laluniaaa 22.08.09, 13:30 kiedy najwcześniej można go zrobić? jest sens robić go 3 dni przed spodziewaną miesiączką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulenka Re: test ciążowy... 22.08.09, 15:20 po co masz sie stresowac-wytrzymaj jeszcze kilka dni i zrob po spodzieanej @. najlepiej strumieniowy. Popros w aptece o najczulszy. Odpowiedz Link Zgłoś
q_fla Re: test ciążowy... 22.08.09, 15:21 www.google.pl www.wyszukiwarka_forum_ciąża_i_poród.pl www. instrukcja_dołączona _do_testu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: test ciążowy... 22.08.09, 17:54 Najlepiej dwie godziny po stosunku a na wszelki wypadek jeszcze przed Odpowiedz Link Zgłoś
magda010 Re: test ciążowy... 22.08.09, 20:43 Mozesz probowac 3 dni przed, ale negatywny nie bedzie w pelni wiarygodny, bo moze jeszcze nie wykryc. Wszystko zalezy od tego, kiedy bylo zagniezdzenie zarodka - od tego momentu wytwarza sie beta hcg, a test wykryje ten hormon po ok 2 dniach. Czasem zarodek zagniezdza sie po 6 dniach od wspolzycia, a czasem po 12, czyli tuz przed @ i wtedy test moze nic nie wykryc. Mi test wykryl ciaze na dzien przed terminem @, ale druga kreska byla bledziusienka, cien cienia, jakby tylko slad kreski. Jednak byl juz pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
goniam33 Re: test ciążowy... 22.08.09, 20:52 Pewnie,ze mozesz zrobic. Ja zrobilam w 24dniu cyklu- negatywny, pozniej w 27 dniu cyklu- pozytywny! Odpowiedz Link Zgłoś