Dodaj do ulubionych

PORADZCIE !!!! POZNANŃ RASZEJA !!!!

25.08.05, 13:16
Nie długo mam ternin porodu ( 15 wrzesień).
Myślałam o opłaceniu położnej .
czy któraś z was zna jakąś dobrą położną z raszeji?
Ile to kosztuje?
A dobry lekarz?
A może to nie 'warte zachodu', ale z tego co czytałam to opinie o opiece w
tym szpitalu są podzielone.
PORADZCIE!!!!!!!!!!!!!11
Obserwuj wątek
    • dawn7 Re: PORADZCIE !!!! POZNANŃ RASZEJA !!!! 25.08.05, 17:25
      temat tego szpitala przewija się dosyć często - najlepiej to sprawdzisz przez
      wyszukiwarkę.
      ja też zastanawiałam się nad tym szpitalem i jakby Cię interesowało - mam
      namiary na jedną położną - czytałam o niej same pochlebne opinie, a koleżanka z
      pracy (od której mam numer do niej), powiedziała, że dzięki tej kobiecie rodziła
      o wiele krócej. w tamtym roku zapłaciła jej 400 zł, ale myślę, że na pięć stówek
      trzeba być przygotowanym. czy warto mieć opłaconą położną? moim zdaniem - tak.
      pozdrawiam
      • jagienka233 Re: PORADZCIE !!!! POZNANŃ RASZEJA !!!! 25.08.05, 19:46
        tylko ze ta położna o ktorej najprawdopodobnie mówisz ma urlop do połowy
        wrzesnia tak mi powiedziano w szpitalu!!ja mam termin na 12 wiec nici!ja
        natomiast bardzo chce rodzić z zzo i boje sie ze bedzie z tym problem chociaz
        moj lekarz mowi ze mozna sobie to opłacić.nie wiem juz co myslec bo ponoc w sw
        rodzinie ma sie to bez zadnych problemow.połoznej nie będe opłacac bo i tak sa
        fajne takze napewno pomoga tak czy tak.
        • dawn7 Re: PORADZCIE !!!! POZNANŃ RASZEJA !!!! 25.08.05, 21:28
          rozumiem Cię bardzo dobrze! mam podobne dylematy (ale czas do grudnia). tylko ze
          względu na zzo zdecyduję się prawdopodobnie na św.Rodzinę. w Raszei byłoby ok,
          gdyby nie ta jedna kwestia... co do opłacenia znieczulenia... - to ponoć też nie
          daje gwarancji, że je się tam dostanie. niestety sad
          pozdrowienia
      • arielka25 Re: PORADZCIE !!!! POZNANŃ RASZEJA !!!! 25.08.05, 20:28
        DZięki za odp.
        Mogłabyś podać mi namiar na tą położną. Imie i Nazwisko i nr telefonu.Dzięki
        MOżesz wysłać na adres;
        emidab@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka