ja mam dzis 13 dc i wydaje mi sie że już jestem po owulacji czy to mozliwe tak mi sie wydaje bo sluz mam dośc gesty i taki mleczny a jeszcze oare dni temu było bardziej wilgotno . Powiedzcie czy to mozliwe bardzo pragne dziecka. dodam że ma 30 dnio0ew cykle. Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: ?????? 10.06.09, 20:03 Wydaje mi sie że możliwe - organizm czasami nas zaskakuje wiec możliwe jest wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.s.i.c.z.k.a Re: ?????? 10.06.09, 21:43 hej, polecam prócz obserwacji śluzu mierzenie temp - wiem że czasochłonne ale połączone z obserwacją śluzu da ci odp czy owulacja już była czy nie. u mnie się sprawdziło dlatego tez polecam. ale jesli piszesz że masz cykle 30 dniowe to owulację powinnas miec około 16 dnia cyklu, a wilgotność mogła być nie związana z owulacją-tak więc może dopiero się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
ika.0 Re: ?????? 11.06.09, 06:48 czesc dziewczyny jestem juz na forum od 2 lat, tyle co staram sie o drugą niunie przestałam juz pisac poniewaz załapałam doła.w ciągu tych dwóch lat wiele przeżyłam tzn.ciąże pozamaciczną i poronienie, wyobraźcie sobie że teraz gdy odpuściłam juz na maksa i pogodziłam sie z tym ze mój 5 letni syn bedzie jedynakiem wczoraj zrobiłam test poniewaz @ spóźniała mi sie 10 dni i zobaczylam od razy dwie grube krechy płakałam jak bobr.a wiec dziewczyny wszystko jest mozliwe i trzymam za was kciuki.papatki Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 08:54 Witam witam u mnie niestety @ dziś zagościła. Ale jestem zmartwiona innym faktem mój cykl jest zoraz dłuższy wynosi teraz 35 dni. Zawsze miałam 31.. Zastanawiam się czy nie kupić sobie testow owulacyjnych i testować, jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 09:43 ika wielkie Gratulacje) Ja tez mam dobre wieści - -dziś w terminie @ zobaczylam na teści II kreseczki - co prawde ta druga bledsza ale spokojnie widoczna ciesze sie bardzo tym bardziej że byl to 1cs Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 09:57 Megi i inne mamuski gratuluje. Wysyłajcie nam pozytywne fluidki) Odpowiedz Link Zgłoś
mejbibejbii Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 11:03 Dziewczyny, gratuluję tym, którym się udało.. ..a do mnie wczoraj przyszła wredna @, nie dosc ze zwijam sie z bólu, to jeszcze zalamka psychiczna Jeszcze raz zbadam hormony, bo faktycznie 39 dniowe cykle, to cos nie halo Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 11:32 gratuluję kolejnym zaciążonym widzę, że czerwiec jest zdecydowanie lepszym i bardziej owocnym miesiącem pod względem pozytywnych testów oby tak dalej a mnie do testowania pozostało jeszcze 12 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 11:51 inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca ? mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca ? agatek.2, 2cs, 9 czerwca ? pit313, 1 cs, 9 czerwca ? stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca ? megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca mejbibejbii, 12 czerwca serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca uzupełnijcie jeśli coś lub kogoś pominęłam Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 12:42 megii gratulacje !!! dla wszystkich innych oczywiście też. ta lista z plusami i minusami jakoś tak smutno wygląda, szczególnie dla mnie ale wiem sama chciałam, widomo komu gratulowac mi dzisiaj w nocy przydarzyło się coś dziwnego. dostalam okropnych bólów brzucha, cała była zlana zimnym potem, nie miałam siły się ruszyć, ani nawet po tabletke iść, a na dodatek mój M dzisiaj wyjechał i byłam sama. do tego dołączyły wymioty i inne dolegliwości toaletowe. dziwne było to że to niby miesiączka, a majtki miałam czyste. jak już troche to wszystko przeszło to cała miesiączka jakby wyleciała ze mnie w jednej chwili. teraz czuję się jakbym przebiegła w nocy maraton, a miesiączki w sumie nie mam. sorki za taki szczegółowy opis moich dolegliwości, ale nie wiem co mam myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 12:54 ja przy pierwszym dziecku miałam tak,że dostałam 2 dni przed terminem okresu...(w 26 dniu w cyklu 28) w sumie to bardziej porządnego plamienia 2-dniowego a potem cisza... 37 zrobiłam test bo coś mnie tknęło i były 2 kreski. Inakaro dziwne jest to co opisujesz- moja znajoma tak miała jak poroniła... ale skoro bielizna czysta... ja bym pomyślała na poważnie nad jeszcze jednym testem Odpowiedz Link Zgłoś
galgo Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 13:48 ika i megi, gratulacje, wspaniale, ze sie Wam udalo, trzymam kciuki za ciag dalszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
mania-3004 Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 15:04 soneczko mnie pominęłaś...miałam testowac 15 czerwca...własnie miałam... dzisiaj wypadł mi 28dc i dostałam @!!szok!! nigdy tak nie miałam,mój organizm oszalał,zawsze miałam 30-dniowe cykle i d**a!rozregulowało się wszystko... soneczko wpisz mnie na lipcowe testowanie...i tym sposobem spadam na koniec listy...nawet się nie doczekałam czerwcowego testowania to niesprawiedliwe!!!jestem załamana Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 18:20 Mania-3004 nic się nie martw dobrze będzie jak nie teraz to za miesiąc nie mogę cię wpisać na czerwiec bo testować będziesz w lipcu dlatego też zapraszam do wątku lipcowe testowanie tam przynajmniej będziesz jedną z pierwszych na liście do testowania a nie na szarym końcu pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 11.06.09, 21:13 Megi Moje wielkaśnee gratulacje!!!!! Mi do testowania zostało jeszcze 9-10dni Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 12.06.09, 16:53 soneczko_81 trochę mnie zaniepokoiłaś tym poronieniem. szukałam trochę w internecie i rzeczywiście bardzo wczesne poronienia tak wyglądają (takie do 7tc). chciałam isc dzisiaj do lekarza, ale nikt dzisiaj nie przyjmuje. wczoraj do wieczora bolał mnie brzuch, wiec cały dzień przeleżałam. trochę to i tak dziwne, bo przecież dwa testy nie wykazały ciąży. dzisiaj tez nie mam okresu tylko lekkie plamienie. chciałam zapisać się na lipcowe testowanie, ale teraz to juz nie wiem kiedy mam się testować a jak myslicie iść w poniedziałek do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 12.06.09, 17:07 moim zdaniem zdecydowanie tak!! to wcale nie musi oznaczać ciąży ani poronienia... skoro są bóle to się oznacza, że coś się tam w środku dzieje i lepiej to sprawdzić chociażby dla własnego świętego spokoju szkoda tylko,że dopiero w poniedziałek bo jeśli dzieje się coś niedobrego to przez weekend można by było już temu zaradzić... a tak musisz poczekać. mam nadzieję, że wszystko będzie ok trzymam za ciebie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 12.06.09, 17:53 no to chyba pójde. tylko musze iść do mojej starej lekarki, bo do nowego lekarza jestem zapisana dopiero na 2.07, ma miesięczne kolejki. nie lubie do niej za bardzo chodzić, bo ciężko się o co kolwiek zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 12.06.09, 18:03 no ja bym sobie darowała taką lekarkę skoro mówisz,ze nic się nie można od niej dowiedzieć... a może prywatna wizyta? i niekoniecznie u niej? Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 12.06.09, 18:21 no zapisałm sie prywatnie do innego lekarza. a tak nagle z ulicy do kogoś iść, pójde jeszcze raz do niej, niech sprawdzi czy wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
dzigusia1 Re: Czerwcowe testowanie 12.06.09, 13:23 To ja jeszcze się dopisuje testowanko 20 , nie mogę się już doczekać a to jeszcze 8 dni Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia198888 Re: Czerwcowe testowanie 12.06.09, 13:55 Nie odzywałąm sie długo bo wyobrazcie sobie ze pojechałam w poniedziałek na wizyte na sprawdzenie i lekarz mi powiedział ze jest podejrzenie ciazy pozamacicznej wczoraj właśnie wyszłam ze szpitala ale i tak jeszcze nic nie wiadomo za 7 dni mam sie zgłosic na wizyte kontrolna bo coś tam mam w jajniku musze Wam powiedziec ze życ sie odechcewa Odpowiedz Link Zgłoś
ika.0 Re: Czerwcowe testowanie 14.06.09, 09:43 sylwia współczuje ci to samo przezywałam nie całe dwa lata temu,uważaj na siebie bo u mnie to sie nie zadobrze skończyło ale teraz jestem szczesliwa bo mam fasolke w sobie,mam nadzieje że u ciebie bedzie wszystko ok trzymam kciuki.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babaaja31 Re: Czerwcowe testowanie 12.06.09, 13:02 ika megi gratuluje) ja dzis ide do lekarza na pierwsza wizyte az sie boje powodzenia dla wszystkich testujacych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ika.0 Re: Czerwcowe testowanie 14.06.09, 09:46 megi231 bardzo sie ciesze i gratuluje, z tego co widziałam to prawdopodobnie jesteśmy z jednego miasta bedzie rażniejpozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
agataa25 Re: Czerwcowe testowanie 15.06.09, 09:54 Megi, gratuluje.Nie wytrzymałam do 17 i zrobiłam dzisiaj test.Druga kreska słaba ale widoczna.Mam nadzieję że to prawda i Antoś będzie miał rodzeństwo(po cichu licze na siostre).Megi, spotykamy się na forum luty 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
aloofania Re: ?????? 12.06.09, 09:13 Gratuluję wszystkim zaciążonym Oby więcej takich pozytywnych postów, działają bardzoooo budująco.A ja od nowego cyklu zacznę chyba mierzyć temp., by sprawdzić czy ( i ewentualnie w którym dniu cyklu) mam owulację (chociaz podobno temp. też w 100% nie daje odpowiedzi na to czy owu była czy nie). Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_net Re: Czerwcowe testowanie 12.06.09, 00:11 Witajcie dziewczyny Serdecznie gratuluje wszystkim "zaciążonym" Trzymałam za Was kciuki tak jak obiecałam Mam nadzieje kochane , że uda sie już niebawen zobaczyć dwie kreseczki również tym do których jednak przyszła znienawidzona @. Pozdrawiam serdecznie i przesyłam ciażowe fluidy. Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: Czerwcowe testowanie 13.06.09, 08:25 u mnie tez niestety spadam na lipcowe Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiazw Re: Czerwcowe testowanie 13.06.09, 09:48 Witam serdecznie. Mam pytanko... kiedy mogę wykonać test Beta-Hcg? Jestem w 33 dniu cyklu a mam zawsze identyczne cykle 29 dniowe okres spóźmia mi się 4 dzień a domowy test robiony dwukrotnie w dniu w którym miała pojawić się miesiączka i dziś nic nie wykazały. to jest czwarty cykl w którym starmy się z mężem o dziecko. Czy to możliwe, że jest jeszcze za małe stężenie hormonu? Odpowiedz Link Zgłoś
majeczkad Re: Czerwcowe testowanie 13.06.09, 19:58 Witam, Megi i ika gratuluję oraz powodzenia dla wszystkich testujacych!!!! inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca ? mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca ? agatek.2, 2cs, 9 czerwca ? pit313, 1 cs, 9 czerwca ? stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca ? megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 13.06.09, 21:25 inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca + serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca uzupełniłam listę... całkiem sporo nas jeszcze zostało do testowania w tym miesiącu ja muszę zaczekać do testowania jeszcze 10 dni... no chyba, że wcześniej odwiedzi mnie @ i znów zaliczę porażkę... staram się nie nastawiać ale to takie trudne... nawet gdy już myślę, że przyszła faza zobojętnienia to kupuję testy ciążowe (dobrze, że w anglii za paczkę 25 testów płaci się równowartość 25 zł bo już dawno bym zbankrutowała po tylu próbach) także powodzenia dziewczyny trzymam kciuki za kolejne plusiki Odpowiedz Link Zgłoś
dzigusia1 Re: Czerwcowe testowanie 13.06.09, 23:50 inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca + serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca To ja jeszcze raz odświeżam listę bo znów mnie na Niej nie ma ) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
galgo Re: Czerwcowe testowanie 14.06.09, 21:30 no sporo nas jeszcze zostalo i cale szczescie bo na razie statystyki sa niezbyt wesole: 3 na tak i 9 na nie!! Dziewczyny, poprawiamy czerwcowa srednia!! Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 15.06.09, 09:50 Witajcie dziewczyny!!! Nie było mnie tu chwilkę a tu tyle do czytania!!! Nasza lista troszkę smutniutko wyglada prawie same minusiki.Ale do końca jest nas jeszcze troszke !!! Życze wszystkim samych plusików,no i sobie takze. Do testowania zostało mi jeszcze 5 dni.Przeczucie jakieś takie dziwne mam że tym razem sie udało.Moje samopoczucie jest obojętne,nic mi sie nie chce tylko bym spała. Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agataa25 Re: Czerwcowe testowanie 15.06.09, 10:12 inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca + serpentynka850, koło 14 czerwca chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca + kustonka,14cs, 20 czerwiec dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca słaba druga kreska ale jest Odpowiedz Link Zgłoś
galgo Re: Czerwcowe testowanie 15.06.09, 10:38 hej agataa, gratulacje!!! u nas juz po staraniach, entuzjazm z oczekiwania na ciaze jakos nagle prysnal, czyzby to intuicja podpowiadala, ze sie nie udalo...? Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czerwcowe testowanie 15.06.09, 10:47 agataa25 - Gratulacje)) super że ci sie również udało) Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 15.06.09, 13:05 Agataa Moje najszczersze gratulacje!!!!! Teraz według listy ja jestem następna -zobaczymy!! Odpowiedz Link Zgłoś
agataa25 Re: Czerwcowe testowanie 15.06.09, 14:59 Trzymam kciuki ze Ciebie!!!Oby nas było więcejw terminie na luty. Daj znać, trzeba mieć nadziję Odpowiedz Link Zgłoś
ro1975an Re: Czerwcowe testowanie mam 2 kreski 16.06.09, 00:09 po 10 miesiącach staran są 2 kreski. Ale numer a juz myslałam ze znowu nic z tego a tu sa yahoooooo Odpowiedz Link Zgłoś
serpentynka850 Re: Czerwcowe testowanie mam 2 kreski 16.06.09, 10:40 Witajcie dziewczyny. Kilka dni mnie nie było i nadrabiam dziś zaległości. u mnie niestety również nici z planów , spadam do lipcowych testowań i mam nadzieję , że ``przeprowadzam`` się do następnego miesiąca ostatni raz. Nie zdążyłam nawet testować , bo 14 @przyszedł rano jak w zegarku Nie rozumiem już nic . Celowaliśmy dokładnie `` w te dni`` i przy tej długośći cyklu powinno się udać. Trzymam kciuki za Was i za to , żebyśmy w lipcu spotkały sie w jak najmniejszym gronie albo tylko po to , żebyście zostawiały nam ``ciążowe fluidki``. Trzymajcie się a przyszłe mamuśki dbajcie o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
galgo Re: Czerwcowe testowanie mam 2 kreski 16.06.09, 12:09 Uaktualniam i poprawiam, moze cos przegapilam, ale wydawalo mi sie, ze mejbibejbii jest raczej na minus... inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca - serpentynka850, koło 14 czerwca - chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca + kustonka,14cs, 20 czerwiec dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
poolianna Re: Czerwcowe testowanie mam 2 kreski 17.06.09, 10:04 Witam, po raz pierwszy i ja dopisze sie jeszcze do czerwcowego testowania. to juz nasz 5cs, a testowac bede 30czerwca. I staram sie baardzo mocno wdychac ciazowe fluidki inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca - serpentynka850, koło 14 czerwca - chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca + kustonka,14cs, 20 czerwiec dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca poolianna, 5cs, 30 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
majeczkad Re: Czerwcowe testowanie mam 2 kreski 16.06.09, 15:26 ja również Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie mam 2 kreski 16.06.09, 18:13 no dziewczyny gratulacje dla wszystkich ja niestety narazie musze zmienić plany, mam nadzieję że nie na długo dzisiaj lekarz na usg powiedział mi ze nic z tego nie będzie poki co na pewno nie uda mi się zajść w ciążę, mam za cieńką śluzówkę, nie wiem co to znaczy, ale jutro ide na wizytę to się dowiem. może któraś z was wie coś więcej?? jak długo trwa leczenie?? czy potem będę mogła zajść w ciążę?? Odpowiedz Link Zgłoś
wikikul ????? 16.06.09, 20:04 Hej ja dopiero mam testować 27 czerwca. Tak strasznie licze na to że sie udało. Pd zeszłegopiątku zaczeły bolec mnie piersi i coraz mocniej je czuje. Prze @ tez tak mam ale dosłownie pare dni a to juz czuje i jeszcze jedno mam taki mleczny śluz. Wczesniej takiego nie miałam. W sumie nie tak dawno zaczełam sie temu przygląddać. Mam straszną nadzieje że to jednak to. Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: lista 16.06.09, 20:19 inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca + serpentynka850, koło 14 czerwca - chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca ro1975an, 10cs, 15 czerwca + agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca wikikul, 27 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca uaktualniona no i czekamy na testowanie tych co już powinny mam nadzieję, że podwójne kreseczki będą jeszcze nie raz w tym miesiącu mnie do testowania pozostał tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
babaaja31 Re: lista 16.06.09, 21:47 hej nie zapominajcie o mnie ja testowalam 2.06 i wynik jest pozytwyny ostatnio do Was nie zagladalam ale gratuluje wszystkim zaciazonym i zycze powodzenia przy testowaniach wszystkim oczekujacym no i oczywiscie prosze o wpis na liste Odpowiedz Link Zgłoś
lila.star i ja dołączam do testujących 16.06.09, 23:10 Przede wszystkim witam wszystkie OCZEKUJĄCE Kilka słów o mnie: jestem Marcówką 2008,ciągle karmiącą, co komplikuje trochę moje starania. Na początku kwietnia byłam u lekarza, powiedział, że narazie szans na dziecko nie ma, ponieważ wszystko ok, ale nie mam dominującego jajeczka (pewnie dlatego, że karmię). 7 maja dostałam coś jakby skąpy, pierwszy od momentu zajścia w ciążę okres - czyli po 23 miesiącach.. Wtedy w ciążę zaszłam za pierwszym podejściem, okres dostałam 3 czerwca, testowałam coś koło 10go lipca - negatywnie, chociaż całym ciałem czułam się inaczej - przez chwilę myśłałam nawet, że tak bardzo chcę, że już sobie coś uroiłam.. 21 lipca 2007 roku zobaczyłam upragnione dwie krechy ) Teraz też czuję się ciążowo, i też zastanawiam się, czy to nie psychika płata mi figla.. Test robiłam w niedzielę - negatyw. Poczekam jeszcze tydzień i powtórzę. Mdli mnie i bardzo szybko się męczę - tak jak wtedy. Jedyna różnica to taka, że w ciąży z Iwkiem przez pierwsze tygodnie schudłam 3 kilo - odrzucało mnie od jedzenia - a teraz jem i jem.. Odpowiedz Link Zgłoś
poolianna Re: i ja dołączam do testujących 17.06.09, 10:07 Witam, po raz pierwszy i ja dopisze sie jeszcze do czerwcowego testowania. to juz nasz 5cs, a testowac bede 30czerwca. I staram sie baardzo mocno wdychac ciazowe fluidki inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca - serpentynka850, koło 14 czerwca - chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca + kustonka,14cs, 20 czerwiec dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca poolianna, 5cs, 30 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
allum22 Re: Czerwcowe testowanie 17.06.09, 13:03 Po 3cs 15 czewrwca zrobiłam test i zobaczyłam 2 śliczne kreseczki Moje pierwsze dzieciątko przyjdzie na świat w lutym Pozdrawiam wszystkie przyszłe lutowe mamusie Trzymajmy się razem! Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 17.06.09, 13:17 alluma22 GRATULUJĘ!!!! Wszystkim wam dziewczyny zaciążone Gratuluję. Mi do testowana zostało jeszcze 3 dni. Jak ja to wytrzymam????? Ta niepewnośc już mnie dobija!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzigusia1 Re: Czerwcowe testowanie 17.06.09, 13:55 alluma22 Gratulacje!!!! kustonka ja tez za 3 dni ale już kupiłam bobo test i tak się zastanawiam czy jutro nie zatestować .... wiem że może wyjść negatywny (z Kubusiem tak miałam) ale mimo wszystko jakoś tak mnie korci... oj może wytrzymam do soboty Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 17.06.09, 13:26 inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - babaaja31 ,2czerwiec + mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca - serpentynka850, koło 14 czerwca - chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca ro1975an, 10cs, 15czerwiec + allum22,3cs, 15czerwiec + bartemi, 15 czerwca agataa25, 2cs, ok 17 czerwca + kustonka,14cs, 20 czerwiec dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca poolianna, 5cs, 30 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Czerwcowe testowanie 17.06.09, 14:38 Dzigusia to tak jak mnie korci i to strasznie.To juz chyba jakaś paranoja!! Cały czas sobie mierzyłam temperaturke i od trzech dni utrzymuje się 37.3-37,4 czyżby ciąża??? JESZCZE 3 DNI!!!!!!!!! mOZE TEN 14 CYKL OKAŻE SIE SZCZĘSLIWY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 17.06.09, 15:36 babaaja31, 2 czerwca + inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca + serpentynka850, koło 14 czerwca - chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca ? bartemi, 15 czerwca ? allum22, 3cs, 15 czrwca + ro1975an, 10cs, 15 czerwca + agataa25, 2cs, ok 17 czerwca kustonka,14cs, 20 czerwiec dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca wikikul, 27 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca poolianna, 5cs, 30 czerwca do testowanie jeszcze 6 dni... chyba oszaleję z tej niepewności gratuluję kolejnym zaciążonym Odpowiedz Link Zgłoś
dzigusia1 Re: Czerwcowe testowanie 17.06.09, 18:50 soneczko_81 na liście brakuje jeszcze plusika przy agataa25, wprowadzam poprawki babaaja31, 2 czerwca + inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca + serpentynka850, koło 14 czerwca - chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca ? bartemi, 15 czerwca ? allum22, 3cs, 15 czerwca + ro1975an, 10cs, 15 czerwca + agataa25, 2cs, ok 17 czerwca + kustonka,14cs, 20 czerwiec dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca wikikul, 27 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca poolianna, 5cs, 30 czerwca Już 3 plusiki pod rząd oby tak dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Czerwcowe testowanie 17.06.09, 21:17 Witam Przyszłe Mamy! Tu Lilianna, lat 30, trzeci cykl starań o dziecko. Zawitałam tutaj, pokierowana przez Żabcię35. Aktualnie jestem w 18. dniu cyklu (cykle - ostatnio - 32- dniowe). Starania trwają, a jakże... Niebawem okaże się, czy coś z nich wyniknie. Test zamierzam zrobić dopiero, gdy - o ile- będzie mi się spóźniał okres. Odpowiedz Link Zgłoś
mania-3004 Re: Czerwcowe testowanie 18.06.09, 10:37 cześć dziewczyny musiałam do Was luknąćgratuluje wszystkim przyszłym mamusiąi trzymam kciuki za reszte to tyle ja spadowywuje do lipcowego testowania bo jak większośc wie,nie załapałam się na czerwcowe testowanie,@ przyszła o wiele wcześniejno cóż takie jest życie,trzymajcie się kochane i jeszcze raz gratuluje wszystkim zaciązonym mama dwóch aniołków w niebie i jednego diablątka na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
lila.star Re: Czerwcowe testowanie 18.06.09, 21:54 Nie wytrzymałam do niedzieli z testem i dzisiaj zrobiłam Betę - wynik 377,4 ))))) Wg mojego ginekologa to oznacza bardzo wczesną ciążę, wizytę mam dopiero 11 lipca - nie mogę się doczekać.. Dopisuję się do listy i innym oczekującym życzę powodzenia w testowaniu ) babaaja31, 2 czerwca + inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca + serpentynka850, koło 14 czerwca - chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca ? bartemi, 15 czerwca ? allum22, 3cs, 15 czerwca + ro1975an, 10cs, 15 czerwca + agataa25, 2cs, ok 17 czerwca + lila.star, 18 czerwca + kustonka,14cs, 20 czerwiec dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca wikikul, 27 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca poolianna, 5cs, 30 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
wikikul beta hcg 18.06.09, 22:49 Dziewczyny ja dziś nie wytrzymałam wiem że to za wcześnie cykle mam 30 dniowe a @ ma byc 27 ja dziś zrobiłam bete i wynik ujemny zła jestem na siebie że tak sie pospieszyłam.Ale od tygodnia bardzo bola mnie piersi ii sluzu dużo biały mleczny wiec mam nadzieje że to ciąża tylko to badanie ujemne wyszło(( Odpowiedz Link Zgłoś
mejbibejbii moje wyniki kilku hormonów 19.06.09, 11:04 Dziewczyny w zwiazku z wydluzajacymi sie cyklami zrobilam badanie krwi pod katem kilku hormownow, bylo to w 2dc i tak: FSH 6.98 (norma 3,5- 12,5) LH 4.79 (2,4- 12,6) Prolaktyna 467 ( 127- 637) Moze ktoras z was orientuje sie jak nalezalo by je odczytac? Wiem, ze FSH i LH powinien miec stosunek 1:1 i m.in na tej podstawie osadza sie czy jest PCO. Prolaktyne tez najlepiej badac kilkukrotnie, bo na jej wysokosc ma wplyw chocby stres.. mam jeszcze progesteron, testosteron, TSH, FT3 i FT4, ale bez watpienia wyniki wzorcowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbibejbii Re: Czerwcowe testowanie 19.06.09, 11:07 fajna lista, bo przy moim loginie jest plus, ale mi sie nie udalo w tym miesiacu, wiec blad wam sie wkradl ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wikikul beta hcg czy nie za wcześnie 19.06.09, 12:42 Dziewczyny ja dziś nie wytrzymałam wiem że to za wcześnie cykle mam 30 dniowe a @ ma byc 27 ja dziś zrobiłam bete i wynik ujemny zła jestem na siebie że tak sie pospieszyłam.Ale od tygodnia bardzo bola mnie piersi ii sluzu dużo biały mleczny wiec mam nadzieje że to ciąża tylko to badanie ujemne wyszło(( Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 19.06.09, 14:46 babaaja31, 2 czerwca + inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca - serpentynka850, koło 14 czerwca - chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca ? bartemi, 15 czerwca ? allum22, 3cs, 15 czerwca + ro1975an, 10cs, 15 czerwca + agataa25, 2cs, ok 17 czerwca + lila.star, 18 czerwca + kustonka,14cs, 20 czerwiec dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca wikikul, 27 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca poolianna, 5cs, 30 czerwca w takim razie zmieniam na minusik chociaż z ciężkim żalem Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 19.06.09, 21:04 dziewczyny, ja sie narazie z wami żegnam zamierzam wpisać się dopiero w październikowym testowaniu i mam nadzieje, że żadnej z was tam nie spotkam ! Odpowiedz Link Zgłoś
mejbibejbii Re: Czerwcowe testowanie 19.06.09, 22:02 czesc inakaro, Jako ze szybko odpadlam w tym miesiacu, to przestalam czytac wszystkie posty. Teraz dopiero sprawdzilam co u Ciebie sie dzialo. Takze zbyt cienka sluzowka o ktorej piszesz, to chodzi chyba o endometrium od ktorego grubosci zalezy, czy bedzie mogl zagniezdzic sie zarodek. Generalnie minimum w dniu owu to ponoc 7 mm. Endometrium powinno proporcjonalnie przyrastac do rozwoju pecherzykow, az do owulacji. Jesli lekarz widzi na usg, ze jest za cienkie, to wystarczy przyjac troche estrogenow i reakcja jest natychmiastowa. Mowie to na swoim przykladzie. To, ze twoja miesiaczka byla taka " jednodniowa", swiadczy wlasnie o cienkiej sluzowce. Jezeli problem tkwi tylko w tym, to nie martw sie, poniewaz wystarczy zrobic monitoring cyklu z odpowiednia stymulacja hormonami i sukces jest bardzo blisko. Zycze Ci, zebys nie musiala czekac az do pazdziernika z testowaniami, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
inakaro Re: Czerwcowe testowanie 20.06.09, 15:44 mejbibejbii dzieki pocieszyłaś mnie, że może nie będzie tak żle. pisałam o październiku bo tak mi powiedział lekarz. w ogóle lekarz już mi powiedział jakie będzie leczenie z wprzedzeniem kilku lat do in vitro włącznie. dlatego się troche zdołowałam. zrozumiałam z jego wypowiedzi, że to w takim razie nie takie proste. najgorzej, że uświadomiłam sobie, że ja taki problem mam praktycznie od zawsze. w wieku 16 lat byłam pierwszy raz u gin. dziecięcego i taka była diagnoza, tylko wtedy nie można było tego leczyć, bo byłam chyba za młoda. później w między czasie też było to samo. no ale skoro mówisz, że to nie takie straszne to bardzo podniosłaś mnie na duchu dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbibejbii Re: Czerwcowe testowanie 20.06.09, 21:44 inakaro, bierz poprawke na to co mowi lekarz. Moim zdaniem pracujac w takim zawodzie i spotykajac sie ze skrajnymi przypadkami, lekarze czesto robia z igly widly. U mnie pol roku temu wykryto torbiel powstala z niepeknietego pecherzyka (najlzejszy przypadek), a nasluchalam sie tyle, ze tydzien wylam. Tak samo doszlo do wizji o in vitro;] Endometrium reguluje sie estrogenami, oczywiscie wiaze sie to z wizytami u lekarza, ale jest to konieczne, zeby nie doszlo do przestymulowania calego cyklu- tak mi sie wydaje. Najwazniejsze jest pozytywne myslenie! ps. nie pamietam nazwy leku, ktory bralam na swoja sluzowke, w kazdym razie to estrogen, ktory normalnie jest przypisywany kobietom przechodzacym menopauze, byc moze dlatego jako nastolatka nic takiego nie bralas Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Czerwcowe testowanie 19.06.09, 18:24 Dziewczyny, po skrupulatnym przeliczeniu przenoszę się jednak do wątku "Lipcowe testowanie" Przepraszam, że tak Wam się tutaj "wcięłam". No i nie skojarzyłam, że należałoby podać konkretną datę zamierzonego testowania. Tak to jest, gdy się najpierw pisze, a dopiero później czyta i liczy Życzę owocnych starań! Odpowiedz Link Zgłoś
edziulek28 Re: Czerwcowe testowanie 19.06.09, 21:59 Witam serdecznie wszystkie (mam nadzieję) przyszłe mamy... Jestem tu po raz pierwszy,szczerze to nawet nie wiem jak na tym forum się zachować....ale szczerze bardzo potrzebuje tu chyba pogadać i posłuchać was wszystkich,widzę że nie tylko ja tu mam ogromne problemy z zajściem w ciążę....to przykre,że tak się to życie toczy,ale życzę nam wszystkim żeby w końcu się udało!!!! Ja miałam teraz 21cs po poronieniu w 9 tyg., teraz będzie teścik koło 25.06 i mam nadzieję,że w końcu się udało. Trzymajcie kciuki i dzięki,że jesteście bo to na serio pomaga.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzigusia1 Baaaardzo blada druga kreska :-) 20.06.09, 07:44 Nie wim czy juz się cieszyć czy poczekać do jutra jak powtórze test ) na dzień dzisiejszy jestem szczęśliwa i mam nadzieję, ze ta baaaardzo bada kresdeczka "zwiększy swą moc" Pozdrawiam i miłego dnia życzę ja lecę na egzaminy, trzymajcie kciuki za kreseczkę i egzamin z filozofii )) Odpowiedz Link Zgłoś
kustonka Re: Baaaardzo blada druga kreska :-) 20.06.09, 07:59 Witam Dzidziunia Moje GRATULACJE-nawet niewiesz jak Ci zazdroszcze!!!!!! Ja niestety dzis dostałam @!! Przyszła jak zegarkiem w ręku.A tak sie sama nakręciłam ze tym razem sie nam udało Od samego rana mam okropne samopoczucie;jest mi bardzo smutno,i jednocześnie jestem wściekła !!! Nic może za miesiąć sie uda! Mam synka 3latka i aniołka(19.03.2008) Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Baaaardzo blada druga kreska :-) 20.06.09, 10:41 dzigusia1 Gratulacje - ja tez miałam cien cienia a jednak ten cień pozniej okazal sie gruba krechą) Odpowiedz Link Zgłoś
edziulek28 Re: Baaaardzo blada druga kreska :-) 20.06.09, 10:57 Hej dzigusia1, jestem tu nowa bo od wczoraj dopiero,ale życzę Ci z całych sił żebyś przy kolejnym teście zobaczyła dwie grube kreseczki,domyślam się jak bardzo pragniesz dziecka...pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 20.06.09, 11:13 babaaja31, 2 czerwca + inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca - serpentynka850, koło 14 czerwca - chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca ? bartemi, 15 czerwca ? allum22, 3cs, 15 czerwca + ro1975an, 10cs, 15 czerwca + agataa25, 2cs, ok 17 czerwca + lila.star, 18 czerwca + kustonka,14cs, 20 czerwiec - dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec + ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca edziulek28, 21cs, 25 czerwca wikikul, 27 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca poolianna, 5cs, 30 czerwca edziulek28 witam w naszym gronie dzigusia1 gorąco gratuluję tej baaardzo bladej kreseczki lista uzupełniona i mam nadzieję, że już do samego końca posypią się same plusiki ja dziś mam 27 dc, za 2 dni powinna przyjść @ a testować mam w dzień ojca...nie liczę jednak na cud chociaż od jajeczkowania bolą mnie non stop po bokach piersi a zawsze mnie bolały na kilka dni przed @... ehhh muszę się wziąć w garść bo znów sobie coś wmawiam i mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
edziulek28 Re: Czerwcowe testowanie 20.06.09, 20:30 Hej dziewczynki, Słoneczko_81 wielkie dzięki za przywitanie w waszym już zaprzyjaźnionym gronie.Cieszę się,że tu jestem,fajnie gdy można się wygadać wsród osób,które przeżywają to co ja,choć żałuję że jest nas tak dużo,bo to oznacza że nadal jest za dużo tych które jeszcze nie są w ciąży....ale wszystko przed nami kobitki.Ja staram się już tak długo a wciąż wierzę,że kiedyś się udajestem teraz po hsg i czuje,że to już niedługo,że może nawet już,ale czekam....z nadzieją,że zobacze dwie kreski na teściepozdrawiam was cieplutko i dziękuję,że mogę być tu z wami.... Odpowiedz Link Zgłoś
soneczko_81 Re: Czerwcowe testowanie 21.06.09, 18:09 babaaja31, 2 czerwca + inakaro, 5cs, 5-6 czerwca - agapola, 2 cs, 8 czerwca - mwiktorianka, 2 cs, 8 czerwca - kasiaagata, 10cs, 9 czerwca - agatek.2, 2cs, 9 czerwca - pit313, 1 cs, 9 czerwca - stefaninka, 1cs, 10 czerwca - marbus, 10-12czerwca - megi231, 1cs, 11 czerwca + majeczkad, 11 czerwca + mejbibejbii, 12 czerwca - serpentynka850, koło 14 czerwca - chiyo28, 6 cs, 14 czerwca - bjarkan, 14 czerwca ? bartemi, 15 czerwca ? allum22, 3cs, 15 czerwca + ro1975an, 10cs, 15 czerwca + agataa25, 2cs, ok 17 czerwca + lila.star, 18 czerwca + kustonka,14cs, 20 czerwiec - dzigusia1, 2cs, 20 czerwiec + ally80 , 1cs, 21 czerwca monia02115, 2cs, 22-23 czerwca soneczko_81, 8cs, 23-24 czerwca - maniunia27, 6cs, 24-25 czerwca edziulek28, 21cs, 25 czerwca wikikul, 27 czerwca aniasommer, 3cs, 27 czerwca ninka.1, 2cs, 28 czerwca galgo, 2cs, 28 czerwca marionetka83, 2cs, 29 czerwca poolianna, 5cs, 30 czerwca no ja niestety odpadam @ przyszła jak w zegarku płakać mi się chce bo to już był 8cs... mimo tego, że się starałam nie nastawiać to się strasznie zawiodłam powodzenia dziewczyny i 2 kreseczek życzę ja spadam na lipiec Odpowiedz Link Zgłoś