karina222 06.05.04, 10:49 CHCIAL;ABYM SIE DOWIEDZIEC CZY TYLKO BADANIE USG SPRAWDZA ILOSC WOD PLODOWYCH? JESLI NIE TO PROSZE NAPISZCIE NA JAKIE BADANIE POWINNAM ISC ABY TO SPRAWDZIC AFI=4 TO BARDZO ZLE?ZNA SIE KTOS POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbinka01 Re: POZIOM WOD!TYLKO SPRAWDZA USG? 06.05.04, 12:32 Karonko! nie wiem, czy tylko za pomocą usg się to sprawdza, ale u mnie wasnie w ten sposób wykryto mniejszoną ilość wód. miałam AFI 8 - więc 2 razy więcej od Ciebie i powiedziano mi, że co tydzień musze sobie sprawdzać poziom wód - własnie za pomocą usg. kazano mi duzo pić i w miarę możliwości odpoczywać. nie chcę Cie niepotrzebnie martwic, ale ponoć od AFI 5 - kadą do szpitala i uzupełniaja ilość płynu... nie wiem, skąd wiesz, że masz tak niski poziom wód i dlaczego nikt nie poinformował Cię o zagrożeniu, ale radzę natychmiast udać się do jakiegoś lekarza i pytac, co masz robić... AFI 4 - z tego, co mówil mój ginekolog -to niestety żle... trzymam kciuki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś