31.12.03, 09:15
Mam 21 lat.Za dwa miesiace bedzie juz przy mnie ta malenka istotka ktora
teraz juz daje mi sie we znaki.Czy jest tu ktos w tym samym wieku co ja? Bo
wchodzac na to forum czuje sie jak przestepca ktory dopuscil sie zbrodni i
bedzie mial dziecko.Przeciez w tak mlodym wieku tez moge kochac moje dziecko!
I to co ze nie bylo planowane.I to co ze nie jestem mezatka.Kocham ojca
mojego dziecka i to malenstwo i to z kazdym dniem bardziej.Odezwijcie sie.
Obserwuj wątek
    • kasia26n Re: mamy82 31.12.03, 14:54
      tez mam 21 lat i wcale nie uwazam ze to za wczesnie!!! a ludzie ktorzy tak
      uwazaja sa w bledzie! moj bpobasek urodzi sie w kwietniu i bedzie cudowniesmile a
      jak wiesz ludzie szukaja jakiegokolwiek tematu do gadania mino ze tak naprawde
      noie maja powodu. ja odwracam sie dupskiem do takich starych dewot i wali mnie
      to co mowia!!! smile sorki za ostre slowasmile ja mam meza ale szczerze radze
      zastanow sie...
      pozdrawiam i ppa
      • zapka_qdlata i ja:) 31.12.03, 21:12
        jestem rocznik 82smile
        ...Dzidzia urodzi się w czerwcusmileByłą całkowicie zaplanowana i wyczekiwana(2
        lata starań)
        ....Dziś mnie gardło boli, kaszlę i mi głowa pulsujesadAle ogólnie cudownie!
        ....Mam męża, własne mieszkanie...ale i tak jestem czasem szykanowana za taką
        decyzję....za chęć posiadania dziecka smile
        ....Maluszek będzie w domu na drugą rocznicę ślubusmile
        ...Moje GG(2835912)
        • titicaka 82 :) 02.01.04, 16:37
          Czesc dziewczyny , ja rowniez jestem z 82, nasz synek urodzi sie w kwietniu ...
          Moim zdaniem jesli ma sie mozliwosc stworzenia odpowiednich warunkow dla
          dzidziusia to wspanialy czas by sie o niego postarac .Dziewczyny w tym wieku
          bedziemy mialy sile na te nocne maratony wink
          Szczesliwego nowego roku i szybkich porodow Wam zycze smile
          • 1asia Szczescie 05.01.04, 20:21
            Dziewczyny normalnie nie spodziewalam sie...Musze wam cos powiedziec.Bo
            normalnie wychodze za mazsmile I nie wiedzialam ze to nastapi.I w ogole
            tak szybko.I wiecie to nie przez to ze jestem w ciiazy.Kocham tego
            faceta.A wiem co mowie bo jestem po roznych zwiazkach.I kurcze jestem
            taka szczesliwasmile Choc jestem teraz w 8 mcu.Meczy mnie wszystko coraz
            bardziej.Wiecie nadal studiuje i sesja przede mna.$ lutego mam wazny
            egzamin a 24 luty to zyciowy egzamin.Ale mimo wszystko ze tlye przede
            mna rzeczy do zrobienia to jestem taka szczesliwasmile A wasze malenstwa
            jak rosna.Podejrzewam ze jestescie na polmetku.Kopanie sie pewnie
            zaczyna.Wiecie co jak bedziecie chcialy o cos zapytac to walcie
            smialo.I nie pprzejmujmy sie innymi.Przeciez niedlugo bedziemy matkamismile
            Olewka dla wszystkiego;konwenansow, opini innych.Badzmy szczesliwe.A co wam
            sie urodzi? Pozdrowionka i do zobaczyskasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka