Dodaj do ulubionych

Przedszkola niepubliczne

16.07.09, 15:05
Zauważyliście, że powstało na GEZECIE nowe forum:
forum.gazeta.pl/forum/f,87079,Przedszkola_Niepubliczne.html
Obserwuj wątek
    • przedszkolaczkowy_swiat Re: Przedszkola niepubliczne 16.07.09, 16:06
      No ciekawe czy sie rozwinie bo wiekszosc wlascicieli i nauczycieli z
      niepublicznych udziela sie tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/f,47465,Nauczycielki_Przedszkola.html
      • prawdziwy.przedszkolak Re: Przedszkola niepubliczne 16.07.09, 16:20
        Ciekawe.
        Forum jest zamknięte i użytkownika musi zaakceptować moderator.
        Mam nadzieję, że wpłynie to na jakość zamieszczanych komentarzy co do
        poszczególnych przedszkoli bo to co teraz się dzieje na tym forum woła o pomstę
        do nieba smile
        • przedszkolaczkowy_swiat Re: Przedszkola niepubliczne 16.07.09, 17:02
          Ahaaaa czyli cenzura wink
          • graz.ka Re: Przedszkola niepubliczne 16.07.09, 18:25
            Bo ja wiem? Może raczej wymiana doświadczeń, pomoc, rady...
            Bez zadym na temat, jakie przedszkole lepsze smile
            • prawdziwy.przedszkolak Re: Przedszkola niepubliczne 16.07.09, 21:23
              graz.ka napisała:

> Bo ja wiem? Może raczej wymiana doświadczeń, pomoc, rady...
              > Bez zadym na temat, jakie przedszkole lepsze smile

Myślę, że właśnie tak.
              Moim zdaniem ( tak uważam, choć mogę się mylić ) 99,99% procent komentarzy o przedszkolach na tym forum piszą ich właściciele oraz konkurencja. Przynajmniej jeśli chodzi o placówki niepubliczne.
              • miska6 Re: Przedszkola niepubliczne 17.07.09, 12:20
                Zgadzam się... tak właśnie jest... i jak tu odróżnić, czy przedszkole ktoś
                naprawdę rekomenduje czy to tylko kolejna reklama...
                • barakudaa [...] 17.07.09, 12:37
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • miniprzedszkole Re: Przedszkola niepubliczne 17.07.09, 13:29
                    Forum Przedszkola Niepubliczne zostało zlikwidowane przez
                    administratorów gazety.pl ponieważ przez dłuższy czas nie było na
                    nim postów. Widząc zainteresowanie założyłam nowe forum PRZEDSZKOLA
                    NIEPUBLICZNE 2. Podaję link
                    forum.gazeta.pl/forum/f,91374,Przedszkola_Niepublicze_2.html
                    • barakudaa [...] 18.07.09, 18:00
                  • mariwu Re: Przedszkola niepubliczne 17.07.09, 15:39
                    >> i jak tu odróżnić, czy
                    >> przedszkole ktoś
                    >>naprawdę rekomenduje czy to tylko kolejna reklama...

> Tak z ciekawosci,jak to odróżnicie na nowym forum???

I to jest bardzo dobre pytanie smile

Jako ciekawostkę mogę podać następującą informację: kilka dni temu
                    odezwała się do mnie firma, która prowadzi witrynę internetową, na
                    której "konsumenci" mogą polecać/oceniać różne firmy. Żeby firma
                    znalazła się wśród tych "polecanych" musi się najpierw witrynie
                    opłacić (czyli wykupić wpis, żeby móc poddać się
                    ocenie "konsumentów/klientów"). Czytać opinie o tych firmach może
                    każdy, kto wejdzie na stronę. Ale, żeby dodać własną opinię trzeba
                    uzyskać klucz kodowy, który witryna przekazuje firmie wykupującej u
                    niej swój "wpis".
                    Czyli: firma wykupuje reklamę i klucze kodowe umożliwiające
                    wpisywanie opinii. Następnie wpisuje sobie (wszystko jedno czy sama
                    czy dając klucze kodowe "zadowolonym" klientom) opinie pochlebne (bo
                    jakżeby inaczej smile. Korzystając z przydzielonych kluczy kodowych
                    może także, anonimowo, wpisać opinie konkurencji. Ciekawa jestem na
                    ile prawdziwe? smile

To rzeczywiście będzie "absolutnie obiektywny" portal konsumentów...
              • dorek3 Re: Przedszkola niepubliczne 17.07.09, 15:44
                Zdecydowanie przeceniasz rolę forum gazetowego przy podejmowaniu decyzji o przedszkolu. Ja zapewne tez jestem uznana za właścicielkę bo wielokrotnie wypowiadałam sie na temat konkretnego (jednego-a ile mam ich znać skoro dzieci sa tylko jednej placówce i co gorsza niepublicznego) przedszkola.
                Poza tym właściciele takich biznesów zapewne maja wiecej ciekawszych i bardziej absorbujących zajęć niż wypisywanie postów.
                • barakudaa [...] 17.07.09, 16:40
                  • przedszkole.niepubliczne Re: może szanowny moderator zechce odpowiedziec 17.07.09, 23:16
                    Głównym założeniem forum " Przedszkola Niepubliczne " ma być wymiana
                    doświadczeń a nie reklama. Posty z konkretnymi danymi przedszkola /
                    nazwa,adres itp. będą wykasowane. Prowadząc przedszkole niepubliczne
                    trzeba dobrze poznać potrzeby i opinie klientów czyli w tym
                    przypadku dzieci i rodziców. Potrzeby te z biegiem czasu zmieniają
                    się więc aby nie zostać w tyle należy je poznawać na bieżąco.
                    Interesujące też mogą być doświadczenia nauczycieli w pracy w
                    przedszkolach niepublicznych.
                    Zapraszam zatem do dyskusji.
                    • barakudaa [...] 18.07.09, 18:01
    • tezaurus11 Re: Przedszkola niepubliczne 21.07.09, 16:07
      Jak dla mnie przedszkola niepubliczne są zdecydowanie lepszą ofertą dla
      dziecka.
      Oczywiście jeśli Cię na nie stać...
      • prawdziwy.przedszkolak Re: Przedszkola niepubliczne 22.07.09, 12:54
        Różnie to bywa.
        Kiedyś na naszym forum była na ten temat ciekawa dyskusja:
        www.wychowanieprzedszkolne.pl/forum/viewtopic.php?f=8&t=617&start=0&hilit=przedszkola+prywatne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka