yeta123 22.06.05, 14:48 czy możecie mi polecić jakies dobrego ginekologa w Toruniu? a w dalszej perspektywie porodówkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarai Re: dobry ginekolog Toruń 23.06.05, 14:48 jesli chodzi o porodówkę to wyboru nie ma żadnego, jesteś skazana Szpital Wojewódzki (chociaz nie jest tam aż tak źle). Natomiast ginekologa polecam- dr. Malgorzata Szufarska - przyjmuje prywatnie na Mickiewicza - wspaniala!, mila, rzeczowa, bardzo odbpowiedzialna pani. Pracuje tez w szpitalu i bardzo dba o swoje pacjentki przebywajace na patologii i porodówce. Taka "kobieta z ikrą", szybko podejmuje konkretne i rzeczowe decyzje jesli widzi jakieś zagrożenie ale tez nie panikuje bez powodu. Wizyta kosztuje 50 zł - od kilku lat bez zmian, od swoich stałych pacjentem czasem nie bierze kasy. Polecam, chodze do niej już od kilku lat, prowadziła moją ciążę , także mojej siostry i znajomych. Nie wyobrażam sobie innego lekarza.Iw. Odpowiedz Link Zgłoś
torunianka101 Re: dobry ginekolog Toruń 11.02.14, 11:15 No to ja mam na przyszłość rozwiązanie. Sprzedaję pakiety zdrowotne I wygląda to tak: Brak kolejek do lekarza specjalisty. Nie trzeba poświęcać całego dnia na jedno badanie. Ustalasz godzinę i dzień, który Ci pasuje i przychodzisz na umówioną wizytę następnego dnia. Kto raz spróbował nie pójdzie już do państwowego lekarza. Ginekolog za 2 dni? Bez problemu! Bycie babeczką staje się o wiele łatwiejsze, nie wspominając o Paniach w ciąży, które wydają na prywatnych lekarzy kosmiczne sumy, a i tak muszą swoje odczekać. Na dodatek całość odbywa się w formie bezgotówkowej, więc jedyne o czym trzeba pamiętać to o kurtce na wieszaku w poczekalni. Pomijam fakt innego traktowania pacjenta w prywatnych służbach zdrowia, jest o niebo lepiej. Wszystkie umówione wizyty są nielimitowane, a koszt pakietu szybko się zwraca. Indywidualny pakiet to 102 zł, w rodzinnym wychodzi jeszcze taniej. Czyli jedna prywatna konsultacja, Placówki najlepsze w Polce i w Toruniu np.. Nasz lekarz, Citomed, Nowak & Nowak, Matopat.. Lekarze: Interniści, Chirurdzy, Ginekolodzy, Kardiolodzy, Okuliści, Dermatolodzy, Wenerolodzy, Neurolodzy i wiele innych. Siedzę w ubezpieczaniach już trochę, znam się na nich, ale to jedyne ubezpieczenie które sama posiadam, wciskam rodzinie i najbliższym. Więcej informacji mogę przesłać na e-mail, zostaw wiadomość, skontaktuję się i odpowiem na pytania. pakiety-zdrowotne@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś